Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα πίστευα ότι οι ιστορίες σεξ ήταν παραμύθια που της βγάζαν κάποιοι από το μυαλό τους. Ολα αυτά όμως μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι. Είχαμε πάει διακοπές στην Χαλκιδική με τους κουμπάρους μας. Είμαστε μια παρέα πολύ αγαπημένη. Ο Ιωσήφ και η Ρένα είναι πολύ ανοιχτά μυαλά. Πάντα κάνουμε πλάκα με σεξουαλικά υπονοούμενα, μερικές φορές και πολύ χοντρά, αλλά πάντα μέχρι εκεί.
Στις διακοπές περνούσαμε φανταστικά. Μέναμε σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο, όπου φυσικά είχαμε απαιτήσει να μας βάλουν σε διπλανά δωμάτια. Ενα βράδυ, όπου είχαμε πια χωρίσει για να πάμε για ύπνο, ένιωθα την κάβλα να με πλυμμηρίζει. Η γυναίκα μου, η Ιωάννα ήταν το ίδιο ορεξάτη. Το πρόβλημα είναι ένα όμως. Παρόλο που η Ιωάννα είναι μια πολύ σέξυ γυναίκα, έχει πολλά ταμπού στον έρωτα. Τσιμπούκι μου κάνει όσο συχνά έχω γενέθλια. Αυτή η κατάσταση για έναν άντρα σαν και έμένα είναι πραγματική κουραστική. Εκείνο το βράδυ όμως ήμουν αποφασισμένος να απαιτήσω κάτι που πολλές φορές μου είχε αρνηθεί. Θα την γαμούσα από τον κώλο. Ασυναίσθητα τα δάκτυλα μου κινήθηκαν προς την κωλοτρυπίδα της. Αμέσως κατάλαβε τις προθέσεις μου και τραβήχτηκε κάπως απότομα. Ήταν κάτι που με εξόργισε. Πως απαιτούσε να της είμαι πιστός, όταν δεν μου τα δίνει όλα; Ετσι αντί να πηδηχτούμε αρχίσαμε να καβγαδίζουμε.
Κλείσαμε τα φώτα και νευριασμένοι και οι δύο γυρίσαμε πλευρό. Μετά από λίγο κατάλαβα πως την είχε πάρει ο ύπνος. Τα νεύρα μου όμως μαζί με την καύλα μου που καλά κρατούσε, δεν με αφήναν να κοιμηθώ. Βγήκα στην βεράντα για τσιγάρο έτσι όπως ήμουν χωρίς να φορέσω τίποτα. Το λιγότερο που με ένοιαζε ήταν μην με δει κανένας μαλάκας 03:00 το βράδυ γυμνό. Καθώς σκεφτόμουν την ατυχία μου, βλέπω τον Ιωσήφ να βγαίνει στην δίπλα βεράντα. "Τι έγινε ρε;" μου λέει χαμηλόφωνα. Τίποτα, μουρμουρίζω, και περνάω δίπλα στην μεριά του. "Και γιατί μαλώνατε πριν;". Δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να ακουστήκαμε. "Τι να σου λέω τώρα ρε." Εκείνη την ώρα βγαίνει και η Ρένα στη βεράντα. "Τι έγινε ρε μωρά. Γιατί δεν κοιμάστε;" Μόλις συνειδητοποιεί ότι είμαι ολόγυμνος βάζει τα γέλια. "Έλα μέσα να μας πεις τι συμβαίνει". Παραδόξως δεν αισθάνθηκα ντροπή. Εκείνη την ώρα ήθελα να τα πω σε κάποιον να ξεθυμάνω.
Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα τους έλεγα τι πραγματικά συνέβη. Η Ρένα ήταν δίπλα μου, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και με κοίταζε με πραγματική κατανόηση. Ο κουμπάρος έβαζε κάτι να πιει. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεββάτι τους και απλά χάζευα το ταβάνι. "Ελα μου λέει θα τα βρείτε πάλι. Aλλωστε και εγώ με τον δικό μου καβγαδίζουμε για το ίδιο θέμα". "Και τι έχετε εσείς να μαλώσετε στο σεξ; Στο κρεββάτι είσαι πραγματική φωτιά από ότι ξέρω". Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα την μαλακία που έκανα. Σαν να της είπα ότι ο κολλητός μου, μου περιγράφει πόσο καλή είναι στο γαμήσι. "Ωστε έτσι. Σου λέει τα κατωρθοματά του ο κύριος. Κάθεται και στα διηγείται όλα." Ο κουμπάρος είχε ψιλοσαστίσει. Κάνω να την πιάσω να της πω πως δεν είναι έτσι. Και εκείνη για να μας πικάρει μου αρπάζει τον πούτσο. "Και εσύ καβλώνεις όταν σου λέω πως γαμιέμαι; Φαντάζεσαι πως με γαμάς και εσύ;" Είχα σαστίσει. Και το χειρότερο ήταν πως είχα καβλώσει αφάνταστα. Αυτό ήταν κάτι που δεν κρυβόταν.

Aλλωστε ο πούτσος μου είναι πραγματικά μεγάλος. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που είχε κάνει τον Ιωσήφ να τα χάσει. Η σκηνή αυτή ή το γεγονός ότι η Ρένα είχε καρφώσει το βλέμμα της στο καυλί μου. Δεν άντεχα άλλο. Της χουφτώνω τον κώλο και τα παίζω όλα για όλα. Εκείνη την στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Σηκώνει το βλέμμα κοιτάζοντας τον άντρα της και του λέει. "Αυτός δεν ήθελες πάντα; Να με δεις να με ξεσκίζει κάποιος άλλος; Κάτσε και θα δεις πως τα ξεζουμίζω τα χοντρά καβλιά". Και σκύβει παίρνοντας μέσα στο υπέροχο στόμα της όσον από τον πούτσο μου μπορούσε να χωρέσει.
Μου έκανε ένα αφηνιασμένο τσιμπούκι. Η οργή της σιγά σιγά γινόταν πραγματική κάβλα. Τώρα πια δεν ήθελε να εκδικηθεί κανέναν. Ήθελα να με νιώσει μέσα της. Γυρνάει σε στάση 69 χωρίς να αφήσει το καυλί μου από το στόμα της και μου σερβίρει το υπέροχο μουνάκι της. Το παιχνίδι είχε χοντρύνει. Αρχίζω να την γλείφω περίτεχνα και την ακούω να βγάζει γουργουρητά ευχαρίστησης. "Ελα μωρό μου και εσύ" λέει στον Ιωσήφ ανασηκώνοντας λίγο το κεφάλι της. Αυτός πλησιάζει και της προτάσει τον πούτσο του. Τον κατάπιε με την μία ενώ μου τον έπαιζε ταυτόχρονα. Είχε τον έλεγχο. Τα είχαμε χάσει και οι δύο. Σε κάποια στιγμή μας παρατάει και πέφτει ανάσκελα στο κρεββάτι.

"Θέλω να με γαμήσεις ψωλαρά μου" μου λέει και παραμερίζει τον άντρα της. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Ημουν έτοιμος να την ξεσκίσω. Με κινηματογραφική ταχύτητα πέρασαν από το μυαλό μου όλες εκείνες οι φαντασιώσεις που είχα. Δεν το κρύβω πως αυτή η γυναίκα με κάβλωνε. Πολλές φορές την είχα πάρει στην φαντασία μου. Πως να το πεις όμως αυτό στον κολλητό σου; "Απόψε κάνω εγώ κουμάντα μωρή πουτάνα" της λέω και πριν το καταλάβει την έχω γυρίσει βίαια στα τέσσερα. Θα έπαιρνα αυτό που ζητούσα. Ακουμπάω τον πουτσοκέφαλό μου στην κωλοτρυπίδα της. Κάνει να τραβηχτεί. Την αρπάζω από τα κωλομέρια και την ακινητοποιώ. Αρχίζω με μεγάλη δυσκολία να της τον καρφώνω ενώ αυτή παρακαλάει τον άντρα της να με κάνει να σταματήσω. Ήταν απίστευτη η δυσκολία.
Ο κώλος της ήταν παρθένος και δεν έμπαινε με τίποτα. Την νιώθω να δακρύζει και αντί να σταματήσω της τον καρφώνω πραγματικά βίαια. Βγάζει ένα ουρλιαχτό πόνο. Εκείνη την ώρα ο Ιωσήφ μαλακιζόταν σαν τρελλός. "Σκίσε την πουτάνα" μου φωνάζει. Η Ρένα είχε παραδοθεί. Το καυλί μου την τρυπώσε με μανία. Είχε πάψει να αντιστέκεται. Την ένιωθα πως συντόνιζε τις κινήσεις της και άρχισε αυτή να δίνει τον ρυθμό.

Ο άντρας της δεν άντεχε άλλο. Πήγε μπροστά της και της τον έδωσε στο στόμα. Στην δεύτερη ρουφηξιά άρχισε να της τον αδειάζει. Ενιωθα το αίμα μου να κυκλοφορεί με απίστευτη ταχύτητα στο κεφάλι μου. Η γυναίκα μου κοιμόταν δίπλα και εγώ γαμούσα με λύσσα μία άλλη γυναίκα. "Γάμα με, γάμα με πουτσαρά μου" έλεγε με λυγμούς, ενώ τα χύσια του κουμπάρου μου έσταζαν από το στόμα της. Δεν θα άντεχα άλλο. Την σπρώχνω απότομα και της λέω. "Τώρα θα σε γαμήσω από το στόμα ξεκωλιάρα". Υπάκουη έρχεται και σκύβει μπροστά μου. Τέτοιο τσιμπούκι ούτε επαγγελματίας δεν κάνει.
Η γεύση της κωλοτρυπίδας της πάνω στο καβλί μου την είχε τρελλάνει. "Κοίτα να τα πιεις όλα βρώμα" της λέω. Την έφτιαχναν οι βρισιές. Η γυναίκα αυτή ήταν δυναμίτης. Aρχισα να χύνω και νόμιζα ότι δεν θα σταματούσα ποτέ. Μου τον ρούφαγε δυνατά λες και ήθελε να τον στραγγήξει. Δεν άφησε ούτε σταγόνα. Ήμουν κατάκοπος. Εκείνο το βράδυ δεν άντεξα άλλο γύρο. Είχαμε ένα μικρό μυστικό πια μεταξύ μας. Μέχρι και τώρα που τα γράφω καβλώνω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.