Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν πριν χρόνια, με έναν φίλο μου από το δημοτικό. Ένα παιδί πανέμορφο, που τον έλεγαν Κώστα. Ήμασταν καλοί φίλοι και όταν ήμουν πια έφηβος κατάλαβα πως τον ερωτεύτηκα. Έβλεπα φωτογραφίες του και πήγαινα κρυφά στο δωμάτιό μου ή στο μπάνιο και τον έπαιζα. Ήμασταν Θεσσαλονίκη.

Μετά από πολλά χρόνια που χαθήκαμε συναντηθήκαμε τυχαία και με δική μου πρόταση, επειδή και οι δύο ήμασταν εργένηδες και για διακοπές, είπα να μείνουμε σε ξενοδοχείο. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ξεκινήσαμε να τα λέμε, σαν κανονικοί φίλοι, όμως είχα αλλά σχέδια. Όπως το έφερε η κουβέντα, αποφάσισα να του εκμυστηρευτώ ότι τον αγαπάω και ότι ήθελα να κάνουμε έρωτα. Αυτός στην αρχή ήταν διστακτικός, αλλά μετά χαλάρωσε.

Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και του έβγαλα όλα τα ρούχα. Ήταν ψηλός και αδύνατος. Όπως ήταν ξαπλωμένος σκύβω και μυρίζω τις κάλτσες του. Μοσχομύριζαν και ξεκίνησα να τις φιλάω. Τις έβγαλα και έβαλα την πατούσα του στο πρόσωπο μου. Αυτός την πίεζε και μου κράτησε την αναπνοή. Με καύλωνε αυτό! Ξεκίνησα να του γλείφω την πατούσα σα σκυλί και να του ρουφώ τα όμορφα δαχτυλάκια του. Μετά από 20 λεπτά γλείψιμο, προχώρησα πιο πάνω, στις γάμπες και στα μπούτια. Έβλεπα το φουσκωμένο μποξεράκι του και πίεσε με τα χέρια του το κεφάλι μου στο βρακί του.

Ξεκίνησα να του το φιλώ. Ένιωθα τις μπάλες του. Του το τράβηξα, και ξεκίνησα να του τη γλείφω. Ήταν πολύ μεγάλη και ξεκίνησα να γλείφω το πουτσοκέφαλο. Μετά ρουφούσα όλο και πιο μέσα και μετά τα αρχίδια του. Δεν άντεξε, έχυσε στο στόμα μου. Ήταν πολύ άγριο τσιμπούκι, μου γαμούσε το στόμα ανελέητα. Μετά με διέταξε να σκύψω και ξεκίνησε να με γαμάει. Βογκούσα από καύλα. Μου έτρεχαν δάκρυα. Μετά από ώρα σταμάτησε. Κουράστηκε, και ξάπλωσε. Του είπα ότι χρειάζεται μπάνιο, και τον πήγα στην τουαλέτα. Εκεί παίξαμε ένα παιχνίδι που συνεχίστηκε όλο το βράδυ.

Έκανα το σκλάβο και αυτός τον αφέντη. Ξεκίνησα να του γλείφω τα πέλματα και με το χέρι μου να σαπουνίζω το καυλί και τα αρχίδια του. Μετά άρχισα να του πλένω τα πόδια. Όταν στέγνωσε, γύρισε στο κρεβάτι, και νόμιζα ότι βαρέθηκε, αλλά είχε καυλώσει πιο πολύ και ήθελε κι άλλο.

- Γλείψε τα πόδια μου πούστη... μου είπε.

Ξεκίνησα να του γλείφω τις πατούσες και τα δάχτυλα. Πίεζε τα μούτρα μου με την πατούσα του. Άρχισα να τον παίζω και χύνω.

- Γλείψε τα αρχίδια μου πούστη...

μου είπε και συνέχισα χωρίς δισταγμό. Τον έγλειφα με τις ώρες και στράγγιζε από τα χυσια.

- Ρούφα όλα μου τα χυσια πούστη...

μου είπε και ξεκίνησα να του τα ρουφάω όλα. Πίεσε το κεφάλι μου στην πούτσα του και μου κόπηκε η ανάσα. Νόμιζα πως θα με σκότωνε. Μετά με τραβάει ξαφνικά και στήνεται στον τοίχο.

- Συνέχισε να γλείφεις...

μου είπε και το έκανα. Μου έλεγε "είσαι πούστης" και μου έριχνε σφαλιάρες και πουτσοσκάμπιλα, αλλά καύλωνα όλο και πιο πολύ. Με γύρισε από την άλλη και ξεκίνησε να με γαμάει.

- Ναι, ναι... φώναζα, συνέχισε γαμιά μου, μου αρέσει...

του έλεγα. Έχυνε συνέχεια. Όλο αυτό συνεχίστηκε για 3-4 ώρες αδιάκοπα και πέσαμε στο κρεβάτι κουρασμένοι. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και το πρωί, όταν ξύπνησα, είχε βάλει την πούτσα του στο στόμα μου για να με ξυπνήσει. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του έγλειφα τον πούτσο, ωσπού καθίσαμε να φάμε.

Ήταν από τα πιο ωραία Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Συναντιόμαστε τώρα τελευταία και του κρύβω τις παράλληλες σχέσεις μου. Ζούμε χαλαρά βράδια, αλλά και άγρια. Συνήθως, του γλείφω τις πατούσες του και του παίρνω πίπα, ενώ αυτός γαμάει τον κώλο μου ανελέητα. Τον αγαπώ!


Copyright Ref Number: 16151180522S008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.