Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή, αλλά δεν είναι δική μου. Αφορά τη φίλη μου τη Στέλλα από την οποία πήρα την άδεια να την παρουσιάσω και θα την αφηγηθώ σα να μιλάει εκείνη.
 
Γεια σας, είμαι η Στέλλα, είμαι 34ων ετών και θα μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου.
 
Είμαι 1.54, 56 κιλά, καστανή, με γλυκό πρόσωπο και μεγάλο στήθος, ενώ ο κώλος μου είναι νορμάλ, όχι κάτι τρομερό. Από τα 18 μου μέχρι τα 31 είχα σχέση με τον Αλέξη, συμμαθητή και φίλο μου. Ήταν ο πρώτος μου και ο μοναδικός μέχρι τη στιγμή που τα σπάσαμε. Είχαμε ωραίες στιγμές αλλά και στιγμές έντασης με τσακωμούς, γκρίνιες και μιζέρια. Η περίοδος που ήμουν μαζί του ήταν η χειρότερη μου, όσον αφορά την εμφάνιση μου καθώς είχα φτάσει μέχρι 105 κιλά και παραμελούσα αρκετά τον εαυτό μου.
 
Το χειμώνα που χωρίσαμε έπεσα σε μια κατάθλιψη και μου πήρε καιρό μέχρι να συνέλθω και να δω τι πρέπει να κάνω. Σε αυτό βοήθησε ένα φιλικό ζευγάρι αλλά κυρίως, οι διακοπές μου στο νησί από το οποίο κατάγομαι.
 
Συνήθιζα να χαλαρώνω σε μια μικρή παραλία, στην οποία δε σύχναζε πολύς κόσμος. Η αγαπημένη μου ώρα ήταν μετά τις 17:00 και συχνά εμένα ως αργά εκεί.
 
Ένα από αυτά τα απογεύματα διαδραματίστηκε και η ιστορία που θα σας πω.
 
Ήταν στα τελειώματα του καλοκαιριού και της παραμονής μου στο νησί και είχα πάει για ένα τελευταίο μπάνιο καθώς την επόμενη μέρα είχαμε τραπέζι για τα γενέθλια της μαμάς μου και το βράδυ θα επέστρεφα στην Αθήνα.
 
Πήγα λίγο πιο νωρίς απ' ότι συνήθιζα για να απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται τη θάλασσα. Έφτασα γύρω στις 16:00 και ήμουν ολομόναχη. Έβαλα το αντηλιακό μου, έβγαλα το πάνω μέρος του μαγιό και ξάπλωσα ακούγοντας μουσική.
 
Μετά από καμιά ώρα ήρθε στην παραλία ένα ζευγάρι 25άρηδων, οι οποίοι μου έμοιαζαν (και τελικά ήταν) τουρίστες. Η κοπέλα ήταν κοκκινομάλλα, με κατάλευκη επιδερμίδα, μεγάλο στήθος και κώλο.
 
Εκείνος ήταν αδύνατος, ξανθός, κλασική αγγλόφατσα.
 
Έκατσαν σε μια απόσταση πέντε μέτρων και ξεκίνησαν να μιλάνε και να πειράζονται.
 
Κάποια στιγμή με πλησιάζει η κοπέλα και μου ζητάει αντηλιακό. Της δίνω, επιστρέφει στο αγόρι της και ξαπλώνει για να της βάλει. Με την άκρη του ματιού μου παρακολουθώ ένα αισθησιακό μασάζ συνοδευόμενο από κωλοχάστουκα, τα οποία η αλήθεια είναι ότι με άναψαν.
 
Μετά από λίγο, η Αγγλίδα ήρθε να μου επιστρέψει το αντηλιακό, με ευχαρίστησε και μου ζήτησε συγγνώμη για αυτά που είδα και αν με ενόχλησαν.
 
Της χαμογέλασα και της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Μου συστήθηκε και πιάσαμε την κουβέντα, όσο το αγόρι της έριχνε τη βουτιά του.
 
Μου έλεγε πόσο της αρέσει το νησί και οι άνθρωποι του, πόσο καιρό είναι με το αγόρι της, ενώ στη συνέχεια με ρώτησε αν θα με πείραζε να κάνουν σεξ στην παραλία γιατί τους εξιτάρει να τους βλέπουν.
 
Η περιέργεια μου με ώθησε να απαντήσω αμέσως καταφατικά και η Τζίνα πήγε προς το μέρος του Ντάνι, του ψιθύρισε κάτι στο αυτί και άρχισε να τον χαϊδεύει σε όλο το κορμί.
 
Του κατέβασε το μαγιό αργά και είδα να πετάγεται ένα πολύ όμορφο και χοντρό εργαλείο, το οποίο με έκανε να γουρλώσω τα μάτια και να παρακολουθώ με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
 
Την είδα να γονατίζει μπροστά του και να αρχίζει να γλείφει αισθησιακά το θηρίο που κάλυπτε σχεδόν όλο της το πρόσωπο.
 
Ασυναίσθητα άρχισα να χαϊδεύω το στήθος μου, ενώ όταν είδα τον Ντάνι να στήνει στα τέσσερα την Τζίνα το χέρι μου κατέβηκε στο μουνάκι μου, το οποίο ήδη έσταζε.
 
Την είδα να μου κάνει νόημα να πλησιάσω και δεν έχασα στιγμή. Πήγα μπροστά της, τη φίλησα και μετά έφερα το πρόσωπο μου όσο πιο κοντά γινόταν στο σημείο δράσης. Έβλεπα από απόσταση αναπνοής το χοντρό καυλί του Ντάνι να ανοίγει διάπλατα το ροζ μουνάκι της Τζίνας.
 
Έπειτα από κάποια σφυροκοπήματα, ο Ντάνι βγήκε αργά από μέσα της και έφερε το τέρας του στο ύψος του στόματος μου. Χωρίς καθυστέρηση και σκέψη, το πήρα και ξεκίνησα να το γλείφω και να γεύομαι τα υγρά τους.
 
Προσπαθούσα να απολαύσω κάθε εκατοστό από το καυλί του Άγγλου και απελευθερωμένη από ταμπού και σκέψεις αποφάσισα να ζήσω όσα δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα!
 
Πνιγόμουν κι ένιωθα να σκίζει το μικρό στοματάκι μου αλλά δεν ήθελα να τον αφήσω. Η Τζίνα έπαιζε με το μουνάκι μου και το στήθος μου.
 
Ο Ντάνι έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου, ξάπλωσε και πριν σκεφτώ αν θέλει από εμένα να τον καβαλήσω, είδα τη Τζίνα να ανεβαίνει πάνω του και να εξαφανίζει το καυλί του μέσα της.
 
Έκατσα λίγο πιο πίσω και παρακολουθούσα. Λίγο αργότερα ο Ντάνι γύρισε την Τζίνα και βρέθηκε από πάνω της. Πήρε τα πόδια της στους ώμους του και αύξησε το ρυθμό που την πηδούσε μέχρι που βγάζοντας μια μεγάλη κραυγή εκτόξευσε τα χύσια του σε όλο της το κορμί. Η Τζίνα σηκώθηκε και βούτηξε για να ξεπλυθεί, ενώ ο Ντάνι ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε ότι το βράδυ θα με περιμένουν στο σπίτι που έμεναν.
 
Συμφώνησα να βρεθούμε κι έφυγαν, ενώ εγώ αδυνατούσα να πιστέψω αυτό που μόλις είχα παρακολουθήσει και συγχρόνως ήμουν και ανυπόμονη για ότι θα συνέβαινε το βράδυ στο σπίτι τους...


Copyright Ref Number: 16151150522S016Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.