Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμά μου εδώ και πολλά χρόνια μένει ένα ζευγάρι με την κόρη τους η οποία τώρα είναι 19 ετών. Μία πολύ ωραία κοπέλα, ψηλή με ωραίο σώμα, μακριά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και κατάλευκη επιδερμίδα. Η Ανθή, έτσι τη λένε, πολλές φορές ντύνεται προκλητικά έως πρόστυχα και αυτό είναι κάτι που με φτιάχνει αλλά δε θέλω να κάνω κάτι με ένα κορίτσι που το ξέρω από πολύ μικρό. Από την άλλη η Ανθή πολλές φορές προκαλεί και το κάνει κυρίως όταν είμαι στο μπαλκόνι και αυτή μόνη στο δικό της.
 
Ενα βράδυ του Σεπτεμβρίου έχω βγει με φίλους για ποτό και γυρίζω στο σπίτι γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα. Την ώρα που παρκάρω βλέπω την Ανθή να πηγαίνει προς το σπίτι. Κατεβαίνω από το αμάξι και της φωνάζω. Γυρίζει, με κοιτάζει και περιμένει. Φοράει ένα στενό παντελόνι, παπούτσια με αρκετό τακούνι και ένα πολύ στενό μπουστάκι που πιέζει τα βυζιά της.
 
- Καλημέρα. Τι συνάντηση είναι αυτή;
 
- Ξέφυγα λίγο απόψε.
 
- Ειχες... καλή παρέα;
 
- Με φίλους... λέω χαμογελώντας.
 
Ωστόσο έχουμε φτάσει στην είσοδο της πολυκατοικίας και πηγαίνουμε προς το ασανσέρ.
 
- Είσαι ωραίος άντρας και απορώ πώς τόσο καιρό είσαι μόνος.
 
- Κι εσύ είσαι γυναικάρα αλλά σε είδα να γυρίζεις μόνη σου!
 
- Όχι και γυναικάρα...
 
- Γυναικάρα το λιγότερο που μπορώ να πω (εχω καυλώσει και το έχει δει).
 
- Και το περισσότερο που μπορείς να πεις;
 
- Χα, χα...
 
- Πες το...
 
- Μουνάρα!
 
Πριν προλάβω καλά καλά να τελειώσω τη φράση μου κολλάει πάνω μου και μου πιάνει τον πούτσο.
 
- Σε γουστάρω και το ξέρεις, τόσο καιρό σε παίζω...
 
Δεν απάντησα. Την έσφιξα επάνω μου, τη φίλησα και της έπιασα τον κώλο. Έτσι μείναμε στο ασανσέρ μέχρι να φτάσουμε στο διαμέρισμα μου. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνουμε και αρχίζω σαν τρελός να τη γδύνω και αυτή να γδύνει εμένα. Αρχίζω να τη γλείφω στο λαιμό και στο στήθος. Έχει υπέροχο άρωμα και υπέροχη γεύση. Αυτή χαϊδεύει τον καυλωμένο πούτσο μου, πέφτει στα γόνατα και τον βάζει στο στόμα της. Αρχίζει να τον γλείφει και να τον ρουφάει. Σιγά-σιγά τον βάζει όλο. Της πιάνω το κεφάλι και την πιέζω ακόμα περισσότερο, πνίγεται, βήχει, αλλά συνεχίζει. Καταπληκτική πίπα! Κοντεύει να σπάσει ο πούτσος μου από την καύλα.

Την πιάνω από τα μαλλιά και τη σηκώνω. Τη γυρίζω και την πηγαίνω στον καναπέ. Τα χέρια της να ακουμπήσουν στην πλάτη του καναπέ και έχω μπροστά μου μία υπέροχη κωλάρα. Πέφτω στα γόνατά και αρχίζω να της τη γλείφω ενώ τα δάχτυλά μου ένα-ένα μπαίνουν στο μουνί της. Την τραβάω λίγο προς τα πίσω και αρχίζω το γλειφομούνι στην κλειτορίδα. Βάζω και δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα και τώρα που έχει κατεβάσει πάρα πολλά υγρά σηκώνομαι και αρχίζω και τρίβω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της και την κωλοτρυπίδα της,

Την πιάνω από τα μαλλιά αρχίζω να τα τραβάω. Ρίχνω δύο σκαμπίλια στον κώλο της και η πουτσα μου ξεκινάει να μπαίνει στη μουνάρα της. Στην αρχή σιγά σιγά και μετά πιο γρήγορα, πιο βαθιά, πιο δυνατά. Κάθε φορά που βογκάει της ρίχνω σκαμπίλια στον κώλο και πάω όλο και πιο δυνατά. Με τον αντίχειρα μου της έχω ανοίξει την κωλοτρυπίδα. Ακουμπάω επάνω της τον πούτσο μου και αρχίζω να τον πιέζω μέσα της. Υπέροχη κωλάρα, με καυλώνει απίστευτα και τη γαμάω όσο πιο δυνατά μπορώ.

Πιάνω τα βυζιά της και την τραβάω επάνω μου. Γλείφω το λαιμό της. Τα χέρια μου στρίβουν τις ρώγες της και τα χυσια μου αρχίζουν να φεύγουν καυτά μέσα στην κωλάρα της.
 
Μόλις βγήκα από τον κώλο της βάζει τα χέρια της και αρχίζει να μαζεύει τα χυσια μου που έτρεχαν έξω από την κωλοτρυπίδα της και αρχίζει να τα γλείφει.
 
- Μην το ξανακάνεις αυτό!
 
- Τα θέλεις στο στόμα;
 
- Ναι... θέλω να με χύνεις και να τα πίνω όλα!
 
- Είσαι καλό πουτανάκι...
 
- Για σένα το καλύτερο!


Copyright Ref Number: 16151120522S044Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.