Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ώρα είχε πάει 16:15 και ότι ετοιμαζόμουν να σχολάσω από τη δουλειά μου. Βλέπω μνήμα από τη γυναίκα μου, διευθύντρια εδώ και αρκετό καιρό.

"Έλα να με πάρεις από τη δουλειά γιατί δεν πήρα αυτοκίνητο σήμερα. Χτυπά κουδούνι να σου ανοίξω να έρθεις μέχρι επάνω στο γραφείο"

Ξεκινώ κι εγώ και σε ένα τέταρτο έφτασα. Παρκάρω από κάτω, δεν υπήρχε κάνεις. Χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει την πόρτα και ανεβαίνω πάνω. Με το που μπαίνω στο γραφείο μου λέει άργησες. Σηκώνεται από το γραφείο, έρχεται, κλειδώνει την πόρτα και μου ρίχνει ένα χαστούκι λέγοντας "που ήσουν;". Μου πετάει μια χάρτινη τσάντα και μου λέει "πήγαινε στο μπάνιο, φόρεσε τα και έλα εδώ γρήγορα... τσακίσου".
 
Πάω, ανοίγω τη σακούλα και είχε μια βινύλ στολή υπηρέτριας μαύρη, κάλτσες άσπρες και μια μικροσκοπική ποδιά και γάντια ροζ. Τα φοράω όπως μου είπε, πηγαίνω δίπλα και μου λέει:

- Ξεκινά γρήγορα να καθαρίσεις το γραφείο μου και τα τζάμια. Όλα... και το πάτωμα και μέχρι να έρθω θα έχεις τελειώσει παλιοβρώμα γιατί τη γάμησες!

Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα όλο αυτό. Από τη μια με καυλωνε, από την άλλη δεν την είχα δει έτσι την γυναίκα μου. Γυρίζει μετά από λίγο φορώντας ένα καρό παντελόνι αντρικό και ένα σακάκι. Από μέσα τίποτα. Φαίνονταν τα τεράστια βυζιά της.

- Τελείωσες μωρή τσούλα;

- Μάλιστα κυρία...

της λέω μιας και έτσι ήθελε να τη φωνάζω. Έρχεται δίπλα μου βάζει το χέρι της στο παντελόνι και βγάζει έξω ένα στραπόν ολόιδιο σαν αληθινή πουτσα, στο χρώμα του δέρματος με ροζ κεφάλι. Με πιάνει από τα Μαλλιά, μου το βάζει στο στόμα και μου φωνάζει:

- Γλείψε μωρή τσούλα γιατί ξέρεις που θα μπει. Όσο πιο πολύ το μαλακώσει, τόσο δε θα το καταλάβεις που θα σε γαμήσω.

Μου τον έβαζε όλο και πιο βαθύς μέσα στο στόμα. Μου το γαμούσε κανονικά. Μετά με γυρίζει στο γραφείο, μου παραμερίζει το στρινγκ και μπαίνει στον κώλο μου. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει ενώ κρατιέται από την ποδιά και φωνάζει:

- Είμαι η διευθύντρια σου, η αφέντρα σου και σε κάνω ότι θέλω εγώ παλιό πουτάνα. Δε θα τελειώσεις... μόνο εγώ!

Κάθισε στην καρέκλα και με έβαλε να καθίσω πάνω της, να γαμιέμαι στο καυλί της. Μου έστριβε τις ρώγες και μου φώναζε "τελείωσε με για να φύγουμε". Δεν πέρασε λεπτό και ούρλιαζε από τους οργασμούς. Έχυνε ασταμάτητα και μου φώναξε "καθάρισε με παλιό τσούλα". Έσκυψα και τα ήπια όλα. Καθάρισα τα πάντα με τη γλώσσα μου σχολαστικά.
 
- Μάζεψε τα πράματα και πάμε σπίτι να σε περιποιηθείς... μου λέει.

- Μισό λεπτό να αλλάξω.

- Έτσι θα έρθεις! Εγώ θα οδηγήσω. Εσύ τσούλα υπηρέτρια μου έτσι θα έρθεις να σε δουν όλοι στην γειτονιά.

Πάμε στο αμάξι, φτάνουμε σπίτι, με πιάνει από το αυτί και μου λέει:

- Πήγαινε στο κρεβάτι γρήγορα, γδύσου και περίμενε με!
 
Μετά από δέκα λεπτά ήρθε. Δε φορούσε τίποτα. Μου φοράει την κουκούλα που ήταν μόνο το στόμα έξω για να μη βλέπω. Ανοίγει ένα συρτάρι και αρχίζει να μου βάφει τα χείλια με κραγιόν από ότι μου έλεγε κόκκινο σαν τις πουτάνες.

- Θέλω να μου πάρεις πίπα έτσι και να μου γεμίσεις την πουτσα με κραγιόν.

Όσο της έπαιρνα πίπα εκείνη φορούσε γάντια και μου έβαζε δάχτυλα στο κώλο. Μέχρι τέσσερα είχε φτάσει. Μου δίνει μια κλωτσιά και πέφτω ανάσκελα. Έρχεται, μου σηκώνει τα πόδια, μου τον χώνει και μου φώναζε "τι είμαι εγώ παλιό τσούλα";

- Η αφέντρα μου, της λέω, η διευθύντρια, ο γαμιάς μου!

Όσο με γαμούσε, τόσο με μαλάκιζε μέχρι που τελείωσα. Έχυσα πάνω στα γάντια της. Με έσφιγγε δυνατά να βγει και η τελευταία σταγόνα. Μου τα βάζει στο στόμα και με ανάγκασε να τα πιω.

- Δικά σου μωρή καργιόλα γιατί η διευθύντρια λέει να τα πιεις! Ότι πω εγώ θα κάνεις το ξέρεις; Όταν θέλω εγώ θα με γαμάς, έτσι δεν με ήθελες;... μήπως το μετάνιωσες; Δε με νοιάζει... θα με υπηρετείς, θα σε ξεφτιλίσω παντού, στις φίλες μου, σε όλους. Ετοιμάσου... σε λίγες μέρες θα τις φέρω εδώ και θα φοράς αυτά! Αλλά πρώτα θα σε αποτριχώσω παντού.

Η πουτσα μου ήταν για ώρα καυλωμενη. Μου άρεσε όλο αυτό αλλά δε με άφηνε να τελειώσω μόνος μου! Θα με έσπαζε στο ξύλο...


Copyright Ref Number: 16151100522S029Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.