Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν καλοκαίρι και μόλις είχαμε γυρίσει από την παραλία με την Ελίνα στο σπίτι της. Η Ελίνα ήταν φοιτήτρια τότε και έμενε μαζί με τη μικρότερη αδελφή της σε ένα τριάρι, στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Η Ελίνα ήταν ένα μελαχρινό καυλιάρικο πλάσμα. Κοντούλα με υπέροχο κώλο και μικρό στήθος. Γενικά με καύλωνε απίστευτα πολύ αλλά και νωρίτερα στην παραλία με είχε κάνει τούρμπο χαϊδεύοντας το καυλί μου πάνω από το μαγιό χωρίς να με αφήνει να την ακουμπάω. Η αδερφή της, η Ιωάννα, στα 18 τότε, πρωτοετής φοιτήτρια ήταν ψηλότερη της, με βαμμένο κόκκινο μαλλί, φοβερά χείλη και απίστευτες καμπύλες που θα νόμιζες πως ήταν μοντέλο. Βέβαια αν και πιο όμορφη δε σου έβγαζε κάτι σεξουαλικό. Περισσότερο θα την έλεγες ξινή. Μέχρι εκείνη την ημέρα δε την είχα δει ποτέ πονηρά καθώς με ξενέρωνε ο τρόπος της. Βέβαια η Ελίνα, επειδή ήταν έκφυλη, πολλές φορές στο σεξ μου έλεγε πως θέλει να σκίσω την αδελφή της, να της σκίσω το μουνί για να μην το παίζει υπεράνω και καλύτερη.
 
Μπήκαμε λοιπόν σπίτι και φαινόταν πως η αδερφή της Ελίνας έλειπε. Δε χάσαμε χρόνο, χωθήκαμε στο ντους να ξεπλύνουμε τα αλάτια από το κορμί μας. Μέσα στο μπάνιο χάιδευα το κορμί της ενώ ο σκληρός μου πούτσος ήταν στο χέρι της και τον έπαιζε αργά. Δεν προχωρήσαμε καθώς με το που πήγα να της βάλω δάχτυλα, ξεγλίστρησε και βγήκε από το ντους.
 
- Σκουπίσου και έλα μέσα μωρό μου, είπε κοιτώντας με.
 
Με φούντωσε και αφού ξέπλυνα τις σαπουνάδες βγήκα, σκουπίστηκα γρήγορα με μια πετσέτα και έτρεξα στο δωμάτιο της. Εκεί την είδα να με περιμένει στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού της, να τρίβει το μουνάκι της και να βογκάει. Αμέσως βρέθηκα πίσω της. Έφτυσα τον πούτσο μου και μπήκα μέσα της. Άρχισε να βογκάει και να με προκαλεί:
 
- Ναι γαμιά μου, σκίσε με, δώσε μου το μουνί στο χέρι γαμιά μου. Σκίσε με...
 
- Πουτάνα μου όλη μέρα με καυλώνεις και δε με αφήνεις να ησυχάσω. Θα σε σκίσω θα σε χύσω και θα σε πηδήξω ξανά πουτάνα.
 
Και ενώ την πηδούσα σφαλιάριζα τον κώλο της με δύναμη. Οι φωνές μας ήταν αρκετά δυνατές και δε μας ένοιαζε αν θα μας ακούσει κανείς. Αν και πιστεύαμε πως είμαστε μόνοι μας στο σπίτι αλλά και γενικά δεν την ένοιαζε αν μας ακούν άλλοι.
 
Ενώ την έπαιρνα στα τέσσερα, έβαλα δύο δάχτυλα στον κώλο της καυλιάρας μου και τρελάθηκε. Ο πούτσος μου γέμισε με τα χύσια της. Από τα πολλά υγρά δεν ένιωθα το μουνί της να σφίγγει τον πούτσο μου, ενώ συνέχεια βογκούσε και έτριβε ασταμάτητα την κλειτορίδα της. Ο οργασμός της δεν άργησε να έρθει κάνοντας τη να έχει σπασμούς στο κορμί της. Το μόνο που ψέλλισε ήταν:
 
- Πάρε μου τον κώλο καργιόλη άντρα. Σκίσ' τον...
 
Ήταν συνηθισμένο για την Ελίνα να θέλει να τη χύνω στην κωλάρα της. Τράβηξα τον πούτσο μου από το μουνί της και με τα πολλά υγρά της πάνω του τον έσπρωξα στον κώλο της που δεν αντιστάθηκε πολύ καθώς ήταν δουλεμένος. Βέβαια αμέσως ένιωσα να σφίγγει τον πούτσο μου και με καύλωσε. Συνεχίσαμε να κουνιόμαστε με ρυθμό ενώ την κάρφωνα κρατώντας την από τη μέση της. Δε θα κρατιόμουν άλλο και ήξερα πως θα τελειώσω σύντομα. Δεν ήθελα όμως να χύσω στον κώλο της αυτή τη φορά. Ήθελα να την ξεφτιλίσω για ότι μου είχε κάνει στην παραλία. Βγαίνω από μέσα της και της φωνάζω:
 
- Πουτάνα στα γόνατα να σε χύσω στη μάπα καργιόλα.
 
- Ναι γαμιά μου χύσε με την πουτάνα...
 
Ενώ ήταν στα γόνατα την πιάνω από το κεφάλι και καρφώνω τον πούτσο μου στο στοματάκι της και της το πηδάω ενώ της φωνάζω:
 
- Έτσι πουτάνα. Από τον κώλο σου στο στόμα καργιόλα. Μόνο για να σε χύνω κάνεις πουτάνα...

ενώ εκείνη δάκρυζε και προσπαθούσε να πάρει όσο περισσότερο την πούτσα μου. Μετά από λίγο έβγαλα τον πούτσο μου και τον έπαιζα μπροστά στο πρόσωπό της.
 
- Θα σε χύσω και θα πάω να πηδήξω και την καργιόλα την αδερφή σου πουτάνα, φώναξα και άρχισα να χύνω το πρόσωπό της.
 
- Ναι γαμιά μου, χύσε με και πήγαινε να την πηδήξεις αλλά εμένα να χύνεις, την πουτάνα σου, χύσε με...
 
Ενώ έχυνα το μάτι μου πήρε μια σκιά στην πόρτα αλλά ήταν τόσο έντονα που τελειώνοντας κατέρρευσα στο κρεβάτι.
 
Με πήρε ο ύπνος γυμνό μέσα σε λίγα λεπτά ενώ η Ελίνα από ότι έμαθα μετά πήγε να πλυθεί και είδε την αδερφή της να κάθεται στο σαλόνι και να βλέπει τηλεόραση. Αργότερα ξύπνησα και είδα την Ελίνα να κοιμάται δίπλα μου. Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στην κουζίνα να πιω νερό. Γυμνός όπως ήμουν ήπια ένα ποτήρι νερό και ενώ γυρνούσα άκουσα βογκητά να βγαίνουν από το δωμάτιο της Ιωάννας. Πλησίασα και η πόρτα ήταν μισάνοιχτη ενώ η Ιωάννα ήταν γυμνή, μπρούμυτα στο κρεβάτι της, το πρόσωπο της χωμένο στα μαξιλάρια ενώ ο κώλος της προς τα πάνω και έπαιζε με το μουνί της. Ο πούτσος μου σηκώθηκε, καθώς παρατηρούσα την επιδερμίδα του κώλου της και το πως γυάλιζε το μουνί της. Μέσα στα βογκητά της κάτι μουρμούριζε και την άκουσα να λέει:
 
- Αχ ναι Χάρη γάμα το μουνί μου, ναι, σκίσε με γαμιά μου, αχ... ναι Χάρη!
 
Το πουτανάκι σκέφτηκα μας το παίζει κάποια αλλά θέλει πούτσο. Πήρα απόφαση εκείνη τη στιγμή να μπω και... μπήκα.
 
- Τι κάνεις εκεί ρε τσουλάκι;... της είπα με σταθερή και ήρεμη φωνή.
 
Το να την πιάσω στα πράσα την ξάφνιασε και προσπάθησε να καλύψει τη γύμνια της.
 
- Γιατί δε μιλάς;... της είπα με έντονο ύφος ενώ την πλησίαζα. Δεν τολμούσε να σηκώσει τα μάτια της.
 
Αργά βρέθηκα στην άκρη του κρεβατιού της. Ο πούτσος μου σκληρός πάλλονταν στον αέρα. Την έπιασα απο το σβέρκο και την τράβηξα προς το μέρος μου.
 
- Θα σε σκίσω, της είπα. Αλλά πρώτα πρέπει να το ζητήσεις πουτανάκι, που μας κάνεις πως είσαι καλύτερή μας.

Το βλέμμα της ήταν χαμηλά και δεν έκανε καμία κίνηση να με κοιτάξει. Ένα χαστούκι στο μάγουλό της την συνέφερε και την έκανε να κλαψουρίσει.
 
- Σκάσε και κοίτα με. Σήκωσε τα μελιά της μάτια και με κοίταξε. Πες μου τώρα τι θες, της είπα.
 
- Άσε με δε θέλω τίποτα... μου είπε και έκανε να τραβηχτεί.
 
Με το χέρι μου την έσφιξα ενώ με το άλλο μου χέρι έπιασα το μουνί της το οποίο ήταν μούσκεμα.
 
- Πουτάνα θες πούτσο. Μην μου το παίζεις σκληρή. Μας έβλεπες πριν; Πριν που έσκιζα την αδερφή σου; Που την έχυσα; Πες μου τώρα.
 
- Ναι σας είδα. Άσε με τώρα. Είσαι με την αδερφή μου. Άσε με...

είπε ενώ την ένιωθα να χαλαρώνει και να μην αντιστέκεται. Έσκυψα και της είπα στο αυτί.
 
- Ξέρεις πως η αδερφή σου θέλει να σε σκίσω;... και τελειώνοντας της δάγκωσα το λαιμό. Τώρα πάρ' τον στο στόμα σου σαν καλή πουτάνα.
 
Την άφησα και απλά στεκόμουν μπροστά της. Άπλωσε το χέρι της και τον έπιασε. Μου τον έσφιξε και άρχισε να τον παίζει αργά. Τα επόμενα λεπτά θα την άφηνα να κάνει ότι θέλει. Αργά άρχισε να μου τον γλείφει. Φαινόταν αρχάρια αλλά δεν ήθελα να την πιέσω. Με το ένα χέρι μου άρχισα να τις χαϊδεύω το στήθος. Κάτι που την έκανε να αρχίσει να ρουφάει πιο έντονα τον πούτσο μου.
 
- Δεν έχεις πάρει πολλές πίπες ε Ιωάννα;... της είπα.
 
Τον έβγαλε από το στόμα της ενώ τον έπαιζε.
 
- 'Οχι. Δε μου άρεσε με τον πρώην μου, απάντησε κοιτώντας με στα μάτια.
 
- Από τώρα όμως θα το κάνεις συχνά μικρή μου. Σωστά;
 
- Ναι Χάρη όσο θες αρκεί να με κάνεις δική σου. Και να....μην το μάθει η Ελίνα.
 
- Η Ελίνα θα το μάθει. Και θα σε πηδάω μπροστά της από εδώ και πέρα.
 
- Μα...

πήγε να παραπονεθεί αλλά της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της και της πηδούσα το στόμα. Σάλια γέμισαν τον πούτσο μου. Δεν ήθελα όμως να την πηδήξω εκεί. Την τράβηξα από το χέρι και πήγαμε στο σαλόνι. Την έβαλα να σκύψει στην πλάτη του καναπέ απέναντι από το δωμάτιο της Ελίνας. Έσκυψα, έφτυσα το μουνί της και την έγλειψα πιπιλώντας την κλειτορίδα της. Προσπαθούσε να μην ακουστεί και με καύλωνε. Μετά από λίγο σηκώθηκα και άρχισα να τον τρίβω στο μουνί της.
 
- Σε παρακαλώ βάλε προφυλακτικό, δε θέλω να μείνω έγκυος... έλεγε.
 
- Όχι πουτανάκι εγώ κάνω κουμάντο. Και θα σε πηδάω όπως θέλω, της έλεγα ενώ έτριβα τον πούτσο μου στο μουνί της. Την ένιωθα να καίγεται και καύλωνα.
 
Εκεί που δεν το περίμενε τον κάρφωσα όλο μέσα της κάνοντας την να φωνάξει:
 
- Με έσκισες, πονάω ρε πούστη...
 
- Σκάσε ρε. Θα σε πηδάω όπως θέλω εγώ και όποτε θέλω εγώ πουτάνα. Θα σκίζω την αδερφή σου και θα στον δίνω να τον γλείφεις καργιολάκι. Είχα αρχίσει να φωνάζω για να ξυπνήσω την Ελίνα. Δεν άργησε να εμφανιστεί στην πόρτα και να με κοιτάει. Ένα χαμόγελο πονηρό στο πρόσωπό της.
 
- Έλα καυλιάρα μου να δεις πως σκίζω την καργιόλα την αδερφή σου, της είπα.
 
Μας πλησίασε και κάθισε γυμνή στον καναπέ. Χάιδευε το μουνί της και έλεγε:
 
- Σκίσ' την την πουτάνα. Μπας και σταματήσει να είναι ξινή και μάθει να φέρεται.
 
Η Ιωάννα άρχισε να βογκάει πιο δυνατά ενώ και εγώ άρχισα να γίνομαι πιο σκληρός μαζί της. Γύρισα στην Ελίνα και της είπα:
 
- Λες το κωλαράκι της αδερφής σου να είναι παρθένο μωρό μου;
 
Με το που το άκουσε η Ιωάννα πήγε να τραβηχτεί και φώναξε:
 
- Όχι όχι από εκεί, πονάει, μη, δε θέλω, σταματήστε.

Η Ελίνα πετάχτηκε και της έσκασε ένα χαστούκι δυνατό στο πρόσωπο.
 
- Σκάσε πουτάνα, της είπε. Ο γαμιάς μας αποφασίζει τι θα κάνει. Και θα μάθεις να σου σκίζει τον κώλο.

Τραβήχτηκα από το μουνί της Ιωάννας και τράβηξα την Ελίνα να της γλείψει το κωλαράκι. Θέλαμε να το ευχαριστηθεί η Ιωάννα όσο και να θέλαμε να την τιμωρήσουμε. Πήγα μπροστά στην Ιωάννα ενώ η αδερφή της της έγλειφε τον κώλο και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα.
 
- Γλείψ' τον καλά για να πονέσεις λίγο καυλιάρα. Γλείψε μου τον πούτσο. Νιώσε τα υγρά σου. Πιες τα. Πως σου φαίνεται που σε γλείφει η αδερφή σου πουτάνα;
 
Απομακρύνθηκα από τα κορίτσια λίγο και τα παρατηρούσα. Η Ιωάννα καύλωνε με τη γλώσσα της αδερφής της και η Ελίνα γούσταρε να γλείφει την αδερφή της. Βρέθηκα πίσω από την Ελίνα και έχωσα τον πούτσο μου στο καυτό μουνάκι της.Την πήρα για λίγο.
 
- Είναι έτοιμος ο κώλος της γαμιά μου... είπε η Ελίνα.
 
Αμέσως πήρα θέση και αφού γύρισα την Ιωάννα πάνω στην Ελίνα σε θέση 69 άρχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου στον κώλο της Ιωάννας ενώ η αδερφή της έγλειφε το μουνί της. Αργά μπήκα μέσα της και την άφησα να συνηθίσει ενώ η γλώσσα της αδερφής της της μαλάκωνε τον πόνο. Μόλις άρχισε να κουνιέται ξεκίνησα να ανεβάζω ρυθμό. Ένιωσα την Ελίνα να βογκάει καθώς η αδερφή της ξεπερνώντας τον πόνο το απολάμβανε και άρχισε να της γλείφει το μουνί. Ενώ η Ελίνα για να με καυλώσει μου χάιδευε τα αρχίδια με τα νύχια της. Συνεχίσαμε σε αυτή τη στάση για κάποια ώρα μέχρι που ένιωσα πως είμαι κοντά να χύσω. Άρπαξα την Ιωάννα από τον κώλο και ανέβασα ταχύτητα.
 
- Θα σου σκίσω τις τρύπες πουτάνα. Θα σε χύσω και θα σε γκαστρώσω πουτάνα...

φώναζα. Η Ελίνα παρακαλούσε να σκίσω τον κώλο της αδερφή της ενώ η Ιωάννα μου ζητούσε να τη γεμίσω. Με δύο τρεις σπρωξιές χώθηκα βαθιά στον κώλο της και άδειασα ότι είχα. Τραβήχτηκα και τα χύσια μου έσταξαν προς το μουνάκι της Ιωάννας όπου η Ελίνα τα καθάρισε με τη γλώσσα της όλα. Ξάπλωσα στον καναπέ ενώ η Ελίνα βρέθηκε πίσω από την αδερφή της και έγλειφε τα χύσια μου από τον κώλο της αδερφή της. Μόλις τελείωσε έπιασε την αδερφή της από τα μαλλιά και την έφερε ανάμεσα στα πόδια μου και την έβαλε να γλείψει τον πούτσο μου λέγοντας:
 
- Καθάρισε τον πούτσο του γαμιά σου καργιόλα. Από εδώ και πέρα θα τον υπηρετείς πουτάνα...

και την έσπρωξε. Η Ιωάννα αδιαμαρτύρητα άρχισε να ρουφάει τον πούτσο μου και να τον καθαρίζει. Η Ελίνα βρέθηκε πλάι μου και φιλιόμασταν παθιασμένα.
 
- Χάρη από εδώ και πέρα θα μας γαμάς μαζί. Εντάξει μωρό μου;... είπε η Ελίνα.
 
- Μόνο αν η Ιωάννα το ζητήσει. Και παρακαλέσει για αυτό της είπα κοιτώντας με νόημα.
 
Η Ιωάννα μας κοίταξε. Για μια στιγμή ήταν αμήχανη. Μέχρι που έσκασε ένα χαμόγελο και είπε:
 
- Χάρη σε παρακαλώ να γαμάς την αδελφούλα μου και εμένα. Εμείς θα κάνουμε ότι ζητάς.
 
- Κοίτα να δεις που χαμογελάει η πουτάνα η αδερφή μου... είπε η Ελίνα και σκάσαμε όλοι στα γέλια.
 
- Έλα κι εσύ δίπλα μου, είπα και χώθηκε και η Ιωάννα στην αγκαλιά μου. Φοβάμαι πως θα περνάμε πολύ καλά κορίτσια μου, είπα και εκείνες γέλασαν δυνατά.
 
Με τις αδερφούλες συνεχίστηκε για μια περίοδο μέχρι που η Ιωάννα άλλαξε χώρα.


Copyright Ref Number: 16151030522S007Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.