Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κοντεύανε 16 χρόνια που είχα να δω τη Δ. Τα χρόνια που είχαν περάσει είχαν αφήσει τα σημάδια τους πάνω της αλλά μόνο στην εμφάνιση της. Τα λέγαμε για πάνω από μία ώρα στον καναπέ του σαλονιού της όταν ένιωσα την ανάγκη να την αγκαλιάσω. Ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου. Ήθελα να τη φιλήσω και να τη νιώσω αλλά δεν το έκανα. Ένιωθα πως κι εκείνη το ήθελε αλλά ούτε εκείνη το έκανε.
 
Για μέρες είχα αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου αλλά δεν επιχειρούσα κάτι παραπάνω.
 
Τη Δ την είχα γνωρίσει μέσω μιας πρώην μου, για την οποία θα σας πω σε κάποια άλλη ιστορία. Ήταν σχετικά κοντούλα και αδύνατη (τότε, γιατί τώρα τα είχε πάρει τα κιλάκια της) με ωραίο κωλαράκι, σχετικά μικρό στητό στήθος με ωραίες μυτερές ρώγες που σε κάθε υποψία δροσιάς έκαναν εμφανή την παρουσία τους μέσα από τα ανάλαφρα μπλουζάκια που συνήθιζε να φοράει χωρίς σουτιέν. Πλέον, το στήθος της είχε μεγαλώσει (λόγω γέννας) αλλά συγχρόνως είχε πέσει ελαφρώς, τόσο, ώστε να χρειάζεται ο στηθόδεσμος.
 
Ένα βράδυ πέρασα έξω από το σπίτι της και της έστειλα μήνυμα να βγει να τη δω για 5 λεπτά. Μόλις μπήκε στο αμάξι όρμηξα και τη φίλησα παθιασμένα. Αιφνιδιάστηκε αλλά σύντομα ανταπέδωσε. Στο παρελθόν είχαμε κάνει 3-4 φορές έρωτα και μπορώ να πω με σιγουριά πως μετά από αυτό το φιλί είχε αναζωπυρωθεί το πάθος για το, όπως το θυμάμαι, ιδιαίτερα στενό μουνάκι της και τις μυτερές ρώγες της που της άρεσε να τις γλείφουμε μαζί.
 
Την άφησα στο σπίτι της κι επέστρεψα στο δικό μου.
 
Οι μέρες περνούσαν με μηνύματα και τηλεφωνήματα (πιο αραιά) ώσπου κλείσαμε ραντεβού ένα πρωί. Πήγαμε αμέσως σε ξενοδοχείο. Ήταν εμφανώς τρακαρισμένη αλλά το βλέμμα της έδινε υποσχέσεις για πολλά.
 
Μόλις έκλεισε η πόρτα πίσω μου με αγκάλιασε κι άρχισε τα φιλιά. Τα χέρια μου άρχισαν να εξερευνούν το εμφανώς πιο γεμάτο κορμί της άλλο το ίδιο απαλό με τότε δέρμα της. Ένας έντονος αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη της μόλις άγγιξα πάνω από το δαντελένιο σουτιέν το σχετικά βαρύ πλέον στήθος της. Της έβγαλα τη μπλούζα και κάθε χέρι μου γέμισε από ένα βυζί της. Με τους αντίχειρες μου έπαιζα τις ρώγες της που σκλήρυναν αμέσως. Είχε κλείσει τα μάτια της κι είχε παραδοθεί στα χάδια μου. Έσκυψα και πήρα τη μια στο στόμα μου. Πέτρα είχε γίνει. Γέμιζε το στόμα μου. Μου έβγαλε το πουκάμισο και τσίμπησε ελαφρά τις δικές μου. Ο πούτσος μου ανταποκρίθηκε άμεσα και πλέον την πίεζε στην κοιλιά.
 
- Μ... τι έχουμε εδώ;... με ρώτησε.
 
- Βλέπω θυμάσαι καλά τι με φτιάχνει απάντησα.
 
- Κι εσύ, ανταπάντησε κατεβάζοντας το παντελόνι μου.
 
Με έσπρωξε στο κρεββάτι αφήνοντας με μόνο με το μποξεράκι ενώ συγχρόνως αφαιρούσε ότι άλλο φορούσε.
 
Ήρθε πάνω μου κατευθείαν στις ρώγες μου. Η γλώσσα της έκανε τα μαγικά της πάνω τους ενώ τα χέρια μου τσιμπούσαν δυνατά τις τεράστιες δικές της. Σύντομα όμως κατέβηκαν πιο κάτω προς τον κώλο της. Τον χούφτωσα και τον άνοιξα ενώ στηνόταν στα 4 σαν να περιμένει κάτι χοντρό και μακρύ να μπει βαθειά μέσα της. Αμέσως τη γύρισα ανάσκελα κι ανέβηκα πάνω της σε στάση 69. Τον εξαφάνισε στο λεπτό. Άνοιξα με τα δάκτυλα μου τα παχιά μουνόχειλα της και έψαξα με τη γλώσσα μου για την κλειτορίδα της. Μόλις την άγγιξα τινάχτηκε και τον πήρε ακόμα βαθύτερα. Σιγά σιγά η κλειτορίδα της φούσκωνε, η ανάσα της γινόταν πιο βαριά, η πίπα της πιο έντονη και το μουνί της πιο υγρό. Δεν άργησε. Μέσα σε βογκητά και σπασμούς άρχισε να χύνει ποτάμια. Ο πούτσος μου είχε εγκλωβιστεί βαθειά μέσα στο λαρύγγι της. Τα δάκτυλα μου παίζανε με την είσοδο του κόλπου της. Η κλειτορίδα της πρηζόταν κι άλλο ανάμεσα στη γλώσσα μου και τον ουρανίσκο μου. Δεν σταμάτησα τίποτα από όλα αυτά κι η Δ συνέχιζε να χύνει και να χύνει. Κάποια στιγμή άφησε τον πούτσο μου και ψέλλισε:

- Θα με πεθάνεις... σε θέλω όμως μέσα μου.
 
Δεν έχασα χρόνο. Γύρισα αμέσως κι όπως ήταν ανοικτή μπήκα με τη μια στο στενό μουνί της. Ένιωθα τα τοιχώματα του να ανοίγουν για να δεχτούν τον χοντρό μου πούτσο. Τα μάτια της είχαν ένα βλέμμα απόκοσμο. Όσο έμπαινα τόσο ένιωθα το μουνί της να σφίγγει και συγχρόνως να προσπαθεί να ανοίξει για να με δεχτεί.
 
Τα χέρια της τώρα παίζανε με τις ρώγες μου κι ο πούτσος μου φούσκωνε κι άλλο μέσα της ξεχειλώνοντας τη σφιχτή μουνάρα της.
 
Άρχισα την παλινδρομική κίνηση. Μέσα έξω. Σχεδόν ολόκληρος ο πούτσος μου έξω από το καυτό μουνί της και ξανά μέσα. Κοίταζα την κλειτορίδα της που είχε γίνει σα μικρό καυλάκι. Την ακούμπησα με τον αντίχειρα κι άρχισα να την παίζω.
 
- Μωρό μου, τι μου κάνεις;
 
Τα χέρια της είχαν πάρει από μια ρώγα της και την έπαιζαν. Έσκυψα πάνω από τη δεξιά κι άρχισα να τη γλείφω καθώς την έπαιζε. Αμέσως μπήκε στο παιχνίδι και η γλώσσα της. Με το ένα της χέρι έπαιζε τη ρώγα που γλείφαμε μαζί, με το άλλο τσιμπούσε δυνατά την άλλη. Με τον αντίχειρα μου έπαιζα την τεράστια πλέον κλειτορίδα της και με τον πούτσο μου έσκιζα την υγρή μουνάρα της που σιγά σιγά άνοιγε.
 
Κόντευα να χύσω όταν ένιωσα σπασμούς στο μουνάκι της. Φώναζε και τσιμπούσε ακόμα πιο δυνατά τις ρώγες της.
 
- Χύσε μέσα μωρό μου, να νιώσω τα καυτά υγρά σου...
 
Δεν άντεξα άλλο. Έχυνα για αρκετή ώρα ενώ συγχρόνως έχυνε κι εκείνη. Τα υγρά μας τρέχανε στον κώλο της και τρέμαμε κι οι δυο.
 
Αφού ηρεμήσαμε ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι. Για λίγο όμως. Ήθελε κι άλλο. Πήρε την πρωτοβουλία χαϊδεύοντας τα στήθη της και κάνοντας τις ρώγες της πάλι σκληρές. Πήρε στο στόμα της και μια δικιά μου κι ο πούτσος μου πήρε και πάλι την ανιούσα.
 
- Ετοιμάζεται για δράση;

Με ρώτησε καθώς πλέον έγλειφε τα υγρά μας από τον κορμό του.
 
- Σε θέλω πάνω μου... της είπα κοφτά.
 
Τον καβάλησε κι αφού τον εξαφάνισε στο υγρό μουνί της άρχισε να καλπάζει πάνω του. Πλέον είχε ξεφύγει. Έπαιζε πότε με τις ρώγες μου, πότε με τις δικές της. Που και που έπιανε και τα αρχιδια μου μαλάζοντας τα. Την τράβηξα πάνω μου και την έπιασα από τα κωλομέρια. Τα σκαμπίλιζα δυνατά εναλλάξ κι εκείνη καύλωσε ακόμα παραπάνω. Ένιωθα υγρά να τρέχουν από το μουνί της μέχρι τη σχισμή του κώλου μου.
 
Ανέβασε τα χέρια της ψηλά πίσω από το κεφάλι της τεντώνοντας το κορμί της. Έπιασε τα βυζιά της κι έγλειψε πάλι τις ρώγες της.
 
- Κοντεύω μάτια μου...

είπαμε συγχρόνως και δευτερόλεπτα αργότερα χύναμε με μεγάλη ένταση. Έπεσε πάνω μου χωρίς να βγω από το καυτό και υγρό μουνί της. Μείναμε έτσι για αρκετή ώρα.
 
Σιγά σιγά ο πούτσος μου επανερχόταν σε ηρεμία και γλιστρώντας έξω από το μουνάκι της άφησε τα υγρά μας να τρέξουν πάνω μου, ζεστά.
 
Ηρεμήσαμε, κάναμε μπανάκι και φύγαμε.


Copyright Ref Number: 16151260422S008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.