Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δούλευα πριν λίγο καιρό σε μια εταιρία και η δουλειά μου ήταν να ταξιδεύω στην επαρχία πλασάροντας στα καταστήματα διάφορα προϊόντα. Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είχα ένα ραντεβού σε ένα κατάστημα το οποίο πήγαινα μια φορά το μήνα. Προς μεγάλη μου έκπληξη όταν μπήκα με υποδέχτηκε μια νέα Γυναίκα (συνήθως ήταν μια πενηντάρα λιγομίλητη και ξερακιανή) γύρω στα 30 και πολύ όμορφη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάτω από το φαρδύ μπλουζάκι της μπορούσε κανείς να διακρίνει ένα τεράστιο στήθος. Τη ρώτησα αν ήταν εκεί η κυρία που μου έδινε τις παραγγελιές κι εκείνη μου εξήγησε πως είχε αγοράσει το μαγαζί και πως ήταν αυτή υπεύθυνη για τις παραγγελιές. Έπειτα μου είπε πως αν ήθελα μπορούσαμε να ανέβουμε στο διαμέρισμα της για να δούμε τα προϊόντα με την ησυχία μας.

Με οδήγησε από τη σκάλα και με έβαλε να κάτσω στο μικρό σαλονάκι της, ενώ η ίδια πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ. όταν γύρισε στο σαλόνι, ο πούτσος μου ορθώθηκε αυτόματα. Βλέπετε είχε βγάλει το φαρδύ μπλουζάκι της και φορούσε ένα διάφανο πουκάμισο κι από κάτω τα τεράστια βυζιά της αγωνιζόταν να απελευθερωθούν, απειλώντας να σπάσουν τα μικροσκοπικά κουμπάκια. Κάθισε απέναντι μου, σταυρώνοντας τα πόδια της και επιτρέποντας μου να δω τα μπούτια της και το σημείο που τελείωναν οι κάλτσες της. Νόμιζα πως θα χύσω επιτόπου, χωρίς καν να κουνηθώ. είχα πια ξεχάσει όλα αυτά που ήθελα να της εξηγήσω και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα τεράστια βυζιά της και τα αφράτα μπουτάκια που είχα απέναντι μου. Στη διάρκεια της πεντάλεπτη συζήτηση μας έμαθα πως την έλεγαν Γιάννα και πως είχε χωρίσει τρία χρόνια .

Βασικά δε θυμάμαι και πολλά από ότι λέγαμε γιατί όλη η προσοχή μου ήταν στραμμένη στα υπέροχα εκείνα μπαλόνια που ήταν στριμωγμένα στο τεράστιο σουτιέν της. Φαίνεται πως το κατάλαβε ότι είχε ένα ωραίο και χοντρό πούτσο έτοιμο να πέσει στα χέρια της, γιατί χωρίς πολλές περιστροφές είπε:

- Θα ήθελες να μου σφίξεις τα βυζιά, έτσι δεν είναι;

Δεν πίστευα στα αφτιά μου και το μόνο που κατόρθωσα ήταν να ψελλίσω...

- Ναι πολύ.

Εκείνη άρχισε σιγά σιγά να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου της

- Βγάλε και εσύ τα ρούχα σου λοιπόν, είπε. Θέλω να δω τον πούτσο σου να μεγαλώνει ενώ θα γδύνεσαι.

Η τύχη μου ήταν απίστευτη, πέταξα τα ρούχα μου σε χρόνο ρεκόρ. Μόνο που εκείνη δε μπόρεσε να δει τον πούτσο μου να μεγαλώνει, ήταν ήδη τεράστιος. Φαίνεται ότι το θέαμα άρεσε στην Γιάννα, γιατί μου είπε πόσο ήθελε να της τον χώσω στο μουνί της. Στο μεταξύ είχε βγάλει το πουκάμισο της και ετοιμαζόταν να βγάλει το σουτιέν της.

- Είσαι έτοιμος για αυτό που θα δεις;...

μου είπε γελώντας καθώς ξεκούμπωνε το τεράστιο εσώρουχο. Δε θυμάμαι τι της απάντησα. αλλά σίγουρα δε θα ξεχάσω ποτέ το θέαμα εκείνων των τεράστιων σάρκινων βουνών, που πετάχτηκαν έξω κι έπεσαν προς τα κάτω. Έπειτα η Γιάννα σηκώθηκε όρθια κι έβγαλε τη φούστα της. άρχισε να κατεβάζει τις κάλτσες τις ενώ τα βυζιά της χτυπούσαν στα γόνατα της καθώς έσκυβε. Έβγαλε το κιλοτάκι της που όπως με πληροφόρησε ήταν μούσκεμα. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Η Γιάννα ήρθε κοντά μου και εγώ βούτηξα μέσα σε εκείνα τα κολοσσιαία βυζιά ρουφώντας τα άπληστα. Τότε η Γιάννα ήρθε και γονάτισε στο πάτωμα, μπροστά μου, για να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Στο μεταξύ μου ήταν αδύνατο να σταματήσω την επίθεση μου στα μεγάλα μπαλκόνια της που λικνίζονταν προκλητικά στην κάθε κίνηση της. Η Γιάννα κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω και τραβήχτηκε.

Οι πρώτες σταγόνες από το σπέρμα μου άρχισαν να εκτοξεύονται με δύναμη πάνω στο πελώριο στήθος της. Έτριψε με το σπέρμα μου τις ρώγες της και ύστερα το άλειψε παντού βογκώντας από ηδονή. Και μόνο που την έβλεπα να χαϊδεύει με τα χέρια της εκείνες τις βυζάρες φτιαχνόμουν. Μέσα σε λίγα λεπτά ήμουν ξανά έτοιμος να της γαμήσω το ωραίο ξυρισμένο μουνάκι της. αυτή τη φορά την πήρα από πίσω, γονάτισε στο πάτωμα κι εγώ έμπηξα το κοντάρι μου στη βαθιά της τρύπα, κρατώντας την από τα γιγάντια στήθια της. Η Γιάννα αναστέναζε και έβγαζε άναρθρες κραυγές ηδονής και καθώς έχυνε χώνει το πρόσωπο της σ ένα μαξιλάρι για να μην ακούγονται οι φωνές της έξω στο δρόμο.

Όταν μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί, σκέφτηκα να κλέψω το σουτιέν της και να το κρατήσω για σουβενίρ. Σε όποιον το έχω δείξει αυτό το σουτιέν έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Κανένας δεν πίστευε ότι υπάρχει γυναίκα με τόσο μεγάλα βυζιά.


Copyright Ref Number: 16151260422S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.