Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή η ιστορία έγινε λίγες μέρες πριν στο Γκάζι σε Airbnb. Εγώ είμαι 1.72 μελαχρινός, 75 κιλά, με λίγο κοιλίτσα και η κοπέλα μου 1.65, με μεγάλο στήθος, πεταχτό κωλαράκι, στα 70 κιλά και ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη. Κανονίσαμε να κλείσουμε το Airbnb γιατί είχε και πισίνα στην ταράτσα, όχι ότι κάναμε μπάνιο, αλλά ήθελε πολύ να κάνει και φωτογράφιση. Φτάνουμε, φτιάχνουμε τα πράγματα μας, κάνουμε σεξ κατευθείαν, τη χύνω στα πόδια της, αρχίζει και τα τρίβει πάνω μου και μου λέει ότι θα μου κάνει ότι θέλει όσο είμαστε εκεί. Καύλωσα πάλι!

Πάμε πάνω στην ταράτσα και βλέπουμε μια απίστευτη θέα, ένα μπαρ, ξαπλώστρες και μια σχετικά μικρή πισίνα αλλά ήταν ότι πρέπει για αυτό το χώρο. Καθόμαστε, φιλιόμαστε και μετά μου έλεγε πως θέλει τις φωτογραφίες. Η πουτσα ήταν έτοιμη να εκραγεί γιατί σκεφτόμουν και το καινούργιο μαγιό που είχε πάρει και που το κάτω του ειδικά ήταν κόλαση. Ήταν ένα τρίγωνο που της έμπαινε όλο μέσα στον κώλο. Με μεγάλη πουτανιά μου λέει πάμε "πάμε...".
 
Παμε κάτω, αλλάζει και ετοιμάζεται. Έγινε μια αληθινή πορνοστάρ έτοιμη για περιοδικό. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει "σ' αρέσω;" πιάνοντας μου την πούτσα. Ήμουν σαν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή. Μου δίνει ένα φιλί και μου λέει πάμε πάνω. Όταν φτάσαμε πάλι στην ταράτσα είχε πάει μια παρέα από 3 αγόρια ηλικίας 25-30. Να τονίσω ότι εγώ εγώ είμαι 22 και η κοπέλα μου 23ων χρόνων. Όταν μας είδαν, σταμάτησαν λίγο να μιλάνε μέχρι που κάτσαμε στις απέναντι ξαπλώστρες. Είχα αρχίσει και ζήλευα γιατί την κοιτούσαν έντονα, κυρίως όταν έκατσε μπρούμυτα. Ο ένας από τους 3 ήταν ένας γεροδεμένος μαύρος που καταλάβαινες μόνο που τον έβλεπες τι θα κρύβει εκεί κάτω. Η δικιά μου το κατάλαβα και με ρωτάει:
 
- Μωρό μου ζηλεύεις που κοιτάνε τον κώλο μου;
 
- Ναι... δε μ' αρέσει και ο μαύρος σε έχει φάει.
 
- Εμένα μ' αρέσει να με κοιτάνε όμως...
 
μου λέει, πάει να σηκωθεί και στήνεται επίτηδες στα 4 και τους τούρλωσε την κωλάρα της στα μούτρα. Γύρισε, τους κοίταξε, χαμογέλασε πονηρά και έρχεται και κάθεται πάνω μου με πλάτη σε αυτούς. Ξεκινάει να με φιλάει σα σκύλα, πάει πάλι στο αυτί μου και μου λέει ότι γουστάρει πολύ που την κοιτάνε κι εγώ ζηλεύω. Μου ζήτησε αν τυχόν και της μιλήσουν να μη βγάλω άχνα και μου υποσχέθηκε ότι και να έρθουν να της κάνουν το οτιδήποτε, δε θα κάνει κάτι με κανέναν εκτός και αν της δώσω εγώ το οκ, αλλά όχι για σεξ.
 
Εμένα εκεί η καύλα μου βάρεσε κόκκινο και η πούτσα μου έγινε πέτρα. Ξεκίνησε να φτιάχνει την κάμερα και μου είπε να σηκωθώ. Φυσικά δε σηκώθηκα όρθιος, ήμουν καθιστός στην ξαπλώστρα. Πάει στην άκρη της πισίνας, κάθεται στα γόνατα και ξεκινάει πόζες. Πέφτει μπρούμυτα μετά ξανά σηκώνεται και σε κάποια φάση μετά από 200 φωτογραφίες παρατηρώ ότι ο μαύρος έχει κολλήσει τα μάτια του πάνω της και πιάνει τον πούτσο του έξω από το σορτσάκι. Δεν είπα κάτι εκείνη την ώρα αλλά για καλή μου τύχη μετά από 2 λεπτά σηκώθηκαν και κατέβηκαν κάτω στο διαμέρισμα τους. Το κτήριο είχε 4 διαμερίσματα. Όταν επιτέλους σταματήσαμε, κάτσαμε μαζί στην ξαπλώστρα για να τις δούμε. Όπως άλλαζε τις φωτογραφίες στην κάμερα, παρατηρεί ότι από πίσω ήταν ο μαύρος με το χέρι του στο καυλί του αλλά ήταν θολό λόγω της φωτογράφησης και με ρωτάει αν το είδα αυτό. Της απαντάω ναι και τότε μου λέει:
 
- Πω, πω μωρό μου, πρέπει να με κοίταζαν πολύ ε;
 
- Ναι... ειδικά ο μαύρος σε έφαγε.

Δαγκώνει τα χείλια της και γυρνάει και μου λέει:
 
- Σ' άρεσε που με κοίταζε και έπιανε το καυλί του;
 
Δεν ήξερα τι να απαντήσω αλλά με πρόδωσε το φούσκωμα στο σορτσάκι μου. Τότε με κοιτάει, σηκώνεται και μου λέει γελώντας δυνατά:
 
- Τι έπαθες μωρό μου;
 
- Τι να πάθω... αν ήξερες πως σε κοίταζε θα καταλάβαινες.
 
- Πρέπει να έχει πολύ μεγάλο καυλί!
 
- Θες να πεις κάτι με αυτό;
 
- Όχι μωρό μου, αλλά ξέρεις τι λένε για τους μαύρους και εδώ που τα λέμε αν είναι έτσι όπως το φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο μεγάλο από το πουλάκι σου!
 
Εκεί δεν άντεξα, την πιάνω, τη φιλάω και πάμε κάτω στο διαμέρισμα. Με το που βγαίνουμε από το ασανσέρ βλέπουμε ότι ανοίγει η δίπλα πόρτα, βγαίνει ο μαύρος με μαγιό άσπρο και μας χαιρετάει με νόημα. Η δικιά μου κατέβασε κάτω το βλέμμα της στο καυλί του. Όταν το είδα άρχισα να βγάζω υγρά από την πουτσα μου. Μπαίνουμε μέσα, πάμε στο κρεβάτι, γδυνόμαστε και μου παίρνει μια απίστευτη πίπα. Δε με είχε ξανά γλείψει έτσι ποτέ. Έρχεται, κάθεται πάνω μου και κατευθείαν ξεκινάει να με πηδάει. Στην κυριολεξία το μουνί της είχε τόσα υγρά που σχεδόν δεν ένιωθα τίποτα. Μου λέει:
 
- Μωρό μου είδες πως φούσκωνε το μαγιό του; Πρέπει να είναι τεράστιο το καυλί του! Θα σου άρεσε να με έβλεπες μαζί του να τον γλείφω;
 
Εγώ από την καύλα μου της λέω "ναι... θα ήθελα πολύ".
 

- Χύνω μωρό μου, ναι, θέλω να τον πάρω ολόκληρο μέσα μου, να με σκίσει και εσύ να μας κοιτάς, αχ, χύνω...

 
και ξεκάνει να τρέμει πάνω μου σαν τρελή. Βγαίνει και μου φέρνει τα πατουσάκια της στο στόμα.

- Γλείψε τα πόδια μου να τα καθαρίσεις...

και μου τα έβαζε μέσα στο στόμα σαν παγωτό. Σηκώνομαι και τα βάζει κάτω από την πουτσα μου και χύνω πάλι πάνω τους. Τα έτριψε λίγο και μου τα έφερε στο στόμα. Όταν τα καθάρισα καλά μου λέει ότι το βράδυ θα πάει πάνω στην ταράτσα μόνη της κι εγώ θα κάτσω έδω να σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει...
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151260422S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.