Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που ακολουθεί είναι 100% αληθινή:
 
Λίγα λόγια για μένα. Είμαι ο Χρήστος, 37 χρονών, 1.82 ύψος και με πλέον κάποια περιττά κιλά. Από το σωματότυπο μου όμως φαίνεται, ότι παλιότερα έκανα αρκετή γυμναστική αλλά δυστυχώς με κέρδισε το φαγητό και το ποτό. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω πολλές κατακτήσεις στις γυναίκες λόγω εμφάνισης, συνήθως όμως πηγαίνω με μεγαλύτερες γυναίκες και επειδή είμαι καλός στο μπλα μπλα έχω πάει με αρκετά ελκυστικές μιλφάρες.
 
Ήταν τέλη Αυγούστου το 2020 όταν αποφάσισα να πάω μόνος για μπάνιο σε γνωστή παραλία της Βάρκιζας. Είχα μόλις χωρίσει, οι διακοπές τελείωναν και έτσι δεν ήθελα να φανταστώ ότι από Δευτέρα θα έπρεπε να γυρίσω στο γραφείο.
 
Καθώς έχω περάσει από την κεντρική είσοδο της οργανωμένης παραλίας, περνάω ανάμεσα στις ξαπλώστρες και κάθομαι τυχαία σε μια από τις ξαπλώστρες του μαγαζιού. Ο κόσμος είναι σχετικά ελάχιστος, ειδικά μέσα στην βδομάδα.
 
Έχει πλησιάσει μεσημέρι και αρχίζω σιγά σιγά να ζεσταίνομαι. Αποφασίζω να μπω στο νερό για μια βουτιά. Παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, αλλά δε με εντυπωσιάζει καμία από τις γυναίκες που βρισκόταν στην παραλία. Προς αργά το μεσημέρι νιώθω ότι με έχει πάρει ο ύπνος στην ξαπλώστρα. Το μαύρο μαγιό που φοράω, έχει τραβηχτεί προς τα πίσω και με μια κίνηση προσπαθώ να το φέρω σε τέτοια θέση ώστε να μην αντικρίσει κανείς τα αρκετά μεγάλα μου αρχίδια τα κρέμονταν ανέμελα κάτω από το μαγιό μου.
 
Δυστυχώς όμως η κίνηση αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη από την καυλιάρα μιλφ που μόλις έφτασε στην ξαπλώστρα η οποία βρισκόταν ακριβώς μπροστά μου. Παρατηρώ το βλέμμα της καρφωμένο πάνω στο μαγιό μου. Η προσπάθεια της να κοιτάξει διακριτικά απέτυχε.
 
Σηκώνεται να φτιάξει την πετσέτα και για άλλη μια φορά πέφτει το βλέμμα της πάνω μου. Αυτή την φορά, σηκώνω τα γυαλιά ηλίου και της χαμογελάω πονηρά... δείχνοντας της ότι την τσάκωσα! Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γύρω στα 50, με πολύ ωραίο σώμα, πεταχτό κώλο, αρκετά μεγάλο στήθος και πολύ ωραίο πρόσωπο. Μαυρισμένη από τον ήλιο, το δέρμα της γυάλιζε από το αντηλιακό. Από το μαγιό της ξεχώριζαν οι μεγάλες ρώγες.
 
Παρατηρώ ότι μπαίνει στην θάλασσα και ακολουθώ μετά από λίγα λεπτά. Κολυμπώ με πλάτη προς τη μεριά της και την ακουμπάω "κατά λάθος" με το χέρι μου την πλάτη της:
 
- Ωχ συγγνώμη, σε χτύπησα;
 
- Όχι, όλα καλά (με το ίδιο πονηρό χαμόγελο όπως πριν).
 
- Από που είσαι, δε φαίνεσαι για Ελληνίδα.
 
- Είμαι από την Αλβανία.
 
- Χρήστος, χάρηκα.
 
Το όνομα της δεν το συγκράτησα. Μου ήταν αδιάφορο. Καθώς πιάσαμε την κουβέντα, η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Πέρασε αρκετή ώρα μέσα στο νερό και μιλάγαμε υπέρ ανέμων και υδάτων. Άκουγα την ιστορία της ζωής της, χωρίς να δίνω ιδιαίτερη σημασία στο τι έλεγε.
 
Σκέφτομαι ή τώρα ή ποτέ. Της πιάνω το χέρι και της λέω "κοίτα τι έκανες". Πιάνει τον πούτσο μου και μου λέει "έτοιμος είσαι". Σκέφτηκα πως θα βγω από το νερό με την πούτσα σηκωμένη, δύσκολη υπόθεση. Μετά από αρκετή κουβέντα, βγήκαμε από το νερό και καθίσαμε στις ξαπλώστρες μας. Μιλάγαμε για ώρα λες και γνωριζόμαστε από παλιά.
 
- Θα μπούμε;
 
- Εννοείται (όχι που θα έχανα την ευκαιρία).
 
Η κουβέντα συνεχίστηκε και πάλι γύρω από τις προσωπικές μας σχέσεις. Με ρώτησε αν έχω κοπέλα. Πόσο καιρό ήμασταν μαζί, γιατί χώρισα κλπ...
 
Η σκέψη να την γαμήσω μέσα στο νερό, δεν βγήκε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου. Ενώ είμαστε μέσα στην θάλασσα, χωρίς κανένα δισταγμό αρχίζω να της τρίβω το μουνάκι. Δεν έδειξε να ενοχλείται, φοβήθηκε μόνο μη μας δει κανείς και γίνουμε ρεζίλι. Ανεβάζω το μαγιό της και αρχίζω να παίζω με τις ρώγες της.
 
Η καύλα έχει φτάσει στα ύψη, έχουμε μείνει αρκετά πίσω και έχουμε έρθει ήδη πολύ κοντά.
 
- Θέλω να σε γαμήσω εδώ και τώρα!
 
- Δε γίνεται αυτό, θα μας δουν!
 
Με έχει πάρει αγκαλιά και σπρώχνω το μαγιό της στο πλάι. Τον βάζω μέσα και αρχίζω ρυθμικά να τη γαμάω στο νερό. Ακούγεται ένα βογκητό από τη μιλφ, το οποίο τράβηξε το βλέμμα μιας κοπέλας η οποία κολυμπούσε σχετικά κοντά μας και μάλλον πρέπει να μας κατάλαβε αλλά ευτυχώς έδειξε αδιάφορη.
 
- Μη χύσεις μέσα μου!
 
- Τραβιέμαι και χύνω μέσα στη θάλασσα.
 
Βγήκαμε από το νερό και αποφασίσαμε σιγά σιγά να πάμε προς το αμάξι. Θα την άφηνα κοντά σε στάση του μετρό. Αλλάξαμε τηλέφωνα αλλά δυστυχώς δε βρεθήκαμε ποτέ ξανά.
 
Ήταν ένα τέλειο καλοκαιρινό γαμήσι μέσα στο νερό με μια πολύ καυλιάρα μιλφ.
 
Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου... stay tuned!


Copyright Ref Number: 16151210422S014Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.