Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το σκυλάκι τους... εγώ

Θα θυμάστε για την Κατερίνα, την 25χρονη συνάδελφο της Φωτεινής που είχα αναφέρει στην προηγούμενη ιστορία μου «Το σκυλάκι τους... εγώ». Η Κατερίνα λοιπόν με τη Φωτεινή λένε τα πάντα και φυσικά δε χάνει ευκαιρία να με μειώνει όταν έρχεται σπίτι μας ή πηγαίνουμε εμείς στο δικό της. Σε κάθε συνάντηση μας, όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού και είμαστε οι τρεις μας, η Φωτεινή μένει μόνο με ένα στρινγκάκι, η Κατερίνα με στρινγκάκι και γόβες κι εγώ τελείως γυμνός να τις σερβίρω καφέ, να μαγειρέψω ή απλά στην άκρη μου όσο εκείνες μιλάνε, αραιά και που μου απευθύνουν το λόγο. Η Κατερίνα με χτυπάει στα αρχίδια, με βρίζει, μου αναφέρει για τα γαμήσια της Φωτεινής με το φίλο μου, σχολιάζει το μέγεθος του καυλιού μου, την αδυναμία μου να κρατήσω στύση και να γαμήσω τη γυναίκα μου, την ανικανότητα μου να τη χύσω και να την αφήσω έγκυο ενώ είμαστε τρία χρόνια παντρεμένοι και πολλές φορές με έχει απειλήσει ότι θα της φέρνει φίλους της να τη γαμάνε ελεύθερα χωρίς κάποια προφύλαξη.
 
Πριν λίγες μέρες λοιπόν, πήγαμε σπίτι της Κατερίνας με τη Φωτεινή. Η βραδιά δε διέφερε σε τίποτα με όσες είχαν προηγηθεί τόσους μήνες μέχρι που μετά από αρκετή θα έλεγα ώρα η Κατερίνα διέταξε τη Φωτεινή να με δέσει στη καρέκλα του γραφείου της, χέρια και πόδια ανοιχτά.
 
Όταν ήμουν έτοιμος, είπε της Φωτεινής να πάει να ετοιμαστεί για γαμήσι. Η Φωτεινή υπακούοντας την πήγε στο μπάνιο να ετοιμαστεί. Όσο έλειπε η γυναίκα μου, η φίλη της με χαστούκιζε, μου κλωτσούσε τα αρχίδια, μου έλεγε ότι θα έρθουν τα αδέρφια της να γαμήσουν τη γυναίκα μου μπροστά μου, δύο άντρες θα τη γαμήσουν για πρώτη φορά μπροστά μου χωρίς προφυλακτικό απ' όλες τις τρύπες της ενώ όλο το σπέρμα τους θα το ρίξουν βαθιά στη μήτρα της.
 
Όταν η Φωτεινή επέστρεψε στο σαλόνι, έφυγε από δίπλα μου η Κατερίνα και την πλησίασε. Την αγκάλιασε κι άρχισε να την φιλάει, να τη γλύείφει και να τη χαϊδεύει σε όλο της το κορμί, σπρώχνοντάς τη ταυτόχρονα προς τον καναπέ δίπλα μου. Η Φωτεινή δεν άργησε να ερεθιστεί και να αρχίσει να βογκάει, ούτε και να αρχίσει να ανταποδίδει τα χάδια και τα φιλιά στη φίλη της. Σε λίγη ώρα είχαν γυρίσει σε ένα απίθανο 69. Η Κατερίνα από πάνω και η Φωτεινή από κάτω, η μία να γλύφει και να πειράζει με το δάχτυλο της το μουνάκι της άλλης. Πρέπει να είχαν χύσει τουλάχιστον δυο φορές η καθεμιά τους μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι.
 
Η Κατερίνα ατάραχη συνέχισε το γλειφομούνι στη Φωτεινή, ενώ η πόρτα του σπιτιού ξεκλείδωνε και έμπαιναν μέσα δυο νεαρά, γυμνασμένα, πανέμορφα αγόρια. Μου έριξαν ένα υποτιμητικό βλέμμα, μου χαστούκισαν ο ένας τα αρχίδια και ο άλλος το πρόσωπο, γδύθηκαν και κοιτώντας με, πλησίασαν στα κορίτσια. Ό ένας από την πλευρά που ήταν το πρόσωπο της Φωτεινής και της τον έδωσε στο στόμα, με εκείνη στην αρχή να ξαφνιάζεται αλλά η καύλα της να μην της αφήνει περιθώρια αντίδρασης και ο άλλος να γονατίζει στο μουνί της και αφού σταματάει η Κατερίνα να τη γλύφει, ξεκινά ο... επισκέπτης. Η Κατερίνα κατέβηκε από τη Φωτεινή η οποία πλέον ήταν στα χέρια των δυο αγοριών και με πλησίασε. Για την υπόλοιπη ώρα είτε με έβριζε, είτε με χτυπούσε, είτε με ανάγκαζε να βλέπω την παρτούζα που εξελισσόταν μπροστά μου, είτε να τη γλύφω στο μουνί και τον κώλο.
 
- Ξέρεις μαλακοκαύλη ποιοι είναι αυτοί που σου γλεντάνε τη γυναίκα; Τα αδέρφια μου είναι μαλάκα. Τώρα στο μουνί της έχει το συνομήλικο της Τόλη να την γλύφει και στο στόμα της να την πνίγει τον 19χρόνο Τάσο. Πες τους ξεφτίλα ότι θες να σου γαμήσουν τη γυναίκα, δε βλέπεις ότι σε κοιτάνε;
 
- Γαμήστε τη παιδιά, κάντε την ότι θέλετε, της αρέσει να γαμιέται με μεγάλες πούτσες σαν τις δικές σας...
 
Τη βούτηξαν και άρχισαν να την πηδάνε σε διάφορους συνδυασμούς. Ένας μουνί ένας στόμα, ένας μουνί ένας κώλο, ένας κώλο ένας στόμα βρίζοντας τη, χαστουκίζοντας τη, τραβώντας της τα μαλλιά και πολλές φορές για να την ξεφτιλίζουν, για να μας... ξεφτιλίζουν μάλλον! Τραβιόντουσαν από μέσα της με εκείνη να κάνει κινήσεις να τους ψάξει να του βρει τεντώνοντας τον κώλο ή τον λαιμό της για να τους πάρει ξανά μέσα της.
 
Στο τέλος την έφεραν δίπλα μου στον καναπέ. Ο ένας μπήκε από κάτω της κι ο άλλος από πάνω της. Μπήκαν στο μουνί της σιγά σιγά και οι δυο κι αφού τη γάμησαν για λίγη ώρα με εκείνη να φωνάζει από καύλα και πόνο, της φώναζαν:
 
- Πουτανάκι σου χύνουμε το μουνί, πάντα θέλαμε να το κάνουμε αλλά δε βρίσκαμε κανένα πουτανάκι...
 
- Τώρα βρήκατε τη φίλη μου όμως και θα την γαμάτε συχνά και θα τη χύνετε.
 
- Να είσαι καλά αδελφούλα, από μας ότι θέλεις, αρκεί να γαμάμε αυτό το τσουλί.
 
- Εννοείται θα τη γαμάτε, ε μαλάκα;
 
- Μάλιστα κυρία Κατερίνα, να τη γαμάνε τα αδέρφια σας όποτε, όπου και όσο θέλουν!
 
Μετά απ' αυτό κάθισαν να χαλαρώσουν και αφού τα αγόρια έφυγαν, τα δυο κορίτσια με ευχαρίστησαν και μου είπαν ότι αυτό ήταν η αρχή και θα γίνεται συχνά πια, μιας και η Φωτεινή θέλει να μείνει έγκυος.
 
Σήμερα ήρθε η Κατερίνα και την πήρε από το σπίτι να πάνε να πάρουν τεστ εγκυμοσύνης και θα πάνε σπίτι της να το κάνουν...


Copyright Ref Number: 16151210422S014Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.