Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ας ξεκινήσουμε όμως με την περιγραφή της αφού πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης την εμφάνιση της πρωταγωνίστριας ή του πρωταγωνιστή σε ένα κείμενο προς ανάγνωση.
 
Η Ελένη είναι 40 ετών παντρεμένη με δύο παιδιά. Από εμφάνιση δεν είναι μοντέλο αλλά είναι μία πολύ εμφανίσιμη γυναίκα για την ηλικία της και μετά τις δύο γέννες που έχει κάνει.
 
Καστανά μαλλιά μέχρι τη μέση, καστανά μάτια, περίπου στο 1,65, 57 κιλά, σώμα με καμπύλες που θα ζήλευαν πολλές, στήθος μεγάλο και σχετικά στητό και ένα κώλο βγαλμένο από άλλο πλανήτη.
 
Η ιστορία λοιπόν ξεκινάει ακριβώς έτσι και από εδώ και πέρα γράφω την αφήγηση της σε πρώτο ενικό.
 
Κάθε πρωί ο άντρας μου έφευγε για δουλειά κι εγώ πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο και μετά επέστρεφα στο σπίτι για τις καθημερινές δουλειές (καθαριότητα, μαγείρεμα κλπ). Όταν ερχόταν η άνοιξη και ζέσταινε λίγο ο καιρός το μόνο που άλλαζε στην καθημερινή μου ρουτίνα ήταν μετά το σχολείο να πηγαίνω για τρεις ωρίτσες στη θάλασσα πριν αρχίσει να μαζεύεται πολύς κόσμος και ειδικά τα πιτσιρίκια τα οποία μου έπαιρναν το κεφάλι με την φασαρία και τις ρακέτες τους.
 
Ευτυχώς η δουλειά του συζύγου μου, μου επιτρέπει να μην εργάζομαι και να απολαμβάνω κάποια πράγματα χωρίς να σκέφτομαι το οικονομικό. Ένα από αυτά ήταν και η καθημερινή μου επίσκεψη στην οργανωμένη παραλία-πλαζ της περιοχής μου έτσι ώστε να έχω την ξαπλώστρα μου και τις υπόλοιπες ανέσεις που σου προσφέρει η πλαζ σε αντίθεση με τις ελεύθερες παραλίες.
 
Ο άντρας μου είναι ένας πολύ εμφανίσιμος άντρας με πολύ καλή δουλειά και παρόλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, το σεξ μαζί του είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά και αυτό έχει γίνει ρουτίνα. Παρόλα αυτά όμως ποτέ δεν σκέφτηκα να τον απατήσω.
 
Γενικά δεν είμαι άνθρωπος με μεγάλη φαντασία στο σεξουαλικό τομέα και μπορώ να πω ότι έχω πολλές αναστολές και αρκετά ταμπού. Ή ακόμα πιο σωστά είχα... μέχρι που μου συνέβη η επίμαχη ιστορία.
 
Κάθε πρωί η ξαπλώστρα στην οποία πήγαινα ήταν πολύ συγκεκριμένη, έτσι ώστε να είναι μακριά από τα λιγούρια παππούδες που κοίταζαν τον κώλο μου σαν ξερολούκουμο και τις γλυκές γιαγιάδες οι οποίες είχαν όρεξη για πρωινό κουτσομπολιό και κουβέντα σε αντίθεση μ' εμένα που ήθελα την ησυχία μου.
 
Δύο ξαπλώστρες δίπλα ήταν ο πύργος του ναυαγοσώστη. Γύρω στα 22, με ένα κορμί ζωγραφισμένο και άτριχο, ξυρισμένο κεφάλι με περιποιημένο μούσι και μάτια καταγάλανα που όταν σε κοίταζαν έλιωνες.
 
Αφού πέρναγαν οι μέρες και με έβλεπε σε καθημερινή βάση ο Άκης σιγά σιγά άρχισε να με καλημερίζει και να μου πιάνει την κουβέντα για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.
 
Κάπως έτσι περνούσε ο καιρός με εμένα να συλλαμβάνω τον εαυτό μου τις Παρασκευές να παρακαλάω να περάσει το Σαββατοκύριακο που δεν δούλευε ο άντρας μου και να έρθει η Δευτέρα για να δω τον Άκη. Χωρίς όμως να σκέφτομαι κάτι πονηρό αλλά απλά την όμορφη παρέα του.
 
Μία Δευτέρα του Ιουνίου η ζέστη ήταν αρκετά έντονη και ο ήλιος από νωρίς το πρωί πολύ ζεστός. Αφού έκανα την πρωινή μου βουτιά και πήγα στην ξαπλώστρα μου άκουσα τη θεική φωνή του.
 
- Σήμερα καίει πολύ ο ήλιος και καλό θα είναι να προσέχεις να μην καείς.
 
Τον κοίταξα με ένα χαμόγελο και του απάντησα.
 
- Γυρνάω συνεχώς για να μη με χτυπάει για πολύ ώρα σε ένα σημείο και όπου φτάνουν τα χέρια μου βάζω αντηλιακό.
 
- Όπου δεν φτάνουν τα χέρια σου μπορώ να σου βάλω εγώ. Δεν είμαι εδώ μόνο για να σώζω λουόμενους.
 
- Δηλαδή στις αρμοδιότητες σου είναι να βάζεις αντηλιακό και σε κάθε γιαγιά που κινδυνεύει να την κάψει ο ήλιος;
 
- Μόνο σε όσες θέλω εγώ βέβαια και σίγουρα εσύ δεν είσαι γιαγιά.
 
- Σε σχέση μ΄ εσένα γιαγιά είμαι. Θα μπορούσα να είμαι μάνα σου.
 
- Δεν είσαι όμως. Και όσο περνάει η ώρα βλέπω να γίνεσαι πιο κόκκινη κι από τις γαρίδες αν δε σου βάλω αντηλιακό στην πλάτη.
 
- Εντάξει λοιπόν δε θα σου πω όχι αν πρόκειται να γλιτώσω τα γιαούρτια και τις ενυδατικές μετά στο σπίτι.
 
Πήρε την διπλανή ξαπλώστρα και την έφερε δίπλα στη δική μου. Έκατσε και περίμενε να ξαπλώσω.
 
Ξάπλωσα, τράβηξα τα μαλλιά μου και ένιωσα την κρέμα να αγγίζει την πλάτη μου. Όταν άρχισαν τα χέρια του να αγγίζουν την πλάτη μου ένιωσα ένα περίεργο συναίσθημα που είχα χρόνια να νιώσω, αλλά άμεσα το απέβαλα από το μυαλό μου.
 
Μου άπλωνε την κρέμα με πολύ απαλές κινήσεις και εγώ απλά απολάμβανα την απίστευτη αίσθηση των γυμνασμένων χεριών του να ακουμπάνε την πλάτη μου.
 
- Το μαγιό έχει αρχίσει και σου κάνει αντιαισθητικές γραμμές στην πλάτη και στους ώμους. Θέλεις να στο ξεκουμπώσω? Έτσι όπως είσαι μπρούμυτα δε θα φανεί κάτι.
 
Το σκέφτηκα λιγάκι και με ένα μικρό δισταγμό του απάντησα.
 
- Καλό θα ήταν γιατί τις σιχαίνομαι αυτές τις γραμμές και με περιορίζουν στο ντύσιμο αλλά δε θέλω να δώσω δικαίωμα.
 
- Πρώτον όλοι είναι πολύ μακριά, δεύτερον δε σε ξέρει κανένας και τρίτον κάθομαι εγώ μπροστά, οπότε κανένας δε μπορεί να δει τι γίνεται εδώ.
 
- Έτσι όπως το θέτεις δεν έχω κάτι να το αντικρούσω.
 
Ένιωσα τα χέρια του να μου ξεκουμπώνουν το σουτιέν και να μου τραβάνε τις τιράντες.
 
- Δε θα το βγάλω τελείως. Απλά την πλάτη να μη μου καλύπτει.
 
- Δε θα το βγάλεις. Απλά θα βγάλουμε και τις τιράντες και όταν θα θέλεις να το ξαναφορέσεις δε θα φανεί τίποτα.
 
Ήταν τόσο γλυκός και πειστικός ο τρόπος που μιλούσε που απλά υπάκουγα σε ότι έλεγε και τον εμπιστευόμουν τυφλά.
 
Τα χέρια του ξεκινούσαν από τους ώμους μου και κατέβαιναν ακριβώς μέχρι το λάστιχο του κάτω μέρους του μαγιό μου. Ένιωθα να με τρίβει πολύ απαλά κατά μήκος του λάστιχου και ενώ δεν ήθελα να το παραδεχτώ κάτι μέσα μου παρακαλούσε να το πιέσει λιγάκι και να κατέβει λίγο πιο χαμηλά.
 
- Περίμενε να βάλουμε και λίγο στα πόδια σου γιατί παρόλο που εκεί φτάνεις δε βλέπω να δίνεις ιδιαίτερη σημασία.
 
Ξεκίνησε από τις γάμπες μου και ανέβαινε πολύ σιγά προς τα επάνω. Ένιωθα τα χέρια του να τρίβουν το πίσω μέρος από τα μπούτια μου και απλά δεν έλεγα κουβέντα ενώ το απολάμβανα.
 
- Πρέπει να βάλουμε και εδώ λίγο για να μην καείς αλλά πρέπει να κάνουμε και το μαγιό λιγάκι στην άκρη για να μη σου αφήνει ούτε εκεί γραμμές.
 
Τώρα απλά μου είχε σπρώξει το μαγιό σε σημείο να είναι σχεδόν στρινγκ και έτριβε με απίστευτο τρόπο τους γλουτούς μου. Ήθελα να του πω να σταματήσει αλλά δεν έβγαινε φωνή από τα ανάμικτα συναισθήματα που ένιωθα και έτσι απλά είχα παραδοθεί στα απίθανα χάδια του.
 
Αφού περιποιήθηκε για αρκετή ώρα τους γλουτούς μου, ενώ εγώ παρακαλούσα να μη σταματήσει ποτέ, ένιωσα τα χέρια του να κατεβαίνουν πάλι λίγο πιο χαμηλά και να πηγαίνουν προς το εσωτερικό μέρος των μηρών μου.
 
Στην αρχή δεν είπα κάτι αλλά όταν άρχισε να ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά γύρισα το κεφάλι μου το οποίο όλη αυτή την ώρα ήταν στραμμένο από την άλλη, μάλλον από ντροπή και του είπα:
 
- Μήπως να σταματήσουμε τώρα; Νομίζω ότι έχω αρκετό αντηλιακό για τα επόμενα δύο καλοκαίρια στο σώμα μου.
 
- Ναι αλλά υπάρχουν σημεία στα οποία δε σου έχω βάλει και είναι επικίνδυνο να καείς.
 
Ενώ δεν ήθελα απλά έριξα πάλι το κεφάλι μου στην ξαπλώστρα, γυρισμένο προς την μεριά του αυτή τη φορά και αφέθηκα στο άγγιγμα του.
 
Συνέχισε με το εσωτερικό των μηρών μου φτάνοντας στο ένα εκατοστό από τα χείλη του αιδοίου μου το οποίο δεν άγγιζε. Δεν ήξερα αν ήθελα να με αγγίξει ή όχι αλλά ένιωθα πλήρως ανίκανη.
 
Στιγμιαία άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα ένα τεράστιο φούσκωμα στο μαγιό του. Κατάλαβε την έκπληξη μου και με σαρκαστικό τρόπο μου είπε:
 
- Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δε μας επιτρέπουν μαγιό βερμούδα. Με αυτά τα μαγιό φαίνονται αρκετά αλλά είναι και τελείως άβολα.
 
Δεν περίμενα να έχω το θάρρος αλλά μου βγήκε πολύ αυθόρμητα:
 
- Ορισμένα πράγματα δεν είναι για να κρύβονται. Ειδικά όταν ο Θεός είναι πολύ γενναιόδωρος.
 
- Μην τα παραλές, φυσιολογικός είμαι.
 
- Δε νομίζω. Φυσιολογικό είναι μέχρι ένα σημείο.
 
Χασκογέλασα και έκλεισα πάλι τα μάτια για να μη βλέπω το τεράστιο φούσκωμα και μου περνάνε τρελές ιδέες από το μυαλό.
 
- Επειδή το μαγιό έχει αρχίσει και με πιέζει πάρα πολύ και με βλέπω με πληγές σε πειράζει να δανειστώ μία πετσέτα σου?
 
- Δε με πειράζει αλλά τι να την κάνεις;
 
Δεν έλαβα καμία απάντηση, αλλά δεν επέμεινα κιόλας για να μην ακούσω αυτό που υπέθετα. Εξακολουθούσα να κρατάω τα μάτια μου κλειστά και να απολαμβάνω τα χάδια του αλλά έπρεπε να ρωτήσω
 
- Δε θα έχεις πρόβλημα με τη δουλειά σου που κάθεσαι τόση ώρα μαζί μου;
 
- Όχι. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις ενημερωθεί αλλά σήμερα η πλαζ είναι κλειστή για εργασίες. Εμένα έχει τελειώσει η βάρδια μου και δε θα με αντικαταστήσει κανένας. Έχεις τα μάτια σου κλειστά και δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχουν φύγει όλοι.
 
- Μήπως πρέπει να φύγουμε κι εμείς λοιπόν;
 
- Όχι βέβαια. Οι εργασίες γίνονται στις εισόδους και απλά δεν μπορεί να μπει και να βγει κόσμος. Ίσως και να μη μας πάρουν χαμπάρι ακόμα και να πεθάνουμε εδώ.
 
Χασκογέλασα και χαλάρωσα να απολαμβάνω τα χάδια του τα οποία δεν είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια του διαλόγου μας.
 
Το βασανιστικό ένα εκατοστό που έφτανε το χέρι του από τα χείλη του αιδοίου μου άρχισε να μειώνεται σταδιακά μέχρι που το ένιωσα. Το πολύ απαλό άγγιγμα του έφτασε εκεί που κατά βάθος ήθελα αλλά δεν τολμούσα να παραδεχτώ. Ένα ρίγος διαπέρασε όλο μου το κορμί και ένιωσα πολλά υγρά να μουσκεύουν το μαγιό μου.
 
Άνοιξα απότομα τα μάτια μου θέλοντας να τον σταματήσω αλλά αντίκρισα ένα θέαμα που με άφησε άφωνη. Είχε βγάλει το μαγιό του, είχε ρίξει την πετσέτα επάνω στα πόδια του και καθόταν με τα πόδια ανοιχτά. Το στενό μαγιό πραγματικά τον περιόριζε πολύ. Το πέος του ήταν τεράστιο. Απόρησα αν θα μπορούσε γυναίκα να το δεχτεί όλο μέσα της.
 
Αφού έιδε ότι δεν αντέδρασα στο στιγμιαίο άγγιγμα του, έφερε την ξαπλώστρα του πιο κοντά στο πρόσωπο μου και πίεσε λιγάκι τα πόδια μου για να μου βάλει αντηλιακό ανάμεσα. Παραδομένη απλά άνοιξα τα πόδια μου και το στιγμιαίο άγγιγμα έγινε επαναλαμβανόμενα στιγμιαία αγγίγματα με τα οποία κάθε φορά ένιωθα να με διαπερνάει ρεύμα και τα υγρά μου να πλημμυρίζουν το μαγιό μου.
 
Είχα πλέον ανοίξει τα μάτια μου και απολάμβανα τη θέα αυτού του τεράστιου πέους βαριανασαίνοντας και χωρίς να βγάζω τον παραμικρό ήχο.
 
Ένιωσα το χέρι του να είναι πλέον μόνιμα κολλημένο στο αιδοίο μου και να μου το πιέζει με πολύ απαλές κινήσεις. Όταν τον ένιωσα να τραβάει το μαγιό μου στην άκρη τινάχτηκα
 
- Άκη μου δεν είναι σωστό. Είμαι παντρεμένη και δεν έχω απατήσει ποτέ τον άντρα μου.
 
- Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Δε σου ζητάω και δε σε πιέζω να κάνεις οτιδήποτε δε θέλεις. Μου αρέσει να τρίβω το υπέροχο κορμί σου και αν κρίνω από την υγρασία σου αρέσει κι εσένα.
 
- Δυστυχώς μου αρέσει και δυστυχώς δεν πρέπει.
 
- Εντάξει λοιπόν αν νιώσεις οτιδήποτε που δε σου αρέσει, αμέσως σταματάω...
 
είπε και πίεσε λίγο πιο έντονα το χέρι του. Σαν ανήμπορη έριξα πάλι το κεφάλι μου και αφέθηκα ολοκληρωτικά στο χέρι του το οποίο πλέον είχε παραμερίσει το μαγιό μου και έτριβε πολύ απαλά και βασανιστικά την κλειτορίδα μου.
 
Ένα δάχτυλο είχε αρχίσει να μπαίνει μέσα μου ενώ εγώ σπαρταρούσα από ηδονή.
 
- Σε πειράζει να σε αγγίξω κι εγώ λίγο; Δε θα έχουμε καμία σεξουαλική επαφή αλλά εδώ που φτάσαμε νομίζω ότι το να σε αγγίξω κι εγώ δεν κάνει κάποια διαφορά.
 
Κούνησε καταφατικά το κεφάλι του, πέρασα το χέρι μου μέσα από την πετσέτα και ένιωσα την ανάσα του να βαραίνει όταν άγγιξα το τεράστιο πέος του. Άρχισα να τον χαϊδεύω απαλά ενώ ένιωσα και δεύτερο δάχτυλο πλέον να μπαίνει μέσα μου.
 
- Άκη αν συνεχίσεις έτσι θα τελειώσω. Με βασανίζεις αρκετή ώρα και με το ζόρι έχω κρατηθεί.
 
- Μην κρατιέσαι μωρό μου. Θέλω να τελειώσεις. Γι΄αυτό παίζω με το πανέμορφο μουνάκι σου τόση ώρα.
 
- Αν τελειώσω εγώ το δίκαιο θα είναι να τελειώσεις κι εσύ όμως.
 
- Δε θα τελειώσω τόσο εύκολα εγώ μωρό μου. Δεν είμαι από τους άντρες που τελειώνουν σε δευτερόλεπτα.
 
- Και τέτοιο μέγεθος και δεν τελειώνεις γρήγορα. Κανένα άλλο κρυφό χάρισμα που να κάνει ευτυχισμένη κάθε γυναίκα έχεις; Αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό το μέγεθος θα το άντεχε κάποια γυναίκα μέσα της.
 
- Όποια έχει αμφιβολία για το αν αντέχει, απλά δοκιμάζει και το διαπιστώνει η ίδια. Σε παρακαλώ όμως μην αποσπάσαι. Θέλω να σε νιώσω να τελειώνεις και να δω το υπέροχο χαμόγελο σου από ευχαρίστηση.
 
Πίεσε πιο έντονα τα δύο δάχτυλα του μέσα μου και αφέθηκα ολοκληρωτικά πλέον συνεχίζοντας να του τον παίζω. Ένιωσα τον οργασμό μου να έρχεται και αυθόρμητα έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του για να μην ακουστώ αφού ο οργασμός αυτός ήταν πρωτόγνωρος.
 
Με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του άρχισα σιγά σιγά να ξαναβρίσκω την ανάσα μου. Άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι είχα φέρει το στόμα μου σε απόσταση αναπνοής από το πέος του. Χωρίς να κουνήσω το κεφάλι μου του είπα:
 
- Θέλω να ανταποδώσω. Δεν είναι σωστό να μου προσφέρεις τέτοια απόλαυση και εσύ να μην απολαύσεις τίποτα...
 
και με μία αργή κίνηση ακούμπησα σιγά σιγά τη γλώσσα μου στη βάλανο του. Τα υγρά του είχαν μία απίστευτη γεύση και δεν έπρεπε να χάσω σταγόνα. Τον πήρα σιγά σιγά στο στόμα μου και αφού τον σφράγισα μέσα άρχισα να του περνάω κάθε χιλιοστό με τη γλώσσα μου και να πιπιλάω ρουφώντας για να βγάλει κι άλλα υγρά. Ένιωσα το χέρι του να πιέζει το κεφάλι μου σε σημείο που κόντεψε να με πνίξει και τα μάτια μου να δακρύζουν. Για κάποιο περίεργο λόγο μου άρεσε και του είπα να το ξανακάνει. Άρχισε να το κάνει επαναλαμβανόμενα
 
- Θα σου γαμήσω το στοματάκι καύλα μου. Θα στο γαμήσω μέχρι να στο χύσω.
 
Μέχρι εκείνη την ώρα στο σεξ γενικά δεν μιλούσα και δε μου περνούσε από το μυαλό να μιλήσω με λέξεις χυδαίες. Μου έβγαλε έναν άλλο εαυτό όμως αυτός ο άντρας και αυτό το τεράστιο εργαλείο που είχα στο στόμα μου.
 
- Ναι καυλιάρη μου. Ναι θα μου γαμήσεις το στοματάκι μου αλλά σε παρακαλώ μη χύσεις μέσα. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει.
 
Συνέχισε να μου γαμάει το στόμα και εγώ όσο πιο πολύ δάκρυζα τόσο πιο πολύ ερεθιζόμουν. Σφράγιζα το στόμα μου όσο σφιχτά μπορούσα για να νιώθω κάθε του χιλιοστό. Μέχρι που το έκανε. Μου έσφιξε το κεφάλι και άρχισε να σφίγγει τα πόδια του.
 
- Πάρ' τα καύλα μου. Μου έκανες την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Πρέπει να πάρεις τους χυμούς που έβγαλα για σένα. Πάρ' τα όλα μέσα στο στόμα...
 
Ένιωσα το σπέρμα του να πλημμυρίζει το στόμα μου και χωρίς καμία αντίσταση άρχισα λαίμαργα να το καταπίνω. Όταν στράγγισα και την τελευταία σταγόνα του, μου άφησε το κεφάλι και σηκώθηκα με ένα χαμόγελο στα χείλη μου. Το ίδιο χαμόγελο είδα και στα δικά του χείλη.
 
- Μου είπες αλήθεια ότι ήταν η καλύτερη πίπα που σου έχουν κάνει;
 
- Σου είπα αλήθεια και γι' αυτή την πίπα δεν γίνεται να μείνεις μόνο με τα δύο μου δάχτυλα.
 
Ρίγησα...

 

- Σε παρακαλώ δεν πρέπει να το ξανακάνουμε. Δεν είναι σωστό και μπορεί να μας δει και κανένα μάτι.
 
- Δε θα το κάνουμε άλλη μέρα αν δε θέλεις. Αλλά σήμερα δε μπορώ να σε αφήσω έτσι μετά από αυτή την πίπα. Έλα μαζί μου.
 
- Που να έρθω μαζί σου; Τι λες παιδάκι μου; Δν γίνεται...
 
Έπιασε το χέρι μου και με τράβηξε. Όχι με βία αλλά με ένα τρόπο που με ερέθισε. Ακολούθησα σαν τυφλή και τον είδα να ανοίγει ένα bungallow της πλαζ με κλειδιά που είχε. Φοβήθηκα για το τι θα ακολουθήσει .
 
- Δεν πρόκειται να σου κάνω κάτι παρά τη θέληση σου. Αν θέλεις πήγαινε να κάνεις ένα ντουζάκι και να σκεφτείς. Αν όταν βγεις θέλεις να φύγεις απλά θα σου ανοίξω την πόρτα.
 
Πήγα στο ντους και σκεφτόμουν να φύγω. Έριξα κρύο νερό ανάμεσα στα πόδια μου για να σβήσω αυτό που ένιωθα αλλά ακόμα και το νερό που με άγγιζε μου έφερνε ρίγη ηδονής. Έλεγα θα φύγω και το ίδιο δευτερόλεπτο το μετάνιωνα. Βγήκα από το ντους ολόγυμνη. Ήρθε δίπλα μου και απλά δεν έβγαινε φωνή να του πω να με αφήσει να φύγω.
 
- Λοιπόν θα με αφήσεις να σου ανταποδώσω;
 
Κούνησα το κεφάλι καταφατικά και παραδώθηκα στα χέρια του. Με ξάπλωσε απαλά στο κρεβάτι. Μου άνοιξε τα πόδια και ένιωσα τη γλώσσα του να μπαίνει μέσα μου. Έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα μου και με αυτήν πήγαινε τα υγρά μου στην κλειτορίδα μου. Μου σήκωσε ψηλά τα πόδια και ξεκίναγε πλέον να με γλείφει από την κλειτορίδα, να σπρώχνει την γλώσσα του μέσα μου και να απλώνει τα υγρά μου στην πίσω τρυπούλα μου που δεν είχε αγγίξει κανένας. Όταν άγγιξε την πίσω τρυπούλα μου σφίχτηκα έντονα.
 
- Μη μου πεις ότι αυτό το κωλαράκι δεν το έχει γαμήσει κανένας.
 
- Όχι βέβαια. Τρέμω και μόνο στην ιδέα.
 
- Μ... ακόμα πιο καύλα να γλείφω παρθένο κωλαράκι...
 
Χαμογέλασε και συνέχισε να με γλείφει βασανιστικά.
 
- Σε παρακαλώ, με τρελαίνεις. Κάνε με να χύσω σε ικετεύω... μΜη με βασανίζεις άλλο.
 
Άρχισε να φέρνει τη γλώσσα του πιο ψηλά και να γλείφει κάθε χιλιοστό του κορμιού μου. Το στόμα του έφτασε στο αυτί μου ενώ ένιωσα το εργαλείο του να ακουμπάει στη σχισμή μου. Μου το έγλειψε λιγάκι και μου ψιθύρισε...
 
- Θέλεις να χύσεις καυλίτσα μου;
 
- Ναι... σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο.
 
Ένιωσα να πιέζει απαλά και σιγά σιγά να με σκίζει. Ένα απίστευτο και γλυκό τσούξιμο που είχα νιώσει μόνο όταν είχα χάσει την παρθενιά μου. Ένιωθα κάθε χιλιοστό που έμπαινε μέσα μου και δάκρυζα από ηδονή.
 
- Γουστάρεις να σου σκίζει το μουνάκι αυτό το καυλί;
 
- Ναι, σε παρακαλώ, το θέλω. Τ, το θέλω όσο δε φαντάζεσαι...
 
- Τι θέλεις, πες το μου, αν δεν το ακούσω δε μπαίνω πιο βαθιά.
 
- Σε ικετεύω, γάμησε με, σκίσε μου το μουνάκι γαμιά μου. Σκίσε με σαν πουτάνα...
 
Ούτε εγώ δεν πίστευα ότι έβγαιναν αυτές οι λέξεις από το στόμα μου.
 
- Θα σε σκίσω καυλάκι μου αλλά πρώτα θα τελειώσεις με τρόπο που είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ξανατελειώσει.
 
Μου άνοιξε τα πόδια. Ήρθε στο πλάι μου. Μου έσπρωξε δύο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι μου και άρχισε να μου το γαμάει με πολύ γρήγορες κινήσεις. Σε δευτερόλεπτα ούρλιαζα και άρχισε να βγαίνει από μέσα μου ένας πίδακας. Ξανά και ξανά. Έφερε ανάμεσα στα πόδια μου το εργαλείο του, το ακούμπησε πάλι στη σχισμή μου.
 
- Συγγνώμη. Με καύλωσες τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κρατήσω τα ούρα μου.
 
Χα, χα, χα... γέλασε δυνατά και εγώ γέμισα αμηχανία. Μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί.
 
- Δεν ήταν ούρα μωρό μου. Έχυσες πολύ δυνατά. Θα το δεις σε τσοντούλα και θα καταλάβεις.
 
- Ναι αλλά πάλι εσύ μου πρόσφερες μεγαλύτερη απόλαυση και δεν ξέρω πως να σε αποζημιώσω εγώ τώρα.
 
- Θα σε γαμήσω σαν πουτανάκι τώρα και θα χύσω. Θα σε πλημμυρίσω σαν καλό καργιολάκι.
 
- Σε παρακαλώ όχι μέσα. Είναι επικίνδυνο.
 
- Σε καμία περίπτωση δε θα έχυνα το μουνάκι σου. Αλλά το στοματάκι σου θα το ξαναγεμίσω. Εκτός αν προτιμάς το κωλαράκι σου.
 
- Όχι εκεί με τίποτα. Φοβάμαι ότι θα πονέσω.
 
- Τότε θα χύσω αλλά δεν ισορροπεί η απόλαυση που σου πρόσφερα. Το στοματάκι σου το έχυσα.
 
Άρχισε να πιέζει και να μπαίνει πάλι σκληρός μέσα μου. Λύθηκα και άρχισα να μιλάω.
 
- Ναι γαμιά μου, σκίσε το μουνάκι μου, ξέσκισε με σαν καλή πουτανίτσα.
 
- Δεν είσαι καλό πουτανάκι. Δυστυχώς δε με ικανοποιείς όπως θα έπρεπε. Ένα απλό πουτανάκι είσαι που δίνει λίγα...
 
- Σε παρακαλώ. Θέλω να είμαι το πουτανάκι σου που θα σου προσφέρει τη χαρά που της έδωσες.
 
- Τότε δοκίμασε να με πάρεις στο κωλαράκι σου.
 
- Μα είσαι τεράστιος ρε μωρό μου. Ούτε δάχτυλο δεν έχω δοκιμάσει εκεί...
 
Δεν πρόλαβα να τελειώσω και ήδη το δάχτυλο του είχε αρχίσει να παίρνει υγρά από το μουνάκι μου και να τα απλώνει εκεί. Άρχισε να πιέζει το δάχτυλο του και εγώ να σφίγγομαι αλλά χωρίς να με χαλάει.
 
- Όσο βαθιά με αφήσεις να σου βάλω το δάχτυλο τόσο θα σου βάζω και το καυλί μου στο μουνάκι.
 
- Αυτό είναι άδικο. Θέλω να μου τον βάλεις όλο.
 
Με μία αστραπιαία κίνηση κάρφωσε όλο το δάχτυλο του στο κωλαράκι μου και εγώ έβγαλα απλά ένα επιφώνημα ευχαρίστησης. Με γαμούσε αργά και βασανιστικά στο μουνάκι ενώ μου έκλεινε την πίσω τρυπούλα με δύο δάχτυλα πλέον.
 
- Μ... χαλάρωσε αρκετά το κωλαράκι. Μετά από ένα καλό γλείψιμο θα είναι έτοιμο.
 
- Δε θα το αντέξω. Σκίσε το μουνάκι μου. Δε θα το αντέξω αυτό...
 
Σαν να μην άκουγε τίποτα, ήδη μου έγλειφε την πίσω τρύπα σπρώχνοντας πολύ βαθιά τη γλώσσα του. Ακούμπησε το κεφαλάκι και άρχισε σιγά σιγά να πιέζει. Ένιωσα έναν αφόρητο πόνο.
 
- Μη... σε ικετεύω με πονάς.
 
- Η αρχή είναι μωρό μου. Σε λιγάκι θα το ζητάς μόνη σου.
 
Συνέχισε να σπρώχνει και εγώ να δακρύζω από τον πόνο.
 
- Με σκίζεις, φτάνει, δε θα το αντέξω...
 
- Μόλις μπει το κεφαλάκι αν δε σου αρέσει σταματάω. Χαλάρωσε και δώσε μία ευκαιρία στα πρώτα εκατοστά
 
Πίεσε λίγο πιο απότομα και ένιωσα να λυτρώνομαι από τον έντονο πόνο και να τον αντικαθιστά μια περίεργη ηδονή. Κάθισε μέσα μου ακίνητος.
 
- Αυτό ήταν το δύσκολο καυλίτσα μου. Τώρα αν θέλεις βγαίνω και δε στο ξαναβάζω.
 
- Όχι, όχι, άσ' το λιγάκι.
 
Χαμογέλασε και άρχισε να πιέζει απαλά και να μπαίνει όλο και πιο μέσα. Οι κινήσεις του άρχισαν να γίνονται επαναλαμβανόμενες κι εγώ άρχισα πλέον να καυλώνω όλο και πιο πολύ.
 
- Θέλω να με γαμήσεις όπως αξίζει σε κάθε καλή πουτάνα.
 
Γύρισα στα τέσσερα και άνοιξα με τα χέρια μου τον κώλο μου. Μπήκε μέσα και άρχισε να με γαμάει.
 
- Δεν τις γαμάνε έτσι. Δυνατά θέλω. Κάνε με να πονέσω. Θέλω να με σκίζει το καυλί σου γαμιά μου.
 
Άρχισε να μου γαμάει το κωλαράκι μου με μανία μέχρι που με ένα πολύ δυνατό κάρφωμα ένιωσα να πλημμυρίζω με το σπέρμα του.
 
Χωρίς να πούμε πολλές κουβέντες ντυθήκαμε και φύγαμε. Την επόμενη ημέρα η πλαζ λειτούργησε και δεν είχαμε ευκαιρίες να ξαναγίνω το πουτανάκι του αφού εκτός δε μπορούμε να βρεθούμε. Κάθε φορά κοιταζόμαστε και χαμογελάμε πονηρά. Προφανώς η σκέψη μας είναι ίδια...
 
Πότε θα ξανακάνουν εργασίες για να μου βάλει λίγο αντηλιακό;...


Copyright Ref Number: 16151180422S046



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).