Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τριήμερο στο εξοχικό

Μέρα δεύτερη. Αφού ήμουν φτιαγμένη από το χθεσινό και ξύπνησα γεμάτη καύλες, όλη μέρα σκεφτόμουν τι είδαν τα μάτια μου χθες και περίμενα με ανυπομονησία να έρθει το βράδυ μήπως ξαναδώ όλο αυτό το θέαμα. Γύρω στο μεσημέρι είδα να μπαίνει πάλι το παλικάρι μέσα. Απ’ ότι κατάλαβα τη βγάλανε στο μέσα δωμάτιο του κάτω ορόφου. Πήγαινε αυτή ανά τόσο από το μπαλκόνι και του έφερνε φαγητό, αναψυκτικά και του έδινε κανένα φιλάκι. Γενικά μπορώ να πω ότι τον περιποιήθηκε καλά. Βλέπετε το παράθυρο της κουζίνας μου έβλεπε φάτσα κάρτα το απέναντι σπίτι. Δε γνωρίζω τι άλλο μπορεί να έκαναν μέσα όταν μπορούσαν, αλλά μπορώ να φανταστώ.
 
Ήρθε το βράδυ κι εγώ είχα βρει μια καλή θέση στην αυλή μου, διαβάζοντας ιστορίες στο xstream και περιμένοντας μήπως τους δω πάλι, πράγμα που δεν άργησε να γίνει. Είχε πάει έντεκα το βράδυ και μόλις είχε μπει το παλικάρι στο σπίτι της από τη γκαραζόπορτα και ερχόταν προς το πίσω μέρος του σπιτιού. Εκεί που είχα καλή θέα κι εγώ. Ήταν έξω η γειτόνισσα και τον πήρε από το χέρι. Κάθισαν στο πεζούλι κοντά στην ψησταριά και άνοιξαν δυο μπίρες που έφερε από μέσα. Ήταν βράδυ και έτσι είχε ερημιά και όλα ακούγονταν καθαρά. Άκουγα να του λέει ότι περιμένει τηλέφωνο από τον άντρα της και πως της είχε πει ότι ήταν κάπου έξω για φαγητό.
 
Ήταν εμφανώς αγχωμένοι και οι δυο τους μήπως της έλεγε ψέματα και ετοιμάζονταν να της κάνει καμία έκπληξη. Από εκεί που μένουν στην Αθήνα είναι κανένα δίωρο δρόμος. Ο πιτσιρικάς ήταν πάλι μέσα στην καύλα, γιατί όση ώρα μιλάγανε επί του θέματος τη χούφτωνε και την πασπάτευε. Εκεί καθισμένοι όπως ήταν άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό και να της πιάνει τα βυζιά. Δεν άργησε πολύ να της τα βγάλει έξω, να γλείφει τις ρώγες της και να της δαγκώνει. Εκείνη άρχισε να φτιάχνεται και να αναστενάζει. Σηκώθηκε το παλικάρι και με μια κίνηση κατέβασε την φόρμα του και τον έβγαλε έξω. Ένας σηκωμένος, μεγάλος και πολύ χοντρός πούτσος ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια της. Εκείνη τον έπιασε με τα δυο της χέρια και τον χάζευε. Έβαλε την γλώσσα της πάνω του και άρχισε να τον τσιμπουκώνει.
 
Δεν άργησε πολύ να μπει στο κόλπο και να τον βάζει όλο μέσα στο στόμα. Σηκώθηκε, τον άρπαξε και τον έβαλε να κάτσει κάτω. Έπεσε από πάνω του και τον ρούφαγε έντονα και παθιασμένα. Τα πόδια της έτρεμαν και έχανε την ισορροπία της μέχρι που έκατσε τελικά στα γόνατα και συνέχισε να τον παίρνει στο στόμα. Έβγαλε το μπλουζάκι που φόραγε και άφησε ελεύθερο το στήθος της που μπορώ να πω ήταν αρκετά μεγάλο. Εκείνος έπιασε τα βυζιά της και έβαλε την ψωλάρα του ανάμεσα τους. Άρχισε να του κάνει ένα γαμάτο ισπανικό, έχοντας την πούτσα του μέσα στις βυζάρες και το στόμα της κολλημένο στην πούτσα του πάνω.
 
Ήταν τόση η πούτσα του που πρέπει να ήταν έξω από το στήθος της μεγάλο μέρος κι αυτή το απολάμβανε που την κρατούσε μπουκωμένη καθ’ όλη την διάρκεια. Είχε φτιαχτεί και είχε ξεχάσει τα πάντα γύρω της. Το παλικάρι τη ρώταγε αν θα γούσταρε μια πούτσα μέσα στον κώλο της ενώ του παίρνει τσιμπούκι. Δε μίλησε, συνέχισε να γλείφει.
 
Τότε σηκώθηκε το παλικάρι, την έβαλε στα τέσσερα, της έβγαλε με μια κίνηση το σορτσάκι που φορούσε και της τον κάρφωσε στον κώλο λέγοντας της:
 
- Όταν θα σου μιλώ θα απαντάς καργιολάκι…
 
και την ξέσκιζε έτσι με δύναμη πλακώνοντας στα χαστούκια τα κωλομάγουλα της.
 
Τον βλέπω κάποια στιγμή, παίρνει ένα μπουκάλι μπίρας. αδειάζει μέρος που είχε περισσέψει στον κώλο της και βγάζει την πούτσα του έξω απλώνοντας τη μπύρα στη σούφρα της και χαϊδεύοντας το μουνί της με τα υγρά του χέρια. Έβαλε το στόμιο της μπύρας στη σούφρα της και άρχισε να της γαμάει το μουνί με την ψωλάρα του ενώ έπαιζε την κωλοτρυπίδα της με το μπουκάλι. Η κοπέλα είχε παραδοθεί στα χέρια του και την έκανε ότι ήθελε. Της άνοιγε την κωλοτρυπίδα με το ένα χέρι και παράλληλα της έβαζε το στόμιο από το μπουκάλι μέσα της. Συνεχίζοντας το λυσσαλέο γαμήσι που της έριχνε. Της έβαλε το κεφάλι κάτω και της το πάταγε με το πόδι ενώ της ξέσκιζε κυριολεκτικά τις τρύπες. Της έλεγε ότι μόλις πάνε Αθήνα θα της κανονίσει μια παρτούζα με ένα φίλο του που έχει κι αυτός τέτοια ψωλάρα και θα της ρίξουν τέτοιο γαμήσι που δε φαντάστηκε ποτέ. Της περιέγραφε πως θα ’ναι να είναι γονατιστή και θα ρουφάει δυο πούτσες μαζί. Το αποκορύφωμα… γυρίζει η κοπέλα και του απαντά:
 
- Μανάρι μου, θα βάλω τη μια πούτσα στο ένα μαγουλάκι και την άλλη στο άλλο. Θα σας τους ρουφήξω και τους δυο. Θέλω να με χύσετε και οι δυο στόμα και να με πνίγετε με το ψωλόχυμα σας. Θέλω να με κάνετε το καργιολάκι σας.
 
Τον βγάζει έξω το παλικάρι και της λέει:
 
- Για δείξε μου πως θα τους ρουφήξεις…
 
Εκείνη μέσα στις καύλες όπως ήταν πέφτει στα γόνατα παίρνει τον πούτσο του στο στόμα, του κατεβάζει το χέρι με το μπουκάλι και αρχίζει να τα γλείφει μια το μπουκάλι μια την πούτσα και να τα βάζει και τα δυο μαζί μέσα στο στόμα. Του έκανε παιχνίδι για κανένα δεκάλεπτο ώσπου χτυπάει το τηλέφωνο και σηκώνονται. Αυτή προσπαθεί να ηρεμήσει από όλο αυτό και να σηκώσει το τηλέφωνο, λέγοντας του:
 
- Πρέπει να το σηκώσω και να του μιλήσω, για να μην υποψιαστεί τίποτα και έρθει.
 
Εκείνος τη χάζευε και χάιδευε την πούτσα του. Έκανε κίνηση η κοπέλα να σκύψει να πιάσει το τηλέφωνο και με το που έσκυψε, της κάρφωσε την πούτσα του στον κώλο με τέτοια δύναμη που την έστειλε μπροστά.
 
- Θα σου γαμάω το κωλαράκι την ώρα που μιλάς με τον άλλον παλιοκαργιόλα. Θα σε κάνω να μάθεις ποιος είναι ο γαμιάς σου!
 
Την πετάει ξαπλωμένη στο τραπέζι καθώς ανήμπορη η γυναίκα να κάνει κάτι άλλο, σήκωσε το τηλέφωνο στον άντρα της, ενώ την πηδούσε ο γαμιάς της. Εκείνος κατέβασε ρυθμούς για να μην ακούγονται αλλά έχοντας ακόμα την πούτσα του μέσα στην τρυπούλα τη χούφτωνε και έπαιζε με τα βυζιά της και το μουνάκι της καθώς της γαμούσε απαλά τον κώλο. Μίλαγε στο τηλέφωνο για κανένα πεντάλεπτο, ενώ προσπαθούσε να μην της ξεφύγει κανένας αναστεναγμός. Αφού κατάφερε να το κλείσει, τον κοίταξε και του είπε:
 
- Τι με έβαλες να κάνω μωρό μου; Καύλα είσαι και σε θέλω όλο μέσα μου. Γάμησε με όπως δε γάμησες ποτέ καμιά κι εγώ θα είμαι το τσουλάκι σου. Ότι μου λες θα το κάνω.
 
Εκείνος της σκάει ένα χαστούκι και της λέει:
 
- Ήδη είσαι!
 
Της σηκώνει τα πόδια στους ώμους του και συνεχίζει να τη γαμάει με πάθος. Της κάρφωνε όλο του το παλούκι μέσα της, δίνοντας φάπες στα μάγουλα και το προσωπάκι της κρατώντας το κεφάλι της κάτω και βρίζοντας τη. Την είχε κάνει ένα πραγματικό πουτανάκι έτοιμο για όλα. Δεν την αδικώ άλλωστε. Ο γαμιάς της ήξερε πως να γαμάει και με τέτοια τεράστια πούτσα, σίγουρα τη σούβλιζε. Είχε πάρει το μπουκάλι πάλι και της πηδούσε τη μουνάρα ενώ είχε την πούτσα του καρφωμένη στο κωλοτρυπίδι της. Μετά από αρκετή ώρα γαμήσι, βρίσιμο και φάπες γυρίζει και του λέει:
 
- Έχω μουδιάσει ολόκληρη. Δε νιώθω πια τον κώλο μου. Τον έχεις ξεσκίσει. Τον έχεις ανοίξει στα δυο πουτσαρά μου. Είμαι δικιά σου, κάνε με ότι θες!
 
Την κατέβασε κάτω, τη γύρισε, της έβαλε το ένα πόδι πάνω στο τραπέζι και την έβαλε να ακουμπήσει με το στήθος της στο τραπέζι πάνω έχοντας μπροστά του τον κώλο της. Τον έβαλε στο μουνί της και ξεκίνησε να την πηδάει με τόση μανία τόση δύναμη πάλι. Εκείνη πια να μη νιώθει πραγματικά τίποτα. Να έχει χαθεί στον δικό της κόσμο και ο πουτσαράς της να εκμεταλλεύεται κάθε τρύπα της, παίζοντας με το μπουκάλι στην τώρα πια ξεχειλωμένη σούφρα της. Την ξέσκιζε κανονικά, τον άκουσα να λέει:
 
- Πάρ’ τα όλα μωρή καργιόλα. Σου πλημμύρισα τη μουνότρυπα…
 
Συνεχίζει να τη γαμάει αλύπητα. Ακουγόντουσαν τα χύσια από την τρύπα της πολύ έντονα. Τον έβγαλε έξω για λίγο, τον κάρφωσε κανονικά στο στόμα της κι εκείνη χωρίς να χάσει ευκαιρία του τον καθάρισε όλον. Πριν προλάβει να ηρεμήσει, εκείνος είχε ξαναπάει πίσω, της είχε σκάσει μια φάπα στο κωλομέρι, της το είχε σηκώσει και της έσκιζε πάλι τον κώλο. Την πηδούσε για πάρα πολύ ώρα έτσι. Αφού κουράστηκε, έκατσε στην καρέκλα με την πούτσα όρθια. Είχε κατακοκκινίσει και είχε καταϊδρώσει. Η γειτόνισσα όπως έβλεπε έτσι όρθια την πούτσα του, λέει:
 
- Κάτσε να πάρεις μια ανάσα μωρό μου και άσε με εμένα να εκτονωθώ…
 
Τον βάζει με μια όλον μέσα στο στόμα της, τον κρατάει λίγο έτσι ρουφώντας τον όλον και σηκώνεται πάνω. Πιάνει τα κωλομέρια της, τα ανοίγει και έρχεται με τον κώλο ανοιχτό και του λέει:
 
- Τώρα θα σου πηδήξω εγώ την ψωλάρα με το κωλοτρυπίδι μου!
 
Αρχίζει να κάθεται πάνω στο σηκωμένο του παλούκι και να αναστενάζει κάθε φορά που μπαίνει μέσα της. Τον πήδαγε έτσι για κανένα εικοσάλεπτο. Τον πήδαγε μέχρι να χύσει το καυτό του σπέρμα μέσα στον κώλο της. Αφού της τα έχυσε όλα μέσα, έσκυψε κάτω να του καθαρίσει την πούτσα. Κάθισαν για λίγο αγκαλιά και μιλούσαν. Άκουγα που έκαναν χαβαλέ και τον ρώταγε πως είναι ο φίλος του. Της απαντούσε με τα καλύτερα λόγια φυσικά και του έλεγε ότι θέλει να το δοκιμάσει επειδή θα ’ναι κι αυτός μέσα στο κόλπο και ότι θέλει να νιώσει δυο τέτοια παλούκια να την ξεσκίζουν και να την κάνουν υποχείριο τους. Την παρότρυνε να πέσει στα γόνατα να τον τσιμπουκώσει, δείχνοντας του πως θα τους γλείφει. Με μεγάλη προθυμία εκείνη έπεσε φυσικά και τον άρμεγε για το επόμενο μισάωρο κάνοντας τον να της ρίξει δυο φορές μια μεγάλη ποσότητα χύσι και να της γεμίσει το πρόσωπο.
 
Κάπως έτσι τελείωσε το δεύτερο βράδυ με εμένα να έχω στο μυαλό μου ότι θέλω αυτόν τον πούτσο οπωσδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα να φάω τέτοιο πούτσο…
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151160422S030Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.