Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έχουμε εξοχικό σε κοντινό μέρος της Αττικής και πηγαίνουμε οικογενειακώς όποτε έχουμε ελεύθερο χρόνο. Το εξοχικό μας να καταλάβετε είναι ψηλά στο βουνό και έχει διπλανά σπίτια που συνήθως το καλοκαίρι γεμίζουν, μιας και σαν εξοχικά τα χρησιμοποιούνε όλοι.
 
Ένα βράδυ του καλοκαιριού λοιπόν καθόμουν στην αυλή μας και χάζευα στο λάπτοπ όταν άκουσα από το διπλανό σπίτι συζητήσεις. Αμέσως κατάλαβα ότι ήρθαν οι γείτονες και σηκώθηκα να βεβαιωθώ. Όταν αντίκρισα στον κουνιστό καναπέ της αυλής τους έναν άγνωστο. Πριν προλάβω να σκεφτώ ότι μπήκαν να κλέψουν βλέπω την εξώπορτα να ανοίγει και να βγαίνει η γειτόνισσα, να πλησιάζει τον άγνωστο πιτσιρίκα και να του σκάει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα και τότε κατάλαβα.
 
Η γειτόνισσα είναι παντρεμένη αρκετά χρόνια τώρα και έχει τρία παιδιά. Πολύ ωραία γυναίκα, ξανθιά, γύρω στα 35, λεπτό σώμα γυμνασμένο, μικροκαμωμένη, κοντούλα, με υπέροχα οπίσθια και αρκετά μεγάλο στήθος. Αργότερα έμαθα ότι ο άγνωστος λέγεται Θ και είναι ο γκόμενος της. Του σκάει λοιπόν ένα φιλί, ξαναπηγαίνει μέσα στο σπίτι η και ανοίγει το φως έξω. Εκείνη την ώρα ο Θ βγάζει το παντελόνι του και εμφανίζεται μια θεόρατη ψωλάρα σηκωμένη και έτοιμη να γαμήσει ότι βρει μπροστά της και κάθεται στην κούνια πάλι με την πούτσα όρθια φορώντας μόνο μια μπλούζα, όση ώρα έκανε να βγει η γειτόνισσα εγώ λιγουρευόμουν την πούτσα του και κρατιόμουν να μη χιμήξω.
 
Μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και βγαίνει αυτή, φορώντας μόνο τις ζαρτιέρες της. Πλησιάζει τον πιτσιρίκα πέφτει στα γόνατα και χωρίς δεύτερη παίρνει το τεράστιο καυλί του στο στόμα της και αρχίζει να το πιπιλίζει και να το παίζει. Τον τσιμπούκωνε για αρκετή ώρα βογκώντας και χαϊδεύοντας το μουνί της.
 
Κάποια στιγμή σηκώνεται ο Θ και έρχεται από πίσω της, τη σηκώνει και την πετάει στην κούνια με τουρλωμένο τον κώλο της προς εμάς (εμένα κρυμμένη πίσω από τους θάμνους να μην φαίνομαι) κι αυτός να απολαμβάνει τη θέα για το τι θα γαμήσει. Βλέπω να βάζει τα δάχτυλα του στο στόμα της να του τα γλείφει και να τα βάζει στον κώλο της. Της έπαιζε την κωλοτρυπίδα, έσκυψε κάτω και της την έγλειφε, της έχωνε τα δάχτυλα του και την έφτυνε για λίγη ώρα. Σάλιωνε την σούφρα της για να μπει το τεράστιο καυλί του.
 
Σηκώνεται πάνω, παίρνει την πούτσα του και την ακουμπά στον κώλο της λέγοντας της ότι θα της ξεσκίσει τον πάτο όπως δεν της τον γάμησε ποτέ κανείς. Με μια αργή κίνηση βλέπω να τον βάζει όλο μέσα και σε κλάσματα να χάνεται όλο αυτό το παλούκι μέσα στον κώλο της.
 
Αυτό ήταν... για την επόμενη ώρα ήταν από πίσω της και της τον έσκιζε, χτυπώντας της τα κωλομάγουλα, βρίζοντας την, άκουγα που της έλεγε ότι είναι το πουτανάκι του και εκείνη λίγο η καύλα, λίγο ότι την έβρισκε, συμφωνούσε και του έλεγε ότι θα γίνει το καλύτερο του πουτανάκι αν την ξεσκίζει έτσι και ότι θέλει να της κάνει την κωλοτρυπίδα πηγάδι με την πούτσα του. Νομίζω ότι το κατάφερε η αλήθεια είναι, τη σήκωσε από εκεί την έβαλε στην καρέκλα να κάτσει με τον κώλο της προς την πούτσα του και άρχισε πάλι να της γαμάει τον κώλο με πολύ δύναμη αυτή τη φορά. Άκουγα τα αρχίδια του που έσκαγαν στα μουνόχειλα της και την ανάσα της να κόβεται από το γαμήσι.
 
Τη γαμούσε έτσι για πολύ ώρα μέχρι που τον βλέπω σε μια στιγμή να βγάζει την ψωλάρα του από τον κώλο της. Έρχεται και τη χώνει στο στόμα της. Εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη τον παίρνει όλο μέσα στο λαρύγγι της. Την έβλεπα που πνιγόταν αλλά τι να το κάνεις; Με τέτοια καύλα που είχε, να τον φάει όλον ήθελε έτσι σηκωμένος και τεράστιος που ήταν. Τον κοίταζε στα μάτια και τον παρακαλούσε να της τα δώσει όλα στο στόμα να τα πιει κι εκείνος να της λέει "όχι καργιολάκι μου, δεν τέλειωσα ακόμα μαζί σου, θα φας πολύ πούτσο ακόμα".
 
Η κοπέλα μούγκριζε ενώ τον έπαιρνε όλο στο στόμα της. Τότε τη σήκωσε από ‘κεί, την έβαλε στον τοίχο όρθια και απ’ ότι κατάλαβα τον κάρφωσε στο μουνί της. Την έπιασε από τα κωλομέρια, αυτή έβαλε τα πόδια της γύρω του κι αυτός της κάρφωνε το παλούκι στην μουνάρα. Την πήδαγε έτσι για αρκετή ώρα. Το παλικάρι έδινε ρέστα με αυτά που έλεγε, πόσο μάλλον με αυτά που έκανε. Άκουσα κάποια στιγμή που της περιέγραφε μια παρτούζα. Της έλεγε να φανταστεί πως θα ’ναι αυτή την μουνάρα να την σκίζουν δυο πούτσες μαζί και να την ξεχειλώνουν. Έβλεπα το χέρι του να παίζει με την κωλοτρυπίδα της και να την ψήνει κυριολεκτικά να φάει δυο πούτσες. Η γυναίκα έχυνε όλη την ώρα με την πούτσα που έτρωγε και συμφωνούσε σε ότι της έλεγε. Της έσκιζε κανονικά το μουνί. Αφού ακουγόταν τα βογκητά της πολύ έντονα και είχε ένα νάζι στον τρόπο που γαμιόταν η κοπέλα άλλο πράμα.
 
Την ακούμπησε κάτω μετά από λίγο και τη γύρισε με πλάτη, βάζοντας την πούτσα του για ακόμη μια φορά στην πλέον ανοιχτή κωλοτρυπίδα της, μόνο που αυτή τη φορά έβλεπα τα χέρια της να πηγαίνουν προς τα κωλομέρια της και να τα ανοίγει η ίδια όσο πιο πολύ μπορούσε. Της έλεγε να σφίξει τον κώλο της όσο πιο δυνατά μπορεί να της τον ξεχειλώσει και της έδινε σφαλιάρες. Αυτή πλέον φανερά ήταν το πουτανάκι του και έκανε ότι της έλεγε. Της έσκιζε τον κώλο με τόση δύναμη που φοβήθηκα ότι θα τη στείλει. Τον έβλεπα να της κρατάει το κεφάλι στον τοίχο, να τη λέει καργιόλα και ξεκωλιάρα και να την ξεσκίζει. Δεν ξέρω ούτε εγώ πόσες φορές πρέπει να έχυσε το πουτανάκι του, ώσπου τον ακούω να λέει "παρ‘ τα όλα μέσα μωρή ψώλα". Της τα έχυσε όλα μέσα και συνέχιζε να την πηδάει. Δεν άργησαν πολύ να αρχίζουν να στάζουν τα χύσια του στα μπούτια της, κι εκείνη τα έπαιρνε με το χέρι της και τα έγλειφε.
 
Τον έβαλε να κάτσει στην καρέκλα που ήταν εκεί πίσω και άρχισε να του παίρνει ένα τρελά καυλιάρικο τσιμπούκι λέγοντας του ότι τώρα είναι δικιά της η πούτσα του και θα την πάρει έτσι όπως θέλει εκείνη. Το παλικάρι έκατσε και θαύμαζε το καργιολάκι του να τον ρουφάει με μανία και μεγάλη πείρα απ’ ότι έβλεπα. Έκατσε εκεί και τον ρούφαγε για κανένα εικοσάλεπτο ώσπου της λέει "μανάρι μου ετοιμάσου να σε πνίξω..." βγάζοντας όλα τα χύσια του στο στόμα της. Εκείνη απλά τα ρούφαγε και τα κατάπινε όλα μέσα στην καύλα. Δεν πρέπει να άφησε ούτε σταγόνα. Κάπου εκεί αφού τον έκανε να τελειώσει, έκατσε λίγο πάνω στα πόδια του, κάνανε κάνα δυο ζουζουνιές και πήγαν μέσα. Είχε πάει γύρω στις έξι και ήμουν από τη μια κουρασμένη μετά από έξι ώρες κρυμμένη και από την άλλη κατά-καυλωμένη. Το χέρι μου είχε γίνει προέκταση του μουνιού μου, αλλά κάπου εκεί τέλειωσε η νύχτα για όλους μας.
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151160422S030Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.