Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου ζούμε σε μια επαρχιακή πόλη, είμαστε παντρεμένοι χωρίς παιδί, εγώ στον ιδιωτικό τομέα εκείνη στο δημόσιο. Η ζωή μας είναι καλή, η σχέση μας επίσης. Το ίδιο στο κρεβάτι, μετά από 12 χρόνια γάμου, δεν υπάρχει αυτή η ένταση που υπήρχε. Δοκιμάζουμε που και που μερικές φαντασιώσεις αλλά εκείνη είναι κουρασμένη και δεν είναι πολύ ζεστή, ειδικά το τελευταίο εξάμηνο που πήρε προαγωγή. Την έκαναν προϊσταμένη (διευθύντρια), μέχρι που μια μέρα της παραπονέθηκα έντονα. Εκείνο το βράδυ κάναμε τρελό έρωτα. Με έβαλε να της κάνω γλειφομούνι, τελείωνε ασταμάτητα, φώναζε, ούρλιαζε, με τραβούσε από τα μαλλιά, με έβριζε. Έμεινε αναίσθητη μέχρι που πήγα και της μίλησα.

- Είσαι καλά αγάπη μου;

Εκείνη την ώρα με γυρίζει, με πετάει στο κρεβάτι, ανοίγει το συρτάρι της, μου δένει τα χέρια πίσω, μου βάζει μια μαύρη κουκούλα που μόνο να αναπνεύσω μπορούσα και μου λέει:

- Τώρα είσαι η πουτανα μου, η σκλάβα μου, η τσούλα μου και εγώ τι είμαι μωρή καργιόλα; Η Διευθύντρια σου και θα σε γαμήσω!

Έπαιζε την πούτσα μου, είχα καυλώσει τρελά γιατί δεν έβλεπα, μόνο φανταζόμουν και τη βάζει μέσα στο μουνί της. Με χαστούκιζε, με έφτυνε και με γαμούσε ασταμάτητα. Μου φώναζε πως από αύριο θα είμαι η τσούλα της.

- Θα με υπηρετείς παλιοκαργιόλη και μην τολμήσεις και χύσεις γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο... μου φώναζε. Εγώ θα χύνω μόνο.

Δεν πέρασε ούτε λεπτό και έχυνε ασταμάτητα για δεύτερη φορά. Σηκώνεται από πάνω μου, ανοίγει ένα συρτάρι, με ξεκλειδώνει και μου λέει:

- Σήκω και έλα κοντά μου.

Πάω και αρχίζει να μου φοράει κάτι. Εγώ δε βλέπω γιατί έχω την κουκούλα. Μετά από λίγο μου τη βγάζει, με πάει στον καθρέπτη και μου είχε βάλει ένα ολόσωμο ροζ κορμάκι πλαστικό και ένα σατέν κόκκινο νυχτικό της. Μου έβαλε και κραγιόν στα χείλια. Στο χέρι της κρατούσε ένα δονητή και μου λέει:

- Σκύψε να σε γαμήσω! Από τώρα και στο έξης μόνο εγώ θα σε γαμάω. Εσένα αυτή θα είναι η στολή σου εδώ μέσα, συν κάτι αλλά που θα σου πω μετά.

Με πέταξε στο κρεβάτι και με γαμούσε με αυτό το πράμα που το φούσκωνε κιόλας. Μου είχε κάνει την κωλοτρυπίδα μου τεράστια μέχρι που έχυσα. Έφυγε από το υπνοδωμάτιο, πήγε στο σαλόνι και μου είπε να καθαριστώ και να πάω δίπλα. Εκεί με περίμενε με μια ποδιά, γάντια πλαστικά και ένα φακιόλι. Μου τα φοράει και μου λέει:

- Επειδή έρχεσαι νωρίτερα σπίτι, έτσι θέλω να σε βρίσκω. Με αυτά θα με περιμένεις. Εσύ θα καθαρίζεις, θα μαγειρεύεις, εσύ τα πάντα! Εγώ θα σε γαμάω, εγώ είμαι μια διευθύντρια!

Δε σας κρύβω πως με φόβιζε όλο αυτό και με καυλωνε όμως.

- Θα το πω σε όλες τις φίλες μου να ξέρεις... να χαίρονται και να με φοβούνται στο γραφείο παράλληλα.
 
Την επόμενη σχολάω και πηγαίνω σπίτι. Βρίσκω ένα χαρτί στο τραπέζι στην κουζίνα και μου λέει "πήγαινε στο κρεβάτι και φορά ότι σου έχω εκεί". Πηγαίνω και έχει κάλτσες μαύρες, το ροζ γυαλιστερό κορμάκι το σατέν, νυχτικό κόκκινο, μια ποδιά ροζ με έναν φιόγκο και γάντια ροζ πλαστικά. Τα έβαλα και πήγα να καθαρίσω την κουζίνα μιας και είχε μαγειρέψει εκείνη. Φτάνει η ώρα που σχολάει και χτυπάει το κουδούνι. Πάω να της ανοίξω και μένω παγωτό. Ήταν η αδερφή της με την μάνα της, Κοκκίνισα, έχασα τη μηλιά μου. πετάγεται η κουνιάδα μου και μου λέει:

- Ξέρουμε καλά, μας έχει πει η αδερφή μου και μας κάλεσε να μας κάνει το τραπέζι να σε βαθμολογήσουμε κιόλας.

Η πεθερά με κοιτούσε. Ήρθε από πάνω μου μου και λέει:

- Μπράβο... καλή δουλειά έκανε η κόρη μου! Όλα λάμπουν εδώ μέσα. Θα έρθεις και στην δίκη μου κουζίνα να μου τη γυαλίζεις;

Εγώ ντράπηκα, έσκυψα το κεφάλι και μου λέει...

- Άσε... θα ρωτήσω την κυρία διευθύντρια.

Μετά από λίγο ανοίγει την πόρτα η γυναίκα μου και βγάζω να φάμε που είχε μαγειρέψει. Κάθομαι με την πόδια στο τραπέζι και με ξεφτίλιζε στους δικούς της, πως με κάνει ότι θέλει, πως με έχει δούλο της, πως αν θέλεις μάνα παρ' τον να σου καθαρίσει την κουζίνα και μην τον λυπηθείς κάνε τον ότι θες και θα έρθω να τον πάρω εγώ το βράδυ.

Έπλυνα τα πιάτα και μου λέει η κουνιάδα:

- Πάμε νοικοκυρούλα;

- Να αλλάξω μισό...

είπα και φωνάζει η γυναίκα μου από τον καναπέ.

- Τι λες;... έτσι θα πας, έτσι όπως είσαι θα μπεις στο αμάξι. Όλοι θα μάθουν πως σε έχω και θα κάνεις ότι σου πουν γιατί αλλοιώς... το ξύλο που θα φας!
 
Με πήραν στο αμάξι της, με έβαλαν πίσω να καθίσω και σε όλο το δρόμο μου έλεγαν τι θα κάνω και πως θα με παίρνει κάθε εβδομάδα να της καθαρίζω στα τέσσερα το σπίτι και γελούσαν. Φτάσαμε σπίτι και άρχισα να καθαρίζω. Η πεθερά πήγε για μπάνιο και η κουνιάδα πετάχτηκε μέχρι το σούπερ μάρκετ και έφερε γάντια κίτρινα "να μην είναι τα ίδια με το σπίτι σου" μου λέει και μια ποδιά ίδιο χρώμα και μου λέει:

- Τα πιάτα στο νεροχύτη και μετά το πάτωμα στα τέσσερα.

Τελειώνω τα πιάτα και μόλις σκύβω στο καθιστικό εκείνη ανοίγει τα πόδια της και έχει ένα στραπόν από κάτω.

- Η γυναίκα σου μου το χάρισε, θα έρθει σε λίγο να σε περιποιηθούμε όλες μαζί, να δεις ποιο είναι το σόι μας.

Ήρθε η γυναίκα μου και άρχισαν με πηδάνε με τη σειρά. Να γλείφω το μουνί της γυναίκας μου και η αδερφή της με πηδούσε με το στραπόν. Αφού με ξέσκισαν, μου έβαλε μια στολή μαύρη υπηρέτριας με μια ποδίτσα λευκή και ήρθε η ξαδέρφη της. Με έβαλαν να τους φτιάξω καφέ, με ξεφτίλισαν και εκεί και μετά από ώρα με πήρε η γυναίκα μου και πήγαμε σπίτι.

- Από εδώ και στο εξής αυτή θα είναι η καθημερινότητα μας. Θα μας υπηρετείς, εμείς θα σε πηδάμε και μόνο εμένα θα πηδάς και θα χύνεις όταν εγώ θέλω, με κατάλαβες;

- Μάλιστα αφέντρα μου... απαντώ.
 
Με πέταξε στον καναπέ, με έγδυσε, έβαλε ένα σετ χειρουργικά γάντια, έπιασε την πούτσα μου και μου τον έπαιξε μέχρι να τελειώσω. Με σήκωσε, μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα και μου λέει:

- Είσαι δίκη μου τσουλίτσα! Θα περάσουμε τέλεια θα είμαι η διευθύντρια σε όλες σας...


Copyright Ref Number: 16151080422S007Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.