Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Παναγιώτη και είμαι 40 χρονών. Η ιστορία που σας γράφω έγινε τον περασμένο Μάιο. Εγώ είμαι 1.80, 90 κιλά, μελαχρινός και τότε τα είχα με μια κοπέλα 34 χρονών, 1.76, 80 κιλά, τη Μαρία, μελαχρινή με πολύ ωραίες καμπύλες και πολύ ωραίες βυζάρες.
 
Ένα βράδυ μας είχε προσκαλέσει για φαγητό στο σπίτι μια χρόνια φίλη της κοπέλας μου η οποία ναι μεν είναι όμορφη αλλά και πολύ ανώμαλη με βίτσια από τι μου είχε πει η Μαρία. Πήγαμε σπίτι της, φάγαμε και μετά πήγαμε στο σαλόνι για να συνεχίσουμε το κρασάκι που πίναμε. Για να πω την αλήθεια είχαμε πιει αρκετά και κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση είχε γίνει αρκετά πικάντικη.
 
Σε μια δόση η Άννα (η φίλη της Μαρίας, της κοπέλας μου) πρότεινε να παίξουμε αλήθεια ή θάρρος. Εγώ είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά μετά την παρότρυνση και των δύο συμφώνησα και το παιχνίδι ξεκίνησε. Σύντομα οι ερωτήσεις έγιναν αρκετά προσωπικές και extreme. Σε μια δόση που ήταν η σειρά μου, επέλεξα θάρρος και η Άννα μου είπε να μου δέσει για πέντε λεπτά τα χέρια από πίσω με κάτι χειροπέδες που είχε. Εγώ για να μη χάσω δέχτηκα χωρίς να ξέρω τι με περίμενε...
 
Μόλις με δέσανε άρχισαν να γελάνε και οι δύο χωρίς να ξέρω το λόγο και όταν ρώτησα τη Μαρία για ποιο λόγο γελάνε μου απάντησε ότι σήμερα θα ζήσω την φαντασίωση μου που της είχα εμπιστευτεί, να την δω να κάνει σεξ μπροστά μου με κάποιον άλλον. Μέχρι να της εξηγήσω ότι αυτό ήταν μια απλή φαντασίωση που λέγετε πάνω στο σεξ να ανάψουν τα αίματα και δεν το εννοούσα, είχε βγάλει το στρινγκάκι της και μου το έβαλε στο στόμα έτσι ώστε να μη μπορώ να μιλήσω.
 
Η Άννα πήγε για λίγο στην κουζίνα, μίλησε με κάποιον για λίγο στο τηλέφωνο και στη συνέχεια γύρισε μέσα όπου μπροστά στα μάτια μου άρχισε να παίζει με τη Μαρία. Είχαν μείνει και οι δύο γυμνές και έκαναν μπροστά μου ένα απίστευτο 69 όταν χτύπησε η πόρτα. Η Άννα πήγε και άνοιξε και γύρισε μαζί με έναν μαύρο μυώδη τύπο που απ' ότι ήξερα ήταν το αγόρι της τον τελευταίο μήνα. Εγώ για να πω την αλήθεια άρχισα να νευριάζω γιατί κάποιος άλλος έβλεπε γυμνή την κοπέλα μου αλλά ούτε μπορούσα να κάνω κάτι ούτε να πω κάτι.
 
Ο μαύρος πήγε κοντά στη Μαρία και άρχισε να την χαϊδεύει και να την γλείφει ενώ η Άννα ήρθε δίπλα μου, μου κατέβασε το φερμουάρ και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Εγώ από την μια άναβα από την πίπα και από την άλλη τρελαινόμουν και ζήλευα με αυτό που έβλεπα. Όταν η Μαρία του κατέβασε το παντελόνι πετάχτηκε έξω ένα χοντρό εργαλείο γύρω στους είκοσι και κάτι πόντους, κατάμαυρο και πολύ γυαλιστερό που μόλις το είδα τα έχασα. Η Μαρία προσπάθησε να του πάρει πίπα αλλά δε χωρούσε ούτε το μισό και το έγλειφε σαν τρελή.
 
Στη συνέχεια άρχισε να της ξεσκίζει το μουνί σε διάφορες στάσεις μπροστά μου κάνοντάς τη να φωνάζει σαν τρελή, πράγμα που ποτέ δεν έκανε με μένα και να χύνει ασταμάτητα.

Εν τω μεταξύ η Άννα είχε ανεβεί στον πούτσο μου και γαμιόταν κι αυτή με απίστευτη ένταση και μου έλεγε συνέχεια πόσο θα ξεσκίσει ο δικός της τη δικιά μου και θα την κάνει να χωράνε δύο καυλιά σαν τα δικά μου μέσα της.
 
Εγώ δεν άργησα να τελειώσω μέσα της. Τότε σηκώθηκε, ξάπλωσε κάτω και ζήτησε από τη Μαρία να γλείψει τα χύσια μου από το μουνάκι της. Αυτή πήγε και άρχισε να της το γλείφει, έχοντας βέβαια τουρλώσει την κωλάρα της. Ο μαύρος πήγε από πίσω της και άρχισε να τη γλείφει. Σε κάποια φάση άρχισε να προσπαθεί να της το βάλει στη στενή κωλοτρυπίδα της που εμένα ζήτημα να είχε αφήσει δυο φορές να την γαμήσω. Την ξέσκισε κανονικότατα και αυτή φώναζε:
 
- Σκίσε με! Γάμα με με την ψωλάρα σου, να με βλέπει ο καργιόλης μου... και άλλα τέτοια.
 
Τελείωσε μέσα στον κώλο της και στη συνέχεια της τον έδωσε να τον καθαρίσει.

Η Άννα όμως είχε ακόμα καύλες. Ήθελε να γαμηθεί με το δικό της. Ξάπλωσαν οι δυο τους στον καναπέ και άρχισαν να κάνουν ένα τέλειο 69. Η Μαρία ξαπλωμένη δίπλα τους μαλακιζόταν κι εγώ είχα αρχίσει να καυλώνω πάλι. Μετά το 69 άρχισε ο μαύρος να πηδάει την Άννα από πίσω σχεδόν δίπλα μου και η Μαρία, απέναντι μας, έβλεπε και έχωνε δακτυλάκια στο μουνί της.

- Σκίσε με! Γάμα με, του έλεγε η Άννα.

- θέλω να χύσω... λέει ο μαύρος.

- Χύσε στα πόδια του Παναγιώτη... του λέει η Άννα (εγώ να σημειώσω ήμουν τελείως γυμνός τότε).

- Χύνω...

λέει ο μαλάκας, με έχυσε στις γάμπες και με πήραν και ξώφαλτσα στα μπούτια. Πολύ χύσι και πολύ καυτό μπορώ να πω. Τότε σηκώθηκαν και οι δυο καργιολίτσες, μου καθάρισαν τα χύσια από τα πόδια μέχρι τέλους και μετά καθάρισαν τη πούτσα του μαύρου. Αφού ντύθηκε και έφυγε, με λύσανε. Η Μαρία με ρώτησε αν μου άρεσε αλλά δεν ήξερα τι να πω, τα είχα πραγματικά χαμένα.
 
Από τότε η σχέση μας απελευθερώθηκε πολύ και έχουμε κάνει πολλά που είναι βέβαια θέμα μιας άλλης ιστορίας.


Copyright Ref Number: 16151030422S004Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.