Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Μαρίνα είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια. Είναι πολύ ωραία γυναίκα, στα 46 της, σχεδόν 1.70μ, ξανθιά, με μεγάλο στήθος και κώλο, σώμα με καμπύλες αλλά όχι εύσωμη και με πολύ δυναμικό χαρακτήρα. Μορφωμένη, είναι μάχιμη δικηγόρος και πολύ καλή επαγγελματίας. Σοβαρή και με ήθος. Ήταν ξαναπαντρεμένη και έχει και μια κόρη 16 ετων από τον προηγούμενο γάμο της. Δείχνει απρόσιτη και σνομπ αλλά της αρέσει πολύ το φλερτ και είναι ανοιχτή σε όλα στο σεξ, χωρίς ταμπού.

Εγώ είμαι αρκετά εμφανίσιμος και με καλή δουλειά, έχω αρκετά χρήματα και άνεση γενικά. Ίσως γι' αυτό και να με παντρεύτηκε τελικά, παρόλο που έχω κάποια βασικά μειονεκτήματα που οι γυναίκες τα αποφεύγουν στους άντρες. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι ότι είμαι πολύ χαμηλών τόνων, άβουλος και πολύ δειλός. Ποτέ δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με άλλους, ποτέ δεν προσπαθώ να επιβάλω την γνώμη μου και πάντα βάζω σε δεύτερη μοίρα τα θέλω μου. Πρώτα προσπαθώ να ικανοποιήσω τους άλλους, έστω και αν με εκμεταλλεύονται ή με κοροϊδεύουν. Παρόλα αυτά, λόγω ήπιου και ταπεινού χαρακτήρα, τα πάω πολύ καλά στη δουλειά μου. Η μαλθακότητά μου αυτή τρελαίνει τη Μαρίνα, η οποία έχει πολλά παράπονα στον τομέα αυτό και προσπαθεί να με αλλάξει. Μου λέει ότι πρέπει να γίνω πιο δυναμικός, να ξυπνήσω, να γίνω πιο άντρας, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και εγωισμό. Δυστυχώς όμως δε μπορώ, είμαι σχεδόν 50 ετών. Και τελικά αυτή αναγκάζεται να μπαίνει μπροστά σε όλα. Ακόμα και με άλλους άντρες τσακώνεται αντί για εμένα. Αυτό με ερεθίζει πολύ, μου αρέσει που είναι δυναμική κι εγώ παίρνω τον ρολό του δεύτερου, του λίγου, του δειλού. Πολλές φορές οι άλλοι άντρες με βρίζουν μπροστά της και με λένε «λουλού» και «μουνάκι» και ότι αυτή «έχει τον πούτσο και τα αρχίδια στη σχέση μας».

Η ψυχολόγος που επισκέπτομαι μου είπε ότι όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι εχω πάρα πολύ μικρό πέος και κατά συνέπεια πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τα τελευταία δύο χρόνια εχω και πρόβλημα στύσης και η σεξουαλική μας ζωή έχει σταματήσει τελείως. Και πριν βέβαια δεν ήταν καλύτερα. Ποτέ δεν την ικανοποίησα, ποτέ δε με ένιωσε σαν επιβήτορα, σαν αυτόν που θα τη βάλει κάτω και θα την ξεσκίσει. Αυτό είναι αδύνατον για εμένα και σωματικά αλλά και πνευματικά. Από μικρός εχω εστίαση στο γλείψιμο, ξέρω ότι το πέος μου είναι ελάχιστο για να ικανοποιήσει μια γυναίκα και έμαθα να γλείφω καλά. Έχω πάει μόνο με 2 γυναίκες συνολικά αλλά εχω γλείψει πάνω από 10. Η εμφάνισή μου είναι διαφορετική, οι γυναίκες με προσέχουν, θεωρούν ότι θα είμαι καλός σε όλα αλλά με όσες κι αν προσπάθησα να εχω μια μακροχρόνια σχέση, απέτυχα. Καμία δεν με ήθελε λόγω σεξ και υποτακτικού – παθητικού χαρακτήρα. Ας μην κοροϊδευόμαστε, οι γυναίκες θέλουν δυναμικούς άντρες, ικανούς να τις προστατεύσουν και να τις ικανοποιήσουν. Ο πρώην της Μαρίνας ήταν πολύ δυναμικός, πολύ macho και alpha male ενώ εγώ είμαι τυπικός beta male.

Οι φίλες της τα ξέρουν όλα αυτά, ξέρουν ότι με παντρεύτηκε για να ηρεμήσει από τον πρώην που την είχε στην πίεση γενικά και γιατί είμαι ευκατάστατος και με κάποιο σχετικό status. Την είχαν συμβουλεύσει για όσα είχαν ακούσει για εμένα, για την ανικανότητα και την χαμηλή τεστοστερόνη μου. Ξέρουν ότι είναι πολύ «άντρας» η ίδια για να έχει έναν loser και pathetic beta male σαν εμένα δίπλα της. Αλλά η ίδια το αποφάσισε, πίστευε ότι θα ήθελε μια ήρεμη και ρομαντική σχέση που το σεξ δε θα έπαιζε κάποιο ρόλο. Αλλά οι ορμόνες της και οι άλλοι άντρες, της υπενθύμιζαν ότι είναι πολύ σεξουαλική για να μείνει με κάποιον σαν εμένα. Έναν ανίκανο.

Η έναρξη της απαξίωσης της προς εμένα ως άντρα, έγινε φυσικά από τις πρώτες μέρες του γάμου μας όπου διαπίστωσε ότι αδυνατώ να εχω μια κανονική στύση για πάνω από 2 λεπτά. Και όταν είχα στύση, το μέγεθός μου ήταν για γέλια. 11 εκατοστά με το ζόρι. Ο πρώην της ήταν περίπου 19 εκ, όπως μου είπε. Και γενικά δεν είχε πάει με κάποιον κάτω από 16 εκ. Μέχρι εμένα, είχε πάει τουλάχιστον με 15 άντρες (και εγώ με 2 γυναίκες και χωρίς επιτυχία φυσικά). Οπότε, ξεκίνησα με «γκολ από τα αποδυτήρια». Μόνο με το γλείψιμο κάπως μπορούσα να την κάνω να τελειώσει. Αλλά μετά από πολύ προσπάθεια. Το επόμενο σημείο απαξίωσης ήταν το κατά πόσο την προστάτευα και την υπερασπιζόμουν από άλλους άντρες. Από επίδοξους επιβήτορες που της την έπεφταν συνεχώς. Στη δουλειά της, στα μπαρ, για καφέ, στην παράλια. Συνέχεια την κοιτάζουν, της μιλάνε. Κι εγώ κάνω ότι δεν βλέπω, φοβάμαι να την υπερασπιστώ και αυτό με μειώνει στα μάτια της. Με θεωρεί δειλό, αδύναμο και μη ανδροπρεπή πλέον. Και αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά της. Και στη συμπεριφορά των φιλενάδων της. Όλες αυτό πιστεύουν για εμένα. Άχρηστο με αποκαλούν και δειλό. Ότι «γλείφω τον κώλο της και πλένω τα βρακιά της» γιατί δεν εχω τα αρχίδια να σταθώ σαν άντρας. Ξέρουν και το πρόβλημά μου με το μικρό πέος και μου συμπεριφέρονται ανάλογα. Η ψυχολογική βία που μου ασκούν είναι σαφώς περισσότερη απ' όση δέχομαι από άντρες. Οι γυναίκες δεν αποδέχονται τους λίγους, τους ανίκανους, τους αδύναμους, τους κερατάδες.

Ένας από τους τρόπους να ικανοποιούμαι σεξουαλικά, έχει γίνει εδώ και κάποια χρόνια, η συνομιλία με άλλους άντρες σε cuckold sites (με θέμα το κεράτωμα). Εκεί γράφουν παθητικοί losers σαν εμένα για τις γυναίκες μας και μιλάμε με γαμιάδες (bulls) οι οποίοι βρίσκουν εμάς τα κορόιδα για να μας πλησιάζουν και να ικανοποιούν τις γυναίκες μας. Στην αρχή ξεκίνησα να παρακολουθώ συζητήσεις πολύ δειλά και μετά άρχισα να απαντάω και σε μηνύματα που μου έστελναν οι bulls. Και στέλνουν πολλά. Αμέσως όταν καταλάβουν ότι κάποιος είναι κερατάς και λίγος, του στέλνουν για να τον εκμεταλλευτούν. Μου έστελναν και κάποιες γυναίκες από περιέργεια, αλλά όταν καταλάβαιναν πόσο αξιολύπητος είμαι, με διέγραφαν. Η Μαρίνα ξέρει ότι μπαίνω σε τέτοια site. Στην αρχή την πείραζε και φοβόταν ότι θα κάνω κάποια βλακεία αλλά μετά κατάλαβε ότι μόνο έτσι ερεθίζομαι λίγο και μπορώ με κάποια άνεση να αυτό-ικανοποιηθώ. Επίσης, κατάλαβε ότι ποτέ πλέον δεν θα έχει πρόβλημα σε ότι και να κάνει, αφού θα κατηγορήσει εμένα ότι το ήθελα.

Από τότε που είδε για πρώτη φορά στον υπολογιστή μου τέτοια site και αντίστοιχα αποθηκευμένα βίντεο, με φωνάζει κερατά και έχει αλλάξει η συμπεριφορά της προς το χειρότερο, απέναντι μου. Το χειρότερο ήταν όταν είδε μια συνομιλία όπου ένας τριχωτός bull, πολύ κατώτερος από εμένα εμφανισιακά αλλά και μορφωτικά, με έβριζε άσχημα και μου είχε στείλει βίντεο που έχυνε πάνω σε φωτογραφία της που του είχα στείλει εγώ. «θα σου χύσω όλο το σπίτι κερατά, θα σου γαμήσω τη γυναικούλα σου από όλες τις τρύπες της, είσαι ανίκανος να με εμποδίσεις» μου έλεγε και έχυνε σαν τρελός. Απίστευτη ποσότητα και πολύ παχιά υφή. Τότε ήταν και η απόλυτη ξεφτίλα για εμένα. Από τότε μόνο να γλείφω με αφήνει, δεν κάνουμε καθόλου σεξ.

Πριν από μερικούς μήνες και με την προτροπή της κουμπάρας μας, άρχισε να βγαίνει με δικές της παρέες και εγώ έμενα στο σπίτι. Μου έλεγε ότι θα πάνε σε μπαρ και ότι θα κουραστώ, δε θα μου αρέσει και καλύτερα να μείνω σπίτι. Δεν είχα πρόβλημα, δε μπορώ την φασαρία και άλλωστε κάποιος έπρεπε να πλύνει τα πιάτα κλπ. Μου αρέσει να εχω αυτόν το ρόλο. Θέλω να περνάει καλά και να φλερτάρει, να απελευθερώνεται, εγώ φταίω που ζει σε σεξουαλική μιζέρια, εγώ είμαι η αιτία που μένει ανικανοποίητη. Εγώ είμαι ο λίγος και ο δεύτερος. Και το έχει καταλάβει καλά πλέον αυτό.

Πριν δυο εβδομάδες, η κουμπαρά μας η Έφη που μένει στην επαρχία, ήρθε για να περάσει ένα χαλαρό ΣΚ στην Αθήνα. Είναι χωρισμένη με 2 παιδιά και στην επαρχία που μένει, σε νησί, είναι δύσκολα τα πράγματα, λόγω κλειστής κοινωνίας. Όποτε έρχεται στην Αθήνα, μένει στο σπίτι μας. Βλέπει το φίλο της, περνάει καλά και μετά φεύγει. Κάθε φορά προσπαθεί να γνωρίσει νέους δυναμικούς άντρες και στη Μαρίνα, κάθε φορά με υποτιμά και με βάζει στη θέση που μου αξίζει, αλλά αυτή την τελευταία φορά έζησα τον απόλυτο εξευτελισμό μου σαν άντρας.

Πήγα στο λιμάνι για να την παραλάβω την Παρασκευή το μεσημεράκι. Ήταν τούμπανο όπως πάντα, γυναικάρα, ψηλή, μελαχρινή με ένα τζιν και άσπρο φανελάκι. Ιδρωμένη από το πλοίο, γυάλιζε το πρόσωπό της, ήθελα να ρουφήξω τη μυρωδιά της. Το στόμα της δε, έτοιμο για πίπες και χυσίματα. Άραγε πόσοι άντρες είχαν χύσει εκεί μέσα; Αμέσως ήταν σκληρή απέναντι μου, ως συνήθως. Ξέρει τα πάντα άλλωστε, το μικρό μέγεθός μου, την ανικανότητά μου και τα προβλήματα στύσης που εχω, το ότι ποτέ δεν ήμουν αρκετός άντρας για τη Μαρίνα και ότι εχω σαν βίτσιο το κέρατο, το cuckolding. Πήρα τις βαλίτσες της, προσπάθησα να την φιλήσω στο μάγουλο και με απέφυγε. Μπήκε στο αμάξι σαν κυρία. «πως περνάς Νικολάκη;» μου είπε, «όλα καλά; Ξύπνησες καθόλου σαν άντρας ή ακόμα στα ίδια και χειρότερα; Απ' ότι μου λέει η Μαρίνα, ίδιος ανίκανος και κερατάς είσαι και πέφτεις και πιο χαμηλά με τα χρόνια. Αυτό το ΣΚ, σου εχω μεγάλες εκπλήξεις» μου είπε και γέλασε δυνατά. Ακόμα και στο γέλιο, πιο δυνατή από εμένα είναι και ας είναι γυναίκα.

Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Πέτρο και άρχισαν να μιλάνε για το πότε θα βρεθούν κλπ. Του είπε ότι έχει απίστευτες καύλες και ότι θα τον ρουφήξει όλον μέσα της. Ότι έχει να κάνει σεξ 3 βδομάδες και έχει τρελαθεί. Σκέφτηκα πόσο δίκιο έχει η Μαρίνα να με κερατώνει όταν έχω να αποδώσω σαν άντρας πάνω από 1 χρόνο. Η κουβέντα τους πήγε στη γυναικά μου:

- Ναι θα είναι και η κουμπάρα όπως είπαμε, η απελπισμένη, χα, χα, χα... του είπε, και ο άντρας της επίσης. Ναι, σήμερα θα έρθει κι αυτός, αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι ο τυπικός σύζυγος που δε σηκώνει ματιά στη γυναίκα του, είναι ακίνδυνος και δειλός. Του αρέσει να του τα φοράνε χα, χα, χα... Θα πληρώσει και τα πάντα, είναι κορόιδο από άποψη...

είπε και γέλασαν δυνατά.

- Αν είναι έτσι τότε φυσικά, φέρτε μαζί τον κερατά της, να δούμε και πως είναι τέτοιοι μαλάκες σαν αυτόν... της είπε. Να δει πως θα του γαμήσει ο κολλητός μου τη γυναίκα του και να πληρώσει κιόλας τα γαμησιάτικα για όλους μας, ο μαλάκας, το πουστράκι.

Η Έφη μύριζε έντονα άρωμα και γυναικεία libido, είχα τρελαθεί, αλλά δυστυχώς το μικρό πέος μου δεν ανταποκρινόταν αντίστοιχα.

- Να σου πω, θα χρειαστώ χρήματα, μου είπε. Πρέπει να είμαι τέλεια το βράδυ, σωστά μαλάκα; Εσύ έχεις λεφτά αλλά δε σου αξίζουν, μας τα χρωστάς, για να περνάμε καλά εμείς που δεν έχουμε αλλά ζούμε κανονική ζωή, όχι στη μιζέρια μας όπως εσύ. Δώσε...

μου είπε και τις έδωσα 500 ευρώ που είχα στο πορτοφόλι μου.

- Έτσι, αφού είσαι ανίκανος, πλήρωσε μου τα γαμήσια μου, κερατά! Σήμερα θα σε ξεφτιλίσω τελείως...

μου είπε και όταν της τα έδωσα με πλησίασε με το πρόσωπό της και με έφτυσε στα μάτια μέσα.

- Βάρα μαλακία με τα σάλια μου, πουτάνα...

μου είπε και γέλασε δυνατά. Φτάσαμε σπίτι και αφού τακτοποιήθηκε, άραξαν με τη Μαρίνα στον καναπέ να χαλαρώσουν. Εγώ ετοίμασα να φάνε και έκανα και κάποιες δουλειές του σπιτιού. Τις άκουσα να μιλάνε για το γκόμενο της Έφης και της είπε ότι το βράδυ θα φέρει και τον κολλητό του που δουλεύει σε συνεργείο αυτοκίνητων. Η Μαρίνα έχει προτίμηση σε άντρες με χειρωνακτικές δουλείες, γεροδεμένους και σκληρούς, δε θέλει μορφωμένους, δήθεν, με πολύ καλούς τρόπους και γενικά τους φλώρους. Έχει βαρεθεί από εμένα και τη δουλειά της τέτοιους ξενέρωτους τύπους, που στο κρεβάτι είναι άβουλοι και άτολμοι. Τη ρώτησε αν είναι καλός και της είπε ότι θα πάθει πλάκα με το πόσο άντρας είναι. Η Μαρίνα έτριξε τα χέρια της ικανοποιημένη.

Η Έφη ήταν κουρασμένη από το ταξίδι και με φώναξε για λίγο μασάζ στα πόδια. Ξέρει ότι το λατρεύω αυτό, εχω βίτσιο με τα πόδια. Άρχισα να της τρίβω τα δάχτυλα και ανέβηκα μέχρι τις γάμπες. Από το μποξεράκι που φορούσε είδα ότι δε φορούσε κιλοτάκι και με προσπάθεια κατάφερα να δω λίγο από τη σχετικά αξύριστη μουνάρα της. Με είδε που το πρόσεξα και γύρισε στη Μαρίνα και της είπε «καύλωσε ο δικός σου, έχει πολύ καιρό να σε αγγίξει και να δει μουνί ε;» και η Μαρίνα της απάντησε «ναι, θα ακολουθήσει χειρωνακτική εργασία στην τουαλέτα μετά, τον έφτιαξες τώρα» και της έκανε το σήμα της μαλακίας με την παλάμη της. Γέλασαν δυνατά και με χτύπησε με το πόδι της στο πρόσωπο.

- Πήγαινε μέσα να φορέσεις το κλουβάκι σου να σε δει η Έφη... μου είπε η Μαρίνα. Εσύ θα μας γαμήσεις όλες εδώ, χα, χα, χα, χα, χα...

και έσκασαν στα γέλια. Έτρεξα και το φόρεσα, εδώ και 2 χρόνια φοράω chastity device αρκετές ώρες την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας αυτού του κλουβιού, έχασα τελείως την όποια στύση μου είχε μείνει. Αν κάποιος δεν είναι κερατάς εκ πεποιθήσεως θα πρέπει να αποφεύγει να το φοράει. Η Έφη με είδε πρώτη φορά με αυτό και αμέσως έβαλε τα γέλια.

- Τι φοράς εκεί ρε κακομοίρη, πόσο λιγότερο άντρας θα μπορούσες να είσαι τελικά;...

μου είπε και με έφτυσε στο πρόσωπο για μία ακόμη φορά.

- Αν ήταν άλλος στη θέση σου θα του γινόταν ο πούτσος σα βράχος και θα μας ξέσκιζε και τις 2 μαζί και εσύ φοράς κλουβάκι βρε ανίκανε για να μην σου σηκώνεται το γαριδάκι σου; Να κοίτα, μπορείς να καυλώσεις βρε άχρηστε;...

με ρώτησε και έκανε στο πλάι το μποξεράκι της. Είδα τότε για πρώτη φορά τη μουνάρα της, την οποία τόσα χρόνια ονειρευόμουν. Μεγάλη, ανοιχτή, με αρκετές τρίχες και μακριά εξωτερικά χείλη που κρεμόντουσαν. Ήδη είχε άσπρη κρέμα ανάμεσα στα χείλη, από την καύλα της για τον πούτσο του Πέτρου. Μου έκανε εντύπωση η τεράστια κλειτορίδα της, δείγμα ότι είχε πολύ τεστοστερόνη για γυναίκα, πράγμα που δικαιολογούσε τον χαρακτήρα της.

- Παίξτον τώρα αν μπορείς...

μου είπε η Μαρίνα και εγώ πράγματι το προσπάθησα. Αλλά ήταν μάταιο, μόνο το πλαστικό κλουβί κουνούσα, καμία αίσθηση του χεριού μου. Προσπάθησα με μία απότομη κίνηση να το πλησιάσω να το μυρίσω αλλά αμέσως η Έφη μου έριξε μία σφαλιάρα και έκανα πίσω. Και πολύ μου ήταν άλλωστε.

- Θέλεις να σε γλείψει;... ρώτησε η Μαρίνα την Έφη.

- Όχι, ασ' τον γιατί θα χύσει και με το κλουβάκι και δεν θέλω, θέλω να είναι σε εγρήγορση το βράδυ με τους άλλους που θα βγούμε. Να βλέπει πως θα σου την πέσουν και να σκέφτεται πόσο λάθος είναι απέναντι σου. Να γεμίσει τύψεις και ενοχές λόγω ανικανότητας. Να σου χρωστάει αιώνια. Πήγαινε βγάλε κάτι άπλυτα εσώρουχα από τη βαλίτσα μου να τα πλύνεις τώρα και μην τυχόν βγάλεις το κλουβάκι και τον παίξεις κερατά...

είπε η Έφη. Αμέσως έτρεξα, βρήκα 2 κιλοτάκια της χρησιμοποιημένα από το ταξίδι, τα μύρισα, τα έγλειψα και δεν τα έβαλα στο πλυντήριο φυσικά. Τα κράτησα για αργότερα. Άλλη γεύση τα υγρά της Έφης, πιο έντονη και δυνατή μυρωδιά. Τότε η Μαρίνα είπε στην Έφη:

- Θέλεις να γελάσουμε; Κερατά, φέρε το λαπτοπ σου, θα σε ξεφτιλίσω τώρα...

και της το πήγα. Εκεί μαζί, είδαν τα βίντεο που εχω αποθηκευμένα και γέλασαν με την ψυχή τους. Κερατώματα, κορόιδα σύζυγοι που γλείφουν χυμένα μουνιά, ανίκανοι που τους γαμάνε αληθινοί άντρες τις γυναίκες τους και κλαίνε οι ίδιοι, γυναικωτοί που γλείφουν πούτσους για να τους καυλώσουν και να γαμήσουν τις γυναίκες τους. Μεγάλη ποικιλία. Η Έφη άρχισε να ερεθίζεται και έτριβε την κλειτορίδα της όταν τα έβλεπε. Φυσικά όχι με τους κερατάδες, αυτούς δεν τους έβλεπε καν, αλλά με τους γαμιάδες, τους bulls, που ξέσκιζαν όποια τρύπα έβρισκαν μπροστά τους.

- Ήρθε η ώρα να τα ζήσεις όλα αυτά... μου είπε και μου έβαλε τα δάχτυλα της στο στόμα μου. Πάρε μια γεύση, θα ακολουθήσουν πολλά αυτό το σαββατοκύριακο.

Ήθελα πολύ να το ζήσω αυτό, ανυπομονούσα, το ονειρευόμουν. Ήξερα ότι η Μαρίνα φλερτάρει και έχει ανοιχτεί γενικά με άλλους άντρες, αλλά δεν είχα δει ποτέ κάτι μπροστά μου και δεν ξέρω τι μπορεί να είχε κάνει παραπάνω. Όταν γυρνούσε από τις εξόδους, προσπαθούσα να μαντέψω αν έκανε κάτι, έψαχνα τα κιλοτάκια της, προσπαθούσα να την φιλήσω να δω αν έχει μυρωδιά πούτσου στο στόμα της. Μόνο μια φορά είχα βρει υγρά σαν αντρικά χύσια στο κιλοτάκι της. Τα έγλειψα φυσικά και είχαν υπέροχη γεύση. Μαλακίστηκα με δύναμη τότε. Ήταν ίσως η τελευταία φορά που είχα κανονική στύση.

Σε λίγο σηκωθήκανε για να αρχίσουν τις ετοιμασίες. Η Έφη μίλησε πάλι με τον φίλο της.

- Ανυπομονώ να σε δω μετά από 3 βδομάδες, του είπε. Το μουνί μου στάζει από τώρα. Θέλω να το χύσεις μέσα, ναι... και της Μαρίνας το μουνάκι στάζει, είναι αγάμητο για 6 μήνες τώρα αλλά δεν ξέρω αν θα θέλει το Στέλιο, αναλόγως, γαμάει καλά;...

είπε και με κοιτούσε μέσα στα μάτια, να περάσει το ξεφτίλισμα μέσα στο μυαλό μου.

- Γδύσου Νίκο, μου είπε η Μαρίνα επιτακτικά. Θέλω όσο ετοιμαζόμαστε και βοηθάς να είσαι γυμνός, μόνο με το κλουβάκι, όπως στην ταινία που είδαμε πριν.

Έτσι και έγινε. Έβγαλαν και αυτές τα ρούχα και άρχισε η προετοιμασία. Έβαψα τα νύχια της Μαρίνας στα πόδια, καθάρισα το μπάνιο από τις τρίχες που ξύρισαν τις μουνάρες τους και ξύρισα και το κωλαράκι της Μαρίνας, ήθελε να είναι τέλειο αν τελικά γινόταν κάτι με τον Κώστα. Σκεφτόμουν πόσο πούτσο θα φάνε οι τρύπες τους και το στόμα τους και ερεθιζόμουν. Ετοίμασα τα κιλοτάκια τους και τα ρούχα τους και όταν ήταν σχεδόν έτοιμες, η Μαρίνα με φώναξε στο μπάνιο.

- Ξυρίσου και εσύ, παντού... μου είπε. Και στον κώλο και μασχάλες, παντού. Σαν πουτανάκι θα σε έχουμε.

Ξυρίστηκα παντού και μου έβγαλε το κλουβάκι μου.

- Μαλακίσου τώρα και χύσε γρήγορα, θέλω να μην είσαι καυλωμένος εκεί που θα πάμε, να μην το απολαμβάνεις, να υποφέρεις.

Άρχισα να τον παίζω σαν τρελός, η Έφη ήταν δίπλα μου και βαφόταν αλλά δε μου έδινε καμία σημασία. Έχυσα στο χέρι μου, τα έγλειψα και ντύθηκα. Φόρεσα ξανά το κλουβάκι κι ένα ροζ κιλοτάκι που φοράω όταν βγαίνουμε. Πριν φύγουμε, η Έφη με φώναξε, και μου έδωσε 2 σερβιετάκια στο χέρι και μου είπε:

- Φόρεσε τα μας, για να βάζεις σερβιετάκια είσαι κερατά και να πληρώνεις να μας γαμάνε... σκουπίδι.

Φύγαμε και εγώ ήδη ένιωθα πολύ άσχημα, δε θα τελείωνε καλά αυτό το βράδυ...

Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151310322S012Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.