Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι ο Γ.

Θα σας διηγηθώ μία ιστορία που μου έτυχε πριν 3 χρόνια στην δουλειά. Εγώ καταρχήν να σας πως ότι δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο, το μόνιμο πρόβλημα μου ήταν ότι όλες οι κοπέλες που ήθελα με έβλεπαν μόνο για φίλο.

Η Ε είναι ένα κοριτσάκι 19 χρονών, κοντό, γύρω στο 1.55 με έναν απίστευτο στητό κώλο και 2 μεγάλα ωραία βυζιά! Μαυρομάλλα με μακριά και σγουρά μαλλιά. Δουλεύω σε ξενοδοχείο και οι ώρες που δουλεύουμε εδώ είναι πολλές. Η Ε ήρθε να κάνει την πρακτική της μαζί με το αγόρι της.

Κάναμε παρέα και ήξερα όλα τα μυστικά της αλλά η μοναδική ώρα που είχαμε ελεύθερη για μπάνιο στη θάλασσα ήταν το βράδυ. Σχεδόν κάθε βράδυ πηγαίναμε, κάναμε το μπάνιο μας και όταν σχόλαγε το αγόρι της πηγαίναμε όλοι μαζί για ποτάκι. Ένα βράδυ λοιπόν, μέσα στην θάλασσα, κάνοντας διάφορες βλακείες της χούφτωσα την κωλάρα της κατά λάθος.

- Ε... μου λέει, τι κάνεις;

Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση γιατί σε κουβέντα που είχαμε για ένα τζιν που της σήκωνε το κώλο, η ίδια μου είχε ζητήσει να δω αν είναι σφιχτός. Έρχεται όμως και μου χουφτώνει και εκείνη τον κώλο και εκεί έφυγαν οι απορίες μου.

- Θα σ' άρεσε, μου λέει, να σε χουφτώνω εγώ;

- Φυσικά...

της απάντησα, την πιάνω αγκαλιά και την σφίγγω πάνω μου.

- Τι κάνεις;... μου λέει. Θα μας δει ο Β.

- Δε φαινόμαστε, είναι σκοτάδια...

της λέω, της χουφτώνω τον κώλο με τα δύο χέρια σφιχτά και τη φιλάω. Δεν αντιδρά και με φιλάει και εκείνη. Ρίξαμε ένα πολύ παθιασμένο φιλί και πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Μην τα πολυλογώ, βλέπουμε τον Β να πλησιάζει και ξεκολλάμε. Βγαίνει έξω (εγώ δεν μπορούσα με την πούτσα όρθια) και ξεκινάνε για τα δωμάτια. Πάω κι εγώ και φύγαμε όλοι μαζί για ποτό.

Τις επόμενες μέρες δεν έγινε τίποτα, σχεδόν δε μιλάγαμε. Έρχεται από εκεί που δούλευα και μου λέει:

- Δε μου αρέσει να αφήνω δουλειές στην μέση. Ο Β. θα δουλεύει μέχρι πολύ αργά.

- Το έπιασα το υπονοούμενο. Θα σε δω το βράδυ...

της λέω. Πάω από το δωμάτιο της όταν έφυγε ο Β, κλειδώνουμε και κατ' ευθείαν με πιάνει και με φιλάει παθιασμένα.

- Θέλω απόψε να με καλύψεις από παντού...

μου λέει και μου χουφτώνει τα πρησμένα από την αγαμία αρχίδια μου. Σκύβει, μου κατεβάζει τη βερμούδα και βάζει την ψωλή μου στο στόμα της (δεν την έχω μεγάλη 16π. αλλά είναι πολύ χοντρή). Μετά από δυο λεπτά υπέροχης πίπας την έχυσα στα μούτρα, η ψωλή μου όμως δεν έλεγε να πέσει. Τη σηκώνω και τη γδύνω. Την πέταξα στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια της. Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα. Της έκανα ένα γλειφομούνι ανεπανάληπτο. Γύρισε στα τέσσερα και άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα, παίζοντας παράλληλα με το μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχαν ασταμάτητα και εγώ δε σταματούσα να τα πίνω.

- Σε θέλω τώρα...

μου λέει και χωρίς δεύτερη σκέψη τη γυρνάω ανάσκελα και της τον κάρφωσα στο μουνάκι. Πόναγε γιατί ο Β ήταν λεπτότερος. Μετά το ιεραποστολικό και τα παθιασμένα φιλιά στις βυζάρες της, κάθομαι από κάτω να με καβαλήσει. Με καβαλάει αφήνοντας με να βλέπω την πλάτη της, κάτι που με τρέλανε. Ανεβοκατέβαινε στην ψωλή μου σαν τρελή μέχρι που της φωνάζω να βγει γιατί ξαναέχυνα. Βγαίνει και τα παίρνει όλα βαθιά στο στόμα της. Δε μου άφησε σταγόνα.

Ξαπλώνει δίπλα μου, αλλά εγώ δε θα την άφηνα έτσι. Αρχίζω ξανά το γλειφομούνι.

- Δε θα σε αφήσω έτσι, έχουμε κι άλλο γύρο...

της λέω, και αφέθηκε στις ορέξεις μου. Δεν πέρασε ένα λεπτό και ο πούτσος μου ήταν πάλι έτοιμος.

- Σε θέλω στα τέσσερα...

της λέω και χωρίς να πει κουβέντα γύρισε και έστησε τον κώλο της. Έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της για χαλαρώσει, την έγλειφα και της έβαζα δαχτυλάκια.

Σηκώνομαι και ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην άκρη πιέζοντας αργά αργά. Της το βάζω τότε μια στη μουνάρα της και μαζεύω τα υγρά της. Με μια κίνηση καρφώνω τον πούτσο μου στην κωλάρα της και αρχίζει τα βογγητά. Φώναζε από πόνο και ηδονή (μετά από αυτό μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν η δεύτερη φορά που κάποιος έμπαινε από πίσω και ο πρώτος ήταν ο Β). Δεν άρχισε να χύσει. Λίγα αίματα έπεσαν στο κρεβάτι αλλά μετά από λίγο το ήθελε πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Δε μπορούσα άλλο και τη χύνω βαθιά στον κώλο.

Ξαπλώνουμε αγκαλιά και ηρεμούμε για λίγο. Η ώρα είχε περάσει. Μπαίνουμε στο μπάνιο να κάνουμε ένα ντουζάκι και μαζί με τα νερά και με το ότι μου τριβόταν, μου ξανασηκώθηκε και κάναμε ένα ωραίο αργό και αισθησιακό σεξ μέσα στην ντουζιέρα. Μαζέψαμε τα λερωμένα σεντόνια και έφυγα γιατί θα ερχόταν ο Β.

Όλο το καλοκαίρι δοκιμάσαμε τα πάντα στο κρεβάτι της. Πέρασα απίστευτα. Θα σας τα πω με τον καιρό.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.