Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από την πολυκατοικία: Η Στέλλα και οι γείτονες της (2ο μέρος)

Πέμπτη απόγευμα. Τρεις ημέρες νωρίτερα.
 
Καθώς η Στέλλα ήταν ξαπλωμένη στην πετσέτα της παραλίας, με τη μαλακή ζεστή άμμο από κάτω της και τη θαλασσινή αύρα να χαϊδεύει το πρόσωπό της, μπόρεσε επιτέλους να σκεφτεί τα τρελά γεγονότα της ημέρας. Ήταν τόσο ταραγμένη που δεν είχε προλάβει να επεξεργαστεί πραγματικά τα πάντα. Οι σκέψεις της αυθόρμητα περιπλανήθηκαν σε όσα είχαν συμβεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα.
 
Η Στέλλα είχε χλομιάσει όταν είδε τον Κώστα να μπαίνει από την πόρτα του διαμερίσματός τους νωρίτερα εκείνο το πρωί. Τον είχε αποφύγει με κάθε δυνατό τρόπο από το βράδυ του μπαρ που είχε κολλήσει το πέος του πάνω της. Μόλις τον είδε όμως, οι αναμνήσεις εκείνης της νύχτας, η αίσθηση του τεράστιου μαύρου πούτσου του, το βάρος του, η υφή του, η μυρωδιά του, όλα πλημμύρισαν ξανά στο μυαλό της και αντικρουόμενα συναισθήματα την κατέκλυσαν. Της ήταν δύσκολο να τον κοιτάξει στα μάτια. Αλλά τίποτα δε μπορούσε να την προετοιμάσει για αυτό που επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια.
 
Καθώς είχε τελειώσει το πακετάρισμα, ένιωσε τον Κώστα να πλησιάζει πίσω της. Ήταν έτοιμη να τον απομακρύνει απαλά (χωρίς να το καταλάβει ο Μάρκος), όταν ξαφνικά ένιωσε ένα από τα μεγάλα δυνατά χέρια του να της πιάνει τον κώλο. Είχε λαχανιάσει και είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται. Ο Μάρκος κοίταξε και την είδε - μπορούσε να καταλάβει ότι αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Ο Μάρκος ήταν ανέκαθεν κτητικός και ζηλιάρης, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το ανεχτεί αυτό. Τα αντικρουόμενα συναισθήματα μέσα της ήταν τεράστια. Από τη μια πλευρά, δε μπορούσε να αρνηθεί πλέον ότι ο Κώστας την αναστάτωνε και το να τον νιώθει να τη χουφτώνει έτσι έκανε το μουνί της υγρό - από την άλλη, αγαπούσε το Μάρκο και για μια φορά ήταν επιτέλους στο δωμάτιο. Θα μπορούσε να βάλει ένα τέλος σε αυτό και να την προστατεύσει. Απλώς ήλπιζε ότι αυτό δε θα οδηγούσε σε καυγά, αφού δεν ήθελε να δει τον Μάρκο να πληγώνεται. Παρ' όλα αυτά, μέσα από τα βλέμματά της τον παρακαλούσε να παρέμβει.
 
Η Στέλλα δεν περίμενε όμως ποτέ αυτό που έκανε ο σύζυγος της στη συνέχεια. Απλώς κοίταξε κάτω και έκανε ότι δεν το πρόσεξε. Δε μπορούσε να το πιστέψει! Αυτός ήταν ο άντρας της, ο προστάτης της! Αντ' αυτού, ασχολήθηκε με τον εαυτό του, επιτρέποντας στον Κώστα να συνεχίσει να της κάνει μασάζ στον κώλο ανενόχλητος. Ένιωθε τόσο προδομένη! Εγκαταλελειμμένη! Πώς ήταν δυνατόν να μη νοιάζεται για το τι έκανε ο Κώστας στη γυναίκα του; Ο θυμός και η απογοήτευση άρχισαν να βράζουν μέσα της. Δεν το συνειδητοποιούσε, αλλά σε ένα αρχέγονο, ενστικτώδες επίπεδο, το υποσυνείδητό της βίωσε μια θεμελιώδη αλλαγή και ο Μάρκος είχε εκτοπιστεί από τον Κώστα ως ο άλφα αρσενικός προστάτης της.
 
Η διαδρομή προς τη Νέα Μάκρη κάπως βοήθησε να ξεπεραστεί το αρχικό σοκ του πρωινού. Ο Μπιλ οδηγούσε και η Εύα είχε αναλάβει τη μουσική, βάζοντας αγαπημένα τραγούδια τους. Ο Κώστας ευτυχώς ήταν τζέντλεμαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, της την έπεφτε μεν παιχνιδιάρικα, αλλά όχι πολύ περισσότερο του επιτρεπτού. Όλοι μάλιστα, εκτός από τον Μπιλ, είχαν πιει μερικές παγωμένες μπύρες στο αυτοκίνητο καθώς κατευθύνονταν προς την παραλία και υπήρχε ευχάριστο κλίμα. Μόλις έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, η Στέλλα έμεινε έκπληκτη από το παραλιακό σπίτι.
 
- Σας αρέσει, φιλενάδα;... τη ρώτησε η Εύα.
 
- Είναι τέλειο!
 
Άφησαν γρήγορα τα πράγματά τους στα δωμάτιά τους και κατέβηκαν στην παραλία, θέλοντας να εκμεταλλευτούν πλήρως τη μέρα.
 
Επιστρέφοντας τις σκέψεις της στο παρόν, η Στέλλα ήπιε μια γουλιά από την μπύρα της, καθώς κοίταζε τους δύο μαύρους νεαρούς που έπαιζαν μπάλα. Αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις αναμνήσεις του πρωινού, αποφασισμένη να διασκεδάσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτή και ο Μάρκος θα μπορούσαν να συζητήσουν μόλις επέστρεφε.
 
Είχε πλέον βραδιάσει, και η Στέλλα αισθανόταν ευχάριστα μεθυσμένη. Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είχε πιει για τόσο παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Βέβαια, τα ποτά που είχαν πιει ενώ έκαναν παρέα με τα αγόρια στην παραλία δεν ήταν πολύ δυνατά και εξάλλου, η ηλιοθεραπεία και το πέταγμα της μπάλας την είχαν κάνει να ιδρώσει το μεγαλύτερο μέρος τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά εξακολουθούσε να νιώθει την επίδρασή τους πάνω της καθώς γλιστρούσε στο στρινγκ της.
 
Η Στέλλα δεν ένιωθε μόνο μεθυσμένη. Ένιωθε επίσης ευχάριστα άτακτη. Ίσως εν μέρει να έφταιγε το γεγονός ότι είχε δώσει τόση προσοχή στον Κώστα στην παραλία. Αλλά αυτό δεν ήταν δικό της λάθος, έτσι δεν είναι; Η Εύα και ο Μπιλ ήταν αχώριστοι, πλατσούριζαν ο ένας τον άλλον στα κύματα, έκαναν ηλιοθεραπεία ο ένας πάνω στον άλλον, έβρισκαν ακόμα και σαχλές δικαιολογίες για να φύγουν στο σπίτι και να πηδηχτούν (δεν ήταν τόσο αφελής). Ήταν προφανές ότι ο Κώστας θα ήταν εκείνος που θα της κρατούσε συντροφιά. Δεν περίμενε, όμως, ότι τα χέρια του θα τα ένιωθε τόσο καλά πάνω της, όταν του είχε ζητήσει να τη βοηθήσει να βάλει αντηλιακό στην πλάτη της, καθώς εκείνη ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα. Όταν εκείνος αντίστοιχα είχε ζητήσει την ίδια χάρη σε αντάλλαγμα, πέρασε πολύ περισσότερο χρόνο στη μυώδη πλάτη του απ' ό,τι είχε κάνει ποτέ με το Μάρκο ή με οποιονδήποτε πρώην φίλο της, κάνοντάς του πραγματικά μασάζ. Της άρεσε η αντίθεση των μικρών λευκών χεριών της πάνω στους σκούρους μυς του.
 
"Είναι απλά μια μικρή αθώα διασκέδαση" σκέφτηκε καθώς έφτιαχνε το μακιγιάζ της. Δικαιολογήθηκε στον εαυτό της ότι αυτό ήταν απλώς ένα φιλικό φλερτ, τίποτα περισσότερο. Ρούφηξε μια γουλιά από το ποτήρι σαμπάνιας που της είχε φέρει η Εύα στο δωμάτιο, που τύχαινε να είναι και το αγαπημένο της ποτό και πήρε μία αναζωογονητική ανάσα. Ο συνδυασμός γενικότερα, ποτού και ντους την είχαν βοηθήσει να ανανεωθεί και τώρα ανυπομονούσε να βγει με την παρέα για νυχτερινή βόλτα.
 
- Γεια σου κορίτσι μου! Πώς τα πας; ρώτησε η Εύα καθώς μπήκε στο μπάνιο, το ίδιο μεθυσμένη όσο και εκείνη.
 
- Σχεδόν τελείωσα.
 
- Ω, έλα τώρα, πάντα το φοράς αυτό! Είμαστε στην παραλία, χαλάρωσε και ας διασκεδάσουμε λίγο! Η φίλη της αναφερόταν στο κοντό τζιν σορτσάκι της και το λευκό μπλουζάκι της. Της φαινόταν σέξι, ειδικά με το ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα της από εκείνη τη μέρα, αλλά η Εύα επέμενε για την εναλλακτική επιλογή της. Ήταν μια κίτρινη μίνι φούστα, πολύ κοντή, και ένα μαύρο crop top που αναδείκνυε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της καθώς και τους γυμνούς της ώμους. "Αυτό μου αρέσει περισσότερο!"
 
Η Στέλλα απλώς γέλασε, ήπιε μια μεγάλη γουλιά από το ποτήρι της και πήρε τα ρούχα από το χέρι της για να τα φορέσει.
 
Η μουσική στο κλαμπ ήταν δυνατή. Η Στέλλα δεν ήξερε ότι θα κατέληγαν να χορεύουν, αλλά τα ποτά στο δείπνο τους έκαναν να ανυπομονούν να συνεχίσουν το πάρτι και πήγαν σε ένα κοντινό μαγαζί. Ήταν ωραίο, με πολλούς όμορφους ανθρώπους και μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που έκανε καλή αντίθεση με τα φώτα του πάρτι του κλαμπ. Οι τέσσερις τους χόρευαν μαζί, απολαμβάνοντας τη μουσική.
 
Η Στέλλα δε μπόρεσε να μην παρατηρήσει τη φυσική λάμψη και την ευτυχία που εξέπεμπε η κολλητή της, καθώς έβαλε τα χέρια της γύρω από το Μπιλ, ενώ χόρευε κοντά του και τελικά έσκυψε και φιλήθηκαν στην πίστα. Δε μπορούσε να αρνηθεί ότι αποτελούσαν ένα πολύ σέξι ζευγάρι. Αποσπάστηκε από αυτό το θέαμα όταν ένιωσε τον Κώστα να την πλησιάζει από πίσω και να τοποθετεί το χέρι του στους κοιλιακούς της, στέλνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα της. Αυτή τη φορά, δεν έκανε καμία κίνηση για να απομακρύνει το χέρι του και συνέχισε να χορεύει μαζί του. Μετά από λίγη ώρα, η Εύα την πλησίασε.
 
- Θα πάμε έξω για τσιγάρο, εντάξει;

Η Στέλλα απλώς χαμογέλασε και της έγνεψε. Η Εύα την κοίταξε να χορεύει με τον Κώστα και της χάρισε ένα χαμόγελο γνώσης πριν βγει έξω με το Μπιλ.
 
- Τι θα έλεγες για άλλο ένα ποτό;...

είπε ο Κώστας καθώς την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε στο μπαρ. Παρήγγειλε και για τους δύο και μετά στράφηκε να απαντήσει σε κάποια γραπτά μηνύματα, ενώ εκείνη περίμενε να ετοιμαστούν τα ποτά. Της είπε ότι ήταν κάτι σημαντικό και ότι θα έπαιρνε δύο λεπτά, αλλά να πει στον μπάρμαν να βάλει τα ποτά στο λογαριασμό του.
 
- Ορίστε. Να το βάλω στο λογαριασμό του αγοριού σου;...

τη ρώτησε ο μπάρμαν. Την εξέπληξε η ερώτηση - ήταν φανερό ότι δεν είχε προσέξει τη βέρα της. Αλλά αντί να τον διορθώσει, της ήταν πολύ εύκολο να του πει απλά ένα ναι. Μια έξαρση ενδορφινών την κατέκλυσε, πιθανώς λόγω της άτακτης σκέψης για το πόσοι άνθρωποι μπορεί απλώς να υπέθεσαν ότι εκείνη και ο Κώστας ήταν ζευγάρι με βάση το πώς έδειχναν και συμπεριφέρονταν ο ένας γύρω στον άλλον εκείνο το βράδυ.
 
Ο Κώστας εμφανίστηκε πίσω της και την ευχαρίστησε ενώ έπαιρνε το ποτό του. Την οδήγησε μετά από λίγο πίσω στην πίστα. Το τραγούδι που έπαιζε ήταν πολύ ρυθμικό και πολύ σέξι. Αισθανόταν πολύ ευφορία από τη μουσική, το αλκοόλ και τις ανεβασμένες ενδορφίνες της και πριν το καταλάβει, βρέθηκε να τρίβεται πάλι πάνω στον Κώστα. Όπως και την τελευταία φορά που είχαν χορέψει μαζί, ένιωσε αμέσως τη σκληρότητα του τεράστιου πούτσου του. Σε αντίθεση όμως με την προηγούμενη φορά, συνειδητοποίησε ότι τρίφτηκε με τη θέλησή της πάνω του, κάνοντάς του μασάζ με το σφιχτό κώλο της.
 
Ο Κώστας γύρισε την Στέλλα έτσι ώστε τώρα να χορεύουν ενώ βρίσκονταν ο ένας απέναντι στον άλλο, μόνο που λόγω του ύψους του μπορούσε τώρα να νιώσει τη σκληρότητά του πάνω στο στομάχι της. Ένιωθε τόσο σέξι, τόσο επιθυμητή. Χόρεψαν κοντά ο ένας στον άλλο, λικνιζόμενοι στο ρυθμό της μουσικής. Οι ρώγες της χωρίς σουτιέν τρίβονταν πάνω στο μυώδες στήθος του, στέλνοντας πυροτεχνήματα στο σώμα της και στον εγκέφαλό της. Πριν καταλάβει τι συνέβαινε, ο Κώστας χαμήλωσε το πρόσωπό του κοντά στο δικό της και πίεσε τα χείλη του πάνω στα δικά της.
 
Η Στέλλα σοκαρίστηκε και τα μάτια της άνοιξαν. Ήταν παντρεμένη! Άλλο πράγμα ήταν να φλερτάρει και να χορεύει, ακόμη και να τον αφήνει να αγγίξει λίγο δέρμα, αλλά αυτό ήταν λάθος. Ευχήθηκε να μπορούσε να πει ότι τον χαστούκισε στο πρόσωπο και έφυγε, αλλά αντ' αυτού η αντίστασή της κατέρρευσε σχεδόν αμέσως. Άνοιξε τα χείλη της και καλωσόρισε τη γλώσσα του που έσπρωχνε στο στόμα της, αλλάζοντας θέση μόνο για να μπορεί να τσιμπάει και να ρουφάει περιστασιακά τα παχιά καφέ χείλη του. Το χέρι της πήγε γύρω από το κεφάλι του και κρατήθηκε από το λαιμό του, τραβώντας τον κοντά της. Το φιλί ήταν παθιασμένο, σχεδόν απελπισμένο. Το μουνί της είχε πάρει φωτιά, βρέχοντας τη μέχρι τα μπούτια της.
 
Η Στέλλα ένοιωσε ταπεινωμένη όταν άκουσε το Μπιλ να καθαρίζει τον λαιμό του. Αμέσως απομακρύνθηκε από τον Κώστα, προσπαθώντας να το παίξει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και σίγουρα αποτυγχάνοντας παταγωδώς. Δεν άντεξε να κοιτάξει ούτε τον Μπιλ ούτε την Εύα.
 
- Κώστα, επιστρέφουμε στο σπίτι και θέλαμε τα κλειδιά.
 
- Νομίζω ότι θα έρθουμε όλοι μαζί σου. Τι λες, Στέλλα;
 
Ο Κώστας γύρισε προς το μέρος της κι εκείνη απλώς έγνεψε. Ήταν πλέον τόσο πλημμυρισμένη από ενοχές που δεν ήθελε να κοιτάξει κανέναν. Ήθελε όντως να πάει σπίτι τώρα, να κοιμηθεί και να προσπαθήσει να βγάλει αυτή τη φρικτή προδοσία από τα μάτια και το μυαλό της.
 
Μόλις έφτασε στο σπίτι, η Εύα και ο Μπιλ ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, μεθυσμένοι χουφτώνοντας και γελώντας και εξαφανίστηκαν γρήγορα στο υπνοδωμάτιό τους. Έτσι έμεινε μόνη της με τον Κώστα στο σαλόνι. Αυτός άρχισε να περπατάει στο διάδρομο και τον ακολούθησε. Τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν στην πραγματικότητα αρκετά μεθυσμένη. Όταν έφτασαν στο δωμάτιό του, η γλώσσα του σώματός του έδειξε ότι έπρεπε να μπει μέσα.
 
- Κώστα, νομίζω ότι αυτό που κάναμε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Προφανώς με ελκύεις, αλλά είμαι παντρεμένη. Θέλω απλώς να πάω για ύπνο, ψιθύρισε στο σκοτεινό διάδρομο.
 
- Δεν πειράζει. Σου δίνω αυτό το δωμάτιο για να κοιμηθείς απόψε. Το κρεβάτι είναι πολύ πιο άνετο και το αξίζεις, απάντησε
 
- Ω, χμ, ευχαριστώ!

Η Στέλλα χαμογέλασε ντροπαλά και μπήκε μέσα. Δεν μπήκε στον κόπο να ανάψει τα φώτα. Απλώς έβγαλε τη φούστα και το μπλουζάκι της, μπαίνοντας στο κρεβάτι μόνο με το στρινγκ που φορούσε από κάτω. Μόλις βρέθηκε στο κρεβάτι, το ένιωσε να μετακινείται από το βάρος του Κώστα που έμπαινε στην άλλη πλευρά.
 
- Τι κάνεις;... παραλίγο να φωνάξει.
 
- Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα κοιμόμουν κι εγώ σε αυτό το κρεβάτι. Μην ανησυχείς όμως, απλά θα ξαπλώσω, την καθησύχασε.
 
Στη μεθυσμένη κατάσταση του μυαλού της, της φάνηκε λάθος να διώξει τον Κώστα από το κρεβάτι του. Ούτε μπορούσε να φύγει, γιατί θα την έβλεπε γυμνόστηθη. Ακόμα και να προσπαθούσε να φορέσει περισσότερα ρούχα θα τον ειδοποιούσε για το πόσο ξεγυμνωμένη ήταν. Αποφάσισε ότι απλώς θα κοιμόταν και θα έβγαινε κρυφά την αυγή. Καθώς χαλάρωνε, ξαπλωμένη στο πλάι, μακριά από τον Κώστα, το μουνί της πάλλονταν, θυμίζοντάς της πόσο καυλωμένη ήταν στο κλαμπ ενώ φιλιόταν. Η διέγερσή της αυξανόταν επίσης, πιθανότατα λόγω της ιδέας να είναι σχεδόν γυμνή σε ένα κρεβάτι με εκείνον λίγα εκατοστά μακριά της. Τα συναισθήματα της ευαλωτότητας και της έκθεσης μεταφέρθηκαν άμεσα στην τρέχουσα κατάσταση καύλας της. Άκουγε και την κολλητή της να γαμιέται στο διπλανό δωμάτιο και να ουρλιάζει από ηδονή και πέθαινε να αγγίξει τον εαυτό της για να ανακουφιστεί από τον πόνο, αλλά ήξερε ότι δε μπορούσε.
 
Καθώς πάλευε με τις ορμές της και προσπαθούσε να αποκοιμηθεί, ένιωσε μια κίνηση στο κρεβάτι δίπλα της, αλλά πριν προλάβει να γυρίσει να δει, ένιωσε ένα ζευγάρι παχιά χείλη να ρουφάνε και να γλείφουν το πίσω μέρος του λαιμού της και την περιοχή των ώμων της. Ο Κώστας είχε στριμωχτεί από πίσω της πριν προλάβει να αντιδράσει και κατάλαβε αμέσως ότι ήταν εντελώς γυμνός, με τον μαμούθ πούτσο του να χτυπάει στα κωλομέρια της. Σπίθες πετούσαν μέσα από την Στέλλα, το σώμα της το χρειαζόταν αυτό, αλλά το μυαλό της φώναζε όσο πιο δυνατά μπορούσε. Η συνείδησή της, οι αξίες της, η ανατροφή της, όλα της έλεγαν ότι αυτό ήταν λάθος, ότι δε μπορούσε να το κάνει αυτό στο Μάρκο.
 
- Κώστα! Όχι! Σταμάτα, σε παρακαλώ! Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό! Είμαι παντρεμένη!
 
Στριφογύρισε και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά ο Κώστας ήταν γρήγορος. Είχε ήδη το ένα χέρι του να χουφτώνει το ένα της στήθος, ενώ το άλλο είχε φτάσει στο καυτό, μουσκεμένο μουνί της. Οι προσπάθειες της να σπρώξει και να κλωτσήσει ήταν άκαρπες, την είχε και ήταν απείρως ισχυρότερος.
 
- Σε παρακαλώ... μη...
 
- Και οι δύο το θέλουμε αυτό μωρό μου. Μην προσποιείσαι ότι δεν το θέλεις. Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.
 
Ο Κώστας ψιθύρισε επιθετικά στο αυτί της, καθώς τα χέρια του περιπλανιόταν ανεξέλεγκτα στο σώμα της. Η Στέλλα συνέχισε να παλεύει, αλλά η αίσθηση του τεράστιου πούτσου του ανάμεσα στα κωλομάγουλα της την έκανε τόσο υγρή. Παρά τα όσα της υπαγόρευε το μυαλό της, το σώμα της δεν ήθελε να το πολεμήσει και η αντίστασή της εξασθένησε. Εξακολουθούσε να τον σπρώχνει μακριά, αλλά το σώμα της δεν έβαζε τόση δύναμη σε αυτές τις σπρωξιές.
 
- Αχ! Όχι...
 
Η Στέλλα ένιωσε το ένα από τα μεγάλα, δυνατά χέρια του να μπαίνει στο στρινγκ της, κάνοντας τα δάχτυλά του υγρά καθώς έτριβε την κλειτορίδα της. Ήταν καλός. Το επιδέξιο άγγιγμά του, σε συνδυασμό με τη συντριπτική επίθεση του στόματός του στη σάρκα της, είχε αυξήσει τη διέγερσή της σε σημείο που οι γοφοί της άρχισαν να κουνιούνται μπρος-πίσω. Η αναπνοή της έγινε πολύ αραιή, συνοδεύοντας τους ήχους του Κώστα που ρουφούσε το λευκό δέρμα της.
 
Καθώς οι κουνιστές κινήσεις της αυξάνονταν, ένιωσε τον Κώστα να μετατοπίζει το σώμα του. Συνειδητοποίησε ότι ο κώλος της δεν ήταν πλέον πιεσμένος πάνω στον χοντρό πούτσο του. Σχεδόν της έλειψε η αίσθηση, και ντροπιασμένη συνειδητοποίησε ότι ο κώλος της γυρνούσε αναζητώντας την επαφή του πάνω της. Τότε το ένιωσε. Γλιστρούσε πάνω στο μήκος του που προκαλούσε δέος καθώς κινούνταν μπρος-πίσω, πράγμα που σήμαινε ότι ο τεράστιος πούτσος του ήταν τώρα σφηνωμένος ανάμεσα στους μηρούς της, τρίβοντας την περίμετρο του πάνω στο μουσκεμένο στρινγκ της. Κάθε φορά που περνούσε δίπλα από το μουνί της, της έστελνε κρουστικά κύματα στη σπονδυλική της στήλη. Ήταν τόσο μεγάλος!
 
Ήταν τόσο απορροφημένη από την αίσθηση αυτού του πούτσου και του άλλου χεριού του Κώστα που έτριβε τα βυζιά της και τσίμπαγε τις ρώγες της που δεν πρόσεξε ότι τράβηξε το στρινγκ της στο πλάι. Το μυαλό της δε μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί, γιατί το μουνί της είχε πάρει τώρα φωτιά, με τις αισθήσεις της γυμνής του σάρκας πάνω στη δική της να εκτοξεύουν σπίθες μέσα της. Ήταν τόσο υγρή που χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να καλυφθεί ο στύλος του Κώστα με τους χυμούς της. Δεν επεξεργάστηκε τον κίνδυνο που διέτρεχε εκείνη τη στιγμή η συζυγική της πίστη, βρισκόταν σε ηδονική έκσταση. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να αναστενάζει, βογκώντας απαλά κάθε τόσο, και να συνεχίζει να κουνάει τους γοφούς της, προσπαθώντας να ξύσει τη φαγούρα που έκαιγε βαθιά μέσα της.
 
- Αυτό το μουνί είναι τόσο υγρό για μένα, μωρό μου. Θα το λατρέψεις αυτό!
 
Ο Κώστας βογκούσε καθώς η άκρη του πούτσου του ευθυγραμμίστηκε με το άνοιγμά της. Έσπρωξε μέσα...
 
- Α... όχι... σταμάτα! Βγάλ' το έξω! Δε μπορώ να το κάνω αυτό! Είμαι παντρεμένη!
 
Η αντίσταση της αναζωπυρώθηκε και προσπάθησε πραγματικά να τον απωθήσει, αλλά ήταν σαφές ότι εκείνος δεν επρόκειτο να σταματήσει. Οι συναγερμοί είχαν χτυπήσει στο κεφάλι της - δε μπορούσε να το κάνει αυτό στον Μάρκο! "Σε παρακαλώ! Μη". Τα λόγια της ήταν πιο δύσκολα τώρα, είχε τεντωθεί περισσότερο από ό,τι είχε κάνει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή της. Δεν ήξερε ότι ήταν μόνο το κεφάλι του πούτσου του, αυτό που ένιωθε ακόμα.
 
Ο Κώστας είχε μετακινήσει τα χέρια του ώστε να κρατούν και τα δύο τα βυζιά της Στέλλας. Είχε περιμένει το μουνί της να προσαρμοστεί στο κεφάλι του και τώρα πίεζε αργά το ένα εκατοστό μετά το άλλο το σκούρο κρέας του μέσα στο σφιχτό μουνί της
 
- Μ... Θεέ μου!

Φώναξε η Στέλλα. Έπιασε σφιχτά τα σεντόνια, τραβώντας τα για να κρατηθεί. Πονούσε, αλλά δεν είχε νιώσει ποτέ τόση ηδονή. Ο Κώστας είχε ήδη περάσει το πιο βαθύ σημείο που είχε φτάσει ποτέ ο Μάρκος ή οποιοσδήποτε από τους δύο προηγούμενους φίλους της, για να λέμε την αλήθεια, και εξακολουθούσε να την ταΐζει περισσότερο από τον πύθωνα του.
 
- Γαμώτο, αυτό το μουνί είναι σφιχτό! Δεν πειράζει, θα είναι πολύ πιο χαλαρό τώρα που θα το γαμήσω.
 
Ο Κώστας συνέχισε να πιέζει μέσα της. Μετά από μερικά ακόμα εκατοστά έφτασε τελικά στο κατώτατο σημείο μέσα της.
 
- Γαμώτο, είναι τόσο μεγάλο! Τόσο μεγάλο! βογκούσε η Στέλλα.
 
- Ναι μωρό μου, αισθάνεσαι καλά, έτσι δεν είναι; Ο Κώστας άρχισε να βγάζει τον πούτσο του και να τον ξαναβάζει μέσα, απολαμβάνοντας σιγά σιγά αυτό το σφιχτό λευκό παντρεμένο μουνάκι.
 
"Μ..." βογκούσε η Στέλλα καταφατικά. Δεν κουνιόταν, άφηνε τον Κώστα να κάνει όλες τις αργές ωθήσεις, λες και με κάποιο τρόπο η μη κίνηση έκανε την απιστία της λιγότερο βαριά.
 
- Μπα, θέλω να σε ακούσω να το λες. Θέλω να μου πεις πόσο πολύ θέλεις αυτόν τον μεγάλο μαύρο πούτσο, είπε και σταμάτησε τις ωθήσεις του.
 
Η Στέλλα ήταν διχασμένη. Αν το έλεγε θα σήμαινε ότι θα ενέδιδε, ότι θα πρόδιδε τον αγαπημένο της σύζυγο, ότι θα πρόδιδε τους γαμήλιους όρκους της. Δεν ήθελε να παραδεχτεί στον εαυτό της (ή στον Κώστα) ότι απολάμβανε κάτι από όλα αυτά. Αλλά το απολάμβανε. Μα το Θεό, το απολάμβανε. Μόλις είχαν αρχίσει και δεν είχε νιώσει ποτέ στη ζωή της τόσο γεμάτη. Μπορούσε να νιώσει τόσο πολύ πούτσο μέσα της! Το μουνί της βίωνε κάτι εντελώς καινούργιο και καταπληκτικό. Δάγκωσε δυνατά το κάτω χείλος της, μέχρι που δεν άντεξε άλλο.
 
- Ναι! Είναι γαμημένα καταπληκτική αίσθηση! Δεν με έχουν ξαναγεμίσει έτσι!
 
- Λοιπόν, θέλεις να συνεχίσω να σε γαμάω; Ή θέλεις να σταματήσεις τώρα αμέσως;
 
- Όχι, σε παρακαλώ, δώσ' το μου!
 
- Ικέτευσε για το νέγρικο καυλί μου...
 
- Σε παρακαλώ, δώσε μου αυτή την αράπικη ψωλή!

Η Στέλλα ένιωσε σαν τσούλα καθώς ο Κώστας άρχισε να την εμβολίζει δυνατά.
 
- Ω, Θεέ μου, ναι... γαμώ το κέρατο σου τί πούτσος είναι αυτός;
 
Πιθανότατα ακουγόταν σαν τη μικρή μελαχρινή έφηβη που είχαν ακούσει εκείνη και ο Μάρκος εκείνη τη φορά στο διαμέρισμά τους, αλλά δεν την ένοιαζε. Απολάμβανε το συναίσθημα, αποκαλύπτοντας μια πλευρά της προσωπικότητάς της που δεν ήξερε ότι υπήρχε.
 
Ο Κώστας τη σήκωσε και την έβαλε στα τέσσερα. Κανονικά δεν της άρεσε να τη γαμάνε έτσι, αλλά ο τρόπος που ο Κώστας είχε πάρει τον πλήρη έλεγχο, την εξιτάριζε. Δεν υπήρχε περίπτωση να πει όχι. Η Στέλλα έβγαλε ένα δυνατό βογκητό καθώς έβαζε ξανά τον μεγάλο πούτσο του μέσα της και άρχισε να τη γαμάει ανελέητα. Ήταν τόσο μεγάλος! Ένιωθε το μουνί της να αλλάζει μέγεθος, να αλλάζει για να προσαρμοστεί σε αυτό το τέρας. Έβγαλε μάλιστα ένα χαρούμενο στρίγκλισμα καθώς της χτυπούσε τον κώλο. Την γαμούσε τόσο καλά, που άρχισε να νιώθει έναν εξαιρετικά ισχυρό οργασμό να χτίζεται μέσα της
 
- Ω, Θεέ μου, θα τελειώσω... τόσο γρήγορα! Θα με κάνεις να τελειώσω τόσο γρήγορα!
 
- Ναι, έτσι... τελείωσε πάνω στο γαμιά σου σκύλα... βρυχήθηκε καθώς την χαστούκιζε ξανά.
 
Η Στέλλα δε θα ανεχόταν ποτέ κανέναν να την αποκαλέσει "σκύλα" και δεν ανεχόταν γενικά ποτέ κανενός είδους ασέβεια. Αλλά αυτή τη στιγμή, την άναβε πάρα πολύ. Ένιωθε πραγματικά ότι του ανήκε, ήταν η σκύλα του για να την πάρει όπως ήθελε. Πότε είχε γίνει τόσο πόρνη; Με μια δυνατή κραυγή, έχυσε πάνω στον πούτσο του.
 
Ωστόσο, εκείνος δεν είχε τελειώσει ακόμα. Τη γύρισε ανάποδα και άρχισε να τη γαμάει ιεραποστολικά. Η Στέλλα τύλιξε ενστικτωδώς τα χέρια και τα πόδια της γύρω από τη μυώδη πλάτη του, τραβώντας τον μέσα της. Δεν πρόσεξε ούτε έλεγξε τις λέξεις που είπε στη συνέχεια, μέχρι που τις άκουσε η ίδια.
 
- Θεέ μου, ναι, κάνε με το πουτανάκι σου!
 
Ο Κώστας χαμογέλασε καθώς την κοίταζε βαθιά μέσα στα πλημμυρισμένα από ηδονή μάτια της.
 
- Σε ποιον ανήκει αυτό το λευκό μουνάκι; Πες μου, τσουλίτσα μου...
 
- Σε σένα. Είναι δικό σου. Δικό σου...

Τελείωσε ξανά. Σκληρά. Η Στέλλα δε μπορούσε να πιστέψει αυτά που έλεγε, αλλά το ένιωθε τόσο φυσικό, τόσο σωστό. Κούνησε τους γοφούς της πάνω του καθώς εκείνος συνέχιζε να τη γαμάει. Ακουγόταν τόσο δυνατά, το χτύπημα της σάρκας πάνω στη σάρκα, που ενισχύθηκε από τον ανάμεικτο ιδρώτα των κορμιών τους.
 
Της φάνηκε μια ευτυχισμένη αιωνιότητα, μέχρι που ο Κώστας διπλασίασε το ρυθμό του και άρχισε να βογκάει, δηλώνοντας ότι θα τελείωνε.

- Ναι μωρό μου, τελείωσε στο μικρό λευκό μουνάκι μου! Γέμισε το...

ικέτευσε, με τα λεία, μαυρισμένα πόδια της να κουνιούνται στον αέρα. Με έναν βρυχηθμό, ο Κώστας άρχισε να εκτοξεύει το τεράστιο φορτίο του μέσα της. Η Στέλλα δεν είχε ξανανιώσει ποτέ τόσο καυτό σπέρμα στο μουνί της, η αίσθηση αυτή της προκάλεσε έναν ακόμη οργασμό. Είχε γεμίσει τόσο πολύ με σπέρμα που άρχισε γρήγορα να στάζει από μέσα της, στον κώλο της και στο κρεβάτι. Ο Κώστας έσκυψε σε αυτήν και το ζευγάρι άρχισε να φιλιέται για άλλη μια φορά, με λιγότερη ένταση αυτή τη φορά απ' ό,τι στο κλαμπ. Η Στέλλα βρισκόταν σε έκσταση. Μετά από λίγα λεπτά, ο Κώστας ξάπλωσε δίπλα της. Έκλεισε τα μάτια της και σύντομα έπεσε σε έναν ήρεμο ύπνο...
 
- Χα, χα... ακούστηκε σαν κάποιος να πέρασε καλά χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί...

είπε η Εύα στην φίλη της καθώς κάθονταν μόνες τους στο τραπέζι της κουζίνας και έπαιρναν πρωινό, πειράζοντας τη με τον ίδιο τρόπο που εκείνη την είχε πειράξει όταν είχε πρωτογαμηθεί με το Μπιλ. Η Στέλλα ήπιε ενοχικά τον καφέ της και μετά έριξε ένα πονηρό χαμόγελο. Σκεφτόταν όταν είχε ξυπνήσει εκείνο το πρωί, πόσο ένοχη και μετανιωμένη είχε νιώσει, πώς είχε πει στον Κώστα ότι η προηγούμενη νύχτα ήταν υπέροχη κι ότι ήταν λάθος και δε θα μπορούσε να ξανασυμβεί ποτέ, πώς εκείνος την είχε αγνοήσει, φιλούσε το δέρμα της, τα χείλη της, τοποθετώντας το χέρι της στο ήδη στυλωμένο τέρας του, πώς το είχε κοιτάξει, με τη λαγνεία γραμμένη στο πρόσωπό της, πώς είχε πλησιάσει οικειοθελώς τον πούτσο του, φιλώντας τον απαλά και παθιασμένα, παίρνοντάς τον στο στόμα της (ή όσο μπορούσε τουλάχιστον), κάνοντάς του μια παθιασμένη πίπα, αποφασισμένη να τον ευχαριστήσει. Τελικά την είχε φέρει κοντά του για να τη φιλήσει, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε εκείνη, τοποθετώντας το κεφάλι του τεράστιου πούτσου του στην είσοδο του μουνιού της, τρίβοντάς το παντού και κάνοντάς το υγρό, μέχρι που τελικά άρχισε να καρφώνεται πάνω του. Σε αντίθεση με το προηγούμενο βράδυ, το γαμήσι ξεκίνησε αισθησιακά, λιγότερο έντονα, αλλά εξίσου παθιασμένα.
 
- Ναι, ήταν καταπληκτικό, της απάντησε, Δηλαδή... ουάου... και τα δύο κορίτσια γέλασαν.
 
- Σου το είπα! Προσπάθησα να σου δείξω τι έχανες! Αλλά χαίρομαι που επιτέλους το έζησες. Οι καλύτερες φίλες κάνουν "παρόμοια πράγματα" για άλλη μια φορά, χεχε! Και εσύ είσαι τόσο λαμπερή! Τόσο σέξι!
 
Η Στέλλα χαμογέλασε και πήρε άλλη μια γουλιά από τον καφέ της. Στη συνέχεια παρατήρησε τι ώρα ήταν. Γαμώτο! Ήταν σχεδόν μεσημέρι και είχε να τηλεφωνήσει ή να στείλει μήνυμα στον Μάρκο από το προηγούμενο βράδυ. Ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό της όλο αυτό το διάστημα. Έβγαλε το τηλέφωνό της και καθάρισε το λαιμό της, προετοιμάζοντας το τηλεφώνημα που επρόκειτο να κάνει. Έπρεπε να ακουστεί όσο το δυνατόν πιο "φυσιολογική".
 
Αφού ξέμπλεξε με την υποχρέωση να μιλήσει στον άντρα της, σχεδόν έτρεξε στο δωμάτιο του Κώστα. Είχε τόσο ανάγκη τον πούτσο του.
 
- Ήξερα ότι αυτό το μουνί θα μου ανήκει από την πρώτη στιγμή που είδα αυτό το ωραίο σφιχτό κωλαράκι. Ήξερα ότι το να είσαι τόσο επιθετική ήταν απλά μια βιτρίνα. Έτσι δεν είναι; Ήθελες αυτό το μεγάλο μαύρο πούτσο από τότε που μετακόμισες, της είχε πει ο Κώστας ενώ έγλειφε και ρουφούσε τα βυζιά της καθώς τον καβαλούσε.
 
- Μ... ναι. Ήμουν πολύ χαζή για να συνειδητοποιήσω ότι νόμιζα ότι σε απεχθανόμουν επειδή κατά βάθος με έλκυες τόσο πολύ. Μάλλον δεν ήθελα να το παραδεχτώ στον εαυτό μου.
 
Η συζήτηση είχε καυλώσει και τους δύο και σύντομα οι υγροί ήχοι του γαμησιού τους, μαζί με τα βογκητά και τις κραυγές τους, ακούγονταν σε όλο το σπίτι για ώρες.
 
Σάββατο βράδυ
 
Αφού ο Μάρκος αποκοιμήθηκε, η Στέλλα μπόρεσε επιτέλους να συγκεντρώσει τις σκέψεις της. Είχαν συμβεί πάρα πολλά τις τελευταίες δύο ημέρες.
 
Την Παρασκευή, είχε νιώσει σα να βρισκόταν σε πραγματικό μήνα του μέλιτος, ακόμα πιο σέξι απ' ό,τι ήταν ο δικός της. Ο Κώστας την είχε γαμήσει σκληρά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και το ζευγάρι έβγαινε με το ζόρι από το δωμάτιο. Τελικά έκαναν ένα διάλειμμα για να πάνε στην παραλία και να πάρουν λίγο ήλιο. Αφού ξάπλωσαν για λίγο στην παραλία, την είχε πάρει μαζί του για να περπατήσουν λίγο στην πόλη, κάνοντας βόλτες στα εμπορικά καταστήματα που είχαν στηθεί στους πεζόδρομους, περπατώντας χέρι-χέρι. Είχε νιώσει πεταλούδες στο στομάχι της όλη την ώρα και δε μπορούσε να μην παρατηρήσει τα ζηλόφθονα βλέμματα που τους έριχναν τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια. Συνειδητοποίησε τώρα ότι αποτελούσαν ένα πολύ σέξι ζευγάρι, ειδικά από τη στιγμή που περπατούσαν μόνο με τα μαγιό και τα σανδάλια τους. Αγκάλιαζε το μυώδες χέρι του καθώς κοιτούσαν τα διάφορα μαγαζιά, μέχρι που ο Κώστας της αγόρασε μια πολύ σέξι, ασημένια αλυσίδα για τον αστράγαλο.
 
- Μπορείς να με σκέφτεσαι όταν τη φοράς. Κάτι ξεχωριστό για να σου θυμίζει πάντα ότι είσαι δική μου, πιο ξεχωριστό από το δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου.
 
Τα λόγια του την είχαν κάνει να νιώσει λίγο ένοχη, αλλά πολύ βρώμικη και ερεθισμένη. Ένιωθε τόσο ελκυστική, η σκέψη ότι ανήκε σε ένα αρσενικό σαν τον Κώστα, τον οποίο όλα τα κορίτσια κοιτούσαν ξεκάθαρα καθώς περνούσαν από δίπλα της, την ερέθιζε. Το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας είχε περάσει στο δωμάτιο του, γαμώντας της τα εσώψυχα.
 
Το Σάββατο ήταν μια πολύ πιο απότομη μέρα. Και οι τέσσερις τους είχαν πάει στην παραλία νωρίς το πρωί, τουλάχιστον μέχρι που η Στέλλα ψιθύρισε στον Κώστα ότι ήταν καυλωμένη και εκείνος την πήγε πίσω στο δωμάτιο για να τη γαμήσει ξανά. Μετά από περίπου μια ώρα έντονου πηδήματος, έχοντας τελειώσει αρκετές φορές και καταπίνοντας το φορτίο του, είχε αποφασίσει ότι έπρεπε να κατέβουν ξανά στην παραλία. Καθώς είχε βγει στην πίσω βεράντα, έπεσε πάνω στο Μάρκο και η καρδιά της είχε σχεδόν σταματήσει.
 
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Μάρκος δεν ήταν παρά μια μακρινή σκέψη, εκτός από τα σποραδικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, τα οποία είχαν μειωθεί σημαντικά από τότε που άρχισε να κάνει σεξ με τον Κώστα. Αλλά το να τον βλέπει από κοντά έφερε πίσω όλες τις ταραγμένες σκέψεις της, τις ενοχές της, την αγάπη της γι' αυτόν, τους γαμήλιους όρκους της. Όλα επέστρεψαν στο μυαλό της. Θα μπορούσε να το καταλάβει; Ήξερε τι είχε κάνει λίγα λεπτά πριν; Φαινόταν ότι δεν το ήξερε, αλλά ήταν τόσο προφανές. Στην παραλία είχε ακουμπήσει το κεφάλι του ακριβώς δίπλα στο μουνί της και εκείνη φρίκαρε, θα μπορούσε να μυρίσει τη μυρωδιά του σεξ και το σπέρμα του Κώστα σίγουρα. Είχε σπρώξει το κεφάλι του μακριά, ελπίζοντας ότι θα προλάβαινε πριν το καταλάβει. Είχε μάλιστα σχολιάσει πόσο του άρεσε το βραχιόλι της. Θεέ μου, ένιωθε τόσο άσχημα.
 
Το χειρότερο ήταν ότι νόμιζε ότι την είχε δει να φιλιέται με τον Κώστα. Πώς μπόρεσε να είναι τόσο ηλίθια; Σίγουρα, ήταν μεθυσμένη, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία. Ο Μάρκος δεν είχε πει τίποτα, αλλά ήταν σίγουρη ότι ήξερε ότι κάτι συνέβαινε. Ήταν πολύ ψυχρή μαζί του. Ο αγαπημένος της γάμος σε σχέση με την ανθούσα σχέση της. Το να έχει αυτές τις συγκρούσεις την είχε φέρει στα άκρα.
 
Τότε ο Μάρκος έκανε αυτό που δεν περίμενε καθόλου. Τη φίλησε. Ένα φιλί σαν αυτά που είχαν δώσει όταν είχαν αρχίσει να βγαίνουν. Ήταν σαν να τη συγχωρούσε παρά τις υποψίες του και παρά το πόσο σκατά του είχε φερθεί εκείνη τη μέρα. Έλιωσε από αγάπη. Αυτός ήταν ο άντρας της και τον αγαπούσε ό,τι κι αν συνέβαινε.
 
Τώρα που τον είχε πάρει ο ύπνος μετά από τόσο παθιασμένο, τρυφερό σεξ (αν και ποτέ δεν ήταν τόσο ικανοποιητικό όσο με τον Κώστα, δεν παρέλειψε να σκεφτεί) ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Θα έβαζε τέλος στη σχέση τους. Είχε περάσει καλά, και ίσως θα μπορούσε να πάρει κρυφά ένα δονητή για να ξεδιψάσει τη δίψα της για μεγαλύτερο πούτσο από εδώ και πέρα, αλλά αυτή η σχέση δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ήξερε ότι δε μπορούσε να το πει στον Κώστα κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί φοβόταν ότι ο Μάρκος θα μπορούσε να το ακούσει, οπότε πήγε πατώντας στις μύτες των ποδιών της στο δωμάτιο του.
 
- Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό πια! Δε θέλω να συνεχίσω να πληγώνω τον Μάρκο, είπε αφού τον ξύπνησε.
 
- Μωρό μου, δεν θα πληγωθεί αν δεν το ξέρει.
 
- Θα ξέρω ότι τον πληγώνω, αυτό είναι αρκετό. Μπορούμε ακόμα να είμαστε φίλοι, αλλά τίποτα περισσότερο. Απλά ήρθα εδώ για να σε ενημερώσω.
 
- Ναι; Είσαι σίγουρη ότι δεν θες να το χάσεις αυτό;

είπε και αποκάλυψε τον τερατώδη πούτσο του, ο οποίος ήταν σκληρός και έδειχνε κατευθείαν στη Στέλλα. Εκείνη το κοίταξε και το μουνί της έγινε αμέσως υγρό. Τι στο διάολο της είχε συμβεί;
 
- Ναι, το ξέρω αυτό το βλέμμα. Έχεις μείνει χωρίς αυτό για σχεδόν μια μέρα και δεν αντέχεις. Μήπως προσπάθησε να σε πηδήξει ο φλώρος ο άντρας σου; Μήπως τελικά συνειδητοποίησες πως δε θα σε κάνει ποτέ να τελειώσεις; Το θέλεις αυτό, παραδέξου το!

Της το κούνησε προς το μέρος της, κοροϊδεύοντάς την.
 
- Σκάσε! Δεν είναι αυτό. Κοίτα... θα σου πάρω μια τελευταία πίπα και μετά δε θα ενοχλήσεις το Μάρκο ούτε θα δοκιμάσεις πράγματα όταν είναι κοντά σου, κατάλαβες; Και αυτή η πίπα θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε μαζί, μετά από αυτό τελειώσαμε. Η Στέλλα είχε ήδη πιάσει τον πούτσο του, τον έπαιξε, δαγκώνοντας το κάτω χείλος της καθώς το έκανε.
 
- Ό,τι πεις εσύ, κούκλα...
 
Η Στέλλα έσπρωξε τα μαλλιά της προς τα πίσω, έσκυψε προς τα μπρος και έδωσε την πιο πεινασμένη, τσαπατσούλικη πίπα που είχε πάρει ποτέ. Η πείνα μέσα της ήταν λυσσαλέα και ήταν σαν να έτρωγε το τελευταίο της δείπνο. Πριν περάσει πολύ ώρα τον έπαιρνε βαθιά στο λαιμό της, κάτι που είχε μάθει να κάνει εκείνο το Σαββατοκύριακο χάρη σε εκείνον.
 
Δεν έπρεπε να την εκπλήξει το γεγονός ότι σύντομα βρέθηκε στα τέσσερα στο κρεβάτι, με το μεγάλο μαύρο καυλί του να την χτυπάει, αναδιατάσσοντας τα εσωτερικά της όργανα. Είχε εθιστεί στον πούτσο του και μάλλον δε θα είχε ποτέ την ευκαιρία να του αρνηθεί το μουνί της. Η ευχαρίστηση που την έκανε να νιώσει ήταν αφάνταστη. Ο τρόπος με τον οποίο τη χτυπούσε, την άρπαζε- ένιωθε τόσο κυριευμένη. Ήταν καταπληκτικό! Το μουνί της ήταν απολαυστικά τεντωμένο και το ανταπέδιδε με το να γίνεται πιο υγρό από ό,τι είχε γίνει ποτέ με οποιονδήποτε άλλον.
 
Είχε προσπαθήσει να είναι ήσυχη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Μάρκος βρισκόταν στο τέλος του διαδρόμου, αλλά δε μπορούσε να κάνει αλλιώς... Το κρεβάτι κουνιόταν, το κεφαλάρι χτυπούσε στον τοίχο και σύντομα οι κραυγές της έκστασης ενώθηκαν με αυτούς τους θορύβους, φωνάζοντας πόσο ωραία ένιωθε. Δεν είχε θεωρήσει ποτέ τον εαυτό της πολύ σεξουαλικό άτομο πριν από αυτό το ταξίδι, αλλά συνειδητοποίησε ότι αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν είχε κάνει ποτέ σωστό και καλό σεξ. Αυτό ήταν που της είχε λείψει, αυτό ήταν που τώρα λαχταρούσε. Σπρώχτηκε πίσω στους κοιλιακούς του Κώστα όσο πιο δυνατά μπορούσε, παίρνοντας όλο του το εργαλείο μέσα της, νιώθοντας τα αρχίδια του να χτυπάνε στην κλειτορίδα της καθώς εκείνος έσπρωχνε εξίσου δυνατά μέσα της. Ήταν έτοιμη ήδη να τελειώσει.
 
Μόλις όμως ο οργασμός της κορυφώθηκε, άκουσε ξαφνικά την πόρτα να ανοίγει αργά τρίζοντας. Η καρδιά της ανέβηκε στο λαιμό της καθώς γύρισε το κεφάλι της προς τα εκεί, τρομοκρατημένη. Ο Μάρκος από την άλλη πλευρά την έσπρωχνε σιγά σιγά, λουσμένος στον ιδρώτα. Ήταν έτοιμος να δει μέσα και να επιβεβαιώσει τις αμφιβολίες που τον βασάνιζαν. Λίγα εκατοστά από την αποκάλυψη της αλήθειας, αισθάνθηκε ένα δυνατό τράβηγμα στο μπράτσο του. Ήταν ο Μπιλ.
 
- Μάρκο μη γίνεσαι περίεργος...

και τον τράβηξε προς τα πίσω κλείνοντας του την πόρτα. Ο Μάρκος έμεινε να τον κοιτάει, ενώ ο γεροδεμένος νεαρός του είχε κόψει την είσοδο. Δεν ήξερε πως ακριβώς να αντιδράσει.
 
- Δεν είναι ωραίο να τον διακόψεις, βρήκε ένα γκομενάκι στο μπαρ και το γαμάει, μην του κάνεις χαλάστρα.
 
- H... η Στε... Στέλλα ξέρεις που είναι;...

βρήκε το θάρρος να ρωτήσει, ήταν το μόνο που τον ένοιαζε.
 
- Βγήκαν με την Εύα μία βόλτα. Η Εύα δεν αισθανόταν πολύ καλά και ήθελε να πάρει λίγο αέρα και η Στέλλα προσφέρθηκε... του απάντησε καθησυχαστικά.
 
- Α... εντάξει.
 
Μέσα στο δωμάτιο εν τω μεταξύ είχαν μείνει για λίγο σιωπηροί. Ο Κώστας σταμάτησε να πηδάει τη Στέλλα και αφουγκραζόταν τί έλεγαν έξω. Μόλις άκουσε τη δικαιολογία του φίλου του, ξεκίνησε να γαμάει ξανά τη Στέλλα ακόμα πιο δυνατά. Σήκωνε ψηλά το γοφό του και βούλιαζε την πούτσα του μέσα της δυνατά και γρήγορα. Βρισκόταν σε κατάσταση απίστευτης καύλας.
 
Η Στέλλα, μόλις ο Κώστας άρχισε να την ξεσκίζει δυνατά, έκανε ότι μπορούσε να παραμείνει ήσυχη. Είχε καταλάβει ότι ο άντρας της ήταν ακριβώς απ' έξω και ότι παραλίγο να την πιάσει στα πράσα, αλλά το σεξουαλικό μένος του Κώστα την έφερνε στα όρια της.
 
- Τί μουνάρα είσαι καύλα μου;... φώναζε επίτηδες για να ακούγεται έξω.
 
- Το μουνάκι σου δεν έχει σταματήσει να χύνει! Ο πούτσος μου έχει γεμίσει από τα υγρά σου!
 
Η Στέλλα για να πνίξει όσο ήταν δυνατόν τις κραυγές της, είχε πάρει το μαξιλάρι και το δάγκωνε σα λυσσασμένο σκυλί. Μπορεί να φοβόταν ότι θα την καταλάβαινε ο άντρας της, αλλά για κάποιο λόγο είχε φτιαχτεί ακόμα πιο πολύ από το σκηνικό. Δεν είχε πάψει να τρέμει από τους συνεχιζόμενους οργασμούς.
 
- Πάντως περνάνε καλά... χε, χε... έκανε νευρικά ο Μάρκος έξω.
 
«Δεν έχω γαμήσει μεγαλύτερη πουτάνα από εσένα, είσαι η απόλυτη τσούλα», ακουγόταν από μέσα. «Είσαι η μικρή μου πόρνη, έτσι δεν είναι; Αυτό το μουνάκι μου ανήκει, για να το χρησιμοποιώ, να το κατέχω, να παίζω μαζί του, να το ξεσκίζω. Είσαι το γαμημένο μου παιχνίδι. Η τσούλα μου, η μικρή μου σκύλα που έχει ανάγκη την ψωλή μου... πάρ' το, πάρε τον γαμημένο πούτσο μου... ναι, ναι, ναι...» Ο Μάρκος συνέχιζε να αφουγκράζεται τον Κώστα, ενώ άκουγε τα βογκητά της γυναίκας που γαμούσε να γίνονται ακόμα πιο βαθιά και δυνατά. Η υπερβολική αρρενωπότητα και ελευθεριότητα των δύο νεαρών σκέφτηκε του προκαλούσε όλη αυτή την ανασφάλεια. Η Στέλλα ποτέ δεν του είχε δώσει κάποιο δικαίωμα να την ζηλέψει. Έπρεπε να ηρεμήσει και να δείξει την εμπιστοσύνη που άρμοζε στη γυναίκα του.
 
Όπως άνοιγε την πόρτα του υπνοδωματίου τους για να πέσει πάλι να κοιμηθεί, κοίταξε ξανά πίσω. Ο Μπιλ είχε βγάλει το σορτσάκι του, ελευθερώνοντας τη μεγάλη ψωλή του κι άνοιγε την πόρτα για να μπει στο δωμάτιο του Κώστα με ένα τεράστιο χαμόγελο. Άκουσε το κλικ της πόρτας που κλείδωνε και σκέφτηκε τη γυναίκα, που τώρα θα έπρεπε να διαχειριστεί δύο τόσες μεγάλες ψωλές μαζί. Ήταν σίγουρος ότι οι δύο νεαροί θα είχαν πάρει ήδη παρέα την Εύα και άλλες ακόμα γυναίκες που είχαν βρεθεί στο δρόμο τους. Με αυτές τις σκέψεις έπεσε να κοιμηθεί, όσο τα ουρλιαχτά της γυναίκας του δωματίου γίνονταν πιο δυνατά από ποτέ.
 
Το επόμενο πρωί ξύπνησε χωρίς να βρει τη Στέλλα και πάλι δίπλα του. Σκέφτηκε αμέσως μήπως έγινε τελικά κάτι σοβαρό. Ντύθηκε γρήγορα και κατηφόρισε προς την κουζίνα. Προς ανακούφιση του, την είδε μαζί με τη Εύα να παίρνουν πρωινό.
 
- Τι έγινε χθες όλα καλά; Ρώτησε σχετικά ανήσυχος.
 
- Μια χαρά, έτρεξε να απαντήσει η Εύα, είχα μια αδιαθεσία χθες και βγήκαμε για νυχτερινό περίπατο.
 
Ο Μάρκος εάν ήταν να διαλέξει για το ποια είχε χθες την αδιαθεσία αυτή θα ήταν η σύζυγος του. Σε αντίθεση με την Εύα που ήταν ευδιάθετη και γεμάτη ενέργεια, η Στέλλα έδειχνε πραγματικά εξαντλημένη. Έμοιαζε λες και την είχαν αναγκάσει να κάνει διάδρομο όλη τη νύχτα.
 
Αυτό φυσικά δεν απείχε και πολύ από την αλήθεια. Είχε δεν είχε περάσει μισή ώρα από τη στιγμή που ο Κώστας κι ο Μπιλ αποφάσισαν να σταματήσουν να την πηδάνε. Πρώτη φορά έκανε σεξ με δύο άντρες κι ω θεέ μου ήταν υπέροχο. Ο Μπιλ είχε μπουκάρει στο δωμάτιο, μόλις ο άντρας της έφυγε και με την πούτσα σε πλήρη στύση, την πλησίασε και τη μπούκωσε, χωρίς να προλάβει να πει λέξη. Η αίσθηση του σκληρού γεμάτου φλέβες πούτσου του της φάνηκε ακαταμάχητη. Η αντίδραση της ήταν σαν παιδάκι που του έδωσαν γλειφιτζούρι. Είχε εθιστεί τόσο πολύ στα μεγάλα καυλιά που αντί να διαμαρτυρηθεί που εισέβαλε έτσι μέσα, χώνοντας τη ψωλάρα του στο στόμα της, εκείνη άρχισε να τον ρουφάει σαν πουτάνα, ενώ ο Κώστας συνέχιζε ακάθεκτος να της ανοίγει το μουνί της στη μέση. Αργότερα, όταν άλλαξαν θέσεις, ο Μπιλ βρέθηκε πίσω της να την γαμάει σαν καυλωμένος ταύρος και ο Κώστας να αδειάζει το σπέρμα του στο λάρυγγα της. Κατά αυτόν τον τρόπο κύλησε η βραδιά για εκείνη, την πήδαγαν εναλλάξ χωρίς διάλειμμα για αυτή. Όταν την ξέσκιζε ο ένας, ξεκουραζόταν ο άλλος και ετοιμαζόταν για τον επόμενο γύρο. Το ανελέητο γαμήσι της το διέκοψε η Εύα, η οποία προνόησε να τους σταματήσει, καθώς είχε ξημερώσει και θα ξύπναγε ο Μάρκος. Πήρε τη φίλη της από το χέρι, η οποία τρέκλιζε από το μαραθώνιο σεξ, και την πήγε να κάνει ένα ντουζάκι, γιατί ήταν χάλια, μέσα στα χύσια και τον ιδρώτα.
 
Όσο πλενόταν με τη βοήθεια της φίλης της, έμαθε ακριβώς τι έγινε. Ήταν λοιπόν τυχερή, επειδή τους είχαν ακούσει να πηδιούνται και η Εύα, καυλωμένη από την ανήθικη φίλη της, είχε στείλει το Μπιλ να την πηδήξει κι αυτός. Έτσι, είχε πετύχει τον άντρα της στην πόρτα προλαβαίνοντας τα χειρότερα.
 
Τώρα κάθονταν στην κουζίνα και η Στέλλα έβαζε επιτέλους κάτι στο στόμα της, που δεν ήταν πούτσος, για να στυλωθεί λίγο στα πόδια της από την εξάντληση. Τότε ήταν που έκανε την εμφάνιση του κι ο Μάρκος. Ήταν τόσο γλυκός άντρας και αμέσως νοιάστηκε για εκείνη βλέποντας την έτσι. Η Στέλλα ντρεπόταν μέσα της με το πόσο τσούλα είχε γίνει. Εκείνος την αγκάλιαζε τρυφερά κι εκείνη ακόμα ένοιωθε το καυτό σπέρμα των δύο νεαρών να είναι κολλημένο στον κόλπο της, ενώ θυμόταν τα παρακάλια της να μην σταματήσουν να την πηδάνε. Σε λίγες ώρες θα γυρνούσαν στη καθημερινή τους ρουτίνα, κι εκείνη είχε πάρει την απόφαση της. Θα έμενε μαζί με τον Μάρκο, άλλωστε ήταν ένας εξαιρετικός σύντροφος, μόνο που... μόνο που θα συνέχιζε να πηδιέται με τον Κώστα. Της ήταν αδύνατο να φανταστεί τον εαυτό της, να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της, χωρίς παθιασμένο , κυρίαρχο και άγριο σεξ κι αυτό ο κατά τα άλλα υπέροχος σύζυγος της δε μπορούσε να της το προσφέρει. Γι' αυτό είχε αποφασίσει να ξεσκίζεται όποτε της δίνονταν η ευκαιρία, πίσω από την πλάτη του Μάρκου, ώστε ο γάμος τους να παραμείνει ζωντανός. Επιπλέον, η πρόταση της φίλης της, της Εύας να πηδηχτούν και οι τέσσερις παρέα, την είχε κάνει ήδη υγρή.
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151310322S012



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.