Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Κρυστάλλω ήταν μια νεαρή γυναίκα, στα 30 της, με ύψος 1.68, ωραίο καλλίγραμμο σώμα, με ωραίο στήθος και απίστευτο κώλο που πάντα τραβούσε τα βλέμματα των αντρών. Ήταν παντρεμένη με το Βασίλη εδώ και τρία περίπου χρόνια. Έμεναν στην Αθήνα σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα σε μια μικρή και σχετικά νέα πολυκατοικία τεσσάρων διαμερισμάτων στο Νέο Κόσμο.
 
Ο Βασίλης εργαζόταν σε μία εταιρία στο κέντρο της Αθήνας με αρκετά καλή θέση αλλά και η Κρυστάλλω από την άλλη κατείχε μια πολύ καλή θέση σε πολυεθνική η οποία είχε κάποιου είδους συνεργασία με την εταιρεία του Βασίλη και με αυτό τον τρόπο γνωρίστηκαν πέντε χρόνια πριν, με την έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών.
 
Τα παιδιά τα πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους, η οικονομική τους κατάσταση τους επέτρεπε άλλωστε να κάνουν σχετικά συχνά ταξίδια, είτε στο εξωτερικό είτε σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, ανάλογα με την εποχή.
 
Από την άλλη η ερωτική τους ζωή παρά το γεγονός ότι ήταν πλούσια, η Κρυστάλλω ένιωθε ότι κάτι της έλειπε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει με άλλον άντρα, τουλάχιστον όχι μέχρι πρόσφατα.
 
Ο λόγος που η Κρυστάλλω ένιωθε αυτό το κενό ήταν διότι στον πρότερο βίο της ήταν αρκετά ενεργή σεξουαλικά, κυρίως κατά τη διάρκεια των σπουδών της (αλλά και τα τελευταία 2 χρόνια στο σχολείο) και μέχρι να γνωρίσει το Βασίλη. Από σεξ μίας νύχτας με αγνώστους μέχρι και παρτούζες με τους συμφοιτητές της, η Κρυστάλλω μπορούμε να πούμε ότι είχε είχε κάνει τα πάντα στο σεξ, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε...
 
Όταν πλέον γνώρισε το Βασίλη και το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει, πήρε απόφαση να αφήσει την ξέφρενη ζωή που ζούσε, εφόσον ένιωθε ότι πλέον έκανε όσα ήθελε και μπορούσε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Βασίλη.
 
Καθημερινά έπαιρνε το τραμ το πρωί από το σταθμό του Νέου Κόσμου και να κατέβαινε λίγες στάσεις παρακάτω που ήταν και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας όπου εργαζόταν. Αυτή η ρουτίνα ήταν που συνέβαλε σημαντικά και στην γνωριμία της με το Γρηγόρη, έναν άντρα δύο χρόνια μεγαλύτερο της ο οποίος ακολουθούσε το ίδιο πρόγραμμα με εκείνη καθημερινά για να πάει στη δουλειά του, αφού και ο ίδιος εργαζόταν στην ίδια περιοχή με την Κρυστάλλω άρα επιβιβαζόταν στο τραμ από το ίδιο σημείο.
 
Ο Γρηγόρης ήταν πολύ ελκυστικός άντρας, με όμορφα χαρακτηριστικά, ψηλός, με ωραίο κορμί, καστανά μαλλιά και μελί μάτια, περιποιημένο μούσι το οποίο κοσμούσε υπέροχα τις γωνίες του προσώπου του.
 
Η Κρυστάλλω πρόσεξε το Γρηγόρη από την πρώτη φορά που τον είδε στο τραμ. Το αντίστοιχο φυσικά έγινε και με το Γρηγόρη. Η πρωταγωνίστρια μας δεν περνούσε απαρατήρητη σε καμία περίπτωση και φυσικά με τα ταγιέρ που φορούσε στο γραφείο οι γραμμές της τονίζονταν ακόμη περισσότερο.
 
Υπήρξαν βράδια που κατά τη διάρκεια του σεξ με το Βασίλη, στο μυαλό της εμφανιζόταν ο Γρηγόρης, φανταζόταν ότι αυτός ήταν ανάμεσα στα πόδια της γλείφοντας το μουνί της που έσταζε από καύλα μόνο και μόνο στην σκέψη του, ή όταν έπαιρνε πίπα στο Βασίλη φανταζόταν την ψωλή του Γρηγόρη στο στόμα της με αποτέλεσμα να χαρίζει απίστευτες πίπες στον άντρα της και αυτός με τη σειρά του την έχυνε παντού κάτι που την εκστασίαζε.
 
Ένα απόγευμα καθώς επέστρεφε από το γραφείο πιο νωρίς απ' ότι συνήθως με το τραμ, ένιωσε μια ζεστή ανάσα στο σβέρκο της και κάποιον να της ψιθυρίζει "στην επόμενη στάση κατέβα και ακολούθησε με". Γυρίζοντας αντίκρισε το Γρηγόρη και αμέσως ένιωσε το μουνί της να υγραίνεται για τον άντρα που τόσο καιρό τώρα ερχόταν στην σκέψη της καθώς έκανε σεξ με το σύζυγο της και της χάριζε απίστευτους οργασμούς.
 
Η απόφαση να τον ακολουθήσει πάρθηκε αστραπιαία. Είχε ξεχάσει τα πάντα και σκεφτόταν μόνο το Γρηγόρη. Κατέβηκε στην επόμενη στάση όπως της είχε πει και τον ακολούθησε στα στενά σοκάκια της γειτονιάς του. Σε κάποια φάση τον έχασε. Καθώς προχωρούσε ψάχνοντας τον, αυτός εμφανίστηκε μπροστά της, την άρπαξε και της έδωσε ένα έντονο φιλί με τη γλώσσα του να βρίσκει τη δική της και μπλέκονται σε ένα απίστευτο σε ένταση φιλί το οποίο έκανε και τους δύο να καυλώσουν ακόμα περισσότερο. Τελειώνοντας, την άρπαξε από το χέρι και την έσυρε μέσα στην πολυκατοικία.
 
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα ήξεραν φυσικά και οι δύο τι θα ακολουθούσε. Δεν ήξεραν βέβαια που θα κατέληγε αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ο Γρηγόρης την έσπρωξε στον καναπέ και στάθηκε μπροστά της. Η ένταση που υπήρχε εκείνη την ώρα στο χώρο ήταν απίστευτη, ένιωθαν ότι ήταν παλιοί γνώριμοι παρόλο που δεν ήξεραν ο ένας το όνομα του άλλου.
 
Του κατέβασε το μποξεράκι και είδε να διαγράφεται το σχήμα της ψωλής του η οποία κρυβόταν μέσα στο εσώρουχο του. Τη χάιδεψε και την απελευθέρωσε. Άρχισε να του γλείφει τη βάλανο και στην συνέχεια γλείφοντας τον κορμό της πούτσας του προς τα κάτω, έφτασε σιγά σιγά στα αρχίδια του. Τα έγλειφε, τα χάιδευε με το ένα της χέρι ενώ με το άλλο έπαιζε με το κοντάρι του που είχε μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.
 
Έβαζε τα αρχίδια του στο στόμα της και όταν τα χόρτασε πήρε την πούτσα του και την έβαλε ολόκληρη στο στόμα της. Είχε καυλώσει πλέον απίστευτα. Έβαλε το χέρι της και άρχισε να χαϊδεύει το υγρό μουνί της πάνω από το μαύρο στρινγκ που φορούσε ενώ ταυτόχρονα έγλυφε το Γρηγόρη με απίστευτο πάθος.
 
Ο Γρηγόρης πλέον έφτανε στα όρια του. Ήταν έτοιμος να χύσει και όταν κατάφερε ανάμεσα στα βογκητά που ο ίδιο έβγαζε να της το πει αυτή κλείδωσε την πούτσα του στο στόμα της και έχωσε δύο δάκτυλά στο μουνί της. Ο Γρηγόρης άρχισε να αδειάζει το σπέρμα του στο στόμα της και αυτή το κατάπινε λαίμαργα ενώ ταυτόχρονα ένιωσε το μουνί της να χύνει απίστευτα. Έχυνε τόσο πολύ μετά από πολύ καιρό.
 
Μέχρι να βρουν και οι δύο τις ανάσες τους η πούτσα του Γρηγόρη άρχισε και πάλι να παίρνει τα πάνω της. Η Κρυστάλλω είχε σηκώσει τη φούστα της πάνω από τη μέση και είχε ανοίξει το πουκάμισο της για να ελευθερώσει τα στήθη της από το σουτιέν. Οι ρώγες της ήταν πολύ καυλωμένες και σκληρές ήδη. Ο Γρηγόρης άρχισε να τις πιπιλάει και να τις δαγκώνει φέρνοντας τη στα όρια της. Οι ρώγες της ήταν ένα από τα σημεία που ερεθίζονταν απίστευτα απλά και μόνο με ένα άγγιγμα.
 
Το χέρι του Γρηγόρη βρισκόταν ανάμεσα στα σκέλια της και της χάιδευε την κλειτορίδα. Άφησε τις καυλωμένες ρώγες της και κατευθύνθηκε αμέσως στο μουνί της. Μόλις ένιωσε τη γλώσσα του πάνω της, άναρθρες κραυγές άρχισαν να ξεφεύγουν από το στόμα της. Εκτός από τη γλώσσα του που γαμούσε το μουνί της, τώρα ο Γρηγόρης προσπαθούσε να βάλει και ένα δάκτυλο στη σούφρα της. Ήταν κάτι που ήθελε και η ίδια φυσικά και νιώθοντας το δάκτυλο του να παραβιάζει το σφιγκτήρα της πέρασε σε νέο επίπεδο καύλας. Πλέον άρχισε να τον προκαλεί.
 
- Γλείψε μου το μουνί καυλιάρη, θέλω να σε πάρω μέσα μου, θέλω να μου ανοίξεις τις τρύπες...
 
Ο Γρηγόρης ακούγοντας την επιτάχυνε και κατάφερε χρησιμοποιώντας το χέρι και την γλώσσα του να την κάνει να χύσει ξανά φωνάζοντας ότι τον θέλει μέσα της. Αυτή τη φορά τα υγρά της πετάγονταν από το μουνί της στο πρόσωπο του και αυτός τα κατάπινε με μεγάλη ευχαρίστηση. Δεν την άφησε να ηρεμήσει καθόλου, την έβαλε στα τέσσερα στο πάτωμα, την άρπαξε από τα μαλλιά και χώθηκε άγρια στο μουνί της. Η Κρυστάλλω νιώθοντας τον πούτσο του να μπαίνει στο μουνί της άρχισε να τον παρακαλάει.
 
- Σε παρακαλώ, γάμησε με αλύπητα, είσαι ο γαμιάς μου, σε θέλω όλο μέσα μου. Σκίσε μου το μουνί, κάνε το δικό σου...
 
Ακούγοντας τα αυτά ο Γρηγόρης έγινε ταύρος. Αύξησε την ταχύτητα και την δύναμη του, τη γαμούσε άγρια και το απολάμβαναν και οι δύο. Τώρα πια είχε χώσει και δύο δάκτυλά στη σούφρα της τα οποία έπαιρνε χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Η Κρυστάλλω ήταν εκστασιασμένη ένιωθε ότι βρήκε αυτό που θεωρούσε ότι της έλειπε από τη σχέση της με το σύζυγο της. Όσο σκεφτόταν όλα αυτά απολάμβανε το απίστευτο πήδημα από τον Γρηγόρη και συνέχιζε να τον παρακαλάει να μη σταματήσει να την πηδάει.
 
Νιώθωντας ότι ο ίδιος έφτανε προς το τέλος, βγήκε από το μουνί της και μπήκε αμέσως στον κώλο της. Η Κρυστάλλω άφησε ένα βογκητό σαν να ανακουφίστηκε που ένιωθε τον Γρηγόρη να μπαίνει μέσα της λέγοντας του:
 
- Σκίσε μου τον κώλο γαμιά μου, άνοιξε τον για να χωράει την πούτσα σου.
 
Έφερε το χέρι της στο μουνί της και έπαιζε μαζί του. Έβαζε τα δάκτυλά της μέσα και το γαμούσε κι αυτό με μανία. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε μισό λεπτό να χύνει ξανά σα συντριβάνι. Στο πάτωμα σχηματίστηκε μια μικρή λίμνη με τα υγρά της ενώ συνέχιζε να χύνει σε πιο μικρές ποσότητες οι οποίες έτρεχαν πάνω στα μπούτια της.
 
Βλέποντας το αποτέλεσμα των κόπων του ο γαμιάς της της είπε "θα σε χύσω καυλιάρα μου" και άρχισε να αφήνει το σπέρμα του μέσα στην σούφρα της. Μια γενναιόδωρη ποσότητα από χύσια κατέληξαν στον κώλο της. Όταν βγήκε από μέσα της έφερε το χέρι της, μάζεψε όσα μπορούσε και τα έβαλε στο στόμα της.
 
Όταν ηρέμησαν και οι δύο ντύθηκε χωρίς να βάλει το εσώρουχο της το οποίο της αφαίρεσε κάποια στιγμή που ούτε η ίδια το κατάλαβε. Της είπε ότι θα το κρατήσει για να τη θυμάται αν και οι δύο ήξεραν ότι αυτό που έζησαν σήμερα θα επαναλαμβανόταν πολλές φορές ακόμα.
 
Τη συνόδεψε στην πόρτα και δίνοντας της ένα τελευταίο φιλί στα χείλη της συστήθηκε.
 
- Γρηγόρης... χάρηκα.

- Κρυστάλλω, παρομοίως... του είπε.
 
Έκλεισε την πόρτα πίσω της. Καθώς έφευγε σκεφτόταν όλα όσα έγιναν. Δεν ένιωθε καθόλου μετανιωμένη γι' αυτό που έκανε. Άλλωστε βαθιά μέσα της το ήξερε ότι αυτό της έλειπε. Πήγε στο σπίτι, έκανε ντους και άρχισε να μαγειρεύει για τον άντρα της.
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.