Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Με τη Ράνια ήμασταν μαζί περίπου δύο μήνες, όταν με ενημέρωσε ότι θα πάμε σε ένα πάρτι το Σάββατο και θα γνωρίσω επιτέλους τη φίλη της. Τη Μαρία.
 
Μετά από την αναπάντεχη πρώτη νύχτα που έζησα με τη Ράνια, έμαθα ότι δεν είχε πρόβλημα επιβίωσης για να κάνει αυτή τη δουλειά. Είχε σταθερά εισοδήματα από ακίνητα, κληρονομιά του μπαμπά, στο εξωτερικό και εδώ στην Ελλάδα.Το απίστευτο ήταν ότι είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο. Στο σπίτι που έμενε στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο, στον πρώτο όροφο έμενε μια φίλη της τρανς. Όταν δεν της άρεσε το ραντεβού τής ,πήγαινε στηn κουζίνα για να φέρει ποτάκι και έστελνε μήνυμα στη Μαρία να την πάρει τηλέφωνο ή όχι. Αν της άρεσε όλα καλά, αν όχι χτύπαγε το τηλέφωνο και έπρεπε να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που η φίλη της δεν είχε ραντεβού, με τρόπο τους έστελνε πάνω, που η Τζένη ήξερε να αδειάζει πορτοφόλια. Έγκλημα κανονικό δηλαδή. Έτσι άκουσα για πρώτη φορά το όνομα της Μαρίας.
 
Πάμε τώρα στο πάρτι του Σαββάτου, σε ένα σπίτι λίγο έξω από την Αθήνα σε παραλιακό προάστιο. Δεν πήγαμε με τη μηχανή όπως συνήθως, μετά από απαίτηση της Ράνιας, λόγω ποτού. Έτσι πήραμε ταξί και μαζί με δύο μπουκάλια βότκα φτάνουμε στο
πάρτι. Κλασικές χαιρετούρες και συστάσεις σε γνωστούς της Ράνιας. Μερικά ωραία τυπάκια, γκομενίτσες, αγοράκια και αγόρια, τρανς και κρος αλλά όπως παντού και λιγούρια, που μόλις είδαν τη Ράνια με το μπουστάκι και το καυτό σορτσάκι που άφηνε το κωλαράκι της εκτεθειμένο, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η Ράνια όπως και να έχει τούς είχε συνηθίσει και αδιαφορούσε, άλλωστε επειδή δε φαινόταν από πουθενά ότι είχε γεννηθεί αγοράκι και ανάμεσα στα πόδια της είχε ένα γλυκό καυλί, όταν το περνάνε χαμπάρι ψάχνανε να φύγουν.
 
Πήραμε από μια μπύρα και βγήκαμε στον κήπο. Μέσα στο κόσμο βλέπω μια κοπέλα να περνάει από τη μπαλκονόπορτα ξυστά σαν όραμα. Δεν ήμουν καν σίγουρος για το αν την είδα. Ένα αέρινο πλάσμα, μια φιγούρα που με ξάφνιασε ευχάριστα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να στρίβω το τσιγάρο μου. Η Ράνια έχει πάει κάπου μέσα να δει τον κόσμο, εγώ δεν ξέρω κανένα και περιμένω έξω χαζεύοντας. Μετά από λίγο έρχεται με δύο ποτήρια και φωνάζοντας έλεγε κάπου.
 
- Έλα μαζί μου, εδώ τον έχω και αν τον αφήσω λίγο ακόμα θα τον χάσω. Θα με παρατήσει και θα ξεσπάσω πάνω σου καυλίτσα.
 
Ήξερα ότι έτσι έλεγε τη Μαρία, ήξερα ότι σήμερα θα την γνώριζα, αυτό που δεν ήξερα ήταν πως θα ήταν εκείνο το πλάσμα το αέρινο, δεν ήξερα πως θα ήταν η γυναίκα μου, η γυναίκα της ζωής μου.
 
- Εδώ είναι το μωράκι μου! Λέει η Ράνια και πίσω της η Μαρία. Τάσος, Μαρία, το μωράκι μου και η καυλίτσα μου.
 
Η αμηχανία και από τους δύο στο φουλ. Ένα ξερό χάρηκα και μια Ράνια μες την τρέλα όπως πάντα να μας λέει διάφορα ούτε που θυμάμαι.
 
Έχω παραδοθεί στα μάτια της Μαρίας, τεράστια, καστανά όπως και τα μαλλιά της, στο ύψος μου με τη βοήθεια των τακουνιών, με ένα φορεματάκι, ο θεός να το κάνει, τόσο κοντό και αέρινο που τα πόδια φαίνονται σα γλυπτό. Το κορμάκι της λεπτό, με στήθος σφιχτό και χωρίς σουτιέν φυσικά, να φαίνεται από το ντεκολτέ στρογγυλό σε μέγεθος λίγο πάνω από χούφτα. Η Μαρία προσπαθούσε να μη με κοιτάζει, έκανε ότι άκουγε τη Ράνια και χαμογελούσε. Είχε ξαφνιαστεί με τον τρόπο που την κοιτούσα. Μετά από μήνες έμαθα ότι ένοιωθε περίεργα σαν να τη χαϊδεύω με τα μάτια χωρίς υπονοούμενα, χωρίς προστυχιά.
 
Σε κάποια στιγμή μια παρέα θέλει να μπει μέσα και για να περάσουν χωρίς να γκρεμίζουν τη Μαρία και το ποτό της, την πιάνω απαλά από την μέση και την τραβάω μπροστά μου,ανάμεσα σε μένα και την Ράνια. Η αίσθηση της μεσούλας της ήταν σα να έπιανα κρύσταλλο και με προσοχή να μη σπάσει το προστάτευα. Βλέπω που με το άγγιγμα μου η Μαρία ανατρίχιασε ολόκληρη. Δε μιλάω καθόλου, την έχω μπροστά μου πλάτη σε μένα και πρόσωπο στη Ράνια.
 
- Έτοιμο το σάντουιτς, καυλίτσα δεν κρατιέσαι;... Ακούω τη Ράνια και αναγκαστικά γελάμε.
 
- Είσαι μαλάκας τελικά. Λέει η Μαρία και φεύγει θυμωμένη.
 
- Έλα ρε καυλίτσα πλάκα κάνω. Αν και δεν ξέρεις τι θα χάσεις... και βάζει τα γέλια.
 
Ήταν φανερό ότι την είχε πιάσει το ποτό. Με πιάνει από τον πούτσο και μου σκάει ένα φιλάκι στο στόμα. Πέφτει πάνω μου και μου ψιθυρίζει "είναι αγάμητη, μην την παρεξηγείς".
 
- Μήπως πρέπει να σταματήσεις να πίνεις; Την πείραξε όπως και να έχει, δε με ξέρει. Θα ντράπηκε... λέω.
 
- Ναι καλά... η Μαρία ντροπή... χα, χα... το παίζει,ζηλεύει που σε βρήκα κι αυτή πέφτει όλο σε μαλάκες. Δεν την είδες τι φοράει;... έτοιμη για γαμήσι.
 
Τα λόγια της είχαν αρχίσει να με ενοχλούν κι εμένα χωρίς ακόμα να έχω λόγο. Πρώτη φορά την έβλεπα και δεν ήξερα τίποτα γι αυτήν εκτός από το ότι ήταν φίλη της Ράνιας. Παρ' όλα αυτά με ενόχλησε ο τρόπος της.
 
Η Ράνια είχε πάει μέσα να την βρει. Σε λίγο έρχονται μαζί και με το που φτάνει σε μένα βάζει το χέρι πίσω μου να πάρει τον καπνό.
 
- Είδες που αλλού εξυπηρετεί να έχεις γκόμενο; Λέει η Ράνια. Εκτός από το να γαμιόμαστε, έχει θήκες για καπνό, για κλειδιά, για λεφτά...

και λέγοντας αυτά κολλάει το κωλαράκι πάνω μου και στρίβει τσιγάρο.

- Ωχ... κάτσε μη τον καυλώσει το κωλαράκι μου και με γαμήσει μεσ' τον κόσμο ο γαμιάς μου... και γέλασε δυνατά.
 
- Έχεις χάσει τον έλεγχο, της λέω και παίρνω το ποτό από τα χέρια τής. Πάμε να φύγουμε, θα καλέσω ταξί.
 
- Να πας όπου θες. Εγώ θα κάτσω με τη καυλίτσα μου.
 
- Θα φύγουμε όλοι μαζί.

Η φωνή της Μαρίας ήταν διαταγή. Από που βγήκε αυτή η φωνή; Από το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου;
 
- Φοβάμαι τώρα, λέει η Ράνια και πίστεψα ότι θα πλακωθούν μέχρι να φύγουμε.
 
Τελικά ως δια μαγείας συμφώνησε και βγήκαμε από το σπίτι καλώντας ταξί, χωρίς να χαιρετήσουμε κανένα. Μπήκαμε στο ταξί, κάθισα στη μέση, έδωσα την διεύθυνση της Ράνιας και χωρίς να μιλήσουμε με τη Μαρία με τα μάτια και μόνο συμφώνησε βουβά ότι σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια.
 
Η διαδρομή θα ήταν σίγουρα καμιά ώρα. Κάποια στιγμή νιώθω το χέρι της Ράνιας να με χουφτώνει. Το πιάνω και της το χαϊδεύω βγάζοντας το σιγά σιγά από το σημείο. Η Μαρία είχε ακουμπήσει το κεφάλι της στον ώμο μου. Δεν ξέρω αν κοιμήθηκε και λίγο. Το άρωμα της τώρα ήταν αντιληπτό, το φόρεμα έχει σηκωθεί κι άλλο όπως κάθεται και τα μπουτάκια τής είναι ελαφρώς ανοιχτά. Είμαι έτοιμος να αρχίσω να τα χαϊδεύω αλλά ευτυχώς φτάσαμε.
 
Με χίλια ζόρια καταφέραμε να βγούμε από το ταξί και να μπούμε στο σπίτι. Αμέσως πήγαμε τη Ράνια στο κρεβάτι και την ξαπλώσαμε πλάγια και για ασφάλεια βάλαμε μαξιλάρια στη πλάτη της μη γυρίσει. Η Μαρία πάει στο μπάνιο κι εγώ ανοίγω τα κλιματιστικά γιατί είναι φούρνος το σπίτι. Σκέφτομαι ότι θα τα είχα πετάξει όλα, αλλά με τη Μαρία στο σπίτι έκανα υπομονή. Βάζω νερό και με το που βγαίνει η Μαρία από το μπάνιο κάνοντας μια στάση στη Ράνια έρχεται μέσα και της προσφέρω νερό. Το κατέβασε μονορούφι και άπλωσε το ποτήρι για άλλο ένα. Εγώ μόνο την θαύμαζα. Ακόμα και το νερό που έπινε ήταν για μένα το πλάσμα μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω. Την ήθελα από πάντα. Με βλέπει που έχω κολλήσει και κατεβάζοντας το κεφάλι περνάει δίπλα μου παίρνει το μπουκάλι να το γεμίσει νερό.
 
- Τι ήταν κι αυτό σήμερα... λέω για να πω κάτι.
 
- Η Ράνια δεν πίνει πότε όταν είναι μόνη της και πότε δε μεθάει. Μόνο αν νοιώθει ασφάλεια ή όταν νοιώσει απειλή, ζήλια. Όταν την πιάνει ανασφάλεια γενικά.
 
- Με μπέρδεψες πίνει από ανασφάλεια και από ασφάλεια; Απορώ!
 
- Από ασφάλεια γιατί ήσουν μαζί της και θα την προστάτευες, ανασφάλεια γιατί πάλι ήσουν εκεί και...
 
- Και τι;

Κοντεύω να ξενερώσω τελείως από το πάρτι και με την κουβέντα να σοβαρεύει θέλω κάτι να με κρατήσει.
 
- Δεν τους είδες όλους εκεί; Τρανς, κροσ, αγοράκια μεσ' στη γλυκά και τη χαρά, μπρατσωμένους ζιγκολό και λιγούρια που περιμένουν να μεθύσει κάνα κωλαράκι να γαμήσουν.
 
Το ήθελα το ποτάκι μου οπωσδήποτε.
 
- Θες ένα; Ρωτάω χωρίς να πάρω απάντηση.
 
- Αν εξαιρέσεις εμάς και κάνα δύο ακόμα ήταν το κλουβί με τις τρελές εκεί μέσα. Φοβάται για 'σένα μη σε χάσει.
 
Τα χώ χαμένα. Ποιος η Ράνια; Σκέφτομαι δυνατά.
 
- Σε αγαπάει, δεν την έχω δει έτσι ποτέ και ξέρει ότι θα φύγεις, δεν ξέρει το πότε.
 
Πίνω, ανάβω τσιγάρο και σκέφτομαι τι κάνω πραγματικά εκεί. Μου αρέσει η Ράνια και αυτό που ζω μαζί της είναι μοναδικό. Νοιώθω ελεύθερος μαζί της και τη θέλω πολύ, ερωτικά έχουμε δέσει. Έχει μια τρέλα που έχω αγαπήσει. Σκεφτόμουν κάνα τέταρτο, καπνίζοντας και τελειώνοντας το ποτό μου, ενώ παράλληλα χάζευα τη Μαρία. Τον τρόπο που κάθονταν, που έπαιζε με τα μαλλιά της, που έγλυφε τα χειλάκια της μετά τη γουλιά από το ποτό. Όταν έσπασε τη σιωπή η φωνή της.
 
- Έχει δίκιο η Ράνια είσαι διαφορετικός.
 
Την κοιτάω παραξενεμένος.
 
- Δεν είσαι γουρούνι να ψάχνει μια τρύπα, συνεχίζει, είναι μεγάλη τύχη να βρεις κάποιον να σου φέρεται ανθρώπινα. Και μη ξεχάσεις η Ράνια έχει θηλυκό μυαλό και ένστικτο.
 
- Πώς τη γνώρισες; Για μένα φαντάζομαι θα ξέρεις τα πάντα...

λέω και απλώνω λίγο χέρια πόδια στη πολυθρόνα να ξεπιαστώ. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν τελείως γυμνός και αραχτός στον καναπέ. Τώρα έχω παραχωρήσει τον καναπέ στη Μαρία, που έχει απλωθεί και κοιτάζοντας με όση ώρα μιλάμε, με "μετράει", που θα έλεγε και ένας φίλος.
 
- Δεν μου έχει πει πολλά, σε προστατεύει. Εμείς γνωριστήκαμε έξω από ένα μπαράκι, ήμουν λιώμα και με μάζεψε. Με είχε εδώ δύο μέρες από τότε γίναμε κολλητές.
 
Αυτό ήξερα για την γνωριμία τούς πολλά χρόνια. Την αλήθεια την έμαθα κι εγώ πρόσφατα μετά από μια κουβέντα της Μαρίας. Όταν κάποιο βράδυ της είπα ότι μου λείπει η Ράνια.

Δεν ξέρω πόσες ώρες είχαν περάσει πάντως αρχίζει να ξημερώνει. Εμείς μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Ακούω θόρυβο από μέσα και τη Ράνια να φωνάζει:
 
- Τι έγινε καυλάκια μου; Με βάλατε για νάνι για να το ρίξετε στο γαμήσι;

Η φωνή της ήταν ήρεμη χωρίς ζήλια και θυμό. Πεταγόμαστε πάνω και οι δύο. Ευτυχώς που δεν είχαμε βγάλει τα ρούχα μας, άντε να μας πίστευε ότι δεν κάναμε τίποτα. Έρχεται πάνω μου, με αγκαλιάζει και λέει παραπονιάρικα:
 
- Γιατί με αφήσατε μόνη μου και με βάλατε στο κρεβάτι με τα ρούχα; Αφού ξέρετε και οι δύο πως κοιμάμαι.
 
Πετώντας το μπουστάκι και το σορτσάκι μαζί με το στρινγκάκι μπαίνει στο μπάνιο. Ρωτάμε αν θέλει βοήθεια και σε απάντηση πήραμε γέλια και εντολή για τσιγάρο και νερό. Σε δύο λεπτά ήταν πίσω. Πήρε το νερό και το τσιγάρο και μας λέει να πάμε κι εμείς για ντουζάκι.

Πρώτα μπήκα εγώ, δεν άντεχα άλλο τα ρούχα πάνω μου. Βγαίνω με την πετσέτα και ακολουθεί η Μαρία. Όταν βγήκε και έβαλε κάτι της Ράνιας σαν ρούχο σπιτιού ή γενικά κάτι που απλά κάλυπτε ρώγες και μουνάκι, μας βρήκε αγκαλιά στον καναπέ με τη Ράνια μέσα στην καύλα να με μπαλαμουτιάζει.
 
- Ρέ πορνίδιο, θες να σε γαμήσω μπροστά του; Πως κυκλοφορείς έτσι;... λέει πειραχτικά η Ράνια.
 
Η Μαρία γελώντας κάνει μια στροφή γύρω από τον εαυτό της.
 
- Δε σάς αρέσω; Αφού δεν έχει μέσα τίποτα της προκοπής, τι να βάλω;
 
Ήμουν λίγο καυλωμένος με τα χάδια της Ράνιας και τώρα που είδα και τη Μαρία έτσι, ο πούτσος μου τινάχτηκε στα μπουτάκια τής Ράνιας. Η Ράνια έπεσε στο αυτί μου και μαζί με φιλάκια, μου έλεγε αν μπορώ να της γαμήσω και τις δύο. Εκείνη την ώρα γαμούσα μέχρι θανάτου, αλλά προτίμησα να πω ότι είμαι κουρασμένος και θα πάω μέσα. Αυτό το τελευταίο λίγο θυμωμένα.
 
- Μου τον καύλωσες, καυλίτσα μου, τώρα θα με γαμήσει και θα σκέφτεται εσένα...

λέει γελώντας η Ράνια. Η Μαρία νευρίασε και της λέει ότι θα φύγει. Ακούω για λίγο κάτι κουβέντες και με παίρνει ο ύπνος.
 
Δεν ξέρω τι ώρα είναι, ξυπνάω και δίπλα μου είναι η Ράνια και δίπλα από τη Ράνια η Μαρία. Όλοι γυμνοί και με μένα με πρωινές καύλες. Η Ράνια να μου τον πιάνει, το συνήθιζε όταν κοιμόμαστε μαζί και την Μαρία σχεδόν με τα πόδια ανοιχτά πάνω στη Ράνια να τρίβεται πίσω της. Δε μπορούσα να καταλάβω αν κοιμούνται. Κάνω κίνηση να σηκωθώ και το χέρι της Ράνιας με σφίγγει.
 
- Θέλω να σε πάρω μέσα μου. Λέει σχεδόν φωναχτά.
 
- Είναι η Μαρία εδώ, πάμε μέσα...
 
και ενώ με σφίγγει πιο δυνατά αρχίζει να με φιλάει.
 
- Δεν πάμε πουθενά, εδώ μπροστά της θα με γαμήσεις. Της αρέσει να περνάω καλά, έτσι λέει, ας το αποδείξει.
 
Είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με τα κορίτσια, αλλά και η καύλες μου έπρεπε να εκτονωθούν. Γυρνάω στο πλάι την παίρνω αγκαλιά και αρχίζει ο χορός. Φιλιά παντού και χάδια, δάχτυλα στα κωλαράκια μας και οι γλώσσες μας παντού. Βυζάκια, ρώγες, τρυπούλες. Γυρνάει η Ράνια κωλαράκι σε μένα και αγκαλιάζει τη Μαρία που ακόμα κοιμάται. Βάζω προφυλακτικό και κρέμα και μπαίνω σιγά σιγά στην τρυπούλα της. Σπρώχνει προς τα πίσω για να βολέψει τον πούτσο μέσα της και αρχίζει να κουνιέται μόνη της ενώ συγχρόνως φιλάει τη Μαρία στο στόμα και στο λαιμό. Η Μαρία ξυπνάει μες την καύλα, αναστενάζει και λέει στη Ράνια να σταματήσει. Η Ράνια κατέβασε το χέρι της χαμηλά και το βάζει ανάμεσα στα πόδια της Μαρίας. Όπως την έχω αγκαλιά νιώθω το χέρι της να παίζει με το μουνάκι της και το πιάνω για να νιώθω τις κινήσεις του. Συγχρόνως ακούω τη Μαρία να αναστενάζει και ανοίγω τα μάτια μου. Βλέπω το πρόσωπο της Μαρίας μες την καύλα να δαγκώνει τα χειλάκια της ενώ η πούτσα μου είναι πέτρα μέσα στο κωλαράκι της Ράνιας. Αρχίζω κι εγώ να σπρώχνω πιο δυνατά, η Ράνια να βοηθάει κουνώντας το κωλαράκι της και τη Μαρία να αναστενάζει συνέχεια.
 
- θες να σταματήσω καυλίτσα μου; Ή μήπως θες να σου πω τι έχω στο κωλαράκι μου; Θες να σου πω πόσο μου τον καύλωσες το γαμιά μου που σε βλέπει έτσι;...
 
λέει η Ράνια και γαμάει το μουνάκι της πιο δυνατά, ειδικά τώρα που έχει ανοίξει τα πόδια το ένα πάνω μας και το άλλο μία ψηλά, μία στο πλάι. Εγώ αποφεύγω να την ακουμπήσω, δεν ξέρω που θα πάει όλο αυτό ακόμα. Αλλά είναι όνειρο η μικρή να αναστενάζει βαθιά με τη Ράνια να κάνει κάτι μάλλον πολύ καλά.
 
- Πες μωρή γαμιόλα να σταματήσω; Και δυναμώνει συνέχεια.
 
- Όχι, όχι, γάμα με, γάμα με... φωνάζει και της πιάνει το χέρι.
 
- Γαμήση είναι αυτό μωρή; Τώρα θα δεις.
 
Σηκώνεται αμέσως και μπαίνει ανάμεσα στα πόδια της με το καυλάκι τής τέρμα καυλωμένο, με πιάνει από τον πούτσο και με τραβάει προς το μέρος τής.
 
- Σήκω γαμία μου μαζί θα μας γαμήσεις. Τώρα!
 
Πάω πίσω από τη Ράνια και περιμένω το σύνθημα για να ξαναμπώ μέσα της. Η Ράνια μπαίνει στο μουνάκι της Μαρίας και βολεύει την ψωλή τής βαθιά μέσα, μένει ακίνητη και με ψάχνει με το χέρι της. Με τη μία μπαίνω ξανά και τη νιώθω πιο σφιχτή από πριν. Η Μαρία έχει χαθεί κάτω από τη Ράνια δε τη βλέπω πάρα μόνο τα πόδια της αριστερά δεξιά. Και ακούω τους αναστεναγμούς της.
 
- Μας γαμάει μαζί καυλίτσα μου, σου αρέσει ο γαμιάς μου; Λέγε μωρή αλλιώς θα σταματήσω και θα τον βάλω να με γαμάει μόνη μου.
 
- Ναι! Σας νιώθω και τους δύο ή καύλα του περνάει από σένα. Τον νιώθω να σε γαμάει δυνατά και λιώνω η πουτάνα, θα σας χύσω...
 
- Χύσε καυλίτσα μου και θα τον βάλω να στα γλείφει από το καυλάκι μου. Θες να τον δεις να γλείφει τα χύσια σου;
 
Ήταν το τέλος για τη Μαρία! Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να έχει σπασμούς και να μας ταρακουνάει και τους δύο μαζί. Να τεντώνει τα πόδια και να ουρλιάζει.
 
- Χύνω γαμιάδες μου, χύνω, πάρ' τα όλα στο καυλί σου μαλακισμένη, θα σας λούσω στα χύσια...

και μετά από δύο τρία τραντάγματα με ένα βαθύ αναστεναγμό σταματάει απότομα. Η Ράνια με χαϊδεύει απαλά, ξέρω ότι πρέπει να βγω από μέσα της παρόλο που είμαι στο κόσμο μου. Το κάνω άμεσα και με τη μία πέφτω ανάσκελα στο κρεβάτι. Εκεί ξαναβλέπω τη Μαρία μετά από ώρα. Έχει μια έκφραση που δεν ξέρει κανείς αν αναπνέει ή προσποιείται. Η Ράνια χωρίς να χάνει χρόνο έρχεται πάνω μου κάθεται στο στήθος μου και μου δίνει το καυλάκι τής για καθάρισμα.
 
- Έλα μωράκι μου σου έχω φρέσκο μουνόχυμα. Δες είναι πιο νόστιμο από τα δικά μου.
 
- Κοίτα καυλίτσα μου πως του αρέσει το μουνόχυμα σου...

λέει στη Μαρία και την πιάνει από το κεφάλι και την φέρνει κοντά για να βλέπει πως καθαρίζω με τη γλώσσα μου και πως ρουφάω από το καύλι τής Ράνιας τα χύσια της. Περιττό να πω ότι από μόνη της η ψωλή τής είναι νόστιμη, πόσο μάλλον τώρα. Η Μαρία πότε δεν ήταν τόσο κοντά μου ξανά. Βγάζει και τη δική της γλώσσα για να πάρει και αυτή λίγο από τη γεύση της. Οι γλώσσες μας συναντούν η μία την άλλη και δοκιμαστικά παίζουν μαζί με την καυλωμένη ψωλή.
 
- Έτσι καύλα! Έτσι να σας χύσω τα στοματάκια! Πουτάνες χύνω...
 
φωνάζει η Ράνια και μας γεμίζει ζεστό σπέρμα που οι γλώσσες μας μαλώνουν πια θα πάρει το περισσότερο. Στο τέλος μπαίνει όλη μέσα στο στόμα μου και βγάζει τα τελευταία με σπασμούς. Κατεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να φιλάει μια εμένα μία τη Μαρία.
 
- Κοιτά τώρα πώς θα το κάνω να χύσει τον γαμιά μας...
 
λέει η Ράνια, πιάνει το πούτσο μου και τον παίρνει βαθιά στο στόμα. Τον βγάζει μέσα στα υγρά και κατεβαίνει στα αρχίδια μου. Αφού παίζει λίγο τραβάει δύο γλειψιές στνη τρυπούλα μου και ξανά βάζει τον πούτσο στο στόμα. Ένοιωσα και ένα δάχτυλο πίσω μου και σήκωσα τη μέση μου για να διευκολυνθεί.
 
- Ξέρεις τι να κάνεις...

λέει η Ράνια και νιώθω τη Μαρία να σηκώνεται να πέφτει ανάμεσα στα πόδια μου και να αρχίζει το σάλιωμα και το δαχτύλωσμα. Η Ράνια με την ψωλή μου στο στόμα και τη Μαρία να με γαμάει πρώτη φορά πόσο να αντέξω. Πιάνω το κεφάλι της Ράνιας, το καρφώνω πάνω στην ψωλή μου και χύνω δυνατά μέσα στο στόμα τής.
Όταν σταματάει η πούτσα μου να χύνει, η Ράνια μαζεύει ότι μπορεί και έρχεται να με φιλήσει με τα χύσια μου στο στόμα της. Ακόμα νιώθω τα δάχτυλα τής Μαρίας μέσα στη τρυπούλα μου να με παίζουν.
 
- Κορίτσια, να πάρω μια ανάσα... λέω ενώ τρέχουν τα χύσια μου από το στόμα της Ράνιας στο δικό μου.
 
- Σταμάτα καυλίτσα να τον γαμάς, τον κάτσιασες, θα τον ξανά καυλώσεις και θα τον βάλω να σε γαμήσει.
 
- Άμα ξανά σηκωθεί, γράψε μου...

λέω και προσπαθώ να περάσω το πόδι μου πάνω από την Μαρία και να σηκωθώ. Ήθελα νερό, καφέ και τσιγάρο οπωσδήποτε.
 
- Μωρό μου άμα την αφήσω τη καυλίτσα θα σε τρελάνει. Θα σε καυλώσει από πίσω και από μπρος και δε θα ξέρεις τι θέλεις να γαμηθείς ή να γαμήσεις.
 
Γελάω και πάω να σηκωθώ.
 
- Γελάς; Αν μου δώσει την άδεια η Ράνια θα σε γαμήσω μέχρι να χύσεις από παντού. Μέχρι να χύνεις χωρίς να βγάζεις σπέρμα. Θα σε έχω καυλωμένο να γαμάς μέχρι να δω τους κοιλιακούς σου πέτρα.
 
Ήταν η πρώτη φορά που ακούω τη Μαρία να μιλάει έτσι. Όχι τόσο αυτά που λέει αλλά το πώς. Είχε ένα χαμόγελο μεταξύ ειρωνείας και απόλαυσης. Είχαν εμφανιστεί τα λακκάκια στα μαγουλάκια της, ήταν σύγχρονος γλυκιά σαν αθώο κοριτσάκι και πρόστυχη σαν την τελευταία πουτάνα. Ήθελα να σκύψω να τη φιλήσω να της φάω τα χειλάκια. Αλλά προτίμησα να πω ένα ''ναι καλά...'' αδιάφορο και έφυγα για την κουζίνα.
 
Ήταν Κυριακή μεσημέρι. Έφτιαχνα καφέ για όλους, όταν νιώθω πίσω μου παρουσία, να μου φιλάει τη πλάτη και να μου χαϊδεύει το κωλαράκι.
 
- Έχεις τέλειο κωλαράκι και ωραίο πούτσο. Περνώντας το χέρι μπροστά.

Τρελάθηκα ήταν η Μαρία.
 
- Απομακρύνσου γιατί θα έχουμε πρόβλημα.
 
- Μου αρέσεις πολύ.
 
- Κι εμένα, από πάντα μάλλον, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
 
Έχω γυρίσει μπροστά. Μου πιάνει κανονικά τον πούτσο σφιχτά και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα. Ένα φιλάκι ζεστό, ερωτικό, για λίγα δευτερόλεπτα που ήταν αρκετά για να ερωτευτώ, να αγαπήσω, να καεί μυαλό, καρδιά και ψυχή. Ακούγεται η Ράνια που έρχεται και μαζευόμαστε όπως όπως.
 
- Μ... καφεδάκι, μωράκι είσαι τέλειος. Έτσι γυμνούλης θα είσαι τώρα; Θα μας έχεις καυλώσει και τις δύο σε λίγο....

και βάζει τα γέλια.
 
- Πάμε να ντυθούμε τότε, όλοι... λέω πειραχτικά γιατί ήμασταν όλοι γυμνοί.
 
- Εγώ έτσι έχω μάθει να κυκλοφορώ εδώ μέσα. Αν δε σας αρέσει να φύγω.

Κάνει μια στροφή η Μαρία και γελώντας δίνει και στη Ράνια ένα φιλάκι όπως πριν σε μένα. Ζήλια. Ναι... αυτό που ένοιωθα ήταν καθαρή ζήλια.
 
- Καυλίτσα μου, αν δε τον γαμήσεις, όλα καλά, αλλά αν τον καυλώσεις, μόνο εγώ θα τον γαμήσω. Συνεννοηθήκαμε;

Ξανά γέλια από όλους αυτή τη φορά. Η μέρα συνεχίστηκε με χαβαλέ μαγείρεμα και άραγμα. Φεύγοντας πέταξα με τη μηχανή τη Μαρία σπίτι τής. Εκτός από ένα φιλάκι πεταχτό για καληνύχτα δεν έγινε κάτι άλλο.
 
Εκείνη την μέρα έμαθα για τα παιδικά χρόνια της Μαρίας και τα χρόνια που έκανε μπαλέτο. Ότι από τα δεκαέξι ήρθε μόνη της Αθήνα, από την επαρχιακή πόλη που κατάγονταν, για να ασχοληθεί με το μπαλέτο. Δούλευε και για δύο χρόνια περίπου, είχε σχέση με μια δασκάλα μπαλέτου. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν το ανακάλυψαν οι δικοί της, έμεινε χωρίς οικογένεια και μετά από λίγο τελείως μόνη. Γιατί η δασκάλα έφυγε στο εξωτερικό. Αυτό που έμαθα μετά από πολύ καιρό ήταν ότι η Ράνια εκείνο το βράδυ που την μάζεψε δεν ήταν απλά τύφλ. Την βρήκε όντως έξω από ένα μπαρ μεθυσμένη αλλά με μια πληγή στον καρπό. Από τότε μέχρι που την γνώρισα είχαν περάσει δύο χρόνια. Η Ράνια ήταν ότι πιο κοντινό,σε οικογένεια είχε στη ζωή τής.
 
Με τη Μαρία αναγκαστικά ήρθαμε όλο και πιο κοντά με τον καιρό. Ήταν κάτι που δε μπορούσαμε να αποφύγουμε. Μετά από τρία χρόνια η Ράνια υποψιάστηκε ότι έχω κάτι άλλο, αλλά δεν πίστευε ότι θα ήταν η Μαρία. Μας τσάκωσε και πήρε την εκδίκηση της.
 
Αυτή την ιστορία θα σας τη γράψω την άλλη φορά...


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.