Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ τις δικές μας ιστορίες..

Η συγκεκριμένη συνέβη πριν από δυο καλοκαίρια σε μια παραλία κοντά στο εξοχικό της κοπέλας μου, που ποτέ δεν πηγαίνει πολύς κόσμος, μόνο μερικοί ξέμπαρκοι από τη γύρω περιοχή και ίσως και κανένα ζευγάρι.

Είμαι ο Α, 32 χρόνων, 1.85, με ωραίο σώμα λόγο γυμναστικής αλλά όχι τόσο δυνατά προσόντα, περίπου 15 εκατοστά με σχετικά μικρά αρχίδια.

Η Μ, η κοπέλα μου είναι 1.67, με ωραίο σώμα λόγω γυμναστικής κι αυτή, κανονικό ωραίο κώλο και μεγάλο στήθος που κρεμάει ελάχιστα λόγο μεγέθους αλλά οι ρώγες της είναι ψηλά και μεγάλες.

Όταν πηγαίνουμε για μπάνιο πολύ συχνά βγάζει το πάνω μαγιό της και αν και στην αρχή ντρεπόταν, τώρα την ξετρελαίνει. Αρκετά συχνά δε φοράει και σουτιέν μέσα από τις μπλούζες με αποτέλεσμα να διαγράφονται κανονικά οι ρώγες της.

Εκείνο το μεσημέρι κατεβήκαμε στην παραλία και υπήρχε μόνο ένας κύριος γύρο στα 60 ολόγυμνος. Βολευτήκαμε περίπου 20 μέτρα από αυτόν και βγάλαμε κι εμείς τα μαγιό μας. Η Μ έμεινε μόνο με το στρινγκ της και έβγαλε στον ήλιο το στήθος της να μαυρίσει. Βάλαμε λάδι ο ένας στον άλλο με αποτέλεσμα να γυαλίζουμε παντού και περπατούσαμε κατά μήκος της παραλίας με τη Μ να περπατάει αμέριμνη με το βυζί σε κοινή θέα να πηγαίνει πέρα δώθε και όταν περάσαμε μπροστά από αυτόν τον τύπο είχε καρφωθεί στο στήθος της που κουνιόταν και γυάλιζε από το πολύ λάδι. Τότε της είπα:

- Δες προσόντα ο τύπος για την ηλικία του!

Η Μ γέλασε και μου απάντησε πως ήταν τουλάχιστον ο διπλός από το δικό μου πούτσο. Ήταν όντως μεγάλος και χοντρός και κρεμόταν μαζί με τα αρχίδια του και αν και ξεκαύλωτος ήταν μεγαλύτερος από το δικό μου ακόμα και αν ήμουν καυλωμένος, αλλά μου άρεσε όλο αυτό.

Επιστρέψαμε στην πετσέτα μας περνώντας πάλι μπροστά του και πάλι τα ίδια βλέμματα και ένα νεύμα που έκανε και μας χαιρέτησε όπως κι εμείς.

Ύστερα από ένα τέταρτο περπατούσε κι αυτός κατά μήκος και όταν πέρασε από εμάς κοντοστάθηκε και αφού χαιρετηθήκαμε ξανά πιάσαμε την κουβέντα. Η Μ σχεδόν στη μέση να γυαλίζει παντού από το λάδι κι εμείς δεξιά και αριστερά γυμνοί να μιλάμε όλοι μαζί. Ήταν από τον οικισμό που υπήρχε εκεί και ήξερε (ένα γεια) τον μπαμπά της Μ λόγο περιοχής.

Συζητούσαμε διάφορα με τη Μ να κουνιέται με τις ρώγες της να γυαλίζουν πολύ κοντά μας και να βάζει πάλι λάδι. Ο τύπος ήταν μισοκαυλωμένος, πράγμα που μας άρεσε πολύ και τότε του είπα πως λατρεύουμε να κάνουμε γυμνισμό αλλά και σε κόσμο η Μ βγάζει το πάνω μαγιό της γιατί γουστάρουμε να βλέπουν το στήθος της γυμνό. Αυτός χάιδευε δειλά δειλά τον πούτσο του που είχε σηκωθεί κανονικά. Ένα ώριμο χοντρό καυλί με δυο αρχίδια σα μπάλες. Μέχρι που η Μ έσκυψε στην πετσέτα να πάρει το κινητό της, τον ακούμπησε (κατά λάθος) και ζήτησε συγνώμη μα ο γέρος μας απάντησε πως ίσα ίσα μπορεί να το κάνει και ας μην είναι κατά λάθος. Με κοίταξε η Μ και της χαμογέλασα καυλωμένος κι εγώ με την όλη φάση. Έβαλε ελαφρά το χέρι της επάνω στον πούτσο του και αυτός ήρθε πιο κοντά της. Εγώ κοιτούσα και χάιδευα τον πούτσο μου που φάνταζε παιδικός μπροστά στο γέρο.

Ξεκίνησε να του τον παίζει κανονικά, εμφανίζοντας ένα μεγάλο και ωραίο πουτσοκέφαλο και αυτός της μάλαζε το στήθος που γλιστρούσε και γυάλιζε από το λάδι.

Πήγα κι εγώ δίπλα της χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της και της έκανα νεύμα τα καθίσει στα γόνατα. Πριν προλάβει να μας ακουμπήσει καλά καλά, ο γέρος έσπρωξε τον πούτσο του στο στόμα της και τη μπούκωσε κανονικά.

Μόνο στις φαντασιώσεις μας είχε γίνει αυτό και τώρα η Μ ήταν με δυο πούτσες στο στόμα. Εγώ δεν άντεξα πολύ και άδειασα το σπέρμα μου στο στόμα της και κάθισα δίπλα να απολαύσω τη θέα. Η Μ ρούφαγε με μανία το παλούκι και τις μπάλες του γέρου και αυτός την έλεγε πουτάνα και εμένα κερατά μέχρι που άδειασε τα αρχίδια του, που έμοιαζαν με αυγά, παντού επάνω της και έσταζαν μέχρι τις ρώγες της. Άσπρα και πολύ περισσότερα από τα δικά μου. Η Μ τα πασαλείβει επάνω της και εγώ σα μαγνητισμένος έγλειφα τις ρώγες της σαν να θήλαζα το σπέρμα του γέρου από τα βυζόμπαλα της κοπέλας μου.

Μείναμε να κοιταζόμαστε για πολύ λίγο μέχρι που συνήλθαμε και φύγαμε γιατί είχε πάει αργά. Το γερο τον έχουμε δει μια δυο φορές εκεί στον οικισμό και χαιρετιόμαστε σα να μη συμβαίνει τίποτα αλλά δεν τον έχουμε πετύχει ξανά στην παραλία.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.