Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από την πολυκατοικία: Η Στέλλα και οι γείτονες της

Το δωμάτιο περιστρεφόταν. Η αχτίδα φωτός που έμπαινε από το παράθυρο και έλαμπε στα κλειστά μάτια του Μάρκου, σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη στο δωμάτιο, έκαναν την άθλια κατάστασή του ακόμη χειρότερη. Δε μπορούσε να θυμηθεί την τελευταία φορά που ήταν τόσο μεθυσμένος. Και μόνο που σήκωνε το κεφάλι του από το μαξιλάρι ήταν αρκετό για να το κάνει να πονάει. Χρειαζόταν ένα ποτήρι νερό αν ήθελε να επιβιώσει. Αποφάσισε να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και να κατευθυνθεί προς την κουζίνα.
 
Καθώς σηκώθηκε είδε ότι η Στέλλα κοιμόταν ακόμα βαθιά στο κρεβάτι. Προφανώς είχε ζεσταθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και είχε κλωτσήσει το σεντόνι, αποκαλύπτοντας τα γυμνασμένα σέξι πόδια της και τον όμορφο κώλο της, τον οποίο κάλυπτε μόνο ένα μικρό ροζ εσώρουχο. "Είναι πανέμορφη" σκέφτηκε μέσα του.
 
Αφού κατέβασε ένα ποτήρι κρύο νερό και μετά άλλο ένα, ο Μάρκος άκουσε ξαφνικά ένα θόρυβο πίσω του. Γύρισε και είδε μια μορφή να περνάει σε κάποια απόσταση, με κατεύθυνση προς τα μέσα, μακριά από αυτόν. Μόλις τα κατακόκκινα μάτια του μπόρεσαν να διακρίνουν το σχήμα της, οι αναμνήσεις της προηγούμενης νύχτας άρχισαν να κατακλύζουν γρήγορα το μυαλό του. Εικόνες από τον ίδιο και τα κορίτσια στο κλαμπ να χορεύουν, τα δυνατά βογκητά της Εύας που διαπερνούσαν τους λεπτούς τοίχους και τελικά την αδυναμία του να γαμήσει καλά τη Στέλλα. Η διέγερση, το σοκ και η ντροπή κατέκλυζαν το μεθυσμένο σώμα του ταυτόχρονα.
 
Όλα αυτά τα συναισθήματα προκλήθηκαν από αυτό που έβλεπε, ή καλύτερα, από το ποιον έβλεπε. Ο Μπιλ είχε προφανώς πάει στο μοναδικό μπάνιο του διαμερίσματος πριν εκείνος βγει στην κουζίνα και τώρα επέστρεφε προς τον ξενώνα. Ο Μάρκος χρειάστηκε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να διακρίνει αυτή την ψηλή, ογκώδη φιγούρα, οπότε δε χρειάστηκε καν να ρίξει μια ματιά στο πρόσωπό του για να τον αναγνωρίσει. Αυτό που άφησε άναυδο τον Μάρκο ήταν το γεγονός ότι ο Μπιλ ήταν εντελώς γυμνός. Το μαύρο δέρμα του τόνιζε τη μυώδη φιγούρα του, αλλά ήταν αδύνατο να μην προσέξει τον τεράστιο πούτσο του που κουνιόταν πέρα δώθε καθώς περπατούσε. Ο Μάρκος δεν είχε νιώσει ποτέ αμήχανα για το μέγεθος του πούτσου του, όσον αφορά τον ίδιο ήταν πάνω από το μέσο μέγεθος και οι γυναίκες έδειχναν πάντα ευχαριστημένες. Αλλά η εικόνα του πούτσου του Μπιλ τον συγκλόνισε. Ήταν χαλαρός και ακόμη κι έτσι ήταν σημαντικά μακρύτερος και παχύτερος από τον δικό του όταν ήταν σκληρός. Ο Μπιλ μπήκε στον ξενώνα και έκλεισε την πόρτα πίσω του.
 
Ο Μάρκος, ελαφρά πιο προσεκτικός τώρα, επέστρεψε αθόρυβα αλλά γρήγορα στην κύρια κρεβατοκάμαρα και έκλεισε την πόρτα. Άνοιξε το παράθυρο περισσότερο από όσο ήταν ήδη, προσπαθώντας απεγνωσμένα να μπει ένα δροσερό ρεύμα στο αποπνικτικό δωμάτιο. Η Στέλλα γύρισε τελικά και τον κοίταξε.
 
- Τι κάνεις κιόλας ξύπνιος;... ρώτησε.
 
- Μπορείς να πιστέψεις ότι ο Μπιλ είναι ακόμα εδώ;... ψιθύρισε δυνατά, για να μην ακουστεί πέρα από τον τοίχο.
 
- Πώς το ξέρεις;... τον ρώτησε απορημένη.
 
- Επειδή βγήκα να πάρω λίγο νερό και τον είδα. Περπατούσε γυμνός! Ποιος στο διάολο νομίζει ότι είναι αυτός ο τύπος;... είπε με εκνευρισμένη φωνή.
 
- Τι; Αλήθεια;

Η Στέλλα ήταν πραγματικά τρομοκρατημένη από μια τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Ταυτόχρονα, όμως, η σκέψη μιας τέτοιας τολμηρής συμπεριφοράς και η σύντομη εικόνα του Μπιλ να περπατάει με το μεγάλο πουλί του να κουνιέται έντονα από τη μια πλευρά στην άλλη, ανακίνησε κάτι πολύ βαθύτερο μέσα της, σχεδόν σε υποσυνείδητο επίπεδο, που άρχισε να την ερεθίζει.
 
- Ναι, ο τύπος έχει τρελαθεί τελείως...

γκρίνιαζε ο Μάρκος καθώς ξάπλωσε ξανά στο κρεβάτι. Το κεφάλι του εξακολουθούσε να χτυπάει δυνατά, οπότε το ακούμπησε στο μαξιλάρι του, ενώ μιλούσε στη Στέλλα, η οποία ήταν ξαπλωμένη κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση, με την πλάτη της προς το μέρος του.
 
- Πρέπει να μιλήσεις στην Εύα. Αυτή η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς...
 
Ο Μάρκος διακόπηκε ξαφνικά από περίεργους θορύβους που προέρχονταν από το διπλανό δωμάτιο. Οι λίγοι, διάσπαρτοι τριγμοί από το στρώμα ήταν πιο δυνατοί από αυτούς που είχε ακούσει χθες το βράδυ, σημάδι ότι ο Μπιλ είχε γυμνάσει καλά τα ελατήρια του κρεβατιού και τώρα τους ειδοποιούσαν ακόμα και για την παραμικρή κίνηση πάνω του.
 
"Αχ..." ακούστηκε ένα αχνό βογκητό από τον τοίχο. Ο Μάρκος δε μπορούσε να το πιστέψει. Κοίταξε τη Στέλλα για να δει την αντίδρασή της, αλλά μπορούσε να δει μόνο τα μεταξένια καστανά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.
 
- Είναι σοβαρός αυτός ο τύπος;... παραπονέθηκε.
 
- Μωρό μου, ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω. Έχω σοκαριστεί και τρομάξει όσο κι εσύ και σίγουρα θα μιλήσω στην Εύα αργότερα, αλλά δεν πρόκειται να μπω εκεί μέσα τώρα και να τους σταματήσω. Μπορείς να το κάνεις, αν θέλεις...

είπε με αυστηρή φωνή από τη θέση της, χωρίς να μπει στον κόπο να γυρίσει να αντικρίσει τον άντρα της. Αφού το είπε αυτό, το ζευγάρι έμεινε σιωπηλό για λίγα λεπτά.
 
Ο Μάρκος δεν είχε σκοπό να πάει να χτυπήσει την πόρτα. Πώς στο καλό θα μπούκαρε μέσα και θα έδιωχνε αυτό το θηρίο; Ειδικά την ώρα που γαμούσε μια εκπληκτικά καυτή γκόμενα. Αυτό θα ήταν σχεδόν αδύνατο. Εξάλλου, για να είναι ειλικρινής, οι ολοένα και αυξανόμενοι ήχοι της Εύας που κατέστρεφε το μουνί της αυτός ο εκφοβιστικά μεγάλος άντρας, τον άναβε. Πάντα έβρισκε την Εύα εξωφρενικά καυτή, μακράν την πιο καυτή από όλες τις φίλες της Στέλλας. Το να την ακούει στη δίνη του πάθους σίγουρα τον καύλωνε, αλλά αυτό που ήταν περίεργο γι' αυτόν ήταν ότι δεν ήταν μόνο το να την ακούει να βογκάει ενώ την ικανοποιούσε ο Μπιλ. Ήταν η εικόνα του κορμιού να δέχεται τον τεράστιο πούτσο που μόλις είχε δει. Είχε αναμφίβολα σκληρύνει.
 
Ακριβώς τότε, ένιωσε τον κώλο της Στέλλας να ακουμπάει τον πούτσο του. Σκέφτηκε ότι μπορεί απλώς να άλλαζε θέση στο κρεβάτι, αλλά μετά ένιωσε ξανά τον κώλο της, που τον πίεζε αποφασιστικά προς τα πίσω. Ο Μάρκος δε σκέφτηκε καν τι προκαλούσε τη διέγερση της γυναίκας του, και βούτηξε να γλείψει το πίσω μέρος του λαιμού της, ένα από τα γνωστά αδύναμα σημεία της. Η γλώσσα του τρελαινόταν με το δέρμα της, καθώς η Στέλλα έσπρωχνε τον κώλο της προς τα πίσω, αναζητώντας επαφή με τον πούτσο του και το ζευγάρι άρχισε να αναπνέει βαριά.
 
Τα βογκητά από το διπλανό δωμάτιο είχαν εξελιχθεί σε μια δυνατή χορωδία, προσθέτοντας επιτακτικότητα στις κινήσεις της Στέλλας και του Μάρκου. Ο Μάρκος άρπαξε απεγνωσμένα το εσώρουχο της και το κατέβασε στα γόνατά της. Έκανε το ίδιο με το δικό του μποξεράκι και τράβηξε τον σκληρό πεταχτό κώλο της προς το μέρος του. Αυτή τη φορά, η σκληρότητά του δεν αποτελούσε πρόβλημα και η καυτή υγρή είσοδός της τον υποδέχτηκε σα σατέν γάντι.
 
- Ναι, μωρό μου...

εξέπνευσε η Στέλλα καθώς άρχισε να κάνει μασάζ στα βυζιά της. Το άλλο της χέρι σύρθηκε προς το μουνί της.
 
- Είσαι τόσο υγρή!
 
Ο Μάρκος είχε αρχίσει να επιταχύνει το ρυθμό του έρωτά του, αποφασισμένος να γαμήσει καλά την Στέλλα. Ήθελε να της δείξει ότι η προηγούμενη νύχτα ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Οι σκέψεις του διακόπηκαν από ένα ξαφνικό δυνατό ξέσπασμα του Μπιλ στο άλλο δωμάτιο.
 
- Τί είμαι, βρωμοπούτανο μου. Πες το... βροντοφώναξε.
 
- Ο γαμιάς μου, ο ψωλαράς γαμιάς μου... ακούστηκε η Εύα να στριγκλίζει.
 
Ο Μάρκος έμεινε έκπληκτος. Η Εύα ήταν πάντα πολύ ευπρεπής, όπως και η Στέλλα και θα χαστούκιζε όποιον έκανε το παραμικρό ασεβές σχόλιο προς το πρόσωπό της. Δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα υποτασσόταν σε τέτοιο επίπεδο.
 
- Πιο δυνατά, σκύλα!
 
- Σκίσε το λευκό μουνάκι μου γαμιά μου! Είναι όλο δικό σου!

Τα ουρλιαχτά της Εύας πιθανόν να ακούγονταν σε όλη την πολυκατοικία
 
- Θεέ μου... η Στέλλα ήταν προφανώς εξίσου έκπληκτη με εκείνον.
 
Όλα αυτά ήταν υπερβολικά πολλά για το Μάρκο, ο οποίος τα πήγαινε τόσο καλά μέχρι εκείνο το σημείο. Ένα ξαφνικό κύμα διέγερσης τον κυρίευσε. Δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και έχυσε δυνατά μέσα στην Στέλλα.
 
- Τι; Τελείωσες κιόλας; Παραπονέθηκε εκείνη.
 
Ο Μάρκος ντράπηκε ακόμη περισσότερο από ό,τι το προηγούμενο βράδυ.
 
- Μωρό μου, δεν ξέρω τι με έπιασε! Ήμουν μια χαρά, έτοιμος για ένα ωραίο, μακρύ γαμήσι όπως πάντα, αλλά από το πουθενά τελείωσα. Λυπάμαι πολύ!
 
Το βλέμμα της δεν ήταν πολύ συμπονετικό. Της είχαν στερήσει έναν πολυπόθητο οργασμό και ο Μάρκος μπορούσε να δει την απογοήτευση στο πρόσωπό της.
 
- Εντάξει, τουλάχιστον τέλειωσε με... παρακάλεσε.
 
- Με το στόμα;... δεν έκρυψε την αηδία του. Μα μωρό μου, το μουνί σου είναι γεμάτο σπέρμα!
 
Η Στέλλα ήταν έξαλλη. Σήκωσε το εσώρουχό της και έφυγε φουριόζα προς το μπάνιο. Ο Μάρκος έμεινε μόνος του με τους ήχους του ζευγαριού που πηδιόταν ακόμα πιο δυνατά.
 
To απόγευμα η Στέλλα πήρε τη φίλη της και πήγαν σε ένα καφέ. Η Εύα ήπιε το ποτήρι με το παγωμένο νερό που είχε μπροστά της, φανερά άβολα. Παρ' όλα αυτά, πήρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησε:
 
- Ξέρω τι σκέφτεστε. Πρέπει να είμαι το χειρότερο άτομο στη γη. Έχω προδώσει εντελώς κάθε ηθική αρχή στην οποία έχω πιστέψει. Και σίγουρα πρόδωσα το Ντίνο, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να είναι ο καλύτερος φίλος και αρραβωνιαστικός που θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα. Και όλα αυτά για ένα μαύρο τύπο που έχω δει μόνο δύο φορές.
 
Πήρε άλλη μια νευρική γουλιά νερό και μετά άφησε το ποτήρι κάτω με πιο αποφασιστικό βλέμμα στο όμορφο πρόσωπό της.
 
- Αλλά πρέπει να σου πω, Στέλλα, άξιζε τον κόπο. Όλα. Κάθε προδοσία- θα τα έκανα όλα από την αρχή αν είχα την ευκαιρία. Και τώρα που το έζησα αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στη ζωή μου όπως ήταν πριν.
 
Η Στέλλα την άκουγε εμβρόντητη. Το μυαλό της δεν είχε καταλάβει τις συνέπειες αυτών που έλεγε η Εύα. Η Στέλλα είχε πιστέψει ότι αυτή η συζήτηση θα ήταν πολύ λιγότερο άμεση και αυτό την είχε πιάσει απροετοίμαστη.
 
- Περίμενε, τι εννοείς; Να μην ξαναγυρίσεις σε τι;
 
- Στο Ντίνο. Στη ζωή μου μαζί του. Δεν ξέρω, απλά δε θέλω να τελειώσει αυτό. Ποτέ!

Η Εύα ακουγόταν κάπως μετανιωμένη, αλλά ούτε κατά διάνοια όπως θα έπρεπε να νιώθει αφού έκανε και είπε όλα αυτά τα φρικτά πράγματα, σκέφτηκε η Στέλλα.
 
- Ώστε αυτό είναι όλο; Πραγματικά θα βάλεις τέλος με το Ντίνο στο γάμο σας και όλα αυτά εξαιτίας μιας νύχτας σεξ;

Η Στέλλα αναρωτιόταν τι είχε συμβεί στην καλύτερή της φίλη.
 
- Ναι. Ξέρω ότι ακούγεται βιαστικό και ακραίο, αλλά το σκέφτομαι από χθες το βράδυ και όλο το πρωί και δεν έχω ούτε ίχνος αμφιβολίας στο μυαλό μου.
 
Η Εύα εξέπνευσε, σαν να έβγαλε ένα τεράστιο βάρος από το στήθος της.
 
- Τώρα θα περιμένω μέχρι να επιστρέψει από το πρόγραμμά του. Δε μπορώ να του τα πω όλα αυτά από το τηλέφωνο. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να το διακόψω από κοντά, κοιτώντας τον στα μάτια.
 
Η Στέλλα γνώριζε πολύ καλά τη φίλη της (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε μέχρι σήμερα) και αν ήταν τόσο αποφασισμένη για κάτι, δεν επρόκειτο να αλλάξει γνώμη τώρα. Παρ' όλο που ένιωθε άσχημα για το Ντίνο, η Εύα ήταν η καλύτερή της φίλη και θα προσπαθούσε να την υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο.
 
- Άκου, Εύα, ξέρεις ότι σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θέλω να ξέρεις ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου. Αν αυτή είναι η απόφασή σου, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και προφανώς ο Μάρκος και εγώ θέλουμε να μείνεις μαζί μας όσο θέλεις, και σίγουρα για τις υπόλοιπες τρεις εβδομάδες των διακοπών σου.
 
Τα κορίτσια κρατήθηκαν από το χέρι και κοίταξαν η μία την άλλη. Ήταν φίλες από τότε που ήταν έφηβες, ένας δεσμός πολύ μεγαλύτερος από ό,τι θα μπορούσε να υπαγορεύσει οποιαδήποτε ηθική αρχή.
 
Τα κορίτσια ήπιαν ήρεμα το καφεδάκι τους και έφαγαν από μία πάστα. Τα πράγματα μεταξύ τους έμοιαζαν να έχουν επιστρέψει στο σημείο που ήταν πριν από την προηγούμενη νύχτα. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Αφού παρήγγειλαν από έναν ακόμη καφέ, η Εύα δε μπόρεσε να κρατηθεί.
 
- Θεέ μου, Στέλλα, αν μπορούσα να σου εξηγήσω πώς ένιωθα με τον Μπιλ. Ξέρεις ότι είχα ήδη κοιμηθεί και με άλλους άντρες πριν από το Ντίνο, αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι είναι σαν να μην είχα ξαναγαμηθεί ποτέ! Με έκανε να νιώσω πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ... ποτέ! Είχε ένα ύφος στο πρόσωπό της σαν να το αναπολούσε.
 
- Ναι, κάνατε πολύ θόρυβο χθες το βράδυ... και σήμερα το πρωί...

σχολίασε η Στέλλα, προσπαθώντας να γκρινιάξει στη φίλη της. Στην πραγματικότητα όμως, ζήλευε, αν και δε συνειδητοποιούσε ότι αυτό ήταν που ένιωθε. Ο μόνος οργασμός που είχε πρόσφατα, αν και σπουδαίος, ήταν το προηγούμενο βράδυ χάρη στις ικανότητες του ίδιου της του χεριού, αλλά αυτή η ανάμνηση είχε αμαυρωθεί από τις παράνομες σκέψεις που είχαν παρεισφρήσει στο μυαλό της την ώρα που το έκανε. Σήμερα το πρωί ήταν ακόμη χειρότερα. Είχε καυλώσει τόσο πολύ, η έλλειψη ενός καλού γαμησιού από το προηγούμενο βράδυ και οι αξιοζήλευτες κραυγές ηδονής από τη φίλη της την είχαν κάνει να υγρανθεί. Ο Μάρκος είχε αρχίσει να τη γαμάει, θυμίζοντάς της ότι στην πραγματικότητα είχαν μια καλή σεξουαλική ζωή, τουλάχιστον έτσι το θυμόταν. Σε κάθε περίπτωση, της φαινόταν σαν να είχε περάσει πολύς καιρός. Από την πρώτη τους νύχτα η απόδοση του είχε μειωθεί σημαντικά και σήμερα το πρωί ήταν στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών. Είχε έρθει σε οργασμό πάρα πολύ γρήγορα, την ώρα που εκείνη είχε αρχίσει, και οι προσπάθειες της να τελειώσει στο ντους είχαν προβεί άκαρπες.
 
Η Εύα γέλασε, φέρνοντας το ένα χέρι στο πρόσωπό της σε ελαφρά αμηχανία,
 
- Συγγνώμη γι' αυτό! Συνήθως δε φωνάζω καθόλου, αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε. Ένιωσα ότι ο Μπιλ με είχε πάρει εντελώς υπό τον έλεγχό του και με ανάγκαζε να κάνω ό,τι ήθελε. Και ουάου! Θέλω να συνεχίσει να το κάνει. Είμαι ήδη καυλωμένη και μόνο που το σκέφτομαι, δάγκωσε παιχνιδιάρικα το κάτω χείλος της και μετακινήθηκε στην καρέκλα της.
 
- Οπότε, υποθέτω ότι θα συνεχίσεις να τον βλέπεις;... ρώτησε η Στέλλα, σχεδόν ρητορικά σε αυτό το σημείο.
 
- Ω ναι, οπωσδήποτε! Αλλά μην ανησυχείς. Δε θέλω να κάνω τον Μάρκο και εσένα να νιώσετε άβολα, οπότε μάλλον θα τον "βλέπω" στο σπίτι ενός φίλου του. Τι λες; Η Εύα άπλωσε το χέρι της στη φίλη της.
 
Η Στέλλα πήρε το χέρι της και τα δύο κορίτσια χαμογέλασαν η μία στην άλλη. Η Εύα δε μπόρεσε να κρατηθεί και ξεστόμισε.
 
- Θεέ μου, Στέλλα, μακάρι να το δοκίμαζες κι εσύ! Θα γινόσουν άλλη γυναίκα, το ορκίζομαι! Είμαι σίγουρη ότι ο Κώστας θα σε πηδούσε τόσο καλά... έχω δει πώς σε κοιτάζει. Θα τελείωνες όσο ποτέ άλλοτε.

Σταμάτησε να μιλάει όταν κατάλαβε ότι η φίλη της δε διασκέδαζε. Η Στέλλα είχε όντως ενοχληθεί από αυτά που έλεγε η Εύα. Δε θα απατούσε ποτέ τον Μάρκο, η Εύα το ήξερε αυτό, ανεξάρτητα από τη νεοαποκτηθείσα σεξουαλικότητά της. Δεν βοηθούσε το γεγονός ότι επιδείκνυε τη σεξουαλική της ικανοποίηση σε εκείνη, η οποία ήταν τόσο απογοητευμένη εκείνη τη μέρα. Αυτό που η Στέλλα αρνιόταν να αναγνωρίσει, ακόμα και στον εαυτό της, ήταν η αντίδραση που είχε το σώμα της στην αναφορά του ονόματος του Κώστα, ειδικά στο πλαίσιο του σεξ.
 
- Λυπάμαι πολύ Στέλλα. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Ξέρω ότι εσύ και ο Μάρκος είστε ένα καταπληκτικό ζευγάρι και εσείς οι δύο έχετε μάλλον μια απίστευτη σεξουαλική ζωή. Ξέχνα αυτό που είπα.
 
Η Εύα ζήτησε συγγνώμη και ζήτησε από έναν περαστικό σερβιτόρο τον λογαριασμό. Η Στέλλα αναγκάστηκε να χαμογελάσει. Ευχήθηκε να μην είχαν καθίσει έξω. Το μουνί της ήταν υγρό, σίγουρα από τον ιδρώτα, έπεισε τον εαυτό της.
 
Αφού πλήρωσε η Εύα, αποχαιρετίθηκαν. Η Εύα είχε ραντεβού με τον Μπιλ και πραγματικά δεν περίμενε την ώρα να ξαναβρεθούν. Της είχε πει να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής κάπου στο κέντρο. Της είχε στείλει τη διεύθυνση και οδηγίες για να πάει στο δωμάτιο. H Εύα σαν καλό κορίτσι ακολούθησε τις οδηγίες του κατά γράμμα και βρέθηκε να ανοίγει την πόρτα σε ένα από τα δωμάτια και να αντικρίζει ήδη το Μπιλ να την περιμένει.
 
Το δωμάτιο ήταν μικρό και αρκετά σκοτεινό, καθώς φωτιζόταν από ένα χαμηλό κόκκινο χρώμα. Η Εύα εάν και δεν είχε επισκεφθεί ποτέ μέχρι τότε τέτοιου είδους χώρο, τον λάτρεψε αμέσως. Βλέποντας μάλιστα τον σοκολατένιο καλλονό εραστή της ήδη ημίγυμνο πάνω στα μαύρα σατέν σεντόνια, αισθανόταν έτοιμη να χύσει πριν καν να την αγγίξει. Καθώς τον πλησίαζε εκείνος σηκώθηκε και την άρπαξε από πίσω. Της έβγαλε το φουστάνι άγρια και την άφησε μόνο με τα μαύρα διάφανα δαντελένια εσώρουχα της. Η Εύα αισθάνθηκε ένα μικρό οργασμό να την κατακλύζει. Χωρίς ακόμα να έχουν ανταλλάξει κουβέντα, ο Μπιλ πήρε μια μάσκα που είχε φέρει μαζί του και της έκλεισε τα μάτια.
 
- Τί θα μου κάνεις;... ρώτησε η Εύα ξέχειλη από καύλα.
 
- Θα δεις...
 
Της άρπαξε τα χέρια προς τα πίσω και τις φόρεσε χειροπέδες.
 
- Θα με βιάσεις;... του έκανε παιχνιδιάρικα.
 
Ο Μπιλ δεν απάντησε αλλά συνέχισε αυτό που έκανε κλείνοντας της το στόμα με ένα πλαστικό φίμωτρο. Η Εύα ένιωθε σαν πόρνη και γούσταρε τρελά με τον τρόπο που χειριζόταν ο Μπιλ το σώμα και το μυαλό της. Ποιος Ντίνος και κουραφέξαλα; Από την ηδονική νιρβάνα της την έβγαλε το χτύπημα στην πόρτα. Πριν προλάβει να χτυπήσει για δεύτερη φορά η πόρτα, αισθάνθηκε το Μπιλ να απομακρύνεται από εκείνη και ύστερα από ελάχιστα δευτερόλεπτα άκουσε την πόρτα να ανοίγει. «Έλα πέρασε», ακούστηκε η φωνή του Μπιλ. Η Εύα έτσι δεμένη και φιμωμένη δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Εκείνη τη στιγμή αισθανόταν σίγουρα φοβισμένη, αλλά και ηλίθια. Είχε εμπιστευτεί υπερβολικά πολύ το Μπιλ. Ο Μπιλ ήρθε και στάθηκε μπροστά της, σφίγγοντας της το λαιμό.
 
- Δεν το περίμενες αυτό πουτανάκι μου, ε;
 
- Μ... ακούστηκε μέσα από το φίμωτρο, που πάλευε να βγει η φωνή της Εύας.
 
Ο Μπιλ άρχισε να της πιπιλάει τον λαιμό, ενώ ο άγνωστος ήρθε και κόλλησε από πίσω της. Αισθάνθηκε αμέσως τον όγκο του και τη δύναμη του, καθώς άρπαξε άγρια τα κωλομέρια της και ξεκίνησε να δαγκώνει το σβέρκο της. Η Εύα δεν ήθελε να το παραδεχτεί, αλλά είχε ξεφουντώσει και ξαναφουντώσει στο λεπτό. Αυτό δε σήμαινε όμως ότι δεν συνέχιζε να φοβάται.
 
- Όπως είπαμε είναι όλη δική σου.

Την άφησε ο Μπιλ και τον άκουσε να κάθεται σε μία διπλανή καρέκλα. Ο άγνωστος την άρπαξε την πέταξε πάνω στο κρεβάτι και την έστησε στα τέσσερα, παρά την προσπάθεια της Εύας να ξεφύγει. Της έσκισε το στρινγκ με μία κίνηση και βύθισε το πρόσωπο του στο μουνί της. Και ας μην ήθελε να το παραδεχτεί οι φοβίες της παραμερίστηκαν, από τη στιγμή που η χοντρή μακριά γλώσσα του αγνώστου ήρθε σε επαφή με τα μουνόχειλα της. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ανάγκασε την Εύα χωρίς να το καταλάβει να τρίβει ρυθμικά το μουνί της πάνω του, ενώ οι πρώτες ροές μουνόζουμων έκαναν την εμφάνιση τους. Ταυτόχρονα αντιλαμβανόταν από κάποιους διάσπαρτους ήχους ότι ο Μπιλ τον έπαιζε κοιτώντας τους. Είχε γίνει κυριολεκτικά το παιχνιδάκι του.
 
Αφού ο άγνωστος την έκανε να χύσει ξανά δυνατά με τη γλώσσα του, ξεκίνησε να τη μπατσίζει. Ήταν φανερό ότι έπαιρνε το χρόνο του μαζί της. Τα πισθάγκωνα δεμένα χέρια της άρχιζαν να την ενοχλούν, ενώ τα κωλομάγουλα της γίνονταν κόκκινα από τα συνεχή ραπίσματα του. Για να τη βασανίσει ακόμα περισσότερο, στήθηκε από πίσω της, την έπιασε από τους ώμους και ξεκίνησε να κάνει πως τη γαμάει στα τέσσερα. Χτυπούσε τη στύση του που τη συγκρατούσε ένα υφασμάτινο σλιπάκι, πάνω στα πρησμένο μουνί της δυνατά και γρήγορα. Η Εύα κόντευε να τρελαθεί. Ο τρόπος που τη γαμούσε, αλλά στην πραγματικότητα δεν την γαμούσε, την είχε φέρει στα όρια της. Σαν διψασμένη τσούλα, είχε σπάσει τη μέση της και ήταν στημένη σα γάτα που βρίσκεται σε οίστρο, προσπαθώντας να τον πείσει να τον βγάλει και να της τον χώσει. Σάλια έτρεχαν από τα φιμωμένα χείλη της, ενώ μούγκριζε από καύλα.
 
- Θεέ μου τί πουτάνα είσαι, ακούστηκε ο Μπιλ και τον άκουσε που σηκώθηκε.

Ήρθε μπροστά της και άρχισε να τρίβει τη ψωλάρα του στα μούτρα της. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβής την καθάριζε πάνω της, καθώς ήταν γεμάτη με σπέρμα. Ο Μπιλ από ότι φάνηκε είχε χύσει με αυτά που έβλεπε και είπε να σκουπιστεί στα ροδαλά μαγουλάκια της. Παράλληλα, η Εύα αισθάνθηκε κάτι υγρό να απλώνεται στη σούφρα της και ταράχτηκε, αλλά έτσι όπως ήταν δε μπορούσε να κάνει κάτι. Μόλις τέλειωσε το λάδωμα της, ένιωσε μια πλαστική επιφάνεια να εισχωρεί αργά μέσα της. Δεν είχε ξαναμπεί ποτέ τίποτα στο κώλο της και τώρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια αρκετά μεγάλη σφήνα φώλιαζε στην τρύπα της, πιέζοντας και ανοίγοντας τα τοιχώματα του πρωκτού της. Είχε έρθει όμως επιτέλους η ώρα να γαμηθεί. Ο άγνωστος κατέβασε το σλιπάκι του και η πούτσα του έσκασε πάνω στα υγρά μουνόχειλα της. Οι πουτσοφλέβες του ξύνανε την παλλόμενη κλειτορίδα της, χειροτερεύοντας την κατάστασή της. Εάν δεν της είχαν φιμώσει το στόμα, ήταν σίγουρη ότι θα ικέτευε τον άγνωστο να τη γαμήσει. Ο Μπιλ γέλαγε φανερά ικανοποιημένος με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Εύα.
 
- Μην τη βασανίζεις άλλο, γάμα την καργιόλα. Τόσα χρόνια με ανίκανους γκόμενους αξίζει να γαμηθεί όπως πρέπει επιτέλους.
 
Αυτό πρέπει να ήταν αρκετό για τον άγνωστο, καθώς άρχισε να σπρώχνει την άκρη του πούτσου του μέσα της. Η στύση του πραγματικά γλιστρούσε με απαράδεκτη ευκολία για το μέγεθος της στο αιδοίο της. Τόσο υγρή ήταν. Η Εύα εντελώς τρελαμένη, βόγκαγε πλέον χωρίς ντροπή από την αργή και βασανιστική διείσδυση του αγνώστου, ενώ εάν δε φόραγε τη μάσκα θα έβλεπαν οι δυο τους τα μάτια της να έχουν αλληθωρίσει από την καύλα και την προσμονή. Θεέ μου τί πούτσος ήταν κι αυτός; Ήταν τόσο μεγάλος όσο και του Μπιλ.
 
Ο άγνωστος όμως είχε κι αυτός καυλώσει υπερβολικά πολύ. Τραβούσε τα ροζόξανθα μαλλιά της καθώς εισχωρούσε μέσα της επανειλημμένα. Η κίνησή του ήταν μεγάλη και βαθιά, αλλά και γρήγορη. Γρύλιζε δυνατά, ενώ άλλαζε τον αδόξαστο της Εύας. Εκείνη είχε χύσει ήδη μια φορά και κόντευε στην δεύτερη, καθώς πίεζε όλο της το σώμα προς τα πίσω κάνοντάς την να καρφώνεται πάνω στο καυλί του. Το συναίσθημα ήταν απίστευτα έντονο. Ήταν πολύ διαφορετικό από το σεξ με το Ντίνο. Το τεράστιο μέγεθος τόσο του αγνώστου όσο και του Μπιλ την έκαναν να νιώθει τόσο γεμάτη και πλήρης. Ένιωθε σαν να ήταν η τσούλα τους, απλά κάτι που θα χρησιμοποιούσαν και για κάποιο λόγο αυτό την άναβε απίστευτα.
 
Ο άγνωστος άφησε κάποια στιγμή τα μαλλιά της και επέτρεψε στο κεφάλι της να πέσει στα σεντόνια. Η Εύα ένιωθε καταπληκτικά κι άρχισε να τελειώνει για τρίτη φορά καθώς κουνούσε η ίδια τους γοφούς της πάνω στον πούτσο του. Εκείνος δεν έδειξε κανένα έλεος όμως και, πάλι συνέχισε να τη γαμάει παρά το ότι έτρεμε από το δυνατό οργασμό της. Ήταν ακούραστος.
 
Την γύρισε ανάσκελα και ήρθε από πάνω της. Στάλες ιδρώτα έσκαγαν στην καυτή της επιδερμίδα και εξατμίζονταν στο δευτερόλεπτο. Δεν έκανε να ξαναμπεί μέσα της παρά για λίγα δευτερόλεπτα. Τη γάμαγε για αρχή ιεραποστολικά, αργά και ερωτικά, ενώ της φίλαγε το λαιμό με τα σαρκώδη του χείλη. Τα χτυπήματά του όμως είχαν ήδη αρχίσει να επιταχύνονται και με κάθε ώθηση γινόταν όλο και πιο έντονα. Η Εύα είχε σχεδόν χωθεί βαθιά μέσα στα αρχίδια του όταν ένιωσε την πίεση να αρχίζει να αυξάνεται, καθώς ο χοντρός και μεγάλος πούτσος του τριβόταν με τη χοντρή σφήνα που της είχε χώσει στον κώλο. Επιπλέον, οι καυλωμένες ροζ ρώγες της τρίβονταν πάνω στο σκληρό τριχωτό στήθος του και την είχαν τρελάνει κι αυτές. Ποτέ ξανά δεν είχε τόσες πολλές μαζί διεγερμένες ερωτογενείς ζώνες. Χωρίς να το αντιληφθεί, με το μόνο μέρος του σώματος της που ήταν ελεύθερο, τύλιξε τα πόδια της γύρω από τους γοφούς του.
 
Όπως ήταν φιμωμένη, όντας σε έκσταση πνιγόταν με το σάλιο της φτάνοντας σε ακόμα έναν έντονο οργασμό. Τελείωνε πάνω στον πούτσο του, το σώμα της χτυπιόταν κάτω από το δικό του και οι γοφοί της έπεφταν πάνω του καθώς προσπαθούσε να πάρει περισσότερο από τον πούτσο του. Την είχε στείλε στα άκρα. Ήταν ακόμα καλύτερο από το πιο τρελό της όνειρο. Πώς είχε καταντήσει έτσι;
 
Εκείνος όμως δεν έκανε ούτε μια παύση, ακόμα και όταν ένιωσε το μουνί της και τον μπουκωμένο πρωκτό της να σφίγγονται γύρω από τον άξονά του καθώς έχυνε πίδακες από χύσια. Απλά συνέχισε να την πηδάει, πιέζοντας το σώμα της στο στρώμα με κάθε εμβολισμό. Δεν έδειχνε την παραμικρή διάθεση να χαλαρώσει.
 
Η Εύα είχε χάσει το μέτρημα των οργασμών της, ο άγνωστος, μια τη γάμαγε τρυφερά και την άλλη την ξέσκιζε τόσο δυνατά που κόντευε να σπάσει το κρεβάτι. Από την τέλεια παράδοση της την έβγαλε ο Μπιλ. Τον ένιωσε να της κατεβάζει βίαια το φίμωτρο της και προτού καταφέρει να πάρει ανάσα, της έχωσε την ψωλάρα του, ξεκινώντας να της γαμά το στόμα και να τη χύνει.
 
- Έτσι ρούφα τα χύσια μου καυλάκι μου, έκανε ο Μπιλ, ενώ ένα κύμα από σπέρμα και σάλια ξεχυνόταν από το στόμα της Εύας.
 
Μαζί όμως με τον Μπιλ, την έχυνε κι ο άγνωστος. Έτσι ξεκάπωτος, γέμιζε το μουνί της με μία γενναία δόση σπέρματος, βρυχώμενος και έχοντας φυτέψει όσο πιο βαθιά την πούτσα του μέσα της.
 
Αφού τέλειωσαν και οι δύο, ο Μπιλ ξανάβαλε το φίμωτρο στα πρησμένα και χυμένα χείλη της και ο άγνωστος βγήκε από μέσα της, αφήνοντας πίσω του ένα ρέμα από σπέρμα να ρέει ανάμεσα στις σχισμές της. Η Εύα είχε μόλις βιώσει το καλύτερο γαμήσι της ζωής της από εκείνον τον άγνωστο που μάλλον δε θα μάθαινε ποτέ ποιος ήταν. Τον άκουσε να ντύνεται και να τον αποχαιρετάει ο Μπιλ, σαν να είχε συμβεί πριν από λίγο το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Ήταν όμως τώρα ξανά μόνοι στο δωμάτιο...
 
- Δεν το χρειάζεσαι πλέον αυτό, της τράβηξε δυνατά τη μάσκα και αντίκρισε το γυμνό γυμνασμένο σώμα του, αλλά και την ακόμα σηκωμένη μεγάλη πούτσα του.
 
Παρά το ότι της έβγαλε τη μάσκα, της άφησε το φίμωτρο και δεν έδειχνε διατεθειμένος να της βγάλει ούτε τις χειροπέδες. Η Εύα καταλάβαινε πολύ καλά ότι δεν είχε τελειώσει μαζί της. Αυτή η γνώση έκανε τον εγκέφαλό της να σπινθηροβοληθεί, ενώ την έπιασε δύσπνοια. Ήταν ένα μείγμα αγωνίας και ασυγκράτητης γενετήσιας ορμής που ενεργοποιούσε κάθε κυτταρικό ιστό στο σώμα της.
 
Ο Μπιλ, απόλυτα κυρίαρχος, είχε ήδη πάρει το μπουκαλάκι με το λιπαντικό και έπαιρνε θέση από πίσω της. Της τράβηξε τη σφήνα από την σούφρα, σαν να ήταν φελλός από σαμπάνια και όπως ήταν υγραμένη από κωλόζουμα, της την τοποθέτησε στη μούνα, ενώ ταυτόχρονα άλειφε με τα δάχτυλα του την κωλότρυπα της με το λιπαντικό.
 
- Εύα, είσαι καταπληκτικό γαμήσι, αλλά έχεις ανάγκη κι από ένα δυνατό ξεκώλιασμα, έτσι δεν είναι;
 
- Μ... μούγκρισε.

Δεν ήξερε αν το μουγκρητό της ήταν προϊόν αντίδρασης για αυτό που ερχόταν ή ανυπομονησίας. Εκείνη τη στιγμή τα δύο συναισθήματα πάλευαν στο κεφάλι της. Τον Μπιλ όμως δεν τον ένοιαζε τί σκεφτόταν η Εύα, ήξερε τί θα της έκανε. Ο επιβήτορας τράβηξε την Εύα προς τα εκείνον έτσι ώστε ο κώλος της να κολλήσει πάνω του και έσπρωξε αργά μέσα του τον πουτσοκέφαλο του. Ο μπερδεμένος εγκέφαλος της Εύας μόλις και μετά βίας μπορούσε να σκεφτεί συνεκτικά, είχε τη σφήνα πράγματι καμιά ώρα μέσα της και την είχε ψιλοανοίξει, αλλά αυτό ήταν διαφορετικό.
 
- Χαλάρωσε, μωρό μου. Απλά χαλάρωσε, είπε ήρεμα ο Μπιλ κι έβαλε το κεφάλι του πούτσου του για πρώτη φορά στην παρθένα κωλοτρυπίδα της.
 
Αυτό την έκανε να ανακτήσει κάπως τις αισθήσεις της.

- Θεέ μου, είναι μέσα στον κώλο μου!
 
- Το θέλεις αυτό, έτσι δεν είναι;

Έκανε ο Μπιλ, βουτηγμένος κι ο ίδιος μέσα στην καύλα, σπρώχνοντας σιγά σιγά όλο και περισσότερο τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της. Ο μεγάλος πούτσος του τέντωνε επώδυνα την σούφρα της και η Εύα φοβόταν ότι θα έκανε στον κώλο της ό,τι έκανε στο μουνί της. Ενώ είχε απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο από το άγριο γαμήσι του μουνιού της, ήξερε ότι η παρθένα κωλοτρυπίδα της θα γινόταν κομματάκια από αυτό. Ωστόσο... ωστόσο, το ήθελε τόσο πολύ!
 
Ο σφιγκτήρας της σα να γνώριζε τί χρειαζόταν, χαλάρωσε γύρω από τον μεγάλο εισβολέα του, επιτρέποντας στη ψωλή του Μπιλ να φτάσει στον πάτο της. Ο Μπιλ την εξέπληξε τρίβοντας απαλά την κλειτορίδα της, όσο ο πούτσος του βρισκόταν βαθιά στον κώλο της, αλλά δεν κουνιόταν καθόλου. Αντίθετα, την άφηνε να συνηθίσει να τον έχει μέσα στον κώλο της. Και καθώς έτριβε το κουμπί της αγάπης της με τη σφηνωμένη σφήνα μέσα του, ο πόνος άρχισε πράγματι να εξασθενεί.
 
- Απλά χαλάρωσε Εύα. Θέλω να νιώσεις όμορφα με αυτό!

Τράβηξε αργά τον πούτσο του σχεδόν μέχρι τέρμα από τον κώλο της και μετά τον ξαναγύρισε μέσα. Καθώς γαμούσε τον κώλο της με αργές, μεγάλες κινήσεις, ο πόνος άρχισε αλήθεια να αντικαθίσταται από απόλαυση.
 
- Μ... βόγκαγε δυνατά, καθώς η ευχάριστη αίσθηση στον κώλο της άρχισε να αυξάνεται και ο πόνος να εξαφανίζεται εντελώς. Ο Μπιλ το κατάλαβε αυτό και την απελευθέρωσε από τα δεσμά του φίμωτρου
 
- Γάμα τον κώλο μου Μπιλ, γάμα τον αγάπη μου...

ξεχύθηκαν αμέσως από το στόμα της τρεμάμενα τα λόγια της. Με δυσκολία πίστευε τον εαυτό της ότι το έλεγε αυτό. Αλλά το έλεγε. Ένας τεράστιος πούτσος σοδομούσε τον κώλο της και εκείνη όχι μόνο το απολάμβανε αλλά τον ενθάρρυνε! Ο Μπιλ, τρελαμένος με το πόσο τσούλα ήταν, ανέβασε ταχύτητα και άρχισε να σπρώχνει με μεγαλύτερη δύναμη.
 
- Αχ... είναι υπέροχο!
 
Ο Μπιλ συνέχισε να αυξάνει σταδιακά την ταχύτητά του μέχρι που πήγαινε εξίσου γρήγορα στον κώλο της όσο και στο μουνί της. Και της άρεσε κάθε λεπτό! Όχι, ψέματα, της άρεσε ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! Μη βαστώντας άλλο, ούρλιαζε δυνατά καθώς όλο της το σώμα έτρεμε από έναν τεράστιο οργασμό.
 
Ο Μπιλ, όσο εκείνη ακόμα έτρεμε από ηδονή, αποτραβήχτηκε από τον κώλο της, την έβαλε στα γόνατά της στο πάτωμα και έσπρωξε τον πούτσο του στο στόμα της. Το συνειδητό μέρος του εγκεφάλου της την ενημέρωσε ότι δοκίμαζε τον ίδιο της τον κώλο καθώς ρουφούσε τον πούτσο του, αλλά η ακολασία της την άναψε ακόμα περισσότερο. Πριν χύσει, την τράβηξε από τα μαλλιά και την πέταξε ξανά πάνω στο κρεβάτι. Αλλά πριν την καβαλήσει ξανά, άρχισε να της χτυπάει δυνατά τον κώλο.
 
- Είσαι μια βρώμικη τσούλα που της αρέσει να την ξεκωλιάζουν έτσι δεν είναι;
 
- Ναι! Ούρλιαξε από ηδονή η Εύα.
 
- Πες το!
 
- Είμαι μια βρώμικη τσούλα που γουστάρει να της ξεσκίζουν τον πάτο!
 
Τότε έχωσε τον πούτσο του πάλι στην κωλοτρυπίδα της και άρχισε να την εμβολίζει δυνατά.
 
- Θα χύσω μέσα στη τρύπα σου, μωρό μου, της είπε ενώ της φίλησε γλυκά το σβέρκο.
 
Το μυαλό της Εύας είχε σπάσει στα δύο από το σκληρό γαμήσι του για άλλη μια φορά, αλλά μια σκέψη κατάφερε να ξεφύγει από την πυκνή ομίχλη της ηδονής της και ήταν ότι ήθελε πολύ να γεμίσει τον κώλο της με το σπέρμα του. Ο Μπιλ όσο πιο σκληρά γάμαγε τον κώλο της, τόσο πιο τρυφερά συμπεριφερόταν στον λαιμό της, ψιθυρίζοντας της πλέον ερωτόλογα. Της γάμαγε μυαλό, σώμα και ψυχή μαζί. Πώς θα μπορούσε να ξεπεράσει ποτέ κάτι τέτοιο; Πώς θα μπορούσε να του αρνηθεί ποτέ το οτιδήποτε; Είχε γίνει το πορνίδιο του και δεν ήθελε να είναι τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή στον κόσμο.
 
Αντίθετα με την Εύα, η οποία βρισκόταν στον έβδομο ουρανό, οι μέρες κύλησαν νευρικά για το ζευγάρι. Η σεξουαλική τους ζωή συνέχιζε να είναι προβληματική κι ας μην ξαναπηδήχτηκε στο σπίτι τους η Εύα με τον Μπιλ. Οι θόρυβοι τους όμως συνέχιζαν να στοιχειώνουν τον χώρο.
 
Η Στέλλα είχε βγει για γυμναστική, όπως συνήθιζε. Θερμότητα αναδυόταν από το πεζοδρόμιο καθώς τα ρυθμικά βήματα της χτυπούσαν πάνω του. Η Στέλλα έτρεχε τακτικά κι ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους το σώμα της ήταν σε τόσο θεαματική φόρμα. Αυτή τη φορά όμως έτρεχε με πολύ μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από ό,τι συνήθως, όπως έκανε μερικές φορές όταν ήταν θυμωμένη, δυστυχισμένη ή ιδιαίτερα αγχωμένη. Αυτή τη στιγμή ένιωθε έναν εναλλασσόμενο συνδυασμό αυτών των συναισθημάτων.
 
Η Στέλλα ήξερε ότι η φίλη της θα συνέχιζε να βλέπει τον Μπιλ, της το είχε πει και η ίδια. Δεν την εξέπληξε καν τόσο πολύ το γεγονός ότι είχαν γίνει τόσο γρήγορα ένα είδος "ζευγαριού" και αυτός ήταν ο λόγος που την έβλεπε όλο και λιγότερο τις τελευταίες μέρες. Δεν περίμενε όμως ότι η καλύτερή της φίλη θα γινόταν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Ντυνόταν και συμπεριφερόταν εντελώς ελαφρόμυαλα μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει τον Μπιλ. Την είχε πάει για ψώνια λίγες μέρες αφότου άρχισε να διανυκτερεύει στο σπίτι του φίλου του και της είχε αγοράσει ρούχα που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε η Στέλλα θα έβρισκε καν αποδεκτό μέχρι τώρα. Όταν η Εύα της τα είχε δείξει ενθουσιασμένη, η Στέλλα είχε προσπαθήσει να δείξει κάποιο ενθουσιασμό, αλλά αντ' αυτού κατέληξε να τη ρωτήσει αν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να τη δουν να φοράει τόσο τολμηρά ρούχα.
 
"Φυσικά! Νιώθω τόσο σέξι μέσα σε αυτά! Εξάλλου... όλα τα αγόρια τα λατρεύουν!" είχε απαντήσει. Η Στέλλα δε ρώτησε καν ποιοι ήταν "τα αγόρια", με τη θρασύτατη συμπεριφορά της Εύας θα μπορούσε να ήταν ο Μπιλ, ο Κώστας και οι φίλοι τους ή απλώς όλοι οι άντρες γενικά. Από πότε είχε αρχίσει να την νοιάζει η γνώμη των αντρών;
 
Λίγες μέρες αργότερα, η φίλη της εμφανίστηκε στο διαμέρισμα τους με ένα σκανδαλώδες χαμόγελο, παρόμοιο με αυτό που είχε όταν έκανε καμία πονηριά στα φοιτητικά τους χρόνια. Η Εύα ήταν τόσο ευδιάθετη.
 
- Ξέρω ότι είναι λίγο τρελό, αλλά μην φρικάρεις, εντάξει; γέλασε και ανέβασε το αμάνικο μπλουζάκι της.
 
Τα τροφαντά, φυσικά βυζιά της αναπήδησαν προς τα κάτω, χωρίς να περιορίζονται από κανένα σουτιέν. Η Στέλλα πρόσεξε αμέσως την αλλαγή. Και οι δύο ρώγες της καλύτερής της φίλης ήταν τρυπημένες... ένα ευθύ ασημί σκουλαρίκι περνούσε μέσα από κάθε ροζ θηλή της.
 
- Θεέ μου! Δεν πονάει αυτό; αναφώνησε η Στέλλα. Η Εύα δεν είχε κάνει ποτέ άλλα piercing εκτός από αυτά στα λοβούς των αυτιών της πριν από αυτά.
 
- Ναι! Πόνεσε για ένα δευτερόλεπτο. Μετά από αυτό όμως, είναι γαμάτη αίσθηση! Είναι σαν να διεγείρονται συνεχώς. Α, και κάνουν το σεξ πολύ πιο καυτό! Ο Μπιλ τις λατρεύει και κάθε φορά που γλείφει τις ρώγες μου είναι σαν να παίρνουν φωτιά! Λέμε να βάλω και στο μουνάκι μου!
 
Η Εύα έγλειψε λάγνα τα χείλη της καθώς το σκεφτόταν. Πού να ήξερε η φίλη της ότι όσο της μιλούσε, είχε και μια μεγάλη σφήνα καρφωμένη στον κώλο της. Χαχα, θα τρελαινόταν!
 
- Πρέπει να βάλεις κι εσύ! Έτσι θα μπορούμε να ταιριάζουμε όπως κάνουμε πάντα!
 
- Χα, χα! Ναι, ίσως στην επόμενη ζωή, γέλασε.

Δεν ήθελε να πληγώσει τα αισθήματα της κολλητής της, αλλά ήταν ενοχλητικό να βλέπει τέτοια άσεμνα κοσμήματα πάνω της. Δεν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Και αυτό χωρίς καν να λάβει υπόψη της τον πόνο που θα της προκαλούσε. Ταυτόχρονα, όμως, η Στέλλα έπρεπε να παραδεχτεί ότι τα piercing, τα ρούχα και ο τρόπος που η Εύα επιδείκνυε το νεοαποκτηθέν σεξαπίλ της την έκαναν να αποπνέει μια ωμή σεξουαλικότητα. Βαθιά μέσα της, τν φόβιζε και ταυτόχρονα τη ζήλευε. Παρ" όλες αυτές τις αλλαγές, η Στέλλα ήταν πρόθυμη να τις προσπεράσει και να συνεχίσει να αγαπάει τη φίλη της το ίδιο. Μετά από ακόμη λίγη κουβεντούλα, αφού και τα δύο κορίτσια είχαν χαλαρώσει τελείως, η Εύα καθάρισε το λαιμό της.
 
- Λοιπόν, θυμάσαι που είχαμε πει ότι θα πηγαίναμε στην παραλία;
 
- Ναι, το θυμάμαι.
 
Η Στέλλα σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο πόσο φοβερό θα ήταν να πάνε. Με αυτή τη ζέστη που συνέχιζε να έχει, αν και φθινόπωρο, θα ήταν ιδανικό να κάνει μερικά ακόμα μπάνια. Και το σημαντικότερο θα ξέφευγαν από τη δουλειά της τράπεζας, ειδικά ο Μάρκος φαινόταν να έχει μπουχτίσει.
 
- Λοιπόν... πήρα πρωτοβουλία και νοίκιασα ένα παραθαλάσσιο σπίτι στη Νέα Μάκρη. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για όλη την αναστάτωση που προξένησα. Παρασύρθηκα και ξεπέρασα κάποια όρια. Ως μέσο λοιπόν συγγνώμης, θα ήθελα να καλέσω εσένα και το Μάρκο να έρθετε εκεί μαζί μου. Απλώς, θα είναι και ο Κώστας και ο Μπιλ εκεί, δε μπορώ να τον αφήσω μόνο του να μου τον κλέψει καμία άλλη. Πρέπει να 'ρθείτε οπωσδήποτε! Η Εύα έλαμπε από ενθουσιασμό. Η Στέλλα δεν ήταν τόσο σίγουρη, καθώς δεν ήθελε να μοιραστεί την ίδια σκεπή με τα δύο νεγράκια. Η Εύα φαινόταν τόσο ενθουσιασμένη όμως, και η σκέψη ενός μεγάλου Σαββατοκύριακου στην παραλία με όλη αυτή τη ζέστη ήταν πολύ ελκυστική.
 
- Δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι τόσο καλή ιδέα, είπε διστακτικά.

- Ανοησίες! Ο Μάρκος θα το λατρέψει! Ένας Θεός ξέρει πόσο σκληρά δουλεύει και χρειάζεται διακοπές. Εξάλλου, εσείς δε χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Είναι κέρασμα από εμένα!, είπε η Εύα καθώς έπιανε τα χέρια της κολλητής της.
 
- Χαλαρές διακοπές στην παραλία, όπως τον παλιό καλό καιρό!
 
- Λοιπόν, υποθέτω ότι θα μπορούσα να μιλήσω στον Μάρκο...
 
- Καλά, σίγουρα θα δεχτεί!
 
O Μάρκος όντως δέχτηκε και με μεγάλη χαρά μάλιστα. Όταν η Στέλλα τον ρώτησε για τα σχέδια για την μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος. Χρειάζονταν διακοπές και ήταν σίγουρος ότι η αλμυρή αύρα της θάλασσας και η χαλάρωση θα του επαναφέραν τη διάθεση και πίσω στην κρεβατοκάμαρα. Ο Μάρκος επέμενε λοιπόν, ότι έπρεπε να πάνε, παρά τους δισταγμούς της Στέλλας. Θα έφευγαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης και θα έμεναν στην παραλία μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Στον Μάρκο άρεσε επίσης το γεγονός ότι η διαφυγή τους θα ήταν ουσιαστικά δωρεάν.

Τα πράγματα όμως θα άλλαζαν προς το χειρότερο για το Μάρκο την Τετάρτη. Μία σημαντική επένδυση στην οποία εργαζόταν ο Μάρκος στην τράπεζα έπεσε σε κρίση και αν όλη η ομάδα δεν έμενε να το αντιμετωπίσει, θα κινδύνευαν να χάσουν έναν βασικό πελάτη, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την θέση του στην τράπεζα. Ο Μάρκος έκανε τα πάντα για να το λύσει ή να το αναβάλει μετά το Σαββατοκύριακο, αλλά δεδομένου ότι επρόκειτο για πελάτη με μεγάλο πορτοφόλι, αυτό δεν ήταν δυνατό. Θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα τουλάχιστον για μερικές ημέρες. Όταν το είπε στην Στέλλα, εκείνη τον είχε ρωτήσει διστακτικά αν ήθελε να ακυρώσει την εκδρομή στην παραλία. Ήξερε όμως ότι ανυπομονούσε να πάει. Είχε μάλιστα πάει να ψωνίσει μπικίνι με την Εύα, δείχνοντας στο Μάρκο ότι τα πράγματα μεταξύ των δύο κοριτσιών είχαν βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό. Της είπε να πάει και ότι θα έπαιρνε το αυτοκίνητο μόλις τελείωνε και θα τους συναντούσε για τις υπόλοιπες μέρες.
 
- Είσαι σίγουρος, μωρό μου;... είχε ρωτήσει με τη γλυκιά, τρυφερή φωνή της, γεμάτη με τόση αμφιβολία.
 
- Ναι! Θα είναι υπέροχο και για τους δυο μας! Μας χρειάζονται τέτοιες διακοπές
 
Αυτό συνέβη την προηγούμενη ημέρα. Τώρα, το πρωί της Πέμπτης, ένιωθε σημαντικά πιο ανήσυχος για την απόφασή του. Είχε αποφασίσει να πάει αργά στο γραφείο εκείνη την ημέρα, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τη Στέλλα να μαζέψει τα πράγματά της και να πει ένα σωστό αντίο. Ένιωθε αρκετά άσχημα που δεν έφυγε μαζί της και ήθελε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να δείξει πόσο πολύ νοιαζόταν γι" αυτήν. Το επίπεδο άγχους του όμως είχε φτάσει στα ύψη. Το τηλέφωνό του δονείτο συνεχώς από μηνύματα και emails από τη δουλειά του όλη την ώρα και η πραγματικότητα ήταν ότι η υπέροχη γυναίκα του έφευγε από την πόλη με την πλέον πρόστυχη καλύτερη φίλη της και δύο τεράστιους μαύρους τύπους, του προκαλούσε ανησυχία.
 
Ο Μάρκος δε μπορούσε να σταματήσει να θαυμάζει πόσο πανέμορφη ήταν η Στέλλα. Περπατούσε ξυπόλητη στο σαλόνι του διαμερίσματος, μαζεύοντας τα τελευταία της πράγματα, φορώντας ένα πολύ κοντό σορτσάκι και ένα μπικίνι, κάτι που ήταν λογικό, δεδομένου ότι το πιθανότερο ήταν ότι θα πήγαιναν αμέσως στην παραλία όταν έφταναν εκεί. Κάποια από τα καστανά της μαλλιά έπεφταν σέξι πάνω στο όμορφο πρόσωπό της καθώς έσκυβε συνεχώς για να πάρει και να πακετάρει αντικείμενα ρουχισμού και ήταν σχεδόν έτοιμος να παραιτηθεί από τη δουλειά του εκείνη τη στιγμή μόνο και μόνο για να πάει μαζί της.
 
Την ώρα που το σκεφτόταν αυτό, η πόρτα του διαμερίσματός τους, την οποία είχαν αφήσει μισάνοιχτη προκειμένου να αρχίσουν να μεταφέρουν τα πράγματα της κάτω, άνοιξε. Μπήκε μέσα η Εύα, ενθουσιασμένη και γεμάτη ενέργεια, φορώντας κάτι παρόμοιο με αυτό που φορούσε η Στέλλα, αλλά το μεγαλύτερο στήθος της και το πιο στενό σορτσάκι της το έκαναν να φαίνεται πιο πρόστυχο. Αφού τους χαιρέτησε, προχώρησε να βοηθήσει να κατεβάσουν κάποια πράγματα της στο αυτοκίνητο. Ακριβώς πίσω από την Εύα μπήκε κάποιος που ο Μάρκος δεν ήταν τόσο προετοιμασμένος να δει. Το νταβραντισμένο κορμί του Κώστα εμφανίστηκε μέσα από το πλαίσιο της πόρτας, προξενώντας του ασυναίσθητα νευρικότητα. Άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο, προσπαθώντας να απασχοληθεί απαντώντας στον κατακλυσμό των μηνυμάτων και των emails που αφορούσαν τη δουλειά του.
 
- Ουάου... θα είχα πει στην Εύα εδώ και πολύ καιρό να πάμε στην παραλία αν ήξερα ότι θα έβλεπα μια όμορφη γυναίκα σαν εσένα ντυμένη έτσι.
 
Η φωνή του ξάφνιασε τη Στέλλα, η οποία δεν είχε προσέξει την είσοδό του. Παρόλο που η βαθιά φωνή του ακουγόταν εύκολα σε όλο το μικρό διαμέρισμα, ο απαλός τόνος που χρησιμοποιούσε το έκανε σχεδόν να ακούγεται σαν να μην ήταν κάτι ακατάλληλο για να το πει σε μια παντρεμένη γυναίκα μπροστά στον άντρα της. Σχεδόν...
 
- Ω! Γεια σου Κώστα! απάντησε η Στέλλα, λίγο έκπληκτη.
 
- Μόλις τελειώνω, μαζεύω τα τελευταία πράγματα που χρειάζομαι για την παραλία. Η Στέλλα φαινόταν λίγο ανήσυχη καθώς μάζευε τα τελευταία ρούχα.
 
Ο Κώστας χαιρέτησε το Μάρκο από μακριά κι εκείνος απάντησε στο χαιρετισμό με παρόμοιο τρόπο, αλλά εξακολουθούσε να αισθάνεται άβολα και επέστρεψε να απαντάει στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη δουλειά. Μετά από μερικές στιγμές κατά τις οποίες όλοι ήταν σχετικά σιωπηλοί, εκτός από τις κινήσεις της Στέλλας, εκείνη ανακοίνωσε τελικά, με πολύ ικανοποιημένο τρόπο: "Αααα! Νομίζω ότι τέλειωσα". Ξαφνικά ο Μάρκος την άκουσε να παίρνει μια απότομη ανάσα, σχεδόν σαν ένα δυνατό λαχάνιασμα, και κοίταξε ψηλά. Ο Κώστας είχε μετακινηθεί εν μέρει πίσω της, σε κάποια απόσταση από το σημείο όπου ο Μάρκος περπατούσε μπρος-πίσω πληκτρολογώντας το κινητό του. Ακόμα και από αυτή την απόσταση, και παρόλο που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, πάνω στο οποίο ακουμπούσε η βαλίτσα, τον είδε να κολλάει πάνω της.
 
- Ναι, φαίνεται ότι είσαι έτοιμη. Αν και δε νομίζω ότι θα χρειαστείς τόσα πολλά να φορέσεις, ειλικρινά. Η φωνή του Κώστα έσπασε την παγωμένη σιωπή που είχε κυριεύσει το δωμάτιο. Ακόμα κι αν ο Μάρκος εκτίμησε ότι επιτέλους ειπώθηκαν κάποιες λέξεις στο δωμάτιο, ανατρίχιασε για το πόσο ακατάλληλο ήταν το σχόλιό του. Ο Κώστας συμπλήρωσε γρήγορα:
 
- Εννοώ, στην τελική, θα είμαστε στην παραλία
 
Ακριβώς τότε, η Εύα εισέβαλε ξανά στο διαμέρισμα.
 
- Τι συμβαίνει; Ο Μπιλ περιμένει στο αυτοκίνητο και έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόμονος.
 
Ο Μάρκος δεν είχε χαρεί ποτέ περισσότερο που είδε τη Εύα. Ο Κώστας απομακρύνθηκε από τη Στέλλα, άρπαξε τη βαλίτσα της και την πήγε κάτω. Η Εύα πλησίασε το Μάρκο, τον αποχαιρέτησε και του είπε να μην ανησυχεί, ότι θα φρόντιζε τη Στέλλα γι' αυτόν. Δεν πίστευε ότι η Εύα κατάλαβε πόσο πολύ ήλπιζε να είναι αλήθεια αυτό. Γύρισε και πήγε προς την πόρτα.
 
- Γεια σου, μωρό μου. Θα σου τηλεφωνήσω όταν φτάσουμε.
 
Η φωνή της ακουγόταν διαφορετική από νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Ο Μάρκος δε μπορούσε να εντοπίσει ακριβώς τη διαφορά- ίσως πιο μαλακή ή πιο ψυχρή;
 
- Προσπάθησε να έρθεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, εντάξει;
 
Πλησίασε και του έδωσε ένα φιλί στα χείλη. Ο Μάρκος θα έπρεπε να την αρπάξει από το μπράτσο αμέσως εκεί και να της δώσει μια παθιασμένη αγκαλιά με ένα καυτό φιλί, αλλά βρισκόταν ακόμα σε κατάσταση εντελώς άβολη. Της είπε ότι την αγαπούσε, της έδωσε άλλο ένα φιλί στα χείλη και τη συνόδευσε στο αυτοκίνητο κάτω για να την αποχαιρετήσει.
 
Τα πράγματα είχαν αρχίσει να βελτιώνονται την επομένη για τον Μάρκο. Ο χειρισμός της κατάστασης κρίσης στη δουλειά είχε προχωρήσει καλά τις τελευταίες δύο ημέρες και φαινόταν ότι θα μπορούσε να φύγει για την παραλία κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη μέρα, που ήταν το Σάββατο. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσε να περάσει δύο μέρες και μια νύχτα εκεί με τη Στέλλα, πράγμα που ήταν καλύτερο από το τίποτα. Παρόλα αυτά, η ανάμνηση του πρωινού της Πέμπτης δεν έπαυε να τον στοιχειώνει.
 
Η Στέλλα και ο Μάρκος είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και είχαν στείλει πολλά μηνύματα ο ένας στον άλλο την προηγούμενη ημέρα. Του είχε τηλεφωνήσει για να του πει ότι είχαν φτάσει ασφαλείς και ότι το σπίτι ήταν πολύ μεγαλύτερο και πιο ωραίο απ' ό,τι περίμενε και βρισκόταν ακριβώς μπροστά στην παραλία. Του είχε επίσης στείλει μήνυμα για να του πει ότι θα πήγαιναν στην παραλία για να απολαύσουν τον ήλιο. Μετά από αρκετές ώρες έλαβε άλλο ένα μήνυμα από εκείνη που έλεγε: "Γεια σου μωρό μου! Η παραλία ήταν υπέροχη! Σίγουρα χρειαζόταν λίγος ήλιος. Τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε σε ένα κοντινό μπαρ για μερικά ποτά. Θα τα πούμε αργότερα". Το μήνυμα τελείωνε με ένα χαμόγελο που φυσούσε ένα μικρό φιλί.
 
Ο Μάρκος δούλευε από το σπίτι ώρες μετά από εκείνο το μήνυμα και τελικά αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι. Ξύπνησε νωρίς το επόμενο πρωί, συνειδητοποιώντας ότι τον είχε πάρει ο ύπνος από την κούραση. Είχε κοιμηθεί όλη τη νύχτα. Έλεγξε το κινητό του, αλλά δεν είχε λάβει άλλα μηνύματα από τη Στέλλα από το τελευταίο που είχε στείλει το προηγούμενο βράδυ. Του φάνηκε παράξενο αυτό, αλλά το απέδωσε ως αποτέλεσμα της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από μέρους της και της κούρασης από την ημέρα στην παραλία. Της έστειλε μήνυμα λέγοντάς της καλημέρα. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό του αργότερα την ίδια μέρα, γύρω στο μεσημέρι, είδε ότι ήταν η Στέλλα που καλούσε.
 
- Γεια σου μωρό μου! Λυπάμαι πολύ που δεν σου έγραψα χθες το βράδυ. Ήπια λίγο παραπάνω και αποκοιμήθηκα αμέσως όταν γυρίσαμε σπίτι.
 
Η φωνή της ήταν σιγανή και ακουγόταν κουρασμένη.
 
- Δεν πειράζει. Πώς ήταν;... δίστασε για ένα δευτερόλεπτο προτού ρωτήσει αυτό που τον έκαιγε.
 
- Σε ενόχλησε πολύ ο Κώστας;

Δεν ήταν σίγουρος γιατί το ρώτησε αυτό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχε κάνει τίποτα γι" αυτό την τελευταία φορά που την είχε ενοχλήσει. Η Στέλλα παρέμεινε σιωπηλή για μερικά δευτερόλεπτα.
 
- Χμ, ήταν μια χαρά. Περάσαμε πολύ καλά. Μόνο μερικά ποτά και λίγο χορό πριν γυρίσουμε σπίτι. Και όχι, δε με ενόχλησε καθόλου.
 
Υπήρχε κάτι παράξενο στη φωνή της, που δε μπορούσε να το εντοπίσει. Οι απαντήσεις της έμοιαζαν βιαστικές. Αποφάσισε να μην την πιέσει για περισσότερες πληροφορίες από το τηλέφωνο, βλέποντας ότι πιθανότατα θα την έβλεπε αυτοπροσώπως την επόμενη μέρα.
 
- Σ" αγαπώ, της είπε, νιώθοντας ότι ήταν κάτι που δεν έλεγε αρκετά τελευταία.
 
- Κι εγώ σ" αγαπώ.

Η Στέλλα απάντησε με την ίδια παραδοξότητα στη φωνή της. Είχαν ανταλλάξει μερικά μηνύματα αργότερα και την είχε ενημερώσει ότι ήταν πιθανό να μπορέσει να πάει στην παραλία την επόμενη μέρα.
 
Η διαδρομή προς την παραλία ήταν χωρίς προβλήματα, πράγμα που ήταν καλό, και η αλμυρή θαλασσινή αύρα που έμπαινε μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα βελτίωσε πολύ τη διάθεση του και τον χαλάρωσε. Είχε μιλήσει με τη Στέλλα νωρίτερα εκείνη την ημέρα λέγοντας ότι θα πήγαινε εκεί αφού έφευγε από την τράπεζα το απόγευμα. Ωστόσο, καθώς πήγαινε εκεί, ένας από τους συνεργάτες του τηλεφώνησε για να του πει ότι είχαν διορθώσει το πρόβλημα. Ήταν ελεύθερος να πάει αμέσως στην παραλία, οπότε αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό και είχε κάνει αναστροφή, χαρούμενος που μπορούσε να της κάνει έκπληξη.
 
Ήταν λίγο μετά τη 1:00 μ.μ. όταν σταμάτησε σε μια κάβα για να αγοράσει λίγη σαμπάνια για να χαρίσει στη Στέλλα, ένα από τα αγαπημένα της ποτά. Ήταν στο πίσω μέρος και διάλεγε ένα μπουκάλι όταν άκουσε μια ανησυχητικά οικεία φωνή. Γύρισε και είδε την Εύα να μπαίνει από την είσοδο, και για να μην τον δει πήγε σε ένα διαφορετικό τμήμα του καταστήματος. Η Εύα έδειχνε απολύτως καταπληκτική με ένα καυτό μπικίνι που αναδείκνυε τα υπέροχα βυζιά της και μία διάφανη εσάρπα που έδειχνε τα μαυρισμένα πλέον πόδια της και τον κώλο της. Το πρώην χλωμό δέρμα της είχε πάρει ένα σέξι μαύρισμα τις τελευταίες μέρες, κάνοντάς τη να φαίνεται λαμπερή, και τα ανοιχτά μαλλιά της έδειχναν βρεγμένα και λαμπερά από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Ο Μάρκος δεν εξεπλάγη όταν είδε το Μπιλ να μπαίνει μέσα πίσω από την Εύα, φορώντας μόνο το σορτσάκι του και επιδεικνύοντας το γυμνασμένο του σώμα. Η Εύα γελούσε ενώ μιλούσε με τον Μπιλ και για κάποιο λόγο το ύφος της έκανε την περιέργεια του Μάρκου να μεγαλώσει και τον οδήγησε στο να θέλει να τους κρυφακούσει, οπότε πλησίασε στα κρυφά.
 
- Χαχα, είσαι τόσο κακός! Μην λες τέτοια πράγματα! Είναι φίλη μου!
 
Η φωνή της μόλις και μετά βίας ακουγόταν πάνω από τη μουσική του καταστήματος, αλλά ο Μάρκος ήταν σίγουρα περίεργος τώρα. Φαινόταν να μιλάει για τη Στέλλα. Είχε υποψιαστεί τη συμπεριφορά της στο τηλέφωνο και στα μηνύματα, καθώς δεν ήταν τόσο επικοινωνιακή όσο συνήθως. Το είχε αποδώσει στο ότι βρισκόταν σε κατάσταση διακοπών, αλλά τώρα ήταν σε θέση να μάθει αν κάτι άλλο συνέβαινε. Αποφάσισε να προσπαθήσει να συνεχίσει να ακούει, αλλά μπορούσε να πιάσει μόνο κομματάκια από όσα έλεγαν χωρίς να ρισκάρει να πλησιάσει πολύ. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβει τι μουρμούριζε ο Μπιλ με τη βαθιά φωνή του, οπότε ο Μάρκος άκουγε κυρίως την Εύα να μιλάει.
 
"...τόσο ενθουσιασμένη... Έρχεται ο Μάρκος... τίποτα άλλο παρά αγνός ρομαντισμός... είναι ο άντρας της...". Η Εύα μόλις που ακουγόταν από εκεί που βρισκόταν ο Μάρκος, αλλά αυτά τα διακεκομμένα κομμάτια τον έκαναν να νιώθει ανόητος. Η Στέλλα μάλλον θα ήταν εξίσου ενθουσιασμένη που τον έβλεπε όσο κι εκείνος. Ένιωσε ένοχος που κατασκόπευε σαν σκουλήκι και περίμενε ντροπιασμένος πίσω από έναν διάδρομο καθώς η Εύα και ο Μπιλ πλησίαζαν το ταμείο για να πληρώσουν.
 
"Θέλω να πω, βγήκε με το ζόρι από το δωμάτιο τις τελευταίες δύο μέρες. Είναι θαύμα που έχει αποκτήσει τόσο ωραίο μαύρισμα", σχολίασε η Εύα καθώς εκείνη και ο Μπιλ έβγαιναν από την μπροστινή πόρτα. Το στομάχι του Μαρκου μαζεύτηκε και η καρδιά του άρχισε να χτυπάει δυνατά στο άκουσμα αυτών των λέξεων. Τι εννοούσε η Εύα; Η Στέλλα είχε πραγματικά μείνει μέσα αυτές τις μέρες; Ήταν άρρωστη; Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι ήταν άρρωστη στις λίγες συζητήσεις που είχαν κάνει αυτές τις μέρες. Ο πραγματικός λόγος που απασχολούσε τον Μάρκο ήταν τελείως διαφορετικός και πολύ πιο σκοτεινός. Ο Μάρκος δε θα αναγνώριζε καν συνειδητά αυτό το ενδεχόμενο- η Στέλλα δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
 
Βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο καθώς οδηγούσε προς το παραλιακό σπίτι, ακολουθώντας άσκοπα τις οδηγίες του τηλεφώνου του. Μετά από περίπου 10 λεπτά οδήγησης, έφτασε. Το μεγάλο σπίτι φαινόταν καταπληκτικό, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, και βρισκόταν ακριβώς στην προκυμαία. Ακόμα και από το σημείο που βρισκόταν, ο Μάρκος μπορούσε να καταλάβει ότι η βεράντα είχε καταπληκτική θέα στη θάλασσα και μπορούσε να δει τα ξύλινα σκαλιά που οδηγούσαν στην άμμο. "Θα πρέπει να δωσε αρκετά η Εύα". σκέφτηκε. Πήρε το μπουκάλι σαμπάνιας, την τσάντα του και περπάτησε προς το σπίτι.
 
Χτύπησε την εξώπορτα και περίμενε μερικά λεπτά, αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Σκέφτηκε ότι ο Μπιλ και η Εύα επέστρεφαν ακόμα με τα πόδια από την κάβα και ότι η Στέλλα και ο Κώστας πρέπει να ήταν κάτω στην παραλία, οπότε αποφάσισε να περπατήσει μέχρι την πλαϊνή είσοδο της βεράντας που είχε δει όταν πάρκαρε. Η μικρή πύλη ήταν ξεκλείδωτη και μπήκε στη βεράντα.
 
Καθώς ο Μάρκος περπατούσε προς τις συρόμενες γυάλινες πόρτες είδε τη Στέλλα να βγαίνει από μέσα. Ο Μάρκος αναγκάστηκε να πάρει μια γρήγορη ανάσα- έδειχνε εκπληκτική. Στα δευτερόλεπτα πριν προλάβει να τον προσέξει, τα μάτια του αποτύπωσαν όλη της την ομορφιά. Περπατούσε ξυπόλητη, φορώντας ένα καινούργιο μπικίνι που τόνιζε τα γυμνασμένα πόδια της, τον καλλίγραμμο κώλο της, το επίπεδο στομάχι της και τα σφιχτά και συμμετρικά βυζιά της. Το δέρμα της είχε πάρει ένα πολύ ωραίο μαύρισμα, που τόνιζε τους μύες και τις καμπύλες της, καθώς και της έδινε μια σέξι λάμψη. Η Στέλλα έδειχνε απολύτως λαμπερή. Ο Μάρκος παρατήρησε επίσης ότι φορούσε μια αλυσίδα στον αστράγαλο στο ένα της πόδι, κάτι που σπάνια είχε φορέσει στο παρελθόν. Δεν ήξερε καν ότι είχε μία, αλλά ταίριαζε πολύ καλά με το νέο της μπικίνι και το μαύρισμά της, κάνοντάς τη να δείχνει ακόμα πιο σέξι.
 
Η Στέλλα τον είδε και ξαφνιάστηκε, προφανώς δεν περίμενε να τον δει. Το ίδιο περίμενε και ο Μάρκος, αφού το τελευταίο που ήξερε ήταν ότι θα έφτανε πολύ αργότερα μέσα στην ημέρα. Βλέποντας τη λαμπερή θεά του ντυμένη μόνο με ένα μικρό μπικίνι, ξέχασε τα πάντα για όσα είχε ακούσει στην κάβα- ένιωσε εντελώς ενθουσιασμένος που την είδε.
 
- Γεια σου μωρό μου... είπε ο καθώς την πλησίαζε.
 
- Μάρκο! Γεια σου! Νόμιζα ότι θα ερχόσουν αργότερα σήμερα.
 
Η φωνή της ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και νευρικότητα. Τα μάτια της πρόδιδαν την αμηχανία της, αλλά πριν ο Μάρκος προλάβει να επεξεργαστεί πραγματικά την αρχική της αντίδραση, το λαμπερό χαμόγελο της και η ζεστή αγκαλιά της τον τύλιξαν. Το δέρμα της ήταν ζεστό.
 
- Το ξέρω, αλλά η κρίση διορθώθηκε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο και ήθελα να σου κάνω έκπληξη...
 
εξήγησε καθώς της έδινε το μπουκάλι που περιείχε την αγαπημένη της σαμπάνια. Είχε αρχίσει να ερεθίζεται από το σέξι άρωμα του αλατιού, του αντηλιακού και μιας υποψίας ιδρώτα στο δέρμα της.
 
- Πάω να βάλω το μαγιό μου για να κατέβουμε στην παραλία, πεθαίνω να πάρω λίγο ήλιο
 
- Εντάξει, το δωμάτιό μας είναι στο τέλος του διαδρόμου στα αριστερά. Θα σε δω κάτω...

απάντησε εκείνη καθώς άρπαξε μια κοντινή πετσέτα θαλάσσης και άρχισε να κατεβαίνει σέξι τα σκαλιά της βεράντας. Ο Μάρκος μπήκε μέσα όπου η θερμοκρασία ήταν λίγο πιο δροσερή χάρη σε μερικούς καλούς ανεμιστήρες. Οι χώροι της κουζίνας και του σαλονιού ήταν όμορφα διακοσμημένοι και αρκετά ευρύχωροι. Καθώς κατευθυνόταν προς τον διάδρομο, έπεσε πάνω στον Κώστα που έβγαινε από το δωμάτιό του.
 
- Γεια σου, Μάρκο, τον χαιρέτησε, σφίγγοντας το χέρι του και επιδεικνύοντας το μεγάλο του χέρι με το τατουάζ. Οι σκούροι μύες του έδειχναν ακόμα πιο πρησμένοι απ" ό,τι θυμόταν ο Μάρκος. Δε φορούσε τίποτα άλλο παρά ένα μικρό, έντονα χρωματιστό μαγιό που έκανε αντίθεση με το χρώμα του δέρματός του. Οι μύες του έλαμπαν από κάτι που πρέπει να ήταν αντηλιακό.
 
- Γεια σου, πώς πάει;

Ο Μάρκος δεν είχε καμία διάθεση για κουβεντούλα και ήθελε απλώς να κατέβει στην παραλία με την Στέλλα το συντομότερο δυνατό.
 
- Ήταν τρέλα, μάγκα μου. Ήλιος, ποτό, πάρτι. Να σου πω, η γυναίκα σου είναι πραγματικά το κάτι άλλο, φίλε!
 
Ο Μάρκος δεν ήξερε πώς να εκλάβει αυτό το σχόλιο. "Ευχαριστώ, φίλε". Απάντησε αμήχανα. Πήγε στο δωμάτιό του και άλλαξε τα ρούχα παραλίας που φορούσε.
 
Ο ήλιος τους έδερνε καθώς ο Μάρκος διάβαζε το βιβλίο του ξαπλωμένος στην πετσέτα του. Η Στέλλα έκανε ηλιοθεραπεία στη δική της πετσέτα δίπλα του, ενώ ο Κώστας βρισκόταν στην άλλη πλευρά της. Καθ" όλη τη διάρκεια του απογεύματος, ο Μάρκος δεν μπορούσε παρά να νιώθει μια κάποια αίσθηση αποξένωσης. Παρόλο που η Στέλλα του έδινε μεγάλη προσοχή, δεν μπορούσε να μην αισθάνεται την αίσθηση ότι σε κάποιο επίπεδο ήταν ο τρίτος τροχός. Ήταν μικρά πράγματα που συνέβαιναν, όπως τα γέλια της Στέλλας και του Κώστα με αθώα εσωτερικά αστεία, ο τρόπος που οι δυο τους μιλούσαν στον Μπιλ και τη Εύα όταν τους συνόδευαν στην άμμο, ακόμα και τα περαστικά βλέμματα έμοιαζαν να ενοχλούν τον Μάρκο. Όταν η Στέλλα δήλωσε ότι ήθελε να πάει για κολύμπι, ο Κώστας σηκώθηκε και πήγε μαζί της χωρίς να πει λέξη. Ο Μάρκος ήταν απασχολημένος με το διάβασμα, αλλά θα ήθελε τουλάχιστον να τον ρωτήσει αν θα την ακολουθούσε. Η ζήλια του χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο όταν ο Κώστας ρώτησε την Στέλλα αν θα μπορούσε να απλώσει λίγο αντηλιακό στην πλάτη του. Το να βλέπει τα μικρά, λεπτά, λευκά χέρια της να τρίβουν την κρέμα στη σκούρα μυώδη πλάτη του ήταν βαθιά ενοχλητικό για εκείνον, αλλά η αντίθεση του προκάλεσε και άλλα συναισθήματα. Έζησε τα ίδια συναισθήματα όταν ο Κώστας ανταπέδωσε, τρίβοντας τα μεγάλα μαύρα χέρια του σε όλο το λείο, μαυρισμένο δέρμα της. Εκείνη έμοιαζε τόσο μικρή σε σύγκριση με τον ίδιο.
 
Αυτά τα συναισθήματα και η αυξανόμενη ζήλια τον έκαναν να θέλει να έρθει πιο κοντά της, να έχει περισσότερη επαφή μαζί της. Κάποια στιγμή, ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα, μετακίνησε το σώμα του κάθετα προς το δικό της και έβαλε το κεφάλι του στο κάτω μέρος της κοιλιάς της, κοιτάζοντας προς το νερό, πράγμα που σήμαινε επίσης ότι το πρόσωπό του βρισκόταν κοντά στο καλυμμένο με μπικίνι μουνί της. Είχαν βρεθεί σε αυτή τη στάση αμέτρητες φορές ενώ έβλεπαν τηλεόραση σε καναπέ ή κρεβάτι. Αυτή τη φορά όμως, η Στέλλα τεντώθηκε και έσπρωξε το κεφάλι του μακριά. Όταν είδε το ερωτηματικό βλέμμα του, του ζήτησε απλώς να ξαπλώσει δίπλα της, λέγοντας ότι ένιωθε φουσκωμένη και δεν ήθελε να ξαπλώσει εκεί. Ο Μάρκος βρήκε τη συμπεριφορά της περίεργη.
 
Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, πήγαν όλοι να κάνουν ντους και να αλλάξουν στα δωμάτιά τους πριν βγουν για δείπνο και στη συνέχεια για ποτό στο σπίτι. Είχαν εφοδιαστεί καλά, ώστε να υπάρχει άφθονο ποτό. Ο Μάρκος και η Στέλλα είχαν το δικό τους δωμάτιο, ο Μπιλ και η Εύα, που τώρα ήταν ουσιαστικά ζευγάρι, ήταν σε ένα άλλο δωμάτιο και ο Κώστας είχε αυτό που φαινόταν σαν το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο, με την καλύτερη θέα, φυσικά, όλο δικό του. Η Στέλλα έκανε ντους, αλλά ο Μάρκος παρατήρησε ότι αντί να αλλάξει στο δωμάτιο μπροστά του, άλλαζε στο μπάνιο. Όταν βγήκε, δε μπορούσε παρά να την κοιτάξει έκπληκτος. Φορούσε ένα κοντό λευκό καλοκαιρινό φόρεμα που τόνιζε πραγματικά τα γυμνασμένα της πόδια, τον καλοσχηματισμένο της κώλο και το μαυρισμένο της δέρμα. Δεν ήταν πρόστυχο, αλλά ήταν σίγουρα πιο τολμηρό από το συνηθισμένο. Φορούσε επίσης ένα ωραίο ζευγάρι τακούνια και ο Μάρκος παρατήρησε ότι φορούσε το ίδιο καινούργιο βραχιολάκι με πριν.
 
- Είσαι καταπληκτική! Δεν είχα ξαναδεί ποτέ αυτό το βραχιόλι. Πότε το πήρες;
 
- Ω, είπε η Στέλλα κοιτάζοντας προς τα κάτω σαν να το είχε ξεχάσει, ναι, το πήρα εδώ σε ένα μικρό μαγαζί στην πόλη. Μου το έδωσε ο Κώστας
 
- Τι; Τι εννοείς ότι σου το έδωσε ο Κώστας;

Δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό που άκουσε.
 
- Μάρκο ηρέμησε και χαμήλωσε τη φωνή σου! Ήταν απλώς μια χειρονομία, ήταν απλά ένας τζέντλεμαν, αυτό είναι όλο. Μην κάνεις φασαρία γι" αυτό.
 
Ήταν φανερά ενοχλημένη και αναστατωμένη, δεδομένου ότι ποτέ δεν αποκαλούσε τον Μάρκο με το όνομά του, εκτός αν τον μάλωνε ή αν επιδιδόταν σε σοβαρή συζήτηση. Τα λόγια της δεν τον έκαναν να νιώσει καθόλου καλύτερα, αλλά ηρέμησε.
 
- Λοιπόν, εσύ και ο Κώστας τα πηγαίνετε πολύ καλά, είπε σε πιο μετριοπαθή τόνο, αλλά η υποβόσκουσα ερώτηση ήταν εμφανής.
 
- Ναι, τα πάμε. Ήταν καλός μαζί μου και με συνόδευσε τις τελευταίες ημέρες, αφού διαφορετικά θα ήμουν μόνη μου, αφού η Εύα είναι συνέχεια με το Μπιλ. Και ποιος φταίει γι" αυτό;
 
Η Στέλλα το είπε με τρόπο που είχε σκοπό να αναστατώσει τον Μάρκο, και στη συνέχεια κοίταξε ξανά τον καθρέφτη που χρησιμοποιούσε για να εφαρμόσει το μακιγιάζ της. Εκείνος συνειδητοποίησε ότι είχε εν μέρει δίκιο και προσπάθησε να εξομαλύνει τα πράγματα.
 
- Κοίτα, δεν θέλω να τσακωθούμε. Νομίζω ότι σου πάει πολύ. Είσαι πολύ σέξι. Προσπάθησε να της φιλήσει στο λαιμό, αλλά εκείνη τον απέκρουσε.
 
Τα πράγματα παρέμειναν σχεδόν τα ίδια στο εστιατόριο, ένα χαλαρό μέρος με ωραίο εξωτερικό τμήμα και καλό φαγητό. Οι υπόλοιποι μιλούσαν και γελούσαν για πράγματα που είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οπότε εκείνος δεν ήταν σε θέση να πάρει μέρος στις περισσότερες συζητήσεις τους. Τουλάχιστον η Στέλλα δε φαινόταν πια θυμωμένη μαζί του, αλλά αυτό οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι εκείνος ένιωθε ελάχιστα παρών.
 
Πίσω στο σπίτι, ο Κώστας άρχισε να αναμειγνύει ποτά για όλους. Όλοι τους είχαν ήδη πιει μερικά ποτά στο εστιατόριο, οπότε ήταν αρκετά ζωηροί όταν επέστρεψαν. Τα κορίτσια έβαλαν μουσική και πολύ σύντομα χόρευαν μεταξύ τους. Τα δύο κορίτσια έδειχναν εντυπωσιακά και το να τις βλέπεις μαζί ήταν ακόμα πιο δελεαστικό από την τελευταία φορά που ο Μάρκος είχε δει το δίδυμο να χορεύει στο νυχτερινό κέντρο πριν από μερικές εβδομάδες. Τα δύο κορίτσια είχαν πολύ ωραίο μαύρισμα, φορούσαν πιο αποκαλυπτικά ρούχα λόγω της παραλίας και μπορούσε να καταλάβει ότι μέρος της νεοαποκτηθείσας συμπεριφοράς της Εύας είχε μεταδοθεί στην Στέλλα.
 
Τα ποτά συνέχισαν να ρέουν. Οι άντρες κάθονταν όλοι τριγύρω και μιλούσαν και έπιναν με τη μουσική, ενώ τα κορίτσια συμμετείχαν κάθε τόσο πριν χορέψουν ξανά. Τόσο ο Κώστας όσο και ο Μπιλ δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν πόσο πολύ κοιτούσαν τις δυο τους, αλλά τα κορίτσια δεν έδειχναν να ενοχλούνται. Ο Μάρκος είχε μια ξαφνική αίσθηση ότι έπρεπε να σηκωθεί, να πάρει τη γυναίκα του από το χέρι και να την οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρά τους. Την ήθελε πολύ και ήταν καιρός να της δείξει ότι οι επιδόσεις του είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Πριν όμως βρει το κουράγιο, ο Κώστας τον φώναξε και τον ρώτησε αν ήθελε άλλο ένα ποτό.
 
- Περίμενε ένα λεπτό, εντάξει;...

απάντησε ο Μάρκος καθώς σηκώθηκε και πλησίασε την Στέλλα, διακόπτοντας το χορό της με την Εύα.
 
- Γεια σου μωρό μου, έχεις όρεξη να τους αποχαιρετήσεις;

Η εκφορά του λόγου ήταν εντελώς λάθος, μακριά από το ρομαντικό ιδεώδες που είχε στο μυαλό του να την πάρει με αυτοπεποίθηση μαζί του στην κρεβατοκάμαρα.
 
- Όχι ακόμα! Διασκεδάζουμε! Γιατί δεν πίνεις άλλο ένα ποτό; Ορίστε, θα πάω να σου φέρω ένα.
 
Η Στέλλα φαινόταν πρόθυμη να συνεχίσει το γλέντι, παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη κάτι παραπάνω από μεθυσμένη. Εξαφανίστηκε προς την κουζίνα. Ο Μάρκος αποφάσισε ότι θα μπορούσε να μείνει για ένα ακόμη ποτό. Δεν ήθελε να την εκνευρίσει περισσότερο καταστρέφοντας τη διασκέδασή της και κάθισε κοντά στον Μπιλ και την Εύα, συμμετέχοντας στη συζήτησή τους.
 
Πέρασε λίγη ώρα και συνειδητοποίησε ότι η Στέλλα δεν είχε έρθει ακόμα με το ποτό του. Τώρα που το σκέφτοταν, δεν είχε δει ούτε τον Κώστα. Ο ίδιος κόμπος στο στομάχι που ένιωθε όλη την ημέρα τον οδήγησε να σηκωθεί και να περπατήσει προς την κουζίνα, ενώ έλεγε στον εαυτό του ότι μάλλον απλά έπαιρνε το χρόνο της για να ανακατέψει τα ποτά. Καθώς πλησίαζε την πόρτα της κουζίνας, είχε μια μερική οπτική επαφή με την Στέλλα. Είχε ακουμπήσει μπροστά στον πάγκο της κουζίνας όπου είχαν ετοιμαστεί αρκετά ποτά, ο απολαυστικός της κώλος φαινόταν περίοπτα μέσα σε αυτό το φόρεμα και τα γυμνασμένα, μαυρισμένα πόδια της από κάτω. Προς τρόμο του Μάρκου, αυτός ο απολαυστικός κώλος και τα γυμνασμένα πόδια φαινόταν να χουφτώνονταν από πίσω από ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα χέρια. Πριν ο Μάρκος προλάβει να σηκώσει το βλέμμα του για να δει αν έβλεπε σωστά και αν η Στέλλα συναινούσε σε μια τέτοια μεταχείριση, έριξε κατά λάθος μια τσάντα γεμάτη με αντηλιακά και μπουκάλια με λοσιόν που βρισκόταν στο πάτωμα.
 
Θορυβημένη από τον θόρυβο, η Στέλλα ισιώθηκε βιαστικά και ο Κώστας απομακρύνθηκε. Όταν μπήκε τελικά στην κουζίνα και κοίταξε ψηλά, είδε τον Κώστα να κρατάει χαλαρά το ποτό του και να τον κοιτάζει με αυτοπεποίθηση.
 
- Γεια σου, Μάρκο. Ορίστε το ποτό σου. Περνάς καλά; ρώτησε αδιάφορα.
 
Η Στέλλα, από την άλλη πλευρά, είχε τις ενοχές γραμμένες στο πρόσωπό της και δεν έκανε οπτική επαφή με τον Μάρκο. Έτριβε το ένα της μάγουλο με το πίσω μέρος του χεριού της όχι και τόσο άνετα, ενώ κοίταζε αλλού και ο Μάρκος παρατήρησε ότι το κραγιόν της ήταν λερωμένο. Ο Μάρκος προς στιγμήν δεν βρήκε λόγια, καθώς διάφορες σκέψεις και συναισθήματα έτρεχαν στο μυαλό του. Πριν προλάβει να πει οτιδήποτε, ο Κώστας, που είχε πάρει ένα δεύτερο ποτό από τον πάγκο, του έδωσε άλλο ένα ποτό:
 
- Έλα να με βοηθήσεις να τα πάω αυτά στα άλλα παιδιά.
 
Ο Κώστας ουσιαστικά τον έσπρωξε πίσω από την πόρτα από την οποία μόλις είχε βγει και οι δυο τους πήγαν τα ποτά στον Μπιλ και την Εύα, αφήνοντας τη Στέλλα μόνη της στην κουζίνα.
 
- Μάρκο, χαίρομαι που επιτέλους μπόρεσες να έρθεις και να μας κάνεις παρέα. Δεν είναι υπέροχο; Παραλία, αλμυρός αέρας, καλά ποτά και καυτά κορίτσια, είπε ο Κώστας καθώς οι δυο τους πλησίαζαν το ζευγαράκι.
 
Σε αυτό το σημείο, η Εύα καθόταν στην αγκαλιά του Μπιλ, τρίβοντας διακριτικά τον κώλο της πάνω του, ενώ οι δυο τους φιλιόντουσαν. Σταμάτησαν όταν τους έδωσαν τα ποτά τους, εκείνη άφησε ένα μεθυσμένο γέλιο και του χάρισε ένα άτακτο χαμόγελο.
 
- Ναι, είναι σίγουρα καλό να ξεφεύγουμε από την πόλη. Η διαδρομή όμως με κούρασε κάπως, οπότε νομίζω ότι η Στέλλα κι εγώ θα πάμε σύντομα για ύπνο, είπε στον Κώστα, ο οποίος χαμογέλασε, ή για την ακρίβεια χαμογέλασε, ως απάντηση.
 
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Στέλλα μπήκε στο σαλόνι, πίνοντας από το ποτήρι της, σαν να ήθελε να πάρει θάρρος. Στάθηκε δίπλα στο Μάρκο, αλλά δεν είπε τίποτα, καθώς άκουγε τις συζητήσεις γύρω της και συνέχιζε να πίνει.
 
- Μωρό μου, είμαι πολύ κουρασμένος από τη διαδρομή και όλα αυτά. Πιστεύεις ότι μπορούμε να σταματήσουμε για σήμερα το βράδυ;...

μίλησε απαλά στην Στέλλα, μακριά από τους άλλους για να μην ανακατευτούν.
 
- Τι; Αλήθεια; Το πάρτι μόλις άρχισε, μωρό μου...

παραπονέθηκε, αλλά εκείνος παρακαλούσε επίμονα, λέγοντας ότι δεν την είχε δει πραγματικά τις τελευταίες δύο μέρες. Η Στέλλα τον κοίταξε και έγνεψε. "Εντάξει, πάμε". Είπε.
 
Το ζευγάρι αποχώρησε από τους υπόλοιπους, οι οποίοι προσπαθούσαν συνεχώς να τους παροτρύνουν να μείνουν, και αποσύρθηκε στην κρεβατοκάμαρά του. Ο Μάρκος φόρεσε το σορτσάκι της πιτζάμας και το μπλουζάκι του. Δε μπόρεσε να μην παρατηρήσει το σέξι ντύσιμό της, εκείνη είχε βγάλει το φόρεμά της και φορούσε μόνο ένα σέξι λευκό σουτιέν με ένα ασορτί λευκό στρινγκ. Η μυρωδιά του γλυκού αρώματός της διείσδυσε στις αισθήσεις του. Έσκυψε μπροστά και τη φίλησε, με τη Στέλλα να δέχεται το πρώτο φιλί διστακτικά και στη συνέχεια να ανταποκρίνεται σιγά σιγά με τη σειρά της. Τα φιλιά του έγιναν πιο βαριά, πιο παθιασμένα και γεμάτα ανάγκη. Οι σκέψεις που είχαν διαπεράσει το μυαλό του όλη μέρα είχαν εξαφανιστεί και το να κάνει την Στέλλα δική του ήταν το μόνο που είχε σημασία.
 
Το ζευγάρι έπεσε στο κρεβάτι, βγάζοντας επειγόντως τα λίγα ρούχα που φορούσε. Ο Μάρκος άρχισε να δουλεύει στο λαιμό της, που ήταν πάντα το αγαπημένο της σημείο, μετά στις τρυφερές ρώγες της, πριν τελικά κατέβει στο υγρό της μουνί. Του είχε λείψει η γλυκιά, πικάντικη γεύση της και οι προσπάθειες της γλώσσας του ήταν ικανές να την κάνουν να βογκήσει όπως ήθελε. Θα της αποδείκνυε ότι η σεξουαλική τους ζωή επέστρεψε στο σημείο που ήταν πριν αρχίσουν τα προβλήματα. Ο πούτσος του ήταν σκληρός και δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να γαμήσει την όμορφη, λαμπερή γυναίκα του.
 
Ο Μάρκος σηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει το μουνί της με τον πούτσο του. Η Στέλλα ήταν τόσο υγρή που μπήκε αμέσως μέσα της. Απολάμβανε αυτό το συναίσθημα, αφού του είχε λείψει η αίσθηση του να είναι μέσα της, και αυτή τη φορά θα το έκανε να διαρκέσει. Άρχισε να τη γαμάει δυνατά, χρησιμοποιώντας όλες τις κινήσεις και τις τεχνικές με τις οποίες η Στέλλα πάντα στριφογύριζε. Βρισκόταν στον παράδεισο. Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Στέλλα δε στριφογύριζε και δε γυρνούσε τα μάτια της προς τα πίσω όπως συνήθως. Σίγουρα τον γαμούσε και πάλι και το βλέμμα της ήταν δεσμευτικό με μάτια που του έδειχναν ότι τον αγαπούσε, αλλά δεν έπαιρνε την άγρια, τρεμάμενη από τα δάχτυλα των ποδιών ανταπόκριση που έπαιρνε πάντα. Ακόμα και τα βογκητά της ήταν διαφορετικά. Ήταν αποφασισμένος, όμως, και αυτή τη φορά δεν επρόκειτο να εκτοξεύσει νωρίς το φορτίο του, οπότε διπλασίασε τις προσπάθειές του, δίνοντάς της πραγματικά τα πάντα.
 
Τότε ήταν που το παρατήρησε. Το μουνί της. Η τριβή και το κράτημα που συνήθως προσέλκυε το φορτίο του από την πρώτη στιγμή της διείσδυσης δεν ήταν εκεί. Ο Μάρκος σκέφτηκε ότι μπορεί να φαντάζεται πράγματα, άλλωστε τη γαμούσε γρήγορα, αλλά θα μπορούσε να ορκιστεί ότι το μουνί της δεν ήταν τόσο σφιχτό όσο ήταν συνήθως. Αλλά αυτό ήταν αδύνατον, ήταν απλώς παρανοϊκός, τα μουνιά δε χαλαρώνουν έτσι απλά. Άλλαξε σε ιεραποστολικό, την αγαπημένη της στάση, και προχώρησε στο καλύτερο γαμήσι που μπορούσε. Έκλεισε τα μάτια της, έγλειψε τρία από τα δάχτυλά της και τα κατέβασε στο μουνί της καθώς άρχισε να τρίβεται. Σύντομα τόσο αυτός όσο και εκείνη εξέπεμπαν ωραία μακρόσυρτα βογκητά. Έφτασε μάλιστα να τον φιλάει στοργικά κάθε τόσο.
 
Είχαν γαμηθεί για πολύ περισσότερη ώρα απ' ό,τι συνήθως, ακόμα περισσότερο απ' ό,τι στις καυτές παθιασμένες νύχτες τους και ο Μάρκος δε μπορούσε να αντέξει πολύ περισσότερο. Δεν ήξερε πόσο κοντά ήταν η Στέλλα στο να τελειώσει, καθώς είχε ακόμα τα μάτια της κλειστά και τρίβονταν συνεχώς. Έδειχνε τόσο σέξι, ξαπλωμένη στο πλάι μπροστά του καθώς τη γαμούσε. Είδε πώς σήκωσε και άνοιξε το ένα της πόδι, αυτό με την ασημένια αλυσίδα στον αστράγαλο που έλαμπε στο σκοτάδι, και μετά το κατέβασε αργά, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των ποδιών της για να τρίψει το πόδι και το μηρό του. Δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε, οργασμός πολύ δυνατός μέσα στην Στέλλα. Μόλις τελείωσε, άρπαξε το πρόσωπό του και τον φίλησε πολλές φορές.
 
- Τελείωσες κι εσύ, μωρό μου;... ρώτησε με ελπίδα.
 
- Ναι, μωρό μου. Σ" αγαπώ! είπε η Στέλλα, χωρίς να πείθει, αλλά με πολύ τρυφερό τρόπο. Φίλησε ξανά το Μάρκο. Εκείνος ακούμπησε το κεφάλι του στο στήθος της καθώς έπαιρνε ανάσα. Ένιωθε τόσο χαλαρός και ικανοποιημένος, που χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να αποκοιμηθεί.
 
Ο Μάρκος ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα και παρατήρησε ότι ήταν μόνος του στο κρεβάτι. Η μουσική δεν ακουγόταν πια από το σαλόνι, οπότε υπέθεσε ότι όλοι είχαν πάει για ύπνο. Υπέθεσε ότι η Στέλλα έπαιρνε νερό από την κουζίνα ή ήταν στο μπάνιο. Τα ποτά και το σεξ τον είχαν κάνει να διψάσει, οπότε αποφάσισε να πάει στην κουζίνα και να πάρει κάτι. Φόρεσε το σορτσάκι της πιτζάμας του και ξεκίνησε για το σκοτεινό διάδρομο.
 
Μόλις ο Μάρκος βγήκε στον διάδρομο, τον υποδέχτηκαν οι ήχοι από βογγητά. "Η Εύα πρέπει να δέχεται ένα καλό ξεσκάλισμα από τον πούτσο του Μπιλ", σκέφτηκε μέσα του. Οι ήχοι δυνάμωναν, αλλά τα γυναικεία βογγητά ήταν πνιγμένα, σαν να δάγκωνε ένα μαξιλάρι. "Γαμώτο, πραγματικά τον παίρνει" σκέφτηκε και ο πούτσος του άρχισε να τεντώνει το σορτσάκι της πιτζάμας του. Καθώς περνούσε πιο κοντά στο δωμάτιο του Μπιλ, όμως, το στομάχι του βυθίστηκε σαν να τον τραβούσε κάτω μια σιδερένια άγκυρα που έπεφτε. Οι θόρυβοι δεν προέρχονταν από εκείνο το δωμάτιο, αλλά από το δωμάτιο του Κώστα. Τα χέρια του ίδρωσαν και η αναπνοή του έγινε πιο γρήγορη.
 
"Περίμενε", σκέφτηκε μέσα του, "ίσως είναι η Εύα στο δωμάτιο του Κώστα. Ένας Θεός ξέρει αν αυτό το κορίτσι έχει γίνει τόσο πρόστυχο ώστε να γουστάρει κάθε μεγάλο πούτσο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι. Ο Μπιλ θα μπορούσε επίσης να είναι εκεί μέσα και να την πηδάει, απ' όσο ξέρω". Προσπάθησε να δει αν θα μπορούσε να σπρώξει την πόρτα του Μπιλ για να ελέγξει, αλλά ήταν κλειστή και δεν είχε σκοπό να γυρίσει το πόμολο της πόρτας. Κοίταξε στο τέλος του διαδρόμου και είδε ότι η πόρτα του Κώστα ήταν ελαφρώς ανοιχτή. Θα μπορούσε να κρυφοκοιτάξει μέσα και να επιβεβαιώσει αν ήταν η Εύα που γαμιόταν στο κρεβάτι του Κώστα. Αλλά με κάθε βήμα που έκανε η καρδιά του χτυπούσε πιο γρήγορα- οι κόμποι στο στομάχι του, τα συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας που είχε όλη μέρα, εξαπλώνονταν σαν επιδημία μέσα του. Είχε φτάσει σχεδόν στην πόρτα, αλλά τα πόδια του τον έσερναν κάτω, σχεδόν απρόθυμος να κινηθεί.
 
- Γαμώτο! Με γαμάς τόσο βαθιά....

Η υπόκωφη κραυγή του θηλυκού ήταν αγνώριστη, η φωνή παραμορφωμένη από αυτό που πρέπει να ήταν ένα μαξιλάρι στο στόμα της, αλλά ο Μάρκος ήταν αρκετά κοντά για να καταλάβει τι έλεγε. Τα βογγητά του αρσενικού ήταν συνεχή, ρυθμικοί βρυχηθμοί- όποιος κι αν ήταν, ξεκάθαρα το απολάμβανε. Ο Μάρκος ήταν τόσο κοντά που μπορούσε να ακούσει τον ήχο της υγρής, χτυπημένης σάρκας. Δεν άντεχε άλλο. Έπρεπε να το μάθει! Έπρεπε να μάθει αν ήταν η γυναίκα του που βογκούσε σαν πόρνη ενώ την γαμούσε ένας μεγάλος μαύρος πούτσος! Το τρεμάμενο χέρι του ήταν έτοιμο να σπρώξει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας...
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.