Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πως με ξέσκισε η τρανς

Μετά το πρώτο ξέσκισμα με την Τάνια η υπόσχεση της έγινε πραγματικότητα. Κανονίσαμε από το τηλέφωνο να βρεθούμε με τη φίλη της για ένα δυνατό τρίο.
 
Βράδυ Κυριακής και οι καύλες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Έχουμε μιλήσει και με έχει φτιάξει λέγοντας "θα ευχαριστηθείς πούτσες και κώλο απόψε, η φίλη μου θα σε κάνει να χύνεις και να μη μπορείς να μείνεις όρθιος".
 
Φτάνω στο σπίτι της γύρω στις 9 και αντικρίζω το γνωστό θέαμα. Η Τάνια ολόγυμνη να με περιμένει με τον πούτσο της τέρμα καυλωμένο από την αρχή αυτή τη φορά.
 
- Βγάλε τα ρούχα σου και ξεκίνα να με πιπώνεις, θέλω να αδειάσω τα χοντρά για να έχω αντοχή...

με διέταξε και αμέσως υπάκουσα παίρνοντας το τέλειο καυλί της στο στόμα μου. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα άδειασε όλα τα χύσια της μέσα στο λαρύγγι μου, αφού με είχε αρπάξει από το πίσω μέρος του κεφαλιού και απλά με πίεζε πάνω της.
 
- Τι καύλα που είσαι,θα σε ξεσκίσω τώρα που έχει ανοίξει ο κώλος σου και θα θέλεις κι άλλο. Συνέχεια θα το ζητάς. Έλα να με γαμήσεις κι εσύ μέχρι να έρθει η Ντίνα,θα αργήσει λίγο.
 
Κάπου εκεί τρελάθηκα και την έστησα στα 4. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα κι αμέσως έβαλα λιπαντικό στην τρύπα της που ήταν ήδη ανοιχτή.

- Πριν έρθεις άνοιξα και τη δική μου τρύπα γιατί η Ντίνα δεν παίζει...

μου είπε και ούρλιαξε γιατί της τον έβαλα όλο μέσα με τη μία.
 
- Έτσι αγόρι μου, πέτα τα μέσα όλα...

αναστέναξε από ηδονή και τη γέμισα με μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα μέσα σε 2 λεπτά.
 
- "Τώρα είμαστε έτοιμοι...

είπε και σηκωθήκαμε να πάμε στο μπάνιο αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι. Σηκωθήκαμε από το κρεββάτι και πήγαμε μαζί στην πόρτα για να υποδεχτούμε τη φίλη της.
 
- Επιτέλους βρε κορίτσι μου,εδώ έχουμε αρχίσει χωρίς εσένα...

είπε η Τάνια με τη Ντίνα να απαντά:

- Τι ωραίος είναι αυτός;... τον έχεις ετοιμάσει βλέπω, είναι έτοιμος να τον φάει μέχρι την κοιλιά.
 
Η Ντίνα ήταν πιο ψηλή από την Τάνια,σχεδόν 2 μέτρα με τα τακούνια και φόραγε ένα πολύ δυνατό άρωμα που με υπνώτισε. Δεν ήταν τόσο θηλυκή αφού ήταν κρος αλλά είχε πολύ έντονο ερωτισμό στις κινήσεις της και πολύ αυταρχική αύρα χωρίς όμως να είναι άσχημη η συμπεριφορά της. Απλώς καταλάβαινες ότι μόνο αυτή γαμάει χωρίς πολλά πολλά. Φρόντισε να μου το ξεκαθαρίσει ότι θα με πονέσει αλλά δε θα έχω θέμα, "μετά από λίγο θα θέλεις κι άλλο"...
 
Έβγαλε τα ρούχα της και ήταν τελείως άβυζη, αδύνατη αλλά με ωραίο και καλοσχηματισμένο κωλαράκι (καμία σχέση με την τέλεια κωλάρα της Τάνιας) και κάπου εκεί τα είδα όλα! Πέταξε το εσώρουχο της και αντίκρισα ένα πούτσο τεράστιο. Κρεμόταν κι έφτανε μέχρι το γόνατο σχεδόν, ενώ ήδη και το 20ποντο όπλο της Τάνιας είχε αρχίσει να σηκώνεται.

- Αυτό θα το φας όλο σήμερα, θα σε ανοίξω όσο δεν πάει ...

είπε και μου έκανε νόημα να ξεκινήσω να τη γλείφω ενώ ήταν όρθια με την Τάνια να έχει πάρει θέση από πίσω της και να της ανοίγει τα κωλομέρια για να της γλείψει την κωλοτρυπίδα...
 
Ο πούτσος της ήταν ζεστός και μύριζε πολύ έντονα προσπερματικά υγρά αλλά κι ένα διακριτικό άρωμα που με συνεπήρε. Ξεκίνησα να γλείφω το κεφάλι μόνο αφού ίσα που χώραγε στο στόμα μου και σιγά σιγά τον έπαιρνα κανονικά ενώ εκείνη είχε τα χέρια της στη μέση της και απολάμβανε πίπα και γλειφοκώλι την ίδια στιγμή.
 
Όταν καύλωσε τελείως ήταν αρκετά πιο μεγάλος από της Τάνιας, κοντά στα 25 εκατοστά. Ξεκίνησαν και οι δύο να παίζουν τις πούτσες τους με την Τάνια να με βάζει στη μέση στα 4 και να ετοιμάζεται να μπει πρώτη αφού όπως είπε καλύτερα να με ανοίξει εκείνη για να είμαι πιο άνετος μετά. Η Ντίνα συμφώνησε και με διέταξε να της παίζω το καυλί όσο θα με "ετοίμαζε" η Τάνια.
 
Επιτέλους ο πούτσος της ήταν μέσα μου και τον έπαιρνα με ευκολία αυτή τη φορά, αφού με λίγο λιπαντικό τον είχε όλο μέσα και με έσκαβε αργά και βαθιά.
 
- Σου είχε λείψει ο πούτσος μου το βλέπω... είπε και συνέχισε. Με γάμησες μία φορά κι εσύ αλλά τέλος για σήμερα, τώρα θα είσαι η πουτάνα μας...

με τη Ντίνα να συμφωνεί:

- Τον έχεις ανοίξει καλά, θα χορτάσει το θηρίο μου σήμερα...

και άρχισε να με πιπώνει πάλι αλλά αυτή τη φορά πιο δυνατά σε σημείο να πονάει το σαγόνι μου.
 
- Ετοιμάσου να τον φας κι από μένα τώρα, Τάνια θα τον χύσουμε μετά μαζί, τώρα έλα να με πιπώσεις...
 
Η Τάνια υπάκουσε αμέσως και ξεκίνησε να γλείφει τη φίλη της ενώ εγώ άρχισα να γλείφω τον κώλο της Τάνιας η οποία στεκόταν αυτή τώρα στα γόνατα και πίπωνε τη Ντίνα. Μόλις χόρτασε τσιμπούκι με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα στο κρεββάτι και μου κράταγε τα πόδια ανοιχτά, ενώ η Τάνια άρχισε να με πιπώνει αυτή αργά και βασανιστικά ενώ η τεράστια πούτσα της Ντίνας έκανε πινέλο στην τρύπα μου που ήταν ήδη αρκετά ανοιχτή.
 
- Έρχεται ο πόνος καύλα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη μου λιποθυμήσεις ακόμα...

είπε και σιγά σιγά έβαλε το κεφάλι. Άρχισα να αισθάνομαι την τρύπα μου να ανοίγει πάρα πολύ σε σημείο να αρχίσω να βογκάω δυνατά με τον πούτσο της Τάνιας στο στόμα μου.
 
- Πάρ' τον αγόρι μου...

φώναξε και κάπου εκεί τα είδα όλα αφού ναι μεν είχε βάλει λιπαντικό αλλά πόναγε πάρα πολύ αν και τον έβαζε αργά. Μόλις κατάλαβε ότι η τρύπα μου είχε ανοίξει αρκετά άρχισε να γαμάει άγρια και τον έβαζε όλο και πιο βαθειά μέχρι που έφτασε στη μέση και μου λέει...

- Τώρα θα σε ανοίξω στα δύο...

και με μια κίνηση τον έβαλε μέχρι τέρμα και τα βαριά αρχίδια της ακουμπήσανε στα δικά μου. Πήγα να λιποθυμήσω από τον πόνο, η Τάνια είχε σταματήσει να μου τον δίνει στο στόμα και κράταγε τα κωλομέρια μου ανοιχτά ενώ η Ντίνα με έσκιζε με πιο γρήγορες κινήσεις μέχρι που τραβήχτηκε απότομα κι ένιωσα την τρύπα μου ορθάνοιχτη ενώ εκείνες κοιτούσαν με καύλα πόσο είχε τεντωθεί.
 
Αμέσως μπήκε η Τάνια και ξεκίνησε να με γαμάει μέχρι που η Ντίνα μπήκε με τη σειρά της στην Τάνια η οποία όλη αυτή την ώρα είχε σφηνώσει έναν τεράστιο δονητή στον κώλο της. Ήταν η τέλεια εμπειρία, εγώ ανάσκελα στο κρεββάτι με την Τάνια να με γαμάει ενώ ούρλιαζε καθώς η Ντίνα της έσκιζε τον κώλο στα όρθια όπως ήταν και οι δύο στην άκρη του κρεβατιού.
 
Μετά από λίγο σταματήσανε απότομα και μου είπαν να στηθώ όρθιος στον τοίχο για να με χύσουν. Πρώτα η Τάνια τα άδειασε όλα μέσα μου, μετά η Ντίνα έβαλε μόνο το κεφάλι και ξεκίνησε να χύνει απίστευτες ποσότητες σπέρμα σε σημείο να τρέχει στο εσωτερικό του μηρού μου ενώ μου τον έπαιζε για να χύσω κι εγώ, πράγμα που έκανα αμέσως αν και το καυλί μου ήταν μισοσηκωμένο μετά από τόσο πόνο.
 
Πέσαμε και οι τρεις στο κρεββάτι ικανοποιημένοι με την Τάνια να λέει:

- Στο είπα η φίλη μου δεν παίζει. Την πρώτη φορά που με γάμησε έκλαιγα από πόνο αλλά μετά με γάμαγε κάθε μέρα μέχρι που η τρύπα μου ήταν σχεδόν μόνιμα ανοιχτή.
 
Η Ντίνα πρόσθεσε:

- Τώρα όμως θα γαμάμε τον καινούργιο φίλο μας και αν είναι καλό παιδί μπορεί να τον αφήσω να με γαμήσει κι εμένα μια φορά, έτσι για το καλό...
 
και ξεσπάσαμε σε γέλια με την Τάνια να πετάει την ιδέα να προσπαθήσουν να με πάρουν και οι δύο ταυτόχρονα αλλά η Ντίνα είπε ότι πρέπει πρώτα να τον φάω αρκετές φορές για κάτι τέτοιο.
 
- Στο επόμενο ραντεβού μας θα κάνουμε κι άλλες ανωμαλίες, θα φέρω και μια φίλη με κανονικό μουνί παντρεμένη που της αρέσει να την ξεφτιλίζεις, θα τη βάλουμε στη μέση οι τρεις μας να την κάνουμε κομμάτια γιατί ο άντρας της δεν την γαμάει πια.
 
Έτσι τελείωσε και η δεύτερη συνάντηση μου με την Τάνια.


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.