Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Γκάμπι όπως κάθε βράδυ δουλεύει στο strip club σε γνωστή περιοχή της πόλης. Είναι μια κομψή κοπέλα, με όμορφα σχιστά μάτια, κόκκινα χείλη και λευκή επιδερμίδα. Ο συνδυασμός του όμορφου προσώπου της, της λευκής επιδερμίδας της και το μαύρο καρέ μαλλί της, την κάνουν κομψή, ενώ το σώμα της είναι αυτό που απογειώνει την εμφάνιση της. Όχι πολύ ψιλή, λίγο περισσότερο από 1.60, μα σώμα θηλυκό και γυμνασμένο λόγω της δουλειάς της. Φυσικό στήθος στο μέγεθος από το ποτήρι του Martini με ένα piercing στην δεξιά της ρώγα και μια μέδουσα να κοσμεί το στέρνο της. Ο κώλος της απίστευτος, μεγάλος αλλά τέλειος για το σώμα της. Πεταχτός και στητός μ ένα μικρό τατουάζ να γράφει "Not for you"".
 
Ένα μήνυμα ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν όλα.
 
- Σ: Δουλεύεις απόψε;
 
- Γ: Ναι όπως κάθε μέρα.
 
Αυτό ήταν αρκετό. Τελείωσα το ποτό μου και μ' ένα φίλο έφυγα για το μαγαζί που δουλεύει. Στη διαδρομή η μόνη σκέψη που ακουγόταν στο χώρο ήταν "Πως θα την κάνω να έρθει μαζί μου".
 
Φτάνοντας στο μαγαζί η ατμόσφαιρα ήταν βαριά. Φτηνά αντρικά αρώματα και μουσική από άλλη δεκαετία. Τα βλέμματα μας συναντήθηκαν για λίγα δευτερόλεπτα. Καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε το ποτό μας. Κοπέλες από το μαγαζί μας πλησίαζαν συνεχώς, η μία μετά την άλλη. Κάθε φορά που μια κοπέλα ερχόταν το βλέμμα της έπεφτε πρώτα πάνω στην κοπέλα και μετά σ' εμένα.
 
Γυρίζω να δω το φίλο μου που πλέον δεν βρίσκεται δίπλα μου. Τον βλέπω σ' έναν από τους καναπέδες του μαγαζιού με δύο κοπέλες, εντυπωσιακές και σίγουρα από κάποια χώρα της Ασίας. Η Γκάμπι έρχεται δίπλα μου και μου δίνει ένα απαλό φιλί στο μάγουλο.
 
- Γ: Ήρθες τελικά!
 
- Σ: Δε θα μπορούσα να μην σε γνωρίσω και από κοντά.
 
Έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου για να αισθανθεί την καύλα μου. Με κοίταξε στα μάτια και χαμογέλασε όταν ένιωσε ότι δεν είμαι καυλωμένος. Μου έκλεισε το μάτι.
 
- Γ: Δε μπορώ να καθίσω μαζί σου αν δεν κεράσεις ποτό... είπε και συνέχισε ψιθυριστά. Πολιτική του μαγαζιού.
 
- Σ: Μπορείς να έχεις ότι θέλεις, αλλά εδώ δεν κερνάω τίποτα.
 
- Γ: Θα υπάρχει κι άλλη συνάντηση πιστεύεις;
 
- Σ: Δεν το πιστεύω. Είμαι σίγουρος γι' αυτό.
 
Φεύγοντας έγνεψε στον μπάρμαν. Εκείνος ετοίμασε δύο ποτά και τα έφερε μπροστά μου. Δύο κοπέλες κάθισαν δεξιά και αριστερά μου. Έβαλαν τα χέρια μου γύρω από τη μέση τους και με πήραν αγκαλιά. Η Άναμπελ έβαλε το πρόσωπό μου στο στήθος ενώ η Γκάμπι ανέβαινε στην πλατφόρμα για να ξεκινήσει το χορό της στο στύλο. Τα βλέμματα μας ήταν ενωμένα για όλη τη διάρκεια του χορού της.
 
Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Πλησίασα τον μπάρμαν και του είπα
 
- Σ: Όταν τελειώσει το χορό θέλω δυο private μαζί της.
 
- X: Είσαι έτοιμος. Μου αποκρίθηκε.
 
Η Γκάμπι με πήρε από το χέρι και με πήγε το δωμάτιο για το χορό. Φορούσε ένα σετ κόκκινα εσώρουχα με μαύρες λεπτομέρειες ραμμένες πάνω την δαντέλα. Ένα τσόκερ στο λαιμό της κι ένα πουκάμισο το οποίο έπεφτε ως τα γόνατά.
 
Η μουσική αλλάζει και η Γκάμπι αφαιρεί το πουκάμισό της ενώ χορεύει αισθησιακά. Ανεβαίνει στα πόδια της και κάνει την κίνηση να βγάλει το κόκκινο σουτιέν της. Οι ρώγες της καυλωμένες φαινόντουσαν μέσα από το σουτιέν. Τη σταματάω, την πιάνω από τη μέση και με μία κίνηση τη σηκώνω και την βάζω να καθίσει δίπλα μου. Της δίνω το χέρι και της λέω:
 
- Σ: Στέλιος, χάρηκα.
 
- Γ: Δε θέλεις να συνεχίσω;
 
- Σ: Θα συνεχίσεις όταν πρέπει και στο μέρος που πρέπει.
 
- Γ: Γιατί ήρθες εδώ, δε σ' έχω ξαναδεί.
 
- Σ: Περιέργεια, να σε γνωρίσω, να σε ακούσω.
 
- Γ: Και τώρα; Σου έφυγε η περιέργεια;
 
- Σ: Όχι ακόμη, αλλά θα μου λυθούν όλες οι απορίες το πρωί.
 
- Γ: Το πρωί;
 
- Σ: Σήμερα θα κοιμηθείς σπίτι μου. Αν καταφέρεις να κοιμηθείς.
 
Η μουσική είχε τελειώσει και φορούσε ξανά το πουκάμισό της. Βγαίνοντας από το δωμάτιο βρήκα τον φίλο μου ανάμεσα στις ίδιες γυναίκες μόνο που τώρα δεν φορούσαν τίποτα. Τελείωσα το ποτό μου και φύγαμε. Πέντε λεπτά αφού φύγαμε από το μαγαζί ήρθε το μήνυμα.
 
"Σε δέκα λεπτά τελειώνω να με περιμένεις στην πλατεία πίσω από το μαγαζί".
 
Ήμουν στο σημείο συνάντησης, είχα ανάψει το τσιγάρο μου και στην άκρη του δρόμου φαινόταν η Γκάμπι. Ντυμένη με διαφορετικά ρούχα, πολύ κομψή και μ' ένα μεγάλο χαμόγελα. Το μόνο ίδιο πάνω της τα κόκκινα χείλη της και τα σκουλαρίκια της.
 
Της άνοιξα την πόρτα, μπήκε μέσα και ξεκινήσαμε για το σπίτι μου. Στη διαδρομή επικρατούσε σιωπή. Παίρνω το χέρι της και το βάζω στο λεβιέ τον ταχυτήτων. Η σιωπή έσπασε μ' ένα χαμόγελο της.
 
- Γ: Τι ψάχνεις;
 
- Σ: Το διαφορετικό, την περιπέτεια.
 
Βγάζει το παλτό της και το πετάει στα πίσω καθίσματα. Βγάζει τη μπλούζα της και ξεκινάει να χαϊδεύει το στήθος της. Κατεβάζει το χέρι της και ανοίγει τα πόδια της. Βάζει τα δύο της δάχτυλα στο στόμα μου. Τα σαλιώνω και τα βυθίζει στο υγρό μουνάκι της. Η ανάσα της έχει βαρύνει και σιωπηλές κραυγές βγαίνουν από τα χείλη της.
 
Έχει βάλει δύο δάχτυλα στο μουνί της. Τα βγάζει, απλώνει τα υγρά της στις ρώγες της και βάζει τα δάχτυλά της στο στόμα της. Βυθίζει ξανά τα δάχτυλα στο μουνί της μέχρι να έρθει σ' ένα δυνατό οργασμό.
 
Βάζει τα δάχτυλά της στο στόμα μου και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Κάνω τα κάθισμα λίγο πίσω και παίρνει το καυλί μου στο στόμα της. Έχει πάρει όλο τον πούτσο στο στόμα της και κάνει μία βαθιά και υγρή πίπα. Ανεβάζει το ρυθμό, τον βγάζει από το στόμα της και κοιτάζοντάς με στα μάτια λέει:
 
- Γ: Αν δεν τα πιώ δε θα με γαμήσεις απόψε!
 
Φτύνει τον πούτσο μου και τον βάζει ξανά στο στόμα της. Χαϊδεύει τ' αρχίδια μου κι εγώ έχω πιάσει τα μαλλιά της και της γαμάω το στόμα. Δεν άργησα να χύσω μια πολύ μεγάλη ποσότητα στο στόμα στα χείλη και το πρόσωπό της. Μάζεψε τα χύσια μου μέχρι τελευταίας σταγόνας και συνέχισε την πίπα μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι.
 
Μπήκαμε στο ασανσέρ και η πόρτα έκλεισε πίσω μου. Την πιάνω από το λαιμό και την κολλάω στον καθρέφτη. Ήρθα κοντά της και τα χείλη μας ενώθηκαν σ ένα παθιασμένο φιλί. Τη γυρίζω και στήνει την μέση της. Το πρόσωπό της κολλημένο στον καθρέφτη του ασανσέρ και το βλέμμα της κολλημένο στο δικό μου. Ένα δυνατό χαστούκι προσγειώνεται στην κωλάρα της. Ο κώλος της κολλημένος στον καυλωμένο πούτσο μου το ένα μου χέρι στον αυχένα της και το άλλο μπαίνει μέσα από το σουτιέν της. Ξαφνικά μου πιάνει το χέρι και με σταματάει.
 
- Γ: Τα χείλη μου και το μουνί μου είναι μόνο δικά σου. Τα υπόλοιπα θα είναι αφού κάνω μπάνιο!
 
Υπάρχει και συνέχεια. Ελπίζω να σας άρεσε.


Copyright Ref Number: 16151270222S039Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.