Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Γ η σχέση μας ήταν επαγγελματική. Και σεξουαλική. Ήμουν το δεξί του χέρι και έπρεπε να είμαι έτοιμη να κάνω ότι ζητήσει. Επαγγελματικά και σεξουαλικά. Στο γραφείο ήμασταν αχτύπητο δίδυμο, με εμπιστευόταν πλήρως, κι εγώ δεν τον είχα απογοητεύσει ποτέ. Και στο σεξ η σχέση μας ήταν κάτι σαν το 50 shades of grey. Καμία σχέση με το πως κατέληξε όμως η ταινία (στην περίπτωση μας δεν υπάρχουν έρωτες και ούτε πρόκειται).
 
Όποτε ήθελε, όταν το ήθελε, όπως το ήθελε έπρεπε να είμαι έτοιμη. Για σεξ, για ξέσκισμα, για παρτούζα, για βία. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Και πληρώνομαι καλά γι’ αυτό. Μπορεί μετά από ένα δύσκολο meeting να θέλει μια πίπα για να χαλαρώσει, μπορεί μετά από ένα ξενύχτι - αν δε γουστάρει καμία από τις γκόμενες της παρέας - να έρθει να σκίσει εμένα, μπορεί να έχει συνεργάτες που θέλει να ευχαριστήσει και το αναλαμβάνω εγώ, μαζί με άλλες κοπέλες. Οτιδήποτε κι εγώ είμαι πάντα πρόθυμη και περνάω και καλά.
 
Ένα Σάββατο μου είπε ότι θα κάνει ένα πάρτι σπίτι του, για καλούς φίλους. Αυτό σήμαινε σίγουρα παρτούζα. Μου έστειλε σπίτι το Σάββατο το πρωί ένα μαύρο κολλητό μίντι φόρεμα, που στο στήθος ήταν σαν κορσές και μαύρες γόβες. Το κουτί είχε μέσα και ένα βελούδινο πουγκί. Το άνοιξα και βρήκα μια αρκετά φαρδιά σφήνα. Η κάρτα έγραφε "φοράς μόνο ότι υπάρχει μέσα στο κουτί. Ο Ν (ο σοφέρ) θα έρθει να σε πάρει στις 8.
 
Έπιασα τα μαλλιά μου μια ψηλή αλογοουρά, βάφτηκα με έντονο κόκκινο κραγιόν, έβαλα τη σφήνα στο κωλαράκι μου με τη βοήθεια λιπαντικού, στη συνέχεια το φόρεμα που τόνισε υπέροχα το στήθος μου και τις γόβες και στις 8 παρά πέντε ήμουν έτοιμη. Μόλις πρόλαβα να πιω δυο γουλιές ουίσκι, όταν ο Ν μου χτύπησε να κατέβω. Μπήκα στο αυτοκίνητο και πιάσαμε την κουβέντα. Γενικά ήξερε ή υποψιαζόταν τι γινόταν, αλλά ποτέ δεν είχαμε μιλήσει ανοιχτά. Σιγά μην έδινα και αναφορά στον οδηγό. Τον ρώτησα αν ξέρει αν θα είναι πολύς κόσμος στο πάρτι και μου είπε το πολύ 10 άτομα, περισσότεροι φίλοι του κ. Ε, του πατέρα του Γ ". Θα περάσουν καλά τα παππούδια σκέφτηκα", άνοιξα το κινητό και έστειλα στον Γ ένα μικρό βίντεο που τράβηξα όταν έβαζα τη σφήνα. "Σε 10 λεπτά φτάνουμε" του έγραψα. "Όλοι εδώ σε περιμένουν" μου απάντησε με προβλημάτισε το "όλοι". Ήλπιζα να μην είμαι το μόνο μουνί της βραδιάς και πρέπει να κάτσω να με γαμήσουν 8 γέροι. Από την άλλη σκέφτηκα, τι 8 γέροι, τι 4 νέοι. Πάμε και βλέπουμε…
 
Φτάνοντας στο σπίτι, μου άνοιξε ο Γ… το προσωπικό το είχε διώξει προφανώς. Μπήκα μέσα και στο σαλόνι καθόταν ήδη μια κοπέλα (κατά πάσα πιθανότητα βίζιτα) που είχα ξαναδεί σε κάποιο πάρτι του Γ. Πανέμορφη και με φοβερές βυζάρες. Φορούσε ακριβώς τα ίδια με εμένα. Επίσης, ήταν εκεί δυο φίλοι του Γ, από τους κλασικούς στις παρτούζες, με τους οποίους είχα γαμηθεί σε διάφορες περιστάσεις. Σε ένα καναπέ καθόντουσαν ο πατέρας του Γ και τέσσερις ακόμη κύριοι, άνω των 75 όπως υπολόγισα. Σχετικά καλοβαλμένοι και πολύ καλοντυμένοι. Αρχικά χάρηκα που ήταν και η άλλη κοπέλα, γιατί σκέφτηκα ότι όλους αυτούς μόνη μου θα δυσκολευόμουν να τους διαχειριστώ.
 
Πήγα, κάθισα, ο Γ με σύστησε και μου έδωσε να πιω ένα ποτό. Αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ήπια πολύ γρήγορα δύο ποτά για να χαλαρώσω. Κάποια στιγμή ο Γ μου ψιθύρισε στο αυτί να πάω στο μπάνιο κι εκεί υπήρχαν όλες οι οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνω.
 
Πήγα στο μπάνιο και βρήκα ένα κουτί. Το άνοιξα και είχε μέσα ένα δεύτερο πιο μικρό κουτί και από πάνω ένα σημείωμα. "Γδύσου, φόρα το περιεχόμενο του μικρού κουτιού και βγες από την άλλη πόρτα του μπάνιου. Γονατιστή". Το κουτί είχε μέσα μια ακόμη μεγαλύτερη σφήνα, που στο τελείωμα είχε ένα γουνάκι, δυο κλιπς για τις ρώγες με βαρίδια, και ένα κολάρο για το λαιμό με αλυσίδα. Έβγαλα γρήγορα το φόρεμα, έβγαλα και τη σφήνα και έβαλα στον κώλο μου που είχε ανοίξει αρκετά (ευτυχώς υπήρχε και λιπαντικό στο κουτί) τη μεγαλύτερη. Κρέμασα τα κλιπς στις ρώγες και το κολάρο στο λαιμό και έπεσα στα γόνατα. Ο πόνος στις ρώγες από τα βαρίδια έκανε το μουνί μου να γεμίσει με υγρά. Κι αυτό μαζί με την απορία για το τι με περιμένει πίσω από την άλλη πόρτα, είχε τινάξει τις καύλες μου στα ύψη.
 
Πεσμένη στα τέσσερα, άνοιξα την άλλη πόρτα και μπήκα σε ένα μεγάλο γραφείο με δύο καναπέδες. Εκεί καθόντουσαν οι 5 γέροι, όλοι με τις μικρές, γερασμένες ψωλές τους έξω και τις χάιδευαν. Κανένας δεν ήταν σκληρός αν και με την άκρη του ματιού μου, στα δύο τραπεζάκια είδα κάποια κουτιά με βιάγκρα.
 
Εκείνη την ώρα μπήκε και στο γραφείο και ο Γ.
 
- Σήμερα πουτανάκι μου ο μπαμπάς μου έχει γενέθλια. Αυτό το πάρτι είναι για εκείνον και τους φίλους του. Θέλω να τους κάνεις να περάσουν τέλεια.
 
Με άρπαξε από την κοτσίδα, με ανασήκωσε λίγο και μου είπε:
 
- Μη μάθω ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι…
 
και έσκυψε να μου δώσει ένα φιλί. Έφερε τα χείλη του στα δικά μου και μόλις άνοιξα κι εγώ το στόμα μου, έφτυσε μέσα, άφησε τα μαλλιά μου και έφυγε. Αυτό το παιχνιδάκι με καύλωνε απίστευτα, αλλά με έκανε να νιώσω και λίγο περίεργα μπροστά στους γέρους.
 
Μόλις έφυγε ο Γ, πήγα προς το μέρος του πατέρα του και χωρίς πολλά-πολλά, πήρα την πούτσα του στο στόμα μου, ενώ χάιδευα των άλλων δύο που καθόντουσαν δίπλα του. Η δουλειά ήταν εύκολη. Το τσιμπούκι μου ήταν τρυφερό, γιατί δεν ξέρεις και τι μπορεί να πάθει ο άλλος. Αρχικά, όλοι με χαϊδεύανε παντού, απαλά και λαίμαργα, τραβούσαν την αλυσίδα και χτυπούσαν απαλά τα βαρίδια. Σκεφτόμουν πόσο καιρό να έχουν να γαμήσουν. Μέχρι που ένας τράβηξε από το πλάι του καναπέ ένα μικρό πλακέ μαστίγιο και άρχισε να μου ρίχνει κοφτά δυνατά μπατσάκια στα βυζιά. Πήγα να αφήσω την ψωλή του "μπαμπά" από το στόμα, για να διαμαρτυρηθώ κι εκείνος μου πάτησε το κεφάλι κάτω, ένας από τους άλλους μου έσκασε μια πολύ δυνατή σφαλιάρα στον κώλο.
 
- Κάτσε εδώ μωρή καργιόλα, μου είπε, μας είδες έτσι και νομίζεις θα μας ξεπετάξεις; Θα φτύσεις αίμα. Άκουσες το γιο μου… μη μάθει ότι δε μας ικανοποίησες!
 
Εκείνη τη στιγμή, ο ένας που ήταν πίσω μου, τράβηξε απότομα τη σφήνα και έχωσε την ψωλή του στον κώλο μου. Πήγα πάλι να αντιδράσω από το ξάφνιασμα - γιατί η ψωλή δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ο "μπαμπάς" μου κράτησε πάλι το κεφάλι κάτω.
 
Η αλήθεια είναι ότι τους υποτίμησα τους γέρους. Μπορεί να μη μπορούσαν να κάνουν και πολλά, λόγω της κατάστασής τους, αλλά τα μυαλά τους ήταν διεστραμμένα. Η βραδιά πέρασε με εμένα να τους πιπώνω εναλλάξ και λίγο γαμήσι, δεν είχαν πολλές αντοχές. Όμως έβγαλαν πάνω μου πολλή αρρώστια. Έβαλαν μέσα στο μουνί και τον κώλο μου σχεδόν ότι αντικείμενο υπήρχε μέσα στο γραφείο. Σφραγίδες, ένα αγαλματάκι, μια θήκη για πούρα, την πίσω πλευρά ενός ψαλιδιού, τα χέρια τους ολόκληρα. Ότι σκεφτόντουσαν. Ο ένας γαμούσε με μανία το μουνί μου με ένα αγαλματάκι και όλοι παίζανε τις ψωλές τους και τρελαίνονταν. Τα χέρια τους έσκαγαν παντού πάνω μου με δύναμη, με φτύνανε και με βρίζανε συνεχώς. "Παλιοπουτάνα, γαμιόλα, ξεσκισμένο σκουπίδι. Σου είπαμε ότι θα φτύσεις αίμα. Από το μουνί και από τον κώλο θα το φτύσεις όμως…" λέγανε και γελάγανε εγώ μιξόκλαιγα αλλά εννοείται ότι γούσταρα την κατάσταση τρελά. Ο εξευτελισμός και το πολύ άγριο σεξ είναι το καλύτερό μου. Απλώς δεν περίμενα ότι οι γέροι είναι τέτοιοι.
 
Μου χώσανε το αγαλματάκι στον κώλο και με βάλανε να τους γλείψω έναν-έναν τα πόδια. Ανάμεσα σε όλα αυτά κατουρούσαν συνέχεια πάνω μου ή μέσα στο στόμα μου. Μέχρι και το πόδι μιας καρέκλας μου χώσανε στον κώλο οι ανώμαλοι και με ανάγκασαν να γαμιέμαι πάνω του, ενώ αυτοί ήταν όρθιοι γύρω μου και έγλειφα τις ψωλές τους. Έχυσαν όλοι από μια φορά. Πάνω μου. Θέλανε να με βλέπουν γεμάτη χύσια, έπαιρναν ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Βέβαια, παρόλο που έχυσαν, οι ψωλές τους δεν έπεφταν εξαιτίας των χαπιών. Έτσι αναγκαζόμουν να συνεχίσω τα τσιμπούκια και το παίξιμο. Κι εκείνοι συνέχιζαν το ξεφτίλισμα, το ξύλο και τα βρισίδια. "Τέτοιο σκουπίδι κανονικά έπρεπε να είναι στο πεζοδρόμιο ε" λέει ένας στον "μπαμπά. "Στα δικά σου γενέθλια, αυτό θα τη βάλουμε να κάνει, θα είναι το δώρο μου" του είπε εκείνος. Εγώ τα άκουγα αλλά μέσα στην καύλα και την παραζάλη από το γαμήσι και το ξεφτίλισμα που μου κάνανε δεν έδωσα σημασία.
 
Σιγά, σιγά άρχισαν να κουράζονται και ένας-ένας έφυγαν. Το στόμα μου είχε ξεχειλώσει από το πολύ τσιμπούκι, μιας και οι ψωλές τους δεν πέφτανε με τίποτα και δε χύνανε. Τελευταίος έφυγε ο "μπαμπάς". Όπως ήταν καθισμένος και του άρμεγα την ψωλή, με σταμάτησε και μου είπε:
 
- Σε όλα με κάνει περήφανος ο γιος μου. Ακόμη και στις πουτάνες που διαλέγει. Θα φροντίσω να πάρεις δωράκι. Και τώρα που έμαθα για τα ταλέντα σου, θα τα εκμεταλλεύομαι συχνά.
 
Εγώ τον κοιτούσα πεσμένη στα γόνατα, πασαλειμμένη με τα χύσια τους. Κολλούσα παντού, χωρίς να λέω τίποτα. Σηκώθηκε και πριν βάλει την πούτσα του μέσα, με έπιασε από το κεφάλι. Εγώ άνοιξα το στόμα γιατί νόμιζα ότι θέλει να συνεχίσω το τσιμπούκι κι εκείνος άδειασε τα κάτουρα του στο στόμα μου, λέγοντας "μην πέσει σταγόνα κάτω καριόλα. Αλλιώς δεν έχει δωράκι". Τα κατάπια όλα εννοείται… και για να μη χάσω το δώρο, αλλά και γιατί δε μπορώ να μην υπακούω σε εντολές. Ότι και να μου έλεγε θα το έκανα.
 
Μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του, μπήκε μέσα ο Γ.
 
- Μωρό μου τους πήρες τα μυαλά, δεν το πιστεύουν τα μπαρμπάδια. Σε θέλουν ξανά σύντομα - με το αζημίωτο.
 
- Ότι πεις καύλα μου… του είπα και πήγα να τον αγκαλιάσω.
 
- Είσαι ηλίθια;… μου απάντησε. Θες να σε ακουμπήσω ενώ έχεις πάνω σου τα χύσια από τους κωλόγερους; Σήκω…
 
με πήρε από το χέρι και από τη μπαλκονόπορτα του γραφείου βγήκαμε έξω στην πισίνα. Με έβαλε να ξαπλώσω στο ξύλινο ντεκ, με το κεφάλι και το μισό σχεδόν κορμί, από την κοιλιά και πάνω, πάνω από το νερό. Έβγαλε έξω την υπέροχη ψωλή του, ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να με γαμάει ενώ πατούσε το κεφάλι μου μέσα στο νερό. Με γαμούσε άγρια κι εγώ καύλωνα και πνιγόμουν μαζί. Μου σήκωνε το κεφάλι ελάχιστα, να πάρω μια μικρή ανάσα και μου το ξαναέχωνε μέσα όσο όργωνε με την ψωλάρα του το μουνί μου. Μετά από δυο τρία σπρωξίματα, ένιωσα το μουνί μου να πλημμυρίζει από τα χύσια του. Έβγαλα απότομα το κεφάλι από το νερό, και άρχισα να χύνω κι εγώ σαν τρελή, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου. Ήταν από τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω ζήσει στο σεξ.
 
Καθίσαμε λίγο εκεί, ήπιαμε ένα ποτό και αρχίσαμε να λέμε ο ένας στον άλλον τι είχε γίνει. Όσο του έλεγα τι είχε γίνει με τους παππούδες η πούτσα του έγινε ξανά κάγκελο και ρίξαμε ένα γρήγορο αλλά έντονο γαμήσι, ενώ του ψιθύριζα στο αυτί τα πάντα. Άδειασε ελάχιστα χύσια στο μουνί μου και μου είπε ότι είναι ώρα να ξεκουραστούμε. Ντύθηκα και ο οδηγός με πήγε σπίτι. Σε μια εβδομάδα, κάτω από το σπίτι με περίμενε το δωράκι που μου έταξε ο "μπαμπάς". Ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Στο κάθισμα του συνοδηγού είχε ένα κουτί. Το άνοιξα. Είχε μέσα ένα μικροσκοπικό φόρεμα, παπούτσια σαν αυτά που φοράνε οι στιπτιτζούδες και ένα σημείωμα. Τάδε ημερομηνία, τάδε διεύθυνση (Συγγρού). Να είσαι εκεί. Πιάνεις δουλειά. Εκείνη την ώρα συνέδεσα αυτό που λέγανε για πεζοδρόμιο. Με αγωνία και λίγο φόβο ήθελα να δω τι έχουν στο μυαλό τους οι κωλόγεροι. Το μουνάκι μου πάντως είχε υγρανθεί.
 
Τι έγινε θα σας το πω σε επόμενη ιστορία.Copyright Ref Number: 16151270222S037Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.