Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν 2 χρόνια, επισκεφθήκαμε με τη σύζυγο το Λονδίνο. Εκτός από τα αξιοθέατα και τα ενδιαφέροντα σημεία στο Λονδίνο, είχαμε κανονίσει να πραγματοποιήσουμε μια φαντασίωσή μας εκεί. Στο Λονδίνο υπάρχει το Dungeon Cave, το οποίο είναι ένας χώρος όπου οι λάτρεις του BDSM μπορούν να απολαύσουν για μερικές ώρες το χώρο και τα σύνεργα. Ο χώρος σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι καθαρός, απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση και διακριτικός. Νοικιάζεται με την ώρα, οπότε κι εμείς θεωρήσαμε ότι 2 ώρες θα μας ήταν αρκετές.
 
Φτάνοντας λοιπόν στο Λονδίνο, πήγαμε το προκαθορισμένο βράδυ στον χώρο που είχαμε κλείσει. Μας υποδέχθηκε χαμογελαστός ένας γεροδεμένος νέος και μας ξενάγησε στο χώρο. Αφού μας έδειξε που μπορούσαμε να αφήσουμε τα πράγματά μας και ενδεχομένως τα ρούχα μας, περιηγηθήκαμε στον χώρο. Υπήρχαν κάθε είδους εξαρτήματα όπως μαστίγια, χειροπέδες, δέστρες, στρας, περιοριστές, dildos, gaging devices κι ένα σωρό γωνίες όπου ο καθένας θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάθε φαντασίωσή του. Οι χώροι που υπήρχαν περιλάμβαναν ένα μεγάλο ξύλινο Χ με δεμένες χειροπέδες, θάλαμος απομόνωσης, γάντζοι σε διάφορα σημεία όπου μπορείς να δέσεις το σύντροφό σου, κούνιες του σεξ, αλυσίδες κι ένα σωρό άλλα που δε θυμάμαι ακριβώς.
 
Ο νεαρός (συστήθηκε ως Βοb), μας έδειξε τα βασικά και μας είπε πως για οτιδήποτε χρειαστούμε θα βρίσκεται στη ρεσεψιόν και μας έκλεισε το μάτι. Η πόρτα κλείδωνε από μέσα όπως μας είπε, οπότε θα είμασταν μόνοι μας και δε θα μας ενοχλούσε κανείς. Μόλις λοιπόν έφυγε, κλειδώσαμε την πόρτα και αρχίσαμε να συζητάμε τι θα κάνουμε. Αποφασίσαμε να βγάλουμε τα ρούχα μας και να μείνουμε γυμνοί να κινηθούμε στον χώρο. Η Έλλη γουστάρει το bdsm και η επίσκεψή μας στον χώρο ήταν κυρίως δική της ιδέα, όχι ότι με χάλαγε. Της είπα λοιπόν να διαλέξει εκείνη τι θα ήθελε να κάνουμε. Αφού χαζογελούσαμε με αυτά που βλέπαμε η προσοχή της επικεντρώθηκε στο μεγάλο ξύλινο Χ με τις χειροπέδες. Μου ζήτησε να τη δέσω με τέτοιο τρόπο ώστε να την έχω πλάτη και να πάρω ένα μαστίγιο. Να της βάλω και στο στόμα ένα gag ball και μετά να έκανα ότι ήθελα καθώς αυτή θα ήταν το θύμα μου. Έτσι κι έγινε λοιπόν, αφού την περιόρισα και δε μπορούσε να κουνηθεί ούτε να μιλήσει ιδιαίτερα, αφέθηκε στις ορέξεις μου. Εγώ τότε πήρα ένα απλό μαστίγιο που ήταν από δέρμα και αναρωτήθηκα πόσοι να το έχουν χρησιμοποιήσει πριν από εμάς. Ωστόσο η σκέψη με εξίταρε και άρχισα να καυλώνω. Άρχισα να το σέρνω πάνω της χωρίς να της ρίχνω καμτσικιές αλλά να ηδονίζεται καθώς την διαπερνά και να φτάνει από το κωλαράκι στο μουνάκι της. Αυτή άρχισε να γουστάρει, η ανάσα της να γίνεται πιο γρήγορη και το δέρμα της να λαμπυρίζει ενώ έβγαζε μικρά βογκητά. Τότε άρχισα απαλά την αρχή να της ρίχνω μερικές καμτσικιές παιχνιδιάρικες, αλλά σταδιακά άρχισα να δυναμώνω. Όσο δυνάμωναν τα χτυπήματα, τόσο πιο έντονα βογκητά άρχισε να βγάζει και σημάδια-κόκκινες γραμμές, άρχισαν να σχηματίζονται στη πλάτη της.
 
Σκέφτηκα να μη ξεφύγουμε όμως γιατί θα είχαμε κι άλλες μέρες στο Λονδίνο και δε θέλαμε να «πονάμε» καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί. Της ψιθύρισα λοιπόν στο αυτί ότι θα τη λύσω και θα περάσουμε σε ένα άλλο έκθεμα. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχα τα κλειδιά για τις χειροπέδες και δε μπορούσα να βρω τον τρόπο να τη λύσω. Το προσπάθησα μερικά λεπτά, αλλά δε γινόταν. Πρέπει να φωνάξω τον Bob της είπα. Εκείνη άρχισε να μουγκρίζει και κατάλαβα πως θα εννοούσε πως δεν ήθελε να την δει έτσι γυμνή και «βασανισμένη», αλλά δεν υπήρχε και άλλη λύση. Βγαίνω στη ρεσεψιόν, εξηγώ του Bob τι έγινε και μου λέει να μην ανησυχώ, συμβαίνει συχνότερα απ’ ότι νομίζω, μου εξηγεί που βρίσκονται τα κλειδιά αν και κάποιες φορές οι επισκέπτες δυσκολεύονται και πάλι να λύσουν τις χειροπέδες. Του λέω τότε καλύτερα να έρθει μαζί μου να με βοηθήσει και με ακολουθεί.
 
Με το που φτάνουμε κοντά στην Έλλη μου σκάει ένα χαμόγελο και μου κλείνει το μάτι, kinky μου ψιθυρίζει. Η Έλλη είναι εμφανές πως ντρέπεται και προσπαθεί να κρύψει το σώμα της, αλλά όπως είναι φυσιολογικό, λόγω του περιορισμού της δε μπορεί να καταφέρει κάτι. Όλη η πίσω όψη της είναι εκτεθειμένη στους 2 μας, ενώ ο Bob την πλησιάζει και αρχίζει να τη λύνει. Με το που της λύνει τα χέρια αυτή πιάνει τα στήθη της θέλοντας να τα κρύψει και με το που της λύνει τα πόδια, προσπαθεί με το ένα χέρι κρύβει το στήθος της και το άλλο το μουνί της. Εκείνη τη στιγμή όμως και καθώς ήταν αρκετά λεπτά δεμένη στο Χ, χάνει την ισορροπία της και πέφτει κάτω. Ο Bοb συνηθισμένος μάλλον, το περίμενε και την αρπάζει στα χέρια του πριν χτυπήσει, τη σηκώνει στα στιβαρά του μπράτσα και τη μεταφέρει στον διπλανό καναπέ. Μας εξηγεί ότι λόγω της σταθερής θέσης του σώματος για αρκετή ώρα, το συνεπακόλουθο είναι η αγκύλωση, οπότε χρειάζονται λίγα λεπτά για να επανέλθουν οι μύες, αλλά με το κατάλληλο μασάζ, ο χρόνος μειώνεται πολύ.
 
Η Έλλη καθισμένη στον καναπέ έχει κρύψει τα επίμαχα σημεία της με τη στάση της και τα χέρια της και είναι φανερό πως ντρέπεται πολύ. Ο Bob μας εξηγεί τότε πως μπορεί να της κάνει αυτός το μασάζ-κινήσεις ώστε να ξεπιαστεί πιο γρήγορα και μιας και χάνουμε τον χρόνο αυτό από το Dungeon θα μας δώσει παράταση χωρίς επιπλέον χρέωση. Εγώ δεν έχω αντίρρηση άμα είναι να κερδίσουμε επιπλέον χρόνο, εξαρτάται από σένα αγάπη μου, της λέω. Εκείνη στα χαμένα ψελλίζει ένα οκ και ο Bob της λέει να ξαπλώσει στον καναπέ. Πηγαίνει από πάνω της και αρχίζει να της κάνει μασάζ από τους δελτοειδείς μυς μέχρι τη μέση της πάνω από το τσουπωτό κωλαράκι της. Η Έλλη γυμνή όλη την ώρα, σα να ξεχάστηκε κάπως, ενώ κι εγώ συνειδητοποιώ πως δε φοράω ρούχα. Από το άγχος και την αγωνία μας για το τι θα γίνει όταν φώναξα τον Bob δε ντύθηκα καν. Βλέποντας τον Bob να κάνει μασάζ στη γυναίκα μου, μου ήρθε στο μυαλό μια φαντασίωση για τρίο που είχα στο παρελθόν. Ο Bob γεροδεμένος νεαρός Άγγλος, μαύρος, ψηλός με ξυρισμένο κεφάλι και ένα τατουάζ στο μπράτσο που έχει έναν άγγελο με ένα σπαθί και στο δεξί φρύδι πάνω από το μάτι, ένα σκουλαρίκι, θα ήταν ιδανικός σύντροφος σε αυτή τη φαντασίωση, ειδικά αν ήταν και προικισμένος.
 
Φορούσε ένα απλό t shirt και μια βερμούδα, αλλά ήταν φανερό πως το γυμνό σώμα της Έλλης τον είχε ξεσηκώσει και το φούσκωμα στο παντελόνι του, σίγουρα άφηνε ενδιαφέρουσες προοπτικές. Εγώ με τη σκέψη αυτή άρχισα να καυλώνω βλέποντάς τον να περιποιείται τη γυναίκα μου. Εκείνος με κοίταξε, το βλέμμα του έπεσε στο καυλί μου, μου έκλεισε ξανά το μάτι, σα να πήρε το μήνυμα και άρχισε να κατεβαίνει και κάτω από τη μέση της Έλλης κάνοντας μασάζ και στους προσαγωγούς της αλλά και στα καλάμια των ποδιών. Ανέβηκε καλύτερα από πάνω της για να εστιάσει σωστά στο μασάζ όπως εξήγησε και τότε το φούσκωμα στο παντελόνι του, ακούμπησε στη κωλάρα της Έλλης. Η Έλλη είχε χαλαρώσει, αλλά εκείνη τη στιγμή τινάχτηκε απότομα μη μπορώντας να καταλάβει τι ακριβώς έγινε, αν και το υποψιαζόταν. Κοκκίνησε ολόκληρη και προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά δε μπορούσε ακόμη, καθώς το πιάσιμο δεν είχε περάσει. Τότε με κοίταξε, είδε το όρθιο καυλί μου και μου έκανε νόημα-ερώτηση με τα μάτια του στιλ τι γίνεται, τι συμβαίνει; Εγώ της κλείνω το μάτι και της κάνω κίνηση με το κεφάλι, όλα οκ. Εκείνη εμφανώς ενοχλημένη και ντροπιασμένη δε μπορούσε να κάνει και πολλά, οπότε ξαναξαπλώνει εξοργισμένη.
 
Όσο όμως η ώρα περνούσε, τόσο και χαλάρωνε, κι άφηνε απαλούς ήχους απόλαυσης απολαμβάνοντας το μασάζ. Ο Bob με κοίταξε κι εγώ του έδειξα πως είχε το οκ να αρχίσει να της χαϊδεύει και πιο προσωπικά σημεία, σίγουρα θα γνώριζε πώς να την ερεθίσει, όντας σε αυτή τη δουλειά. Όσο περνούσε η ώρα, τα αγγίγματά του από τυχαία, γίνονταν όλο και πιο συχνά σε ύποπτες περιοχές, όπως στο πλάι του στήθους, γύρω από το μουνί, βαθιά στον κώλο σε σημείο που να περνά πάνω από την τρύπα της και ήταν εμφανές ότι κι αυτή ερεθιζόταν από όλο αυτό, αν και το έβρισκε κάπως άβολο. Τότε σκέφτηκα να τα παίξω όλα για όλα, ώστε να δω αν τελικά έχει φτιαχτεί και θέλει να παίξουμε σε τριπλέτα. Της ψιθυρίζω λοιπόν στο αυτί:
 
- Είναι μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε κάτι διαφορετικό. Ο Βob έχει γίνει τούρμπο όπως τον βλέπω, η σωματάρα σου τον έχει κάνει πύραυλο. Θες να παίξουμε μαζί του κι όπου πάει; Να του πω να σε γλείψει, χωρίς άλλες υποχρεώσεις;
 
Το σκέφτηκα έτσι πιο ήπια, ώστε να παραδοθεί πιο εύκολα στις ορέξεις της, αντί να της προτείνω να τσιμπουκώσει έναν άγνωστο. Εξάλλου η Έλλη όταν τη γλύφεις και τελειώσει, θέλει οπωσδήποτε να γαμηθεί. Η Έλλη τρακαρισμένη, αμήχανη, χωρίς να έχει καταλάβει πως φτάσαμε ως εδώ, αλλά εμφανώς ξαναμμένη και γεμάτη περιέργεια και αγωνία για όσα συμβαίνουν ψελλίζει:
 
- Δεν ξέρω, ίσως... νιώθω πολύ χαλαρή και έχω φτιαχτεί. Είναι κάτι όμως που δεν το είχαμε προγραμματίσει. Δεν ξέρω, δεν ξέρω πραγματικά…
 
- Ξέρεις, δεν νομίζω να μας ξαναδοθεί εύκολα τέτοια ευκαιρία και σίγουρα ο Bob ξέρει τη δουλειά. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα ξαναβρούμε ποτέ Bob, της λέω να την πείσω. Αν δεν νιώσεις άνετα, το σταματάμε και δεν τρέχει τίποτε.
 
- Χμ… τι να πω... είσαι σίγουρος για αυτό; Μπορεί να παρασυρθώ και να θέλω άλλα μετά, λέει σκάζοντας ένα γελάκι, ένδειξη ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
 
- Ότι κι αν θελήσεις, είμαι μέσα, της λέω. Ότι κι αν θελήσεις. Απόψε όλα επιτρέπονται. Είναι η ευκαιρία σου να βιώσεις ότι ήθελες ποτέ με κάποιον άλλο κι αν θες, να ξεχάσεις ότι είμαστε μαζί. Είσαι ένα ελεύθερο κορίτσι για σήμερα.
 
- Δεν θα το μετανιώσεις μετά όμως... μου λέει και αμέσως πιάνω το χέρι της και το φέρνω στο καυλί μου.
 
- Κοίτα πως είμαι, της λέω. Και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτε. Νομίζω ότι αν αρχίσει να σε γλείφει ή ακόμη και να σε πηδάει, θα εκραγώ χωρίς καν να με ακουμπήσω, της λέω. Αμέσως κοκκινίζει και λέει οκ. Γυρίζει ανάποδα ελαφρώς τρακαρισμένη και ντροπιασμένη και λέει του Bob:
 
- Πως σου φαίνεται το μουνί μου, θέλει κι αυτό μασάζ νομίζω. Αλλά το μασάζ εκεί πρέπει να γίνει απαλά, ίσως με τη γλώσσα. Ξέρεις απ' αυτά; Η καργιόλα, σκέφτηκα. Κατευθείαν στο ψητό, χωρίς πολλές αναστολές, αλλά μου άρεσε πολύ.
 
- Φυσικά, λέει εκείνος, είμαι ειδικός σε αυτού του τύπου μασάζ.
 
Σκύβει πάνω της και αρχίζει να της φιλάει την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα και να περνά πάνω-κάτω από το μουνάκι της. Κάνει κινήσεις παντού και επικεντρώνεται τελικά στην κλειτορίδα την οποία πιπιλάει και ρουφάει απαλά, ενώ τα δάχτυλά του, αρχίζουν να περιεργάζονται το εσωτερικό του μουνιού της. Εγώ όση ώρα τον βλέπω, αρχίζω να χαϊδεύω απαλά το καυλί μου, που έχει γίνει πύραυλος. Σκέφτομαι αν πρέπει να του πω, ότι η Έλλη γουστάρει όταν την γλείφεις να της βάζεις και δάχτυλο στον κώλο, αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα αφήσω τα πράγματα ως έχουν και να εξελιχθούν. Η Έλλη έχει πλέον παραδοθεί άλλωστε και από τα τινάγματα του κορμιού της, είναι εμφανές ότι της αρέσει. Βογκάει ελαφρά, κάνει μικρές κινήσεις δεξιά/αριστερά κι έχει ανοίξει τελείως τα πόδια της. Ο Bob ξέρει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνει. Συνεχίζει να τη γλείφει ρουφώντας, ενώ ένα δάχτυλο μπαινοβγαίνει πια στο μουνάκι της με απίστευτη ευκολία. Είναι τόσο υγρή που γλιστράει με απίστευτη ευκολία. Μάλλον το τελείωμα δεν είναι μακριά. Όντως μετά από λίγο κάνει ένα δυνατό τίναγμα και ακούγεται ένα δυνατό βογκητό και τελειώνει δυνατά, με σπασμούς στο μουνί της, αναπνέοντας γρήγορα και δυνατά. Προσπαθεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό με το χέρι της ώστε να μην ακουστεί, αλλά είναι πεντακάθαρο τι έχει συμβεί. Τελείωσε δυνατά και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ σε σχέση με άλλες φορές.
 
Ο Bob, γελάει και το στόμα του είναι γεμάτο από τα υγρά της. Παίρνει μια πετσέτα που ήταν εκεί δίπλα και με κοιτάει που τον χαϊδεύω ακόμη, έτοιμος κι εγώ να τελειώσω, αλλά δε θέλω, θέλω να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο. Ελπίζω η Έλλη να θελήσει να τον φάει σε λίγο. Εκείνη τη στιγμή με κοιτάει και μου λέει να πάω κοντά της. Μου ψιθυρίζει στο αυτί:
 
- Θα ήθελα πολύ να τον φάω από τον Bob, αλλά ντρέπομαι, ακόμη και να το ζητήσω. Εσύ τι λες, σίγουρα θα ήθελες να το κάνουμε; Πως θα το κάνουμε;
 
- Καταρχάς σου είπα είμαι μέσα σε όλα της είπα. Άσε τις σεμνοτυφίες κι έλα να γαμηθούμε όπως γουστάρουμε. Μη με ξαναρωτήσεις αν θέλω, ότι γουστάρεις απλά ζήτησέ το μου, ή από τον Bob. Τι θα ήθελες πραγματικά, της λέω. Και μη διστάσεις, είναι μοναδική ευκαιρία. Το σκέφτεται λίγο και μου λέει:
 
- Λοιπόν άκου, θα στο πω καθαρά. Από παλιά, είχα πάντα περιέργεια πως είναι να μπουν 2 καυλιά ταυτόχρονα στο μουνάκι μου. Δεν ξέρω καθόλου πως θα είναι, αν γίνεται, αν θα χωράνε, αλλά αυτό θα ήθελα. Τι λες;
 
- Φυσικά, της λέω, είμαι μέσα. Κάτσε να συνεννοηθώ με τον Bob.
 
Πάω στον φίλο μας και του λέω:
 
- Είναι η ευκαιρία μας να τη γαμήσουμε μαζί. Θέλει να μας πάρει και τους δυο στο μουνί της. Θα το καταφέρουμε;
 
- Εγώ είμαι μέσα, μου λέει. Απλά να είναι οκ κι εκείνη, γιατί δε με έχει δει. Είμαι αρκετά μεγάλος σε σχέση με εσένα. Μη την ξεσκίσουμε μαζί. Να μπω πρώτος και μετά ακολουθείς κι εσύ;
 
- Δείξε μου το δρόμο, του λέω. Αφήνω την εξέλιξη του παιχνιδιού πάνω σου. Θεώρησε ότι είμαι μέσα σε όλα, όπως και η Έλλη.
 
Πλησιάζει την Έλλη και τη ρωτάει:
 
- Είσαι μέσα; Αν το θέλεις, θα ζήσεις την εμπειρία της ζωής σου.
 
- Μέσα, του λέει, με λιγότερη ντροπή απ’ ότι πριν. Να είσαι χαλαρός όμως, γιατί δεν το έχουμε ξανακάνει.
 
- Εμπιστεύσου με… της λέει.
 
Εκείνη τη στιγμή, κατεβάζει τη βερμούδα του και εμφανίζει το εργαλείο του. Είναι σίγουρα 20 πόντους, χοντρό με μια μεγάλη φλέβα να ξεκινά από τη βάση του πέους μέχρι το πουτσοκέφαλο και ξυρισμένος. Λες και ήταν έτοιμος για ότι θα συμβεί. Η Έλλη τον κοιτά με γουρλωμένα μάτια. Σίγουρα είναι αλλιώς να τα διαβάζεις και να τα βλέπεις στις τσόντες, κι αλλιώς από κοντά. Βγάζει και τη μπλούζα του και αποκαλύπτεται ένα καλογυμνασμένο κορμί με γράμμωση, κοιλιακούς πέτρα και φοβερά δικέφαλα. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε, σκέφτηκα. Ολόγυμνος πια την πλησιάζει.
 
- Θες να μου τον προετοιμάσεις;… τη ρωτάει.
 
Εκείνη αποσυντονισμένη ακόμη από το θέαμα, πιάνει το καυλί του στο χέρι της και πραγματικά δε χωράει να το κλείσει στη χούφτα της. Χρειάζεται και τα δυο της χέρια. Τόσο χοντρό και μακρύ καυλί, δεν είχε ξαναδεί, ούτε φυσικά πιάσει ποτέ της.
 
Τον βάζει διστακτικά αλλά με περιέργεια και προσμονή στο στόμα της. Με το που ακουμπάει στο καυλί του τη γλώσσα της, νιώθει να τη διαπερνά ένα κύμα καύλας, ηδονής, ηλεκτρισμού. Όλο αυτό είναι τόσο λάθος, που είναι σα να συμβαίνει στη φαντασία. Φαντασιώσεις υπήρχαν σχετικές, αλλά η αληθινή επαφή ήταν σε άλλο επίπεδο. Ένιωθε σαν να βρισκόταν σε όνειρο και ταυτόχρονα ένιωθε τόσο καυλωμένη και υγρή που δεν το πίστευε. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που ζούσε τέτοια κατάσταση, επομένως όλα ήταν μοναδικά και πρωτόγνωρα. Άρχισε να τον παίρνει πιο βαθιά και να βρίσκει ρυθμό. Ήταν ένα ατελείωτα μακρύ καυλί, ερεθιστικό, χοντρό και όσο πιο βαθιά το έπαιρνε, τόσο πιο πολύ ένιωθε να την πνίγει, αλλά και να υγραίνεται η σχισμή της. Ήταν σίγουρη ότι έκανε τη σωστή επιλογή που συμφώνησε, αφού τέτοια καύλα δε την είχε φανταστεί. Έγλυφε από πάνω μέχρι κάτω το καυλί του Bob και πάλι από την αρχή.
 
Και ο Bob δεν πήγαινε πίσω όμως, ήταν φανερό ότι γούσταρε τρελά όσα συνέβαιναν. Το καυλί του ήταν κάγκελο και με τα μάτια κλειστά είχε παραδοθεί στο γλείψιμο της Έλλης. Η Έλλη έπαιρνε όλο και πιο πολύ θάρρος, αφού ρίχνοντάς μου κλεφτές ματιές έβλεπε πως μου είχε γίνει και το δικό μου καυλί πύραυλος χωρίς να συμμετέχω καν! Προχώρησε προς τα αρχίδια του Bob κι άρχισε να τα γλείφει κι αυτά. Από τα αρχίδια του και στο πουτσοκέφαλο και πάλι πίσω. Πλέον οι όποιες αναστολές και ντροπές είχαν εξαφανιστεί. Το παιχνίδι είχε αρχίσει για τα καλά. Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στο παιχνίδι, σκέφτηκα. Όπως λοιπόν ήταν ξαπλωμένη η Έλλη κι έγλειφε τον Bob,της ανοίγω τα πόδια να αρχίσω να τη γλείφω. Πραγματικά όμως τα έχασε. Το μουνάκι της ήταν κατακόκκινο, υγρό σε βαθμό που έσταζε, κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου και με το που την ακουμπούσα στην κλειτορίδα με τη γλώσσα μου τιναζόταν. Μου λέει τότε:
 
- Είμαι πλέον εντάξει, ξεπιάστηκα και θέλω να αλλάξω στάση. Τώρα να ξέρεις, δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Έχω καυλώσει τρελά, μου εξηγεί…
 
λες κι εγώ θα της έλεγα ποτέ να σταματήσουμε, τρελός είμαι; Ζούμε την πιο καυλωτική φάση της ζωής μας. Μου λέει λοιπόν πάλι:
 
- Θέλω να νιώσω φτηνή. Να είμαι στα γόνατα ενώ τον πιπώνω κι εσύ ξαπλωμένος στο πάτωμα να με γλείφεις. Έτσι θα μπορώ να γλείφω τα αρχίδια του και όλο το καυλί του, ενώ θα με κάνεις εσύ να τελειώσω.
 
Σχεδόν δεν πίστευα όσα άκουγα. Γούσταρα τρελά και ήμουν ευτυχισμένος που μπήκε τόσο δυναμικά στο παιχνίδι. Αλλάζει στάση, στα γόνατα, έχοντας μπροστά της το θηρίο που φαινόταν ήδη μεγαλύτερο και ξαπλώνω εγώ από κάτω της. Ενώ άρχισα να τη γλείφω και αυτή να συνεχίζει τη μαεστρική πίπα στον Bob, μου λέει:
 
- Ξέρεις, θέλω ενώ γλείφω τον Bob, εσύ να μου γλείφεις τον κώλο και να χώσεις τη γλώσσα σου, όσο πιο βαθιά μπορείς.
 
Η καργιόλα, ξέρει πόσο μου αρέσει να της γλείφω το τσουπωτό κωλαράκι της. Και ειδικά το όμορφο κωλοτρυπίδι της, είναι τόσο υπέροχο που μπορώ να το γλείφω με τις ώρες. Ενώ την έγλειφα λοιπόν, αυτή συνέχισε την πίπα, παίζοντας το καυλί με το ένα χέρι της και φέρνοντας το άλλο στην κλειτορίδα της. Άρχισε να την παίζει και να βιώνει ταυτόχρονα τριπλό ερεθισμό, μια με το χέρι της, μια τη γλώσσα μου στον κώλο της και φυσικά η πίπα που έπαιρνε. Σε πολύ λίγα λεπτά ενώ είχα τη γλώσσα μου βαθιά στον κώλο της, νιώθω τους σπασμούς ενός δυνατού οργασμού. Πόσο με τρελαίνει να τελειώνει ενώ τη γλείφω από πίσω. Σήμερα εν τω μεταξύ, όλα γίνονται σε χρόνο ρεκόρ. Το δικό μου καυλί, όλη την ώρα αντίσκηνο. Σκέφτομαι πραγματικά, πόσο θα άντεχα αν την πηδούσα ή αν μου τον έγλειφε; Ένιωθα πως θα τέλειωνα στη στιγμή. Εκείνη τη στιγμή την ακούω να λέει:
 
- Λοιπόν αγόρια, τα καυλιά σας με έχουν τρελάνει. Θέλω να σας γλείψω και τους δύο μαζί.
 
Μας βάζει να κάτσουμε δίπλα δίπλα στον καναπέ και αυτή στα γόνατα παίρνει με το ένα χέρι εμένα και το άλλο τον Bob. Μας κοιτάει με λάγνο ύφος ενώ μας παίζει τα πουλιά με σφιχτό γράπωμα και συνεχίζει:
 
- Μη τολμήσει να τελειώσει κανείς σας. Θα τελειώσετε και οι 2 μέσα μου σήμερα.
 
Με διαπερνά ένα ρίγος και μια ανησυχία ταυτόχρονα. Εκείνη το καταλαβαίνει και μου λέει:
 
- Είμαι στο χάπι βρε, το ξέχασες; Άσε να το χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται.
 
Ενώ λοιπόν μας τους παίζει, τινάζει πίσω τα μαλλιά της και αρχίζει να γλείφει εμένα και να τον παίζει στον Bob, μετά κάνει το ανάποδο και συνεχώς εναλλάσσει το γλείψιμο. Σαν αληθινή προνοστάρ, ήξερε πώς να διαμορφώσει κλίμα.
 
- Λοιπόν ήρθε η ώρα για τη δική μου απόλαυση ξανά λέει.
 
Ευτυχώς σκέφτομαι, γιατί δε θα άντεχα να μην τελειώσω αν συνέχιζε έτσι.
 
- Bob έλα να με σκίσεις την ακούω να λέει.
 
Ο Bob δεν ήθελε κάποια ειδική πρόσκληση. Τη στήνει στα τέσσερα και μπαίνει από πίσω της στο μουνάκι. Σιγά-σιγά πλησιάζει το καυλί του στην τρυπούλα της και φαίνεται πως είναι πραγματικά μεγάλος. Έχουμε παίξει όμως και στο παρελθόν με δονητές, οπότε είμαι σίγουρος πως δε θα έχει πρόβλημα.
 
Με το που την ακουμπά, βγάζει έναν μικρό στεναγμό και μπαίνει σιγά σιγά μέσα της. Όσο μπαίνει τόσο βογκάει. Δε δυσκολεύεται καθόλου να γλιστρήσει μέσα της, αφού είναι τελείως υγρή. Το θέαμα είναι συγκλονιστικό. Ένα μαύρο καυλί να μπαίνει στο μουνί της γυναίκας μου κι εγώ να παρακολουθώ από απόσταση αναπνοής. Όσο πιο μέσα μπαίνει, τόσο πιο πολύ αναστενάζει και τόσο πιο πολύ καυλώνω εγώ. Νιώθω πως χωρίς να με αγγίζω καν θα τελειώσω. No hands cum που λένε και στο χωριό. Η Έλλη γουστάρει, εγώ γουστάρω, ο Bob, καυλωμένος τόσο που ολόκληρο το καυλί του το τεράστιο δε μπαίνει τελείως. Αρχίζει να την πηδάει με κινήσεις μπαινοβγαίνοντας. Η αίσθησή μου είναι μαγική. Η Έλλη με βλέπει με τα μισάνοιχτα από την ηδονή μάτια της και μου λέει:
 
- Σου αρέσει όλο αυτό ε;…
 
και σκάει ένα μικρό χαμόγελο, αλλά αμέσως παραδίνεται στην καύλα της στιγμής. Πραγματικά και το δικό μου καυλί είναι υγρό. Το precum που λέμε επίσης στο χωριό μου. Νιώθω πως θέλω να παραταθεί όσο γίνεται αυτή φάση, να το απολαύσουμε όσο περισσότερο είναι δυνατό.
 
Ο Bob πλέον την πηδάει κανονικά, έχει βρει ρυθμό και της πιάνει τις βυζάρες με τα μεγάλα χέρια του καθώς ξαπλώνει από πάνω της, ενώ χώνεται όσο πιο μέσα της μπορεί. Εκείνη γυρίζει το κεφάλι της σα μαστουρωμένη και τον κοιτάει. Τότε αυτός σκύβει και της δίνει ένα γλωσσόφιλο. Αυτή σαν να το ήθελε ή όχι, δεν είναι σίγουρη, κοντεύει να χάσει την ισορροπία της από τη στιγμή και παραδίνεται με πάθος στο φιλί. Εγώ μπερδεμένος από αυτό που βλέπω, καθώς θεωρούσα το φιλί κάπως εκτός ορίων, ότι θα έμενε σαν κάτι δικό μας, διαπιστώνω ότι τελικά μου αρέσει το ότι ξεφύγαμε και τίποτα δεν έχει σημασία. Μάλλον πρέπει να μπω κι εγώ στο παιχνίδι, σκέφτομαι.
 
Εκείνη τη στιγμή ο Bob, τη σταματάει, τη σηκώνει στον αέρα σαν πούπουλο και τη γυρίζει ανάποδα. Ο ίδιος κάθεται στον καναπέ και με το καυλί του όρθιο της λέει να κάτσει και να στηρίζει τα πόδια της πάνω στους μηρούς του. Έτσι και κάνει η Έλλη και τώρα μπαίνει μέσα της από άλλη γωνία. Έχοντας ανοιχτά τα πόδια του μου κάνει κίνηση με το χέρι, έλα! Πλησιάζω κι εγώ και πάω να μπω μέσα της ενώ το δικό του καυλί ήδη πάλεται στο μουνί της. Η Έλλη μου λέει να τη φιλήσω και να τη γαμήσω. Αρχίζω να πλησιάζω το καυλί μου στην τρύπα της. Βρίσκω όμως , εκείνος το καταλαβαίνει, κόβει ταχύτητα και βγαίνει ελαφρώς προς τα έξω, ενώ μου λέει να μπούμε μαζί. Το καυλί μου πάνω στο δικό του, αυτός από κάτω εγώ από πάνω, όλοι μας τελείως υγροί, αρχίζουμε να τριβόμαστε και να μπαίνουμε μαζί. Η Έλλη έχει τρελαθεί, καυλωμένη και παραδομένη από ώρα.
 
- Έτσι που τριβόμαστε όλοι μαζί, είναι φανταστικό, ψελλίζει…
 
και αρχίζει να κινείται και να τρίβει το μουνί της πάνω στα καυλιά μας. Μπαίνουμε συνεχώς όλο και πιο μέσα της και οι 2 μας και αρχίζουμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας να την πηδάμε μαζί. Λίγο άτσαλα στην αρχή, αλλά όσο περνά η ώρα, όλο και καλύτερα. Τελικά μας χώρεσε σχετικά άνετα και τους 2, σκέφτηκα. Η ηδονή είναι συγκλονιστική. Πηδάμε την Έλλη, 2 ψωλές, σκέφτομαι και γίνομαι πιο τούρμπο, απ' όσο ήμουν. Η φάση δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Η καρδιά χτυπά σαν τρελή. Η λίμπιντο έχει βαρέσει κόκκινο, η ηδονή το ίδιο κι εύχομαι να είχα τελειώσει πριν το παιχνίδι 2-3 φορές να αντέξω για όσο παραπάνω γίνεται.
 
- Θα τελειώσετε και οι 2 μέσα μου, μας ξαναθυμίζει η Έλλη, ενώ τινάζεται σαν να ήρθε σε οργασμό, αλλά δε μας αποκαλύπτει κάτι.
 
- Θα σε χύσω τώρα…
 
της λέω και νιώθω να τελειώνω μέσα της και να την πλημμυρίζω με τα χύσια μου. Εκείνη ακούγεται να αναστενάζει δυνατά. Το καυλί μου σαν τρόμπα, φουσκώνει και ξεφουσκώνει γεμίζοντάς τη, αλλά και το καυλί του Bob με χύσια. Ενώ έχω τελειώσει, νιώθω πως είμαι ακόμη καυλωμένος και μένω μέσα της με πιο απαλές κινήσεις. Ο Bob όμως δεν έχει τελειώσει και αρχίζει να επιταχύνει. Τα 2 καυλιά μας τρίβονται και έχουν πάρει φωτιά στο μουνί της Έλλης και εκείνη τη στιγμή νιώθω μέσα της ένα ζεστό υγρό να απλώνεται. O Bob, μόλις τελείωνε μέσα της και πάνω στο καυλί μου. Αν κι έχω τελειώσει η αίσθηση είναι τελείως καυλωτική. Ο Bob συνεχίζει να πηδάει και αυτός πιο χαλαρά τώρα ενώ μου κάνει σήμα να κολλήσω πέντε. Κολλάμε πέντε και σιγά σιγά βγαίνουμε και οι2 από την Έλλη. Τα καυλιά μας στάζουν από τα ανακατεμένα χύσια μας, δε φαίνεται ποιανού είναι τι. Κοιτάζουμε και την Έλλη με ανοιχτά τα πόδια της, που και το δικό της μουνί αρχίζει να στάζει από τα χύσια μας. Με το πρόσωπό της να φαίνεται χαμένο στην ηδονή και την ευτυχία, φαίνεται πραγματικά ότι το απόλαυσε. Ανοίγει τα μάτι της, μας κοιτάζει και γελάει. Παίρνει ένα ένοχο βλέμμα και βάζει το δάχτυλο στο μουνάκι της, παίρνει λίγο από τα μίγμα που στάζει, το βάζει στο στόμα της και κάνει:
 
- Μ...
 
Αυτό ήταν… λέω. Ήταν έτοιμη για όλο αυτό. Δεν ήθελε και πολύ, αλλά έχουμε τελειώσει και αυτή ήταν σκηνή για τσόντα καθαρά. Αποκαμωμένοι όλοι καθόμαστε και απλωνόμαστε στον καναπέ. Η Έλλη σηκώνεται, μας γελάει, σκύβει και δίνει από ένα πεταχτό φιλί στο καυλί του καθενός μας και πάει να ξεπλυθεί χαρούμενη και «γεμάτη». Εγώ γελάω στον Bob, τα καταφέραμε, του λέω και ξαπλώνω πίσω να αναλογιστώ, τι συνέβη μόλις τώρα.


Copyright Ref Number: 16151200222S002Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.