Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Νάσος, παντρεμένος με τη γυναίκα μου την Ελένη 20 χρόνια τώρα. Εκείνη μια ώριμη όμορφη γυναίκα, ψηλή, μελαχρινή, με καρέ μαλλί, στα 45, όμορφες καμπύλες και πλούσιο στήθος. Το στυλ της ναζιάρικο, της αρέσει το φλερτ , καλλιεργημένη, μορφωμένη, ωραίος, πρόσχαρος τύπος, με καλή αίσθηση του χιούμορ, καλή σύζυγος, μάνα και νοικοκυρά.

Εγώ είμαι στα 48, έμπειρος πλέον, γοητευτικός, γκριζομάλλης, ψηλός, λεπτός, με αθλητικό στυλ, γυμνασμένος, φυσιολογικές αναλογίες μέσου όρου των ανδρών, ομολογώ ότι δεν περνώ απαρατήρητος από το βλέμμα των γυναικών.
 
Τόσα χρόνια εγγάμου βίου μπορώ να πω ότι είμαστε ένα ταιριαστό ζευγάρι, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα, ανάλογης μόρφωσης και παιδείας, με βασικές αρχές τη λογική, ειλικρίνεια, τον αλληλοσεβασμό, την κατανόηση και προπαντός την αγάπη. Παντρευτήκαμε από έρωτα.
 
Όλα τα χρόνια η ερωτική μας ζωή ήταν σε γενικές γραμμές καλή, με τα πάνω της και τα κάτω της, κάποιες φορές με αίσθηση ρουτίνας και κάποιες φορές με σεξουαλικές εκρήξεις. Γενικά μου αρέσουν η γυναίκες και η γυναικεία αίσθηση. Τα στήθη, το μουνί, ο γυναικείος οργασμός, το άρωμα γυναίκας, οι χυμοί της, το γλειφομούνι. Ξέρω τι θέλει και πως να απογειώσω μια γυναίκα. Δεν είμαι σεξομηχανή ούτε μπήχτης γαμιάς και κανένας πουτσαράς. Ένας φυσιολογικός άνδρας είμαι.
 
Η Ελένη από την άλλη, όπως μου έχει ομολογήσει, είναι λάτρης της μεγάλης πούτσας (και σε ποια γυναίκα δεν αρέσει άλλωστε;). Μου εκμυστηρεύτηκε σχετικά για τον πρώην της, που είχε μια πούτσα τέρας, μεγάλη και χοντρή. Της άρεσε πολύ μια τέτοια αλλά δε μπορούσε ποτέ να έρθει σε οργασμό γιατί στην διάρκεια του σεξ πονούσε ο κόλπος της.
Μάλιστα μου είχε μιλήσει για τη σχέση τους, δεν περνούσε καλά μαζί του, καβγάδες, ξύλο και πολύ κέρατο. Τα μάτια της λάμπουν όμως όταν δουν ένα μεγάλο ανδρικό ''εργαλείο'' σε καμιά τσόντα. Καυλώνει αρκετά και μου ζητά να της βάλω σιγά - σιγά το μεγάλο δονητή που της πήρα βαθιά στο υγρό μουνάκι της.
 
Τον τελευταίο καιρό δεν κάνουμε συχνά σεξ, μια φορά το δίμηνο και αν. Βαριέται και όταν της μιλάω για σεξ… ούτε λόγος!
 
- Νάσο άσε με, παράτα με, δε θέλω, είμαι κουρασμένη…
 
η μόνιμη απάντηση της και πολλά σαρκαστικά σχόλια για το μέγεθος του πούτσου μου.
 
- Δεν με λυπάσαι εσύ και το πουλί σου, που μόλις θα μπεις θα τελειώσεις; Καληνύχτα.
 
Περνούσε ο καιρός και η αποχή από το σεξ γίνονταν όλο και μεγαλύτερη, άρχισε σιγά σιγά να αργοπορεί να επιστρέψει στο σπίτι μετά τη δουλειά. Ένα βράδυ Παρασκευής λοιπόν επιστρέφει στο σπίτι πολύ αργά. Ταραγμένη και σε κακή κατάσταση, το πρόσωπο της μουτζουρωμένο από το μακιγιάζ, τα μαλλιά της και τα ρούχα της εμφανώς ατημέλητα.
 
- Καλώς τη. Ελένη τι έγινε; Τι έπαθες; άργησες πολύ ανησύχησα!
 
- Άσε… είχα πολύ δουλειά στο γραφείο και είχε και μια κίνηση στους δρόμους, της τρελής. Τι να σου λέω... με τράκαραν και κάτι βλάκες καθώς ερχόμουν. Ήμουν σταματημένη στο φανάρι και ξαφνικά ήρθε από πίσω με φόρα ένα αμάξι με νεαρούς και με χτύπησε στον προφυλακτήρα. Μέχρι να κατέβω σηκωθήκαν και έφυγαν τα τσογλάνια. Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη ζημιά, αλλά ξέρεις από την ταραχή μου έβαλα τα κλάματα. Μέχρι να ηρεμήσω και να ρωτήσω τους περαστικούς αν είδαν κάτι, έστω την πινακίδα κλπ, πέρασε η ώρα.
 
- Καλά ρε Ελένη πας καλά; Γιατί δε με πήρες ένα τηλέφωνο να έρθω να σε μαζέψω, να σε βοηθήσω τουλάχιστον;
 
- Δεν ήθελα να σε ανησυχήσω αγάπη μου. Δεν πειράζει πέρασε τώρα. Να πας το αμάξι τη Δευτέρα στο συνεργείο να το φτιάξουν. Θα κάνω ένα μπάνιο και θα πλαγιάσω γιατί είμαι ψόφια.
 
Αμέσως μετά το μπάνιο όντως πέφτει ξερή για ύπνο. Δεν ήταν καλό σημάδι αυτό, άρχισα να ανησυχώ, κάτι δε μου κολλάει εδώ πέρα. Μπαίνω στο μπάνιο, ανοίγω το καλάθι με τα άπλυτα και βλέπω το εσώρουχο της μούσκεμα βρεγμένο. Το πιάνω, το μυρίζω ήταν μούσκεμα από κολπικά υγρά. Ήτανε βέβαιο ότι το μουνί της είχε χύσει ποτάμια. Ανοίγω τον κάδο απορριμμάτων, είχε πετάξει το καλσόν της. Το πιάνω, το ξεδιπλώνω και βλέπω πως είναι ξεσκισμένο, μούσκεμα και αυτό από υγρά και μάλλον είχε κηλίδες σπέρματος. Βαθύτερα στον κάδο βρίσκω σκισμένη τη μπλούζα και το σουτιέν της.
 
- Τώρα κατάλαβα πουλάκι μου... γαμιέσαι λοιπόν! Που όμως και με ποιον γαμιέσαι δεν μας έχεις πει... σκέφτομαι.
 
Θύμωσα πολύ, έγινα έξαλλος! Δεν το πιστεύω, έχασα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Η Γυναίκα που αγαπούσα που την είχα κόρωνα στο κεφάλι μου, που την πρόσεχα, που της ήμουν αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος, με απατούσε. Δεν ήταν μόνο αυτό αλλά με δούλευε κιόλας από πάνω. Τόσα ψέματα, θέατρο σωστό.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, μου ερχόταν να μπω μέσα στην κρεβατοκάμαρα να την πιάσω από το μαλλί κι εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα.
 
Έβαλα ένα ποτήρι ουίσκι και το κατέβασα μονομιάς. Στο δεύτερο άρχισαν λίγο να καλμάρουν τα νεύρα μου. Δεν είχα κανένα δικαίωμα να ασκήσω κανένα είδος σωματικής και φραστικής βίας πάνω της. Η Γυναίκα μου δεν είναι κτήμα μου ούτε ιδιοκτησία μου, άσχετα εάν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ποια θα ήταν η λύση λοιπόν… να τη χωρίσω; Και τι θα βγει; Τι θα απογίνει; Τα παιδιά; Εκείνη;… σκέφτηκα. Με το πέρασμα των χρόνων, θα περάσει η μπογιά της και τι θα κάνει; Πως θα ζήσει; Θα βγει στο κλαρί; Θα αρχίσει της βίζιτες για να τα βγάλει πέρα; Ή θα τη μαζέψει κανένας και θα την παντρευτεί με όλα αυτά που συμβαίνουν με τους ψευτόμαγκες και τους δήθεν άντρες που γαμάνε και δέρνουνε; Ο ανδρισμός στο φινάλε δε βρίσκεται ούτε στο μέγεθος του ανδρικού μορίου ούτε στις μαγκιές και τα νταηλίκια σε μικρά παιδιά και ανυπεράσπιστες γυναικούλες. Είναι η συμπεριφορά μας, στον τρόπο που θα φροντίσουμε, θα προσπαθήσουμε, θα αγωνιστούμε και θα προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε, κατανοώντας τα λάθη και τα πάθη και συγχωρώντας.
 
Δε μπορεί… κάποια εξήγηση θα υπάρχει, θα έμπλεξε ή μάλλον θα ερωτεύθηκε κάποιον… δε μπορεί. Δεν της είπα τίποτα εκείνο το βράδυ.
 
Την επομένη μέρα, το πρωί του Σαββάτου, αφού συνήλθε, ήπιε τον καφέ της, της μίλησα με πράο και ήρεμο τρόπο. Ζήτησα εξηγήσεις, επίσης της τόνισα πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, για τα λάθη και τα πάθη του, με ότι αυτό συνεπάγεται! Δεν ήθελα να την ξαναδώ ποτέ σε αυτή τη χθεσινή κατάσταση γιατί δεν της αξίζει, δεν της ταιριάζει, δεν είναι καμιά του δρόμου και το σημαντικότερο, να μην εκθέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο, δεν θα της το επιτρέψω.
 
Δεν είπε τίποτα , έσκυψε το κεφάλι απλά και βούρκωσε. Εκείνο το βράδυ ήρθε στο κρεβάτι σαν τη βρεγμένη γάτα. Ήρθε με λαγνεία φορώντας πρόστυχα εσώρουχα με δικτυωτές κάλτσες και με έντονο βάψιμο στο πρόσωπο της.
 
- Απόψε Νάσο θα γίνω η πουτανα σου αγάπη μου! Θέλω να με γαμήσεις σαν πουτανα μωρό μου.
 
Επιτέλους κάναμε σεξ με πάθος, Έχυσα μέσα της βαθιά στο μουνί της, καθώς η Ελένη ανέβηκε από πάνω μου, καβάλησε την πούτσα μου και άρχισε να κουνιέται και να γαμιέται σαν τρελή. Οι βυζάρες της κουνιόταν ρυθμικά στο πρόσωπο μου, τα χέρια της χάιδευαν τα αρχίδια μου καθώς εκείνη πίεζε την λεκάνη της για να πάρει όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα στο καυτό μουνί της τον πούτσο μου.
 
- Αχ ναι… έτσι, κι άλλο μέσα, πιο βαθιά!
 
Χτύπαγε λυσσαλέα τη λεκάνη της πάνω στον πούτσο και τα αρχίδια μου. Το μουνί της είχε ανοίξει αρκετά, είχε πάρει πλέον φωτιά, τα ζουμιά της έσταζαν καυτά στα αρχίδια μου.
 
- Κι άλλο μέσα, θέλω κι άλλο!
 
Είχε πάρει τον έλεγχο. Πίεζε με τη λεκάνη της να πάρει αχόρταγα κάθε εκατοστό της πούτσας μου. Ταυτόχρονα οι γλώσσες μας άρχισαν να μπερδεύονται μεταξύ τους και να αρχίζουν έναν ξέφρενο χορό μέσα στα στόματα μας. Το μουνί της είχε ανοίξει αρκετά πλέον, ένιωθα την ανοικτή καυτή σπηλιά της να ρουφάει και να καταπίνει τον πούτσο μου μέχρι τη ρίζα. Τα αρχίδια μου πλέον σκεπάστηκαν από τα καυτά της μουνόχειλα. Αισθανόμουν τη σπηλιά της πλέον στα αρχίδια μου. Σφυροκοπούσε τη λεκάνη της. Πρώτη φορά ένιωθα κάτι παρόμοιο. Τα 15 εκατοστά του ανδρισμού μου μαζί με τα ολοστρόγγυλα αρχίδια μου κολυμπούσαν πλέον μέσα στη μουνάρα της που είχε ανοίξει σαν πηγάδι.
 
Ξαφνικά σταμάτησε, έσκυψε και έγειρε το σώμα της μπροστά. Τα σώματα μας ενώθηκαν, το κεφάλι μου χώθηκε ανάμεσα στις βυζάρες της. Αρχίζει να κουνάει αργά και κυκλικά τη λεκάνη της. Τότε είναι που κάνει το εξής μαγικό. Με τα χέρια της πιάνει την τεράστια κωλάρα της, ανοίγει διάπλατα τα κωλομέρια της ανοίγοντας περισσότερο τη μουνάρα της και με ένα γλίστρημα μπαίνουν και τα αρχίδια μέσα στην καυτή σπηλιά της.
 
- Αχ ναι η πουτάνα… πως γαμιέμαι έτσι, τα θέλω όλα μέσα, μέσα και τα αρχίδια σου!
 
Καύλωσα τρελά. Της έπιασα την κωλάρα με τα δυο μου χέρια και με τα δάκτυλα μου σκάλισα την κωλότρυπα της. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν αρκετά υγρή και ξεχειλωμένη, ενώ από ότι θυμάμαι είχε πολύ στενή τρύπα. Στην αρχή βάζω ένα, μετά δύο, τρία, τέσσερα δάκτυλα στην κωλάρα της.
 
- μη βγάλε τα χέρια σου από κει, μου λέει στην αρχή, δεν κάνει!
 
- Γιατί δεν κάνει;…
 
της απαντώ όλο καύλα καρφώνοντας και το τέταρτο δάκτυλο στον πάτο της. Έχοντας πλέον βαθιά μέσα στην μουνάρα της τον πούτσο και τα αρχίδια μου και σχεδόν όλο το χέρι μου στον πάτο του κώλου της, η Ελένη βυθίζεται σε έκσταση και μου ψιθυρίζει λάγνα λόγια στο αυτί και βρισιές που πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια ξεστομίζει.
 
- Αχ ναι… μ’ αρέσει πως γαμιέμαι η πουτάνα! Μόνο για σένα Νάσο μου, μόνο για σένα!
 
Αρχίζω να της βάζω και να της βγάζω τα δάκτυλα στον κώλο της με ρυθμό μέχρι που πιάνει πάτο.
 
- Πως γαμιέμαι έτσι η καργιόλα, σαν πουτανα, με δυο πούτσους στις τρύπες μου, θέλω ένα μεγάλο πούτσο σε όλες μου τις τρύπες, αχ πούστη τι μου κάνεις με τον πούτσο σου, μπήκε όλο μέσα και τα αρχίδια σου βαθιά! Θέλω κι άλλη πούτσα μέσα μου, χωράει κι άλλη, ναι… κι άλλη πούτσα μεγάλη!
 
Πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια γάμου έχω δει την Ελένη σε αυτή την κατάσταση, Για λίγο είχα ξεχάσει ότι κάνω σεξ με την γυναίκα μου, νόμιζα ότι ήταν μια φτηνή πουτανα του δρόμου εθισμένη στον πούτσο, αλλά δε με ένοιαζε ήταν τόσο ωραία και εκστατικά, είχα καυλώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό, με τα προστυχόλογα της γυναίκας μου, με τον πούτσο και τα αρχίδια μου να είναι βαθιά αγκαλιασμένα στη ζεστή φωλιά της γυναίκας που αγαπώ, ναι… την αγαπώ, τι και αν είμαι βέβαιος ότι με έχει απατήσει, το ξέρω πλέον, μου το δείχνει το κορμί της.
 
- Νάσο τι μου κάνεις πούστη με τον πούτσο σου, συνέχισε… θέλω μια μεγάλη πούτσα και στο στόμα μου.
 
Η γλώσσα της πλέον είχε εισχωρήσει βαθιά μέσα στο αυτί μου, ψιθύριζε στο αυτί μου:
 
- Θέλω να χύσεις μέσα μου, στη μήτρα μου. Αχ κερατά μου… το ξέρεις μωρό μου;… είσαι μεγάλος κερατάς! Σ’ αγαπώ τρελά, μ’ αρέσεις πολύ, σε θέλω πάντα μέσα μου, χύνω μόνο μ’ εσένα μωρό μου... χύνω η πουτάνα…
 
Η Ελένη σε έκσταση πλέον, ηφαίστειο πριν να εκραγεί. Αισθάνομαι ένα ρίγος να έρχεται, νιώθω το σώμα της να τρέμει, σπαρταράει πάνω μου.
 
- Χύνω από παντού, ξεστομίζει, χύνω από όλες μου τις τρύπες!
 
Τα υγρά της τρέχουν ποτάμι πάνω μου, την ώρα που κι εγώ τελειώνω βαθιά μέσα στην μουνάρα της.
 
Παίρνουμε μερικές ανάσες για να συνέλθουμε, αλλά ξαφνικά εκείνη συνεχίζει να κουνιέται δυνατά πάνω στον πούτσο μου λες και τη χτύπησε ρεύμα.
 
- Αχ… χύνω πάλι, κι άλλο, ναι, χύνω…
 
Με κοιτά στα μάτια καθώς έρχεται σε δυνατό οργασμό.
 
- Σ' αγαπώ Νάσο μου, σ' αγαπώ ψυχή μου…
 
λέει αναστενάζοντας σαν να της βγαίνει η ψυχή και σχεδόν λιποθυμά πάνω μου.

Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151270222S037



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).