Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αφού λοιπόν πέσαμε ξέπνοοι για ύπνο, το επόμενο πρωί μας βρήκε να τρέχουμε για να προλάβουμε την προθεσμία για το πρωινό μας. Υπήρχε μια κόπωση και η διάθεση δεν ήταν και τόσο ανεβασμένη.
 
Η μέρα μας συνεχίστηκε με επισκέψεις σε αξιοθέατα, με αποτέλεσμα να παρακαλούμε να επιστρέψουμε στο δωμάτιο να ξεκουράσουμε τα πόδια μας. Αφού τσιμπήσαμε κάτι για φαΐ, γυρίσαμε στο δωμάτιο. Μπήκα για ντους και η Μ γδύθηκε περιμένοντας τη σειρά της. Λίγο το καυτό νερό που με χαλάρωσε, λίγο το γυμνό της κορμάκι που μπήκε στο μπάνιο, το καυλί μου ήταν πάλι σκληρό. Ξάπλωσα και περίμενα να βγει. Σηκώθηκα και τράβηξα λίγο την κουρτίνα που κάλυπτε τη μεριά του κρεβατιού. Μόλις βγήκε ήρθε και χώθηκε κάτω από τα σκεπάσματα γιατί κρύωνε και το γυμνό της κορμάκι. Κούμπωσε πάνω μου. Τότε με μια κίνηση σηκώνω το πάπλωμα χώνομαι ανάμεσα στα πόδια της και το ρίχνω από πάνω μου. "Μωρό μου τι κάνεις;…" ίσα που πρόλαβε να ψελλίσει και μετά άρχισε να βογκάει και να τεντώνει τη λεκάνη της ταΐζοντας μου το μουνάκι της. Ξαφνικά εκεί που έπινα τα ζουμάκια της την ακούω να λέει:
 
- Μ... η κουρτίνα μωρό μου είναι ανοιχτή…
 
και με μιας πετάει το πάπλωμα στο πάτωμα και μένουμε ξεσκέπαστοι πάνω στο κρεβάτι.
 
- Λες να είναι ο φίλος σου απέναντι να σε δει να με γαμάς ;
 
Με μιας σηκώνομαι, τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω με βία στο υγρό μουνάκι της.
 
- Σ' αρέσει πουτανάκι μου να καυλώνεις κόσμο;…
 
τη ρώτησα. Μόνο βόγκηξε.
 
- Σε καύλωσε που ένας άγνωστος τον έπαιζε για εσένα και έχυσε;
 
Απάντησε με ένα μακρόσυρτο αχ και είχε ένα δυνατό οργασμό. Κοιτούσα στο παράθυρο απέναντι αλλά προς απογοήτευση μου δεν υπήρχε κανείς. Αφού έχυσα βαθιά μέσα της πέσαμε για ύπνο.
 
Το βράδυ μας βρήκε σε μια Τσέχικη πάμπ να πίνουμε μπύρες. Σε κάποια φάση παρήγγειλα μια Ursus και με δυο σφηνοπότηρα την είχαμε πιει σχεδόν όλη. Περιττό να σας πω ότι τρέκλιζε στον δρόμο και υπέφερα μέχρι να την πάω στο δωμάτιο. Την ξάπλωσα στο κρεββάτι και μπήκα να κατουρήσω γιατί θα έσκαγα. Αυτό που αντίκρισα όταν βγήκα ήταν άνευ προηγουμένου.
 
Είχε ξεγυμνωθεί όσο εγώ ήμουν μέσα, είχε τραβήξει τις κουρτίνες και με αναμμένο πορτατίφ έπαιζε άγαρμπα το μουνάκι της λόγω του ποτού.
 
- Μωράκι μου ο φίλος σου είναι εκεί και με κοιτάει. Σ' αρέσει να τον προκαλώ;
 
Δεν είπα κουβέντα. Μόνο κοίταξα απέναντι και τον είδα να σηκώνει τον αντίχειρα του. Όρμησα σα λυσσασμένος και άρχισα να τη γλείφω και να τη ρουφάω παντού. Της τον έδωσα στο στόμα και όταν τον κάρφωσα βαθιά στο λαρύγγι της κόντεψε να ξεράσει και έτρεξε παραπατώντας στο μπάνιο. Εκεί βρήκα την ευκαιρία και κοίταξα απέναντι και στην θολούρα του τζαμιού έγραψα τον αριθμό 11 του δωματίου και όσο πιο αθόρυβα γινόταν σηκώθηκα και άφησα την πόρτα ανοιχτή. Βγήκε λίγο κοκκινισμένη, την πέταξα στο κρεβάτι και την έστησα με την κωλάρα τουρλωμένη στα τέσσερα. Όρμησα και άρχισα να τη γλείφω με μανία όταν άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Μπήκε μέσα ένας τύπος μεσήλικας, με καραφλίτσα και κοιλίτσα και του έκανα νόημα να έρθει κάνοντας ησυχία κοντά. Μόλις πλησίασε πήρα το πρόσωπο μου από τον κώλο της και επιδεικτικά άνοιξα τα κωλομέρια της να φανούν οι δυο τρύπες της. Ο φίλος κοίταζε χαϊδεύοντας το καυλί του πάνω από τη φόρμα που φορούσε.
 
Το μωράκι μου ήταν σε άλλο κόσμο και μόλις της έβαλα ένα δάχτυλο στον κώλο βόγκηξε από πόνο. Τότε ο φίλος μας έκανε κάτι που δεν το περίμενα. Φούσκωσε το στόμα του και άφησε να πέσει από μέσα μια μεγάλη ποσότητα από σάλιο ακριβώς πάνω στην κωλότρυπα της και τραβήχτηκε πάλι πίσω. Με το λιπαντικό αυτό έχωσα με ευκολία δυο δάχτυλα μέσα της και αφού τη δούλεψα λίγο τα αντικατέστησα με το καυλί μου.
 
- Σ' αρέσει πουτανάκι μου να σου γαμάω το κωλαράκι;
 
- Αχ ναι... μ... σιγά γιατί πονάει.
 
- Σ' αρέσει που ένας άγνωστος σε βλέπει να γαμιέσαι;
 
- Δε με βλέπει. Δεν είναι εκεί. Έφυγε…
 
- Θα ήθελες να τον φώναζα να σε βλέπει από κοντά;
 
- Δεν ξέρω... ναι…
 
Με μιας τη γυρίζω από την άλλη και τη στήνω σε απόσταση αναπνοής από το καυλί του θαυμαστή της το οποίο είχε βγάλει έξω όσο δεν έβλεπα, τόσο απότομα, που και αυτός έκανε από έκπληξη ένα βήμα πίσω. Ο τρόμος στο πρόσωπο της εκδηλώνονταν με το τρέμουλο στο κορμάκι της.
 
- Ορίστε καυλάκι μου. Η επιθυμία σου...
 
είπα και έμεινα ακίνητος μέσα στον κώλο της. Ακολούθησε μισό λεπτό απόλυτης ησυχίας από όλους. Μετά ξαφνικά άρχισε να κουνιέται και να γαμιέται μόνη της πάνω μου κοιτώντας το καυλί του αγνώστου που τη θαύμαζε να λικνίζεται μπροστά του.
 
Δυστυχώς… λίγο το ποτό, λίγο η καύλα, άρχισα να χύνω ποτάμια μέσα στην κωλάρα της. Σχεδόν συγχρόνως ο τύπος τέντωσε τη λεκάνη του μπροστά στο πρόσωπο της και μόλις το έκανε της τράβηξα τα μαλλιά, ήρθε με το στήθος της στο ύψος της ψωλής του και δέχονταν ριπή προς ριπή το σπέρμα του στα βυζάκια της. Αυτός αφού έτριψε το καυλί του στις ρώγες της μάζεψε το καυλί του και έφυγε σαν κυνηγημένος από το δωμάτιο. Με κόπο, λόγω κούρασης, σηκωθήκαμε και την πήγα να ξεπλύνει το σπέρμα του άλλου από το στήθος της. Ξαπλώσαμε και σε μισολιπόθυμη κατάσταση μου είπε:
 
- Ευχαριστώ.
 
- Σου άρεσε καυλάκι μου;
 
- Ναι αλλά φοβήθηκα πως αν δεν είχες τελειώσει εγκαίρως, δε θα μέναμε εκεί.
 
- Μωράκι μου, έχουμε άλλες δύο μέρες στη Ρώμη ακόμη!
 
Συνεχίζεται... ( ; )
 
 
 
Copyright Ref Number: 16151120222S006
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.