Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Λεωνίδας ξύπνησε από τη μυρωδιά του τσιγαρισμένου μπέικον που έμπαινε στο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θεωρούσε ένα απολαυστικό άρωμα μια από τις πραγματικά απλές απολαύσεις της ζωής. Φυσικά, και η μυρωδιά που εκτοπίζονταν από το τηγανισμένο χοιρινό δεν ήταν και άσχημη. Το δωμάτιο όμως μύριζε σεξ…
 
Μετατόπισε τον γυμνό κορμό του προς τα δεξιά και παρατήρησε την εντυπωσιακή μελαχρινή με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο να σχηματίζεται στο νυσταγμένο πρόσωπό της. Η Ελένη ήταν η νεαρή σύζυγος του ατόμου που προκαλούσε την απολαυστική μυρωδιά που αναδυόταν από την κουζίνα.
 
Ο Λεωνίδας παρατήρησε το μέρος του γυμνού της σώματος που δεν καλυπτόταν από τα ακριβά σεντόνια. Τα μεγάλα στήθη της ήταν εκτεθειμένα, επιδεικνύοντας την παραδεισένια πληρότητά τους πάνω στο ευλύγιστο κορμί της, όσο εκείνη συνέχιζε να απολαμβάνει ξαπλωμένη ανάσκελα ένα μακάριο ύπνο. Ο Λεωνίδας έβλεπε με περηφάνια τις πολυάριθμες πιπιλιές και τα σημάδια δαγκώματος που ήταν εμφανή γύρω από τις μεσαίου μεγέθους θηλές της, οι οποίες ήταν όπως ακριβώς του άρεσαν, κόκκινες και τρυφερές.
 
Ο σύζυγος της Ελένης του είχε εκμυστηρευτεί ότι η γυναίκα του λάτρευε να της πιπιλίζουν και να της δαγκώνουν τα όμορφα βυζιά της και ο Λεωνίδας είχε φροντίσει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ο καυλωμένος επιβήτορας λάτρευε τα μεγάλα σφριγηλά στήθη και είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας κακοποιώντας τα γεμάτα c-cups της. Αλλά αυτό που δεν ήξερε ο σύζυγός της πριν από την προηγούμενη νύχτα, ήταν πόσο πολύ θα άρεσε στην άπειρη γυναίκα του να έχει τα στήθη της πασαλειμμένα με το παχύρρευστο σπέρμα του.
 
Ο Λεωνίδας αυτάρεσκα παρατήρησε τα λευκά υπολείμματα που ήταν εμφανή γύρω από το στήθος και το λαιμό της νεαρής συζύγου. Είχε φυτέψει αρκετά ογκώδη φορτία στο παντρεμένο μουνί της κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά είχε ξεκινήσει τη διαδικασία πιτσιλώντας τα φουσκωμένα βυζιά της και το όμορφο πρόσωπό της με την παχύρρευστη κρέμα του. Το ζευγάρι είχε μείνει εντελώς άναυδο με την ποσότητα σπέρματος που ξεπηδούσε από τα τεράστια αρχίδια του και που είχε καταφέρει να καλύψει ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματός της Ελένης.
 
Ο Λεωνίδας γλίστρησε αθόρυβα από το κρεβάτι και εντόπισε το μποξεράκι του. Το τράβηξε στα μυώδη πόδια του φροντίζοντας να το περάσει πάνω από το κρεμασμένο όσχεο του και να βάλει τον μακρύ και χαλαρό πούτσο του μέσα στο τεντωμένο ύφασμα. Αφού άδειασε σχεδόν ένα γαλόνι κάτουρο, βγήκε έξω και βρήκε τον Σπύρο, τον άντρα της Ελένης, να εργάζεται επιμελώς στην κουζίνα.
 
- Φίλε, αυτό μυρίζει πολύ ωραία!
 
Ο χειρούργος παραλίγο να καεί στο μάτι καθώς ξαφνιάστηκε από τη βαθιά φωνή πίσω του. Γύρισε για να δει τον μυώδη άντρα να στέκεται κοντά του μόνο με το εσώρουχό του. Ένα φιλόξενο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του νεαρού συζύγου.
 
- Σκέφτηκα ότι θα εκτιμούσες ένα πλούσιο γεύμα μετά από αυτή την προπόνηση!
 
- Ναι, έχεις δίκιο, φίλε, η γυναίκα σου με ξετίναξε χθες, γέλασε ο Λεωνίδας
 
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σπύρου να γελάσει. Ο εμβρόντητος σύζυγος είχε παρακολουθήσει από κοντά τις πρώτες δύο ώρες του γαμησιού τους, αλλά το να πει κανείς ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που έδινε το ρυθμό ήταν ένας αστείος ισχυρισμός. Ο κερατάς ήξερε ότι το να υπονοήσει κανείς οτιδήποτε άλλο εκτός από το γεγονός ότι η μικροσκοπική γυναίκα του γαμιόταν με έναν ολοκληρωτικό τρόπο, ήταν καθαρό ψέμα. Είχε ακούσει επίσης τα απολαυστικά βογκητά και κλαψουρίσματα της καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού τελικά ο ίδιος είχε πάει στον ξενώνα για να κοιμηθεί, κουρασμένος.
 
- Λεωνίδα, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος ότι αυτή είναι μια ακριβής εκτίμηση των όσων είδα και άκουσα. Ο σύζυγος απάντησε με χιούμορ, θέλω να πω, είδα την Ελένη σχεδόν να λιποθυμά από την ευχαρίστηση τουλάχιστον δύο φορές μόνο την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο
 
Το στήθος του Λεωνίδα φούσκωσε από περηφάνια.
 
- Λοιπόν, θα της δώσω τα εύσημα μου, αφού η σέξι σύζυγός σου κάθε φορά, έκανε ό,τι μπορούσε για να ακολουθήσει το ρυθμό μου, αυτή τη φορά απόλαυσαν και οι δύο ένα εγκάρδιο γέλιο.
 
- Λοιπόν, πώς σου φάνηκε;
 
- Χριστέ μου, Λεωνίδα, το να τη βλέπω να ανταποκρίνεται έτσι ήταν πέρα από τις πιο τρελές μου φαντασιώσεις. Πάντα υποψιαζόμουν ότι αν μπορούσα να την πείσω να το κάνει, θα της άρεσε πολύ το σεξ με έναν προικισμένο... ε... πεινασμένο σαν άλογο επιβήτορα σαν εσένα. Αλλά ούτε εγώ περίμενα να είναι έτσι. Μόλις χαλάρωσε και είδε και τη δική μου διέγερση, ο τρόπος με τον οποίο σε παρακαλούσε συνέχεια να την κάνεις να τελειώσει, μου πήρε τελείως το μυαλό! Πόσες φορές νομίζεις ότι το έκανε; Δέκα;
 
- Ω, δεν ξέρω Σπύρο, δεν μέτρησα, απάντησε περήφανα λέγοντας ψέματα, γνωρίζοντας καλά ότι ήταν πάνω από είκοσι. Όπως και άλλες πριν, η καυλωμένη τσουλίτσα είχε μεταμορφωθεί σε μια νυμφομανή, η πρώην ευτυχισμένη παντρεμένη γκόμενα δε μπορούσε να χορτάσει τον τεράστιο πούτσο του.
 
Ο Λεωνίδας είχε γνωρίσει το Σπύρο μέσω ενός άλλου κερατά. Μόνο που σε εκείνη την περίπτωση ο φίλος του ήρθε προ τετελεσμένων, καθώς τους έπιασε στα πράσα με τη γυναίκα του. Το καλό ήταν ότι αν και έκανε σκηνή στην αρχή, μόλις είδε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει να πηδάει τη σύζυγο του ο Λεωνίδας, έκατσε φρόνιμα και τελικά του άρεσε να τη βλέπει να ξεσκίζεται έτσι άγρια και μετά από εκείνη τη φορά πολλές φορές καθόταν και τους έβλεπε παίζοντας τον στην γωνία.
 
- Σπύρο, μπορείς να έρθεις εδώ σε παρακαλώ; Ακούστηκε η ναζιάρικη φωνή της Ελένης από το άλλο δωμάτιο.
 
Ο σύζυγός της κοίταξε τον σχεδόν ολόγυμνο επισκέπτη του σπιτιού τους καθώς κινούνταν προς την κύρια κρεβατοκάμαρα, με μια έκφραση αβεβαιότητας στο πρόσωπό του. Πέντε λεπτά αργότερα ο χειρούργος επέστρεψε με ένα διαβολικό χαμόγελο.
 
- Αυτή... ε... θα ήθελε να σου μιλήσει. Λέει ότι θέλει να σου ζητήσει μια χάρη.
 
Οι δύο άντρες κοιτάχτηκαν στα μάτια. Το αίτημα δεν εξέπληξε τον Λεωνίδα. Ένα χαμόγελο αυτοπεποίθησης σχηματίστηκε στα χείλη του, καθώς έπιασε ένα κομμάτι μπέικον και δάγκωσε μια μπουκιά.
 
- Υποθέτω ότι μπορείς να βάλεις αυτό το πρωινό σε αναμονή, μπορεί να μας πάρει λίγο χρόνο.
 
- Ναι, εγώ... ε... το υποψιάστηκα κάπως αυτό. Εγώ θα κάτσω και θα φάω, αλλά μπορώ να το ξαναζεστάνω όταν τελειώσει η... συζήτησή σας
 
- Ακούγεται ωραίο σχέδιο, απάντησε ο Λεωνίδας, με μια ήρεμη ζάλη στη φωνή του. Λίγα λεπτά αργότερα έκλεινε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας πίσω του.
 
Ο Σπύρος στεκόταν πίνοντας τον καφέ του στην κουζίνα με μια μανιασμένη στύση στο παντελόνι του. Ένα εκατομμύριο συναρπαστικές σκέψεις περνούσαν τώρα από το μυαλό του καθώς σκεφτόταν πώς είχαν φτάσει με την Ελένη σε αυτό το σημείο. Η Ελένη ήταν πολύ αρνητική με την φαντασίωση του, έπρεπε να μιλήσει με την Αλίκη τη σύζυγο του κερατά κολλητού του, του Αλέξη, για να πειστεί. Τελικά όμως είχαν πάει όλα κατ’ ευχήν.
 
Αφού τελείωσε το πρωινό του και καθάρισε την κουζίνα, πλησίασε και έβαλε το αυτί του στην πόρτα του υπνοδωματίου. "ΠΕΣ ΜΟΥ!" Άκουσε τη βαθιά φωνή του Λεωνίδα ενώ ακούγονταν το τρίξιμο των ελατηρίων του κρεβατιού.
 
- Ναι... ναι, τον λατρεύω! Είσαι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν! Σε παρακαλώ, μη σταματάς… η γυναίκα του τον παρακαλούσε να συνεχίσει να την πηδάει.
 
- Σε ποιον ανήκει αυτό το στενό μουνάκι που στάζει;
 
- Θεέ μου... είναι δικό σου Λεωνίδα! Είναι δικό σου όποτε το θέλεις!
 
Ο νεαρός σύζυγος άκουσε ένα κατακτητικό μούγκρισμα πριν ο Λεωνίδας συνεχίσει να τη ρωτάει.
 
- Και βέβαια είναι! Αυτό το παντρεμένο μουνί δε θα μπορεί να ζήσει πια χωρίς τον μεγάλο πούτσο μου μέσα του. Έτσι δεν είναι;
 
- Όχι... θεέ μου, είναι τόσο ωραία, ξέσκισε με, πουτσαρά μου…
 
ούρλιαζε η νεαρή σύζυγος. Ο Σπύρος σπάνια είχε ακούσει τη γυναίκα του να χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις αλλά τώρα ξεχείλιζαν από τα χείλη της σαν να ήταν κάποια σεξομανής τσούλα. Εκτός από τα γεμάτες βωμολοχίες σκουξίματα της, ο ήχος από το τρίξιμο των ελατηρίων του κρεβατιού και τα υγρά μέρη των σωμάτων που χτυπιόταν μεταξύ τους σε ξέφρενο ρυθμό, αιχμαλώτισε την προσοχή του διεγερμένου συζύγου. Έριξε το παντελόνι του στο διάδρομο και χάιδευε μανιωδώς το σκληρό του πουλί. "Θεέ μου, η γυναίκα μου μόλις είπε σε αυτόν τον γυμνασμένο ταύρο που μόλις γνωρίσαμε χθες το βράδυ, ότι το μουνί της είναι δικό του και μπορεί να το έχει όποτε θέλει!"
 
Οι προηγούμενες σκέψεις του διακόπηκαν από τις λάγνες επικυρώσεις της γυναίκας του. "Αχ ναι... νιώθω τα αρχίδια σου να χτυπούν στην κλειτορίδα μου, είναι τόσο ωραία".
 
- Θα χύσεις πάλι πάνω στην ψωλάρα μου, καυλάκι;
 
- Ναι, ναι... έχεις τόσο μεγάλο πούτσο!
 
- Έτσι, χτύπα το παντρεμένο μουνί σου πάνω μου μωρό μου... λατρεύω τα χύσια σου πάνω στη ψωλή μου.
 
- Μ' αρέσει όταν μου μιλάς έτσι Λεωνίδα... θα το κάνω, θα συνεχίσω να το κάνω ακριβώς έτσι, ωχ... θεέ μου! Σε παρακαλώ μη σταματάς! Πάλι τελειώνω... πάλι τελειώνω! Γάμα με…
 
Το χτύπημα του κρεβατιού στον τοίχο εντάθηκε σε συνδυασμό με τα απελπισμένα βογκητά της γυναίκας του Σπύρου.
 
- Έτσι μπράβο κορίτσι μου, βγάλ' τα όλα έξω! Ναι, αυτό είναι ζουμερό τσουλί μου! Το μουνάκι σου δεν έχει σταματήσει να χύνει. Γύρνα τώρα από την άλλη, θέλω να πασαλείψω πάλι τις στητές βυζάρες σου.
 
Ο Σπύρος άκουσε τριξίματα από το κρεβάτι πριν βρυχηθεί η βαθιά φωνή του Λεωνίδα. "Ναι, έρχεται, ναι... παρ’ το…". Βογκητά ξέφυγαν από τα χείλη του επιβήτορα, ενώ τα ελατήρια του στρώματος τεντώνονταν και έτριζαν. Ο εμβρόντητος σύζυγος άκουγε αποχαυνωμένος τον εραστή της γυναίκας του.
 
"Τελείωσε; Ακούγεται σαν να τελειώνει εδώ και ένα ολόκληρο λεπτό" σκέφτηκε ο νεαρός χειρούργος καθώς χάιδευε μανιωδώς τον πούτσο του και όταν άκουσε τη σοκαρισμένη απάντηση της γυναίκας του: "Ω Θεέ μου Λεωνίδα, είναι τόσο πολύ, τα βυζιά μου είναι εντελώς καλυμμένα". Αυτό έφερε το Σπύρο στα άκρα. Το δικό του λιγοστό φορτίο ξεχύθηκε από τον δέκα πόντων πούτσο του και στάλαξε πάνω στα δάχτυλά του και στο πάτωμα.
 
Τότε άκουσε ένα εγκάρδιο γέλιο, ακολουθούμενο από τη βαθιά φωνή της οδηγίας του Λεωνίδα: "Ορίστε, βάλε το γύρω από αυτά τα γλυκά βυζιά, όπως πριν, μωρό μου! Και καθάρισε και τα υπόλοιπα" Λίγο αργότερα ο Σπύρος μπορούσε να ακούσει τους μπουκωμένους ήχους του λαιμού της συζύγου του που ήταν γεμάτος μέχρι το λαιμό.
 
Είκοσι λεπτά μετά το χερούλι στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας έκανε κλικ και οι εραστές κατευθύνθηκαν προς την κουζίνα. Ο Λεωνίδας φορούσε τα ρούχα με τα οποία τον είχαν συναντήσει το προηγούμενο βράδυ, ενώ η γυναίκα του Σπύρου ήταν ακόμη γυμνή και να στάζει από πάνω της παντού το σπέρμα του Λεωνίδα.
 
- Πώς ήταν η συζήτησή σας;
 
Ο Σπύρος παρακολουθούσε τα όμορφα μάτια της γυναίκας του να κοιτούν κάτω με ενοχές, προτού ο Λεωνίδας απαντήσει με ενθουσιασμό. "Πολύ διαφωτιστική για τη γυναίκα σου, Σπύρο, μόλις την ενημέρωσα σε βάθος για ένα θέμα στο οποίο θα θεωρούσα τον εαυτό μου ειδικό"
 
- Αλήθεια; Μπορώ να ρωτήσω τι ήταν αυτό;… ρώτησε ο σύζυγός της με ένα σαχλό χαμόγελο.
 
Ο Λεωνίδας κοίταξε μπρος-πίσω προτού απαντήσει αστειευόμενος: "Είναι κάπως επιστημονικό. Ας πούμε απλώς ότι έχει να κάνει με μάζες και όγκους". Οι δύο άντρες γέλασαν από καρδιάς, ενώ ακόμα και η Ελένη άφησε ένα ντροπαλό γελάκι. Μετά από ένα απολαυστικό αλλά ελαφρώς αμήχανο γεύμα, ο Λεωνίδας τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να φύγει. Εκείνοι συνόδευσαν το μυώδη άντρα μέχρι την πόρτα. Καθώς πλησίαζαν, ο Σπύρος ρώτησε:
 
- Πότε θα σε ξαναδούμε, Λεωνίδα;
 
Ένα ελαφρύ χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του καθώς μελετούσε τις εκφράσεις του καθενός τους. "Είναι κάτι που θέλετε και οι δύο;" ρώτησε, εξακολουθώντας να κοιτάζει και τους δύο, αλλά γνωρίζοντας ότι μόνο η απάντηση της Ελένης είχε σημασία. Ήξερε επίσης ποια θα ήταν η απάντησή της. Η έκφραση του προσώπου του Σπύρου επιβεβαίωσε ότι ήταν απόφαση της γυναίκας του. Η σέξι μελαχρινή δάγκωσε το κάτω χείλος της με ένα διαβολικό χαμόγελο και έγνεψε με ενθουσιασμό. Όλοι γέλασαν.
 
- Λοιπόν, ξέρεις το νούμερο μου, πάρε με τηλέφωνο όποτε θέλετε και το κανονίζουμε.
 
Ο Σπύρος του έσφιξε το χέρι, δίνοντας του 200 ευρώ και μετά εκείνος έσκυψε κι έδωσε στην Ελένη ένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Ο ενθουσιασμένος σύζυγος παρακολουθούσε την παρατεταμένη σύνδεσή τους, εστιάζοντας στην αντίθεση του ψηλού αθλητικού κορμιού του Λεωνίδα σε σχέση με το μικροσκοπικό σώμα της γυναίκας του. Ο λαιμός της τεντώθηκε προς τα πάνω για να διευκολύνει το φιλί και τα γυμνά πόδια της σηκώθηκαν στις μύτες των ποδιών της. O Λεωνίδας για να τη βοηθήσει τη σήκωσε στους ώμους του πιάνοντας την από τα κωλομέρια. Είχε πάλι αρχίσει να καυλώνει.
 
- Σπύρο μήπως έχετε λιπαντικό;
 
- Ναι, γιατί; Έκανε απορημένος ο Σπύρος
 
- Τίποτα να… λέω να ξεκωλιάσω τη γυναικούλα σου, έκλεισε την πόρτα πίσω του και κατευθύνθηκε πάλι στην κρεβατοκάμαρα με την ενθουσιασμένη Ελένη στην αγκαλιά του. Θα καθόταν λίγες ώρες ακόμα.
 
Είχε πέσει το βραδάκι, όταν τελικά ο Λεωνίδας έφτασε στην πολυκατοικία, όπου διέμενε. Όπως έμπαινε στη μπροστινή είσοδο είδε την κόρη των γειτόνων του, τη Χαρά, να φιλιέται με το αγόρι της. Η μικρή ήταν επιθετική, σε αντίθεση με το αγόρι της που του φάνηκε φλώρος. Η Χαρά του φαινόταν ωραίο μωράκι, απλά μέχρι πρόσφατα δεν ασχολούνταν περισσότερο, επειδή ήταν ακόμη ανήλικη.
 
Πλέον όμως, όντας ενήλικη, μπορούσε χωρίς τύψεις να χαζεύει το ολοστρόγγυλο κωλαράκι της. Η Χαρά είχε πάρει το μελαχρινό χρώμα του πατέρα της και τα «προσόντα» της μητέρας της. Θα έκαιγε στο μέλλον σίγουρα πολλών αντρών τις καρδιές, με τα κάλλη της.
 
- Καλησπέρα παιδιά, έκανε ο Λεωνίδας.
 
- Γειά σας κύριε Λεωνίδα, απάντησε η Χαρά, αφού αποτραβήχτηκε γρήγορα από τα χείλη του αγοριού της.
 
- Πώς πάει;
 
- Να ήρθε ο Σπήλιος να κάνουμε μία εργασία, δικαιολογήθηκε η Χαρά. O Λεωνίδας ήταν σίγουρος ότι η Χαρά το τελευταίο που ήθελε ήταν να κάνουν εργασία.
 
Ανέβηκαν και οι τρεις τους μαζί με το ασανσέρ. Όσο βρίσκονταν εντός του, η Χαρά δε μπορούσε παρά να παρατηρήσει ότι ο Σπήλιος φαινόταν μπροστά στον Λεωνίδα παιδάκι. Από τη στιγμή που μπήκε στην εφηβεία, ο Λεωνίδας της προκαλούσε ενδιαφέρον. Τα μπράτσα του, οι γωνιές του προσώπου του, η βαθιά φωνή του, της δημιουργούσαν ταραχή και πονηρές σκέψεις. Ντρεπόταν όμως να του μιλήσει περισσότερο, γιατί στα μάτια της δεν ήταν παρά ένα κοριτσάκι. Ο Λεωνίδας σίγουρα θα είχε πιο ώριμες γυναίκες από αυτήν για να περνάει την ώρα του.
 
Πάντως ο Λεωνίδας είχε δίκιο για την Χαρά ότι δεν τον ανέβαζε το Σπήλιο πάνω για εργασία, αλλά για να κάνουν σεξ. Οι γονείς της δεν ήταν πρόβλημα. Ήταν και οι δύο στον κόσμο τους και βυθισμένοι στις δικές τους σκέψεις, οπότε μόλις μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, τους χαιρέτησε και κλειδώθηκαν στο δωμάτιο της.
 
Η μητέρα της Χαράς, η κυρία Μαίρη όμως ήξερε πολύ καλά την κόρη της. Μπορεί να ήταν παθητική η στάση της, αλλά το έκανε γιατί πίστευε αφενός ότι ο Σπήλιος ήταν πολύ καλό παιδί, αφετέρου ήξερε ότι η κόρη της έπαιρνε κρυφά αντισυλληπτικά, οπότε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δεν ήταν μεγάλος κίνδυνος.
 
Η κόρη της ήταν όμως απογοητευμένη με το πώς πήγαιναν τα πράγματα. Για άλλη μια φορά ο Σπήλιος, απέτυχε να την ικανοποιήσει. Μετά από μερικά γρήγορα και βαρετά προκαταρκτικά που ακολούθησαν μερικά λεπτά αργής, χωρίς πάθος διείσδυσης, είχε οριζοντιωθεί δίπλα της. Η Χαρά από τη μεριά της μόλις που είχε αρχίσει να φτιάχνεται. Χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ξεκίνησε να πειράζει σιωπηλά την κλειτορίδα της καθώς ο φίλος της ακόμα λαχάνιαζε δίπλα της, φέρνοντας τον εαυτό της σε έναν μικρό αλλά προσωρινά χορταστικό οργασμό.
 
Δεν ήταν ότι ο Σπήλιος δεν νοιαζόταν, σκέφτηκε καθώς κοιτούσε το ταβάνι. Ήταν πολύ ρομαντικός. Αλλά ίσως αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Ο ρομαντισμός ήταν υπέροχος στην καθημερινή ζωή, αλλά στην κρεβατοκάμαρα δεν ήθελε να της φέρεται σαν την πολύτιμη πριγκίπισσα του. Ήθελε κάτι λίγο πιο έντονο. Περισσότερο παθιασμένο.
 
Εκείνη και ο Σπήλιος ήταν μαζί από το λύκειο, αλλά τώρα το λύκειο είχε τελειώσει και σύντομα θα ξεκινούσαν το πανεπιστήμιο. Εκείνη θα πήγαινε στη Φιλοσοφική, ενώ εκείνος στη Νομική. Παρά το γεγονός ότι η Χαρά αγαπούσε το Σπήλιο με όλη της την καρδιά, δεν ήταν σίγουρη αν θα την ικανοποιούσε ποτέ στην κρεβατοκάμαρα.
 
Το μυαλό της ασυναίσθητα πήγε στο Λεωνίδα. Αποκλείεται ένας άντρας σαν κι αυτόν να άφηνε την κοπέλα του ανικανοποίητη στο κρεβάτι. Τα γυμνασμένα μπράτσα του, φανταζόταν, να σφίγγουν την εκάστοτε ερωμένη του και να της κάνει σκληρό και άγριο σεξ, μην αφήνοντας την να πάρει ανάσα. Αυτός ήταν άντρας!
 
Την ίδια στιγμή με εκείνη όμως κι ο Λεωνίδας, καθώς έπεφτε να κοιμηθεί, σκεφτόταν το υπέροχο σώμα της Χαράς. Είχε καιρό να πηδήξει κάποια πιτσιρίκα και ίσως ήταν ευκαιρία με τη Χαρά. Το γκομενάκι φαινόταν ότι έψαχνε ένα καλό γαμήσι και εάν του δινόταν η ευκαιρία, θα της τον κέρναγε με χαρά.
 
Το επόμενο πρωί, σαν να είχε συνωμοτήσει ο Θεός, βγήκαν τυχαία ταυτόχρονα από το διαμέρισμα τους.
 
- Καλημέρα Χαρά…
 
- Καλημέρα κύριε Λεωνίδα.
 
Η Χαρά δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της από το στιβαρά του μπράτσα, ο Λεωνίδας το καταλάβαινε και η αδρεναλίνη του άρχισε να αυξάνεται. Στο ασανσέρ είχε κολλήσει όσο πιο κοντά της μπορούσε, ενώ και Χαρά ενέδιδε στις κινήσεις του. Το καυλάκι είχε τουρλώσει το κωλαράκι της, του κουνιόταν, τον ακουμπούσε τυχαία. Δεν είχε όμως ώρα να ασχοληθεί μαζί της. Τον περίμεναν η Ελένη και η Αλίκη με τους κερατάδες τους. Σήμερα θα τις ξεκώλιαζε μαζί, με τους μαλάκες τους άντρες τους να τους χαζεύουν όση ώρα θα άντεχαν. Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να πάρει πρωτοβουλία και να ανταλλάξουν social media. Όσο θα πήγαινε στο σπίτι των κερατάδων που τον περίμεναν με ανυπομονησία, ήθελε στην διαδρομή να τσεκάρει το προφίλ της στο Instagram.
 
Η Χαρά από τη μεριά της, καταχάρηκε που πλέον μπορούσε να επικοινωνήσει όποτε ήθελε με το Λεωνίδα. Μόλις γύρισε σπίτι της, έτρεξε να κλειστεί στο δωμάτιο της και άνοιξε το προφίλ του για να χαζέψει φωτογραφίες του. Όλες οι φωτογραφίες του προφίλ του ήταν να τις πιείς στο ποτήρι. Σε όλες ήταν γυμνόστηθος, ενώ στις περισσότερες φόραγε απλά ένα σλιπάκι, στο οποίο διαγράφονταν τα πλούσια προσόντα του. Δεν είχε ξαναδεί πιο εντυπωσιακό αρσενικό, ο Σπήλιος της φαινόταν μπροστά του τόσο λίγος.
 
Έκλεισε τα μάτια της και φαντάστηκε τον εαυτό της πάνω στο πρησμένο από μυς κορμί του να τον φιλάει, κι ο Λεωνίδας να της σφίγγει τα κωλομάγουλα. Έβαλε το χέρι της μέσα στο εσώρουχο, ενώ τώρα τον φαντασιωνόταν να μπαίνει μέσα της με τον μεγάλο πούτσο του κι εκείνη να βιώνει έναν έντονο οργασμό. Ο Λεωνίδας είχε γίνει η απόλυτη φαντασίωση της.
 
Το μυαλό της στροβιλιζόταν γύρω από την κυρίαρχη παρουσία του καθώς τα δάχτυλά της εισχωρούσαν μέσα της. Κράτησε την αναπνοή της και συγκεντρώθηκε. Ο Λεωνίδας σίγουρα θα γαμούσε άγρια τη μούνα της εάν ήταν εδώ, το ίδιο λοιπόν έπρεπε να κάνει κι αυτή. Γάμαγε το μουνί της τόσο παθιασμένα με τα δάχτυλα της, που ζουμιά λέρωναν το εσώρουχο και το σορτσάκι της. Με το ελεύθερο χέρι της έτριβε το στήθος της, που παρακαλούσε κι αυτό για χάδια. Αχ, πόσο λαχταρούσε τα δυνατά χέρια του Λεωνίδα να ήταν τώρα πάνω της! Μη μπορώντας να αντέξει άλλο, έχυσε για δεύτερη φορά, χωρίς καν να προσπαθήσει να καταπιέσει το γήινο βογκητό της απόλαυσης. Ακριβώς τότε χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο, που το είχε αφήσει ακριβώς δίπλα της. Ήταν ο Σπήλιος.
 
- Γεια σου μωρό μου, σε σκεφτόμουν, είπε.
 
- Κι εγώ, του απάντησε ψέματα.
 
- Μπορώ να έρθω από εκεί;
 
- Ίσως αργότερα, είπε η Χαρά, σκεπτόμενη ακόμα την εικόνα του Λεωνίδα, είμαι απασχολημένη αυτή τη στιγμή.
 
- Εντάξει, είπε εκείνος, αποδεχόμενος τα λόγια της.
 
Εκείνη τη στιγμή, καθώς συνέχιζε να σκέφτεται τον Λεωνίδα, αποφάσισε να κάνει τη κίνηση της, να τον αποπλανήσει. Είχε ένα σχέδιο. Φόρεσε ένα κόκκινο διχτυωτό καλσόν και τις μαύρες της γόβες κι εντελώς γυμνή έκατσε κάτω στα γόνατα με αθώο ύφος, τραβώντας την πρώτη φωτογραφία της στον καθρέφτη.
 
Έβγαλε αρκετές φωτογραφίες σε αρκετές πόζες. Σε μερικές προσποιήθηκε ότι γλείφει τη θηλή της. Σε άλλες, έβγαζε τη γλώσσα της, σαν να ήταν έτοιμη να την χύσουν στο πρόσωπο. Φρόντισε μάλιστα να τραβήξει και μερικά κοντινά πλάνα του κώλου της, ώστε να θαυμάσει ο Λεωνίδας τη σωματοδομή της.
 
Αφού επέλεξε προσεκτικά περίπου δέκα από τις καλύτερες λήψεις, έσβησε τις υπόλοιπες, και τις έστειλε στο messenger του Λεωνίδα. Μετά από δέκα λεπτά, του έστειλε στα καπάκια ένα δακρύβρεχτο μήνυμα ότι αυτές προορίζονταν για τον Σπήλιο και τον εκλιπαρούσε να τις σβήσει.
 
Ο Λεωνίδας άργησε να τις δει, καθώς ασχολούνταν με τις δύο παντρεμένες. Γύρω στις τρεις το βράδυ, κάνοντας ένα διάλειμμα άνοιξε το κινητό του και διάβασε το μήνυμα, όσο πίσω του η Αλίκη και η Ελένη, γλωσσοφιλιόταν με το σπέρμα του να κυλάει από στόμα σε στόμα. H πιτσιρίκα ψόφαγε για πούτσο, σκέφτηκε αντιλαμβανόμενος πολύ καλά ότι αυτό είχε γίνει επίτηδες, θα τα έλεγε μαζί της όμως αύριο. Τώρα είχε άλλη δουλειά. Ο πούτσος του είχε γίνει ξανά κοντάρι, χάρη στις προκλητικές φωτογραφίες της Χαράς και η προσοχή του στράφηκε ξανά στις δύο παντρεμένες τσουλίτσες.
 
- Ποιάς ο κώλος έχει τώρα σειρά;
 
- Ο δικός μου, έκανε η Αλίκη λάγνα.
Την έσυρε μπροστά του κι άρχισε να τον βάζει στον κώλο της ενώ την έβλεπε να αλληθωρίζει. Η Ελένη ξέροντας τί έπρεπε να κάνει ήρθε πίσω του κι άρχισε να του ρουφά τις μπάλες, ενώ ξέσκιζε τη σούφρα της φίλης της δίχως έλεος. Πίσω από την πόρτα άκουγε, τους δύο συζύγους να μαλώνουν. Τους είχε κλειδώσει έξω και πάλευαν ποιος θα πάρει μάτι από την κλειδαρότρυπα.
 
Σπίτι γύρισε το μεσημεράκι. Στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία είδε τον Σπήλιο, που μάλλον περίμενε την Χαρά και τον χαιρέτησε κάνοντας του νόημα. Ανεβαίνοντας με το ασανσέρ, σκεφτόταν τις φωτογραφίες της πιτσιρίκας και ο πούτσος του είχε γίνει πάλι στειλιάρι. Το γκομενάκι ήταν για πολλά γαμήσια. Για καλή τύχη και των δύο τη συνάντησε, καθώς έβγαινε από το ασανσέρ.
 
- Ω, κύριε Λεωνίδα, σε σχέση…
Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει η μικρή, καθώς την άρπαξε στα δυνατά του χέρια και την τράβηξε μέσα στο διαμέρισμα του, κλείνοντας την πόρτα πίσω του. Το αριστερό του χέρι εκτοξεύτηκε προς τα πάνω και κάλυψε το στόμα της, ενώ την πίεζε στην πόρτα, φτάνοντας κάτω από την μπλούζα της για να ξεκουμπώσει με δεξιοτεχνία το σουτιέν της που έκλεινε μπροστά. Η Χαρά βογκούσε καθώς τα πλούσια βυζιά της ξεπήδησαν ελεύθερα κάτω από την μπλούζα της.
 
- Αυτό ήθελες, βρε πειραχτήρι; βρυχήθηκε ο Λεωνίδας, χαϊδεύοντας τα βυζιά της επιδέξια με το ένα χέρι, ενώ συνέχισε να της κρατάει το στόμα κλειστό.
 
- Μ…
 
βογκούσε η Χαρά, καθώς η ονείρωξη της φιλούσε την πλευρά του λαιμού της, φτάνοντας στο στήθος της. Εξακολουθώντας να την καρφώνει στην πόρτα, πήρε το χέρι του από το στόμα της και σήκωσε την μπλούζα της, θάβοντας το πρόσωπό του στα πλούσια στήθη της.
 
- Ω, κύριε Λεωνίδα, βογκούσε η μικρή.
 
- Πάλι καλά που σε πρόλαβα πριν φύγεις καργιολάκι…
είπε, περνώντας τη γλώσσα του πάνω από τη μία θηλή, ενώ με το άλλο του χέρι έτριβε την άλλη. Της πείραζε τα βυζιά για αρκετά λεπτά. Ρουφούσε και έσφιγγε τις ρώγες της, τις χτυπούσε με τη γλώσσα του ή περιτριγύριζε τις θηλές και τις τσιμπούσε απαλά. Εκεί που νόμιζε ότι είχε τελειώσει, άρχισε πάλι από την αρχή, πιέζοντας την κάθε θηλή προς τα κάτω με τη γλώσσα του, μετά την άφηνε να ξαναβγεί προς τα πάνω, τη ρουφούσε και μετά τη χάιδευε με το ένα δάχτυλο.
 
- Τόσο γαμημένα ωραία βυζιά, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες
 
- Ω Θεέ μου…
 
ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει η Χαρά, παραδομένη στα αγγίγματα του. Έφτασε κάτω από τη φούστα της και τράβηξε το λεπτό δαντελένιο εσώρουχό της, τραβώντας το κάτω από τους μηρούς της και βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα στο ήδη μουσκεμένο μουνί της.
 
- Μ… είσαι σφιχτή μικρή τσουλίτσα, το γαμήσι θα είναι υπέροχο…
 
- Ω, κύριε Λεωνίδα…
βογκούσε, σκύβοντας πάνω στο χέρι του, προσπαθώντας να σπρώξει τον εαυτό της προς τα κάτω στην παλάμη του, ώστε η κλειτορίδα της να δεχτεί την πίεση που λαχταρούσε. Ξαφνικά, έφτασε κάτω και με τα δύο χέρια και έσκισε το εσώρουχό της, τραβώντας το από τα πόδια της. Η Χαρά αγκομαχούσε.
 
- Θα τα κρατήσω αυτά για σουβενίρ, είπε χαμογελώντας και το πέταξε πίσω.
 
Ο Λεωνίδας σηκώθηκε όρθιος και τράβηξε τη Χαρά μακριά από την πόρτα, κολλώντας τη στο τζάμι του παντζουριού, κάνοντας τα βυζιά της να απλώσουν στην κρύα επιφάνεια του και τις ρώγες της να γίνουν σκληρές σαν πέτρα με την επαφή τους με το παγωμένο τζάμι. Άρπαξε τα μαλλιά της και έσπρωξε το κεφάλι της προς τα εμπρός, λυγίζοντας όλο της το σώμα κατά τη διαδικασία, έτσι ώστε ο κώλος της να εξέχει, εκτεθειμένος μπροστά του. Εκείνη τρίφτηκε πάνω στο φουσκωμένο πακέτο του, σαν να ήταν ζώο σε έξαψη.
 
- Κοίτα εκεί έξω Χαρά, είπε ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του. Κοίταξε καλά το φίλο σου στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εκεί έξω να σε περιμένει, ενώ η τσούλα γκόμενα του είναι εδώ μέσα, έτοιμη να φάει πούτσο.
 
Η ανάσα της επιτάχυνε όταν ένιωσε τα χέρια του να αναποδογυρίζουν τη φούστα της στην πλάτη της και το σκληρό του πουλί να γλιστράει κατά μήκος της υγρής σχισμής του μουνιού της.
 
- Αλλά κάτι πρέπει να κάνει λάθος υποθέτω, αλλιώς δεν θα ήσουν εδώ μέσα σκυμμένη έτσι!
 
Χτύπησε την κλειτορίδα της με την στύση του, στέλνοντας τραντάγματα ηδονής στο σώμα της. Η Χαρά άρχισε να κλαψουρίζει από ευχαρίστηση. ΣΛΑΠ! Χαστούκισε τον κώλο της τόσο δυνατά που δυσκολεύτηκε να καταπιέσει μια κραυγή. Ένιωθε υπέροχα, επιτέλους… να την παίρνει στα χέρια του ένας τέτοιος επιβήτορας. Άρπαξε τα μαλλιά της για άλλη μια φορά και κράτησε το κεφάλι της στο ύψος των ματιών του.
 
- Δεν αισθάνεσαι σαν τσούλα, εδώ μέσα μαζί μου, έτοιμη να γαμηθείς, ενώ ο φίλος σου είναι εκεί έξω και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κοιτάξει ψηλά και να σε δει;
 
ΣΛΑΠ!
 
- Απάντησε μου, Χαρά!
 
- Ναι, κύριε Λεωνίδα…
 
βογκούσε, τόσο ερεθισμένη που θα μπορούσε να τελειώσει ανά πάσα στιγμή.
 
- Ναι τι;
 
- Ναι, νιώθω σαν τσούλα!
 
- Ωραία. Τώρα θα σου δείξω πώς γαμάει ένας αληθινός άντρας, είπε, χτυπώντας την κλειτορίδα της με τον πούτσο του για άλλη μια φορά.
 
- Κύριε Λεωνίδα, δείξτε μου, σας παρακαλώ!
 
Δούλεψε το πουτσοκέφαλο του μερικά εκατοστά μέσα στο μουνί της. Παρά το πόσο λιπαρή ήταν, η Χαρά αγκομαχούσε με το μέγεθός του καθώς εισερχόταν μέσα της.
 
- Ονειρεύεσαι αυτόν το πούτσο πολύ καιρό, έτσι δεν είναι, τσούλα;
 
Το μόνο που μπορούσε να κάνει ως απάντηση ήταν να βογκάει. ΣΛΑΠ! Χτύπησε ξανά τον κώλο της.
 
- Πες μου ότι το θέλεις, πουτάνα.
 
- Ναι, κύριε Λεωνίδα, βογκούσε, κοιτάζοντας ακόμα έξω από το παράθυρο το φίλο της να την περιμένει αμέριμνος, γάμα με, σε παρακαλώ. Δώσε μου τον πούτσο σου!
 
Εκείνος έσπρωξε περισσότερο μέσα της. Ποτέ δεν είχε νιώσει τόσο γεμάτη. Ολόκληρο το σώμα της τεντώθηκε εν αναμονή του οργασμού που ήξερε ότι ήταν αναπόφευκτος.
 
- Είναι μόνο στα μισά του δρόμου, τσούλα
 
ΣΛΑΠ! Καθώς τη χαστούκισε για άλλη μια φορά, ένιωσε το μουνί της να εκρήγνυται γύρω από το γιγάντιο μέλος του. Ούρλιαξε καθώς τελείωνε.
 
- Μπράβο, τσούλα, είπε, σπρώχνοντας τον πούτσο του όλο μέσα.
 
Βογκούσε καθώς συνέχιζε να τελειώνει, εντελώς χωρίς έλεγχο του ίδιου της του σώματός και των συσπάσεων ηδονής που υφίστατο. Δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της. Λύγισε από ευχαρίστηση και ανακούφιση που επιτέλους την έπαιρνε ο Λεωνίδας.
 
- Και τώρα, θα καταλάβεις τι εστί γαμήσι!
 
Ποτέ ο Σπήλιος δεν είχε πλησιάσει να της δώσει το γαμήσι που της χάριζε τώρα ο Λεωνίδας. Δεν ήταν απλώς ότι ήταν πιο χοντρός από του Σπήλιου -αν και αυτό σίγουρα έκανε τη διαφορά- ήταν ο τρόπος με τον οποίο διατηρούσε την ταχύτητα και την ένταση του γαμησιού σε υψηλά επίπεδα, αλλά κατάφερνε κιόλας να την κάνει να μη μπορεί να μαντέψει τι να περιμένει. Δεν έσπρωχνε απλώς ευθεία μπροστά, αλλά έμοιαζε να μπαίνει μέσα της κάθε φορά από διαφορετική γωνία, κάνοντας μέρη του μουνιού της να ζωντανεύουν, που δεν είχε νιώσει ποτέ πριν. Όλη την ώρα είχε τον απόλυτο έλεγχο, την έπαιρνε με τους δικούς του όρους και ρυθμούς, τραβώντας τα μαλλιά της και χτυπώντας τον κώλο της με απόλαυση.
 
- Οι γονείς σου θα ήταν πολύ περήφανοι εάν έβλεπαν τι πουτάνα ανέθρεψαν, γρύλισε, με τους μηρούς του να χτυπάνε πάνω στους δικούς της
 
- Ναι, κύριε Λεωνίδα… βογκούσε.
 
- Από δω και πέρα όταν θέλω να σε γαμήσω θα έρχεσαι τρέχοντας, είπε απλώνοντας το χέρι του για να αρπάξει μια χούφτα από το στήθος. Το μουνί σου μου ανήκει τώρα.
 
- Ναι, κύριε Λεωνίδα… συνέχισε.
 
- Ποιανού είναι αυτό το μουνί, τσούλα; Τράβηξε τον πούτσο του έξω και χτύπησε το μουνί της με το ανοιχτό του χέρι.
 
- Δικό σου… ούρλιαξε.
 
Μπορούσε ακόμα να δει τον φίλο της να την περιμένει υπομονετικά, ενώ ο Λεωνίδας της φερόταν σα βρώμικη πόρνη. Ήταν πολύ ερεθισμένη για να νιώσει ενοχές. Στα πρόθυρα του οργασμού για άλλη μια φορά, τον παρακάλεσε να συνεχίσει.
 
- Σας παρακαλώ, μη σταματάτε κύριε Λεωνίδα. Χρειάζομαι αυτόν το γαμημένο πούτσο μέσα μου τόσο πολύ...
 
- Νομίζεις ότι σου αξίζει να τελειώσεις ξανά τσούλα;
 
- Ναι, κύριε Λεωνίδα, κλαψούρισε στα πρόθυρα των δακρύων για άλλη μια φορά, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, βάλτε τον ξανά μέσα μου.
 
Χτύπησε ξανά την κλειτορίδα της με τον πούτσο του, περνώντας τον κατά μήκος της σχισμής της, πειράζοντας την.
 
- Ξεσκίστε με κύριε Λεωνίδα, βογκούσε, όντας πολύ ερεθισμένη για να ντρέπεται για αυτά που έλεγε.
 
- Αυτός είναι ο μεγαλύτερος γαμημένος πούτσος που είχες ποτέ, έτσι δεν είναι μικρή τσούλα;
 
ΣΛΑΠ!
 
- Κύριε Λεωνίδα! Σας παρακαλώ, μη σταματάτε…
 
είπε αγκομαχώντας από το τσίμπημα του χεριού του στον κώλο της. ΣΛΑΠ!
 
- Πες μου ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πούτσος που είχες ποτέ.
 
- Είναι! Είναι! Είναι ο μεγαλύτερος πούτσος που είχα ποτέ, βογκούσε, απλώνοντας το χέρι της για να αγγίξει τη δική της κλειτορίδα.
 
Εκείνος άρπαξε το χέρι της και το κάρφωσε πίσω από την πλάτη της. ΣΛΑΠ! Της χτύπησε ξανά τον κώλο. Ήταν καυτός τώρα από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί.
 
- Σου είπα ότι αυτό το μουνί μου ανήκει, τσούλα!
 
- Μάλιστα. Σας παρακαλώ, γαμήστε με. Σας παρακαλώ, βάλτε πάλι την ψωλή σας μέσα μου. Σε παρακαλώ, ανοίξτε μου το μουνί. Χρειάζομαι αυτό το μεγάλο γαμημένο πούτσο τόσο πολύ, φώναξε απελπισμένα η Χαρά.
 
Στριφογύριζε στην αγκαλιά του, προσπαθώντας να πιέσει το μουνί της πίσω στο καυλί του. Εκείνος γέλασε για μια στιγμή, βλέποντας την να παλεύει και μετά χτύπησε τον πούτσο του ξανά μέσα της, αρπάζοντας για άλλη μια φορά τα μαλλιά της και αναγκάζοντάς τη να παρακολουθεί τον Σπήλιο.
 
- Τέτοια γαμημένη μικρή πόρνη, είπε, να ικετεύει να την πηδήξουν με το αγόρι της ακριβώς απ' έξω!
 
- Αχ, δώσε μου το, έτσι, έτσι, βογκούσε στο ρυθμό των ωθήσεων του.
 
Δάκρυα έτρεχαν τώρα στο πρόσωπο της Χαράς. Δεν είχε αναβιώσει σεξ τόσο εκρηκτικό. Ήταν εντελώς υπό τον έλεγχο του Λεωνίδα και το λάτρευε. Θα τελείωνε ξανά. Σκληρά…
 
- Γέμισε ξανά με τα ζουμιά σου τον πούτσο μου, γρύλισε ο Λεωνίδας, χτυπώντας το μουνί της ακόμα πιο δυνατά αλλά με μέτριο, σταθερό ρυθμό.
 
- Γαμώτο, τελειώνω…
 
Ούρλιαξε. Το μουνί της πάλλονταν ανεξέλεγκτα, σφίγγοντας γύρω από τον πούτσο του. Εκείνος έχωσε ένα δάχτυλο στο στόμα της για να πνίξει τις κραυγές της, και μετά άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό του γαμησιού του.
 
- Θα εκτοξεύσω το φορτίο μου μέσα στο πουτανίσιο μουνάκι σου. Είσαι έτοιμη γι' αυτό, Χαρά;
 
- Ναι, γέμισε με!
 
Βογκούσε ο Λεωνίδας, πιάνοντας τους γοφούς της και με τα δύο χέρια και θάβοντας τον πούτσο του μέσα στο νεαρό μουνί της. Τον ένιωθε να συσπάται για ένα ολόκληρο λεπτό, όπως της φάνηκε, εκτοξεύοντας το καυτό του σπέρμα βαθιά μέσα στο μουνί της.
 
Τραβήχτηκε αργά από μέσα της. Όλο το σώμα της Χαράς έτρεμε ανεξέλεγκτα.
 
- Δεν τελειώσαμε ακόμα. Γύρνα και πέσε στα γόνατα, τσούλα.
 
Λύγισε τη φούστα της, γύρισε και γονάτισε μπροστά του, όπως στις τσόντες. Για πρώτη φορά, είδε τι ήταν μέσα της. Ακόμα και στην ημίσκληρη του κατάσταση ήταν εντυπωσιακό.
 
- Βάλε τον πούτσο μου στο στόμα σου.
 
Τον κοίταξε και άνοιξε το στόμα της, ρουφώντας τα ίχνη των χυμών και των δύο τους από τη ράβδο του.
 
- Μοιάζεις με πουτάνα της σειράς, είπε, γονατισμένη έτσι με τον πούτσο μου στο στόμα σου.
 
Εκείνη βογκούσε.
 
- Πες μου τι είσαι, είπε.
 
Έβγαλε για μια στιγμή τον ταχύτατα σκληραγωγημένο πούτσο του από το στόμα της και τον χάιδεψε. Ο Λεωνίδας άρπαξε τα μαλλιά της Χαράς και τράβηξε το κεφάλι της προς τα πίσω. Με το άλλο χέρι, άρπαξε το δικό του πούτσο, που είχε πλέον επιστρέψει στο πλήρως ανεβασμένο του μέγεθος και το χτύπησε στο μάγουλο και τα χείλη της.
 
- Τι είσαι, Χαρά;
 
- Είμαι… την διέκοψε με ένα ακόμη πουτσοσκάμπιλο του.
 
- Είμαι ένα παλιοπούτανο, είπε εκείνη κατακλυσμένη από το πάθος.
 
- Έτσι μπράβο.
 
Έσπρωξε το κεφάλι του πούτσου του ξανά στο στόμα της, κρατώντας ακόμα τα μαλλιά της σταθερά.
 
- Άνοιξε διάπλατα, πρόσταξε και η Χαρά πάλεψε να τον εξυπηρετήσει.
 
- Τώρα θα πρέπει να μάθεις πώς να ρουφάς τον πούτσο ενός αληθινού άντρα, είπε, σπρώχνοντας ακόμα περισσότερο στο λαιμό της.
 
Στις πιο πρόστυχες στιγμές της, η Χαρά είχε εκπαιδευτεί να παίρνει βαθύ λαρύγγι με τον αγαπημένο της δονητή, οπότε ανταποκρίθηκε στην πρόκληση να πάρει τον πούτσο του Λεωνίδα όσο πιο βαθιά ήταν φυσικά δυνατόν. Ασθμαίνοντας ο Λεωνίδας έβλεπε το μέλος του να εξαφανίζεται στο λαιμό της Χαράς.
 
- Είσαι καλύτερη απ' ό,τι περίμενα.
 
Ήταν περήφανη που μπόρεσε να ευχαριστήσει το Λεωνίδα και ξεκίνησε να παίζει με τα αρχίδια του.
 
- Θεέ μου, Χαρά, με τρελαίνεις…
 
είπε καθώς βγήκε να πάρει αέρα, πειράζοντας την κάτω πλευρά του πουτσοκέφαλου του με τη γλώσσα της και κοιτάζοντάς τον με τα καστανά της μάτια.
 
- Κάνω καλή δουλειά, κύριε Λεωνίδα;
 
- Ναι, Χαρά…
 
είπε πιάνοντας τον πούτσο του και τρίβοντάς τον σε όλο το πρόσωπό της, ενώ εκείνη άνοιξε το στόμα της και έβγαλε τη γλώσσα της. Τον πήρε ξανά στο λαιμό της για άλλη μια φορά. Έπιασε τα μαλλιά της και κράτησε τον πούτσο του στη θέση του μέχρι που άρχισε να πνίγεται.
 
- Θα σε σημαδέψω τώρα, πουτάνα, είπε χαϊδεύοντας τον πούτσο του πάνω από το πρόσωπό της, ικέτεψε με να σε χύσω!
 
- Χύσε με, το χρειάζομαι τόσο πολύ, βογκούσε η Χαρά.
 
Τον κοίταξε με κατάνυξη καθώς ο Λεωνίδας άρχισε να την ψεκάζει με το σπέρμα του. Παρά το γεγονός ότι είχε εκσπερματώσει λιγότερο από λίγα λεπτά πριν, είχε ακόμα αρκετό φορτίο έτοιμο για εκείνη. Τα χύσια του ξεχύθηκαν στο μέτωπο, στο στόμα, στα μάγουλα και στο στήθος της. Ήλπιζε ότι δεν είχε ρίξει καθόλου στα μαλλιά της. Αυτό θα ήταν δύσκολο να το εξηγήσει στο Σπήλιο
 
- Ήσουν εξαιρετική…
 
βογκούσε, ρίχνοντας τα τελευταία κομμάτια σπέρματος από τον πούτσο του στο στόμα της. Θυμούμενη τις πορνοταινίες, μάζεψε λίγο σπέρμα από το στήθος της και το έγλειψε από το δάχτυλό της, φροντίζοντας να έχει οπτική επαφή με τον Λεωνίδα καθ' όλη τη διάρκεια που το έκανε.
 
- Γαμώτο, είπε ο Λεωνίδας, είσαι πολύ πρόστυχη! Τώρα καθαρίσου και πήγαινε, σε περιμένει ο Σπήλιος
 
Η Χαρά κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Τα μάτια της ήταν δακρυσμένα, τα χείλη της πρησμένα, το μακιγιάζ της πασαλειμμένο και τα μαλλιά της ανακατωμένα. Κλωστές από το σπέρμα του Λεωνίδα ήταν ακόμα κολλημένες στα μάγουλα, το πηγούνι, το μέτωπο και το στήθος της. Μόνο ένα ελάχιστο κομμάτι είχε μπει στα μαλλιά της, και είχε καταφέρει ως εκ θαύματος να μην πασαλειφτεί η μπλούζα της.
 
Αφού καθαρίστηκε προσεκτικά, πήγε να συναντήσει τον Σπήλιο, χωρίς εσώρουχο, με το μουνί της να κολλάει ακόμη από το σπέρμα του Λεωνίδα. Ήταν τρισευτυχισμένη.
 
Συνεχίζεται…
 
 
© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151070222S006
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.