Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Φώτη (ας πούμε για την ιστορία) το παρουσιαστικό μου είναι… ανοιχτόχρωμος, με εκφραστικό βλέμμα, 1.85 και 70 κιλά, λεπτός, μυώδης. Εμφανίσιμο με χαρακτηρίζουν γενικά και τραβάει λίγο τα βλέμματα ο αέρας μου.

Η ιστορία εξελίχτηκε το 2003 όταν ήμουν 18 σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας που έφερνε καλλιτέχνες από το εξωτερικό και παίζανε ηλεκτρονική ψυχεδελική μουσική (τα γνωστά rave party). Το σκηνικό γνωστό, θα μαζευόμασταν πρώτα η παρέα το βραδάκι προς το κέντρο μιας και το μαγαζί ήταν κοντά, θα πηγαίναμε για καμιά μπύρα και μετά σε καμία θέα να καπνίσουμε, να προετοιμαστούμε για την συνέχεια μιας και κάθε φορά από τις 11-12 το βράδυ που μπαίναμε, μέχρι την επόμενη το πρωί που έκλεινε πλέον η μουσική ούτε καθόμασταν αλλά ούτε σταματούσαμε το χορό.

Έτσι και έγινε, κατά 11:30 ήμασταν μέσα, στριμωγμένοι όλοι μέσα στο μαγαζί και κόσμος πολύς, οπότε και ανεβήκαμε στον εξώστη που ήταν λίγο πιο άνετα σε σχέση με κάτω. Έχει περάσει η ώρα λίγο, έχω πιει και δύο ποτά και πλέον είμαι χάι μέσα στη μουσική, χαμένος, ταξιδεύοντας στα συναισθήματα του κομματιού που έπαιζε πλέον ο καλεσμένος και η ένταση ήταν ανεβασμένη πολύ, όταν αισθάνομαι βλέμματα απάνω μου έντονα. Κοιτάω κι εγώ και βλέπω στον κάτω όροφο στην ευθεία μου απέναντι στο τελείωμα του μπαρ μια ωραία ξανθιά παρουσία, γύρω στα 22, βαμμένη έντονα, φτιαγμένο μαλλί, με ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο με σκίσιμο, χαμηλό κόψιμο στο μπούστο μπροστά που γέμιζε από δύο στρογγυλά μεσαίου μεγέθους στήθη και έναν ωραίο στρογγυλό αχλαδωτό κώλο που τον ανασήκωναν και λίγο οι κόκκινες γόβες από κάτω. Δεν ταίριαζε το ντύσιμο αυτό με το ύφος της μουσικής και του μαγαζιού. Συνοδεύονταν από μια μελαχρινή νταρντανίτσα με μεγάλα βυζιά, ένα ψιλοφαρδύ φόρεμα από τη μέση και κάτω και στενό επάνω, με φαρδύ μπούστο και έναν τύπο γεροδεμένο μαζί που χοροπηδούσε με τη μουσική λες και ήθελε να σπάσει το πάτωμα.

Είχε κολλήσει αυτή και με κοιτούσε. Έλεγα ότι έτυχε και ήταν η ιδέα μου αλλά όταν έκανα διάλειμμα από το χάσιμο της μουσικής και των υπολοίπων, στο κεφάλι μου να σου πάλι αυτή, καρφωμένη πάνω μου μέχρι που μου χαμογέλασε. Εκεί ήταν που ξεκόλλησε και ο δικός της, όπως αποδείχθηκε αργότερα και την είδε ότι χαζεύει και χαμογελούσε, ευτυχώς χωρίς να πάρει χαμπάρι σε ποιον και γιατί. Της μίλαγε άγρια, της έπιανε το χέρι από τον καρπό και με το άλλο της έβαζε χέρι μέσα από το φόρεμα στον κώλο και φαινόταν να την πονάει από τις εκφράσεις του προσώπου της, ενώ η μελαχρινή προσπαθούσε να τον ησυχάσει.

Μόλις είδα τι έπαιζε σταμάτησα να κοιτάω για να μην την κάνω να αισθάνεται άσχημα, αφού είδε ότι το έβλεπα. Κάνα 10λεπτο μετά αισθάνομαι ένα σπρώξιμο από πίσω αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί περνούσε κόσμος και έσπρωχνε αλλά αυτό το σπρώξιμο άρχισε να γίνεται ρυθμικό και γύρισα να δω. Είχε ανέβει μαζί με τη μελαχρινή και καθόταν από πίσω μου για να μη φαίνεται από κάτω που ήταν ο γκόμενος της που είχε ξαναμπεί στο τέμπο της μουσικής αλλά λες και έπαιζε ξύλο με τον αέρα. Στον κόσμο του… αν σε χαλάνε μην τα τρως λένε! Αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί και να μιλάμε. Ήταν η Κωνσταντίνα και μου σύστησε και τη φίλη της και αδερφή του γκόμενου της, Κωνσταντίνα επίσης που όπως ανέφερε ήταν ένας μαλάκας που δεν την άφηνε να πάει στα γενέθλια της κολλητής της που έκανε πάρτι γιατί αυτός ήθελε να ακούσει τον dj που έκανε παρουσίαση δίσκου και τη ζήλευε πολύ κάνοντας της συνέχεια φασαρίες χωρίς να του έχει δώσει τέτοια δικαιώματα όπως μου είπε και η αδερφή του. Τις κέρασα από ένα ποτό, ήπιαμε μαζί και κάτι σφηνάκια και όλο και πιο κοντά μέχρι που την στρίμωξα στον τοίχο πίσω και φιλιόμασταν παθιασμένα χουφτώνοντας το σφιχτό κώλο της. Μας φρέναρε η αδερφή του γκόμενου της. Την πήρε και κατέβηκαν κάτω αφού δε θα έλεγε τίποτα στον αδερφό της γιατί έλεγε ότι της φερόταν πολύ σκληρά και θα τη σκότωνε αν την έπαιρνε χαμπάρι.

Έτσι κύλησε το πάρτι για τις επόμενες δύο ώρες περίπου. Αφού ήπια δύο ποτά ακόμη, κοίταζα να δω αν κοιτάζει, ρίχναμε κάνα γελάκι, μου έστελνε και κάνα φιλάκι διακριτικά, το ίδιο κι εγώ. Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κατουρήσω. Μπαίνοντας στις τουαλέτες χαμός παντού και ουρές από κόσμο, αλλά όχι μόνο για τουαλέτα. Βλέπω μια άδεια και όπως πάω να μπω κάποιος με έσπρωξε από πίσω μπαίνοντας μέσα, με στρίμωξε στον τοίχο και άκουσα την πόρτα να κλείνει. Γυρνώντας βλέπω και τις δύο με την ξανθιά να με έχει στριμώξει, ώσπου να πω "τι γίνεται εδώ" λέει η μελαχρινή:

- Άντε γρήγορα, κάντε ότι θέλετε γιατί αυτή δεν κρατιέται και ο μαλάκας ο αδερφός μου μόνο τσιμπούκια και από περιποίηση τίποτα.

Πήγα να κολλήσω αλλά τελικά αρχίσαμε να φιλιόμαστε άγαρμπα και λυσσασμένα με την ξανθιά, ενώ ταυτόχρονα της έχω χώσει το χέρι μου μέσα από το φόρεμα χαϊδεύοντας το μουνάκι της που ήταν απαλό, ξυρισμένο, με μια φούντα πάνω από την κλειτορίδα. Της βγάζω τα στρογγυλά βυζάκια έξω και αρχίζω να γλείφω, να ζουλάω τις μικρές καφέ ρωγίτσες που είχαν καυλώσει και ανατριχιάσει ενώ τις δάγκωνα ταυτόχρονα και αυτή να προσπαθεί να ξεκουμπώσει τη ζώνη και το παντελόνι μου. Η μελαχρινή είχε κοκκινίσει και μαρμαρώσει και μας κοιτούσε να φιλιόμασταν και να τσουγκρίζουν τα δόντια μας από τη λύσσα και την καύλα. Η ξανθιά μόλις ξεκούμπωσε το παντελόνι και τον έβγαλε έξω ξεροκατάπιε μιας και είχα καυλώσει ήδη. Είναι 19 εκατοστά αλλά αρκετά χοντρό, τόσο που δεν έκλειναν τα χέρια της. Έκανε λίγο πίσω, τον έπιασε με τα δύο χέρια για να τον κλείσει στα χέρια της κι έσκυψε προσπαθώντας να τον χώσει στο στόμα της.

Έβαλε το κεφάλι μέσα και άρχισε να τον παίζει με τα δύο χέρια παίζοντας με το κεφάλι με τη γλώσσα της που έσφιγγε με τα χειλάκια της. Μετά από κάνα δυο λεπτά και με πολύ καύλα από τη βραδιά και τις εξελίξεις, έτοιμος σχεδόν να χύσω, την τραβάω επάνω και τη γυρνάω με πλάτη σε εμένα και με το κεφάλι της στο μπούστο της αδερφής του γκόμενου της, στηριζόμενη με τα χέρια της από τους ώμους της. Τραβάω το στρινγκάκι στο πλάι και καρφώνω το πουτσοκέφαλο στο υγρό μουνάκι της πλέον. Ήταν πολύ στενό παρόλο που πλατσούριζε έξω από τα υγρά της. Κοιτάω τη μελαχρινή στα μάτια η οποία είχε μείνει κολώνα με αυτά που έβλεπε, δε φαντάστηκε ότι θα φτάσει εκεί η φάση και σπρώχνω μια δυνατή που δεν μπήκε ούτε μέχρι τη μέση. Εκεί ακούγεται η ξανθιά να ουρλιάζει και της πιάνει το κεφάλι η άλλη και την σπρώχνει μες τα βυζιά της για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά. Σκύβει λίγο μπροστά, της πιάνει τα κωλομέρια κοντά στο μουνάκι της, τα τραβάει για να ανοίξει το μουνάκι της ξανθιάς και λέει:

- Τώρα σκίσ' τη την πουτάνα που μου θέλει και ξένες πούτσες.

Έσπρωξα μια καλή και έκαιγε ο πούτσος μου από το σφιχτό μουνί της αλλά μπήκε όλος μέσα. Αισθανόμουν τους παλμούς της καρδιάς όπως έκανε σπασμούς και έσφιγγε ο κόλπος της. Μουγκρητό ακουγόταν από τα βυζιά της μελαχρινής και άρχισα να σφυροκοπώ με ταχύτητα και δύναμη το στημένο κώλο της. Τραβάω και λίγο τη μπλούζα της μελαχρινής να βλέπω και λίγο βυζιά με τη μούρη της ξανθιάς να ασφυκτιά μες τα βυζιά της άλλης και να ταρακουνιούνται και οι δύο από το γαμήσι.

Μερικές σφαλιάρες στα κωλομέρια, αυτό το σφιχτό μουνί που έσκιζα, τα μουγκρητά, τα βυζιά να κουνιούνται, η ιδέα ότι η άλλη όχι μόνο κερατώνει αλλά ο γκόμενος είναι λίγα μέτρα δίπλα και αυτές κατουράνε υποτίθεται, άρχισα να ψελλίζω ότι χύνω ενώ ακόμα η μελαχρινή κράταγε ανοιχτά τα κωλομέρια της άλλης και εγώ μπαινοβγαίνω με φόρα. Η ξανθιά έχει χύσει και μου έχει κάνει τον πούτσο με κρέμα και αφρούς. Σα λυσσασμένο μουνί ένα πράγμα. Με σπρώχνει πίσω η μελαχρινή και λέει:

- Άσε και κάτι για εμένα…

πέφτει στα γόνατα και αρχίζει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Χώρεσε το μισό στο στόμα της με τη μια και άρχισα να χύνω στο λαρύγγι της κατευθείαν σπρώχνοντας το κεφάλι της πάνω και χουφτώνοντας τον άλλο κώλο που είχε μείνει στημένη με τα υγρά της διάσπαρτα γύρω από το μουνί της. Μόλις τα ξεφόρτωσα όλα στο στόμα της, άρχισε να γλείφει και να μου καθαρίζει τον πούτσο από τα χύσια της συνονόματης της ενώ άρχισε και η ξανθιά να συνέρχεται λίγο και να ντύνεται. Πάνω στην ώρα ακούγεται απ' έξω φωνή αντρική να φωνάζει Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνα. Ανοίγουν την πόρτα και βγαίνουν έξω λίγο αναμαλλιασμένες και του λένε και με ύφος «τι θα γίνει… μπάτσος και στο κατούρημα δηλαδή;». Εγώ κρυμμένος πίσω από την πόρτα που ήταν ανοιχτή, αυτοί απ' έξω να τσακώνονται και αυτός να τι βρίζει ενώ η αδερφή του του έλεγε ειρωνικά "ναι ρε μαλάκα κάνω παρτούζες με τη γκόμενα σου".

Εκεί πήγε να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση και καθώς πήγαιναν προς τα έξω άκουσα τους μπράβους που λέγανε "τι έγινε, τι φωνές είναι αυτές;". Εκνευρίστηκε γιατί του ζήτησαν τα ρέστα για τη φασαρία και που ενοχλεί του είπαν τα κορίτσια, αυτός το έπαιξε νταής χωρίς να εξηγήσει ότι τις ξέρει και τους έβρισε. Άκουσα τις πρώτες μπουνιές, βγήκα έξω από την τουαλέτα στον προθάλαμο και τον είχαν βάλει κάτω ενώ οι άλλες γελούσαν και προσπαθούσαν να μιλήσουν στους μπράβους. Προχώρησα και βγήκα έξω, ανέβηκα πάνω στην υπόλοιπη παρέα που δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι λείπω ώρα, τους είπα γρήγορα την ιστορία και δε με πιστεύανε μέχρι που είδαν το γκόμενο να τον βγάζουν έξω στον αέρα και οι άλλες από πίσω να ακολουθούν.

Έκατσα ήπια ένα ποτό ακόμη, πέρασε καμιά ώρα και μετά φύγαμε κι εμείς. Τις τύπισσες της ξαναείδα μετά από πολύ καιρό σε ένα πάρτι μαζί με τον τύπο πάλι να περπατάνε προς τα έξω αλλά δε συνέβη τίποτα άλλο παρά ένα χαμόγελο όλο καύλα και υπονοούμενο...

© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151070222S006Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.