Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Προηγούμενο μέρος: Στην οδοντίατρο (2ο μέρος)

Το βλέμμα της όμως, καθώς και το χαμόγελο της πρόδιδαν ότι κάτι είχε καταλάβει. Προσπάθησα να σηκωθώ από την καρέκλα και βλέπω το φούσκωμα στο παντελόνι μου, κοιταζόμαστε στα μάτια και μου λέει…

- αυτό τώρα πως έγινε;

- Κανονικά πρέπει να ρωτήσω το ίδιο, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν οφείλετε στην ένεση.

Έρχεται κοντά μου και πριν προλάβω να αντιδράσω με φιλάει. Τα στόματα μας μένουν ενωμένα και βαθιές ανάσες βγαίνουν και από τους δύο. Αρχίζω να τη χουφτώνω και της πιάνω τα στήθη της πάνω από τη στολή. Όπως τα φανταζόμουν, στητό… και ένοιωθα τη ρώγα της να σκληραίνει. Με μία κίνηση τη ρίχνω στην καρέκλα.

- Με έχεις τρελάνει καύλα μου, δε μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου.

- Πήδα με γρήγορα, σε λίγο θα έρθει ο άντρας μου!

Τη σηκώνω και τη γυρίζω στα 4, της κατεβάζω το παντελόνι και ακουμπάω την πούτσα μου στη μουνάρα της. Ήταν μούσκεμα, μπήκα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω σαν να μην υπάρχει αύριο.

- Τι πούτσα τρώω θεέ μου, πιο γρήγορα, θα χύσω…

- Χύσε μουνάρα μου, χύσε!

Άρχισε να χύνει, δε θα κρατιόμουν πολύ, βάζει το χέρι της και μου τραβάει τα αρχίδια από κάτω, με πέθανε στο πόνο, αλλά από την καύλα δε σταμάταγα με τίποτα.

- Χύσε με πουτσαρά μου, χύσε μέσα στη μουνάρα μου, αχ...

Μου τραβάει κι άλλο τα αρχίδια και τα ζουλάει στο χέρι της. Έχω λιώσει από την καύλα, της τραβάω τα μαλλιά πίσω και αρχίζω να αδειάζω τα χύσια μου μέσα της.

- Χύνω μούνα… σε χύνω…

- Αχ.. κι εγώ καυλιάρη μου, αχ…

Τότε γυρνάμε και οι δύο προς τη πόρτα και βλέπουμε τον άντρα της να μας κοιτάει. Έχει βγάλει το πουλάκι του και το παίζει. Ήταν δεν ήταν 10 πόντους. Έρχεται στο μέρος της, τη φυλάει στο στόμα και κάνει κίνηση να μου πιάσει τον πούτσο.

- Μανάρι μου τέτοια πούτσα λογικό να τη λαχταράς.

Πιάνει την πούτσα μου, τη χουφτώνει και μου λέει:

- Σκίσε την από παντού!

Πάει στον καναπέ και κάθεται με το πουλάκι του να μη φαίνεται στο χέρι του.

- Φέρ' την εδώ και σκίσε τη, μου λέει.

Γυρίζω, κοιτάω την Αφροδίτη και μου λέει:

- Αφού το θέλει ας μην του χαλάσουμε χατίρι.

Την πάω στο καναπέ και καθισμένη όπως είναι αρχίζει μια θεσπέσια πίπα. Τον έβαζε όλο στο στόμα της και με κοίταγε στα μάτια. Πιάνει το χέρι του άντρα της και τον βάζει να μου παιδεύει τα αρχίδια.

- Κοίτα μαλάκα τώρα, αφού θες, τι πούτσα θα με γαμήσει…

και συνεχίζει να με τσιμπουκώνει. Της το έβαζα όλο μέσα στο στόμα μέχρι να δακρύσει. Ο άλλος συνέχιζε να μου αρμέγει τα αρχίδια όσο του τσιμπούκωνα τη γυναίκα του. Τη γυρίζω στα 4 να κοιτιούνται και της τον χώνω βαθιά.

- Κοίτα πως με σκίζει, κοίτα πως μου τρυπάει τη μήτρα, αχ χύνω…

- Μ… ναι, μ' αρέσει να σε βλέπω να πηδιέσαι… απαντάει αυτός.

- Θα με ξεσκίζει μαλάκα και εσύ θα γλείφεις τα χύσια του, θα με γαμάει μαλάκα πάντα μπροστά σου. Αχ… συνέχισε καυλιάρη μου, με έσκισες αχ…

Τη βάζω να ξαπλώσει ιεραποστολικό, της σηκώνω το πόδι και τον βάζω να το κρατάει. Της έβαζα την πούτσα σιγά σιγά να βλέπει όλο το παπάρι μου να χάνεται στη μουνάρα της. Σκύβει και της δίνει ένα γλωσσόφιλο όσο τη γάμαγα. Σηκώνεται αυτή και με βάζει να κάτσω στον καναπέ. Ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζω να γλείφω τις βυζάρες της, είχε τρελαθεί από καύλα, δεν πρόλαβε να με καβαλήσει και άρχισε να τρέμει και να φωνάζει:

- Κοίτα πως χύνω ρε, αχ… κοίτα τι πούτσα τρώω!

Τότε έρχεται από πίσω ο άντρας της και αρχίζει να γλείφει τα χύσια της και τα αρχίδια μου.

- Την κωλάρα της γλείψε, ετοίμασε να της σκίσω την κωλάρα…

τον προστάζω και υπάκουσε. Της έγλειφε την κωλάρα της και η Αφροδίτη είχε έρθει στο αυτί μου και μου ψιθύριζε…

- Καυλιάρη μου, μου ετοιμάζει την κωλάρα για την πούτσα σου, αχ καυλιάρη μου! Γλείψε μαλάκα να σκίσει τη κωλάρα της γυναίκας σου.

Σηκώνεται, τον πιάνει και τον βάζει να κάτσει ανάσκελα πάνω στον καναπέ και ανεβαίνει πάνω του σε στάση 69.

- Έτσι… κάτσε να με κοιτάς που με ξεκωλιάζει!

Πάω από πίσω της και της τον ακουμπάω. Ήταν πολύ στενή και δεν την πίεσα, έβαλα το κεφάλι λίγο και άρχισε να σπαράζει.

- Κοίτα μαλάκα πως θα με σκίσει, κοίτα, αχ...

Συνέχισα σιγά σιγά μέχρι να συνηθίσει την πούτσα μου και της τον έβαζα πιο βαθιά. Μόλις με συνήθισε, άρχισα να τη γαμάω πιο γρήγορα κι αυτή να φωνάζει και να οργιάζει.

- Αχ… με ξεκώλιασες, αχ...

Δε άντεχα άλλο θα έχυνα.

- Θα σε χύσω μουνάρα στη κωλάρα!

Δεν πρόλαβα να τελειώσω, τραβιέται, σκύβει μπροστά μου, πιάνει τον άντρα της από τα μαλλιά και τον φέρνει δίπλα στο πρόσωπο της.

- Τώρα χύσε πουτσαρά μου…

μου λέει και αρχίζω να χύνω στα στόματα τους. Τα μάζεψε με τη γλώσσα της και δίνει ένα φιλί στον άντρα της. Του δίνει τα χύσια να τα πιει και του κρατά το στόμα κλειστό να τα καταπιεί.

- Πιες τα χύσια του γαμιά μου, κατάπιε τα, γιατί από δω και πέρα αυτός θα με πηδάει, κατάλαβες;

Αυτός δε μίλησε και έγνεψε καταφατικά.

 

© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151290122S006

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.