Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Σταύρο;

- Ναι αγάπη μου;

- Σκέφτεσαι ποτέ την Ξένια όταν είσαι μόνος σου;

- Τη σκέφτομαι συχνά. Θυμάμαι κι εγώ κάτι από τις διακοπές στα Συβότα. Η Ξένια φορούσε ένα καυτό τύπου μπραζίλιαν μπικίνι και όπως ήταν σκυμμένη στην αμμουδιά φτιάχνοντας κάστρα η εικόνα της εκπληκτικής κωλάρας της εντυπώθηκε στη μνήμη μου. Έπρεπε να μπω στο νερό για να δροσιστώ.

Παρακολουθώ τα μάτια σου να περιπλανιούνται στο τεντωμένο μποξεράκι μου.

- Κρίμα που δεν υπάρχει νερό για να πηδήξεις τώρα… με περιπαίζει η γυναίκα μου. Τι φαντάζεσαι ότι σου κάνει η Ξένια ενώ αυνανίζεσαι;

- Σκέφτομαι την Ξένια χωρίς το μπικίνι της και ότι γλείφει την άκρη της ψωλής μου και με αφήνει να τελειώσω στο στόμα της.

Αγγίζω τη στύση μου κάτω από το παθιασμένο βλέμμα σου.

- Ενώ χύνεις;… με ρωτάς, γέρνοντας λίγο το κεφάλι σου προς το μέρος μου πιέζοντας τη γλώσσα σου στο κάτω χείλος.

- Ναι μωρό μου, ναι Ξένια μου, αυτά τα χειλάκια φαντάζομαι όταν χύνω, ιδίως όταν χύνω!

Σου χαμογελάω καθώς τα μάτια μου συναντούν τα δικά σου. Η Χριστιάνα απλώνει το χέρι της στο Δημήτρη. Ο Δημήτρης χώνεται ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια της, τοποθετώντας το χέρι του δίπλα της για να μπορεί να γέρνει προς το μέρος της. Κλείνει τα μάτια της και ανοίγει τα χείλη της. Η γλώσσα της ξεπροβάλει στην άκρη καθώς τα χείλη του συναντούσαν τα δικά της. Τον οδηγεί στο στήθος της με την παλάμη του να ακουμπά κάτω από τη θηλή της, αγκαλιάζοντας το. Αφήνει έναν αναστεναγμό καθώς η γλώσσα του ελαφρά, σχεδόν ανεπαίσθητα, χαράζει το περίγραμμα των χειλιών της πριν αγγίξει την δική της. Φιλιούνται ενώ αυτός χάιδευε τρυφερά το στήθος της.

Σε πλησιάζω καθώς άπλωσες το χέρι σου για να με οδηγήσεις στο στήθος σου. Χαϊδεύω το απαλό σου δέρμα καθώς σε φιλάω. Τα μάτια σου κλείνουν καθώς τα χείλη μας συναντιούνται. Με τα χεριά μου χαρτογραφώ τις απαλές καμπύλες σου. Βρίσκω και παίζω τις καυλωμένες σου θηλές ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα μου, τσιμπώντας τες ελαφρά καθώς οι γλώσσες μας στριφογυρνάνε σε ένα παθιασμένο φιλί. Απλώνεις το χέρι σου χαϊδεύοντας τους ώμους και το πλάι του λαιμού καθώς σε γεύομαι. Ακούμε τους αναστεναγμούς των συντρόφων μας καθώς χαμουρεύονται άγρια.

Παίρνω το στήθος σου στο στόμα μου και με τη γλώσσα μου κυκλώνω τη θηλή σου και την πιπιλάω τραβώντας την απαλά. Γέρνεις τους ώμους σου προς τα πίσω ενώ με το χέρι σου χαϊδεύεις το πίσω μέρος του κεφαλιού μου πιέζοντας με πιο δυνατά στο στήθος σου. Το χέρι μου αγγίζει την απαλή κοιλιά σου κατηφορίζοντας προς το μουνάκι σου. Με τις άκρες των δαχτύλων μου αγγίζω το λευκό σατέν κιλοτάκι σου ενώ με μια κίνηση των γοφών σου μου δείχνεις ποσό πολύ το θες. Τα δάχτυλά μου απολαμβάνουν την αίσθηση του λεπτού υφάσματος που καλύπτει τις τριχούλες του μουνιού σου. Σηκώνω το βλέμμα μου για να θαυμάσω το σώμα σου, τους ανοιχτούς μηρούς σου. Τα δάχτυλά μου βουρτσίζουν απαλά το εσωτερικό των μηρών σου. Γλιστράω τα δάχτυλά μου κάτω από το απαλό ύφασμα χαϊδεύοντας τα υγρά μουνόχειλα σου. Ενώ εσύ με ένα ανέβασμα των γοφών σου με προσκαλείς μέσα σου. Τα χείλη μου ξανά αρχίζουν να πιπιλούν τα στήθη σου κλείνοντας και παγιδεύοντας τις διεγερμένες θηλές σου στο στόμα μου.

Αφήνεις το κεφάλι σου να πέσει πίσω καθώς πιέζεις τον ώμο μου, δείχνοντας μου που θέλεις να στρέψω την προσοχή μου. Τα φιλιά μου προχωρούν από το στήθος σου στην κοιλιά σου μέχρι τον αφαλό σου. Είμαι ανάμεσα στα πόδια σου με το ένα μου χέρι κάτω από τον ανασηκωμένο μηρό σου χαϊδεύοντας το λείο δέρμα του. Σε μυρίζω.

- Μ... Ξένια, ανθρώπινη σάρκα μου μυρίζει και μου ανοίγεις την όρεξη. Θα σε φάω ζωντανή απόψε...

σου λέω περιπαικτικά νιώθοντας το μεταξένιο ύφασμα της κιλότας με τη μύτη και τα χείλη μου, βουρτσίζοντας το μάγουλό μου στον εσωτερικό των μηρών σου, φιλώντας σε ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια σου. Τα χείλη μου μετακινούνται στο κέντρο του μεταξένιου υφάσματος, νιώθοντας τις απαλές πτυχώσεις του μουνιού σου. Το χέρι μου κάτω από το γλουτό σου σε ανασηκώνει ελαφρά για να νιώσω με τη μύτη και το στόμα μου την εσοχή σου. Ανοίγεις τα πόδια σου περισσότερο προκειμένου να απολαύσεις τη περιποίηση που κάνω στο μουνί σου. Τα δάχτυλα μου λατρεύουν να παίζουν με το μουνί σου ξεκινώντας ψηλά από το πίσω μέρος των ανοικτών μηρών σου χουφτώνοντας την κωλάρα σου βυθίζοντας τα στο βάθος του πυθμένα σου.

- Αχ τι κωλάρα είναι αυτή, θα στην ξεπατώσω! Δε θα μπορείς να κάτσεις καργιόλα…

- Σ... μου λες μας ακούει ο άντρας μου!

Συνεχίζω ανιχνεύοντας τη σχισμή σου, ξεδιπλώνοντας τα φουσκωμένα από καύλα μουνόχειλα σου φανερώνοντας από κάτω τον κρυμμένο θησαυρό σου, την τρυπούλα σου. Με κάθε χάδι ξεδιπλώνεται λίγο περισσότερο από το προηγούμενο, κάνοντάς σε να απελευθερώνεις περισσότερο από το γλυκό νέκταρ σου λιπαίνοντας τη. Γλιστράς τα νύχια σου στον ώμο μου και κάτω από το μπράτσο, εκεί που σε άγγιζε το χέρι μου. Μου δίνεις ένα απαλό χτύπημα με το νύχι σου και ψιθυρίζεις:

- Εδώ…

Σηκώνεις ελαφρώς τους γοφούς σου και τραβάς την μια πλευρά της κιλότας σου προς το μηρό σου. Σε βοηθώ και τραβάω κι εγώ απαλά από την άλλη πλευρά του γοφού σου. Σηκώνεις το πόδι σου και την πετάς στον αέρα με νάζι φωνάζοντας "γου-χου!" καθώς η κιλότα σου προσγειώθηκε σε ένα ζαχαροκάλαμο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αγκαλιάζω με τα χέρια μου την κωλάρα σου ανοίγοντας το κωλομάγουλα σου, απολαμβάνοντας τη θέα.

Εκτεθειμένη! Το μουνί σου ορθάνοιχτο μπροστά στα αχόρταγα μάτια μου μοιάζει με δισκοπότηρο. Σαν μεθυσμένος σε αγγίζω με την άκρη της γλώσσας μου. Μου ξεφεύγει ένας αναστεναγμός καθώς το χέρι σου γαργαλάει παιχνιδιάρικα το πίσω μέρος του κεφαλιού μου με τα νύχια σου. Σε φιλάω, αφήνοντας τη γλώσσα μου να διανύσει το μήκος της εσοχής σου, τελειώνοντας με ένα απαλό φιλί στην κλειτορίδα σου. Τα υγρά σου μεθυστικά.

- Είσαι πιο γλυκιά απ’ ότι περίμενα.

Τα υγρά σου καλύπτουν τα χείλη μου και τη γλώσσα μου. Με κάθε γλείψιμο η γλώσσα μου βυθίζεται πιο βαθιά μέσα σου και κάθε φιλί είναι πιο παθιασμένο. Βυθίζω τη γλώσσα μου στο μουνί σου και νιώθω τα υγρά σου να ρέουν πίνοντας απευθείας από την πηγή σου.

- Αυτό είναι το σημείο…

νιαουρίζεις σιγανά, καθώς κουνάς απαλά τους γοφούς σου μπρος πίσω, κάνοντας έρωτα με τη γλώσσα μου.

- Το θέλω τώρα μέσα μου… μου λες επιτακτικά.

Τον παίρνεις και τοποθετείς το κεφάλι στο άνοιγμα σου καθώς σε σηκώνω απαλά προς εμένα. Τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση μου. Με ένα απότομο και δυνατό σπρώξιμο βυθίζω το καυλί μου στα βάθη του μουνιού σου. Στέκομαι για λίγο ακίνητος μέσα σου προκειμένου να συνηθίσεις το μέγεθός μου.

- Μ... τέλειο! Τι τρυπούλα είναι αυτή Ξενάκι, υγρή και καυτή, θα με τρελάνεις απόψε ξεκωλιάρα μου!

Νιώθω το εξαίσιο μουνί σου να με περιβάλει με μια ζεστή απαλότητα που με τυλίγει μέχρι τη βάση της ψωλής μου καθώς με έχεις πάρει όλο μέσα σου. Τα αρχίδια μου ακουμπάνε την κωλοτρυπίδα σου ενώ εσύ κουνιέσαι με μικρές ρυθμικές κυκλικές κινήσεις γύρω μου. Σε γυρίζω παίρνοντάς σε στην αγκαλιά μου. Τα γόνατά σου θάβονται στα μαξιλάρια του καναπέ. Με καθηλώνεις μέσα σου νιώθω το στέμμα του πουτσοκέφαλου μου να αγγίζει τα τοιχώματά σου.

- Μ... ναι… φωνάζεις.

- Σ... σου λέω με τη σειρά μου, θα σε ακούσει ο άντρας σου…

ενώ με μια απότομη κίνηση σε τραβάω ταυτόχρονα από τα μαλλιά σπρώχνοντας παράλληλα δυνατά το καυλί μου βαθιά μέσα σου καρφώνοντας σε πάνω μου.

- Πάρ’ τον μωρή ξεκωλιάρα! Όλος δικό σου είναι γαμιόλα.

Έχεις τρελαθεί από καύλα. Σπρώχνοντας το μουνί σου πάνω - κάτω στο έμβολο μου, η αναπνοή σου επιταχύνει.

- Έτσι καυλιάρη μου, φωνάζεις, γάμα με δυνατά!

Τα χεριά μου ξεχειλίζουν απ’ την κωλάρα σου καθώς ανοίγοντας τα σε ανεβοκατεβάζω πάνω μου με ένταση τώρα. Τα μαλλιά σου πέφτουν σαν βροχή στο πρόσωπό μου, καθώς χοροπηδάς στην ψωλή μου. Αρχίζω να σε σφυροκοπώ ανελέητα. Γαμιόμαστε με τρελό ρυθμό και ένταση, ενώ παράλληλα χαστουκίζω την καλοσχηματισμένη κωλάρα σου και τραβώ δυνατά τα μαλλιά σου. Σε κοιτώ ενώ έχεις χαθεί στον πόθο. Τα μάτια σου είναι κλειστά ενώ δαγκώνεις τα χείλη σου.

- Έτσι γαμιόλα, έτσι μωρή παντρεμένη σκύλα!

- Ναι, αυτό είναι! Έτσι, δώσ' τα όλα! Χύσε πάνω στην ψωλάρα μου!

- Σε λίγο θα σε χύσω κι εγώ και θα γεμίσω το μουνάκι σου με το καυτό σπέρμα μου.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151250122S013Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.