Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Παρασκευή πρωί και έτρεχα να προλάβω το πούλμαν για την εκδρομή πεζοπορίας που είχα κανονίσει στην κοιλάδα της ορεινής Πίνδου, γνωστή ως Βάλια Κάλντα. Μόλις είχα χωρίσει και χρειαζόμουν μια νέα δραστηριότητα για να ξεφύγει το μυαλό μου. Φτάνω στο σημείο αναχώρησης και ίσα που προλαβαίνω να ανέβω.

Το πούλμαν είχε πολύ κόσμο και μπαίνοντας από μπροστά άρχισα να ψάχνω για θέσεις, αλλά δεν υπήρχαν πολλές διαθέσιμες. Προς το τέλος του διαδρόμου, βλέπω μια κενή, στην οποία ήδη μια κοπέλα κοιμόταν στην πλευρά του παραθύρου. Το πούλμαν ξεκίνησε, οπότε βάζω τα πράγματα μου γρήγορα στο πάνω μέρος και κάθομαι στην άδεια θέση.

Ήσυχος πλέον ότι έχω προλάβει, χαλαρώνω στη θέση μου. Το μάτι μου αρχίζει να περιεργάζεται την κοπέλα στο διπλανό κάθισμα. Λίγο πιο μικρή από εμένα, αδύνατη, μικροκαμωμένη, με σγουρά μαλλιά και ωραίο πρόσωπο. Φορούσε ένα μαύρο κολάν και τα πόδια της ήταν απίστευτα καλλίγραμμα, θα έλεγα ότι μπορεί να ασχολείται καιρό με αθλήματα και πεζοπορία. Αμέσως σκέφτηκα ότι θέλω να της πιάσω κουβέντα, αλλά δυστυχώς κοιμόταν. Αφού την χάζεψα για λίγα λεπτά από πάνω μέχρι κάτω, με πήρε κι εμένα ο ύπνος στο κάθισμα.

Μετά από λίγες ώρες, νιώθω ένα σκούντημα στον ώμο μου. Ξυπνάω και βλέπω την κοπέλα του διπλανού καθίσματος να έχει ξυπνήσει και να με χτυπάει στον ώμο.

- Μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις το χέρι σου από τα πόδια μου;

Λίγο τρομαγμένος, συνειδητοποιώ ότι όσο κοιμόμουν το χέρι μου είχε χουφτώσει για τα καλά το πόδι της. Ο πούτσος μου είχε καυλώσει όσο κοιμόμουν και η φόρμα που φόραγα είχε σηκωθεί σαν αντίσκηνο. Αδύνατο να μην το είδε αυτό σκέφτηκα.

- Ε... ναι βεβαίως…

της λέω με λίγη ντροπή, βγάζοντας το χέρι μου από πάνω της.

- Θα πρέπει να κατέβουμε, το πούλμαν έχει κάνει στάση, μου λέει.

Κατέβηκα από το πούλμαν και πήρα κάτι να φάω, ενώ ντρεπόμουν για αυτό που είχε συμβεί, αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν είχε πάρει η ίδια το χέρι μου από πάνω της. Πολύ περίεργο που μου το ζήτησε εκείνη. Επιστρέφω στο πούλμαν και εκείνη κάθεται ήδη μέσα.

- Γεια, είμαι ο Ν, συγγνώμη για πριν, το έκανα στον ύπνο μου.
- Γεια, είμαι η Μ, δεν πειράζει, το κατάλαβα ότι το έκανες χωρίς να το καταλάβεις.

Στη διαδρομή πιάνουμε τη συζήτηση. Ήταν φοιτήτρια στο μαθηματικό, μόλις έχει χωρίσει από μια πολύ άσχημη σχέση και ήθελε χρόνο να περάσει με τον εαυτό της. Η συζήτηση ήταν πολύ ευχάριστη και δεν έλειψαν λίγα σημεία με φλερτ, γελάκια και υπονοούμενα.

Φτάνουμε στο καταφύγιο και ανεβαίνουμε στα δωμάτια μαζί. Είμαστε από τους τελευταίους και πιάνουμε τα δύο τελευταία κρεβάτια που έχουν μείνει. Είχε πάει ήδη αργά το βράδυ, οπότε αρχίζουμε όλοι να προετοιμαζόμαστε για ύπνο. Το καταφύγιο είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχει χώρος να αλλάξεις μόνος σου. Με την άκρη του ματιού μου, πιάνω τη Μ δίπλα μου να βγάζει τη μπλούζα που φόραγε και μένει μόνο με το σουτιέν της. Το δέρμα στην πλάτη της ήταν απίστευτα λείο και φωτεινό. Σε λιγότερο από ένα λεπτό βγάζει και το σουτιέν. Εγώ διακριτικά προσπαθώ να κάνω ότι δεν κοιτάω, όμως η άκρη του ματιού μου είναι εκεί όση ώρα γδύνεται. Κάτω από το σουτιέν αποκαλύπτονται δύο μικρά και όμορφα βυζάκια, τα οποία ίσα που πρόλαβα να τα δω, διότι ήταν πολύ προσεκτική, γυρισμένη με την πλάτη για να μην τη βλέπει όλο το καταφύγιο. Με καύλωσε και πάλι, αυτή τη φορά όχι στον ύπνο μου.

Πέφτουμε όλοι για ξεκούραση και ο νους μου είναι στην Μ. Σκεφτόμουν πάλι ότι δε έβγαλε το χέρι μου από το πόδι της και ήμασταν όλο φλερτ και υπονοούμενα. Κάτι πρέπει να κάνω, πρέπει να κάνω μια κίνηση, σκέφτομαι. Είναι ξαπλωμένη στο δίπλα ακριβώς κρεβάτι, που είναι και το τελευταίο δίπλα στον τοίχο του δωματίου. Έχει γυρίσει πλάτη προς εμένα και φαίνεται πόσο ωραίο κωλαράκι έχει από το σχήμα που κάνουν τα σεντόνια πάνω του.

Σε περίπου μια ώρα το καταφύγιο έχει κοιμηθεί και απ’ ότι μπορώ να καταλάβω ίσως και η Μ. Εγώ εδώ και μια ώρα έχω καρφώσει τα μάτια μου πάνω στο κωλαράκι της και δε μπορώ να ηρεμήσω. Είμαι πολύ καυλωμένος και θέλω απίστευτα να αρχίσω να τον παίζω μέχρι να τελειώσω. Εκείνη την ώρα μου έρχεται μια τρελή ιδέα. Πάω στο κρεβάτι της με προσοχή να μην την ξυπνήσω και ξαπλώνω προσεκτικά κάτω από τα σκεπάσματα.

Ο πούτσος μου είναι τέντα από την καύλα και κατεβάζω σιγά σιγά με μια κίνηση το παντελόνι μου μαζί με το σλιπάκι. Ο πούτσος μου πετάχτηκε έξω, κάτω από τα σεντόνια. Αρχίζω να παίζω μαζί του απαλά. Υπάρχει πολύ λίγος χώρος στο μονό κρεβάτι και ο καυλωμένος πούτσος μου αρχίζει να ακουμπάει πάνω στο κωλαράκι της. Σκέφτομαι ότι θα την ξυπνήσω, αλλά δε με νοιάζει γιατί με οδηγεί πλέον η καύλα που έχω για εκείνη.

Κάποια στιγμή και ενώ έχω αρχίσει να παίζω με μανία νιώθω τη Μ να κουνιέται. Πλέον έχει φέρει το κωλαράκι της σχεδόν πάνω μου. Συνεχίζω να παίζω και πλέον τρίβω πιο πολύ τον πούτσο μου πάνω της. Με το άλλο μου χέρι αρχίζω να χαϊδεύω τη μέση της και σιγά σιγά να κατεβαίνω προς το κωλαράκι της. Έχει απίστευτο κώλο! Μετά από δύο λεπτά και χωρίς να διστάσω βάζω το χέρι μου μέσα από την πιτζάμα της. Εκείνη την ώρα νιώθω ένα σπασμό από την πλευρά της και πλέον καταλαβαίνω ότι έχει ξυπνήσει για τα καλά. Δεν έχει φέρει καμία αντίδραση μέχρι στιγμής, οπότε σκέφτομαι ότι το πουτανάκι θέλει να προχωρήσω.

Χαϊδεύοντας, αρχίζω να κατεβάζω το χέρι, το οποίο πλέον έχει φτάσει ανάμεσα στα κωλομέρια. Δεν είχα ξαναπιάσει τόσο μικροκαμωμένο, σφιχτό και αθλητικό κωλαράκι. Συνεχίζω να παίζω με τον πούτσο μου, αλλά καταλαβαίνω ότι σε λίγο θα θέλει να χύσει, οπότε ρίχνω λίγο την ένταση και αρχίζω να ασχολούμαι με το κωλαράκι της. Κατεβάζω τη πιτζάμα της με αργό ρυθμό. Φροντίζω ο αντίχειράς μου να γαντζώσει το κιλοτάκι της, ώστε να βγουν και τα δύο με μια κίνηση. Νιώθω τη Μ να ανασηκώνεται και να με βοηθάει να τα βγάλει. Εδώ είμαστε, σκέφτομαι, το πουτανάκι θέλει να το παίξω για τα καλά, θα έχει ήδη καυλώσει.

Αμέσως αρχίζω να κατεβαίνω με το χέρι μου και τα δάχτυλά μου περνάνε από την κωλοτρυπίδα της και καταλήγουν στο μουνάκι της. Αμάν! Πόσο υγρό έχει γίνει το μουνάκι της; Χωρίς να βάλω καν το δάχτυλό μου μέσα, νιώθω τα πρώτα υγρά της να έχουν ξεχυθεί απ’ έξω. Αρχίζω να τρίβω το μεγάλο δάχτυλο πάνω στο υγρό μουνάκι της, κάνοντας χώρο ανάμεσα στα μουνόχειλα για να πάρω πρόσβαση στη σφιχτή τρυπούλα της. Το μεγάλο μου δάχτυλο έχει πλέον πλημμυρίσει από τα υγρά της και δεν αργώ να το βάλω μέσα. Γλίστρησε τέλεια μέσα της τόσο υγρή που είναι.

Εκείνη την ώρα ακούω μια μικρή κραυγή καύλας από τη Μ. Είμαστε στο καταφύγιο μαζί με πολλούς άλλους στο δωμάτιο, είναι σκοτεινά, κοιμούνται, δε μας βλέπει κανείς εύκολα, αλλά δεν πρέπει να μας πάρουν χαμπάρι. Αφήνω τον πούτσο μου και της κλείνω το στόμα, ενώ πηγαίνω δίπλα στο αυτάκι της και της ψιθυρίζω:

- Δεν πρέπει να μας ακούσουν, βγάλε το σκασμό!

Αρπάζει το χέρι μου και αρχίζει να γλείφει τα δάχτυλα μου, βγάζοντας πολύ μικρές κραυγές καύλας. Το δάχτυλό μου στο μουνάκι της συνεχίζει να παίζει μαζί της και τα υγρά της γίνονται όλο και περισσότερα. Δοκιμάζω να βάλω ένα ακόμα δάχτυλο, το οποίο γλιστράει μέσα της χωρίς αντίσταση. Πλέον τη νιώθω να σφίγγεται από την καύλα και το μουνάκι της παρακαλάει να συνεχίσω. Τα δαχτυλάκια μου αρχίζουν να μπαίνουν και να βγαίνουν πλέον με μανία μέσα της. Μέσα-έξω, μέσα-έξω, με ρυθμό και ένταση. Τα υγρά της κάθε φορά που μπαίνω πολλαπλασιάζονται και το μουνάκι της αρχίζει να ανοίγει από την καύλα. Το κεφάλι της έχει γύρει πλέον προς τα πίσω και το στόμα της είναι ορθάνοιχτο από την καύλα, ενώ μετά βίας κρατιέται να μη φωνάξει. Συνεχίζω να της τρελαίνω το μουνάκι, ενώ πλέον χωράει άνετα και τρίτο δάχτυλο μέσα. Έχει ανοίξει διάπλατα και απολαμβάνει το παίξιμο που του κάνω.

Μετά από λίγο, αφήνει τα δάχτυλά μου από το στόμα της, αρχίζει να κατεβαίνει και να μπαίνει κάτω από τα σεντόνια. Φτάνει στον πούτσο μου, ο οποίος έχει γίνει σκληρός και χοντρός από την απίστευτη καύλα. Αρχίζει να τον παίζει και να τον γλείφει. Νιώθω το υγρό στοματάκι της να περιποιείται τον πούτσο μου και καυλώνω ακόμα πιο πολύ. Ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Αρχίζει να γλείφει τη βάση του πούτσου και τα αρχίδια με την υγρή της γλώσσα, ενώ ανεβαίνει σιγά σιγά στον κορμό και φτάνει στο πουτσοκέφαλο, ξεκινώντας να το γλείφει με κυκλικές κινήσεις γύρω-γύρω. Καταλήγει να τον βάζει στον στόμα της και να προσπαθεί να τον φτάσει μέχρι το λαρύγγι. Είναι αδύνατον. Ο πούτσος μου είναι πολύ μεγάλος και δε χωράει όλος. Εκείνη την ώρα καυλώνω τόσο πολύ που δεν χωράει ο πούτσος μου μέσα της και πετάω τα χύσια μου βαθιά μέσα της, ενώ της κρατάω το κεφάλι σφιχτά προς τα κάτω για να τα πάρει όλα μέσα στο στόμα της. Απίστευτη καύλα, σχεδόν ένιωσα ότι πήγε να πνιγεί, αλλά τα κατάπιε αναγκαστικά όλα. Ούτε σταγόνα δε χύθηκε έξω. Ευτυχώς δε θα αλλάξουμε και σεντόνια, σκέφτομαι.

Την πιάνω από τους ώμους και τη βοηθάω να ανέβει προς τα πάνω. Βάζω πάλι το χέρι μου στο μουνάκι της και το νιώθω να έχει πάρει φωτιά. Είναι πιο υγρό απ’ ότι το άφησα πριν με γλείψει. Ο μεγάλος και χοντρός πούτσος μου, της άνοιξε την όρεξη όπως φαίνεται. Ξεκινάω βάζοντας δύο δάχτυλα, αλλά γρήγορα καταλαβαίνω ότι το μουνάκι της έχει ανοίξει τόσο πολύ που βάζω απευθείας και ένα τρίτο. Πλέον έχει γυρίσει και με κοιτάζει στα μάτια, το στόμα της είναι ανοιχτό και προσπαθεί να αναπνεύσει από την καύλα, χωρίς να μπορεί να βγάλει κραυγή. Είναι τόσα πολλά τα υγρά που πλέον ο ήχος από τα δάχτυλα που μπαινοβγαίνουν στο υγρό μουνάκι ακούγεται σε όλο το καταφύγιο από την υπερβολική ησυχία.

Τα δάχτυλά μου συνεχίζουν να δουλεύουν μέσα στο μουνάκι της, ενώ ο αντίχειρας έχει πάρει λίγα υγρά και αρχίζει ήδη να πηγαίνει προς την κλειτορίδα. Μόλις την ακουμπάει, το κεφάλι της τεντώνεται προς τα πίσω, τα μάτια κλείνουν και το στόμα ανοίγει διάπλατα, παίρνοντας βαθιές και γρήγορες ανάσες. Τα τρία δάχτυλα μπαινοβγαίνουν και ο αντίχειρας παίζει ασταμάτητα με την κλειτορίδα. Μετά από ένα λεπτό η κλειτορίδα έχει γίνει διπλάσια. Βγάζω τα δάχτυλα από το μουνάκι και όπως είναι πλημμυρισμένα με τα υγρά αρχίζω να παίζω δυνατά με την κλειτορίδα. Κινήσεις αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω, με αυξανόμενη δύναμη. Τρίβω και βάζω λίγο τα δάχτυλα και στο υπόλοιπο μουνάκι για να φέρω κι άλλα υγρά πάνω στην κλειτορίδα. Τα πόδια της έχουν αρχίσει να κάνουν σπασμούς και να τρέμουν. Όσο τρέμει συνεχίζω πιο έντονα και πιο δυνατά να τρίβω την κλειτορίδα της.

Παίζω το μουνάκι ασταμάτητα, φέρνοντας κι άλλους σπασμούς, τρίβω δυνατά την κλειτορίδα πλέον με όλη μου τη δύναμη. Οι σπασμοί δυναμώνουν και πλέον έχει γυρίσει το κεφάλι προς τα πίσω και δεν παίρνει ανάσα από την καύλα. Συνεχίζω να τρίβω, συνεχίζω να το παίζω δυνατά, εκείνη πλέον βγάζει πολύ μικρές κραυγές - καθότι δε μπορεί να τις κρατήσει - ενώ προσπαθώ να της κλείσω και το στόμα χωρίς επιτυχία. Συνεχίζω, συνεχίζω, συνεχίζω δυνατά και ναι… τα χύσια της αρχίζουν να βγαίνουν από το μουνάκι και να πετάγονται παντού κάτω από τα σεντόνια - είναι πολλά - πάρα πολλά. Οι σπασμοί που κάνει είναι πλέον ανεξέλεγκτοι και η καύλα που την έχει καταβάλει φαίνεται από την κλειτορίδα της, η οποία έχει γίνει τριπλάσια σε μέγεθος. Ο πούτσος μου έχει γίνει λούτσα από τα χύσια της και αυτό με τρελαίνει, αρχίζει να μου ξανασηκώνεται!

(Τελικά δε θα γλυτώσουμε να αλλάξουμε τα σεντόνια)

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151220122S016



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.