Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα παιζόταν κάτι με τη Σία. Στα 7 χρόνια που γνωριζόμαστε πάντα υπήρχαν ερωτικές ματιές, αγγίγματα ερωτικά, αλλά ποτέ δεν γινόταν κάτι, γιατί ήμασταν και οι δύο σε κάποια σχέση. Εκείνη 32 ετών, σγουρομάλλα, μέτριο ύψος, κανονικό προς γεμάτο σώμα με τα απαραίτητα πιασίματα σε μπρατσάκια, κοιλίτσα, μπούτια, κώλο. Κανονικό στήθος και μια πεταχτή αλλά στρογγυλή κωλάρα που δε μπορούσα να ξεχάσω. Εγώ 35 ετών, κανονικός σε σώμα, πιο ψηλός, μελαχρινός.

Ήταν Γενάρης, η Αθήνα κρύα, είχαν φύγει αρκετοί μας φίλοι για εκδρομή, οπότε αποφάσισε να κάνει μια μάζωξη για επιτραπέζια, φαγητό, κρασί στο σπίτι της. Μετά βίας καταφέραμε να μαζευτούμε 7 άτομα. Φορούσε μια μάλλινη μπλούζα με ελαφρύ ντεκολτέ, κολλάν τύπου δερμάτινο από κάτω και ψηλό παπούτσι.

Έφτασαν σχεδόν όλοι στην ώρα τους. Ήδη έριχνε ψιλό χιόνι, το κρασί κατέβαινε σα νερό, γέλια, επιτραπέζια, φαγητό. Πέρασαν 2 ώρες και αποφάσισαν να φύγουν κάποιοι. Φεύγοντας από την πολυκατοικία μας είπαν πως έχει ήδη αρχίσει να το στρώνει. Οι υπόλοιποι έκατσαν ακόμα 40 λεπτά. Είχαμε ήδη ξεκινήσει να μαζεύουμε πιάτα ποτήρια. Έξω συνέχισε να ρίχνει χιόνι. Φύγανε όλοι και έμεινα με τη Σία. Συνήθιζα να βοηθάω στο τέλος των πάρτι, στο συμμάζεμα του σπιτιού και το πλύσιμο.

- Δεν θες να πας;… δεν κουράστηκες τόσες ώρες;

- Όχι, καθόλου, θα μαζέψουμε λίγο και θα φύγω.

- Ανάβω λίγο το θερμοσίφωνα για να έχουμε ζεστό νερό για τα πιάτα και πάω να αλλάξω γιατί έχω πεθάνει με αυτά τα παπούτσια.

- Ωραία, θα μαζέψω το σαλόνι.

Έρχεται μετά από λίγο με πυτζάμες φλιζ χριστουγεννιάτικες και χοντρές κάλτσες.

- Τώρα είμαι μια χαρά.

- Καλά τι τα ήθελες τα ψηλά παπούτσια μέσα στο σπίτι;

- Θα σου πω ένα μυστικό, έχω πάρει λίγα κιλά και με τα παπούτσια που δίνουν ύψος το κρύβω.

- Εγώ δε βλέπω να έχεις πάρει κιλά.

- Αυτά δεν τα βλέπεις; και πιάνει κώλο μπούτια κοιλιά. Πάντα εκεί τα παίρνω.

- Όχι δεν τα βλέπω. Μάλλον μοιράζονται ισόποσα και δεν τα βλέπω.

- Μ… καλά εντάξει.

- Έξω ρίχνει πολύ χιόνι, μήπως να ξεκινήσουμε με τα πλυσίματα;

- Για να δούμε αν ζέστανε το νερό.

Ξεκινήσαμε να πλένουμε, δίπλα δίπλα, καμία φορά τη σκούνταγα με το πλάι για να συντομεύει και με πιτσίλαγε με το νερό.

Τελειώσαμε, έβαλα το μπουφάν να φύγω. Κατέβηκε και εκείνη μαζί μου για να σηκώσει τους υαλοκαθαριστήρες στο αυτοκίνητο της… και εκεί στην είσοδο της πολυκατοικίας παθαίνουμε το σοκ. Έχει στρώσει πάνω από 70 εκατοστά χιόνι. Ο δρόμος άφαντος και τα αμάξια κάτασπρα.

- Πού θα πας δεν μπορείς να φύγεις.

- Θα το προσπαθήσω όσο είναι ακόμα φρέσκο το χιόνι.

- Χαμός γίνεται, ακόμα χιονίζει δεν το βλέπεις;

Τη χαιρετάω και πάω να φύγω για το αυτοκίνητο μου. Στα δέκα βήματα καταλήγω να γλιστρήσω και να πέσω στα χιόνια.

- Α... χτύπησες, όλα καλά;

- Καλά είμαι ναι… και γέλαγα.

- Το λέει η παροιμία… ο γέρος ή από χέσιμο ή από πέσιμο θα πάει.

- Ευχαριστώ βρε.

- Μπορείς να σηκωθείς;… γιατί 2 μέτρα παλικάρι εγώ δε μπορώ να σηκώσω.

- Ναι μπορώ. Τελικά είμαι γέρος ή παλικάρι;

- Άντρακλας είσαι, σταμάτα πια. Ξέρεις πως σε πειράζω.

- Ξέρω, ξέρω… και σηκώνομαι όρθιος πιάνοντας της το χέρι.

- Πάμε πάνω. Κράτα με μην πέσεις πάλι.

- Δεν είμαι γέρος παιδάκι μου. Προσέχω.

Ανεβήκαμε πάνω στο διαμέρισμα. Ανοίξαμε την πόρτα και ήταν σα φούρνος.

- Πάω να αλλάξω παντελόνι πιτζάμας γιατί βράχηκε. Να βρω και κάτι δικό μου να σου κάνει γιατί τα ρούχα σου είναι βρεγμένα.

- Εντάξει Σία, ευχαριστώ.

Περίμενα και ήρθε όντως με νέο συνολάκι φλις.

- Σου έφερα να βάλεις αυτά που μάλλον σου κάνουν αν και κοντά, κι αυτές τις κάλτσες. Μπλούζα δε βρήκα.

- Δεν πειράζει φοράω tshirt που δεν έχει βραχεί.

- Θα σου στρώσω στο σαλόνι και θα σου φέρω κουβέρτες.

- Ευχαριστώ, πάω στο μπάνιο να αλλάξω.

Επιστρέφω μετά από λίγο φορώντας τη φόρμα της και τις κάλτσες.

- Πως είμαι;

- Έτοιμος για τα 80's χα, χα, χα… για δες σε βολεύει ο καναπές;

- Δε νομίζω να με χωράει...

και ξαπλώνω. Τα πόδια μου περισσεύουν κατά πολύ.

- Όντως δε σε χωράει παλικάρι. Και τώρα;

- Ε… στο πάτωμα.

- Θες να κοιμηθείς στο κρεβάτι μου να έρθω εγώ στο σαλόνι;

- Είσαι καλά, που θα σε βγάλω από το κρεβάτι σου; Στο πάτωμα θα είμαι μια χαρά.

Ξεστρώνουμε μαζί από τον καναπέ και αρχίζουμε να στρώνουμε ακριβώς μπροστά στο πάτωμα που ήταν μια χνουδωτή μοκέτα.

- Κάτσε στον καναπέ, θα τα φτιάξω εγώ, μου είπε.

Έσκυψε στα τέσσερα και άρχισε να στρώνει ισιώνει και τραβάει σεντόνια και κουβέρτες. Τα μάτια μου καρφώθηκαν στο κορμί της και την τουρλωμένη κωλάρα της. Καθόμουν στην άκρη του καναπέ με ανοιχτά πόδια εμφανώς καυλωμένος και έτοιμος για όλα. Κάποια στιγμή στα τελειώματα της διαδικασίας, βρέθηκε να ισιώνει την κουβέρτα στημένη στα τέσσερα ακριβώς μπροστά μου. Έκανε όπισθεν σαν να έρχεται προς τον πούτσο μου. Μου ξέφυγε ένα:

- Ωχ παναγία μου…

Την έπιασα από τη μέση για να τη σταματήσω. Σταμάτησε, έμεινε κόκκαλο.

- Πρόσεχε θα βρεις.

Γυρνάει με ένα βλέμμα πονηρό και με ρωτάει.

- Που εδώ;… και σπρώχνει τον κώλο της πάνω μου.

Χωρίς να πω κουβέντα την τραβάω πάνω μου χουφτώνοντας την κοιλιά, τα βυζιά της πάνω από το φλις, το λαιμό της. Γυρνάει με κοιτάζει στα μάτια σηκώνεται και κάθεται πάνω μου έχοντας με αντικριστά. Φιλάω τον λαιμό της ενώ χαϊδεύω τον κώλο της πάνω από το φλις. Το μουνί της ακουμπάει τον πούτσο μου και τρίβεται αργά πάνω σε αυτόν. Έχουμε ανάψει, τα χέρια μας καίνε. Φιλιόμαστε με γλώσσα αργά. Περνάω το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της. Χαϊδεύω την κωλάρα της.

- Είναι τρέλα το κορμί σου.

- Σ' αρέσει;

- Θα στη φάω την κωλάρα.

- Μ… πεινάς;

- Πολύ.

Χαϊδεύει την πούτσα μου πάνω από το φλις. Το κατεβάζει και πετάγεται έξω. Την πιάνει και μου την παίζει. Τη φτύνει στο πουτσοκέφαλο και μου την παίζει αργά.

- Έτσι, έτσι καυλιάρα μου.

- Τι χοντρή και όμορφη πούτσα είναι αυτή;… μου βγάζει γούστα. Γιατί δεν κάναμε κάτι τόσο καιρό;

- Θα κάνουμε τώρα. Έλα τούρλωσε μου την κωλάρα σου όπως πριν.

- Μ... είσαι ανυπόμονος. Σου αρέσει ο κώλος μου;

- Όλα σου μ' αρέσουν.

Πέφτει πάνω από τις κουβέρτες στα τέσσερα. Της κατεβάζω το παντελόνι και το εσώρουχο. Φιλάω και δαγκώνω τα κωλομάγουλα. Η Σία αναστενάζει. Της ρίχνω 2 μπατσάκια. Ανοίγω τα κωλομάγουλα και μπαίνω με τη γλώσσα μέσα για γλειφομούνι. Η μύτη μου ακουμπάει στην πίσω τρύπα της.

- Αχ, μ... τι γλύψιμο είναι αυτό που κάνεις; Αν το ήξερα θα είχα περιποιηθεί καλύτερα τις τριχούλες μου στην περιοχή.

- Είναι απόλαυση η γεύση σου, και τα μουνόχειλα σου για ρούφηγμα. Οι τριχούλες σου δε με ενοχλούν.

- Ούτε πίσω που έχεις τη μύτη σου;

- Όχι.

Σταματάω, ανοίγω και φτύνω την πίσω τρύπα της και γλείφω. Έκανα αισθησιακό, αργό γλείψιμο από μουνί έως κώλο. Στον κώλο μέσα έφτυνα όσα υγρά είχα μαζέψει και φιλούσα ρουφηχτά.

- Αχ αχόρταγος είσαι, συνέχισε έτσι, ναι, ναι μανάρι μου. Αχ συγγνώμη για το μανάρι μου, μου ξέφυγε. Αχ μ... Δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι.

Σταματάω, χτυπάω την πούτσα στα μουνόχειλα και μετά την τρίβω από την κλειτορίδα έως την πίσω τρύπα της.

- Το κορμί σου μου προκαλεί έκσταση. Σε θέλω από ερωτικά έως και πολύ πρόστυχα.

- Είσαι πολύ γλυκός… κι εγώ σε θέλω πολύ.

- Σε νιώθω σφιγμένη. Δε θέλω να συγκρατείς τις σκέψεις σου. Θέλω να μιλάς και να κάνεις όπως φαντασιώνεσαι. Αν θες να μιλάς πρόστυχα, βρώμικα να το κάνεις. Αν δε σου αρέσει κάτι σταμάτα με ή καν' το με τον τρόπο που το απολαμβάνεις κι εσύ.

- Έχω διαβάσει τις 50 αποχρώσεις του γκρι. Έχω κάποιες φαντασιώσεις από εκεί.

- Μόνο... όχι μαστίγια… είπα και γέλασε.

Βρέθηκα μπροστά της, της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο κι εκείνη στο στόμα. Την έγδυσα ιεροτελεστικά με φιλιά έως τα δάχτυλα των ποδιών. Ανατρίχιασε. Με έγδυσε με φιλιά στο στήθος μου, στην πλάτη. Μου έκανε ένα αργό και επιδέξιο τσιμπούκι.

- Αχ αγάπη μου, τι χειλάρες είναι αυτές;

- Σ’ αρέσουν μωρό μου;

- Τι τσιμπουκοχειλάρες είναι αυτές που μου ρουφάνε τον πούτσο. Με πεθαίνεις.

- Θέλω να στα ρουφήξω όλα. Με τρελαίνει όπως είναι πρησμένος και πετάνε οι φλέβες του.

- Έχεις το ελεύθερο.

Γυρνάω στο πλάι πηγαίνοντας για 69 πια και αρχίζω να φιλάω τα μπούτια της. Φιλάω την κοιλιά τον αφαλό, τις τριχούλες της και τέλος το μουνί της. Νιώθω να έρχεται σε ρυθμό με το τσιμπούκι που μου κάνει. Το μουνάκι της στάζει στο στόμα μου. Μουγκρίζει από καύλα, το ίδιο κι εγώ. Την έχω αγκαλιά πάνω μου. Της ανοίγω τα πόδια και τα κωλομέρια. Αρχίζει να μου ρουφάει τις μπάλες και να μου παίζει αργά και δυνατά τον πούτσο. Εγώ συνεχίζω γλειφομούνι, νιώθω πως θέλει να πιέσω την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της ενώ καταλαβαίνω πως θέλει να την γλείψω και στον κώλο. Σηκώνω το κεφάλι για να φτάσω και γλείφω την κωλοτρυπίδα της.

- Αχ ναι… κι εκεί, με τρελαίνεις μωρό μου.

Πιάνει με το χέρι της το κεφάλι μου.

- Έτσι, μέσα στο κωλαράκι μου φα' το, δάγκωσε το.

Ανοίγει με τα δάχτυλα τα μουνόχειλα και μου τα φέρνει στο στόμα. Ανοίγει μετά την πίσω τρύπα βάζει ένα δάχτυλο και μου το δίνει στο στόμα να το γλείψω.

- Γλείψε μου πάλι τον πούτσο δεν αντέχω.

- Ναι πασά μου… ό,τι θες.

Καθώς με φιλάει και με τσιμπουκώνει γρήγορα, σηκώνεται να μαζέψει τα σάλια που έχουν τρέξει σε αρχίδια και παρακάτω. Ακούγεται ο ήχος από τα ρουφήγματα στις μπάλες, συνεχίζει ακριβώς από κάτω με την γλώσσα της και ξαφνικά βάζει τα νύχια της στον κώλο μου, χαϊδεύει, ανοίγει τα κωλομάγουλα και μου κάνει γλειφοκώλι.

- Φρόνιμα, λέω και τραντάζομαι.

- Μ' αρέσει ο κώλος σου μωρό μου. Όπως μου γλείφεις την κωλάρα θέλω να σε περιποιηθώ κι εγώ εξωτερικά.

Μετά από κάνα 2 λεπτό με γλειψίματα εγώ δεν άντεχα άλλο. Τη σήκωσα και την κοίταξα στα μάτια. Με κοίταξε πολύ ντροπαλά και χαμήλωσε το βλέμμα της. Μπήκε κάτω από την κουβέρτα. Πλησίασα το πρόσωπο της, χάιδεψα τα μαλλιά και το πρόσωπο της. Φιληθήκαμε στο στόμα με γλώσσα και δαγκώματα στα χείλη. Είχαμε ο ένας τη γεύση του άλλου. Σταματήσαμε. Κοιταχτήκαμε. Αγκαλιαστήκαμε και ξανά γλωσσόφιλα. Της χούφτωνα τα βυζιά, τα έγλειφα και τα έφτυνα εναλλάξ. Άνοιξε τα πόδια της. Μπήκα μέσα χωρίς προφυλακτικό σε στάση ιεραποστολική.

- Αγάπη μου τι ζέστη μουνάρα είναι αυτή;

- Με έχεις ανάψει, δε θα αντέξω πολύ.

Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά. Ήθελα να κερδίσω χρόνο για να μη χύσω. Έμπαινα μέσα της μέχρι τέρμα και έβγαινα τελείως. Οι μπάλες μου χτυπούσαν την κωλάρα της.

- Τι γλυκό μουνάκι είναι αυτό;

- Με τέτοιο πούτσο που τρώει δε θα αντέξει. Θα σε χύσει. Νιώθεις πως το ανοίγεις;

- Νιώθω πως είναι στενό, δε θέλω να σταματήσει αυτή η αίσθηση.

- Έτσι, ναι, ναι, ναι…

και ξαφνικά μου βουτάει τα κωλομέρια, μου τα σφίγγει και μου δίνει μπατσάκια στον κώλο.

- Ναι μωρό μου, ναι, ναι, χύνω, χύνω η γυναίκα, χύνω αντράκλα μου...

- Χύσε με μωρό μου δωσ' τα μου όλα στον πούτσο.

- Βγες, δεν αντέχω, τρέμω μωρό μου, τρέμω από τον οργανισμό, τρέμω…

Βρέθηκα στο πλάι να τη φιλάω και να την αγκαλιάζω ενώ έχυνε ακόμα. Ένιωσα να κυλάνε δάκρυα. Τη φίλησα στο μέτωπο.

- Μπορείς να μου φέρεις λίγο νερό;

- Ναι κουκλάρα μου, ό,τι θες!

Σηκώθηκα γυμνός. Και της έφερα το ποτήρι με το νερό. Ήμουν μισοκαυλωμένος και βλέποντας την, άρχισα να ζωντανεύω πάλι. Ήπιε όλο το νερό ενώ στεκόμουν όρθιος μπροστά της. Μου έπιασε τον πούτσο σφιχτά, σηκώθηκε και γονάτισε. Έβαλε τα χέρια πίσω. Με πήρε στο στόμα της μουγκρίζοντας.

- Μ... έχεις τη μυρωδιά μου.

- Έτσι Σία, έτσι μωρό μου. Ρούφα με. Δάγκωσε με…

Άρχισε να μου δαγκώνει τον κορμό του πέους, μετά πήγε στην κοιλιά μου, κατέβηκε στο πλάι, έπιασε τον πούτσο και έδινε πουτσοσκάμπιλα στο μάγουλο και τη γλώσσα της. Μετά μου δάγκωσε τα μπούτια και ελαφριά τις μπάλες. Σηκώθηκε και με τράβηξε από τον πούτσο, για να πάμε στο μπάνιο. Πήγαμε στο μπάνιο. Μου έπλυνε τον πούτσο, και μετά την έβλεπα που έπλενε μουνί και κώλο.

- Με τρελαίνουν οι κινήσεις σου, τα αγγίγματα σου.

- Τα κάνω καλά;

- Τα κάνεις αισθησιακά. Ξέρεις να παίζεις με το κορμί σου.

- Πάμε στο κρεβάτι τώρα γιατί κρυώνω.

Πήγαμε και παρά το μπουρνούζι που φορούσε, έτρεμε. Μπήκα μέσα στα παπλώματα. Την αγκάλιασα για να τη ζεστάνω. Τούρλωσε προς τα πίσω για να με φτάνει. Κάτσαμε λίγο να ηρεμήσει. Τελικά την πήρε ο ύπνος. Σηκώθηκα και πήγα στο σαλόνι. Έξω έριχνε ακόμα χιόνι. Μέσα μου είχα έναν πόνο. Τον πόνο στους όρχεις για ό,τι μάζεψα και δεν έχυσα. Έπεσα στο πάτωμα. Σκεπάστηκα τελείως. Κοιμήθηκα ξερός και γυμνός. Το πρωί ξύπνησα από τα φιλιά της Σίας στο στήθος μου.

- Καλημέρα.

- Καλημερούδια. Μου έφυγες εχτές το βράδυ.

- Σε πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά μου αλλά δε μας χωρούσε το κρεβάτι. Κάνω άστατο ύπνο. Κλοτσάω, σπρώχνω…

- Γλυκούλη μου με ξάφνιασες. Ξύπνησα το πρωί δεν σε είδα στο κρεβάτι και αναρωτιόμουν αν ήταν όνειρο ο χθεσινός μου οργασμός. Μετά ήρθα εδώ και σε βρήκα να κοιμάσαι και όλα καλά.

- Να φτιάξω καφέ ή ήπιες;

- Θα φτιάξω εγώ καφέ.

- Ωραία εγώ θα σου φτιάξω ομελέτα.

- Ω… υπέροχα.

- Χμ... Τι θα φορέσω είναι το θέμα.

- Θα σου φέρω τη ρόμπα μου.

Όντως με την ρόμπα και το εσώρουχο από μέσα κάναμε δίπλα δίπλα καφέ και ομελέτα. Κάτσαμε μαζί στο σαλόνι και πήραμε πρωινό. Φανταζόμουν πολλά, αλλά υπήρχε μια ταυτόχρονη αμηχανία στο χώρο. Αποφάσισα να κάνω κίνηση.

- Ξέρεις πιο ήταν το καλύτερο πρωινό;

- Ποιο;… απόρησε.

- Τα φιλιά σου όταν ξύπνησα.

Με κοίταξε με το στόμα ανοιχτό και χαμογέλασε. Την πλησίασα και τν ρώτησα.

- Ξέρεις ποια γεύση μου λείπει πολύ αυτή την στιγμή;

- Η γεύση από το φιλί μου;

- Πιο πολύ η γεύση από το μουνάκι σου.

Ήρθε πάνω μου με φίλησε και μου άνοιξε τη ρόμπα. Μου κατέβασε το εσώρουχο. Ταυτόχρονα την έγδυσα κι εγώ. Έμεινε με το τάνγκα. Το έκανα στην άκρη έτριψα το μουνάκι της με το χέρι. Έπιασε τον πούτσο όπως όπως και τον οδήγησε στο μουνάκι της. Έκατσε αργά απολαμβάνοντας.

- Μου έλειψες αγάπη μου. Το σώμα σου, η μυρωδιά σου, ο πούτσος σου. Όλα τα θέλω.

Έπιασα τον κώλο της ψηλά στα πιασίματα της. Χάιδευα, έγδερνα και μετά μπατσάκια. Έβαλε τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου και έκανε κινήσεις μπρος πίσω.

- Έτσι, ναι, χτύπα την κωλάρα μου.

- Με τρελαίνει η κορμάρα σου Σία, οι καμπύλες σου.

Και τα μπατσάκια έγιναν πιο δυνατά και πιο δυνατά.

- Έχεις λατινική κωλάρα μωρό μου. Είναι άρρωστη. Φωνάζει χτύπα με μέχρι να κοκκινίσω.

- Ναι, ναι, έτσι πάσα μου, ζω φαντασιώσεις μωρό μου, γάμα με, ναι, ναι, χύσε με…

Άρχισα να γλείφω τα στήθη της λαίμαργα και εκείνη παραδόθηκε. Με το ένα χέρι της έπιανα το λαιμό. Με το άλλο δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια, τραντάζονταν. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσφιξε πάνω στα βυζιά της. Χοροπηδούσε με δύναμη στον πούτσο και τράνταζε τα αρχίδια μου.

- Σία θα χύσω, θα χύσω αγάπη μου, δε μπορώ να κρατηθώ άλλο….

- Αχ… χύνω, χύνω κι εγώ. Χύσε μέσα στο μουνάκι μου να σε νιώσω.

Της τραβάω τα μαλλιά, το κεφάλι της κοιτάει ψηλά και τα μάτια της είναι κλειστά και χοροπηδάει με πάθος. Της δίνω απαλά χαστούκια στα βυζιά.

- Χύνω, χύνω μέσα στη μουνάρα σου.

- Αχ ναι, ναι, καίω ολόκληρη, σε νιώθω να πρήζεσαι στο πουτσοκέφαλο, αχ, χύνω κι εγώ…

Οι πρώτες 2 ριπές πήγαν μέσα στο μουνί. Αμέσως σηκώθηκε, έκατσε στο στομάχι ενώ ο πούτσος μου ήταν ανάμεσα στα κωλομάγουλα της. Συνέχισα να χύνω ενώ μου χάιδευε τον πούτσο και άνοιγε τα κωλομάγουλα της. Παράλληλα έτριβε την κλειτορίδα της στο στομάχι μου.

- Α... χύνεις ακόμα, καυλιάρη μου. Χύνεις πολύ!

- Παρ' τα στην κωλάρα σου, καύλα μου, παρ' τα όλα.

Της χτύπησα τα κωλομέρια δυνατά.

- Ναι, έτσι, χτύπα την χυμένη μου κωλάρα.

Φτάνω κι εγώ τώρα, τώρα. Περνώ την παλάμη της πάνω από τη δική μου.

- Δείξε μου πόσο δυνατά θες μπατσάκια στην κωλάρα σου.

Χτυπάμε μαζί τα κωλομάγουλα σα μια παλάμη.

- Τώρα δείξε μου μόνη σου.

- Αχ έτσι… και χτυπάει δυνατά την κωλάρα της.

- Πάλι μωρό μου, πάλι, χτύπα την κωλάρα σου και χύσε με. Τρίβει τα χύσια μου στην κωλάρα της και ξαναχτυπάει.

- Έτσι καυλιάρη μου, έτσι, έτσι, χτύπα κι εσύ...

Της χτυπάω απανωτά το αριστερό κωλομέρι. Εκείνη χτυπάει το δεξί. Τρίβει το μουνί της στην κοιλιά μου.

- Αχ… τι καύλα είναι αυτή, τι καύλα, μη σταματάς, μη σταματάς, ναι...

Στιγμιαία μαζεύω την υγρασία από το μουνί της με δύο δάχτυλα και τα βάζω στον κώλο της. Τραντάζεται και φωνάζει.

- Α... Χύνω, χύνω μην σταματάς, τρελαίνομαι από καύλα και της φεύγουν 3-4 πιτσιλιές. Τα πόδια της τρέμουν. Ξανά φεύγουν 2 πιτσιλιές.

- Αχ αγάπη μου συγγνώμη, συγγνώμη, έχυνα και μου ξέφυγαν.

Την πήρα αγκαλιά πάνω μου ενώ ήταν λαχανιασμένη.

- Τι έπαθες κούκλα μου;

- Τα υγρά που μου έφυγαν...

- Ήταν ζεστά και υπέροχα, ήταν squirting. Ο,τι κι αν νομίζεις, για μένα ήταν απόλαυση.

- Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχουν ξαναγίνει πολλά απ’ όσα έγιναν σήμερα.

Ξαπλώσαμε και πάλι και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον.

- Θα ήθελες να ξανασυμβεί;

- Θα ήθελα να ξαναζήσω φαντασιώσεις μου. Όμως γενικά δε θέλω να σε χάσω από γύρω μου, για κανένα λόγο!

- Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε τώρα. Και μένα με αγχώνει η κατάσταση αυτή. Σημασία έχει πως υπάρχει αγάπη, έρωτας και εμπιστοσύνη.

- Σε αγαπώ πολύ.

- Κι εγώ σ αγαπώ.

Σηκωθήκαμε και μαγειρέψαμε. Κουβεντιάσαμε, είδαμε ταινία το μεσημέρι, μίλησε ο καθένας με τους δικούς του, για να βεβαιωθεί πως είναι καλά. Το χιόνι συνέχιζε. Ήμασταν εγκλωβισμένοι. Το απόγευμα με πήρε ο ύπνος στο σαλόνι. Ξύπνησα και ήμουν μόνος. Δεν πίστευα τι είχε συμβεί. Καύλωνα και μόνο στην ιδέα. Ήξερα μόνο ένα πράγμα. Όσο βρισκόμασταν στο ίδιο σπίτι αποκλεισμένοι, θα είχα την ευκαιρία να τρώω το κορμί της Σίας.

Συνεχίζεται...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151190122S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.