Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφασίζω με τη φίλη μου τη Μαρία να πάμε διακοπές παίρνοντας μαζί και τα αγόρια μας αν κι εγώ δεν έχω γνωρίσει ακόμα το δικό της... θα τον γνωρίσω στο καράβι. Όταν όμως είδα ποιος ήταν, τα γόνατα μου κόπηκαν. Ήταν ο Άρης, ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες μου και ο καλύτερος εραστής που είχα μέχρι στιγμής. Συστηθήκαμε ξανά σαν μην υπήρχε ποτέ τίποτα. Το ίδιο βράδυ, στη Σαντορίνη πλέον, πήγαμε όλοι μαζί σε ένα νυχτερινό κέντρο. Επίτηδες ντύθηκα όπως του αρέσει μιας και ήξερα τις αδυναμίες του.

Καθώς χόρευα με την φίλη μου και νυν του λικνιζόμουν περισσότερο, πιο πρόστυχα και τον κάρφωνα με τα μάτια. Το είχα πάρει απόφαση ότι θέλω να ξανά θυμηθούμε τα παλιά όσο λάθος και να είναι. Κάποια στιγμή έρχεται αυτός και μας χορεύει και τις δύο αλλά τελικά μένουμε μόνοι.

(Α = Άρης, Ε = Εγώ)

Α - Έχεις ομορφύνει περισσότερο, είσαι πολύ σέξι.

Ε - Κάποτε το εκμεταλλευόσουν αυτό... του λέω πρόστυχα.

Α - Ακόμα μπορώ να το κάνω

Δεν απάντησα τίποτα, το άφησα έτσι, άφησα το σώμα να μιλήσει, αφέθηκα στη μουσική καθώς του τριβόμουν και η στύση του έκανε την εμφάνιση της. Είχε κοκκινίσει. Βλέπει την παρέα μας που τα πίνουν και γελάνε, με αρπάζει από το χέρι και κατευθυνόμαστε στις τουαλέτες αδιαφορώντας για τους άλλους. Όταν μπήκαμε μέσα, κλείνει την πόρτα και πέφτει πάνω μου με δύναμη. Σκέφτομαι πως δεν το ήθελα μόνο εγώ τελικά. Αν και με τύψεις ενέδωσα στο φιλί, το οποίο ήταν πολύ έντονο. Τα χέρια του περιπλανιόταν σε όλο μου το σώμα και η γλώσσα του παλεύει σταθερά με τη δική μου. Επιτέλους με αφήνει να πάρω ανάσα.

Ξεκινάει και με χαϊδεύει για αρχή πάνω από το εσώρουχο, μετά μου το κατεβάζει και ξεκινάει το κανονικό τρίψιμο. Μου βάζει δύο δάχτυλα και ήδη νιώθω απίστευτα υγρή.

Α - Μούσκεμα είσαι μωρό μου!

Ως απάντηση πήρε ακόμα ένα παθιασμένο φιλί. Κατέβηκε κάτω, σήκωσε τη φούστα μου, έβαλε το πόδι του πάνω στον ώμο του και ξεκίνησε να με γλείφει με μανία και απίστευτη ένταση. Έβαζε τη γλώσσα του στο μουσκεμένο μου μουνάκι. Το έκανε τόσο καλά που έτρεμα ολόκληρη. Το θέαμα του να είναι εκεί ανάμεσα μου έχοντας γεμίσει από τα υγρά του μουνιού μου με καύλωνε απίστευτα. Σε συνδυασμό με την γλώσσα του και τα δάχτυλα του ερχόταν ο πρώτος μου οργασμός. Πρόλαβα να ψιθυρίσω μόνο το όνομα του και αυτός απάντησε «δώσ' το μου μωρό μου».

Νομίζω πως χύνοντας με άκουσε όλο το μαγαζί. Τα υγρά ξεκίνησαν να τρέχουν από τα μπούτια μου και αυτός ικανοποιημένος σηκώθηκε πάνω δίνοντας μου άλλο ένα φιλί, ένιωθα τη γεύση μου στο στόμα του και ήταν κάτι που επίσης με καύλωνε.

Πλέον είχε έρθει η σειρά μου και μπορούσα να τον βασανίσω όσο θέλω. Γονατίζω μπροστά του, ξεκουμπώνω αργά το παντελόνι του βλέποντας την ανυπομονησία στα μάτια του και καθώς κατέβαζα το μποξεράκι του πετάχτηκε η πούτσα του στο πρόσωπο μου. Δάγκωσα τα χείλη μου στο θέαμα και ξεκίνησε το βασανιστήριο του. Περνούσα τη γλώσσα μου από παντού εκτός από εκεί που θέλει, καθώς τον χάιδευα κιόλας.

Α - Άννα ξέρω τι κάνεις... μη με βασανίζεις τώρα μωρό μου... το θέλω σαν τρελός.

Καθώς τα είπε αυτά πήρα μια εσωτερική ικανοποίηση και ξεκίνησα να τον γλείφω. Πρώτα το κεφαλάκι κυκλικά καθώς το ρουφούσα και μετά τη νόστιμη πούτσα του κατά μήκος. Τέλος τον έβαλα στο στόμα μου όλον. Πήγαινα με το δικό μου ρυθμό αλλά ακούγονταν εκείνοι οι καυλωτικοί ήχοι από το στόμα του που με ώθησαν να το κάνω ακόμα καλύτερα.

Ο ήχος της πίπας ακουγόταν σε όλη την τουαλέτα και ήταν κάτι το οποίο γουστάραμε απίστευτα.

Α - Συνεχίζεις να το κάνεις απίστευτα…

μου είπε σιγανά και λίγο πριν χύσει και με σηκώνει απότομα πάνω. Στην αρχή τρίβεται μόνο στο μουνάκι μου και η αίσθηση ήταν τέλεια. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί αυτός ο άνδρας μου ασκεί τόση επιρροή. Ήθελα να μπει μέσα μου πολύ και κλαψούριζα. Ήξερα πως με γλεντούσε και έπαιρνε το αίμα του πίσω.

Ε - Άρη…

Α - Με έχεις κάνει τούρμπο μόνο με τους αναστεναγμούς σου, πες μου τι θες μωρό μου και θα το έχεις.

Ε - Θέλω να με πηδήξεις άγρια όπως παλιά…

του ψιθύρισα αισθησιακά και τον ένιωθα να μπαίνει στο δευτερόλεπτο. Με γαμούσε γρήγορα, έμπαινε τόσο βαθιά που ένιωθα ότι θα με σκίσει, φώναζα από καύλα δυνατά και από την ένταση ούτε τα πόδια μου δε με κρατούσαν. Οι σφαλιάρες που μου έδινε στον κώλο τον είχαν κοκκινίσει. Βγαίνει από μέσα μου και με γυρνάει ώστε να βλέπω τον τοίχο και να τον έχω πλάτη. Τώρα μπαίνει πιο ήρεμα, πιο αισθησιακά και παίζει με τις ρώγες μου ενώ έχει κολλήσει πάνω μου. Ξαφνικά αυξάνει απότομα ταχύτητα και με τσιμπάει όπως μου αρέσει.

Α - Τι είσαι;… με ρωτάει μέσα στην καύλα.

Ε - Το πουτανάκι σου… απαντάω ξεψυχισμένα.

Α - Μόνο το δικό μου;…

Ε - Μόνο το δικό σου…

λέω εγώ και χύνω σαν τρελή. Τρέμω και οι συσπάσεις του μουνιού μου αγκαλιάζουν ακόμα περισσότερο τον πούτσο του. Πλημμύρα τρέχει από το μουνί μου.

Α - Μπράβο το κορίτσι μου!

Βγαίνει, με γυρνάει και χύνει στη γλώσσα μου. Τα καταπίνω όλα, δεν αφήνω σταγόνα έξω.

Θέλω σχόλια για να μπορώ να βελτιώσω αυτό που κάνω!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151160122S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.