Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τρίτη βραδάκι έβαλα μπρος στο αμάξι και ξεκίνησα να πάω να συναντήσω την Δ, ενώ σκεφτόμουν τόσο έντονα την πρώην μου που είχα να την δω πολλά χρόνια. Πάντοτε λάτρευα το μοναδικό μουνάκι της με φυστικοβούτυρο και πούτσα αλύπητη. Στο σημείο αυτό, θέλω να σας πω πως η πρώην μου η Τ έχει εμμονή με τα τσιμπούκια. Κάνει μαραθώνιους στοματικού σεξ μέχρι να μουδιάσει και παραλύσει η γλώσσα της. Σ' όλη τη διαδρομή σκεφτόμουν τι μήνυμα θα της έστελνα κάποια στιγμή ενώ βρισκόμουν με την Δ. Είχα πιει προ της αναχώρησης από το σπιτάκι μου το σύνηθες Bells ουίσκι, μ' ένα πάγο κι είχα φύγει φορτσάτος για τα φτωχά τσιμπούκια της Δ. Κατά τις 10 και 30 είχα φτάσει. Την παρέλαβα. Φορούσε ένα κολάν δίχως εσώρουχο (όπως είχαμε συμφωνήσει). Με το που μπήκε στο αμαξίδιο της μιλούσα για την πρώην μου (πάντα μιλούσαμε για πρώην με συμπαράσταση αμοιβαία δίχως ζηλοτυπίες και σκηνικά. Άλλωστε δεν ήμασταν ερωτευμένοι, απλό γκομενικό η φάση).

Της έλεγα πόσο μου λείπουν τα ρουφήγματα της στον πούτσο μου, πόσο μου λείπει να ρουφώ την πάντα ξυρισμένη και πλημμυρισμένη από την συνεχόμενη καύλα της μουνάρα και να προσπαθώ, καθώς δύσκολα χύνει, να της προσφέρω οργασμό με τα χίλια βάσανα. Της έλεγα ακόμη για τα ντυσίματα της στις νυχτερινές εξόδους της, που είναι σα να λέει η γλώσσα του σώματός της… "ελάτε γαμήστε με, δίχως φραγμούς, ανελέητα κι ακατάπαυστα, γιατί αυτό θέλω και σκέφτομαι". Της ανέφερα τυχαία που είδα τελευταία μια φωτογραφία της. Φορούσε η Τ ένα φόρεμα μαύρο που έφτανε μέχρι ψηλά πάνω από τα γόνατα, κολλητό τέρμα (πράγματι δεν είχα ξαναδεί τέτοιο προκλητικό φόρεμα) που βυζόμπαλα και κώλος ήταν σα να στέκονται ολόγυμνα μπροστά στους θεατές της στο μπαρ. Ρωτάω ηλιθιωδώς τη Δ, τη συνοδηγό μου, τι μπορεί να έκανε εκείνο το βράδυ της εξόδου και βεβαίως μου απήντησε. "Τα πάντα, ό, τι τραβούσε η ακόρεστη όρεξή της". Δε θύμωσα καθόλου. Άλλωστε είχαν περάσει πολλά χρόνια από τη στιγμή του χωρισμού μας. Όμως, ο πούτσος μου χτυπούσε τον καβάλο.

Εν τω μεταξύ είχαμε φτάσει στο γνωστό σημείο που πηγαίναμε. Σ' ένα μέρος κάτω από εθνική οδό, δίπλα σε κάτι παρατημένα χωράφια, ημισκότεινο. Αμέσως με το που φτάνουμε, και σηκώνω χειρόφρενο, κατεβάζω το τζιν και σπρώχνω το κεφάλι της στον πούτσο μου. Ξεκίνησε λαίμαργα μια πίπα βαθιά, γυριστή, με συνεχή ψωλορουφήγματα. Ασύγκριτη όμως με την πίπα της βρώμας, της πρώην μου. Άρχισα να αγκομαχώ, με το παράθυρο ανοιχτό και με τσιγάρο gauloises στο στόμα, ενώ ταυτόχρονα σκεφτόμουν τι μήνυμα θα έστελνα στην άλλη. Ο πούτσος μου είχε πετρώσει και τα αρχίδια μου γιομάτα με χύσια μαζεμένα μέσα δύο ημερών. Τα ρουφούσε δίχως να της πω κάτι, ώσπου κάνω το κάθισμα πίσω και αμέσως της κατεβάζω το κολάν και σερβίρω το μουνί της καβάλα στο εργαλείο μου.

Άναψα τσιγάρο, και εκείνη καβάλαγε τη πούτσα μου γρήγορα, ενώ μου έλεγε συνέχεια για το ότι η πρώην μου είναι μια σκύλα, μια παρτουζιάρα, που στη Γαλλία, στο Παρίσι την παίρνουν κάθε Σάββατο δύο και τρεις μαζί και πώς της έχουν λιώσει στον πούτσο. Τα έλεγε και τα εννοούσε (ολίγον ζήλευε). Συνέχιζε να μου λέει πως την τρελαίνει ο πούτσος μου και πονάει πολύ, ενώ το λεκτικό όργιο για την πρώην μου με έστελνε σε ηδονικό ταξίδι στο Παρίσι, να τη γαμώ και εγώ με τους πολλούς γαμιάδες της. Δεν άντεξα πολύ, την κατεβάζω, μου παίρνει λίγο πίπα, και εκτοξεύω μέσα της διήμερο-χύσι. Αμέσως έρχεται πάνω μου κι αρχίζουμε να μοιραζόμαστε τα χύσια μου με ένα γλωσσόφιλο διαρκείας. Καθώς το πρώτο μέγα κύμα ηδονής πέρασε, ανάβω τσιγάρο και σκέπτομαι δίχως μιλιά. Η Δ είχε επιστρέψει στη θέση της και ήταν και αυτή αλάλητη.

Ετοίμαζα το μήνυμα με σκέψεις για την πρώην. Να το! Κι ας μη μπορώ να το εφαρμόσω γιατί την αγαπώ ο πούστης.

"Τ… είσαι μια πουτανάρα που το μόνο άξιο που έχεις, είναι οι μαεστρικές σου πίπες. Και επειδή ψοφάς για πίπες και για γαμήσια, θα υπακούσεις σ' ό, τι σου πω τις επόμενες ημέρες, αλλιώς τα 2 βίντεο σου που εσύ μου είχες στείλει στο viber που παίζεις την μουνάρα σου και βάζεις φυστίκι και χτένα μέσα, θα πάνε απευθείας στον πατέρα σου, μαζί με ένα γράμμα. Ελπίζω να είσαι φρόνιμο και πιστό κορίτσι. Σε φιλώ παντού."

Έφυγε προς Παρισίους, όπως έφυγα για το σπιτάκι μου μαζί με τη Δ, ενώ στο δρόμο μου έπαιρνε μια τελευταία πίπα για χαλάρωση.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151160122S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).