Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του κολλητού μου (5ο μέρος)

Όταν η Μ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που μοιάζει στην ίδια, ευτυχώς σε όλα προς το παρόν, εγώ δε μπορούσα να είμαι εκεί γιατί με τη χημειοθεραπεία που έκανα δε μπορούσα να είμαι κοντά τους. Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες για να μπορέσω να τις δω και τις δύο από κοντά. Με είχε διαλύσει που δε μπορούσα να έχω στην αγκαλιά μου την κόρη μου και τη Μ. Το μόνο που με ηρεμούσε λίγο ήταν όταν τις έβλεπα μέσο Skype και ειδικά όταν με άκουγε η μικρή που τρελαινόταν και γελούσε συνέχεια. Εγώ είχα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνω τα πάνω μου και ειδικά όταν μου είπαν οι γιατροί ότι μπορώ άνετα να πάω σπίτι στη γυναίκα μου και στη κόρη μου έκανα σαν τρελός.

Όσο ήμουν σε καραντίνα η μητέρα της Μ και οι γονείς μου δεν την είχαν αφήσει μόνη της και εγώ τις έβλεπα από τις κάμερες. Ο πατέρας μου ήταν αυτός που ήταν συνέχεια μαζί μου και με παρακολουθούσε γιατί ήξερε ότι δε θα με χαίρεται για πολύ ακόμα όσο και δυνατός και να είμαι ήταν η πρώτα φορά που έσπασα και ξέρει ότι δεν έχω επιστροφή πια. Του το είπαν οι γιατροί ότι θα φύγω ξαφνικά. Όταν πήγα σπίτι και ήταν όλοι εκεί με περίμεναν και μόλις με είδαν έβαλαν τα κλάματα εγώ τους είπα ότι δεν πρέπει να κάνουν έτσι γιατί έχουμε χαρές τώρα. Πήρα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και μόλις την είδα να με κοίτα με τις ματάρες της και μου χαμογελούσε μου κόπηκε η ανάσα. Η μικρή κοιμήθηκε αμέσως και η Μ μαζί με τη μαμά μου και τούς άλλους μου είπαν πως πρώτη φορά γίνεται αυτό. Πάνω από δύο ώρες ήθελε κάθε φορά για κοιμηθεί η μικρή. Η Μ έλαμπε, είχε χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πρόσωπο της είχε γλυκάνει κι άλλο. Ήθελα να τη βάλω κάτω και να γίνει χαμός αλλά δεν ήξερα άμα μπορώ μετά από τόσα φάρμακα.

Το βράδυ που πέσαμε να κοιμηθούμε, η Μ φορούσε τις πιτζάμες της που δεν άφηναν και πολλά για να φανταστώ και μόλις χώθηκε στην αγκαλιά μου άρχισε να μου χαϊδεύει το μισοκαυλωμένο πέος μου και της είπα ότι δεν ξέρω αν μπορώ μετά από τόσα φάρμακα. Μου είπε ότι θα τα κάνει όλα αυτή και αν δε μπορώ δεν πειράζει. Της φτάνει που είμαι εκεί μαζί της. Κατάφερε να με κάνει να καυλώσω αμέσως και μόλις ανέβηκε από πάνω μου και έβαλε το καυλωμένο πέος μέσα της δαγκωνόταν για να μην φωνάξει. Της είπα ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί θα μείνει πάλι έγκυος και δεν κάνει και μου είπε ότι δεν τη νοιάζει και έβγαλε το καυλί μου από την καυτή μουνάρα της και την έβαλε στην κωλάρα της. Άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω σαν να τρελή.

Δεν άντεξα πάνω από 10 λεπτά και έχυσα μαζί της. Έπεσε επάνω μου και την πήρε ο ύπνος αμέσως. Εγώ τα είχα χάσει τελείως. Κοιμήθηκα με την Μ επάνω μου και όταν ξύπνησα είδα την Μ να ταΐζει την μικρή δίπλα μου και μόλις με κατάλαβε η μικρή άφησε το στήθος της Μ σήκωσε το κεφάλι της, με είδε και ξαναέπεσε στο στήθος της μαμάς της. Η Μ άρχισε να βρίζει και να μου λέει ότι δεν υπάρχουν αυτό που κάνει η μικρή από την ώρα που ήρθα. Αδυναμίες είναι αυτές της λέω και μη ζηλεύεις την κόρη σου από τώρα.

Όταν ήταν ο καιρός να πάμε τη μικρή στην παιδίατρο πήγαμε μαζί. Η παιδίατρος Ε ήταν και η φίλη και κουμπάρα της Μ. Ήταν σαν τη Μ αλλά με πιο μεγάλο στήθος και μεγαλύτερη κωλάρα. Πάρα πολύ καλή αλλά μόνο στο πρόσωπο ήταν λίγο σκυλόφατσα που λέμε. Η Ε από τη μέρα που με γνώρισε έδειχνε ότι δε με γουστάρει, δεν ξέρω γιατί.

Όταν μπήκαμε στο ιατρείο της και μας είδε χάρηκε και ειδικά όταν είδε τη μικρή που την είχα στην αγκαλιά μου τρελάθηκε. Όταν πήγε να την πάρει από τα χέρια μου η μικρή άρχισε να κλαίει και η Μ της λέει «άρχισε να το συνηθίζεις γιατί έτσι κάνει όταν πάμε να την πάρουμε από τα χέρια του πατέρα της». Η Ε άρχισε να την εξετάζει ενώ την κρατάω εγώ και έτσι όπως με ακουμπάει νιώθει το τέρας που έχω ανάμεσα στα πόδια μου. Εγώ δεν έδωσα σημασία και συνέχισε να εξετάζει τη μικρή. Όταν τελειώσαμε μας είπε ότι ήταν μια χαρά και μας ρώτησε πως τα πάω εγώ. Της είπαμε πως προς το παρόν είμαι καλά και σηκώθηκα για να φύγουμε. Της είπαμε ότι την περιμένουμε να έρθει σπίτι οπότε θέλει. Μας είπε πως θα το ήθελε πολύ ένα ΠΣΚ και της λέω «κανόνισε το με την φίλη σου και έλα».

Μόλις βγήκαμε μου λέει η Μ πως η συμπεριφορά της Ε ήταν πολύ διαφορετική αυτή τη φορά. Τη ρώτησα τι έγινε και γυρνάει, μου πιάνει τα αρχίδια και μου λέει ότι αυτά εδώ είναι μόνο δικά της και καλά θα κάνω να μαζευτώ γιατί θα μου τα κόψει. Με φιλάει στο στόμα και μου λέει πάμε στο σπίτι μάς να σε ξεζουμίσω.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 185957




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.