Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μετά από χρόνια εδώ αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγώ το άθλημα με τις ιστορίες. Θα γράψω την τελευταία σχεδόν ιστορία πριν γνωρίσω την γυναίκα την οποία παντρεύτηκα.

Ας ξεκινήσουμε με εμένα, είμαι ο Κώστας, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, χωρίς περιττά κιλά αλλά όχι αδύνατος. Πότε δεν πέρναγα απαρατήρητος από το γυναικείο φύλο και πάντα μετά από λίγο κυνήγι είχα αρκετά τυχερά.

Ήρθε η ώρα για την ιστορία μας. Τα ονόματα και βέβαια θα αλλαχθούν γιατί το ένα είναι σπάνιο. Όπως γράφω και στον τίτλο η αρχή έγινε με τη θεία.

Μετά από μια κουραστική σεζόν γύρισα Αθήνα τον Νοέμβριο του 2009 αφού πέρασαν περίπου 15 μέρες με ιστορίες από τα παλιά στην Αθήνα, με ποτά με φίλους κτλ. Αποφάσισα να βρω κάτι εφήμερο χωρίς δεσμεύσεις από το μέσω κοινωνικής δικτύωσης που ήταν πανίσχυρο εκείνη την εποχή (όχι τώρα ότι δεν είναι). Θυμάμαι ήταν Παρασκευή μεσημέρι η φάση. Μετά από λίγο ψάξιμο μου έκανε κλικ μια όμορφη γυναίκα γύρω στα 45 χωρισμένη με παιδιά που έψαχνε ακριβώς ότι και εγώ, ας την πούμε Άννα.

Αφού μιλήσαμε για κανένα 3ωρο αποφασίσαμε να πάμε για ποτάκι σε γνωστή καφετέρια της Κυψέλης.

Αλλά η Άννα είχε αλλά σχέδια. Μόλις πλησίαζε η ώρα και σχεδόν είχα ντυθεί για το ραντεβού με κάλεσε και μου είπε ότι αφού ξέρουμε που θα καταλήξουμε είναι καλύτερα να παρακάμψουμε το καφεδάκι και να ‘ρθει απ’ ευθείας στο σπίτι μου. Αμέσως άλλαξα και φόρεσα φόρμα και περίμενα. Σε 10 λεπτά ήταν σπίτι μου, χτύπησε και είδα ακριβώς αυτό που περίμενα. Ένα καυλιάρικο κάστανο κοντοπούτανο-μιλφάκι.

Δεν πρόλαβα να πω καλησπέρα ή να κλείσω την πόρτα, αμέσως έπεσε στα γόνατα κατέβασε τη φόρμα μου και ξεκίνησε ένα επικό τσιμπούκι. Είχα χρόνια να νιώσω γυναίκα να παίρνει ακόμα και τα αρχίδια στο στόμα της.

Δεν άντεξα πολύ ώρα τα πέταξα όλα στο στόμα της και τα κατάπιε.

- Ποτάκι κερνάς; Χάρηκα, Άννα.

- Να κλείσω την πόρτα; Εγώ να δεις, Κώστας.

Αφού έβαλα ποτάκι και αράξαμε μετά την πρώτη γουλιά με καβάλησε και αρχίσαμε τα φιλιά. Της χούφτωσα τον κώλο, την κόλλησα πάνω στην πούτσα μου και αμέσως ένιωσα το καυτό της μουνάκι να τρίβεται υγρό πάνω μου.

- Καργιολάκι ήρθες ξεβράκωτη, τόσο πολύ ήθελες να γαμηθείς;

- Για να κάνω την πρόσβαση πιο εύκολη και να μη σε κουράσω.

- Θα περιμένεις λίγη ώρα ακόμα για το επικό γλείψιμο που σου υποσχέθηκα.

Χωρίς να περιμένει άλλο, της σήκωσα τη φούστα και την κάρφωσα βαθιά μέσα στο μουνάκι της. Ούρλιαξε αλλά δεν έδωσα σημασία. Την άρπαξα από τα μπούτια και την πήγα γαμώντας έως την κρεβατοκάμαρα. Αφού τη γάμησα λίγο στα όρθια την κόλλησα πάνω στη ντουλάπα και συνέχισα με δυνατό ρυθμό ώσπου να χύσει μέσα σε ουρλιαχτά.

Και εδώ ξεκινάει το παράδοξο. Άρχισε να χτυπά το κινητό της. Την αφήνω να κατέβει και κάθομαι στο κρεβάτι περιμένοντας να γυρίσει από το σαλόνι.

Γύρισε αμέσως με το κινητό στο αυτί και μιλώντας με την ανιψιά της, το έμαθα μετά.

- Έλα Ειρήνη μου, ναι έφτασα. Στον Κώστα είμαι Ακριβώς όπως σου είχα πει ότι το περίμενα...

Αμέσως θόλωσα την άρπαξα και την γύρισα στα 4 ενώ μίλαγε στο τηλέφωνο. Αρπάζω τον πούτσο και χωρίς προετοιμασία και προειδοποίηση τον κάρφωσα στην κωλοτρυπίδα της.

- Μου σκίζει την κωλοτρυπίδα το κωλόπαιδο αλλά μου αρέσει Ειρήνη μου. Με διαλύει αλλά καυλώνω ακόμα περισσότερο. Θα στείλει τη θεία σου αύριο ξεσκισμένη στο σπίτι μωρό μου...

Εκεί καύλωσα και θόλωσα ακόμα περισσότερο. Επιτάχυνα και έγινα ακόμα πιο βίαιος. Καρφωνόμουν ακόμα πιο κοφτά και απότομα στην κωλοτρυπίδα της, την τράβαγα πάνω στην πούτσα μου από τη ρώγα της και της κοπάναγα με μίσος το κωλομάγουλο.

Αλλά το μυαλό μου έκανε αλλά σχέδια και είχε και αρκετές απορίες. Μετά από 10 λεπτά ενώ συνέχιζε να μιλάει με τη μικρή, την αρπάζω, τη βάζω να γονατίσει και της βάζω τον πούτσο μου στο στόμα της. Το τηλέφωνο δεν έφυγε από το αυτί της πάρα μόνο αφού φώναξα ότι χύνω και έκλεισε η μικρή το τηλέφωνο.

Με την Άννα γαμιόμασταν όλο το βράδυ. Η γυναίκα ήταν ηφαίστειο και με καύλωνε πάρα πολύ.

Αλλά αυτό που με πόρωνε και με τσάντιζε περισσότερο ήταν ότι όλο το βράδυ σχεδόν μίλαγε με τη μικρή.

Εκείνο το βράδυ γαμιόμασταν από τις 10:30 το βράδυ έως και τις 06:30 το πρωί έπρεπε να πάει σπίτι μην ανησυχούν τα παιδιά της. Φεύγοντας μου λέει:

- Έπαθα την πλάκα μου απόψε, θα τα ξαναπούμε έτσι;

- Και βέβαια μουνάρα μου, αρκεί να κάνεις κονέ να γνωρίσω την ανιψιά σου.

- Είσαι σοβαρός; Την ανιψιά μου; Την κόρη του αδελφού μου;

- Και βέβαια, όλο το βράδυ το Ρηνάκι μας άκουγε που γαμιόμασταν και σίγουρα έτριβε το μουνάκι της και έχυνε. Είναι κρίμα να μην τη γαμήσω.

- Κονέ δε σου κάνω και κάνε ότι θες. Αν θες βέβαια μπορώ να σου δώσω το όνομα που έχει στο προφίλ της. Τίποτα άλλο.

- Δε θέλω κάτι άλλο Άννα μου. Με εσένα θα τα πούμε την Κυριακή το βράδυ γιατί απόψε έχω σκοπό να περάσω παρέα με την ανιψιά σου.

- Είσαι μεγάλος αλήτης

- Γι’ αυτό με γουστάρεις. Άντε τώρα πήγαινε σπίτι σου για να μην σε ψάχνουν τα παιδιά σου και για να κάνω αίτημα φιλίας στην μικρή.

Μόλις έφυγε άνοιξα το λάπτοπ την βρήκα και της έκανα αίτημα φιλίας. Μπήκα για μπανάκι και την ώρα που βγήκα είχε κάνει δεκτό το αίτημα φιλίας και είχε στείλει μήνυμα.

Συνεχίζεται...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151130122S034
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).