Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Άντρεα αρχίσαμε να μιλάμε μέσω ίντερνετ. Ήταν νέα στην εταιρεία και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ καθώς εργαζόταν σε άλλον τομέα. Ήταν μια ψηλή γυναίκα με στητό μεγάλο στήθος και στητά οπίσθια ,από ότι έμαθα τα γύμναζε καθημερινά. Μια γυναίκα νταρντάνα η οποία όμως ντυνόταν πολύ απλά καθημερινά. Το κάθε σημείο του κορμιού της θα μου δινόταν η ευκαιρία να το εξερευνήσω πολύ καλά. Σχολίασα μια ανάρτηση της όπου έπινε μπύρα μόνη της. Ο διάλογος είχε ως εξής. (Ε=εγώ, Α=Άντρεα)

Ε. - Με τόση ζέστη μια μπύρα ίση με καμία.

Α. - Με την κατάλληλη παρέα δε θα σταματούσα στη μία.

Ε. - Πιστεύω πως σίγουρα έχεις την παρέα που θες.

Α. - Αν ήσουν εδώ ίσως.

Στο τελευταίο μήνυμά της κόλλησα. Δεν ήξερα πως να απαντήσω. Το σκέφτηκα λίγο και αυτή η αργοπορία την έκανε να μου στείλει μια φωτογραφία της, με την παγωμένη μπύρα ανάμεσα στο στήθος της και να φαίνεται ελάχιστα το κάτω μέρος του προσώπου της με ένα πονηρό χαμόγελο. Με καύλωσε αμέσως και ήμουν βέβαιος πως με την συγκεκριμένη θα περάσουμε δυνατές στιγμές.

Ε. - Δε με εμποδίζει τίποτα να έρθω τώρα!

Α. - Πολύ θα το ήθελα να μου κάνεις παρέα. Αλλά είμαι στη Γερμανία για επαγγελματικό ταξίδι. Εκτός αν δε πρόσεξες πως έλειπα από το γραφείο!

Ε. - Έτσι εξηγείται που δε σε έβλεπα δύο μέρες τώρα (η συνομιλία ήταν Τρίτη απόγευμα).

Α. - Ναι, θα γυρίσω την επόμενη Τετάρτη.

Ε. - Φτου… και αυτή η μπύρα θα ήταν πολύ δροσιστική τώρα εκτός αν δε μέναμε εκεί.

Αυτή τη φορά άργησε αρκετά να μου απαντήσει. Θεώρησα πως το βιάστηκα αρκετά αλλά έκανα λάθος. Καθώς μου έστειλε μια φωτογραφία όπου φαινόταν μόνο ο κορμός της. Κόντεψα να ξεροχύσω γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος της. Ήταν στητό και μεγάλο, με υπέροχες σκληρές ρώγες, οι οποίες ήταν έτοιμες για πιπίλιμα και δάγκωμα.

Ε. - Αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο. Καθώς έχω καιρό να κάνω σεξ και με προκαλείς.

Α. - Κι εγώ έχω καιρό να κάνω σεξ. Και τώρα παίζω το μουνί μου.

Να πω την αλήθεια, τόσο καιρό χωρίς σεξ (6 μήνες) αυτή η φωτογραφία με έκανε να χαϊδεύω τον πούτσο μου, που αμέσως σκλήρυνε. Άρχισα να τον παίζω διαβάζοντας το μήνυμά της. Και αποφάσισα να στείλω φωτογραφία τον καυλωμένο μου πούτσο.

Ε. - Σε βοηθάει αυτό;

Α. - Πάρα πολύ.

Μαζί με την απάντησή της έστειλε ένα μικρό βίντεο όπου έπαιζε το μουνί της και βογκούσε. Τα επόμενα λεπτά μαλακιζόμασταν και στέλναμε βίντεο ο ένας στον άλλον. Στο τέλος χύσαμε και οι δύο. Για τις επόμενες ημέρες μιλούσαμε από το πρωί ως το βράδυ και χύναμε ξανά και ξανά. Την εβδομάδα που γύρισε αποφασίσαμε να βρεθούμε δύο μέρες μετά. Παρασκευή βράδυ, καλοκαίρι, Αύγουστο μήνα. Βγήκαμε στην πόλη που μέναμε και καθίσαμε σε ένα μέρος να πιούμε το ποτό μας. Μιλούσαμε γενικά και αόριστα. Με είχε καυλώσει καθώς είχε φορέσει ένα σκούρο πράσινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι μέχρι ψηλά στη μέση. Πίνοντας αργά το ποτό μας καθυστερήσαμε το αναπόφευκτο. Θέλαμε να κάνουμε πιο έντονη τη στιγμή. Κάποια στιγμή με ρώτησε εάν θα πάμε σπίτι μου για μια μπύρα. Πότε πληρώσαμε, πότε βρεθήκαμε σπίτι μου… ήταν όλα τόσο γρήγορα. Φτάσαμε και κάθισε στο τραπέζι της αυλής μου. Πετάχτηκα μέσα και της έδωσα το μπουκάλι της μπύρας. Κάτσαμε απέναντι και πίνοντας την μπύρα μας συζητούσαμε. Η καύλα μου ήταν τεράστια. Μου ζήτησε να πιούμε μια δεύτερη μπύρα όσο θα έκανε το τσιγάρο της. Γυρνώντας και ενώ ήμουν κοντά της με τα δύο της χέρια με έπιασε από τη ζώνη και με τράβηξε κοντά της. Μου έλυσε την ζώνη και το παντελόνι. Κατέβασε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και ο καυλωμένος μου πούτσος πάλλονταν στον αέρα.

Α. - Μπύρα και πούτσος… είναι το καλύτερο μου (κοιτώντας με στα μάτια).

Ε. - Σήμερα θα έχεις και τα δύο καυλιάρα μου.

Βούτηξε τον πούτσο μου και τον εξαφάνισε στο στόμα της. Άρχισε να με πιπώνει χωρίς χέρια και να γεμίζει υγρά τον πούτσο μου. Σταματούσε για να κάνει μια τζούρα τσιγάρο ή να πιει μια γουλιά μπύρας. Πιστεύω το έκανε για να με καυλώνει περισσότερο. Της έλεγα πόσο πουτάνα γυναίκα είναι. Πως θα την πηδήξω σήμερα χωρίς έλεος (που να ήξερα) και πως θα την χύσω. Πέταξε το τσιγάρο, ήπιε μια τελευταία γουλιά μπύρα και με κοίταξε στα μάτια ενώ χάιδευε τα αρχίδια μου.

Α. - Αφέντη σε παρακαλώ δώσε μου να πιω τα χύσια σου.

Και άρχισε να μου φτύνει τον πούτσο να τον παίζει με το ένα χέρι ενώ με το άλλο να μαλάζει τα αρχίδια μου. Συνέχισε να με πιπώνει και να τον παίζει μέχρι που δεν άντεξα.

Ε. - Χύνω γαμιόλα μου. Χύνω πουτάνα. Πιες τα όλα.

Ένιωσα το σώμα μου να συσπάται έντονα ενώ άδειαζα το σπέρμα μου στο στόμα της. Το κατάπιε με λίγες σταγόνες να πέφτουν στο στήθος της. Τις πήρε με τον πούτσο μου και τις έβαλε στο στόμα της ξανά. Τράβηξε μια γουλιά μπύρας και με κοίταξε. Αυθόρμητα εντελώς, ένα χαστούκι έσκασε στο δεξί της μάγουλο. Την ξάφνιασε και την καύλωσε σίγουρα.

Ε. - Πάμε μέσα να σε σκίσω τώρα τσούλα.

Α. - Ναι αφέντη. Ότι θες θα κάνω.

Ήξερε πως να με καυλώνει χωρίς να της πω τον τρόπο. Μπήκαμε στο σπίτι. Την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν παθιασμένα. Πήγα από πίσω της και της τράβηξα το φερμουάρ. Δαγκώνοντας τη στο λαιμό. Το άφησε να πέσει. Δε φορούσε σουτιέν αλλά μόνο ένα λευκό στρινγκ. Την έσπρωξα στο κρεβάτι. Αμέσως άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της ενώ με μια κίνηση έβγαλε το στρινγκ. Γδύθηκα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της. Την έγλειψα όσο καλύτερα μπορούσα ενώ ταυτόχρονα της τσιμπούσα τις ρώγες ή χαστούκιζα το στήθος της. Μετά από πολύ ώρα γλείψιμο την ένιωσα να τρέμει ενώ με τα χέρια της με πίεζε πιο μέσα στο μουνί της. Έχυσε στο στόμα μου και έγλειψα κάθε της σημείο. Σηκώθηκα και ο πούτσος μου ήταν σκληρός πάλι. Τον έφτυσα και με τη μια τον έχωσα στο μουνί της. Δε βρήκε καμία αντίσταση με τόσα υγρά και αρχίσαμε να πηδιόμαστε βογκώντας και βρίζοντας. Είχα χύσει και θα αργούσα ξανά. Της κρατούσα τα πόδια ανοιχτά και την κάρφωνα ενώ έπαιζε με το ένα χέρι της το μουνί της και με το άλλο έριχνε σφαλιάρες στο στήθος της ή τσιμπούσε της ρώγες της.

Ε. - Στα τέσσερα σκύλα μου.

Α. - Ναι αφέντη. Γάμα με και χτύπα με αφέντη μου.

Με την κωλάρα της μπροστά μου άρχισα να την πηδάω μανιασμένος και να της τη χαστουκίζω δυνατά. Έχυσε ξανά πάνω στον πούτσο μου τρέμοντας. Τη γύρισα και την έπιασα από τα μαλλιά βάζοντάς τη να μου γλείψει τον πούτσο για να χύσω. Έγλειψε τα χύσια της από το καυλί μου και τον σάλιωνε πιο πολύ.

Α. - Γάμα τα βυζιά μου αφέντη μου…

και έχωσε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της κάνοντας τον να χαθεί εκεί μέσα. Συνέχισε το ισπανικό μέχρι που της είπα πως θα χύσω και τον έβαλε στο στόμα της κάνοντάς με να αδειάσω.

Όλο το βράδυ πηδιόμασταν σαν τα σκυλιά. Μας πήρε ο ύπνος κοντά στις 5 το ξημέρωμα. Το πρωί με ξύπνησε με πίπα και μόλις είδες πως είχα ξυπνήσει με καβάλησε. Τελειώσαμε ταυτόχρονα. Έχυσα μέσα της ενώ έχυνε τον πούτσο μου. Κατέβηκε και έκατσε απέναντί μου και με τα δάχτυλά της μάζευε τα χύσια μας και τα έτρωγε.

Α. - Σε ευχαριστώ για το πρωινό αφέντη!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number:16151110122S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.