Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα στην παρέα. Η ιστορία μας πηγαίνει πίσω στο 2019, όπου η αδερφή μου μου έκανε κονέ με μια πολύ όμορφη φίλη της την Ελένη. Ήταν φίλες από την σχολή κολλητές, εγώ 19 εκείνες στα 21. Εγώ μόλις είχα έρθει Αθήνα για σπουδές και η αδερφή μου η Νεφέλη έχοντας πολλές γνωριμίες άρχισε να με βάζει στα κόλπα.

Η Ελένη αρχικά να πω ότι ήταν μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα, με μεγάλο, απίστευτο κώλο, μελαχρινή και τατουάζ ανάμεσα στο στήθος. Η απόλυτη μουνάρα για εμένα. Μη χάνοντας χρόνο, έκανα αμέσως κίνηση καθώς κατάλαβα ότι άρεσα και σε εκείνη. Το φλερτ ήταν αμοιβαίο και άρχισε να παίζεται παιχνίδι από τη πρώτη μέρα κιόλας. Ήμασταν μόνοι στο σπίτι και χωρίς να το περιμένω μου έβγαλε τη φόρμα και άρχισε αμέσως να με τσιμπουκώνει με απίστευτη μανία και βαθιά. Μέσα σε λίγο χρόνο την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα πρόθυμα.

Ήταν αρκετά ανώμαλη, φάνηκε και από τη πρώτη επαφή μας αυτό. Τη γαμούσα κάθε μέρα δυνατά και πολλές φορές, ώσπου κάπου κούρασε αυτό. Η συνέχεια ήταν να δοκιμάσουμε τρίο, με επαγγελματία κοπέλα, όπου είχαμε τα πιο απίστευτα γαμήσια και είχαμε εθιστεί σε αυτό. Μετά δοκιμάσαμε swing με άλλα ζευγάρια… και αυτό πετυχημένο και σκέτη καύλα αλλά θέλαμε συνεχώς κάτι παραπάνω.

Εκεί άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι και η αδερφή μου η Νεφέλη. Ψηλή, ξανθιά, αρκετά λεπτή, με μικρά βυζάκια και πεταχτό κωλαράκι. Δεν την είχα δει ποτέ ερωτικά αλλά ήξερα ότι ήταν μουνάρα και όλοι τη γλυκοκοίταζαν. Εκεί η Ελένη άρχισε να μου βάζει ιδέες λέγοντας μου πόσο μουνάρα αδερφή έχω και πόσο ωραία θα γαμιέται. Μου είπε ότι μια μέρα που γαμιόμασταν στο δωμάτιο, η Νεφέλη γύρισε πιο νωρίς από δουλειά σπίτι και μας έπαιρνε μάτι λέγοντας στην Ελένη ότι είναι τυχερή που γαμιέται τόσο καλά και πόσο μεγάλη την είχα. Καθώς περνούσε ο καιρός την έβλεπα σπίτι με μπουρνούζι και σορτς και άναβα, καθώς έκανα εικόνα να κάνουμε τρίο όλοι μαζί. Γαμούσα τη φίλη της την Ελένη και το έκανα συνέχεια εικόνα στο μυαλό μου. Λέγοντας το στην Ελένη και σαν ανώμαλο καυλάκι που ήταν συμφώνησε να την ξελογιάσουμε.

Μια νύχτα μετά από κάποιες μέρες, έτυχε και ήμασταν όλοι σπίτι και καθίσαμε παρέα στο σαλόνι οι τρεις μας. Πίναμε το τσιγαράκι μας και οι τρεις και έτσι έστειλα μήνυμα στην Ελένη να προτείνει να παίξουμε θάρρος η αλήθεια. Ο ηττημένος θα έβγαζε κάτι από πάνω του.

1η ερώτηση αλήθειας, εγώ στην αδερφή μου, αν έχει κάνει ποτέ κάτι ερωτικό με φίλη της.
Απάντησε με χαμόγελο ότι μόνο την Ελένη έχει φιλήσει στο στόμα για πλάκα. Εκεί παίρνει το θάρρος η Ελένη και τη φιλάει στο στόμα με πάθος. Σαστισμένη η Νεφέλη και αμήχανη συνεχίζει…

Επόμενη ερώτηση αλήθειας, η Ελένη στην αδερφή μου. "Μας έχεις πάρει ποτέ μάτι να γαμιόμαστε;'' (ενώ της το είχε πει).
Απάντησε ότι δε μας έχει δει επειδή ντρέπονταν εμένα. Έτσι η Ελένη της είπε να βγάλει το παντελόνι της. Φανερώθηκε το πεταχτό κωλαράκι της αδερφής μου.

Επομένη ερώτηση αλήθειας της Ελένης σε εμένα, αν έχω καυλώσει με το σώμα της αδελφής μου.
Απάντησα πως αν και ντρέπομαι έχω καυλώσει με το κωλαράκι της. Η Νεφέλη κοκκίνισε και μαζεύτηκε αλλά στη συνέχεια απάντησε πως ξέρει ότι έχει κωλάρα.

Επόμενο, η Νεφέλη είπε στην Ελένη αν έχει το θάρρος να τα πετάξει όλα έξω. Έτσι η Ελένη γδύθηκε εντελώς.

Επόμενο θάρρος, εγώ στη Νεφέλη να ακουμπήσει και να γλείψει τις βυζάρες της Ελένης. Αφού γελούσαν άρχισε ένα αργό και βασανιστικό γλείψιμο της Νεφέλης στην Ελένη. Εμφανώς καυλωμένες και οι δύο.

Εκεί δεν άντεξα, πλησίασα κοντά, άρχισα να φιλάω την Ελένη και έπιασα το κωλαράκι της αδερφής μου, ενώ αυτή συνέχιζε να γλείφει την κοπέλα μου και φίλη της. Έχοντας γίνει πέτρα, τα βγάζω όλα και η Νεφέλη κοίταζε με καύλα την πούτσα μου. Την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Σάστισε αλλά ενέδωσε και άρχισε να παίζει αργά την πούτσα μου ενώ φιλιόμασταν. Έπειτα κάθισα στον καναπέ και άρχισαν και οι δύο να μου παίρνουν την ωραιότερη πίπα της ζωής μου. Η ξανθιά αδερφή μου και η μελαχρινή φίλη της να γλείφουν την πούτσα μου.

Η Νεφέλη πήρε πρωτοβουλία και ανέβηκε στη πούτσα μου. Πλέον γαμούσα το όμορφο μουνάκι της αδερφής μου ενώ η Ελένη μας κοιτούσε και έπαιζε το μουνάκι της. Η Νεφέλη συνέχιζε να χοροπηδάει στην πούτσα μου ώσπου την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω με μανία, βλέποντας το πεταχτό κωλαράκι της, ενώ εκείνη έγλειφε το μουνάκι της φίλης της. Μετά από αρκετή ώρα στην ίδια στάση να γαμάω αλύπητα τη Νεφέλη, η Ελένη με έβαλε κάτω και γαμιόταν λυσσασμένα στην πούτσα μου ενώ η Νεφέλη ήταν από πάνω κι εγώ έγλειφα το γλυκό μουνάκι της. Η απόλυτη ηδονή συνεχίστηκε για ώρα ώσπου έχυσαν και δύο πάνω από δύο φορές. Ξαπλωμένος τους είπα να κατέβουν κάτω και έτσι συνέχισαν να μου γλείφουν την πούτσα, Για αρκετή ώρα με βασάνιζαν με τα γλειψίματα ώσπου δεν άντεξα και άφησα το σπέρμα μου στα στοματάκια τους. Ήταν το περισσότερο που είχα βγάλει ποτέ και το είχαν στο στοματάκι τους. Η καύλα μας ήταν απίστευτη, ενώ συνεχίσαμε για ώρα ακόμα να παίζει ο ένας με τον άλλον γυμνοί.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151090122S020
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.