Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Σοφία, 45 χρονών, ξανθιά, 1.70 ύψος με ωραίο σώμα και μια απίστευτη κωλάρα που γοητεύει κάθε αρσενικό. Παντρεμένη με το Γιάννη, 50 ετών, εδώ και 23 χρόνια.

Μένουμε στην Αθήνα με τα παιδιά μας που πλέον έχουν τραβήξει το δρόμο τους. Αρχές καλοκαιριού και ήμουν με ολιγοήμερη άδεια από την δουλειά. Αποφασίσαμε με το Γιάννη ότι θα ήταν καλό να πάω στο εξοχικό μας ώστε να γίνουν κάποιες εργασίες μιας και είχαμε να πάμε ένα εξάμηνο τουλάχιστον.

Μόλις είχε μπει ο Ιούνιος, ήταν Δευτέρα, ο καιρός είχε αρχίσει να ζεσταίνει κι εγώ οδηγώντας προς τα παράλια της Αρκαδίας χωρίς ιδιαίτερη κίνηση απολάμβανα το τοπίο και αδημονούσα να φτάσω. Το σπίτι είναι κοντά στο Λεωνίδιο και ατενίζει το Μυρτώο πέλαγος από κάθε του σημείο, σκαρφαλωμένο σε μια βραχώδη πλαγιά και από κάτω η θάλασσα. Είναι το καταφύγιο μας, απομονωμένο από αδιάκριτα βλέμματα, απόλυτη ησυχία που την διαταράσσει ο ήχος των κυμάτων που σκάνε στα βράχια. Δεν υπάρχει παραλία για μπάνιο καθώς κάθετοι βράχοι καταλήγουν στην ακροθαλασσιά γι’ αυτό είχαμε φτιάξει πισίνα που αυτή την στιγμή ήταν άδεια και ήθελε καθάρισμα. Με είχε βρει μεσημέρι καθώς έφτασα έκανα τις δουλειές του σπιτιού και κουρασμένη αργά το βράδυ έπεσα για ύπνο.

Το πρωί με βρήκε στην αυλή απολαμβάνοντας το καφεδάκι μου ατενίζοντας την απεραντοσύνη της θάλασσας ώσπου το κουδούνι της εξώπορτας διέκοψε την ηρεμία μου. Όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα τρία αγόρια. Αναγνώρισα τον ένα, ήταν ο Θωμάς γιος ενός συνεργάτη του άνδρα μου τελειόφοιτος λυκείου οπότε υπέθεσα ότι ήταν και οι άλλοι. Ο Θωμάς μου σύστησε τους φίλους του Γιώργος και Κώστας.

Ο Θωμάς μου είπε ότι τους είχε πει ο άνδρας μου να καθαρίσουν την πισίνα και την αυλή. Ζήτησα συγγνώμη και είπα ότι δεν ήξερα για αυτή την συμφωνία κι είχα κανονίσει άλλωστε με έναν επαγγελματία την προηγούμενη ημέρα. Δεν ήθελα να φανώ αγενής και τους κάλεσα για ένα αναψυκτικό ή καφέ. Συμφώνησαν και μπήκαν στο σαλόνι. Όταν επέστρεψα με τα αναψυκτικά τους βρήκα να κάθονται σε διάφορα σημεία με το Θωμά στον καναπέ. Πήγα και κάθισα δίπλα του. Ήμουν ήδη καυλωμένη, με τον άνδρα μου να λείπει και τρεις δεκαοχτάρηδες φορώντας σορτσάκια και αμάνικες φανέλες να με περιβάλουν.

Άρχισα να τους ρωτάω για τα σχέδια τους μετά το λύκειο. Ο Θωμάς είπε ότι ήθελε να ακολουθήσει τον κλάδο της αθλητικής ιατρικής, δε γνώριζα αυτό τον κλάδο και του ζήτησα να μου το εξηγήσει, ο Κώστας γέλασε λέγοντας ότι ήταν ο μόνος τρόπος να βρει κορίτσι κάνοντας μασάζ σε αθλήτριες, ο Θωμάς προσποιήθηκε ότι παρεξηγήθηκε κι όλοι γέλασαν. Είπε ότι είχε κάνει κάποια μαθήματα. Γυρνώντας του λέω όταν νιώσω τους μύες μου πιασμένους θα τον πάρω τηλέφωνο. Με κοίταξε και είπε γιατί όχι τώρα; Σοκαρίστηκα και του είπα ότι δεν το εννοούσα σοβαρά αλλά επέμενε. Χαμογέλασα και είπα ας το αφήσουμε για τώρα ελπίζοντας να παρατήσει την προσπάθεια. Φυσικά και δεν το έκανε και καθώς κοιτούσα τα άλλα δύο αγόρια αναρωτιόμουν σε τι έμπλεξα.

Δέχτηκα και αντιλήφθηκα τα αγόρια να ανταλλάσσουν βλέμματα.

- Θα βγάλουμε τα μαξιλάρια από τον καναπέ, είπε ο Θωμάς, για να τα βάλουμε στο πάτωμα ώστε να ξαπλώσεις πάνω.

Φορούσα κολάν που αναδείκνυε την κωλάρα μου κι ένα τοπ αθλητικό.

- Ξάπλωσε μπρούμυτα να αρχίσουμε με την πλάτη… ακούω το Θωμά. Ελάτε κι εσείς κοντά να βλέπετε…

λέει στους άλλους. Κάθισε στους γοφούς μου κι άρχισε από τους ώμους μου. Είχε δίκιο, ήξερε τι έκανε. Πήρε μακριά τον πόνο που ούτε ήξερα ότι είχα μετά από λίγα λεπτά και πήγε στα πόδια μου. Ήταν απίστευτη αίσθηση. Ο σύζυγος μου δε μπορεί να κάνει μασάζ όπως αυτό το αγόρι. Σηκώθηκε και πήγε στην πλάτη μου, αυτή τη φορά όμως τα χέρια του πήγαν κάτω από το τοπάκι μου αγγίζοντας το δέρμα μου. Σκέφτηκα να τον σταματήσω αλλά λέω τι στο καλό η πλάτη μου είναι! Μου ζήτησε να γυρίσω. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να το σταματήσω όταν τελείωνε με την πλάτη, αλλά βρέθηκα να γυρίζω και να κοιτάω το πρόσωπο του. Γονάτισε πίσω από το κεφάλι μου και ασχολήθηκε πάλι με τους ώμους μου. Παραλίγο να κοιμηθώ ώσπου έσπασε η σιωπή λέγοντας αν του επιτρέπω να ξεκουμπώσει δύο κουμπιά από το τοπάκι μου... τρία είχε όλα κι όλα. Ήθελα να δω ως που θα το πάει δίνοντας του το οκ. Τώρα τα δάκτυλα του έφταναν στο πάνω μέρος του στήθους μου. Φορούσα ένα balconete bra 32 c που άφηνε το μισό στήθος εκτεθειμένο στα βλέμματα.

Ένιωθα πολύ χαλαρή, αυτό το αγόρι είχε αρχίσει να με ανάβει το μουνάκι άρχισε να υγραίνεται.

- Να σου κάνω μια ερώτηση;… είπε ο Θωμάς.

Κοίταξα ψηλά και τον είδα να χαμογελάει στους φίλους του. Αναρωτιόμουν τι θα ρωτήσει.

- Πες του λέω.

- Θα ήθελες να βγάλεις τα ρούχα για να δουλέψω πιο εύκολα;

Σοκαρίστηκα όχι μόνο εγώ αλλά κι οι φίλοι του.

- Με τίποτα… ξέρεις ότι είμαι παντρεμένη.

- Το ξέρω, απάντησε, αλλά ο κυρ Γιάννης λείπει τώρα.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι η σκέψη να μείνω γυμνή μπροστά στα τρία αγόρια με είχε ερεθίσει. Το πάλεψα στο μυαλό μου κι είπα εντάξει θα μείνω με τα εσώρουχα... το οποίο ήταν ένα μικροσκοπικό στρινγκ. Βγάζω το κολάν, το τοπάκι και νιώθω τα βλέμματα των τριών καρφωμένα στο κορμί μου. Ξάπλωσα πάλι μπρούμυτα αφήνοντας την κωλάρα μου εκτεθειμένη. Ο Θωμάς έσκυψε, ξεκούμπωσε το σουτιέν λέγοντας… όλα είπαμε.

Δε μίλησα και νιώθω τα χέρια του να κατεβάζουν το στρινγκ μου αφήνοντας με τελείως γυμνή. Αν έπρεπε να το τελειώσω ήταν η κατάλληλη στιγμή αλλά δεν είπα τίποτα. Ένιωθα τα αγόρια να με κοιτάνε και να λαχταρούν το σώμα μου. Γύρισα και είδα τους τρεις γύρω μου ακούνητους. Έβαλα τα χέρια μου στο στήθος μου κι άρχισα να τρίβω τις ρώγες μου που είχαν καυλώσει. Κατεβαίνοντας αργά στο μουνάκι μου, χαϊδεύω την κλειτορίδα μου και άρχισα να αυνανίζομαι μπροστά στα τρία αγόρια που είχαν φροντίσει να απαλλαγούν από τα ρούχα τους και τρεις νεανικές ψωλές ήταν ήδη πρησμένες από την καύλα.

Η γλώσσα του Θωμά πήρε τη θέση του χεριού μου γλείφοντας το μουνάκι μου, ενώ ο Γιώργος με τον Κώστα είχαν αναλάβει από ένα βυζί μου. Τον καθοδηγούσα πως να γλείφει το μουνάκι μου και το έκανε τέλεια. Έβαλα τα χέρια μου στο πίσω μέρος του κεφαλιού του για να τον κολλήσω στο μουνάκι μου καθώς ένιωθα τον οργασμό να πλησιάζει με τρεις γλώσσες να τρώνε κυριολεκτικά το κορμί μου. Ήταν πολύ έντονος!

Τώρα τα καυλιά του Κώστα και του Γιώργου είχαν ακουμπήσει στα χείλη μου. Τους τσιμπούκωνα εναλλάξ. Οι ψωλές τους είχαν σκληρύνει, οι φλέβες είχαν διογκωθεί, τα πουτσοκέφαλα γυάλιζαν. Ήταν και οι δυο αρκετά προικισμένοι μέχρι που αντίκρισα τον πούτσο του Θωμά. Δεν ήταν μόνο μεγάλος αλλά απίστευτα χοντρός σαν κουτάκι αναψυκτικού. Με σήκωσαν, βάλαμε τα μαξιλάρια πίσω στον καναπέ και ο Θωμάς κάθισε τραβώντας με πάνω του. Καβάλησα το καυλί του κι ένιωσα πρώτη φορά το μουνάκι μου να γεμίζει. Ήταν απίστευτη αίσθηση, ο Γιώργος με τον Κώστα είχαν πάρει ήδη θέση στο πίσω μέρος του καναπέ και συνέχιζα να τους γλείφω.

Είχα τρελαθεί από την ηδονή και γαμιόμουν σαν τρελή πάνω στο παλούκι του Θωμά. Ο ένας οργασμός διαδέχονταν τον άλλο.

- Σταμάτα θα χύσω… ακούω να μου λέει.

- Όχι μέσα μου!

Σηκώνομαι, γονατίζω και λέω «ελάτε εδώ αγόρια». Τρεις ψωλές μπροστά μου κι εγώ να τις γλείφω και να τις παίζω με τα χέρια μου περιμένοντας να με γεμίσουν με καυτά χύσια. Πρώτα ο Θωμάς εκτόξευσε το ψωλόχυμα του στα χείλη μου, ακολούθησε ο Κώστας που γέμισε τις βυζάρες μου και ο Γιώργος που αποτελείωσε τον καμβά που είχαν δημιουργήσει στο κορμί μου.

Πήγα στο μπάνιο να ξεπλυθώ μιας και κυριολεκτικά με είχαν λούσει με το ψωλόχυμα τους και επιστρέφοντας τους βρήκα ντυμένους.

- Φεύγουμε τώρα και θα έρθουμε αύριο να καθαρίσουμε τον κήπο.

- Έγινε παιδιά θα σας περιμένω. Το απόγευμα θα είναι έτοιμη η πισίνα, μην ξεχάσετε να φέρετε τα μαγιό σας για καμιά βουτιά…

είπα κλείνοντας το μάτι.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151090122S020




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.