Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Νίκος και η γυναίκα μου η Λίλα. Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε όταν ήταν 19 χρονών και εγώ 23. Την πρώτη φορά που την αντίκρυσα, αδυνατούσα να πιστέψω ότι είναι κάτι αληθινό. Μια κουκλίτσα με υπέροχο σώμα και ένα πρόσωπο αγγελικό, με σπαστά καστανόξανθα μαλλιά. Μάτια μεγάλα πράσινα που σε υπνώτιζαν όταν τα κοίταζες και ένα χαμόγελο, τόσο όμορφο, που χάζευες βλέποντας την. Ήταν κοντούλα, 1.62 με αναλογίες που ταιριάζουν σε ταινίες πορνό. Μεγάλο στητό στήθος, κωλαράκι σφιχτό και πεταχτό και πόδια σμιλεμένα με γάμπες μοντέλου. Εγώ εκείνη την εποχή είχα τη φήμη του γκομενιάρη, κάτι που προφανώς την έκανε να κρατάει μια απόσταση από εμένα. Δυσκολεύτηκα να καταφέρω να τη δω μόνος, γιατί το απέφευγε με διακριτικό τρόπο.

Όταν τα κατάφερα με έξυπνη διαχείριση, μπορέσαμε και μιλήσαμε και ανακάλυψα μια ωριμότητα και έναν πλούτο ψυχής και πνεύματος που δεν έβρισκες στα κορίτσια της ηλικίας της. Γίναμε ζευγάρι μετά από αρκετή προσπάθεια εκ μέρους μου και εγώ ερωτευμένος μαζί της, ξέχασα οτιδήποτε άλλο υπήρχε στη ζωή μου. Μετά από 3 χρόνια σχέσης παντρευτήκαμε. Η Λίλα, μέχρι να κάνει μαζί μου σεξ, δεν είχε προηγουμένως καμία ερωτική εμπειρία. Μόνο κάποιες χαζοσχέσεις με φιλιά και χάδια. Μου έκανε 2 παιδιά και παρέμεινε ανέγγιχτη από το χρόνο σε βαθμό που κάποιοι, μετά από χρόνια την περνούσαν για κόρη μου. Εγώ πλέον σαρανταπεντάρης και αυτή σαρανταενός ετών, που έμοιαζε με 25αρα. Ίχνος ρυτίδας επάνω της, με ένα δέρμα σφριγηλό και κορμί που διατηρούσε άψογα.

Όλα καλά, η Λίλα με λάτρευε και ήταν πιστή μέχρι αηδίας. Τόσο συντηρητική και ντροπαλή που έκοβε τον αέρα οποιουδήποτε μπορεί να ήθελε να της κάνει έστω μια απλή φιλοφροσύνη. Αυτό στις αρχές με έκανε και αισθανόμουν ασφαλής. Με τα χρόνια έγινε κουραστικό. Ιδίως όταν εγώ είχα κάποιες εξωσυζυγικές εμπειρίες και έβλεπα άλλες γυναίκες παντρεμένες ή ελεύθερες να διαχειρίζονται τη γυναικεία φιλαρέσκεια στον υπερθετικό βαθμό. Η Λίλα επειδή έκρινε τις συμπεριφορές βάση της δικής της λογικής, έβλεπε τα πάντα με θετικό πρόσημο και μου είχε μια εμπιστοσύνη άνευ όρων. Επέστρεφα πολλές φορές στο σπίτι τα ξημερώματα και άκουγε εύπιστα την όποια δικαιολογία της έλεγα. Αφοσιωμένη στα παιδιά και στη δουλειά της, ήταν μια ειλικρινής σύντροφος που ακόμα και στο σεξ, απείχε από συμπεριφορές υποκρισίας. Όταν ολοκλήρωνε τα έλεγε και τις φορές που δεν τελείωνε πάλι το έλεγε ζητώντας συγνώμη που δεν τελείωσε μαζί μου!

Γενικά όμως επειδή είναι αυθεντικός και απλός άνθρωπος, σχεδόν πάντα απολάμβανε το σεξ, λειτουργώντας με μια αφοπλιστική απλότητα μακριά από την πολυπλοκότητα του γυναικείου εγκεφάλου που περιπλέκει τα πράγματα. Σε μια εξωσυζυγική σχέση που είχα και κράτησε ενάμισι χρόνο, η γυναίκα με την οποία σχετιζόμουν ήταν στο άλλο άκρο από θέμα χαρακτήρα. Πουτάνα στο κρεβάτι, Θεά στην υποκρισία (να ουρλιάζει, να δηλώνει πως δεν έχει ξαναγαμηθεί τόσο ωραία, πως δεν έχει ξαναφάει τόσο μεγάλο καυλί, πως είμαι ο καλύτερος εραστής που είχε στη ζωή της κ.α). Ακόμα και όταν ξέρουμε την υπερβολή που έχουν όλα αυτά, μας αρέσει να τα ακούμε και μας τονώνει τον αντρικό μας εγωισμό. Όπως κάθε άτακτος παντρεμένος, έτσι κι εγώ, της έλεγα κατά καιρούς για προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γάμος μου, για το πόσο διαφορετικοί είμαστε με τη γυναίκα μου και άλλα σχετικά. Όμως επειδή γνώριζε τη Λίλα κάποια φορά μου είπε: «μην κοροϊδευόμαστε, η Λίλα είναι μακράν ότι τελειότερο υπάρχει σε γυναίκα. Από πλευράς αισθητικής, από άποψη τρόπων και χαρακτήρα. Να ξέρεις ότι εμείς οι γυναίκες πάντα βρίσκουμε ψεγάδια στις άλλες. Εγώ όσο και αν έχω προσπαθήσει, δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο ελάττωμα στη γυναίκα σου. Δεν ξέρω τι κάνει, αλλά ο χρόνος αδιαφορεί να την αγγίξει. Αν ήταν άλλη γυναίκα με αυτά τα χαρακτηριστικά, δύσκολα θα την κράταγες. Όχι μόνο εσύ, αλλά όποιος άντρας ήταν μαζί της. Οπότε μη μου λες για προβλήματα, γιατί ακούω αυτά που αναφέρεις και καταλαβαίνω πως είτε με κοροϊδεύεις, είτε δεν ξέρεις τι έχεις δίπλα σου».

Εγώ είχα μείνει άφωνος, με όσα άκουγα. Προσπάθησα να αναιρέσω κάποια από αυτά και συμπλήρωσε «δικό σου θέμα τι κάνεις. Εγώ περνάω καλά μαζί σου και δεν ηθικολογώ. Λέω όμως την αλήθεια». Με αυτή τη γυναίκα μπήκα σε καταστάσεις παρτούζας, που με έκανε να νιώθω πως οδηγώ εγώ τα πράγματα εκεί, αλλά αυτή μεθόδευε τις εξελίξεις. Κατάλαβα πως για να κρατηθεί η φλόγα στο σεξ, πρέπει να υπάρχει εναλλαγή εμπειριών και ανανέωση της ερωτικής ζωής. Μάλιστα κάποια στιγμή μου είχε πει «κάνουμε αυτό που θέλουμε, αλλά με τρόπο που ο άλλος να θεωρεί πως η επιλογή και η απόφαση είναι δική του». Μετά από λίγο χρονικό διάστημα σταμάτησα να τη βλέπω. Η αλήθεια είναι ότι οι επισημάνσεις της, με είχαν προβληματίσει και ένιωσα άσχημα για τη συμπεριφορά μου απέναντι στη Λίλα που ήταν κερί αναμμένο για μένα. Δυσκολεύτηκα στην αρχή να μονοπωλώ την ερωτική μου ζωή, με τους όρους της αυστηρής ιδιωτικότητας που επέβαλε η Λίλα.

Πηγαίναμε διακοπές και σε εντελώς έρημη παραλία, μόνο μετά από παρακάλια και χίλιες προφυλάξεις, δεχόταν να μείνει γυμνόστηθη. Κάναμε σεξ σε ξενοδοχείο και δάγκωνε το μαξιλάρι να μην ακουστεί το βογκητό της στο διπλανό δωμάτιο. Με μεγάλη προσπάθεια έβαλα κάποιες φαντασιώσεις στο ερωτικό παιχνίδι και αυτές πολύ lite (όπως ότι κάνουμε σεξ και μας παίρνουν μάτι, ότι τον παίζει κάποιος που τη βλέπει γυμνή). Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είχε αρχίσει να τα δέχεται, αλλά μετά ούτε να ακούσει όσα την έφτιαχναν. Τι δεν έκανα για να της ξυπνήσω τη λίμπιντο της «διεστραμμένης» για αυτήν φαντασίωσης. Μέχρι που έβαλα κάποιον νεαρό που μαζί παρτουζώναμε την παντρεμένη που τραβιόμουν, να της την πέσει.

Η Λίλα κάθε πρωί πήγαινε το σκύλο μας βόλτα στο κοντινό πάρκο και ο νεαρός άρχισε να πηγαίνει κι αυτός εκεί για τρέξιμο. Δεν κούνησε βλέφαρο και όταν άρχισε να της κολλάει τον απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο τύπος μου είπε «δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει ούτε για καφέ». Μάλιστα και η ίδια εκνευρισμένη μου ανέφερε για έναν ενοχλητικό που της την έπεφτε στο πάρκο. Τζίφος λοιπόν. Τι να πω! Η γυναίκα ντρεπόταν που είχε μεγάλο στήθος και προκλητικό κώλο. Προσπαθούσε να τα απομειώσει φορώντας φαρδιά ρούχα και την ενοχλούσε όταν είχε ντεκολτέ και την κοίταζαν στα βυζιά της. Στη δουλειά της είχε έναν προϊστάμενο που τη συμπαθούσε πολύ και αυτή του είχε μεγάλη εκτίμηση. Με τον καιρό κατάλαβα ότι του άρεσε πολύ η γυναίκα μου. Ήταν ένας άντρας στην ηλικία μου, γοητευτικός και σοβαρός εργένης.

Σε μια πενταήμερη εκδρομή που πρόσφερε η εταιρεία στα ανώτερα στελέχη, τον γνώρισα καλύτερα. Εκεί μου μπήκε η ιδέα. Μίλαγε για τη γυναίκα μου, με τέτοιο σεβασμό και ενθουσιασμό που όσο και αν το έκρυβε φαινόταν πως ήταν απόλυτα γοητευμένος μαζί της. Η δικιά μου προβληματιζόταν για το μαγιό που θα φόραγε στην παραλία, που θα ήταν οι συνάδερφοι της. Όταν πηγαίναμε μόνοι μας διακοπές, χωρίς τα παιδιά, είχα καταφέρει και φόραγε μπραζίλιαν μαγιό και αυτό με κάποια ντροπή στην αρχή. «Ούτε να το συζητάς πως θα εμφανιστώ με αυτό το μαγιό στην παραλία», μου είπε όταν της πρότεινα ποιο να φορέσει. Αγόρασε ένα ολόσωμο, αν και το μεγάλο στήθος της και ο σφιχτός κώλος της, ότι και αν έκανε δε μπορούσαν να κρυφτούν. Εγώ επέμενα να πάρουμε και το άλλο μαγιό μαζί και κούναγε το κεφάλι της «είσαι χαζός που θα φορέσω εγώ αυτό το μικροσκοπικό μαγιό μπροστά σε συναδέρφους. Τζάμπα θα το κουβαλήσουμε μαζί».

Ο Διονύσης που ήταν ο διευθυντής της, όταν την αντίκρισε το πρώτο πρωί στην παραλία, έχασε το χρώμα του, αλλά προσπάθησε και κρατήθηκε μακριά μας. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο που φάγαμε, κρεμόταν από τα χείλη της. Την άκουγε και την κοίταζε σα χαμένος. Η δικιά μου ούτε κατάλαβε τίποτα και μετά στο δωμάτιο που της έκανα μια νύξη, με κατσάδιασε ως φαντασιόπληκτο. Όμως εγώ επέμεινα και αυτή εξακολουθούσε να λέει πως κάνω λάθος. «Ο Διονύσης είναι κύριος και άψογος. Εσύ υπερβάλεις και λες βλακείες» και της είπα πως το να του αρέσει δεν αναιρεί πως είναι κύριος και σωστός στη δουλειά του. Δεν άκουγε κουβέντα, αλλά μετά που κάναμε έρωτα, ένιωσα σαν κάτι να την είχε φτιάξει πριν καν την αγγίξω. Άρχισα να λέω διάφορα σε σχέση με αυτόν αλλά δεν ανταποκρινόταν. Τη ρώτησα αν θα της άρεσε να ήταν στο μπαλκόνι και να μας έβλεπε, από την άκρη της κουρτίνας και πάλι δεν είπε κουβέντα, αλλά το μουνί της ήταν γεμάτο υγρά.

Συνέχισα λέγοντας πως είχε βγάλει τον πούτσο του και τον έπαιζε για χάρη της, βλέποντας τη να τη γαμάω. Της ψιθύριζα πως τον βλέπω να μαλακίζεται κοιτώντας τη, με το καυλί του πέτρα. Πως χύνει δυνατά πάνω στο κλειστό τζάμι. Τότε άρχισε να εκτοξεύει τα υγρά της με δύναμη πάνω στο καυλί μου και να γεμίζει στο σεντόνι, σε έναν οργασμό από τους σπάνιους. Κράταγε τα μάτια της κλειστά και τα άνοιξε μόνο όταν σταμάτησε να τρέμει. Κουβέντα για όσα ειπώθηκαν. Μου έδωσε ένα φιλί και γύρισε πλάτη να κοιμηθεί. Το απόγευμα, πριν βγούμε από το δωμάτιο μου είπε λακωνικά: «Αυτό που έγινε, δεν θέλω να ξανασυμβεί». Της απάντησα πως δεν έγινε κάτι και αυτή επανέλαβε κοφτά «δε θέλω να ξανασυμβεί. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Νιώθω πολύ άσχημα». Δεν το συνέχισα. Το βράδυ κάτσαμε όλοι στο μπαρ και η Λίλα ήταν φανερά συνεσταλμένη. Μίλαγε ελάχιστα, σχεδόν καθόλου, δεν κοίταζε, ούτε απεύθυνε το λόγο στον Διονύση κι εγώ που την ήξερα καλά καταλάβαινα πως ντρεπόταν, σαν να ήξερε ο διευθυντής της τη συνέβη στο δωμάτιο. Μάλιστα αρκετά νωρίς, είπε πως νιώθει κουρασμένη και ανέβηκε να κοιμηθεί. Εγώ έμεινα κάτω με τους υπολοίπους. Όταν είχαν φύγει σχεδόν όλοι και μια παρέα είχε κάτσει σε διπλανό τραπέζι και μίλαγε για θέματα της εταιρείας, έμεινα στο μπαρ εγώ με τον Διονύση.

Στην αρχή μιλάγαμε για άσχετα θέματα, για το ποδόσφαιρο, για το εξοχικό του, για την πολιτική κατάσταση… κάποια στιγμή εγώ άνοιξα την κουβέντα με θέμα τη Λίλα ρωτώντας τον αν είναι ευχαριστημένος μαζί της με το project που είχε αναλάβει εκείνη την περίοδο. Αυτός της έπλεξε το εγκώμιο, σε βαθμό που απορούσα αν αναφέρεται σε αυτή, της έδινε ιδιότητες και προσόντα που μάλλον ξεπερνούσαν όσα ήξερα για τη γυναίκα μου. «Υπερβάλει» σκέφτηκα στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβα. Ο τύπος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Είπα να το ρισκάρω, με τρόπο. «Ξέρεις Διονύση και η Λίλα, σε εκτιμά απεριόριστα. Μιλάει για σένα με τέτοιο θαυμασμό που αν δεν την ήξερα θα μου έμπαιναν άλλες ιδέες στο μυαλό».

Χαμογέλασε αμήχανα και είπε κάτι τυπικό

- ναι είναι εξαιρετική και πάντα μια κυρία.

Συνέχισα:

- Απλά είναι μια γυναίκα πολύ ντροπαλή και συνεσταλμένη. Αφού να σκεφτείς, λόγω του ότι είναι πολύ τυπική και αυστηρή στο φέρσιμο της, το ότι δεν ακούει φιλοφρονήσεις την κάνει να νιώθει μειονεκτικά ως γυναίκα. Της λέω πως αυτό οφείλεται στο ότι δείχνει απόμακρη, αλλά αυτή υποτιμά τον εαυτό της και νομίζει πως δεν αρέσει ως γυναίκα.

Με κοίταζε με απορία και είπε:

- Σοβαρά το λες; Αισθάνεται η Λίλα μειονεκτικά, που όλος ο αντρικός πληθυσμός της εταιρείας τη βλέπει σαν Θεά;

Συνέχισα να τον φορτώνω:

- Αυτή δεν το ξέρει και από άμυνα κλείνεται όλο και περισσότερο σε μια συμπεριφορά, που έχει ως ερμηνεία την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Χρειάζεται μια ένεση επιβεβαίωσης της θηλυκότητας της, από άτομα που τα έχει ψηλά στην εκτίμηση της.

Ένιωθε αμήχανα και φαινόταν πως δεν ήξερε πως να το χειριστεί. Παρότι φαινόταν έμπειρος και σίγουρα ήταν επιβλητικός άντρας, είχε απέναντι του τον σύζυγο μιας γυναίκας που του άρεσε.

- Μου ακούγεται απίστευτο, ότι μια τέτοια γυναίκα έχει ανάγκη επιβεβαίωσης!

- Πρέπει να ξέρεις ότι είμαι ο πρώτος και ο μόνος άντρας, που είχε ερωτική επαφή.

Άλλο σοκ!

- Εννοείς ότι δεν είχε ερωτικές σχέσεις με κανέναν άλλο;

- Αυτό ακριβώς σου λέω. Για αυτό πιστεύω ότι έχει ανάγκη να νιώσει ότι τη φλερτάρουν με σωστό τρόπο και μάλιστα από κάποιον που σέβεται και εκτιμά.

- Νίκο, καταλαβαίνεις ότι ακόμα και ένα αθώο φλερτ, από τη στιγμή που είσαι εσύ δίπλα, δεν είναι κάτι απλό. Νιώθω άσχημα και μόνο που το συζητάω μαζί σου, πόσο μάλλον να το κάνω!

- Σκέψου μόνο ότι είμαι σε σχέση και σε Γάμο με τη Λίλα για 22 χρόνια. Όσο και αν την αγαπάω, όσο και αν μου αρέσει, μοιάζει βαρετό και είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι, από τη στιγμή που γνωρίζω πως αυτή η γυναίκα δεν είχε ποτέ ερωτική ζωή εκτός από μένα. Δεν έχουμε να μοιραστούμε ερωτικά μυστικά, ερωτικές εμπειρίες γιατί η Λίλα δεν έχει ζήσει τίποτε άλλο. Δεν ψάχνω να βρω εραστή στη γυναίκα μου, αλλά κάτι που θα της ξυπνήσει τη λαγνεία μέσα της και θα νοιώσει επιθυμητή.

- Δεν ξέρω αν θέλω να παίξω αυτό το ρόλο. Μου αρέσει πολύ η Λίλα και το λέω επειδή ήρθε η κουβέντα. Όμως δε θέλω επ’ ουδενί να χαλάσω τη φιλική σχέση που έχουμε.

Ήταν σαφώς σκεπτικός και αν δεν είχαμε πιει κάμποσα ποτά, δε θα γινόταν αυτή η κουβέντα. Τον καληνύχτισα και ανέβηκα επάνω.

Το πρωί η Λίλα είχε ξυπνήσει πριν από εμένα και περίμενε στο μπαλκόνι να σηκωθώ. Την έβλεπα να κάθεται κοιτάζοντας τη θάλασσα. Φόραγε ένα λευκό σχεδόν διάφανο κοντό νυχτικό με τιραντάκια, το στήθος ελεύθερο από μέσα με το πλάι του να φαίνεται βαρύ και τις ρώγες να διαγράφονται στο ύφασμα. Σηκώθηκα να πλυθώ και πήγα δίπλα της χαϊδεύοντας τη στο κεφάλι. Σηκώθηκε με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε στο δωμάτιο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, τρυφερά στην αρχή με πάθος μετά που την ξάπλωσα στο στρώμα. Έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω. Είχε ένα υπέροχο άρωμα, με το μουνί της να είναι μούσκεμα. Δε με άφησε να σταματήσω. Κράτησε το κεφάλι μου εκεί ανάμεσα στα πόδια της, μέχρι που έφτασε σε ένα δυνατό οργασμό. Τη γεύτηκα, με ορμή στο στόμα μου.

Σηκώθηκα και μπήκα κατευθείαν μέσα της. Γλίστρησα στον κόλπο της που έτρεχε ακόμα. Βόγκαγε δυνατά, κάτι ασυνήθιστο για αυτή σε ξενοδοχείο, που μάλιστα δίπλα έμεναν συνάδερφοι της. Ζήτησε να ανέβει επάνω μου. Η απόλυτη καύλα να τη βλέπω να χτυπιέται πάνω στο καυλί μου, με το στήθος της να πάλλεται δυνατά πάνω κάτω. Γαμιώταν πάνω μου με τόση λύσσα, που ένιωθα τα αρχίδια μου να πονάνε από το βαθύ κάθισμα όταν τον έπαιρνε όλο μέχρι τη μήτρα της. Σηκωνόταν και τα υγρά της έτρεχαν στην κοιλιά μου. Τη γύρισα στα τέσσερα. Έβλεπα αυτό το κορμάκι, με τη γραμμή της πλάτης που έκανε τόξο προς τα μέσα και τον κώλο της να στήνεται για μένα. Βγήκα από το μουσκεμένο μουνί της, που έσταζε στο σεντόνι και της άνοιξα την κωλότρυπα, σπρώχνοντας σιγά – σιγά. Δεν παραπονέθηκε για την ανύπαρκτη προετοιμασία της στενής της τρύπας. Σαν να ήταν έτοιμη για αυτό, άνοιξε και με πήρε μέσα της, δαγκώνοντας το μαξιλάρι για να μη ακουστεί η κραυγή της. Τη σφυροκόπαγα δυνατά. Έβγαινα και έβλεπα να την έχω ανοίξει. Παρέμενε ανοιχτή μέχρι να ξαναδεχτεί τον πούτσο μου μέσα. Έχυσα με δύναμη βαθιά στον κώλο της.

Πέσαμε ανάσκελα ξέπνοοι. Μόλις βρήκε την ανάσα της, με ρώτησε αν άργησα χτες το βράδυ να γυρίσω.

- Ναι, ήρθα κατά τις 3.00.

Ρώτησε ποιοι έμειναν μέχρι αργά και της είπα «εγώ, ο Διονύσης, ο Βαγγέλης και η Έλσα». Δεν είπε κουβέντα. Κατεβήκαμε για καφέ και πρωινό. Οι περισσότεροι είχαν πάει στην παραλία. Ακολουθήσαμε κι εμείς. Πιάσαμε δυο ξαπλώστρες και σε λίγο ήρθε ο Διονύσης να μας χαιρετίσει. Έκατσε ακριβώς δίπλα από την πλευρά της Λίλας και άρχισε να της μιλάει. Έκατσα αμέτοχος, δήθεν ότι ασχολούμαι με το κινητό, αλλά προσπαθούσα να ακούω τη συζήτηση. Τίποτα το ενδιαφέρον, κοινότυπα και ανούσια λόγια. «Μάλλον δεν θα τολμήσει να τη φλερτάρει» σκέφτηκα και απογοητευμένος σηκώθηκα για βουτιά στη θάλασσα. Μέσα ήταν ο Άλκης ένας νεότερος μηχανικός της εταιρείας, που μου έπιασε κουβέντα για τα αθλητικά. Κάναμε ώρα συζητώντας και ξεχάστηκα. Αυτός πήγε για κολύμπι και εγώ βγήκα στην παραλία. Ανέβαινα να ρωτήσω αν θέλουν καφέ και είδα τη Λίλα μπρούμυτα και τον Διονύση να της αλείφει αντιηλιακό στο σώμα της. Έκοψα το βηματισμό, αργοπορώντας να πλησιάσω και έβλεπα να τη μαλάσσει αργά στους ώμους. Είχε κατεβάσει στα μπράτσα της την τιράντα του ολόσωμου μαγιό και έβαζε τα χέρια του κάτω από το ύφασμα στην πλάτη για να την αλείψει. Πήγα και έκατσα δίπλα και μου είπε γελαστά:

- Βάζω αντιηλιακό στη γυναίκα σου για να μην ψηθεί.

- Καλά κάνεις. Άπλωσε με προσοχή στο σώμα της γιατί θέλει προστασία από τον ήλιο.

Η Λίλα γύρισε το κεφάλι της προς την πλευρά μου και με κοίταξε λέγοντας στοργικά:

- Αγάπη μου θα σου βάλω κι εσένα, να μην καείς!

Διακριτικός ο Διονύσης άπλωνε σχεδόν μηχανικά πλέον στα πόδια της και όταν ανέβηκε προς τους γλουτούς, γύρισε η Λίλα και του είπε «ευχαριστώ» και ουσιαστικά τον σταμάτησε εκεί. Σηκώθηκε και πήγε να βουτήξει.

Ο Διονύσης μου είπε χαμηλόφωνα:

- Είχες δίκιο Νίκο. Είναι πολλή συνεσταλμένη και απονήρευτη. Είναι όμως μια γλύκα φίλε. Μια οπτασία…

και γυρίσαμε και οι δυο κοιτάζοντας την καθώς έμπαινε στη θάλασσα. Είχε μαζέψει το μαλλί πάνω και ο λαιμός της φάνταζε υπέροχος. Η σιλουέτα της σμιλευμένη σα νεαρή κοπέλα και ο κώλος της παρότι μέσα στο συντηρητικό μαγιό, μάγευε από την ατίθαση ομορφιά του με δυο λακκάκια δεξιά και αριστερά των γλουτών. Βούτηξε με στυλ και εξακολουθώντας να την κοιτάζει συνέχισε να μου λέει:

- Είναι απίστευτα όμορφη. Σε ζηλεύω Νικόλα.

Δεν τον ρώτησα τίποτα, γιατί δεν ήθελα να μας δει να μιλάμε. Το μεσημέρι ανεβήκαμε για φαγητό. Η Λίλα είχε πολλή καλή διάθεση, σε αντίθεση με το χθεσινό βράδυ. Η συστολή και η ντροπή έδειχνε να είχε φύγει. Πολύ γέλιο, αστεία, πειράγματα, από όλη την παρέα. Ο Διονύσης έκατσε δίπλα της και εγώ απέναντι για να τους παρατηρώ. Καμία υπερβολή που να την εκθέσουν στα μάτια των υπολοίπων. Όμως στην ατμόσφαιρα κυριαρχούσε μια περίεργη αίσθηση ή τουλάχιστον εγώ έτσι το ένιωθα. Τίποτα ιδιαίτερο δεν έγινε, εκτός από πολύ γέλιο, τυχαία «αγγίγματα» και βλέμματα κάποιες φορές να διαρκούν λίγο περισσότερο.

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο αργά το απόγευμα. Έκανε μπάνιο και ξάπλωσε. Ξάπλωσα δίπλα της και με αγκάλιασε. Τη φίλησα και τη ρώτησα πως είναι.

- Νιώθω πολύ όμορφα… έκανε παύση.

- Τι είναι;… τη ρώτησα.

Μια γυναίκα που δεν ήξερε να κρυφτεί, ούτε να λέει ψέματα.

- Μάλλον είχες δίκιο, απάντησε.

- Τι εννοείς;… ρώτησα με αφέλεια.

- Για το Διονύση…

Ξανά με υπερβολική αφέλεια αποκρίθηκα:

- Δηλαδή;

- Δηλαδή με φλερτάρει. Σταμάτησε σκέφτηκε λίγο και συνέχισε: Τι να πω, ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως με φλερτάρει και με έναν τρόπο που δυσκολεύομαι να τον βάλω στη θέση του.

Δεν ήθελα να την αφήσω να πει περισσότερα. Η υπόθεση μπορεί να χανόταν σε μια κουβέντα ή κάποια δική μου συμπεριφορά. Την αγκάλιασα κι ενώ συνέχισε κάτι να λέει, της έκλεισα το στόμα φιλώντας τη. Την έγδυσα εντελώς και της έγλειφα όλο το σώμα. Ανάσαινε βαριά και εγώ σηκώθηκα κλείνοντας το συρόμενο παντζούρι, αφαιρώντας το φως από το δωμάτιο. Τράβηξα και την βαριά κουρτίνα και δημιουργήθηκε απόλυτο σκοτάδι. Πήγα σιωπηλά από πάνω της και άρχισα να τη χαϊδεύω με τα δάχτυλα μου παντού. Είχε ανατριχιάσει. Μου έπιασε το χέρι και το οδήγησε κάτω χαμηλά. Σκέφτηκα πως ήθελε να νιώσει κάτι που το πρωί στην παραλία, ίσως το αναζητούσε αλλά δε μπορούσε να το επιτρέψει. Τα δάχτυλά μου έπαιζαν την κλειτορίδα, έμπαιναν μέσα της και αυτή σιγανά ανάσαινε βαθιά. Μπήκα από πάνω και με αργό ρυθμό αφού την παίδεψα αρκετά, μπήκα μέσα της. Βγήκε σαν από την ψυχή της ένας αναστεναγμός. Γλίστραγα κυριολεκτικά μέσα στα βάθη του κόλπου της. Έσκυψα στο αυτί της και της ψιθύρισα: «Ποιον θέλεις τώρα μέσα σου;». Πεισματικά κράτησε το στόμα της κλειστό. Δεν είπε κουβέντα. Βγήκα από μέσα της. «Μπες», μου είπε σχεδόν παρακλητικά. Έμεινα εκτός ακουμπώντας στα μουνόχειλα της χωρίς να εισχωρώ. Με έπιασε από τον κώλο και προσπάθησε να με σπρώξει μέσα της. Δεν της έκανα τη χάρη, αλλά την ξαναρώτησα χαμηλόφωνα: «ποιον θέλεις τώρα μέσα σου; Πες ποιον θέλεις τώρα μέσα σου».

- Σε παρακαλώ μπες...

Δεν υπέκυψα, αλλά την ξαναρώτησα ποιον θέλει μέσα της.

- Το Διονύση…

είπε σχεδόν μέσα από τα δόντια της. Αν υπήρχε φωτισμός είμαι σίγουρος πως θα είχε γίνει κατακόκκινη από τη ντροπή. Μπήκα άνετα με ένα σπρώξιμο. Ήταν πλημμυρισμένη, με υγρά να τρέχουν από παντού. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά και φτάνοντας με κάθε ώθηση όσο πιο μέσα μπορούσα. Την έπιασα από το μαλλί και τη ρώτησα δυνατά:

- Ποιος σου ξεσκίζει το μουνί τώρα;

Χωρίς δεύτερη σκέψη φώναξε:

- Ο Διονύσης!

- Τον θέλεις πολύ;

- Ναι, τον θέλω, τον θέλω δικό μου, μόνο δικό μου, να γαμάει μόνο εμένα. Να με ξεσκίζει. Να με κάνει να νιώθω πόρνη. Να με γαμάει κρυφά, όποτε θέλει. Και τώρα είναι μέσα μου. Είσαι μέσα μου Διονύση, νιώσε πόσο σε θέλω...

Είχε ξεφύγει, ήταν σε έκσταση. Τελείωνε συνέχεια, αλλεπάλληλα, με έντονους οργασμούς, παραμιλώντας «σε θέλω. Διψάω για το σπέρμα σου. Λαχταράω για το καυλί σου».

Πλησίαζα να τελειώσω. Είχα μεταμορφωθεί σε άλλον άντρα. Αυτόν που φαντασιωνόταν η γυναίκα μου. Την ξαναρωτάω:

- Που θέλεις να σε χύσω;

- Μέσα μου θέλω. Σε παρακαλώ δώσ' τα μου μέσα…

Έχυσα με ορμή και έμεινα μέσα της για ώρα.

Είχε βραδιάσει και σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε. Πριν βγούμε από το δωμάτιο, μου είπε:

- Ότι έγινε, να το ξεχάσεις. Τελείωσε! Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί αυτός ο παραλογισμός. Είμαι η γυναίκα σου και μητέρα δυο παιδιών και δε θα γίνω πουτάνα. Αν δε με θέλεις όπως είμαι, δε σκοπεύω να αλλάξω τις αρχές μου!

Άνοιξε την πόρτα και προχώρησε μπροστά. Ακολούθησα.

Συνεχίζεται….


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151010122S022
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.