Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από καιρό όταν κάναμε σεξ μου έλεγε για τρίτο άτομο. Στην καύλα μου επάνω του έλεγα ναι, μ’ αρέσει, θέλω και διάφορες απαντήσεις όταν με ρωτούσε για τρίο. Η αλήθεια είναι ότι με καύλωνε η ιδέα αλλά δεν τολμούσα να πω κάτι. Όταν όμως άρχισε να μου το αναφέρει ήμουν αντίθετη.

Με τον καιρό του έλεγα ναι για να τον καυλώνω.Μια μέρα είχαμε καύλες πολλές και οι δύο. Αρχίσαμε να παίζουμε, του έκανα πίπα και μου είπε να τον λέω με άλλο όνομα για να καυλώσουμε περισσότερο.

- Πώς να σε λέω;… ρώτησα.

- Όπως θες, ένα που να σε καυλώνει, μου λέει.

- Δεν ξέρω μωρό μου, πες εσύ.

- Έλα ρε τώρα… φαντασιώσου έναν που σ' αρέσει!

- Ποιον καλέ… τι λες τώρα;

- Σαν άντρας δε σ' αρέσει κάνεις;

- Σαν άντρας ναι, αλλά για σεξ δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί.

- Έλα πες μου, ποιος;


- Ο Μιχάλης ο φίλος σου

- Μ... σ αρέσει;

- Είναι όμορφος δε λέω…

- Δηλαδή θα γαμιόσουν μαζί του;

- Τι λες ρε μωρό μου τώρα;… σταμάτα!

- Έλα βρε καυλιάρικο… πες. Ας το φαντασιωθούμε.

Σιγά σιγά χαλάρωσα και βρέθηκα να κάνω πίπα στο φίλο του και μάλιστα σαν πουτάνα. Δεν το πίστευε αυτό που έβλεπε.

- Μωρή ψωλού τι καύλα είναι αυτή;

- Πάψε και γάμα μου το στόμα Μιχάλη, έλεγα εγώ, σκίσε μου τα χείλη πουτσαρά μου!

Τρελαίνονταν μ' αυτά που έλεγα.

- Σε γαμάει μωρή πουτάνα;

- Ναι, ναι, είναι ο γαμιάς μου, με σκίζει όταν λείπεις…

- Γαμιόλα γυναίκα, σ’ αρέσει ο φίλος μου ε;

- Ναι, ναι μωρό μου, πολύ και θέλω να με πάρετε παρτούζα.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου μ’ αυτά που έλεγα, αλλά δεν κρατιόμουν. Είχα καυλώσει και απολάμβανα το καυλί του Μιχάλη στη φαντασία μου σαν αληθινό.

- Μωρό μου θέλεις να του πω;

- Ναι αν θέλεις κι εσύ!

- Θέλω

- Τότε πες του να με γαμήσετε. Αλλά θέλω να μη με πιέσεις, θέλω να με αφήσεις ελεύθερη να γαμηθώ όπως θέλω.

- Μ… πουτανάκι μου… δηλαδή;

- Θέλω από παντού και χωρίς προφυλακτικό και θέλω να χύσετε ελεύθερα όπου θέλετε.

- Και μέσα σου;

- Ναι μωρό μου! Θέλω να γκαστρωθώ. Θέλω να με γκαστρώσει. Θέλω τα χύσια του στο μουνί, το στόμα και τον κώλο μου! Θέλω να τον αφήσεις να κάνει ότι θέλει. Τι λες;… θα τον αφήσεις η ζηλεύεις;

- Ναι μωρή πουτάνα, θα τον αφήσω γαμιόλα και θα σου φέρω κι άλλο φίλο μου.

- Άσε με πρώτα με το Μιχάλη και μετά θα δούμε.

Άρχισε να μουγκρίζει από καύλα, να μου τραβάει τα μαλλιά και να με χαστουκίζει βρίζοντας με χυδαία. Άρχισε να μου γεμίζει το στόμα με καυτά χύσια κι εγώ να πίνω λέγοντας…

- χύσε Μιχάλη μου. Χύσε τη γυναίκα του φίλου σου που είναι πουτάνα. Χύσε την καργιόλα, δωσ' της τα χύσια σου που της αρέσουν να τα πίνει.

Έπεσε ξερός δίπλα μου ανασαίνοντας βαριά. Τον φιλάω να πάρει τη γεύση και του λέω:

- Μωρό μου ελπίζω να κρατήσεις το λόγο σου!

Αυτό ήταν η αρχή μιας περιόδου με άγρια ανώμαλα γαμήσια με το Μιχάλη και με άλλους φίλους του που με ξέσκιζαν συχνά σε διάφορα σπίτια η ξενοδοχεία. Με τον άντρα μου περάσαμε την καλύτερη περίοδο σεξ. Τώρα συνεχίζουμε, αλλά σε άλλα κόλπα… πιο ακραία.

Φιλάκια.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151281221S031
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.