Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και ήθελα από καιρό να την μοιραστώ όσο πιο ανώνυμα γίνεται όπως είναι λογικό.

Λέγομαι Νίκος 37 ετών και με την γυναίκα μου την Τίνα 35 ετών είμαστε μαζί συνολικά 17 χρόνια, εκ των οποίων τα 7 παντρεμένοι. Η Τίνα είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραίο αδύνατο σώμα. Αυτά τα 17 χρόνια της είμαι απόλυτα πιστός και την υπεραγαπώ.

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν στο bachelor πριν από τον γάμο μας, πριν από περίπου 7 χρόνια. Είχα βγει με τους φίλους μου και μετά από ένα φοβερό γλέντι και πολύ ποτό με γύρισε σπίτι ο κουμπάρος μας. Ήταν 7 το πρωί και ήμουν εντελώς μεθυσμένος, μπήκαμε σπίτι και η πρώτη εικόνα που αντικρίσαμε με τον κουμπάρο μου ήταν την Τίνα ξαπλωμένη στον καναπέ, είχε επιστρέψει πριν από εμένα και προφανώς μεθυσμένη και εκείνη, ξάπλωσε στον καναπέ και την πήρε ο ύπνος. Φορούσε μόνο ένα μαύρο string και είχε τουρλώσει τον κώλο της. Εγώ και ο κουμπάρος μου κολλήσαμε για μια στιγμή και μετά αρχίσαμε να γελάμε από αμηχανία. Έφυγε λέγοντάς μου ότι με αφήνει να το ευχαριστηθώ.

Από εκείνο το βράδυ δε μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ότι ο κουμπάρος μου είδε έτσι τη γυναίκα μου. Παραδόξως δεν με πείραξε καθόλου, αντιθέτως σκεφτόμουν πως θα ήταν αν την πηδάγαμε μαζί εκείνο το βράδυ. Αυτό με τα χρόνια μου έγινε έμμονη ιδέα, αλλά δεν της είχα αναφέρει τίποτα. Πριν από 2 χρόνια όμως πάνω στο σεξ τη ρώτησα πώς θα της φαινόταν να την πάρω με κάποιον άλλον. Εκείνη αμέσως απάντησε "πας καλά παιδάκι μου; Ούτε καν!" και χαμογέλασε αμήχανα. Εγώ συνέχισα να τη ρωτάω και μου απάντησε πονηρά "πας να ψαρέψεις; Είπα όχι! Και σταμάτα". Οκ της είπα, παρατήρησα όμως πως το μουνάκι της είχε γίνει μούσκεμα, δεν το είχα ξανανιώσει ποτέ τόσο υγρό, κυριολεκτικά έσταζε όση ώρα το κάναμε. Είχα καταλάβει ότι της άρεσε σαν ιδέα.

Άρχισα να σκέφτομαι λοιπόν ακόμα πιο έντονα την Τίνα με άλλον. Πέρσι το καλοκαίρι λοιπόν βγήκαμε για ποτό με ένα φιλικό ζευγάρι, τον Κώστα και την Μαρία. Με τον Κώστα είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και η Μαρία ήταν η νέα του κοπέλα, χωρισμένη πρόσφατα από το γάμο της, το ίδιο και ο Κώστας. Δεν είχαν κάτι σοβαρό αλλά έβγαιναν. Την ώρα που πίναμε το ποτό μας ο Κώστας έκανε ένα κομπλιμέντο στην Τίνα ότι μετά από 2 παιδιά έχει καταφέρει να έχει πολύ ωραίο σώμα και πολύ ωραία πόδια. σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του. Για Εμένα ήταν σαν καμπανάκι αυτό.

Όταν τελειώσαμε το ποτό μας αφήσαμε τη Μαρία στο σπίτι της και πήραμε το δρόμο για το δικό μας αφού είχαμε πάει όλοι με το αμάξι του Κώστα. Φτάσαμε κάτω από το σπίτι και είπαμε καληνύχτα, όμως εμένα με έτρωγε και του πρότεινα να έρθει σπίτι για ένα ποτό ακόμα. Δέχτηκε.

Κάτσαμε στο σαλόνι και αρχίσαμε να πίνουμε. Η Τίνα φορούσε μια κοντή φούστα και εκείνος κοίταγε συχνά τα πόδια και τις πατούσες της. Είχαμε πιάσει κουβέντα για το καλοκαίρι, που θα πάμε διακοπές κτλ. Άρπαξα την ευκαιρία και ζήτησα από την Τίνα να δείξει στο μαγιό που της αγόρασα στον Κώστα. Κάναμε αρκετή πλάκα και την κατάφερα να πάει να το φορέσει. Φόρεσε το μαγιό της και ήρθε στο σαλόνι. Τη χαζεύαμε και λέει ο Κώστας:

"Μα είδες που είχα δίκιο; Μετά από 2 παιδιά να έχεις τέτοιο σώμα; Φοβερό!"

Του λέω τότε πως είμαι τυχερός που προσέχει τον εαυτό της και δεν έχει γίνει όπως οι περισσότερες μετά από γέννες και ότι έχει κάνει και φοβερό κωλαράκι τώρα που πάει γυμναστήριο.

"Άμα δεν πιάσω δε μπορώ να καταλάβω" είπε γελώντας ο Κώστας και γελάσαμε όλοι!

"Πιάσε να δεις…" του λέει η Τίνα.

Σοκαρίστηκα λίγο. Το περίμενα... ή όχι; Της έπιανε τον κώλο μπροστά μου και φαινόταν ότι άρεσε και στους 2 η πλάκα που είχε ξεκινήσει. Πάω να φέρω κι άλλη βότκα λέω. Γυρνάω από την κουζίνα και η Τίνα καθόταν στα πόδια του, εκείνος της έπιανε το μπούτι και γελούσαν. Έκατσα απέναντι τους και αρχίσαμε να μιλάμε για σεξ. Έκανα και καλά παράπονα γιατί η Τίνα δεν με έχει αφήσει ποτέ να μπω από πίσω. Τότε ο Κώστας μας έλεγε ότι δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Και ότι με τη Μαρία αλλά και με την πρώην γυναίκα του το έκαναν συνέχεια από πίσω. Και έφτασε η κουβέντα στο ότι εξαρτάται αν πονάει ή όχι από το ποσό μεγάλο είναι το πουλί του άνδρα. Τότε αποφάσισα να ρωτήσω αφού είδα ότι η Τίνα δαγκωνόταν και έσκαγε για να μάθει.

"Δηλαδή ρε Κώστα το δικό σου πόσο είναι;" τον ρώτησα.

"Ε ξέρω και εγώ; Κανονικό..." απάντησε.

"Να δω;" Είπε η Τίνα. Παγώσαμε και οι 2.

"Να δείξω;" Ρώτησε ο Κώστας και με κοίταξε.

"Δείξε…" του απάντησα.

Τότε η Τίνα έκατσε δίπλα του και εκείνος σηκώθηκε, κατέβασε το τζιν του και την έβγαλε έξω. Ήταν πολύ μεγάλη και χοντρή. Πολύ χοντρή. Η Τίνα κοίταγε σαν πεινασμένη, τα μάτια και το στόμα της ήταν ορθάνοιχτα από την έκπληξη!

"Πως σου φαίνεται;" τη ρώτησα.

"Αν δεν πιάσω δε μπορώ να καταλάβω..." είπε και αρχίσαμε να γελάμε όλοι.

Τότε της έδωσα το οκ να πιάσει. Το χέρι της δεν έκλεινε καλά-καλά και τη χάιδευε αργά. Δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω της.

"Οκ... δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο από κοντά..." μου είπε.

Ο Κώστας της έπιασε το κεφάλι και έφερε την πούτσα του σε απόσταση αναπνοής από τα χείλη της. Η καρδιά μου κόντευε να σπάει. Ήξερα τι πάει να γίνει και το ήθελα. Πίεσε τα χείλη της με την πούτσα του και εκείνη άνοιξε το στόμα. χώραγε με το ζόρι στο στοματάκι της. Την ξάπλωσε στον καναπέ, έκανε στην άκρη το μαγιό της και της τον έχωσε αργά αργά στο μουνάκι. Τη γαμούσε με τα πόδια ψηλά. Άρχισα να την παίζω και να βλέπω ένα απίστευτο θέαμα.

Κάποιος άλλος γαμούσε τη ή γυναίκα μου μπροστά μου και εγώ δεν είχα ξανά καυλώσει πότε τόσο! Έβλεπα κυριολεκτικά να τσαλακώνει το μουνί της με την τεράστια πούτσα του και μου άρεσε που την πήδαγε τόσο άγρια. Ήταν σαν να έβλεπα τσόντα! Εκείνη έκανε σαν τρελή. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι! Χωρίς να ρωτήσει, την έβαλε στα 4 και της τον έχωσε βαθιά μέσα στον κώλο. Είδα την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει για πρώτη φορά και έχυσα αμέσως. Κάθε φορά που της τον κάρφωνε με δύναμη, εκείνη γούρλωνε τα μάτια της και άνοιγαν μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών της.

Αφού της γάμησε το κωλαράκι της για κάνα τέταρτο, την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να τη χύνει ασταμάτητα στο στόμα και στο πρόσωπο. Ήταν λες και είχε περάσει οδοστρωτήρας από πάνω της. Ξάπλωσε εξουθενωμένη στον καναπέ. Το κορμί της έτρεμε ακόμα και μπορούσες να δεις τις συσπάσεις της κωλοτρυπίδας της σαν να ζητούσε κι άλλο το ίδιο της το σώμα!

Ντύνεται ο Κώστας και μου λέει

"Η γυναίκα σου είναι απίστευτη! Ελπίζω να το ξανακάνουμε. αν συμφωνείς βέβαια…"

"Αν το θέλει δε θα της το χαλάσω" του απάντησα.

Τον πήγα μέχρι την πόρτα και τελείωσε εκεί το φανταστικό αυτό βράδυ. Από τότε έχει αλλάξει εντελώς η σεξουαλική μας ζωή. Είμαστε καλύτερα από ποτέ και υπάρχει ξανά πάθος και ένταση. Και αν η ερώτηση είναι αν θα το ξανακάναμε… η απάντηση είναι σίγουρα ναι.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151261221S005
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.