Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σιγαρέτο. Από τη γαλλική λέξη cigarette. Χτες τελείωσα την ανάγνωση του μυθιστορήματος "Υπό δύο σημαίες" της συγγραφέως Γουΐντα ή Μαρία Λουΐζα Ραμέ. Η Σιγκαρέτ είναι η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του βιβλίου που θυσιάζει τη ζωή της για να σώσει τον άντρα που αγαπάει από το απόσπασμα που είναι έτοιμο να τον εκτελέσει. Πεθαίνει στα χέρια του κι ας γνωρίζει ήδη πως ο καλός της αγαπάει μια άλλη γυναίκα. Δεν είχα ιδέα πως ένα τόσο αξιοπρεπές διήγημα υπήρχε. Το πάθος των χαρακτήρων και η πλοκή του έργου με παρέσυρε σε ένα μαγικό κόσμο.

Βρισκόμουν στο Παλμ-μπιτς περίπου είκοσι χιλιόμετρα δυτικά από το Αλγέρι. Είναι μια παραλία της Αλγερίας με υψηλή τουριστική κίνηση. Αν και η χώρα αργοπορεί σημαντικά να αναπτύξει τον τουρισμό της, εξ αιτίας κυρίως του εμφυλίου πολέμου που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και τέλειωσε περί το 2002, καταφέρνει κάνοντας μικρά άλματα να κερδίσει τους ξένους επισκέπτες. Η παραλία φυσικά φέρει αυτό το όνομα λόγω των φοινίκων.

Το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυα έχει το αρχιτεκτονικό στυλ με τις καμάρες που θυμίζει παλαιά παλάτια των σουλτάνων συνδυασμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις του πολιτισμού. Αν και η κύρια θρησκεία της Αλγερίας είναι η Ισλαμική, δεν τίθεται ακραία εφαρμογή των νόμων για τις τουρίστριες, όπως σε μέρη της Ασίας. Έτσι μπορούσα να κυκλοφορώ άνετα, χωρίς να φέρω την παραδοσιακή μαντίλα ή να κρύβω το σώμα μου με ρούχα. Εξ άλλου ήταν καλοκαίρι.

Υποτίθετο πως ήμουν σε διακοπές με το φλερτ μου. Είχα γνωριστεί με τον Πιέρ στη Μασσαλία. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από μια μακροχρόνια σχέση που είχε καταλήξει σε αρραβώνα. Η κοπέλα είχε αποδειχθεί πως ερωτοτροπούσε αριστερά και δεξιά. Ήταν δύσκολο γι' αυτόν να εμπιστευτεί ξανά κάποια γυναίκα τόσο νωρίς. Οι διακοπές που είχαν κανονίσει και το ξενοδοχείο που είχαν κλείσει δεν έπρεπε να πάνε χαμένα.

Μου άρεσε ο Πιέρ επειδή δεν με κοίταξε ποτέ με τον τρόπο που κάνουν άλλοι και άλλες. Δε με προσέγγισε. Δε μου έδωσε σημασία! Και όχι δεν το πήρα εγωιστικά. Βλέπεις προτιμώ να εντρυφώ στις καταστάσεις. Αφού τον πλησίασα και με αντίκρισε, δε δυσκολεύτηκα να τον πείσω να περάσουμε μαζί τις διακοπές του. Μάλιστα επέμεινα να πληρώσω τα μισά έξοδα και πραγματικά το έκανα.

Αν και ο σοβινισμός ως συμπεριφορά απαντάται κυρίως στη Γαλλία (που τον εφηύρε), υπάρχουν σε σχεδόν όλες τις χώρες δείγματα. Η κύρια γλώσσα της Αλγερίας είναι η μοντέρνα αραβική και τα γαλλικά είναι δευτερεύουσα. Όμως πολλοί λίγοι χαμηλού βαθμού υπάλληλοι (σερβιτόροι, γκρουμ κλπ) θα εκφραστούν στα γαλλικά και τα αγγλικά τους είναι συνήθως άθλια.

(
- Μπαμπά άκουσα μια λέξη στο σχολείο που δεν την κατάλαβα! Θα μου την εξηγήσεις;
- Ναι παιδί μου.
- Τι σημαίνει σοβινιστής; -Σοβινιστής παιδί μου είναι κάποιος που πιστεύει ότι η χώρα του είναι καλύτερη από τη Γαλλία!
)

Οι διακοπές μας είχαν ξεκινήσει και συμπεριφερόμασταν σαν καλοί φίλοι. Η σουίτα με το διπλό κρεβάτι, απλά άλλαξε σε δίκλινη. Το μυαλό του Πιέρ ταξίδευε στις αναμνήσεις με την πρώην του και μελαγχολούσε. Τα αραβικά μου βοήθησαν πάρα πολύ στις ξεναγήσεις του προγράμματος, στη βρώση και την πόση. Ένα μικρό λάθος στα αγγλικά μπορεί να μετατρέψει ένα γκουρμέ πιάτο σε πυρακτωμένο στόμα, αν δεν αντέχει κάποιος τα πιπεράτα καρυκεύματα.

Η αμμουδένια παραλία υπό την σκιά των φοινικόδεντρων, ήταν από τις λίγες φορές που μπορούσα να του περισπάσω την προσοχή. Ο Πιέρ ήταν εξαίρετος κολυμβητής και πραγματικά απολάμβανε τις χαρές της θάλασσας. Φορούσα ένα αποκαλυπτικό λευκό μαγιό μπικίνι με ελάχιστο ύφασμα, που ερχόταν σε αντίθεση με το μελαχρινό δέρμα μου. Πολλά λάγνα βλέμματα στρέφονταν και καρφώνονταν πάνω μου. Αυτή τη φορά το επιζήτησα η ίδια.

Κολυμπούσαμε μαζί σε βαθιά νερά, όταν γύρισα ανάσκελα και του φώναξα να με βοηθήσει γιατί δήθεν ένοιωσα κράμπα στο πόδι μου. Άμεσα κινήθηκε προς το μέρος μου και με τη βοήθεια της άνωσης, με τράβηξε προς τα ξέβαθα. Έκανα πως πατούσα το πόδι μου άτσαλα κι εκείνος με σήκωσε στα χέρια του και με κουβάλησε πίσω στις ξαπλώστρες μας. Αφού με έβαλε να καθίσω, μου έπιασε το πέλμα του ποδιού και έσπρωξε προς τα πάνω. Λίγο αργότερα τον ευχαρίστησα και του δήλωσα πως συνήλθα.

Επιτέλους το ενδιαφέρον του έγινε λίγο πιο ερωτικό, καθώς με άγγιζε και με ρωτούσε αν ήμουν καλά. Ήταν σαν να αντίκρισε τα κάλλη μου για πρώτη φορά. Αμέσως διαπίστωσα πως ένοιωθε άβολα και του έπιασα απαλά το χέρι, τρίβοντας με τα δάχτυλά μου τον καρπό του. Τον ευχαρίστησα με την πιο γλυκιά φωνή μου και του χαμογέλασα αφοπλιστικά, δίνοντας του χρόνο να ηρεμήσει. Ταυτόχρονα άνοιξα την τσάντα μου και έβγαλα ένα τσιγάρο. Η μάρκα ήταν γαλλική. Το κάπνισα αργά, σχεδόν απολαυστικά. Του είπα ότι με βοηθάει στο να καλμάρουν τα νεύρα μου.

Λίγη ώρα αργότερα με υποβάσταζε, ώστε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο. Αφού ανεβήκαμε στο δωμάτιο μας και έκανα ένα μπάνιο για να ξεπλύνω την αλμύρα της θάλασσας, φόρεσα ένα μπουρνούζι και τον περίμενα. Μετά από λίγο βγήκε και αυτός από την τουαλέτα φορώντας μια βερμούδα και λευκό φανελάκι.

- Εστέλ;… με ρώτησε. Γιατί με βοηθάς; Γιατί είσαι τόσο καλή μαζί μου; Σου ξεκαθάρισα...

- Πιέρ! τον διέκοψα. Απολαμβάνω την παρέα σου. Και θέλησα να σου διασκεδάσω το πνεύμα για να ξεχάσεις έστω για λίγο αυτό το βάρος που έχεις. Μην ψάχνεις για περαιτέρω εξηγήσεις!

- Το θέμα είναι πως εγώ... εγώ... εγώ...

- Εσύ τι;

- Εγώ δε θέλω να κάνω κάτι με κάποια γυναίκα τόσο νωρίς!

- Δε σου ζήτησα να κάνεις κάτι που δε θες.

- Όμως είσαι πηγή πειρασμών!

- ΟΚ! Θα φορώ πιο σεμνά ρούχα.

- Δεν εννοώ αυτό!

- Αλλά;

- Η παρουσία σου δίπλα μου. Αυτό που συνέβη νωρίτερα στη θάλασσα. Φοβήθηκα για σένα. Ίσως να μη μπορώ να σε βλέπω σαν φίλη πια.

- Πιέρ;

- Ναι;

- Ποτέ δε με ένοιαζε πώς με βλέπεις. Όμως θα σου πω εγώ πώς σε αντικρίζω. Είσαι ένας άνδρας που με διασκεδάζει και η συντροφιά σου είναι απροσδόκητα ευχάριστη σε όλους τους τομείς. Όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι, την ένταση ή τον μαγνητισμό αν προτιμάς, από μέρους μου σου δηλώνω ότι προτίθεμαι να σεβαστώ ότι κι αν αποφασίσεις. Και να ξέρεις ότι δε θα σου ζητήσω να επισυνάψουμε σχέση. Αλλά εάν τα σώματά μας αποφασίσουν πως επιθυμούν εκτόνωση, δε βλέπω το λόγο γιατί να μην τα ικανοποιήσουμε. Είσαι άντρας και έχεις ορμές. Κι εγώ προσωπικά δεν πάω πίσω! Αλλά αν δε θες να κάνεις κάτι με τις δικές σου, εγώ σίγουρα επιθυμώ να πράξω με τις δικές μου.

Τον είδα να με κοιτά με γουρλωμένα μάτια και να ξεροκαταπίνει. Η μύγα είχε πιαστεί μέσα στον πολύπλοκο ιστό της αράχνης. Το μπουρνούζι που φορούσα έπεσε στο πάτωμα! Του γύρισα την πλάτη και κατευθύνθηκα προς το κρεβάτι μου. Τα καπούλια μου κινούνταν και λικνίζονταν με υπνωτιστικό τρόπο. Με ακολούθησε. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και γύρισα ανάσκελα, ανοίγοντας τα πόδια μου σε τέλειο σπαγκάτο. Με τα δάχτυλα μου του έδειξα το αποτριχωμένο μουνάκι μου που ήδη έσταζε από την προσμονή.

Γονάτισε μπροστά μου σαν προσκυνητής! Το στόμα του βρέθηκε κατευθείαν να φιλάει, να ρουφά και να χαϊδεύει τα μουνόχειλα μου. Η γλώσσα του κινούνταν παλινδρομικά από την είσοδο του κόλπου μου έως την κλειτορίδα μου. Ξαφνικά ο μέσος του αριστερού χεριού του εισχώρησε μέσα μου. Αναστέναξα με χαριτωμένη και καυλωτική φωνή, κουνώντας ταυτόχρονα τη λεκάνη μου. Ξεκίνησε να μου γαμάει το μουνάκι με το δάχτυλό του και να μου γλείφει την κλειτορίδα. Εγώ ήδη τελείωνα για δεύτερη φορά. Το σώμα μου παλλόταν και χόρευε πάνω στο στόμα του. Του ζήτησα να μου βάλει και δεύτερο δάχτυλο. Υπάκουσε. Νέα κύματα υγρών ξεχείλισαν από μέσα μου! Τα μάτια μου σκούρυναν και η αναπνοή μου έγινε πιο γρήγορη. Τα βογκητά μου δε πιο βραχνά και ερωτικά.

Πολύ σύντομα τα δάχτυλα αντικαταστάθηκαν με ένα χοντρό σιδερένιο εργαλείο. Τα πόδια μου κλείδωσαν πίσω από τη μέση του. Το στόμα του βρέθηκε στη δεξιά θηλή μου. Του ούρλιαξα πως τελειώνω. Ο κόλπος μου συσπάστηκε βίαια και μισή ανάσα αργότερα άρμεγε εντελώς τα αρχίδια του Πιέρ, στραγγίζοντας τα πέρα ως πέρα. Ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα τελειώσει τόσο σύντομα... και τόσο δυνατά!

Έπεσε πάνω στο σώμα μου, ψάχνοντας να βρει την αναπνοή του. Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μου και μου ζήτησε συγγνώμη πολλές φορές, μέχρι να τον καθησυχάσω και να του ηρεμήσω τους φόβους. Δέκα λεπτά αργότερα ρουφούσα μέχρι τη ρίζα την πούτσα του, χρησιμοποιώντας όλα μου τα κόλπα. Έχυσε εκ νέου στο στόμα μου μόλις μέσα σε ένα λεπτό. Του ανέφερα πως έπρεπε να διώξει-εκτονώσει το παρελθόν του.

Πραγματικά η τρίτη του φορά κράτησε πάνω από δύο ώρες. Όταν απελευθερώθηκε από την πρώην με γάμησε με απόκοσμο πάθος σε πάμπολλες στάσεις, χύνοντας μέσα στο κωλαράκι μου. Το υπόλοιπο των διακοπών το περάσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δοκιμάζοντας νέα πράγματα γι' αυτόν.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151221221S005
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.