Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Χάρη και θα σας διηγηθώ ένα από τα πολλά σκηνικά που έχουν γίνει από τότε που ερωτεύτηκα τη Σοφία. Αρχικά να σας συστηθούμε για να έχετε μία εικόνα. Εγώ είμαι 33 χρονών, 1.73, κανονικός. Η Σοφία είναι 27, κοκκινομάλλα, με ύψος 1.63, ένα κορμί κόλαση, στήθος αρκετά μεγάλο για τη σωματοδομή της, έναν κώλο που μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο και πολύ καυλιάρα. Γενικά από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε υπήρχε ιδιαίτερη σεξουαλική χημεία και ένας κοινός τόπος όσον αφορά τις φαντασιώσεις που μας έφτιαχναν. Μία από τις πολλές κοινές, ήταν και η φαντασίωση να την πάρω μαζί με έναν άλλο, ή να την πάρει κάποιος μπροστά μου κι εγώ μόνο να βλέπω. Να πω εδώ ότι η Σοφία είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει που δεν έχει κανένα ταμπού πάνω στο σεξ. Επίσης να πω ότι η Σοφία πριν με γνωρίσει το target group της ήταν πιτσιρικάδες ως επί το πλείστον. Καυλώνει να τους τρελαίνει και να σκέφτεται ότι βαράν μαλακία για εκείνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν γραφτήκαμε σε ένα site με σκοπό να βρούμε παρτενέρ μόνο του ή ζευγάρι για να κάνουμε κάποιες φαντασιώσεις μας πραγματικότητα. Μία μέρα που ήμουν μόνος και χάζευα στο συγκεκριμένο site, βρήκα μια αγγελία η οποία ήταν από τρεις 20αχρονους που ήθελαν να πάρουν παρτούζα μία κοπέλα και ο δικός της να βλέπει. Ήταν από αυτές τις αγγελίες που κατευθείαν άρχισαν να μου δημιουργούν εικόνες οπότε άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να φέρω τους πιτσιρικάδες σε “επαφή” με τη Σοφία. Οπότε έβαλα σε λειτουργία το σχέδιο το οποίο ήταν το εξής. Θα τους έπιανα κουβέντα με σκοπό να τους φέρω στο σπίτι χωρίς να το ξέρει η Σοφία και θα την έπιανα απροετοίμαστη. Οπότε αρχίζω να μιλάω μαζί τους με σκοπό να τους φέρω σπίτι απροετοίμαστους και να αφήσω την κατάσταση να κυλήσει. Τους έστειλα κάποιες φώτο που είχα της Σοφίας και τους προσκάλεσα στο σπίτι να δούμε μαζί βίντεο της και να τραβήξουμε μαλακία.

Εκείνη τη μέρα είχα ρεπό και είχα συνεννοηθεί να έρθει η Σοφία κάποια στιγμή από το σπίτι. Βρήκα μια δικαιολογία και της είπα να ανοίξει με τα κλειδιά της ώστε να μας πιάσει εξ απίνης. Ήμουν στο σπίτι πάρα πολύ καυλωμένος μόνο με τη σκέψη ότι θα έβλεπα κάποιους αγνώστους να τραβάνε μαλακία για την Σοφία μου. Χτυπάει το θυροτηλέφωνο και είναι οι τρεις πιτσιρικάδες (Κώστας, Αλέξης, Βασίλης, εφεξής Κ,Α,Β). Είχα μία ανησυχία για το πώς θα ήταν τα παιδιά από εμφάνιση επειδή στο site δεν είχαν φωτογραφίες τους αλλά μόλις τους είδα ησύχασα. Ήταν και οι τρεις ψηλά εμφανίσιμα παιδιά με ζωγραφισμένη στα μάτια τους την καύλα.

Αφού κάναμε τις συστάσεις και είπαμε δυο κουβέντες αποφάσισα να προχωρήσω παρακάτω, Είχα βάλει όλα τα βίντεο της σε ένα στικάκι με σκοπό να παίζει συνεχόμενα και το έβαλα στην τηλεόραση. Ανυπομονούσα να βγάλουν τα ρούχα τους να δω τα καυλιά τους. Ούτε 5 λεπτά δεν περάσαν όταν άρχισαν να παίζουν τα βίντεο και ο Α πρότεινε να βγάλουμε τα ρούχα μας όλοι για να είμαστε πιο άνετα. Όταν έμειναν γυμνοί ήμουν σίγουρος ότι θα άρεσαν πολύ στη Σοφία. Είχαν όλοι χοντρά και μεγάλα καυλιά και από την όψη τους φαινόταν τέρμα σκληροί. Αρχίσαμε να χαϊδεύουμε τις πούτσες μας οι οποίες ήταν τόσο σκληρές που έσταζαν. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα σκληρά νεανικά καυλιά και σκεφτόμουν να γαμάνε την Σοφία. Με πήραν κάποια στιγμή χαμπάρι ότι κοιτάω πιο πολύ αυτούς παρά τα βίντεο και με ρώτησαν αν έχω κάποιο εσώρουχο της Σοφίας να το τυλίξουν γύρω από τα καυλιά τούς. Ο Α μετά από λίγο με ρώτησε αν θέλω να του την παίξω εγώ ενώ βλέπει τη δικιά μου να παίζει το μουνί της.

Ήταν ο πιο μεγάλος και ο πιο χοντρός από όλους και με μεγάλη χαρά του τον έπιασα. Άρχισα να τον μαλακίζω αργά αργά ενώ τον ένιωθα να πάλλεται στα χέρια μου. Είχα καυλώσει τέρμα όπως κι αυτοί και σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε βρώμικα για τη Σοφία και το τι θέλουν να της κάνουν. Όσο πιο πρόστυχοι γινόταν τόσο περισσότερο καύλωνα. Είχαμε χαθεί μέσα στην καύλα και φυσικά δεν πήραμε χαμπάρι ότι μπήκε στο σπίτι (ούτε καν εγώ που είχα το μυαλό μου πότε θα έρθει). Ξαφνικά ανοίγει την πόρτα του υπνοδωματίου και βρίσκεται σε ένα θέαμα με τρία σκληρά καυλιά να τραβάνε μαλακία και του ενός του τον έπαιζα εγώ, ενώ στην τηλεόραση έπαιζε το μουνάκι της και ακουγόταν τα βογκητά της. Όταν άνοιξε την πόρτα, οι πιτσιρικάδες ενστικτωδώς προσπάθησαν να καλυφθούν

- Σ: Τι γίνεται εδώ;

Τότε σηκώνομαι, την παίρνω μαζί μου και βγαίνουμε από το δωμάτιο, ενώ τα παιδιά πήγαν να ντυθούν αλλά τους έκανα νόημα ότι όλα είναι καλά.

- Σ: Ποιοι είναι αυτοί;

- Χ: Κάτι φίλοι.

- Σ: Και στην τηλεόραση με εμένα τραβούσατε μαλακία;

- Χ: Ναι, βρήκα τα παιδιά από αγγελία και ξέρω ότι δε σε πειράζει να τραβάνε μαλακία για πάρτη σου. Αλλά άμα θες τους λέω να φύγουν.

Την είδα ότι αμφιταλαντεύτηκε αλλά η περιέργεια της νίκησε.

- Χ: Θέλεις να πάμε μέσα να δεις τρία σκληρά καυλιά να στάζουν για σένα;

Με ένα νεύμα ξεκίνησε να πηγαίνει μέσα στο δωμάτιο. Οι τύποι σαν κλασικοί 20αρηδες που δεν τους πτοεί τίποτα. Είχαν ξαναβάλει τα βίντεο σε λούπα και βαρούσαν μαλακία σα να μην υπήρχε αύριο. Εκείνη τρελάθηκε με το θέαμα από τρία σκληρά καυλιά να είναι έτοιμα να χύσουν.

- Σ: Αντί να με βλέπετε να παίζω το μουνάκι μου στην τηλεόραση θέλετε να με δείτε live;

Εκείνοι τα έχασαν με την ευθεία ερώτηση και απλά κούνησαν το κεφάλι. Τότε η Σοφία αργά και βασανιστικά άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αφού τα έβγαλε κάθισε απέναντι από το κρεβάτι που ήταν αυτοί και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της που ακουγόταν μούσκεμα. Αυτοί όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο “θρασείς” με το βλέμμα τους. Την έτρωγαν με τα μάτια και εκείνη φαινόταν να το απολαμβάνει.

- Σ: Σε πειράζει αγάπη μου να πάω κοντά στα παιδιά για να βλέπουν καλύτερα πώς είναι το μουνί μου;

- Χ: Όχι μωρό μου. Ότι θέλεις εσύ.

Πήγε στο κρεβάτι και κάθισε πολύ κοντά τους θέλοντας να βλέπει τα καυλιά όσο πιο κοντά στο πρόσωπό της γίνεται. Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια της ανοιχτά και τους είπε αν θέλουν να έρθουν να τραβάνε μαλακία από πάνω της όσο έπαιζε το μουνάκι της. Το θέαμα ήταν συγκλονιστικό. Τρία σκληρά καυλιά να είναι πάνω από τη Σοφία και σχεδόν να την κρύβουν

- Σ: Σε πειράζει αγάπη μου να μου βάλουν χέρι οι φίλοι σου για να τελειώσουν πιο γρήγορα;

Είχε αρχίσει να πονάει το κεφάλι μου από την καύλα οπότε απλά έγνεψα αρνητικά. Σαν να τους έδωσα το σήμα άρχισαν να χουφτώνουν όπου βρουν με το ένα τους χέρι ενώ στο άλλο είχαν τα καυλιά τους και τα έπαιζαν με μανία ενώ η Σοφία μονολογούσε για το πόσο μεγάλα και σκληρά ήταν και καύλωνε ακόμα περισσότερο. Κάποια στιγμή ο Κ είπε ότι κοντεύει να τελειώσει και τότε η Σοφία ζήτησε να τελειώσουν όλοι πάνω στο σώμα της όπου ήθελαν. Μόλις το είπε αυτό, ο Κ σήκωσε τη Σοφία στα γόνατα και άρχισε να χύνει τεράστιες ποσότητες στο πρόσωπο της και να της λέει πόσο πουτανάκι είναι. Οι άλλοι δύο δεν κρατήθηκαν πολύ περισσότερο και άρχισαν να χύνουν στο πρόσωπο της σαν να μην είχαν τελειώσει ποτέ στην ζωή τους. Ταυτόχρονα η Σοφία άρχισε να φωνάζει και να χύνει τρελαμένη από την καύλα. Εγώ δεν είχα τελειώσει ακόμα και η Σοφία μου είπε να πάω να δω πως την γέμισαν χύσια και να χύσω κι εγώ επάνω της. Φυσικά δε χρειαζόταν να μου το πει δεύτερη φορά. Πήγα και τελείωσα πάνω στο πρόσωπο της ενώ σχεδόν δε φαινόταν από τα χύσια 3 ξένων ανθρώπων που δεν ήξερε ούτε το όνομα τους.

Αφού τελειώσαμε όλοι καθίσαμε να ξεκουραστούμε. Η Σοφία με ρώτησε αν θα κατέβω να πάρω καμιά μπύρα όσο εκείνη θα ήταν στο μπάνιο. Ντύθηκα, πήρα λεφτά και κατέβηκα στο περίπτερο που ήταν περίπου ένα τέταρτο με τα πόδια. Όταν μπήκα στο σπίτι αντίκρισα ένα θέαμα που δε μπορώ να ξεχάσω με τίποτα. Εκείνη ήταν στα γόνατα και οι πιτσιρικάδες λες και δεν έχυσαν πριν 10 λεπτά ήταν πάλι σκληροί και έτοιμοι. Η Σοφία είχε έναν στο στόμα της και με χεράκια της έπαιζε τους άλλους δύο. Ήταν τόσο καυλωμένοι που όποιος ήταν στο στόμα της δεν την άφηνε να πάρει ανάσα. Της γαμούσαν το στόμα εναλλάξ και την έβριζαν χυδαία.

- Β: Φιλαράκι συγγνώμη που ξεκινήσαμε χωρίς εσένα αλλά δεν κρατιόταν η πουτάνα σου.

- Σ: Ήθελα να τα δοκιμάσω μωρό μου.

Αφού ευχαριστήθηκαν το στοματάκι της και τα χεράκια της με ρώτησαν αν με πειράζει να τη γαμήσουν. Τους είπα να την κάνουν ότι θέλουν. Ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν ακουμπούσα καν τον πούτσο μου γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα τελειώσω κατευθείαν και δεν το ήθελα. Με ρώτησαν αν έχω προφυλακτικά αλλά τους είπα ότι μπορούν να την πάρουν όπως θέλουν και ότι δε χρειαζόταν να φορέσουν. "Η πουτάνα μου θέλει να νιώθει το καυλί" τους είπα. Τρελάθηκαν μόλις το άκουσαν και χωρίς άλλες λέξεις ο Α την έστησε στα τέσσερα.

- Σ: Μωρό μου είσαι σίγουρος ότι θέλεις να με γαμήσουν; Θα με σκίσουν με τις ψωλάρες τούς…

Ο Α χωρίς καμιά προετοιμασία απλά καρφώθηκε στο μουνί της που έσταζε. Εκείνη φώναξε από πόνο και παρακαλούσε να τη γαμήσει πιο αργά γιατί δεν έχει ξαναφάει τόσο μεγάλο και χοντρό καυλί. Αλλά ο Α απλά άρχισε να την γαμάει πιο δυνατά σαν να μην την άκουγε. Ταυτόχρονα οι άλλοι δύο ήρθαν από μπροστά της και της έδιναν τα καυλιά τους εναλλάξ στο στόμα και την έπνιγαν ενώ την έβριζαν αισχρά.

- Σ: Μωρό μου τράβηξε με βίντεο να γαμιέμαι σαν την τελευταία πουτάνα με τρία καυλιά…

Σηκώθηκα και πήρα το κινητό. Πήγα κοντά και άρχισα να τραβάω… πότε πώς μπαινόβγαινε η πούτσα στο μουνάκι της και πότε πώς άλλαζε τα καυλιά στο στόμα της. Ήταν σε έκσταση και δεν άργησε να χύσει πάνω στο χοντρό πούτσο του Α ενώ έτρεμε ολόκληρη. Ο Α μου έλεγε "έλα να δεις από κοντά πως γαμιέται η πουτάνα σου" και "δες πως ταιριάζει το καυλί που έπιανες πριν στο μουνί της". Στο τέλος δεν άντεξε να βλέπει το μουνάκι της να χύνει πάνω στην πούτσα του και άρχισε να φωνάζει πως θα χύσει.

- Χ: Χύσε μέσα στην πουτάνα μου!

Η Σοφία ψέλλισε ένα αδύναμο όχι που κανείς δεν πίστεψε. Ο Α άρχισε να χύνει και να τη βρίζει ενώ η Σοφία την ώρα που τα έπαιρνε στο μουνί της άρχισε να ξαναχύνει δυνατά ενώ φώναζε πόσο πολύ ευχαριστιέται αυτό τεράστιο καυλί που την ανοίγει.

Ήταν η σειρά του Β που ξαπλώνει ανάσκελα με τον χοντρό του πούτσο και τη βάζει να κάτσει επάνω του. Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει και να γαμιέται σαν να μην έχει ξαναγαμηθεί ποτέ. Ξαφνικά ο Κ πηγαίνει από πίσω της και αρχίζει να τρίβει την πούτσα του στο κωλαράκι της ενώ της τα μπατσίζει. Εκείνη νιώθει το παλούκι του Κ να τρίβεται στην πίσω τρυπούλα της και αρχίζει να χύνει με σπασμούς.

- Σ: Μωρό μου θα μου ξεχειλώσει το κωλαράκι με την ψωλάρα του…

Εκείνος χωρίς καμία προετοιμασία καρφώνεται στο κωλαράκι της ενώ εκείνη φωνάζει "δε θέλω από εκεί" εκείνος της λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει και θα της ξεχειλώσει το κωλαράκι όσο και να πονάει. Εκείνη την ώρα πηγαίνω από πίσω και βλέπω τα δύο καυλιά να μπαινοβγαίνουν στις τρύπες της. Η Σοφία φωνάζει ότι την ξεσκίζουν και τους παρακαλεί να σταματήσουν. Εκείνοι απλά γελάνε και τη γαμάνε με βία. Το κωλαράκι της έχει αρχίσει να ανοίγει καλά με την ψωλάρα του και και πλέον μπαινοβγαίνει άνετα. Έχουν τεντώσει οι τρύπες της από την προσπάθεια να τα χωρέσει και τα δύο καυλιά και χύνει συνέχεια χωρίς να καταλαβαίνει πλέον τι γίνεται. Οι γαμιάδες της δεν αντέχουν και αρχίζουν να χύνουν στις τρύπες της ταυτόχρονα.

Ακόμα μια φορά, μόλις ένιωσε τα χύσια τους μέσα της αρχίζει και τους χύνει και φωνάζει "γεμίστε τις τρύπες μου με χύσια, δε χορταίνω τα καυλιά σας".

Αφού έχουν αδειάσει καλά, γυρνάει στα τέσσερα και ζητάει και από τους τρεις να της τους δώσουν στο στόμα. Αρχίζει πάλι να τους πιπώνει ενώ από τις τρύπες της στάζουν τα χύσια τους από μέσα. Ούτε πέντε λεπτά και ήταν ξανά σκληροί και έτοιμοι να συνεχίσουν. Ήταν πάλι η σειρά του Α, ο οποίος με φωνάζει να μου δείξει πως έχει ανοίξει το κωλαράκι της. Μετά ξαπλώνει και τη βάζει να κάτσει με την ανοιγμένη πλέον κωλοτρυπίδα της πάνω στο καυλί του. Εκείνη πάει να φέρει αντίρρηση αλλά με το πρώτο κάρφωμα καταλαβαίνει ότι δεν έχει σημασία αν θα διαφωνήσει. Μπαίνει πλέον με μεγάλη ευκολία στο κωλαράκι της Σοφίας, που έχει ανοίξει από το προηγούμενο γαμήσι. Τότε φωνάζει τους φίλους του και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δω τρία καυλιά να γεμίζουν όλες τις τρύπες της.

Η πραγματικότητα όμως έχει ξεπεράσει κάθε φαντασίωση. Έρχονται από μπροστά και προσπαθούν να μπουν ταυτόχρονα στο μουνάκι της ενώ φωνάζει ότι δε θέλει άλλο και πονάει. Βλέπω το μουνί της να ανοίγει όπως δεν έχει ανοίξει ποτέ. Εκείνοι απλά γελάνε και της λένε ότι οι τρύπες της είναι δικές τους να τις κάνουν ότι θέλουν. Αρχίζουν να τη γαμάνε δυνατά ενώ τη βρίζουν. Εκείνη βρίσκεται σε έκσταση και χύνει συνέχεια ενώ τα καυλιά την ξεσκίζουν χωρίς να τη λυπούνται. Τη βρίζουν και τη γαμάνε με λύσσα ενώ πλέον έχει παραδοθεί στις ορέξεις τους. Δε μπορεί να αρνηθεί τίποτα. Τότε σα να είναι όλοι συνεννοημένοι αρχίζουν και χύνουν τις τρύπες της τόσο πολύ που ενώ μπαινοβγαίνουν, τα χύσια τρέχουν έξω και πετάγονται παντού.

Αποκαμωμένη ξαπλώνει και οι πιτσιρικάδες πηγαίνουν τα καυλιά τους στο στόμα για να τους καθαρίσει. Αφού τη βάζουν με το ζόρι να τους καθαρίσει σηκώνομαι και μπαίνω στο χυμένο της μουνί. Δε χρειάστηκα πάνω από δύο λεπτά για να τελειώσω κι εγώ μέσα της.

Αυτή ήταν η πρώτη ιστορία με τους 20χρονους. Αν σας άρεσε, γράψτε μου τη γνώμη σας να σας πω και τη συνέχεια.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151201221S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.