Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σε βραδινή έξοδο με τη γυναίκα μου και αφού πρώτα ήπιαμε μερικά ποτά σε ένα μπαρ, καταλήξαμε νωρίς, όχι πολύ αργά, σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας να γαμηθούμε αλλά από το ποτό ήθελα πρώτα να βάλουμε κάτι στο στόμα μας.

Έτσι αποφασίσαμε να παραγγείλουμε κάτι να φάμε. Έψαξα και βρήκα στο ήταν μία κοντινή πιτσαρία και παρήγγειλα να μας το φέρουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η γυναίκα μου φόραγε ένα διάφανο baby doll που της είχα πάρει εγώ και εγώ φυσικά γυμνός. Μέχρι να έρθει η πίτσα εγώ άρχισα να της γλείφω το μουνάκι. Είχε γίνει τούμπανο και εκεί της έλεγα διάφορα, να πούμε στον delivery να έρθει μέσα και διάφορα σενάρια που σκεφτόμουν για να καυλώσουμε τρελά. Εκεί σκέφτηκα Και της είπα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Να κρυφτώ εγώ στο μπάνιο και αυτή να ανοίξει την πόρτα μόνο με το στρινγκ για να παραλάβει την πίτσα και να του πει όταν ανοίξει την πόρτα “α… συγνώμη νόμιζα ότι ήταν ο άντρας μου”. Αυτό λοιπόν έγινε.
Άνοιξε την πόρτα γυμνή μόνο με το στρινκάκι και του λέει “ωχ... συγνώμη νόμιζα ότι ήταν ο άντρας μου”.

- Μισό λεπτάκι να δω αν έχω χρήματα γιατί έχει κατέβει να βρει τσιγάρα.

- Δεν πειράζει οκ..

- Σου είναι εύκολο να περιμένεις δύο λεπτάκια να δω αν έχω χρήματα εγώ;…

του είπε η γυναίκα μου, προκαλώντας τον μέσα και κλείνοντας την πόρτα. Καθώς έκανε πως έψαχνε για χρήματα ο μικρός κοίταζε μόνο το κωλαράκι της γυναίκας μου και είχε τρελαθεί, τον έβλεπα από το μπάνιο. Εκεί του λέει:

- Ωραία βρήκα χρήματα αλλά δε φτάνουν να σου αφήσω κάτι μωρέ.

Του δίνει τα χρήματα και του λέει:

- Αν έχεις λίγο χρόνο ίσως μπορώ να σου δώσω κάτι άλλο… και του έπιασε την πούτσα.

Αυτός ανταποκρίνεται αμέσως, εκείνη σκύβει απευθείας, του κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει να τον ρουφάει με μανία. Άκουγα από το μπάνιο το ρούφηγμα που του έκανε, είχε μεγάλο, 22 πόντους καυλί. Μετά από λίγο που τον έκανε τούμπανο, τη γυρίζει στα τέσσερα και άρχισε να τη γαμάει πολύ δυνατά. Δεν άντεξε πολύ και ο πιτσιρικάς, ήθελε να χύσει. Όταν το κατάλαβε η καύλα μου γύρισε και τα πήρε όλα στο στόμα. Γρήγορα-γρήγορα από το φόβο του μην τυχόν και πάω εγώ, ντύθηκε, πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε από το δωμάτιο. Όταν έφυγε η γυναίκα μου ήρθε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο με τα χύσια του μικρού στο στόμα της. Τη γαμούσα μέχρι τις πρωινές ώρες. Περάσαμε πολύ ωραία και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είχαμε φαντασίωση να "αποπλανήσουμε" delivery.


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.