Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τις προάλλες κατά το τέλος μιας βραδινής μου εξόδου έτυχε να γνωριστώ με μια ταξιτζού. Θα την ονοματίσω Ελπίδα αν και φυσικά δεν τη βαφτίσανε έτσι. Μου είχε δώσει την κάρτα της μιας και το αμάξι μου ήταν στο συνεργείο για το μεγάλο σέρβις. Όχι πως μετακινούμαι συνεχώς, ειδικότερα δε αυτήν την περίοδο με τον ιό, αλλά με τράβηξε το παρουσιαστικό της. Η Ελπίδα είναι γύρω στα 40. Έχει καστανόξανθο σπαστό μαλλί με κάποιες αφέλειες βαμμένες μαύρες και μήκος ως λίγο πιο πάνω από το στήθος. Το πρόσωπο της είναι αρκετά ελκυστικό, με οβάλ χαρακτηριστικά, μικρή μυτούλα, λεπτά χείλη και μεγάλα μαύρα μάτια. Το ύψος της είναι γύρω στο 1.60 και το βάρος της κανονικό. Δεν έχει περιττά κιλά και μάλλον πηγαίνει σε γυμναστήριο.

Η φίλη μου από την Αίγυπτο της πέταξε ατάκα πως είμαι καλός στο σεξ για να της προσελκύσει και αποσπάσει την προσοχή. Κατά τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας, τηλεφώνησα και της ζήτησα αν μπορεί να με μεταφέρει στο νεκροταφείο. Είχα μια υποχρέωση να τελειώσω. Πραγματικά ήρθε και με πήρε μετά από μισή ώρα. Αυτή τη φορά φορούσα πιο επίσημα ρούχα (όχι κοστούμι). Καθισμένος στο πίσω μέρος του οχήματος, πιάσαμε κουβέντα για τα τοπικά νέα και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για όλους. Όταν φτάσαμε στο νεκροταφείο την πλήρωσα και της ζήτησα να αποφασίσει εάν θα με περίμενε ή θα ερχόταν μετά από τριάντα με σαράντα λεπτά. Μου είπε πως θα πήγαινε στην πλησιέστερη πιάτσα, αλλά αν δεν έβρισκε κάποια κούρσα να την έπαιρνα ένα τηλέφωνο πέντε λεπτά πριν τελειώσω τις υποθέσεις μου και θα ερχόταν.

Μπήκα στα μαρμαρένια αλώνια! Έχω χάσει πολλά άτομα. Δυσανάλογα για την ηλικία μου. Πήγα και άναψα ένα κερί στην μικρή εκκλησία και εν συνεχεία κινήθηκα ανάμεσα από μυριάδες μνήματα για να φτάσω στο σωστό σημείο. Εκεί κάθισα κοντά μισή ώρα για να "κουβεντιάσω" με έναν παλιό φίλο. Το καντήλι του ήταν αναμμένο και περιποιημένο. Σίγουρα η καημένη η μάνα του είχε έρθει το πρωί να κάνει ένα τρισάγιο.

- Έφυγες αρκετά νωρίς παλιόφιλε! Υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν είδες. Ένα χρόνο τώρα η χώρα βρίσκεται σε κακά χάλια εξ αιτίας του ιού. Και όχι μόνο εμείς! Όλος ο κόσμος παγκοσμίως. Υπάρχει φόβος στην ατμόσφαιρα! Και οι επόπτες λιγοστεύουν... Αναγκάστηκα να πάω στην Αφρική. Έπρεπε! Τελοσπάντων! Το αγαπημένο σου συγκρότημα έβγαλε νέο άλμπουμ. Φίλε! Ούτε ένα τραγούδι δεν αξίζει να ακούσεις. Κατάντια. Η Νίκη απ' ότι ξέρω είναι καλά. Και τα παιδιά της. Όσον αφορά το σύζυγο... γάμα το! Μακάρι να χωρίσουν φίλε. Δεν της κάνει καλό...

Αισθάνθηκα μια παρουσία πίσω μου. Στράφηκα και αντίκρισα τη Νίκη. Έτεινα το κεφάλι προς χαιρετισμό. Πόσα άραγε να είχε ακούσει;

- Γεια, μου είπε και έστρεψε αλλού το βλέμμα της.

- Καλησπέρα Νίκη, της απάντησα.

Είχε ακούσει!

- Ήρθα να ανάψω ένα κερί, μουρμούρισε.

- Κι εγώ έρχομαι κάθε χρόνο. Συγγνώμη αν σε προσέβαλα! Μου αρέσει να κουβεντιάζω μαζί του.

- Έχεις δίκιο Ιανέ. Χωρίζω με τον άντρα μου.

Έγνευσα καταφατικά εκ νέου και παραμέρισα καθώς εκείνη πλησίαζε προς το μνήμα. Από την εσωτερική τσέπη του μπουφάν έβγαλα ένα μικρό μπουκάλι ούζο. Καραφάκι! Την αγαπημένη του μάρκα! Έβγαλα και δύο σφηνοπότηρα. Γέμισα το ένα και το εναπόθεσα δίπλα από την τζαμωτή του καντηλιού και μετά έβαλα ένα για μένα. Κοίταξα τη Νίκη.

- Θες;

- Όχι ευχαριστώ. Είναι δική σας ιεροτελεστία.

Σήκωσα το ποτήρι μου στον ουρανό.

- Χρόνια πολλά φίλε…

είπα και ήπια με μια γρήγορη γουλιά το ποτό.

- Αν θες κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο. Είναι το ίδιο νούμερο, είπα στη Νίκη.

- Το ξέρω! Ευχαριστώ.

Απομακρύνθηκα για να την αφήσω μόνη και κάλεσα την Ελπίδα. Βγαίνοντας από το νεκροταφείο την είδα να με περιμένει. Μπήκα στην κούρσα.

- Πίσω σπίτι;… με ρώτησε.

- Δεν ξέρω Ελπίδα. Μόλις αντάμωσα κομμάτι από το παρελθόν μου. Οδήγησε προς το δασύλλιο. Έχω ακόμα ένα σημείο να επισκεφθώ.

Παρέμεινα σιωπηλός κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Τα μάτια της με ατένιζαν που και που από τον καθρέφτη. Κάθε φορά έσκαγα ένα πικρό χαμόγελο και εκείνη ανταπέδιδε. Της είπα που να σταματήσει, κατέβηκα για λίγο και ήπια άλλο ένα σφηνάκι σε ένα σημείο, ενώ έσταξα ένα έτερο στο χώμα. Το καραφάκι άδειασε. Μπήκα πάλι στο ταξί.

- Σπίτι, είπα.

Δυο λεπτά σιωπής αργότερα με ρώτησε:

- Η κοπέλα σου δεν ήρθε μαζί σου;

- Δεν είναι κοπέλα μου. Είναι φίλη μου.

- Και ξέρει τις επιδόσεις σου;

- Ξέρει τα πάντα! Είναι η φύση της τέτοια.

- Δηλαδή εσύ και αυτή... ποτέ;

- Ποτέ! Είμαστε φίλοι χρόνια.

Δεν είχα χάσει κάτι από το διάλογο, αλλά αναγνώρισα πού το πήγαινε.

- Ελπίδα; Θέλεις να πάμε για ένα ποτό αργότερα;

Σάστισε για λίγο. Πήρε μια βαθιά εισπνοή.

- Πάμε τώρα; Σπίτι σου;

- Εντάξει.

Δέκα λεπτά αργότερα πάρκαρε το ταξί κοντά στην πολυκατοικία μου. Καθώς πλησιάζαμε στην εξώπορτα είδα τη φίλη μου από την Αίγυπτο να βγαίνει.

- Πάω για τρέξιμο, μου είπε. Θα αργήσω σήμερα. Κοντά πέντε ώρες είναι καλά;

- Ναι! Σ' ευχαριστώ!

Ανεβήκαμε με την ελπίδα στο διαμέρισμα μου. Ήξερα πως δεν είχε έρθει για ποτό. Πολύ σύντομα βρεθήκαμε στο δωμάτιο μου να φιλιόμαστε παθιασμένα, ενώ σκορπούσαμε τα ρούχα μας αριστερά και δεξιά. Εξερεύνησα το σώμα της φιλώντας την παντού και αγγίζοντας προσεκτικά σε διάφορα σημεία εκτός από το κέντρο της. Είχε περάσει σχεδόν ένα εικοσάλεπτο, όταν συγκεντρώθηκα σε αυτό. Η Ελπίδα ήταν ξυρισμένη εντελώς. Διέθετε δε πολύ λεπτά μουνόχειλα και μια εκπληκτικά διογκωμένη κλειτορίδα.

Πήρα το χρόνο μου γλείφοντας, φιλώντας, χαϊδεύοντας, με τη γλώσσα και τα δάχτυλα μου. Το μέτριο στήθος της ανασηκωνότανε κάθε φορά που έβαζα τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της κι εκείνη αναστέναζε.

- Τι μου κάνεις μωρό μου; Με λιώνεις, σε παρακαλώ, θέλω να χύσω!

Έβαλα δύο δάχτυλα μέσα της και ξεκίνησα να γλείφω κυκλικά την κλειτορίδα της. Μέσα σε λίγα λεπτά οι αναστεναγμοί έγιναν ξεφωνητά. Υγρά πλημμύρισαν τον κόλπο της που συσπάστηκε στα δάχτυλα μου. Συνέχισα να φιλώ και να γλείφω με όλο μου το πάθος. Η πούτσα μου δε… ασφυκτιούσε μέσα στο εσώρουχο. Καθώς ο οργασμός της τελείωνε, αφαίρεσα το σλιπάκι μου, έπιασα την πούτσα μου και την οδήγησα βαθιά μέσα στο μουνάκι της. Το σώμα μου ανέβηκε ψηλά και τα χείλη μου βρήκαν τα δικά της σε ένα παθιασμένο φιλί.

Τα πόδια της κλείδωσαν πίσω από τον κώλο μου. Τα χέρια της έσφιξαν πίσω από την πλάτη μου. Η λεκάνη της κινήθηκε κυκλικά.

- Χύνω, είπε με ακόμα πιο βραχνή από την καύλα φωνή. Ω θεέ μου, χύνω ξανά, πιο γρήγορα!

Άρχισα να κινούμαι με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα μέσα της. Τα στόματά μας ξεκολούσαν μόνο για να κραυγάσουν και να βογκήξουν. Ο κόλπος της συσπάστηκε εκ νέου, θέλοντας να μου τραβήξει την πούτσα μέσα της. Ήμουν αρκετά κοντά στο να τελειώσω.

- Μη σταματάς, μου είπε παθιασμένα. Χύσε μαζί μου! Τελείωσε μέσα μου!

- Μωρό μου δε φοράω προφυλακτικό...

- Δεν πειράζει. Μην ανησυχείς. Σε θέλω μέσα μου. Έλα!

Μερικές διεισδύσεις αργότερα ένωσα τη δική μου φωνή με τις κραυγές της. Τα πόδια μου εκκίνησαν να τρέμουν και άδειασα το σπέρμα μου βαθιά μέσα της. Εκείνη κορύφωνε ξανά! Έπεσα κουρασμένος πάνω στο σώμα της για λίγα λεπτά και μετά σηκώθηκα για να ψάξω για τον καπνό μου. Αφού έστριψα ένα τσιγάρο και το άναψα, την είδα να τεντώνεται στο κρεβάτι και να μου χαμογελάει.

- Σε παρακαλώ να ξεπλύνεις το στόμα σου μετά το τσιγάρο, μου είπε.

- Καταλαβαίνω. Πάμε στο μπάνιο!

Έπλυνα τα δόντια μου όσο εκείνη βρισκόταν στη ντουζιέρα. Καθώς ξέπλενε το σώμα της, γύρισα προς το μέρος της και άρχισα να παίζω την πούτσα μου κοιτώντας τη. Φάνηκε να απολαμβάνει που την κοιτούσα και βαρούσα μαλακία. Μου έκανε νόημα με τα δάχτυλα της να πλησιάσω. Μπήκα μαζί της κι εκείνη γύρισε με πλάτη προς τα πλακάκια του τοίχου. Η πρησμένη βάλανος μου βρέθηκε να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα της.

- Αργά, μου είπε.

Πραγματικά έβαλα την πούτσα μου στον κώλο της με προσεκτικές κινήσεις και περίμενα να προσαρμοστεί και να μου δώσει το ρυθμό. Μερικά λεπτά αργότερα εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της, ενώ εγώ της είχα χουφτώσει το αριστερό βυζόμπαλο με το ένα χέρι και κρατούσα τη μέση της με το άλλο, ενώ της έσκιζα το κωλαράκι. Η Ελπίδα εξακολουθούσε να τελειώνει και με παρακαλούσε με παθιασμένα βογκητά να τη σκίσω και να την γεμίσω. Ένα τέταρτο αργότερα άδειασα τα αρχίδια μου στον κώλο της. Κατόπιν ξεπλυθήκαμε με σαπούνι και πήγαμε να καθίσουμε στο σαλόνι. Της έβαλα να πιει χυμό πορτοκάλι, ενώ εγώ ήπια ένα ουζάκι.

- Φιλοξενείς την φίλη σου; Είδα γυναικεία ρούχα στα άπλυτα.

- Ναι… προς ώρας! Είναι σε διακοπές.

- Και τις περνάει μαζί σου;

- Έτσι ξεκουράζεται.

- Ξέρεις; Ήταν ένα πραγματικά όμορφο και ευχάριστο απόγευμα.

- Αλλά είσαι παντρεμένη, της είπα.

Τα μάτια της γούρλωσαν. Είχε βγάλει τη βέρα και είχε καλύψει με άλλα δαχτυλίδια τα δάχτυλα της.

- Πώς;

- Ελπίδα το ήξερα από την πρώτη φορά που με έφερες στο σπίτι μου. Το ταξί το μοιράζεστε με δυο βάρδιες. Κι εσύ ήθελες να τον εκδικηθείς εδώ και καιρό γιατί ξέρεις ότι σου τα φοράει.

- Μα πώς τα κατάλαβες όλα αυτά;

- Είμαι ψυχολόγος!

- Α! Μάλιστα. Και τι έχεις να πεις για τη συμπεριφορά μου;

- Τίποτα! Δε σε κρίνω. Αντίθετα σε ευχαριστώ που με διάλεξες.

Σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου. Μου έπιασε την πούτσα πάνω από την πετσέτα, την αφαίρεσε και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει παθιασμένα. Μετά από τρία λεπτά, με καβάλησε ιππαστί και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου. Για κοντά μισή ώρα την άφησα να δίνει το ρυθμό στη συνεύρεση μας. Όταν πλησίαζε προς την κορύφωση, την έπιασα πίσω από τη μέση, σηκώθηκα και την ακούμπησα με πλάτη στον καναπέ. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους και ξεκίνησα να την γαμάω δυνατά.

- Χύνω πάλι καύλα μου, μου άναψες το μουνί, βόγκηξε.

Ενέτεινα το ρυθμό μου, όταν ένιωσα τις κολπικές της συσπάσεις και σύντομα την ακολούθησα στην κορύφωση.

Αρκετή ώρα αργότερα έφυγε από το σπίτι μου κι εγώ βρέθηκα ντυμένος και να καπνίζω απανωτά δυο τσιγάρα. Καθώς έσβηνα το δεύτερο στο τασάκι, η φίλη μου από την Αίγυπτο μπήκε στο διαμέρισμα.

- Φι, Φα, Φο, Φιού, μυρίζω το άρωμα παντρεμένου μουνιού, μου είπε κοροϊδευτικά.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151111221S001
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.