Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι η Εβελίνα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν 3 χρόνια στις διακοπές που πήγα Σαντορίνη με την κολλητή μου. 19 χρόνων και οι 2, πήγαμε στο νησί με διάθεση να ξεσαλώσουμε και να περάσουμε ωραία. Αφού πέρασε το πρώτο βράδυ χωρίς κάτι ιδιαίτερο, το δεύτερο βράδυ η φίλη μου κανόνισε με ένα παιδί που γνωρίσαμε στην παραλία να βρεθούν στο δωμάτιο μας. Οπότε εγώ θα έβγαινα καμία βόλτα μέχρι να τελειώσει η φίλη μου και μετά θα βγαίναμε μαζί για κάνα ποτάκι. Προκειμένου να μην περιμένω στους δρόμους μπήκα σε ένα μαγαζί για ένα ποτάκι. Εκεί όπως έπινα το ποτάκι μου στο μπαρ με πλησίασαν 2 παιδιά ο Νίκος με το Σάκη. Με ρώτησαν πως και μόνη τους εξήγησα τι φάση και μου πετάει εκεί ο Νίκος «αδικία όμως η φίλη σου να κάνει σεξ κι εσύ που είσαι τόσο όμορφη κοπέλα να μένεις έτσι. Γέλασα και του είπα ότι και μια μέρα να περάσει έτσι δεν χάθηκε τίποτα.

Η κουβέντα συνεχίστηκε χαλαρά χωρίς πολλά υπονοούμενα η παιχνίδια, μου κέρασαν αλλά 2 ποτάκια και μετά από λίγη ώρα μου λέει ο Σάκης¨

- Θες να πάμε από το δωμάτιο μας να πιούμε κάνα ποτάκι εκεί να τα πούμε και πιο άνετα;

Η φίλη μου εν το μεταξύ δεν είχε στείλει ακόμα τίποτα οπότε λέω άντε ας πάω γιατί η αλήθεια είναι ο Νίκος μου άρεσε πολύ και δε θα με χαλούσε αν γινόταν κάτι. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο των παιδιών και λέω:

- Λοιπόν θα βάλετε να πιούμε τίποτα;

- Εδώ δεν ήρθαμε να πιούμε ποτάκι…

Απαντά ο Νίκος, με πιάνει και αρχίζει να με φιλάει. Ταυτόχρονα νιώθω και το Σάκη να με χουφτώνει και να μου κολλάει από πίσω. Εκείνη τη στιγμή είχα ανάψει για τα καλά αλλά ένιωθα και λίγο άβολα γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι ανάλογο. Πριν προλάβω να πω τίποτα και οι 2 είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και ένιωθα 2 πούτσες να με χαϊδεύουν. Το μόνο που είπα ήταν ένα «τι κάνετε βρε…» και ο Νίκος μου απάντησε «έλα μωρό μου, θα σου αρέσει» και με έκάνε να σκύψω. Δίχως να αντισταθώ έπεσα στο γόνατα έχοντας μπροστά μου δύο σηκωμένες πούτσες. Του Νίκου ήταν κανονικού μεγέθους αλλά με αυτού που έπαθα σοκ ήταν του Σάκη. Άρχισα να τους γλείφω εναλλάξ, δείχνοντας παραπάνω προτίμηση βέβαια στου Σάκη.

- Σάκης: Τι ψωλοαρπάχτρα είσαι εσύ ρε καυλιάρα, το έπαιζες και ντροπαλή!

- Νίκος: Θα σε χορτάσουμε πούτσο απόψε πουτανάκι…

Μετά από λίγη ώρα με σηκώνουν πάνω και αφού με ξεντύνουν με ρίχνουν στο κρεβάτι και με στήνουν στα 4. ο Σάκης έρχεται μπροστά και μου βάζει την πούτσα του στο στόμα και ο Νίκος αφού φοράει προφυλακτικό μπήκε, αφού με σάλιωσε λίγο, στο μουνί.

- Σάκης: Εσύ δε θα μιλάς μόνο θα τσιμπουκώνεις όσο σε γαμάμε.

- Νίκος: Πω… έχει και ένα μουνάκι στενό, ότι πρέπει για γαμήσι. Θα στο ανοίξουμε για τα καλά απόψε!

Εγώ χωρίς να μιλάω απολάμβανα τη μεγάλη πούτσα του Σάκη που είχα στο στόμα μου. Εν τω μεταξύ το κινητό χτυπούσε συνέχεια, προφανώς θα με έψαχνε η φίλη μου αλλά εγώ δεν ήθελα να σταματήσω. Άσε που δε θα με άφηναν να σταματήσω. Μετά από λίγο αλλάξανε θέσεις και ενώ εγώ ήδη είχα τελειώσει, ο Νίκος ενώ τον είχα στο στόμα μου άρχισε να τελειώνει και μου κρατούσε σφιχτά το κεφάλι.

- Νίκος: Πιες τα όλα πουτανάκι μην μου αφήσεις σταγόνα!

Εγώ αν και γενικά δε συνηθίζω να καταπίνω, υπάκουσα πρόθυμα και άρχισα να καταπίνω τα καυτά χύσια που γέμισαν το στόμα μου. Αφού τον σκούπισα και τον έγλειψα απαλά όλον, σηκώθηκε και έμεινα με το Σάκη που συνέχισε να με πηδάει το μουνάκι. Δεν άργησε και ο Σάκης και ξαφνικά βγαίνει, βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει να με χύνει στο πρόσωπο πριν προλάβω να τον πάρω στο στόμα. Αφού είχα ήδη φάει τα πρώτα στο πρόσωπο τον έβαλα στο στόμα και κατάπια ότι έβγαλε ακόμη. Μετά από αυτό έμεινα λίγο ξαπλωμένη στο κρεβάτι

- Νίκος: Σου άρεσε πουτανάκι μου; Είδες που πέρασες καλά;

Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο να ξεπλύνω λίγο το πρόσωπο μου από τα χύσια. Κάποια είχαν πάει στα μαλλιά μου και κολλούσαν. Μετά βγήκα ντύθηκα και φεύγοντας μου κάνει ο Νίκος:

- Νίκος: Αύριο σε περιμένουμε μαζί με τη φίλη σου πάλι αν θες.

Γέλασα και χωρίς να απαντήσω έφυγα…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151091221S007
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.